Hotelli Balkan Sunny Beach

jennist

Onko jollain kokemusta tältä tai viime vuodelta ko. hotellista? Ainakin v 2005 on tullut paljon huonoa palautetta hotellista.

15

939

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :)

      samaa mietitään täällä. muutamia vuosia sitten hotellihuoneissa ei ollut kehumista. yleiset tilat ok, mut allas haisi todella voimakkaasti kloorille. vesi valui silmistä ohi kävellessäkin. Kiinnostais myös tuo aamiaistarjonta tätä nykyä. jääkaappeja nähtävästi voi vuokrata? samoin puhaltimia?

    • jennist

      Vähän kauhulla täällä odottelen matkaa, kun niin kauheita kokemuksia on silloin v 2005 ollut... Nettisivuilta luimme, että hotelli on peruskorjattu v 2007, joten luulisi, että vähän olisi paremmassa kunnossa nyt.
      Jääkaapin saa vuokrattua, 5levaa/pvä samoin tallelokeron. Tuulettimista en tiedä.

      • :)

        itselläni siis kokemus mut jo 8 vuoden takaa.... Kyllä siellä nyt yönsä nukkuu. Ihan sellainen perushuone, pieni kylläkin. itsekin luotan tuohon peruskorjaukseen ja eipähän noin edullisesta voi ihmeitä odottaakaan. meluavaa nuorisoa sieltä varmasti löytyy! milloin teillä lähtö?


    • jennist

      Olin jo tänään valmis perumaan koko matkan, mutta kalliiksi sekin tulisi, joten lähdetään lauantaina 16.7. katsomaan tämä ko hotelli :) Eiköhän siellä viikon kestä.

    • :)

      Ei kannata perua! Siellä on niin paljon katseltavaa että hotellissa käydään lähinnä nukkumassa ja suihkut toimii joten eikös se riitä? Asenne vaan kohdalleen, aurinkoista säätä luvataan ja illalla on kiva istuskella kuppiloissa ja herkutella edullisesti. rantakdulla paljon katseltavaa ja nessebar on ihana! Hauskaa lomaa!

    • jennist

      Kiitos paljon, nyt jo odotan lomaa :) Uskon viihtyväni, auringonpalvoja kun olen ;)
      Nimenomaan, asenne mun täytyy saada kohilleen, jotta tulee hyvä loma! Hauskaa lomaa myös teille, milloin sitten menettekään!

      • -E-

        Hei,

        Me olemme myös lähdössä samaan hotelliin, samana päivänä. Kovin suuria odotuksia ei em. hotellin suhteen ole. Mukava matka on tästä huolimatta tarkoitus tehdä.

        Se on nimenomaan asennekysymys!

        Hauskaa ja turvallista matkaa.


    • nevis..

      sinne mekin ollaan menossa,ja hotellihan on vaa nukkumista varten....

    • Te kaikki kirjoittaneet olette jo menneet, mutta seuraaville vinkiksi; mun huoneessa juhannuksen aikana oli upeat 2 (kaksi) henkaria! Sain kyllä pyytämällä lisää, mutta hämmästelivät, että miksi tarvitsen niin monta henkaria? No, mulla oli 10 eri vaatetta 2:n vkon matkalle. Ihan normaalia. Jos vuokraatte Balkanista jääkaapin, niin varmistakaa heti sen toimivuus. Mun kaappi oli pari vuorokautta vain... kaappi! Sitten nostin metelin respassa ja sain jääkaapin. Olivat panneet sen niin täysille, että kun tulin matkalta pohjois-Bulleen, kaikki kaapissa olleet kamat olivatkin pakastuneet! Sain siis myös pakastimen! Olen käynyt monta kertaa Bullessa, mutta ekaa kertaa tässä Balkanissa. Remontista huolimatta hotelli oli viehättävä aikamatka entiseen. Huomioikaa myös, että "aamiaisravintola" on auki myös päivisin. Sieltä saa ihan oikeasti hyvää ja edullista Bulle-ruokaa. Kokeilkaa vaikka kanakeittoa ja lämpöisiä voileipiä hintaan n. 3,5 levaa. Nauttikaa lomastanne, kaikki!

    • emmi__

      Hei. Kertokaa nyt, minkälainen kokemus tuo oli? Itse olemme parin viikon päästä lähdössä. Avoimin mielin, eikä odotuksissa olekaan mitään luksusta. Kunhan on katto pään päällä ja pääsee peseytymään jonnekin. Myös muita vinkkejä matkaa varten saa antaa. :)

    • heinäkuu 2011 koettu

      Hei!
      Itse en mene enää IKINÄ kyseiseen hotelliin aivan kamala. Huhujen mukaan huom! huhuja, huoneista oli hävinnyt tavaraa. Tallelokero tosin toimii. Mutta balkan opetti minua sen verran, että lomalla hotellin on hyvä olla kuitenkin edes suht viihtyisä vaikka siellä ei aikaa paljon vietäkkään. (olen reissannut ennenkin). Alueella on melkein samaan hintaan huomattavasti parempi tasoisiakin paikkoja. Balkan ei MIELESTÄNI ole ** arvoinen. Tietenkin jos olet 18 vee ja aikomus on hillua kaikki yöt orangessa niin valinta on ok.

    • jennist

      Hotelli oli aika kauhea, mutta olin varautunut pahempaankin. Huone oli pieni, tunkkainen, mutta yllättävän siisti. Meteli hotellissa oli joka yö aivan kauhea ja nukkuminen siksi vähän haasteellista. Uima-allas oli todella likainen ja sen valtasi juopottelevat teinit. Aamiainen oli huono.

      Viikon kuitenkin kestin hyvin ja korvatulppien avulla nukkuminenkin onnistui. Meidän huoneesta ei hävinnyt mitään ja tallelokero toimi respassa hyvin. Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja sijainti hotellilla oli mielestäni hyvä. Toiste en tähän hotelliin kuitenkaan mene :)

    • emmi__

      Kiitos vastauksista. :) Kyseiseen hotelliin ollaan kuitenkin menossa, eikä odotuksissa tosiaan ole mitään luksusta. Emmekä ole 18-vuotiaita ja tarkoitus on joskus nukkuakin, mutta korvatulpat siis kannattaa tuota varten muistaa varata mukaan..

    • hanne4

      en tiedä millaista pullamössökansaa jotkut ovat, mutta hotel balkan on ihan ok ja hyvä! tulin sieltä pari viikkoa sitten. oli hyvä loma kaikinpuolin.

      huone siisti, kylppäri siisti ja toimiva, jääkaappi toimi,parveke kiva. meteliä on yöllä, tosin minua ei haitannut nuorison riemunkiljahdukset aamuyöstä, jatkoin unia. jos lähtee noinkin halpaan mestaan, ei voi odottaa luksusta. meille oli pelkkää positiivista yllätystä kaikki!

      ainoa miinus venäläiset..todella röyhkeitä etuilijoita! toinen pieni miinus aamiainen..tarjonta ok, mutta kahvikupit ja mehulasit aina loppu, niitä joutui jonottelemaan.

      mutta tomaatit maailman parhainta. e ollut muistanutkaan miltä tomaatin pitäisi maistua:).

      hyvä mesta ja halpa, suosittelen.

    • ikopolp

      Ihan jees hotelli, jos siellä käy vaan nukkumassa. Se nyt on sama minkälaiseen sänkyyn sammuu :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      225
      1963
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      68
      1711
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1110
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1075
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      5
      995
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe