USA:n imperiumin nousu ja toivottava sen häviäminen.

Kuka väittää, että Suomi on jo Natossa? Ei moni, mutta kyllä niitäkin tampioita riittää kuten mm. ”Itse asiassa Suomi on jo Natossa jne..”..

Ei sellaista asiakirjaa ole olemassakaan ja mitä sotilaat tai poliitikot ovat keskenään sopineet, ei sellaisilla ole mitään virkaa varsinkin silloin kun he ovat entisiä politiikkoja ja hyvässä lykyssä entisiä sotilaita - nämä sopimukset voidaan mitätöidä.

Jos Euroopan itsenäistä puolustusta ei tule, ei se ole meidän ongelma pikemminkin se on muiden Euroopan maiden ongelma - olkoon orja kansaa jos haluavat olla. Vapaus ja demokratia viedään tarvittaessa yhdessä yössä, amerikkalaisittain (erityisesti heidän ulkopolitiikassaan ne ovat hyvinkin heppoisia brändejä, jotkut tosin pitävät ”vesiväreistä” kovin kiinni, mutta silloine ainakin repeytyy) ja kovemman ulkopolitiikan tulessa pelkkiä vesivärein piirrettyjä brändejä syyssateella.

Jos meidän täytyy olla kovina niin ennen oma vahva presidentti, kuin käytännössä vieraanvallan Yhdysvaltojen presidentin alla, ei tietenkään mikään pakosta kaiketi USA:n nuolija niin kuin Niinistö (ei Niinistö varmasti luonteeltaan nuolija ole, CIA on kait voidellut sen ja kenties mukana hänen presidentin vaalikampanjassaankin omalla tavallaan siis epäilen, niin se on oltava ja se mies on jos kuka CIA:n kiristeltävänä, kun ne tekee ei pelkästään "kivoja" jippoja jolla kiristää käyttäen hyväkseen "personalisuuskartoituksia", ei nämä mitään salatieteitä ole, varsinkin jos on resursseja, mikä missäkin parhaiten puree, aika usein pelkkä selväjärkinen päättely riittää (useimmiten) jos on ollut mahdollisuus tutustua herraan vähän paremminkin) Vastaehdokkaaksi jos tulee Liisa Jaakonsaari, no ei-häntä hyvillä tahdolla voi edustavana pitää, Varma Naton kannattaja hänkin ns ”CIA demari”, eli oikeistodemarina paremmin tunnettu. Valitse siitä sitten. jos on nämä kaksi Nato tyyppiä siellä silloin kuitenkin on, kuin ammattiyhdistysliikkeet metalli ja muut jyrää politrukeillaan Jaakonsaaren toiselle kierrokselle (jos siis ehdokkaaksi ryhtyy) ja näissä porukoissa on niin vähän niitä jotka viitsisivät ajatella edes äänestää, muuta kuin mitä ”kehotetaan”. Toki heissäkin poikkeuksia löytyy mutta ei vielä ehkä riittävästi. Ulko- ja turvallisuuspolitiikassa samaa tavaraa erissä paketissa, Liisa Jaakon Saari vain paksun ketsuppipallon muotoisena pakettina, laki täytyy olla kova presidentillä, ennemmin harkitseva, kuin kovinkin hypertoimelias, eli mietti aluksi useamman viikon mitä tässä nyt uskaltaa tehdä ja toisaalta on tilanteita jolloin piru perii jos ei uskalla. Ei nuolia presidentiksi sovi, ettei heti kolmannen virkaviikon jälkeen saa maanpetosyytettä ja taas uudet presidentin vaalit.

USA haluaa jollakin tavoin sotilaallisesti Suomeen kenties vain liittolaisuuden kerä ja myöhemmin sitten ne ohjuskilvet vaikka ne Natoon ei liitykään Suomen Natojäsenyys on niille astinlauta, Suomi on taas piirun verran riippuvaisempi jenkeistä, jolla sitten painostetaan vielä tehokkaammin. Niitä ohjuskilpiä Yhdysvaltojen ohjuskilpiä on Kauko-asiassa asti, joten ei ne pelkästään Irania varten ole niitä voidaan käyttää ketä vastaan vain tai oletteko kuulleet aseesta jolla voidaan ampua ainoastaan venäläisiä, mutta ei Yhdysvaltalaisia? Miten ne on strategisesti sijoitettu, ensisijaisesti Venäjää vastaan. Onhan se ainoa maa, joka kykenisi ydinsodassa vastaiskun Yhdysvaltoja vastaan, no mitä sitten, no sitä sitten, että koska ohjuskilvet ovat Venäjän vastaiskun torjuntaan on ne myös Venäjän ydinohjusten ensiojaisesti kohteita. Yhdysvallat on kärsivällisiä, joku voisi heti kysyä no miksei Eestiin ole rakennettu ohjuskilpiä. ei vielä sillä jujun ymmärtäisi sen jälkeen tyhmempikin suomalainen upseeri.

Vielä epäselvä kysymys on missä menee SUPO:n ja CIA:n välisten suhteiden laillisuus? Jos eduskunta ei tiedä kehottaisin asian määrittelemiseen kiireisesti ja tutkimaan myös onko ne sallituissa rajoissa?

En muuten sitten ole pätkääkään Venäläismielinen, mutta otan tunteet pois ja näen, että Yhdysvaltojensotilaallisen ylivalta-aseman johdosta, jossain tapauksessa venäjä voisi olla Euroopan ja Yhdysvaltojen mahdollisesti kasaantuvien ongelmien sattuessa jos niitä satava ”Jokeri”. UHAN totaalinen imperiumi Rooman vallan tapaan ei toteutuisikaan, jos Venäjä ja Eurooppa löytäisivät tiiviimmän ekonomisen ja sotilaallisen sävelen. me suomalaiset emme lämpene ajatukselle, mutta Euroopan suuret maat voivat hyvinkin lämmetä asialle ja jos tämä tapahtuisi, eikä Yhdysvaltojen uhkailutkaan tehoaisi USA olisi kauhuissaan, ei sen ”Vapauden ja demokratian tähden,” se olisi vähintään yhtä paljon meillä. USA kauhistuisi, sitä että se olisi traumaattisesti menettänyt asemiaan maailmanpolitiikassa sillä on se merkitys, että jos vain yhdelmämaalla maailmassa ilman todellista vastustajaa, tekee tämä Supervalta Rooman-imperiumin mallin mukaisesti muista orjia tai siis ne muut eivät äänestä, eivätkä päätä mistään mitään, kuin korkeintaan armosta.

http://www.saul-masson.info

-masson.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

        On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
        Maailman menoa
        345
        4088
      2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

        Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
        Sinkut
        278
        2307
      3. By the way, olet

        mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
        Ikävä
        129
        1650
      4. Onko kaivattunne suosittu?

        Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
        Ikävä
        97
        1431
      5. J-miehelle toivon

        Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
        Ikävä
        85
        1403
      6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

        En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
        Ikävä
        61
        1267
      7. Haluatko S

        vielä yrittää?
        Ikävä
        59
        1238
      8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

        Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
        Haapavesi
        54
        1110
      9. Onkohan sulla enää tunteita

        kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
        Ikävä
        36
        1074
      10. Rakkauden riemuvoitto

        Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
        Hindulaisuus
        343
        1006
      Aihe