X1 kokemuksia

tsoomm

X1 omistajat ja autoa tutkailleet voisivat julkaista autosta ajatuksia. Onko omistajilla ollut murheita vai onko auto pelittänyt? Mites ...20d, viekö autoa riittävästi vai kaipaako vähän extraa?

31

29004

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • X1onmymind

      Itse olen myös katsellut 3-sarjan jälkeen X1:stä. Nihkeeltä tuntuu keskustelu, tosin sen voi tulkita positiiviseksikin. Ellei ole valittajia on auto varsin hyvä jos se itseä miellyttää.

    • ---

      Nelivetoisena se on ihan jees, mutta takavetona täysin turha. Tuo 20d taitaa olla aina neliveto, joten se on varmasti ihan hyvä. Mutta itse ostaisin nelivetoisen 3-sarjan mieluummin sen paremman ulkonäön takia.

    • hh

      kävin tänään tsekkaamassa X1 auton ja oikein hyvä on suorastaan passeli. Vakavasti harkitsen ostoa.

    • seppotaalasmaa65

      Itsellä oli vuoden x1 20d. Vaihdoin sen 320d:hen.
      Oli kaikennäköstä pikkuvikaa ja olin pitemmän päälle aika huono auto. Vähän reippaammassa mutka-ajossa huoju kun kiimanen gorilla.
      Ja onhan se nyt näin jälkeenpäin ajateltuna aika ruma auto

    • ullataalasmaa65

      "huoju kun kiimanen gorilla" Taalasmaalle jäänyt ryyppy päälle tai sitten muuten vain provoilemassa palstalla.

      X1:sen alusta on jäykkä ja vakaa BMW-tyyliin eikä se empirisen kokemuksen eikä testien mukaan huoju yhtään. Yhtä vakaa ja hieno ajettava kuin muutkin Bemarit. Ja nämä viat voinee lukea saman provoilun piikkiin.

      • Fakta Mies

        Huomaa että et ole ajanut Bemareilla. Kaikissa ei todellakaan ole jäykkä alusta. Sitten toki on jos siihen on valittu urheilualusta, mutta se vakioalusta ei todellakaan ole jäykkä. Maastomallit muutenkin tykkää huojua enemmän kuin normaalit henkilöautot. Kannattaa käydä ihan oikeasti kokeilemassa eri autoja, niin sitten voit kertoa oikeita kokemuksia eikä mitään mutu-juttuja.

        Vertaa vaikka X1:stä ja 3er Bemareita vastaavilla moottoreilla ja tule sitten sanomaan että onko se X1:sen alusta yhtä jäykkä ja vakaa kuin siinä 3-sarjalaisessa. Itse ostohetkellä vertailin X3:sta ja F10 520d:tä ja X3 jäi ostamatta juurikin sen huojumisen takia. Ainoa asia mikä X3:ssa oli parempaa, oli se että se oli neliveto. Varat eivät tällä hetkellä riitä neliveto 5-sarjaan tai muun merkkiseen vastaavaan.


    • tsoomm

      Aloittaja. Kiitoksia vastauksista, sekä puolesta että vastaan. Eri testit oli ainakin vahvasti puolesta eli kulku- ja autopuoli on kunnossa. Ulkonäkö onkin sitten se mistä voidaan väitellä vaikka kuinka kauan, minua miellyttää.

    • asdaafe

      elä ainakaan osta takavetosta mallia, kun hemmetin hvä nelivetoversiokin tarjolla.

    • Mielipide123

      BMW:llä on paljon hienoja automalleja. Mutta tämä X1 on suoraan sanottuna S**T*NAN RUMA.

    • niccolas
      • Anonyymi

        Moi! Kelasin ostaa just huomen kuule saman kärryn samlla koneella. 2010 malli ja 170 tkm. Onks mitää tiettyä asiaa mitä siinä pitäisi tsekata tai suositteletko edes?


    • IhanKivaa

      Kun katsoo Autotallista käytettyjä X1:siä on alkanut tulla myyntiin mutta hinnat ovat ihan poskettomia. Taitaa olla sen verran laatupeli että pari vuotta ajettu on ihan uuden veroinen.

    • 4jäs Bmw 2000 luvull

      Minä ostin äsken X1 kaikilla herkuilla todella kiva ajaa, ehkä yksi parhaimista mitä minulla on ollut 1,3,5 sarja minulla on ollut 2000luvun autoja ja 1sarja on ollut ehkä yllättäen laadullisesti paras niistä vaikka 118D oli melkein puolet 5 sajan hinnasta!!!
      Päädyin tällä kertaa 1X 1,8D A ja tehoa on juuri sopivasti.. Mutta ulkoa yhdyn kyllä siihen että se on rumin omistamani Bmw ikinä... sisätilat sitten korvaavat puutteet :)
      Suosittelen lämpimästi..

    • nada

      Ite mietin X1 ostoa mutta päädyin 3-sarjan sedaniin ja olen tyytyväinen. Ehkä sitten X1 kun siitä tulee (toivottavasti seuraavassa generaatiossa) edes vähän X6 näköinen.

    • Antti

      Olen uuteen omaan 18d sDriveen erittäin tyytyväinen. Yllättävän hyvä ajoasento ja 18d verrattuna vanhaan Audini 18i koneeseen tuntuu paljon pirteämmältä. Auto tuntuu olevan se todellinen city-"maasturi", korkempi ja tilavampi, mutta ei silti mikään heiluva koppi. Kirjoittelen lisää ajanmyötä, jos mielipiteeseeni tulee muutos.

    • Vasta 65.000 ajettu

      Vikoja riittää: takalaakerit vaihtoon, ohjaustehostin uusiksi. Runflat-renkailla aivan tolkuttoman uraherkkä. Hyvä kone, pienet kuljetustilat....en ota toista

      • Noksut alle

        Bridgestone Potenzat voi heittää menee, Nokia Z toimii run flattina oikein hyvin, ei vetele.


    • ei enää

      googleta bmw n47

    • x1 huh huh

      aivan surkea laadultaan vm.2010 x1 ajoin n.3000 km. ei mitään hyvää sanottavaa
      ajovalot xenonit imivät kosteuden sisään huolto ei mitään tehtävissä(autoliike raisiossa)
      kaiuttimet rikki ei pysty korjaamaan(autoliike raisiossa) myy bmw autoja
      ja kaikenlaista pikku vikaa mitä ei takuun alaista autoa pystytä korjaamaan
      ja muutenkin bmw huolto aivan uskomattoman huonoa,mutta onneksi siitä pääse eroon myymällä kotteron pois.

      • Puutteita

        Näin Turkulaisissa autoliikkeissä.Posketpunasinaselitellään joku asiakas saattaa uskoa satusetienjuttuja.Päivittäkää tietonne ajantasalle valehdelkaa sitten jos osaatte.Samapätee Turkulaisia tuotantolaitoksia.Johtajat valitkaa vain osaava henkilökunta k.o-työhön myös työnjohto koulutettava.Asiakas aina oikeassa.


    • ei enää

      bmw x1 käy koeajamassa kaverin kanssa on niin pieni et nää mitään kun katsot oikealle kun olet kääntymässä

      • outoja poikia

        Siis mitä selität? Kaverilla on niin pieni, ettet nää sitä kun olet kääntymässä?
        Ei kai sitä tarvitse ajon aikana olla katselemassakaan, menkää johonkin parkkiin tuijottelemaan toistenne pieneksi jääneitä ja liikenteessä sitten keskityt ihan vaan ajamiseen.


    • Sauli Tampereelta

      Itelläni nyt 65000km ajettu X1, 2,3....on virheettömästi pelannut, eikä mitään moitittavaa, ei edes takuuseen tarvinnut vian vikaa osoittaa ja varustetaso on jopa yllättävää tasoa....talvella en löytänyt ketään, joka olisi viivalta päässy yllättämään....huippupeli olematta X3:sen saati X5,X6:sen kokoinen mohlo...ainoa mitä tässä suosittelen, on isomman koneen valintaa, eli 1,8 ja 2,0 ovat turhan laiskoja, sen sijaan 2,3 d ja 2,8 bensa kulkee mukavan raikkaasti.

      Terveisin Sauli Tampereelta

    • duunari 58

      x1 hyvä ja vakaa ajettav kun laittaa kunnon renkaat alle. Heittää pirellin runflat renkaat jorpakkoon.

      • 11+1

        Lisää tietoja X1:stä kaipaan.


      • Nainen ja X1
        11+1 kirjoitti:

        Lisää tietoja X1:stä kaipaan.

        Hei, tässä yksi naispuolisen autoilijan mielipide X1 20d BMW:stä. Sellainen ostettu uutena syksyllä 2013. Vaikka auton ulkonäkö tosiaan ei ole niitä kauneimpia, korvaa muut toiminnot tämänkin. Autoni on xdrive eli neliveto. Todella hyvä ajettava ja vakaa kulkuväline, ennen kaikkea talviolosuhteissa.. Auto on nyt ollut käytössä vuoden verran ja lähes päivittäin ajellaan. Ei ole ollut mitään vikaa, kaikki on toiminut täydellisesti. Vaikka auto on ns. katumaasturi, on kuitenkin kooltaan sopivan pieni esim. kaupunkiajossa ja parkkeerauksessa. Sisätila tuntuu isommilta kuin luulisi sekä auton korkeus miellyttää. Suosittelen!!!


    • xrive X1

      Hieman arvellutti onko X1 Diesel moottorilla ja pienellä kulutuksella lämmin talvella, mutta kyllä se on.
      Suosittelen.

    • g10

      No niin. Tilasin juuri BMW X1:n ensivuoden alkuun. 2.0 turbo bensakoneella ja neliveto automaatti. Busines paketti ja jotain muita lisukkeita mukaan. Saas nähä millainen on. Nykyinen autoni on Audi Q3 neliveto 2.0 turbo- bensiinimoottorilla, automaatti. Otettu käyttöön 2012 tammikuussa ja mittarissa nyt 115000 km. Mitään vikoja ei Audissa ole ollut. 3:sti käynyt huollossa ja senkun bemnsaa kaataa tankkiin ja menoksi..

    • Anonyymi

      kovalla pakkasella vaihtaa 3000 kierroksen jälkeen ja on kovat äänet ihankuin pakoputki vuotaisi onko muilla ollut samanlaisia oireita ja onko viat selvinneet

    • Anonyymi

      Neljä vuotta oli ajossa vm. 2010 X1 1.8 x drive manuaali.
      Sisätilat ok ja varsinkin takapenkkien eri kallistusvaihtoehdot olivat hyvät.
      Talvella xdrive ja hieman korkeampi maavara toimivat.
      Moottorin jakoketjun vaihtohinta jouduttivat autosta luopumista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe