Kokoomus (Nationale Koalitionspartei) ist eine Volkspartei der konservativen Mitte mit Unterstützern in der ganzen Welt, in allen Lebensbereichen und Altersgruppen. Kokoomus ist somit keine Interessenvertretung für bestimmte Menschen, sondern, wie der Name anzeigt, eine allgemeine Partei, die sich auf gemeinsame Werte beruft.
Kokoomus verfügt im ganzen Land über ein aktives Netzwerk von Orts- und Regionalverbänden. Die Partei hat etwa 41 000 Mitglieder in mehr als 1000 Ortsverbänden. Kokoomus hat 16 Bezirksstellen und den Parteihauptsitz in Helsinki.
Es gibt drei Mitgliedsverbände bei Kokoomus: Den Jugendbund (Kokoomuksen Nuorten Liitto, KNL), den Frauenbund (Kokoomuksen Naisten Liitto, KnaL) und die Studentenorganisation Tuhatkunta. Andere Organisationen in der gleichen Wertefamilie sind der Nationale Seniorenbund, der Nationale Kinderbund, die Nationale Erziehungsgemeinschaft Kansio und Kamut, die neue Finnen zusammenbringt – Menschen mit unterschiedlichem sprachlichen und kulturellen Hintergrund.
Wir verteidigen die individuelle Freiheit und fördern die Wahlmöglichkeiten für Menschen, ohne jedoch die Verantwortung des Einzelnen für sein eigenes Leben, seine Nächsten und die Umwelt zu missachten. Unsere Ideologie kombiniert Freiheit mit Verantwortlichkeit, Demokratie und Gleichheit.
Unsere Grundwerte sind Erziehung, Toleranz, Belohnung und Fürsorge. Unser Ziel ist es, ein Finnland mit gleichen Chancen für alle zu errichten.
Kokoomus ist eine Volkspartei der konservativen Mitte
Nationale Koalitions
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Riikka Purra lupasi Suomen kansalle 1 euron bensaa, hinta nyt 2 euroa
Vasemmistolaisen Marinin hallituksen aikana bensa ei maksanut kuin 1,3 euroa litralta. Ministerin pitäisi perustuslain m1894918Suvi Lindenillä 5 366 päivän putki
Täytyy kyllä myöntää vaikka olen itsekin innokas, niin en ole tuollaiseen yli kymmenen vuoden putkeen kyennyt. Välillä o1063999Mistä se kertoo
Näin miehen pitkästä aikaa. Samantien iski sellainen paineen tunne rintaan, sitä ei ole ollut vuosiin. Ja nyt olen siitä363589- 513420
- 563419
Rakkaalle miehelle
Terveiset rakas. Ikävä on edelleen. Suru valtaa sydämen, kun en saa lähestyä sinua. En saa vastauksia, en soittoa, viest362868Nyt on sanottava että sattuu kipeästi
Jos, sinä aikana kun olen kaivannut ja odottanut sinua ja olet tiennyt sen, niin jos valitsit toisen miehen. Katsot minu182569- 232306
UMK-juontajakaksikon pari isoa "mokaa" ihmetyttää - Mitäs tykkäsit Syköstä ja Uotisesta juontajina?
Tänä vuonna UMK-lavalla nähtiin artistien lisäksi juontajakolmikko Jorma Uotinen, Sami Sykkö ja Jasmin Beloued. Juontami211929Jussi "Mestari" Halal-ahon sotilasarvo?
Minä vuonna Jussille myönnettiin sotilasansiomitali? Vai myönnettiinkö Jussille sotilasansiomitalia lainkaan?361788