Soinin syytä koko juttu

Kreikka, Italia

Olisihan se pitänyt arvata, mitä siitä seuraa, kun keskikaljabaarien asiakkaat äänestävät perussuomalaisia ja Timo Soinia. Tämä Italian katastrofi on Timo Soinin ja perussuomalaisten syytä, nämä kun vastustivat Kreikan ja Portugalin tukemista ja tässä me näemme mihin tämä epädemokraattinen vastuunpakoileminen johti, me Eurooppalaiset olemme nyt suurissa vaikeuksissa.

54

775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nenuun ottaa

      Soini on Pohjolan Sfinksi. Vähäsanainen Sfinksi vaan makaa hiljaa paikallaan autiomaassa kun maailma murtuu pala kerrallaan ympärillä.

      Silloin kurjuudessaan suuri joukko egyptiläisiä kerääntyi synagoogan ja senaatin edustalle ja hädissään ja nälissään he huusivat edusmiehiltä apua.

      Synagoogan ja senaatin päämies nousivat ja puhuivat kansalle, "Katso, teidän kurjuutenne on yksin Sfinksin syytä. Miksi se ei nouse ja poista kaikkea tuota pahaa teidän elämästänne. Menkää siis ja lyökää siltä nenä pois."

      • Persut eivät

        ole ymmärtäneet huumoria mikä ei kylläkään ole mikään yllätys :D


      • SOROS JA PERSUT

        Suursijoittaja Soros haluaa Perussuomalaisten rinnalle "peruseurooppalaisia"
        julkaistu tänään klo 23:03

        Amerikkalainen suursijoittaja George Soros kaipaa Perussuomalaisten ja puolueen eurooppalaisten hengenheimolaisten rinnalle “peruseurooppalaista” poliittista voimaa.

        Soros kirjoitti aiheesta ranskalaisen talouslehden Les Echos'n nettisivuilla julkaistussa puheenvuorossa maanantaina.

        Soros käyttää perussuomalaisia malliesimerkkinä EU:n yli pyyhkivästä, ongelmissa olevien euromaiden kriisin äidyttämästä nationalistisesta protestiliikkeestä.

        - Meidän pitäisi etsiä eurooppalainen ratkaisu kansallisten ratkaisujen sijaan. Peruseuroppalaisia pitäisi olla enemmän kuin perussuomalaisia ja muita anti-eurooppalaisia Saksassa ja muualla, Soros pohtii.

        Samalla Soros kritisoi kriisiä hoitaneita EU-johtajia joustamattomuudesta. Heikkojen euromaiden ongelmien alkamisen jälkeen ainoa viesti johtajilta on ollut, ettei mikään saa muuttua.

        - Seuraus on, että ne, jotka vastustavat nykyistä olotilaa, ovat joutuneet ottamaan Eurooppa-vastaisen kannan. Ja samalla kun vahvasti velkaantuneet maat on pakotettu kohti maksukyvyttömyyttä, kansallismieliset puolueet - kuten Perussuomalaiset - ovat vahvistuneet muun Euroopan vastaavien puolueiden tapaan, Soros tulkitsee.
        Kreikka konkurssiin, eurojoukkovelkakirjat avuksi

        Soros uskoo Kreikan menevän lopulta konkurssiin.

        - Kreikan konkurssi saattaa olla väistämätön, mutta sen ei ole pakko tapahtua epäjärjestyksessä, Soros kirjoittaa.

        Sorosin mukaan Kreikan konkurssin vaikutukset leviäisivät mahdollisesti Portugaliin ja Irlantiin, mutta muu euroalue pitäisi pelastaa ja vakauttaa.

        Tämä tapahtuisi Sorosin mukaan vahvistamalla eurojoukkovelkakirjajärjestelmää ja euroalueen kattavaa talletusvakuutusjärjestelmää.

        Soros patistaa EU:n johtajia rohkeuteen muuttamaan unionin perusrakenteita silloin kun seinä näyttää tulleen eteen. Soros uskoo, että muutosten taakse pitäisi olla mahdollista mobilisoida "Eurooppa-myönteinen hiljainen enemmistö”.
        Saksan kilpailukyky hyötynyt eurokriisistä

        Soros näkee eurokriisin ytimessä Saksan liittokanslerin Angela Merkelin linjanvedot yhdysvaltalaisen Lehman Brothersin kaatumisen jälkimainingeissa. Merkel linjasi tuolloin, että euroalueella jokaisen maan tulee estää omin avuin finanssilaitostensa mahdollinen horjuminen.

        - Euromaiden joukkovelkakirjojen uskottavuus joutui vaakalaudalle. Riskipreemiot laajentuivat ja euroalue jakaantui velallisiin ja luotonantajamaihin. Saksa vaihtoi suuntaansa 180 astetta, integraation päämoottorista “tulonsiirtounionin” päävastustajaksi, Soros analysoi.

        Hänen mukaansa näin syntyi kahden nopeuden Eurooppa, jossa velalliset maat alkoivat upota ongelmiinsa ja ylijäämämaat jatkoivat porskuttamistaan. Saksa saattoi suurimpana lainanantajana sanella avun ehdot, jotka olivat Sorosin mielestä “rankaisevia”.

        - Samaan aikaan Saksa hyötyi vaihtokurssia alentavasta euron kriisistä ja sen kilpailukyky parani entisestään, Soros arvioi Les Echos'n kolumnissaan.

        Yle Uutiset / Raine Tiessalo


      • trelainen

        Missä on keskikaljabaareja...ei meirän kaupungissa ole yhtäkään..helsingistä en tiedä.


    • Minä puolestaan veikkaan syylliseksi Mannerheimin hevosta.

    • Hiljaset=syyllisiä

      ""kansankynttilät tuhosivat koko maailmantalouden ""

      Syy ei ole Bilderbergeissä ja Kataisessa vaan syypää on sivustalla oleva sfinksi. Se ei halunnut houkuteltunakaan lähteä mukaan hullutukseen ja siksi tuli kaikkineen näin huono lopputulos.

    • pkmölmwefmwfef

      Joko valtaeliittiä pelottaa että todellinen kansanpuolue ottaa vallan pois? Vähän siltä vaikuttaa. Katainen ei ollut valmis olemaan vastuullinen kansalle omassa politiikassaan ja vie nyt Suomea kansan tahtoa vastaan EU:n pimeimpään ytimeen. Ensi vaaleissa maksatte hinnan. Niin se vaan menee. Te veikkasitte väärää hevosta, kun Soini hevosmiehenä osui nappiin.

      • Loppuuko Hulluus?

        Kivaa tämä pankkiirien korkotulojen maksimointi, siitähän on kyse. Jos olisi oikea tahto "auttaa" kansallisvaltioita taistelussa pankkiirien rajatonta konnamaisuutta vastaan, niin silloin EKP olisi myöntänyt sen matalakorkoisen lainan suoraan valtioille, eikä koronkiskureille valtionkaatamisvälineeksi, kuten nyt kansojen lakkauttamisjuhlissa tapahtuu.

        PS lue mitä tapahtuu kun kansainvälinen monopolikapitaali omistaa suurimman osan työtä antavista tehtaista:

        http://theeconomiccollapseblog.com/archives/rampant-unemployment-the-death-of-the-middle-class-22-facts-that-prove-the-working-class-is-being-systematically-wiped-out


    • JPSom

      No joo. Eipä tuota Soinia voi kaikesta syyttää. Eiköhän Italian kriisi johdu aivan heistä itsestään. Luin n. 1½ vuotta sitten arvostetusta lehdestä (Herald Tribune), että EU:lla on noin 5 vuotta elinaikaa. Nyt tuntuu, että kaatuu nopeammin.

    • wakeupmotherfucker

      Soini vai herätti suomi venkulat.

    • Suomikin kaatuu..

      Stupido !!! Paljonpa näyttäis olevan keskikaljabaarien asiakkaita, HÖLMÖkö OOT ????? Ja tukipaketteja vaan tehtiin...olikohan viisasta...tuskin.

    • Justzzz

      Jeps. Sehän on tosiaan Soinin vika että Kreikassa maksellaan veturinkuljettajille 7000e/kk palkkaa ja 400e/kk bonusta käsienpesemisestä. Sehän on Soinin vika että sellainen rahaliitto jossa on köyhiä ja rikkaita valtioita ei vaan toimi. Ja ennen kaikkea Soinin vika on Kreikan romahtaminen joka alkoi jo vuosia sitten, kauan ennen mitään vaalikeskusteluja.

      Siinä sen näkee idioottimaiset Kokoomus -fanit kun oma auto on mennyt ojaan ni ei auta kun alkaa syyttämään toista kuskia kiilaamisesta!

      Tätä kriisiä ei mitenkään voi syytää Soinin tai persujen niskaan vaikka kuinka vääntäisi

    • Virsujen Peka

      >> Tätä kriisiä ei mitenkään voi syytää Soinin tai persujen niskaan
      >> vaikka kuinka vääntäisi

      Tää on niin Soinin vika kuitenkin. Ja niiden Perussuomalaisten viime kädessä.

      Nehän meni sekoittamaan koko Euroopan tolla höösäämisellään. Persujen jäljiltä tää maanosa ei ole enää koskaan entisensä. Olisi antaneet tollon olla tämän herkän rakennelman sorkkimatta.

      • Justzzz

        Taidat olla joku teinityttö kirjoituksesta päätellen? Tässä sen näkee kummalla puolella ne "fiksut" äänestäjän ovat


    • on se kova

      Aloittaja taitaa olla oikeassa. PS kaataa EU ja USA:n.

      • Hei Haloo?!

        Pankkiirit kaatavat valtiot omiin taskuihin SIMS-leikkeihinsä. 70 -ikäisillä papoilla kun ei ole enää muita huveja kuin jumalan rooli kansojen kohtaloiden määrääjinä.

        Haluatko vapaaehtoisesti tähän ukkopappojen leikkiin palikaksi?

        www.profit-over-life.org

        Pointsi on siis että Perussuomalaisethan nimenomaan vastustavat tätä kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden sekä rahakirstun siirtymistä katalaisille konnille.


    • Milano-Usa-Peking

      > PS kaataa EU ja USA:n.

      Soini siellä istuu laiturillansa varpaat järvessä, kattelee ellivuoren silhuettia. Miettii että josko syyskuussa jo alettais persuissa laittaa USA:ta oikeen tosissaan seljällensä. Kiinan vuoro on persuissa aikataulutettu olemaan vasta ens keväänä.

    • Kenen syy?

      Soini on kuin rautatieläinen joka yrittää pysäyttää junan joka on menossa sillalle joka on sortunut.

      • 20

        Kuljettaako se juna lihapatoja?


      • Tahallaan Allikkoon?
        20 kirjoitti:

        Kuljettaako se juna lihapatoja?

        Juna kuljettaa kallista, tarpeettomaksi tullutta työvoimaa. Ratkaisu tämäkin, velkakorkoaseella poistetaan moinen lasti kansainvälisten rikkaiden olkapäältä.


    • Ihan on pakko kysyä, että oletko oikeesti tuota mieltä tai vain laittelet kommenttia saadaksesi jengin kommentoimaan. Meitä on paljon muitakin persujen riveissä, yrittäjiä ja hyvissä ammateissa olevia korkeasti koulutettuja. Joten hieman menee persukselleen tuo kommenttisi.
      Soini on fiksu tyyppi, kaikki muut puolueet on jo pöksyt nilkoissa hölmöilyjensä johdosta. Hommia hoitelee nyt populaatio joka ei päivääkään ole tehnyt ns oikeita töitä. Näidenkö vastuulle tämä maa pitäs antaa ?. Sitäpaitsi kyllä SDP-Lipposta tässä saa kiitellä kun puoliväkisin meidät tähän skeidaan saattoi. Jos meitä suomalaisia ,jotka haluavat puolustaa maataan on sekin määrä, joka äänesti, niin kyllä hieman pitäs muidenkin ajatella että me saatamme olla kuitenkin oikeassa. Ei tämä homma hoidu syytämällä suomalaisia varoja pohjattomaan kaivoon.
      Kyllä meidän pitää olla pää pystyssä ja ajatella sitä mitä itsenäinen suomi ja oma kansamme tarvitsee. Omat hoidetaan ensin ja sitten muut.

      • Tervemorohei

        Yrittäjän ei tarvitse välttämättä osata edes kirjoittaa ja korkeasti koulutettu voi olla täysi tallikka politiikassa. Soini on populisti ja ei hallitse muuta kuin oppositiopolitiikan ja siihen yhdistetyn populismin. Itse en missään vaiheessa edes uskonut, että Perussuomalaiset olisivat hallituksessa. Kupla nimeltä Soini puhkeaa viimeistään 1½ vuoden sisällä.


    • Täysin Shokki

      Taas jälleen Katainen ja Urpilainen Takavat Kreikkaan ja Portugalille,Italian taaaas Rahat sinne menevät . Luvataa Suomesta vakuudeksin takaisin Suomeen, eiköhän älyä sanokaan sieltä ei ei ei saada koskaan Rahat ymm.... kenen vastuuutan ja Epäisänmaalista näin ne hymyilevat leveästin ja nauravat just just just sinne menevät kankulaan kaivoon Rahat ymm............

      Rikkaaaat rikastuvat ja Köyhät köyhtyväääät ymm.............. Näin tulevat jatkumaann Faktat pitää paikka on totta..... Kiitos

      • Funtsija ..

        Hoh hoijaa- Persuskooni..

        Ja rahaako pitäisi jakaa Kreikkaan, Portugaliin, Irlantiin ja Italiaan. Kohta tulee Belgia, Espanja ..

        Saakeli

        Eteläeurooppa on ja tulee olemaan hälläväliä kulttuurin maita. JOsEU direktiivit ovat suomessalaki, siellä suositus..

        SÄÄLITTÄVÄÄ. Eu:sta löytyi maksaja tai no pamkithan tässä kusee..


    • raakkuna1

      Tuollainen asenne on ainoastaan huonolla Kokoomuslaisella, syyttelee asiattomasti Perussuomalaisia Euroopan talouskatastrofista. Joop.

      Aatelkaahan nyt mitä esititte, ja miten nurin vintturaan kääntäisitte kaiken, että saisitte vastuun siirrettyä meidän niskoillemme. Ette ole tajunneet Euroopan talouskatastrofin syvyyttä, ja olette vieläkin sitä mieltä että tukipaketti ratkaisu olisi pelastanut koko Euroopan.

    • ajopuu 2

      Avaus on älykäs provo. Soini on vain ainoa, joka on uskaltanut sanoa mitä tuleman pitää.
      Eikai nämä korkeasti koulutetut vallassa olevat hallitusherrat ja -rouvatkaan voi olla siin simppeleitä, etteivät sitä tietäisi.
      Jokin näkymätön voima vain vetää vääjäämättömästi Suomeakin kohti rotkon reunaa.

      • Pankkiirin Ase:

        Näkymäton painovoima on nimeltään velan korko. Korkoa varten EI OLE OLEMASSA RAHAA, se on AINA otettava joko naapurilta TAI tulevaisuudelta. Tämä pyramidihuijaus kohtaa kattonsa jossain vaiheessa. Silloin tulee joko armoton köyhyys keskiluokalle, tai SOTA.

        Pankiirit nauravat kun ovat keksineet näin ovelan tempun viedä kansojen omaisuuden itselleen.

        www.ajanhenki.com


    • Hyi kamala!

      "Perästä kuuluu"!!!!!!

      Minä syytän erästä vihreiden (vihr.) edustajaa moisesta rahantuhlauksesta.

      En nyt tässä viitsi mainita hänen erityisiä tuntomerkkejään, mutta hän on siis mulatti ja (vihr.) edustaja, joka ilmeisesti hänkin on päättänyt elää elämänsä Suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Lisäksi hän on Kenian lomatuliainen. Ihan paskanvärinenkin vielä.

      http://www.exet.nu/html/bildarkiv/roliga/hello.jpg

      Hyi kauhea!

    • mene ota pilleri

      Et voi olla tosissasi, olet vainoharhainen kun syytät Soinia. Hah haha haaaaaaaaaa................!

    • elä kaaja!!!

      Voi Soini minkä sie tehit?! Kaajat kaikki! Elä kaaja Korvatunturia!

      • leila.netti

        Antaa kaatua, ei ne muuten pystyyn nouse, pohjamutia myöten vaan, jenkit ja
        japanit, niin loppuu tuo velaksi eläminen.


    • Hyvää Velii
      • Kalevala Ennustus?

        Kalevala olikin ennustus nykyajasta. Uusi tulkinta:

        Lyhennys alkuperäisestä:
        "Ilmatar laskeutuu veteen ja tekeytyy veden emoksi. Sotka munii hänen polvelleen. Munat särkyvät ja palasista syntyy maailma. Väinämöinen syntyy veden emosta. Sampsa Pellervoinen kylvää puita. Yksi kasvaa niin isoksi, että peittää auringon ja kuun näkyvistä. Merestä nousee pieni mies ja kaataa tammen. Aurinko ja kuu voivat taas paistaa.

        Uusi tulkinta:
        "Monopolikapitalismi laskeutuu kansojen ylle ja tekeytyy hyväntekijäksi. Veronmaksaja munii kultamunia finanssimafiosoille. Munat särkevät kansan, koska kansa näkee että heiltä on viety keinot pitää munat itsellään, kuten asian kuuluisi olla. Kurjuus syntyy monopolikapitalismista. Monsanto kylvää monopolikapitalistisia patentoituja siemeniään ja saa haltuunsa koko ruokaketjun. Tämä menee niin pitkälle että kansalta viedään oikeus ja mahdollisuus terveelliseen ruokaan. Kansat nousevat vastarintaan ja tuhoavat monopolikapitalismin syövän. Kansalaiset voivat taas omistaa talonsa ja peltonsa, sekä kasvattaa mitä itse haluavat."


    • fe

      Edellisen hallituksen toimet tutkittava...täyttyykö maanpetoksen tunnusmerkit ?

    • leila.netti

      Kyllä nuo maat ovat tehneet oman velkansa ilman persujen apua, en minä ainakaan
      ole ottanut yhtäkään drakmaa, enkä liiraa velaksi, turha on syytellä Soinia
      tai meitä persuja. Olisitte tehneet niinkuin Soini ehdotti jo yli vuosi takaisin,
      niin nuo velkmaat olisivatt eronneet eurosta ja alkaneet alusta. Se niitä nyt kuitenkkin
      odottaa. Voi teitä typeryksiä, kun ette usko järkipuhetta.

    • Miik.3:11/Mal.3:5
    • Onko takinkääntäjillä niiiin huono omatunto,, että näin kierosti yritetään oma vastuu yskiä toisten päälle tai yrjöä ,,, nyt kun alkaa krapula- aika suomessa,,, kun takinkääntäjät alkaa herätä ja huomata että suomalaisten veronmaxajien miljardit on mennyt menojaan ja bilbergit hymyilee tyytväisinä,, että kyllä ihmiset voi olla tyhmiä ja sinisilmäisiä ja uskoa mitä vaan kun eu-herrat puhuu ja filosoferavat suur-euroopasta. hiiiiiiiiiiiii

      Mix maailma valehtelee ???

      • --

        Oletko joku teinix vai pöpi kun kirjoitat tuollaista teinix-kieltä. Tyhmä ainakin olet!


    • mäki vain jyrkkenee

      Aloittaja on sairas,haukut persuja fasisteiksi ja käytät itse samojamalleja kuin aatu.
      Eli kun tarpeeksi samaa valhetta kansalle väittää se muuttuu oikeaksi,sorry vain netti aikana se ei toimi.

      Tuon suomen syömisen aloitti Lipponen,jatkoi Rehn ja Vanhanen,viimeiset naulat arkuun hakkas Mari Kiviniemi.

      Mutta pääsyyllinen on JUTTA URPILAINEN ainoa joka olisi voinut sen estää,möi Suomen MINISTERIN PAIKASTA.
      Kauppurina toiminut 6;sen matikalla oleva Katainen on oikeasti syytön,vaikka luihu onkin.
      Katainen sytytti tulilangan jytkystä joka upottaa SDP;n ja tulitikut sai Jutta Urpilaiselta joka luulee tehneensä päätökset "ihan"ite.
      Tuota sekunda puolue sdp;tä vietiin kuin litran mittaa.

      KÄY KUIN KEPULLE,mutta se ei sitten Suomalaisia paljon auta.

      • --

        Sinusta myös näkee minkälainen on peruspersu, et osaa edes kirjoittaa.


    • Suomi,Kreikka,Italia

      EN ole erityisemmin Timo Soinin enkä perussuomalaisten kannalla, mutta sinä "Kreikka, Italia" olet täysi idiootti. Miksi edes viitsit esittää noin naiveja juttujasi. Soini on ollut nyt jo ainakin kolmatta kauttaan eduskunnassa johdonmukaisesti EU.ta vastaan. Voitko sinä iidiootti nyt kaataa omat kusesi ja paskasi toisen niskaan. Sinä, joka olet ilmeisesti ollut viemässä Suomea tuohon jo alusta asti tuhoon tuomittuun, uppoavaan EU-laivaan. Häpeäisit idiootti, mitä suustasi päästelet. teikäläisten takia Suomi on taas ihan pellen maineessa koko maailmassa eikä Soini ole kuin ollut demokratian sääntöjen salliessa ollut eri mieltä äärioikeistoliberalismin kanssa. Pysy lestissäsi, "te eurooppalaiset, jotka olette suurissa vaikeuksissa." Tuollaiset kaksinaamaiset rotat ovat pilanneet tätä Suomea ennenkin. Ennen oltiin niin ryssää ja sitten niin brysseliä, ja Suomineidonkin olette myyneet entiseen itäblokkiin huoraksi Varsovan torille. Kiitos idiootti!

      • --

        "Soini on ollut nyt jo ainakin kolmatta kauttaan eduskunnassa johdonmukaisesti EU.ta vastaan"

        Se on sitä ns. oppositiopolitiikkaa ja populismia. Muuhun hänestä ei ole, paitsí arvaamaan :)


      • --

        "Sinä, joka olet ilmeisesti ollut viemässä Suomea tuohon jo alusta asti tuhoon tuomittuun, uppoavaan EU-laivaan"

        Hola-hei, EU-laivaan hypätiin jo -90 luvulla ja satamaa ei ole näkyvissä, onneksi!


    • Rahat Rikkaille RY?

      No miltä tuntuu kun lapsesi tulevat olemaan PANKKIIRIEN OMAISUUTTA!?

    • makee70

      Ompas vaikutusvaltaisia nuo Perussuomalaiset kun ne pystyy luomaan Italiaan pankkikriisin, vau olisi pitänyt äänestää Soinia että olisi PS olisi voittanut koko vaalit, no seuraavalla kerralla.
      Paha siellä missä EU.

    • Fghhyjg

      Tukipaketit Kreikkaan ym. --> verot nousee ja palautukset laskee --> palkat samat --> Suomi muuttuu paska-ämpäriksi

    • ei ole niin

      Soinin puolue on suurin, kertoo kansa ei ole tyhmä.

    • Jumps jumps

      Se median vika. Jokin aika sitten ne osannut lopettaa jumputtamasta Nokiaa ja tulos on nähtävillä. Nyt media jumputtaa Kreikkaa ja Italiaa jne.. ja tulos on nähtävillä. Se on Kepulaisten syytä, Kepuhan tätä maailmaa johtaa sukkamehuni älykkyydellä.

    • ...Italia...Suomi...

      Soini vain on tiennyt ja yrittänyt sen selvästi sanoa että tämä maiden infran alasajo kulkee pankkiirielitistien suunnitelman mukaan. Yksi toisensa jälkeen. Kaikki yksityistetään ja keskitetään. Sekasortoa luodaan. Aina vaan kasvavia veroja ja kustannuksia maksavat kansalaiset tappelee keskenään tietämättöminä kasvottomasta orjuuttajastaan. Kansallista yhtenäisyyttä hajoitetaan tarkoituksella ja kiihtyvällä vauhdilla väkisin sekoittamalla kansallisuuksia, ts. tekemällä maahanmuuttobisnestä. Tätä tuetaan hallituksia naruissaan pitelevien toimesta.
      Ei vaikuta millään muotoa ketä äänestät tai kuka täällä ns. "vallassa".

    • Tässä se nyt

      sitten nähtiin, mitä seuraa kun harrastelijat rupeavat äänestämään, miltei viidesosa kaikista äänistä meni harakoille, näille poliittisen kentän vastenmielisille tapauksille, eli perussuomalaisille.

      Sivistyneet työläiset ja koulutetut ihmiset ymmärtävät äänestää hyväksyttyjä puolueita, Keskustaa, Kokoomusta, Sdptä, Rkptä, Vihreitä ja Vasemmistoa.

      Kaikilta tyhmiltä pitäisi riistää oikeus äänestää.

      • 14v poika

        Mees äitis luo itkee ja mieti mitä sanot! Haukuit juuri kaikki persuja tyhmiksi, saanko perustelut? Niin ja sehän ei ole meidän vika jos suomi kaatuu? Suomi kaatuu, siksi koska annamme niitä tukipaketteja joka helvetin maankolkkaan.
        Pitäisiköhän ensin ajatella niitä omia kansalaisia? Niimpä! Suomen ns. "perus duunarit" kokevat nämä tukipaketit raskaasti. Syynä on se, että verot kasvavat ja samaan aikaan ruoan hinta nousee jne.... Mutta kun ei palkat nouse.
        Ja millä perustelet sen, että persut ovat tyhmiä? Mitä jos heillä ei ole ollut mahdollisuuksia opiskella? Mitä jos lama kaatoi heidät konkurssiin ja heistä tuli muurareita? Katsos tämmöstäki tapahtuu.

        HÄPEÄ! Anteeksi minun huono äidinkieli.


    • kirkasotsa

      Suomen kansasta pitäisi poistaa neljännes,kun aiheuttivat talousongelmat Kreikassa ja muissa velkaongelmamaissa ja nyt vielä USA:ssa. Kysymys onkin,minne tämä perussuomalainen neljännes laitetaan tässä tilanteessa?

    • Kiinalainen Euro

      Kyllä saata.a nauran kun eu maat kaatu omaan paskaan ja kasan päälle rysähtää amerikka.
      Lopuksi kiinalaiset ostaa koko paskan eurolla. :D

      • Se

        on niin totta, mutta ei naurata. Globalistien lamanhoito-sotaretket kun suuntaa kokoajan kohti "isoa".


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe