Oletko tullut yllätetyksi

poika 22

Onko kukaan yllättänyt sinua runk--kaillessasi.
Minut on yllättänyt veljet ja isä. Mutta kaikkein nolointa oli kun, siskon uusi pokaystävä yllätti minut housut kintuissa.. Ja kundi oli vielä niin vietävän komea ja myöhemmin saunoessamme selvisi että myos erittäin hyvin varustettu.

31

5660

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HEHheh.

      Voi lol, en ole kyllä jäänyt kiinni koskaan.

    • kyllä on

      On.
      Pikkusiskoni muutaman kerran... Tosin nin paljon nuorempi etei varmaankaan ole tiennyt mitä tein.
      Äiti pari kertaa... No niistä selvitty molempien punastumisella.
      Kerran hiukan aikuisempana naapurin rouva tuli yllättäen tapaamaan vaimoani (meillä ei ole ollut maalla tapana pitää ovia lukittuna)...
      No vaimohan ei siis olut silloin kotona, ja ehkä se jatko ei siis kuulukkaan enää tänne itsetyydytys-palstalle ;)

    • veljekset..

      Kyllä - harrastimme veljeni kanssa saunan lauteilta, mällin lennätystä, joskus kultaisella..60-luvulla. Minä 14. ja veljeni kaksi vuotta vanhempi. Jokunen mälli oli jo lentänyt, ties minne. Kunerittäin ankara isämme yllättäen ilmestyi löylyhuoneen ovelle ja meillä täysi touhu päällä.. Jostain syystä hän ei ollenkaan pitänyt touhuistamme. Seurasi pukuhuoneeseen marssi ja saimme kumpikin maista kunnolla pakaroillamme, isän vyöhihnaa. Kipeetä teki ja parkumistakin riitti. Sitten seurasi saunan siivousta. Kun kahden kuurasimme saunaa totesimme, ettei se remmitys, ainakaan seisokkia vienyt pois, nopeat runkut ja pyyhkeet ympärillemme, kun isä tuli tarkastamaan saunan siisteyden. Kelpasi - tosin melkoisen saarnan saattelemana. Mällikisat eivät loppuneet tähän - valitsimme, vai sopivamman paikan ja lisäsimme kisaan osion". se kumpi hävisi sai pari kunnon vetoa koivuraipalla, persuksille voittajan antamana... Olipa aikoja nekin.

    • Poika melkein 16

      Olispa mukavaa jos joku yllättäs runkulta. Olen kova tumputtaan. Jos vaikka faija yllättäs ja olisin sotkenut paikat. ja saisin siitä hyvästä kanssa remmistä. Tosi kiihottavaa.

    • Yllätetty

      Äitini yllätti.

      Nuuhkin usein nuorena ollessani, pesuhuoneessa äitini pikkuhousuja ja runkkasin samalla kikkeliäni. Kerran äiti yllätti minut kun olin taas runkkaamassa ja nuuhkimassa pikkareita. Äiti huomasi touhuni ja painoi housut lujasti kasvojani vasten ja sanoi nuuhki nyt kunnolla, vitun hajua että tiedät miltä vittu haisee, eikä sitten tarvitse enää salaa nuuhkia. Äitini antoi myös minulle mojovan tukka pöllön ja läksytti minua kunnolla. Siitä lähtien olin erittäin varovainen runkkauksessani ja pikkuhousujen haistelussa, huomasin myös että äitini jätti housunsa entistä paremmin esille ja ne olivat usein tosi kiimaisia.

      • Anonyymi

        Jäin kiinni äidilleni ollessani vasta 12 vuotias ja opettelin vasta runkkaamaan. Kiihokkinani oli pukeutua äidin alusasuihin makasin selin äidin vuoteella runkkaamassa, kun hän astui sisään.Säikähdin hirveesti, mutta ei hän ollut lainkaan äkäinen. Sen sijaan hän kertoi veljensä, sius enoni harrastelleen samaa. Myöhemmin hän antoi minulle joutakin asujaa, tosin pienentäen niitä hiukan kun olivat minulke vielä liian suuria. Sen jälkeen sain tyttöillä aina kun halusin ja muutaman vuoden kuluttua sain maistaa myös enoni kullua kun yhdessä keikimme. Ihanaa saada jiskus kokea olevansa tyttö jita pannaan.


    • auino

      olen yllättänyt itseni

    • vetoa käteen

      Kerran armeijassa, kun jarrun anto lopetettiin loppuaikana, niin yksi kaveri yllätti minut runkulta vessassa. Oli joku viikonloppu menossa, ja pakko päästä vetämään käteen. Siellä oli sellaiset pitkät pönttörivit ilman mitään koppeja, ja luulin ettei sinne silloin ketäin tule, mutta tuli kuitenkin.

      Loppuun kuitenkin vetelin, eikä kaverikaan siitä tehnyt mitään numeroa, joten ei siitä sen kummempaa. Vähän se tietysti nolotti, vaikka kai se siinä tilanteessa aika normaaliakin taisi olla, kun ei ollut mitään ykstyiskoppeja olemassakaan.

    • Näin joskus.....

      Minut yllätti -90 luvun alussa vanhempi systeri,kun olin niin pornolehteen syventynyt ja viittä vailla laukeamassa.
      Alkoi tietty sitten kiusimaan ja "uhkailemaan",että kertoo vanhemmillemme,mutta jos lupaan runkata sen ja hänen kaverinsa katsellessa,ei kerro.
      Siitä sitten seurasi,että myöhemmin jouduin runkkaamaan pari kertaa heidän katsellessaan ja varsinkin silloin kun toisella kertaa halusivat katsella ihan läheltä laukeamistani,kiihotuin aivan äärimmilleni ja orkku oli elämäni rajuimpia.

      • Äidin poika

        Asuin kahdestaan äitini kanssa vanhempieni eron jälkeen ja äidin upeat ja seksikkäät alusasut alkoivat kiihottamaan jo siinä kolmentoista vanhana. Puin niitä usein ylleni ja sitten runkkasin. Kerran, kun oli jo siinä vajaa kuusitoista, äiti yllätti minut, kun makasin hänen vuoteellaan runkkaamaassa. Päällä oli äidin asuja viimeisen pääle ja kiima ihan hirveä, enkä sen vuoksi kuullun äidin tulleen kotiin. siinä seisoi makkarin ovella ja hymyili. No minämenin ensin ihan jäihin, mutta äiti sanoi tietteensä jo kauan harrastuksistani ja pyysi jatkamaan.
        Siinä runkkkasin äidin edessä spermat pyyhkeeseen, ja kävi äitikin kuumana, koska paineli käsillään hameen päältä pilluaan. Illalla kuulin kuinka dildo surisi aika pitkään ja sitä kuunnellessani runkkasin vielä uudelleen.
        Näitä runkkutuokioita tuli sitten jälkeenpäin useampia. Äitikin näitti minulle omaa pimppiään ja itsetyydytystä. Emme koskaan kuitenkaan menneet yhdyntään saakka, vaikka mielessäni ajattelin ja himoitsin. Ehkä äitikin olisi ollut siihen ihan valmis, mutta joku kynnys siinä oli silloin.

        Mutta sperma on lentänyt usein, kun niitä hetkiä ajattelen.


    • Aslak Alapitkä, 87-v

      Äiti ullätti eilen runkulta.

    • mies 83v. ..

      Aikas julmaa touhua, veljekset, isältänne - jos runkkaamisesta selkäänne saitte. Itse olen faijan pieeksemänä ollut, lähes kaikesta.. mutta tumputtamisesta en remmistä saanut vaikka faija joskus yllättämään pääsikin.
      Sinänsä piiskauksista ja remmityksistä jäänyt, kumma perversio, tekis mieli silloin tällöin saada kunnon selkäsauna pakaroille. Oikea kuripalautus..

    • Anonyymi

      Yllätin pikkuveljen runkkaamasta katsoin oven raosta mutta en ilmassut itseäni.
      Jonkin ajan päästä oltiin kahdestaan veli lämmitti saunan kuljin pikku housut jalassa ja vain pieni paita päällä tiesin että haaveilee naisesta veli 14v ja minä 19v.
      Kun veli meni saunaan työnnyin sinne viruttelin ja pesin siten että pyllistelin veljeen päin istui lasioven takana lauteilla, menin lauteille istuin jalat koukussa lauteen päässä, veli nojasi polviin.. siirryi viereen ja viruttelin veljen selkää löylyvedellä samalla näin että oi täydessä seisokissa. Levitin sen jalkoja kalu nousi kuin jousi sanoin ei haittaa näin käy aina nuorena minullakin. Veli katsoi minua levitin jalkoja katso, pillu oli ihan märkä käytin veljen sormia siinä ja otin omalla kädellä kalusta, veli alkoi melkein heti täristä vähän sanoin älä jännitä katsoin kiiltävää kalua ja sievästi runkkasin veljen sormet meni sisään kunnolla tunsin hurjaa kiihkoa veli alkoi jännitellä kalua ja kohta lensi spermaa kerkisin kään tää niin että rinnoille lensi suurin osa. Veli meni suihkuun menin perässä pestiin toisia oli aika jännittävää.
      Veli oli koko illan omassa huoneessa, minä haaveilin kovasta kalusta peiton alla. Ehkä joskus ?

      • Anonyymi

        Kun näitä sinun fantasioita on tässä nyt viimeisen vuoden aikana lukenut, niin voi varmaan olettaa että ensi jouluna, esimerkiksi tämä sinun edeltävä tarinasi olisi tiivistynyt jo tällaiseksi:

        Yllätys, pikkuveli. Lämmin sauna, lähes alaston, pikkuveli haaveili naisesta, 14 ja 19 vuotiaat
        Saunassa, viruttelin, pyllistin, lasin takana lauteilla, istuin viereen, veli jalat koukussa, vettä selkään. Seisokki. Levitin. Oli kuin jousi. Ei haittaa. Katso. Märkää. Tärisimme, kiihkoa, sitten spermaa. Suihkun alla pestiin. Ehkä joskus?

        Tosin, sinun kertomana se kulkee tällä tavalla
        Yllätyspikkuveli Lämmin sauna lähes alaston pikkuveli Haaveili naisesta 14 ja 19 vuotiaat Saunassa viruttelin pyllistin lasin takana lauteilla istuin viereen veli jalat koukussa vettä selkään. Seisokki Levitin Oli kuin jousi Ei haittaa Katso Märkää Tärisimme kiihkoa sitten spermaa Suihkun alla pestiin Ehkä joskus?

        Tajuatko noiden perusteella kuin tärkeästä asiasta kieliopissa on kyse? Sinulle on tässä nyt jo vuoden sisällä sanottu monta kertaa että opettele ne vitun kielioppisäännöt, kun kaikki muut osaavat ne jo!

        Koita nyt ymmärtää että:

        Lauseen jälkeen tulee piste. Siis tuo vitun tötsä tuossa S kirjaimen vasemmalla puolella. e-kirjaimen oikealla puolella! Seuraava lause alkaa myös aina ISOLLA KIRJAIMELLA!

        Lauseeseen ei myöskään kirjoiteta monia ajatuksia, tapahtumia tai asioita, vaan yksi ajatus kerrallaan! Se voidaan tietyissä erikoistilanteissa jakaa pilkulla selvyyden vuoksi osiin, kuten tuossa listasin "ajatukset, tapahtumat ja asiat".

        Harjoittele vaikka tuosta saatanan puupää!

        https://www.is.fi/menaiset/vapaalla/art-2000009261300.html


    • Anonyymi

      Yllätin naapurin runkkaamassa ulkosaunassa, olin silloin 16v tyttönen, kuulin saunasta ääniä katsoin sievästi ikkunasta, Heinolla oli valtava kalu sen käsi ei yltänyt ympärille pakko oli painella omaa pillua hameen alta.
      Istuin Heinon portaille huutelin tulin kylään, Heino naureskeli ja kytsu sisälle, kaatoi kahvia jkyseli kaikkea minusta ja kysyi onko sulhasta punastellen sanoin ei ole.
      Heino meni nojatuoliin ja istuin vastapäätä sohvalla Heino veti pyyhettä sivuun tätä sinä ainakin katselit nousin ylös Heino sanoi älä pelkää istuin alas.
      Katsoin kalua se oli jotenkin vinossa ja alkoi nousta Heino sanoi näytä sinäkin nostin hametta, Heino sanoi sun valkoiset on tummana kokeilin ja laskin helman Heino näytti nosta nostin jalt sohvalle ja levitin jalkoja vedin housut pois Heino liikutti kättään valtavassa kalussa ,kokeilin huulia väpsähin tuntui niin hyvältä katsottiin vain toisien tekemistä hieroin vähän pysty rintoja nostin paitaa olin tosi kiihottunut annoin sormien liikkua katsoin kiiltävää kalua Heino nousi seisomaan kalu näytti isommalta kohta siitä lensi spermaa pitkinä kaarina sain itse myös orgasmin se kesti pitkään.
      Heimo haki pluutun ja pyyhki lattian sanoi nyt olet nähnyt miten miehellä tulee.
      Kotona illalla runkkasin monta kertaa tuntui että en saa tarpeeksi.
      Olen käynyt Heinon luona useasti mutta ei mitään runkkausta muuten vaan.
      Nyt kun olen seurustellut pojan kanssa olen varma että käyn joskus oikeasti sillä ja saan sitä isoa.

    • Anonyymi

      Olin kotona yksin, hieroin vähän rintoja tuli halu päälle, katsoin taakse siskon poika tuli ihan lähelle ei puhunut mitään laski vaan sievästi tiukat housuni työnsi kalun haaroihin en voinut kuin pyllistää työntyi ihanasti ja kuiskas mulla haluttaa myös pani ihanasti olin jo aivan pöytää vasten kun sain ihanan orgasmin ja samalla poika laski sisään vapisin kuin horkassa. Huokailin pöytää vasten siskon poika lähti puhumatta.
      Sen jälkeen tavattiin monesti normaali olosuhteissa. Meni kuukausia kun tuli kylään olin yksin katsoin pitkään ja kävelin pesuhuoneeseen, Make tuli perässä käännyin ja annoin laudettavasten edestä tuntui että en saa kylliksi oli semmoinen olo kuiskin vaan olet ihana ihana, Kun sain Makelta sisään lämmintä suutelin halusta ihana tunne kova kalu nykii ja tulee lämmintä sisään. Nyt Make jäi vähäksi aikaa kertoi että tuntuu että ei ole tehty väärin. Sanoin tämä on meidän oma juttu.
      Make kuiskasi olet minun oma juttu, kuiskasin saat minua kun haluat on hurjaa olla niin hullu kun voi. Jos on pitkä aika kun tavattu kun kuulen vaan äänen turpoan halusta, kivaa odottaa ja odottaa ja saada sisään ja syvälle, että rakastan sitä tunnetta.

      • Anonyymi

        Mitä vittua? Noin pitkä teksti, ja ainoastaan 8 lausetta!

        Minä korjaan tuon sinun höpötyksesi. Yritä verrata suht koht oikein kirjoitettua versiota ja sitten tuota sinun hevonpaskaversiota.


        Olin kotona yksin. Hieroin vähän rintoja (ja) tuli halu päälle. Katsoin taakse(ni) (kun) siskon poika tuli ihan lähelle(ni). (Hän) ei puhunut mitään, laski vaan (mikä vitun sana tämä "sievästi" oikein on ?) tiukat housuni. (Poika) työnsi kalun haaroihin(i). En voinut kuin pyllistää. (Hän )työntyi ihanasti ja kuiskasi "mulla haluttaa myös". (Poika) pani ihanasti. Olin ("jo aivan" turhia sanoja, eivät kuvaa mitään) pöytää vasten kun sain ihanan orgasmin. Samalla poika laski sisään. Vapisin kuin horkassa. Huokailin pöytää vasten (kun) siskon poika lähti puhumatta.

        Sen jälkeen tapasimme usein normaaliolosuhteissa (yhteen ja mitä tuo "normaaliolosuhde" oikein tarkoittaa? Se on lauseessa turha. Se ei kuvaa lukijalle mitään, koska erikoisolosuhteita, esimerkiksi laavan satamista taivaalta, ei ole aikaisemmin mainittu! Kyseisen sanan voi poistaa. Se myös vääristää seuraavan lauseen, kun ensin muka tapaatte usein, mutta yhtäkkiä onkin mennyt kuukausia!) Meni (Kului) kuukausia kun (kuka?) tuli kylään. Olin yksin. Katsoin (häntä) pitkään ja kävelin pesuhuoneeseen. Make (On todella anaalista sellainen, että ensin kuvataan siskon poikaa, poikaa ja "häntä", ja vasta tarinan loppupuolella tuosta hahmottomasta miespuolisesta pellestä aletaan käyttämään nimeä! Tuollainen kirjoittaminen kertoo sekavasta päästä tai aivosairauksista! joka tapauksessa, kyseinen homo...) tuli perässä (seurasi.) Käännyin ja annoin (antauduit, et antanut) laudetta vasten edestä (Edestä sanan voi poistaa, koska lukija ei tiedä, eikä hänelle ole kuvattu että mistä, minkä tai kenen edestä hän antautuu?). Tuntui että en saa kylliksi, oli semmoinen olo. Kuiskin vaan, "Olet ihana, ihana." Kun sain Makelta sisään lämmintä, suutelin halusta. Ihana tunne (kuinka) kova kalu nyki (mennyt aikamuoto, koska se orgasmi jo tapahtui) ja tulee lämmintä sisään. Nyt Make jäi vähäksi aikaa. (Hän) kertoi (sanoi, koska kyse on yhdestä lauseesta, ei tarinasta joka kerrotaan!) että tuntuu että ei ole tehty väärin (puhemuoto on hyväksytty koska kyse on Maken omista sanoista, "ole" pitäisi kuitenkin olla "olla".) Sanoin, (pilkku) tämä on meidän oma juttu.
        Make kuiskasi (pilkku) olet minun oma juttu. (piste ja iso kirjain) Kuiskasin, "saat minua kun haluat. On hurjaa olla niin hullu kun voi." Jos on pitkä aika kun tavattu, kun kuulen vaan äänen, turpoan halusta. Kivaa odottaa ja odottaa ja saada sisään ja syvälle. Että rakastan sitä tunnetta. (Nuo viimeiset lauseplöräykset ovat erittäin sekavaa puhekieltä varsinkin kun siitä selvästi puuttuu niiden lausuja, mutta puhuttuna "oikein". Lisäsin pilkkuja, pisteitä ja alkukirjaimia sössötyksen selventämiseksi.)


        Ja nyt sitten sama paskanjauhanta korjattuna:

        Olin kotona yksin. Hieroin vähän rintoja ja tuli halu päälle. Katsoin taakseni kun siskoni poika Make tuli ihan lähelleni. Hän ei sanonut mitään, laski vaan tiukat housuni. Make työnsi kalunsa haaroihini. En voinut kuin pyllistää. Hän työntyi ihanasti ja kuiskasi "mulla haluttaa myös". Olin pöytää vasten kun sain ihanan orgasmin. Vapisin kuin horkassa. Samalla poika laski sisään. Huokailin pöytää vasten siskoni poika lähti puhumatta.

        Kului kuukausia kun Make tuli kylään. Olin yksin. Katsoin häntä pitkään ja kävelin pesuhuoneeseen. Make seurasi perässäni. Käännyin ja antauduin laudetta vasten. Tuntui että en saa kylliksi, oli semmoinen olo. Kuiskin, "Olet ihana, ihana."

        Kun sain Makelta sisään lämmintä, suutelin halusta. Ihana tunne kuinka kova kalu nyki ja tuli lämmintä sisään. Nyt Make jäi vähäksi aikaa. Hän sanoi että tuntuu että ei olla tehty väärin. Sanoin, tämä on meidän oma juttu.

        Make kuiskasi, "olet minun oma juttu".

        Vastasin, "saat minua kun haluat. On hurjaa olla niin hullu kun voi."

        Make kuiski, "Jos on pitkä aika kun tavattu, kun kuulen vaan äänen, turpoan halusta. Kivaa odottaa ja odottaa ja saada sisään ja syvälle. Että rakastan sitä tunnetta."


        Tuossa on jo 26 lausetta ja teksti on selvää ja ymmärrettävää!


    • Anonyymi

      Sisko ylläti kerran kun olin runkkaamassa hänen huoneessa jalassa hänen pikkarinsa. Hän halusi katsoa kun tein sen loppuun ja sen jälkeen esittelin hänelle runklkaustaitojani usein. Hän josklus runkkasikin minulta, mutta ei antanut panna.

      • Anonyymi

        Siskot on mukavia vieläkö touhu jatkuu


    • Anonyymi

      Kyllä,haminassa kirpputorilla huomasin satiini ja nylon naisten alkkareita loossissa.
      Siinä oli myös rintsikoita ja selaisia.No,alkoi seistä ja sepaluksesta ujutin kaluni pikkareiden väliin,tuntui se luistava kangas hyvältä.Samaan väliin tuli muija ja olinkin nyt jumissa.Muina miehinä hiljaa työntelin ja muija sanoi että huomasi toiselta puolelta.Painoi kätensä alusvaatteiden päälle,minun kaluni varmaan tuntui läpi.
      Mielettömän kiihottava tilanne,ei auttanut kuin työnnellä vielä muutama kerta ja orgasmi tuli,vapisin kun orgasmin aallot kulki läpi ja spermat ruiski sinne pikkareiden väliin.

    • Anonyymi

      Ei suoranaisesti, mutta: Asuin parikymppisenä vuokralaisena yhdessä omakotitalossa. Siellä runkkailin useinkin ja lastit pyyhin yhteen pyyhkeeseen.
      Kerran vuokraemäntä oli laittanut sänkyni päälle kasan rättejäni., joita hän oli pessyt, kun olin töissä. Siinä oli alushousuja, t-paitoja ja se spermainen pyyhe.

    • Anonyymi

      Äiti aikoinaan yllätti minut monta kertaa runkulta. Välillä oli äidin pikkarit nuuhkittavina. Äiti jopa muutaman kerran esitteli pilluaan minulle ja sain runkata mällit äidin haaroihin. Mukavia muistoja.

      • Anonyymi

        Samanlaiset harrastukset oli oman äitini kanssa 90 luvulla. "Kuivaharjoiteltiin" usein, eli äiti hinkkasi paljasta pilluaan kulliani vasten tai minä puskin äidin pillua vasten pikkuhousut päällä. Äiti sai siitä orgasmin, ja sitten sain runkata spermat äidin pillulle tai perseelle kun äitikin runkkasi samalla toisen orgasmin. Ei ollut suuseksiä, ei ollut yhdyntää, mutta kuivaharjoitella sai melkein joka päivä ja sitten lopuksi runkkasimme ja sain lennättää spermat pillulle.


    • Anonyymi

      Kaverini mutsi pääsi yllättämään ,kun olin heidän kesämökin veskissä runkkaamassa , sen jälkeen aina monen vuoden ajan puhui sillain vihjailevasti kaikkea sexiin liittyvää.

    • Olin 13 sisko tuli huoneeseeni kun olin runkkaamassa, katsoi hetken ja lähti pois. Ei jälkipuintia joskus kiusoitteli mua mutta kun hän itsekkin runkkaili koulun jälkeen niin että sen kuulin ni oltiin tasoissa.
      Äitini tuli samoin huoneeseeni (en tiennyt että oli kotona) juuri kun olin laukeamassa ja näki kun spermani ruskusi kullistani, ei tykännyt mutta ymmärsi kun runkkaan

    • Anonyymi

      Kumpa joku ns yllättäskin mut autosta runkulla. JKL ymp

    • Anonyymi

      Uu­­s­­i s­­­eksi­tea­tteri ava­utu­­u Suome­­en! Kutsu­­­mme kai­kk­­i­. Il­­­mo­­­it­tau­­­tum­­­ine­­­n ryhmä­­­ämm­­­e tä­­­äl­­­l­ä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/D3s8B1

    • Anonyymi

      Oklin 15 vanha kun jäim opetnajalleni kiinni krunlaamisesta koulussa tynttöjens vessassa ,vanhemnpin mies opettnaja tulis ylättäen tuttöjens vessaan ja olus kai aieisansa myös ittse rluveta runklaamaan muttas kuulis ilimiesestik mun äänähtelyäd vieriesedtä kopistas nii sillIains jäun kiikkkii piti mulle puhuttulu mutfa poisi lähtiessääns samoi että komee kyrpä sulla , mulla alkois olenmaa kiire kun mulkas oli ädinkielen tukisootus alamiasillaan kun siihen aikaan mulla oli pahak lukihäriö , on nytttenki mut ein ennnää nii pahas

    • Anonyymi

      Äiti on menesti yllättänyt minut kyrpä kädessä

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      En Ole koskkan kiinijaanyt, mulla oli vanhemmat tosi seksuaalivastaisia, ei saanut vilkaistakkaan tyttja. Faija oli kommunisti ja aiti lestadiolaiset. Faija haluisi etta Mina Olen Poika mies ikuisesti. Jo's lehdesta oli alusvaatemainos piti svua kaataa äkkiä. Ukolle tuli seiska ja siina oli hyvia kuvia, aiti ja siskoni kyttasivat etta tyttoje kuvia ei saa katso a, meilla oli sairaasta tuo seksiviha, ihmiselle kuuluu hakeutua vastakkain sukupuolen yhteyteen, ei Ole oikein jos ei saa etsia kumppanin Jo's haluaa. Meilla kun ei saanut Olla kavereita ylipaataan. Olen nyt yli 50 ja sinkku, ei Ole kylla muutakaan ystavapiiria, olen ihan ypoyksin. Vanhempani syyta en saanut menna minnekkaan, asun maalla

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      57
      4230
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2891
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      132
      2175
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      1896
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      64
      1383
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1177
    7. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1066
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      187
      1049
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      87
      1048
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1012
    Aihe