AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Timo T A Mikkonen sokeutui

Timo T A Mikkonen sokeutui

381 Vastausta 22 065 Lukukertaa
Mediayrittäjä Timo T.A. Mikkonen on kärsinyt lauantaina useita vakavia aivoinfarkteja, jonka seurauksena hän on sokeutunut ja edelleen tehohoidossa.
Nina Mikkonen vahvisti 7 päivää -lehdessä esiintyneen tiedon tänään IS:lle.

Mikkonen kertoo lehdessä, kuinka hän oli lauantaiaamuna herännyt rajuun kolinaan ja huomannut miehensä korisevan.

Mies ei pystynyt puhumaan kunnolla vaan haki sanoja ja elehti käsillään.

Nina Mikkonen soitti hälytyskeskukseen, josta lähetettiin paikalle Medi-Heli. Mikkonen kuljetettiin Meilahden sairaalaan, jossa hän on edelleen tehohoidossa.

Kun Nina Mikkonen kertoi isän sokeutumjisesta pojilleen, Mikael, 9, ja Matias, 8, suhtautuivat toiveikkaasti:

- Äiti, kun isi katsoi meitä silmiin, hän sanoi "perkele". Isi taistelee, se on hyvä merkki! Ja olihan isin viimeinen näky tästä maailmasta meidän kasvomme, pojat lohduttivat äitiään.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/tieto-vahvistettu-timo-ta-mikkonen-sai-aivohalvauksen-ja-sokeutui/art-1288418843571.html

http://www.seiska.fi/uutiset/_a234680/lapset+lohduttavat+nina+mikkosta+isi+taistelee+aiti/
Ikävä uutinen. Toivon sydämestäni, että Timo paranee! Voimia perheelle, olette ihania!! -Leila
Eijoo helppoo Mikkosten perheellä tällä hetkellä.
TimoTA:n ja perheen kohtalo on aivan kauhea. Ottamatta kantaa TimoTA:n persoonaan ja elämään, sokeutuminen ja mahdollinen halvaantuminen on pahinta mitä ihmiselle voi tapahtua. Elämä "kasviksena" ei todellekaan ole mukavaa. Jos ajatellaan, että hyväkuntoinen (ja hyvinhoidettuna) hänen kaltaisensa ihminen elää yli 8-kymppiseksi.

Vaikka en mikään Mikkos-fani olekaan, juttu järkytti ja pisti ajattelemaan asiaa omalla kohdalla: Mitä jos minulle... Kaikki on niin pienestä kiinni tässä seikkailussa nimeltään Elämä.
No, eipä ole poikkeuksellinen perhe - tässä suhteessa.
Herra Jeesus on ainoa toivo! Älä kulje iankaikkiseen kadotukseen!
NO NYT SAAMMME SEURATA TÄLLÄ PALSTALLA SAIRASTA KIRJOITTELUA JA TOISEN SURULLA ILAKOINTIA
TIMPPA ITSE UHKAILI TUOLLA MAAILMAN MENOA PALSTALLA IHMISIÄ VAIKKA MILLÄ! SANOJA NÄÄ VAAN ON, EIVÄT TOTTA JOS ET NIITÄ SIKSI TEE.
Eikös tämä Mikkonen ollut juuri yksi niitä kellokkaita joka aina julkisuudessa uhosi omalla erinomaisuudellaan, ja herjasi muita parhaan kykynsä mukaan.
Tuolta Maailman Menoa palstan väeltä sain tietää, että hän on ensimmäinen sodan jälkeinen reservissä Majuriksi ylentynyt.
En voi tietosodan tuntien mitään muuta asiasta epäillä. Timo oli propagandisteja jotka yrittivät pitää kansan tiedottomana maailman tilasta. Eipä ole enää...

http://en.wikipedia.org/wiki/Information_warfare
http://fi.wikipedia.org/wiki/Informaatiosodankäynti
No tuo maailman meno on väärässä. Ei ollut ensimmäinen!
:)

Huomasin saman jo aiemmin Wikipediasta, kiitos muun tiedon varmistamisesta.
Sinä 04567.... ja hemmetinmoinen numerosarja; NÄIN SE MENEE ! JA JOS SULLA OLI JOSKUS ÄITI NII KELAA SIITÄ. Julkkikset laitetaa paperitähtiin, tapahtu kuinka ikävää vaa. EN PIDÄ TiiTaa -tt
yylistä, todellakaan, mutta herättäköö nyt muita tällä esimerkillä -EI TARVI OLLA MILLÄÄ LAILLA FYYS.SAIRAS -JA TÄLLAINEN SATTUU YHT' ÄKKIÄ.
Minä ja minun mieheni toivomme TODELLA hartaasti, että Media-Legenda Timo T.A. Mikkonen selviää tuosta "esteestään". Pakko myöntää, että hatun nosto Timolle, siinä on mies, joka on jaksanut yrittää ja ei ole vain puhunu tyhjiä sanoja, vaan myös tehnyt paljon asioita !

Heidän ohjelma telkussa uusintaan vaan, pidimme heidän perheestä! Timolla mukava vaimo ja vekkulit fiksut pojat!

Ninalle voimia ja Timon puolesta menee "yläkertaan" iso määrä meiltä kaikilta pyyntöjä, että Iso- T paranee!!!
En käsitä ihmisiä, jotka tällaisessa tilanteessa KEHTAAVAT arvostella ja aukoa päätään. Kyllä siinä hymy hyytyy, jos itsellenne osuu vastaavaa kohdallenne. Kannattaisi ajatella, mitä sieltä suustaan päästelee!

Olen miettinyt monta kertaa, että mikä vaivaa Suomalaisia, että toisen hädässä pitää vielä "lyödä" lisää. Olisikohan myötätunto, jotenkin outo määrite ja sana monelle... ilmeisesti ...
Evili, sää löydät aina oikeet sanat ja oot oikeudenmukanen *ojentaa ruusun*

Timpalle tsemii ja kyl se siittä taas suttaantuu!
ei ole tolkkua teillä näissä jutuissa, tommosista voi saada hyvin äkkiä kunnianloukkaus syytteen
Hienoa, ylläpito toiminut kerrankin nopeasti ( ja poistanut sairaiden tyyppien kirjoittamat rivot viestit )

KIITOS !!!!!!
Sana suomalaisia kirjoitetaan pienellä!
paska puhetta
SUOMALAISET SAIRASTA KANSAA: HAKEUTUKAA HOITOON!!!
EvilCat

! yhdyn mielipiteeseesi _Täysin_ -myötätuntoa ! hemmetti ! julkimo (ja muut) voi tehdä/sanoa vääryyksiä" -mut niistä ei ikinä saa tehä kollektiivista kiukkuhöpöä;

TA on monen Rakastama / vihaama henkilö(oli osittain myös allekirjoittaneen) -Mutta ottakaa opiksenne, "Suomalaiset" -tätä kateutta ja halveksuntaa on paljon paljon enemmän muissa kulttuureissa ks. tv -eim kaakko.

TA on käsite jota me ymmärretään vasta kun hän on siirtynyt ajasta jonnekin. Ja ihmisenä hänelle kaikki tuki ja voima !
Voimia Mikkosille Todella Todella ikävä asia mutta Factaa Unohtamatta Varautukaamme Pahimpaan..On se Timo Torsti Anteri Mikkonen kuitenkin Rokan tasoinen MIES.!! PS.J.F.K;N Salamurhan todellinen Sankari/Asiantuntija..Tietää asioista enemmän Suomessa kuin Kukaan..toivitamme pojille Loistavia Jatko tutkimuksia Asissa.!! Kunioittaen Teemu.!
onko 100 % ettei enää näe ja on loppuelämänsä sokea? kun oli seiskassa uutinen, en luota pätkääkään tämän lehden uutisointiin. vai onko niin, että ei nyt näe, mutta joku mahis vielä, joskus näkisi???
Sokeus kestää vain sen aikaa kun on mediajulkisuuden kannalta tarpeellista.
:DDDDD Aivan!

Siiiiiiis viime lauantaina! Media ja yleisö tietää asiasta vasta nyt! Torstaina! Samana päivänä kun 7paskapäivää lehti ilmestyy!

Miksi tämä viiden vuorokauden musta aukko :DDDDD
paskapäivää...repesin XD !!!
Kolmantena päivänä ihmeparantuminen. Ei sentään kuolleista nouse kuten se eräs nasaretilainen mutta sen tempusta onkin kohta 2000 vuotta.

Mielenkiinnolla odotan Torsti Anteron kertomusta ihmeparantumisesta seuraavassa seiskassa.
Haista perse nuija!
Joo tuohon seiskalehteen ei kannata aina uskoa,ei tiedä oikeasti mikä on totta,ja mikä ei,mutta jos asia pitää paikkansa,että Timo on sokeutunut,toivon heidän perheelleen voimia ja rukoilen,että Timon näkö palautuisi
Jumala auttakoon, paranemista toivoen. Toivon Mikon paranevan ja että myös näkökyky pystyttäisiin vielä palauttamaan. Voimia Mikon perheelle ja kaikille omaisille. Tuollaista kohtaloa ei kenellekään toivoisi.
Ei hän ole Mikko vaan Timo T A Mikkonen. Haluaako hän edes että rukoillaan. Eikös häneltä ollut aikamoista herjausta uskonasioita kohtaan moneen kertaan ihan julkisesti. Vai muistanko väärin, jos muistan, niin pyydän anteeksi.
Hyväksyykö Timo tee aa sen, että homo rukoilee hänen puolestaan? Kuuleeko mikkoen jumala ollenkaan homon, maahanmuuttajan tai työssäkäyvän äidin rukousta? Hehän ovat epäihmisiä mikkosten maailmankuvassa.
Jaa jaa. Jos se onkin Mikko A.T. Timonen joka sai aivopöhön ja makaa sairaalassa sokeana ja perkelettä hokee.

Se Timo T. A. Mikkonen on luultavasti jahtaamassa Kennedyn murhaajaa tälläkin hetkellä ja kohta lain rehti ja reipas koura laskeutuu murhaajasian olkapäälle.
Maailmassapa onkin kehitelty kokeiluasteella olevia tekosilmiä joiden avulla sokeakin voi nähdä. Melko ignoranttia puhua "lopullisesta sokeudesta" koska tekniikka kehittyy koko ajan.
kyse ei ole "silmästä" vaan hapenpuutteesta johtuneesta
aivojen näkökeskuksen tuhoutumisesta.
Infarkti tukkii aivojen suonia, jolloin aivot eivät saa happea, ravinteita jne. ja kuoleutuvat.
Näköä ei siis voi saada takaisin.
Samoin on oletettavaa että useita muitakin aivoalueita
on tuhoutunut, joten diagnoosi on huono.

Mikäli siis meille lehdistö ja lääkärit ovat puhuneet totta.

Hitman on vaiennut.
Jumalan kosto. Vihasi homoja, eipä tarvitse enää hänen sitten heitäkään katsella. Ja ehkä vaimokin nyt saa muuta ajateltavaa kuin homot ja se miten sairasta on homoilla.
Sitä minäkin ajattelen. Tämä on se jumalan rangaistus, mitä Mikkonen itse on muiden päälle suvaitsemattomana kironnut.
joopa....kyllä hra mikkonen on ikänsä rehvastellut pikkusen liikaa,kukaan ei ole kuolematon-niin ikävää kun se onkin
Olet todella typerä. Vain homot, lesbot ja heidän lakeijansa ovat tuollaisia kostonhimoisia idootteja.
Sitten vielä vaaditte kaikilta muilta suvaitsevaisuutta. Hävetkää!!!
En minä kosta, vaan Jumala. Minulle Mikkonen ei ole vannonut mitään, mutta Jumalalle vannoi. Mikkonen saa viimeisellä tuomiolla rangaistuksen tämän lisäksi, että ei kohdellut ihmisiä kauniisti ja petti vaimoaan. Käskeehän Raamattu pitämään huolen niistä, joita muut syrjivät. Mikkonen ei näin tehnyt. Jos asettuu Jumalan yläpuolelle, ja vannoo Jumalan nimeen ja samalla tietää valehtelevansa, niin luuletko että Jumala katsoo sitä läpi sormiensa? Mikkonenhan vannoi käsi Raamatulla Jumalan nimeen, että ei petä enää vaimoaan, ja uusi salarakas oli kuitenkin jo odottamassa. Mikkosen Jumalahan on koston Jumala. Raamattuahan heillä ilmeisesti noudatetaan, joten kyllä kai ne Jumalan lait koskee Mikkosiakin? Sitä saa aina itselle, mitä muille tilaa.

Minua tuollaiset jutut eivät koske, sillä en usko koko raamattuhöpinään.
olen itse homoseksuelli ja minusta kommenttisi on aiheeton ja typerä. Vaikka joku ei hyväksyisi meitä, ei hänelle tarvitse toivoa moista sairautta. En ole Timo T.A. Mikkosen ihailija, mutta toivon perheelle jaksamista
Kommentoin eilisen Hesarin uutiseen http://www.hs.fi/kotimaa/IL+Timo+TA+Mikkonen+sai+vakavan+sairauskohtauksen/a1305546531462
jossa sanottiin "Mikkosen lähipiiri ei suostunut kommentoimaan asiaa lehdelle.", että kaikkein oudointa koko uutisessa oli tuo, että eivät suostu kommentoimaan.

Tämä pariskuntahan on myynyt koko elämänsä julkisuudelle ilman mitään rajoja. Kun TTA oli selkäleikkauksessa niin Seiskassa oli aukeaman juttu jossa kuvia itkevistä pikkupojista isänsä vuoteen äärellä.

Sanoin kommentissani, että Seiskassa jo varmaan juttua väännetään kasaan innolla.

Kommenttiani ei jostain syystä koskaan julkaisu. Ja kas kummaa, jo on sureva vaimo antanut haastattelun ja yksityiskohtaisen kuvauksen tapahtumista Seiskalle!

Eikö yhtään mikään ole tälle julkisuustyrkylle pyhää???? Eikö edes tässä vaiheessa voisi jättää ne lapsiparat, jotka koko elämänsä ajan on raahattu julkisuuteen, rauhaan?
Seiska maksaa HS ei?

Mikäli feikki-uutinen, sairasta leikkiä. Mikäli todellista, voimia lähiomaisille.
Olisko niin, että tarvitsevat rahaa? Eikö joku aika sitten puhuttu heidän olevan melkoisen pienituloisia ökytalosta huolimatta. Joten siitä vinkkelistä ihan ok, miksi pitää jakaa elämänsä meidän kanssamme ilmaiseksi?
no mitä sinä muka menisit kommentoimaan kenellekkään, kun kukaan tai lääkäri ei tiedä vielä alussa heti mikä hänen kohtalonsa on tai tulee olemaan, toipuuko vai ei. Turha antaa mitään vääriä julkaisuja. kukaan ei tiedä noin nopeasti.
Itse asiassa raamattu kieltää homouden eli ei voi olla jumalan kosto.
Kyllä se on jumalan opetus, sillä jumala käskee rakastaa kaikkia, vihollistakin. Homot eivät ole edes tehneet Mikkoselle mitään pahaa, vaan pyytäneet itselleen ihmisoikeuskia, mutta silti Mikkonen on aina heidän kimpussaan. Mikkonen ei rakasta vaan vihaa, ja vihaa myös naisia ja työssäkäyviä äitejä .. Jumala ei kiellä homoutta, koulutusta eikä tasa-arvoa koska on itse luonut homotkin. Ihmiset, jotka ovat kirjoittaneet raamatun ovat suvaitsemattomia, samalla lailla kuin muka-uskovaiset ihmisetkin. Jumala on raamatun kirjoittajien ja Mikkosen yläpuolella. Jumala on homotkin luonut ja ovat ihan yhtä hyviä ihmisiä kuin mikkonen. Mikkonen unohti tämän, että joka itsensä ylentää, se alennetaan ja ylpeys käy lankeemuksen edellä.
Jumala rakastaa homoja ja kun luet sodoman ja gomorran sekä niiden ympäristön hävityksen tulella ja tulikivillä niin Jumalan rakkaus oli täydellistä ja se on aina täydellistä.
Kohta atomipommit surmaavat miljoonia pakanoita, homoja ja heidän rakkautensa kanssaosalliset. paistuvat kuin ankat siinä pyhässä helvetillisessä kristillisyydessäkin.(homomyönteiset huom!) Paistuvat!
jumala ei homoja luonut vaan ihmisen omaksi kuvakseen, eihän hän nyt sanansa vastaista tee. homoksi muututaan kun omataan tietyt vinksvonksottimet ja annetaan himoille vallat. eli kukaan ei synny homoksi.
Jos Jumala loi minut hänen kuvakseen, niin sehän tarkoittaa sitä että olen Jumala.

Onko Mooseksen 6. ja 7. kirja tuttuja?
...muut satukirjat eivät homoutta kiellä, joten sattumalla ja iällä on mahdollisuus näinnyt iskeä jopa mikkoseen...
Eikös nuo ulkomaanrimpsut ole siitä vanhemmasta testamentista. Jutut siis ovat sallittuja vain juutalaisille.
VOIMIA TIMO TA MIKKOSELLE :TOIVON ETTÄ PARANET NOPEASTI !!
Please help us to resistance pagans and communists:
http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3353

TIMO ARVOSTAISI TUKEASI VÄÄRÄUSKOISIA ISRAELIN VIHAAJIA VASTAAN!
Joo.. paramisia!! ja toivottavasti näkö palaa!! mutta turpa pysyy kiinni! Ja jaksamista vaan surevalle leskelle, joka on jo seiskalla jaksanut reippaana kotiäitinä kommentoida! Todellisia voimia toivon lapsille!!!! Jotka TOIVOTTAVASTI pidetään vihdoinkin poissa julkisuudesta!!!

Anteeksi vaan, ei vaan jaksa enempää sympatiaa herua tästäkään suunnasta!
Paha saa palkkansa. Mustatteko kuinka rumasti hän jätti ensimmäisen vaimonsa Ninan takia.....
Mikkonen teki huorin, petti julmasti ensimmäisen vaimonsa. Jumalan Tuomio on antanut odottaa mutta nyt se tuli, jääkö vain sokeasti vai viekö Helvetin ikuiseen tuleen, se jää nähtäväksi.

Pysyvä sokeus, se voi olla Jumalan mielestä parempi rangaistus. Silloin hän ehtii vielä katua syntejään, tosin voi olla että Mikkosen julkeus on mennyt liian pitkälle, ainoa tuomïo on ikuinen kadotus...
JEEUS KIELSI LAUSUMASTA KELLEKÄÄN KADOTUSTUOMIOTA,KAIKKIHAN ME SEN ANSAITSISIMME.
Mikä pilleri jäi ottamatta? Kun kirjoittelet tällaisia?
Eläköön kusipää toimittajat kun ruokkivat tollaista onnetonta Mikkosen perhettä - julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä. Ketä tällainen uutinen oikesti kiinnostaa?
Tarvitsette kaikki Voimia, toivon sydämestäni, että Timo toipuu ja perheenne selättää hyvin vaikean sairauden!
Rukous on voima, joka kantaa, uskokaa ja luottakaa, Siunausta teille kaikille!
Pikaista paranemista Timolle!
Eikö sinun mielestäsi tämä ole jumalan kosto? Ei ole tainnut mikkonen rukoilla niiden puolesta, joita on haukkunut ja pilkannut. Homoja, naisia ja itseään pätevämpiä. Ehkä se oli homojen jumala sittenkin...?
Oikeus ja Kohtuus!
vastaus sinulle?
Jos itse joutuisit vastaavaan tilanteeseen, missä Timo T.a on niin mietippä sitä!
En tuomitse Homoja, muttei minun tarvitse niitä puolustellakaan!
En tuomitse toisia ihmisiä, kun en itsekkään ole täydellinen, mutta yhden asian voin sanoa, että jokaisella ihmisellä on sielu!
Mikkonen on huorintekijä, kylmästi hylkäsi vanhan vaimon kun piti salarakkaan kanssa naimisiin päästä. Nyt hän on saanut Jumalan Tuomion, jääkö vain sokeaksi vai viedäänkö hänet Helvetin ikuiseen tuleen on Korkeammassa Kädessä.

Toivoisin että Mikkonen sokeutuisi pysyvästi mutta jäisi eloon, silloin hänellä olisi mahdollisuus katua syntejään ja pelastua. Toisaalta voi hyvinkin olla että hänen julkeutensa on mennyt liian pitkälle, ainostaan Helvetin ikuinen tuli on riittävä rangaistus...
Huonosti on asiat, jos aikuisella ihmisellä ei ole oikeutta rakastaa Jos rakkaus Tuireen loppui, se loppui Ei tee Tuirea huonommaksi, ei Timoa. Olisiko jo aika hyväksyä se, että yhdessä ollaan jos on hyvä olla
Niin ja toisten sielu on hyvä ja toisten paha. Mikkoset ovat jatkuvasti julkisesti arvostelleet milloin ketäkin ja tässä on seuraus. Jos nyt sitten menisi oppi perille, kun kaikkivoipaisuus katoaa.
Kuolemalla leikittely ym. pilkanteko sairauksilla voi kääntyä itseään vastaan...aika rivoa leikittelyä joissakin kommenteissa...

Kaikilla meillä on puutteensa; kukaan ei ole täydellinen...

Voimia paranemiseen
"Kuolemalla leikittely ym. pilkanteko sairauksilla voi kääntyä itseään vastaan"

Ai onko Mikkonen leikitellyt kuolemallakin? No ei ihme sitten että kohtalo puuttui asiaan. Kaikkihan me olemme puutteellisia, paitsi tietysti Mikkonen.
On hieman eri asia olla pitämättä hänen persoonastaan kuin sitten ruveta rienaamaan mm. kuolemalla. Sairasta.....
etkö ole lukenut Raamattua??

Siinä Jumala käskee tappamaan oman poikansakin...

Koko Kristinusko ihannoi kuolemaa porttina "Taivaaseen" ja sen varjolla saa saastuttaa koko maapallon ja tappaa vääräuskoiset.
Mikkosella on ollut viime vuodet otsasuoni raivosta hyvin pullollaan kun hän on herjannut ihmisiä laidasta laitaan. Ei ihme että näin sitten kävi. Raivo ei tee hyvää kellekään.
en käsitä että nina tuo tämänkin asian seiskalehden retosteltavaksi! jos oma mieheni olisi yhtäkkiä vakavasti sairas, olisin tunnettu hlö, heittäisin luurin korvaan heti juoru ym toimittajille! sekopäistä taas.
eilen nina ei ollut kuulemma iltikselle suostunut sanomaan mitään asiasta. minäkin luulin, että no ei siksi onneksi sano, että on niin järkyttynyt eikä halua näin yksityistä asiaa kertoa julkisuudelle. mutta, kappas vaan, se olikin siksi, että yksinoikeussopimus oli tehty seiskan kanssa! koko juttu tapahtui jo lau, mutta nyt sitten to kun seiska ilmestyi, siellä on sivukaupalla tästä jutusta ja ninan ym haastatteluita! oliko seiskan toimittaja suunnilleen medihelissä mukana tai jotain. en oikeasti käsitä! MIKSI tuoda tämäkin asia seiskassa esiin yksityiskohtaisesti!
Ilmeisesti seiska on heille ainoa tulonlähde. Joten leivästä on syytä pitää kiinni ja antaa kaikki yksityiskohdat yksinoikeudella ja lähikuvin seiskalle.
Myös kohtaus oli hyvin harjoiteltua media teatteria mediahelikoptereineen. Tottakai Seiska oli Mediahelikopterin mukana viemässä Timppaa Porvoon terkkarin kautta Meilahteen. Yksityiskohtainen raportti nyt ja jatkossa vain Seiska mediassa.

"Timppa liikautti jo ukkovarvastaan, eläköön Timo toipuu yhtä idiootiksi kuin on ollut ennen ja nyt".
Aivan Julkisuus on Mikkosten TYÖ Ja kun toinen sairastaa, toisen on se työ tehtävä Maailman helpoin asia on arvostella Mutta älkää arvostelko, menkää auttamaan
Surullista. Toivottavasti paranee.
Voi helvata että on katkeria, ja ääliömäisiä ihmisiä täällä. Suurimmalla osalla ei lainkaan empatiaa. Mikkonen oli aikansa edelläkävijä....ja hyvä siinä,kun televisiossa ohjelmaansa piti.Sitten täällä joku hurskastelija sanoa että kosto siitä kun hylkäsi Tuiren...Joka toinen pari eroaa nykyään, ja Tuire,ja timo, olivat yhdessä ainakin 20 vuotta.Toisekseen olisin minäkin miehenä rakastunut ,kun Tuiresta tuli liimatukkainen plösö...Anteeksi, mutta minua ketuttaa kateellisten ja katkerien suomalaisten luusereiden jargonia!!!!!!!!
Siunausta ,ja paranemista Timolle ja jaksamista perheelle jossa todella hyvin ja lempeästi kasvatetut pikkupojatkin osaavat käyttäytyä aivan salonkikelpoisesti..Toisin kun haukkujien kurittomat ja typerät kiljuset...
"Toisekseen olisin minäkin miehenä rakastunut ,kun Tuiresta tuli liimatukkainen plösö"

Sanotaanko vihkikaavassa, että avioliitto on voimassa "kunnes plösö liimatukka meidät erottaa"? Muistaakseni Mikkonen oli oikein käsi raamatun päällä vannonut olevansa pettämättä vaimoaan, ja koko ajan kierroksissa oli akkoja.

Onko tämä nyt Jumalan kosto siitä, että hän vannoi juuri Jumalan nimeen ja valehteli törkeästi? Kukin miettiköön tätä kohdallaan. Kun aina sanotaan, että paha saa palkkansa, mikä on Mikkosenkin ajatus ollut, niin näinkö nyt sitten kävi?
jepjep... 70% suomen miehistä tulee plösöjä kaljamahoja ja puolet heistä kaljuuntuu. miski sitten vain 50% avioliitoista johtaa eroon...en ymmärrä!
"Jepjep... 70% suomen miehistä tulee plösöjä kaljamahoja ja puolet heistä kaljuuntuu."

Mut jos ne ei vanno ja valehtele käsi raamatulla olevansa parempia kuin ovat? Mikkonen teki näin, ja sitten kävi kuten kävi. Ei saisi vannoa jumalan nimeen, jos ei tarkoita yhtään mitä sanoo. Mikkonen yritti kusettaa jumalaa, ja näin sitten kävi.
SAMAA MIELTÄ! Ihmiset ovat aivan uskomattoman ilkeitä ja katkeria täällä, me kaikki ihmiset olemme virheellisiä täällä ja tällaisessa tilanteessa pitäisi tukea ja toivoa voimia läheisille!
miksi??

jos minun läheiseni joutuisi tuohon tilaan niin kuinka mikkoset minua auttaisivat?? tai edes tukisivat?? tuskin mitenkään koska eihän se heitä kiinnosta mitä mun elämässäni tapahtuu.. joten miksi mun pitäisi olla niiden elämästä kiinnostunut??
juurihan kommentoit täällä Mikkosten elämää...et minun etkä naapurini, koska meitä menee 13 tusinaan Niin se vain on Julkisuus kiinnostaa
Eiköhän tuo mikkonen ole ihan tämän kaiken
"sympatian" itselleen tilannut omilla loukkaavilla vihapuheillaan!!

Ei se nyt ihan niin mene, että äijä toimii "totuudentorvena" toitottamassa omaa mikkolaisuus oppiansa, loukaten ja solveten kaikkea ja kaikkia... ja sitten pitäs tällasessa tapauksessa vielä antaa sympatiaa. Minulla ei kun ei taas ole mitään hyvää ajatusta koko tyypistä, enkä kirveelläkään keksi mitään positiivista ajatusta... Ehkäpä olen siinä asiassa samanlainen kun herra mikkonen.... Ihan on itse kaiken ansainut. tekopyhä itseään ylistävä turhuus!!!

Sympatiat mikkosen lapsille!!!
Miksi herjaat Tuirea?
Tässähän hän on oikein tyylikäs nainen, arvokkaasti ikääntynyt.

http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/henkilot_ja_yhtyeet/suomalaiset/623073.jpg

Hän piti avioliittoa kunniassa, toisin kuin Timo tee aa. Olisi voinut jättää heti ensimmäisestä pettämisestä petturimiehen, mutta on todella sitkeä sissi tämä Tuire. Aika olisi näyttänyt, olisiko timo tee aa lempannut myöskin Niinan, kun tämä rupsahtaa, mutta näyttää siltä että Niinasta tulee nty Timo tee aan omaishoitaja. Niin että pitäisikö tässä nyt sitten sanoa, että onneksi Tuire pääsi eroon ajoissa? Kaikella näyttää olevan tarkoituksensa, vaikkei sitä ihan heti nääkään. Nyt Tuire saa elää itselleen ja onnellisena, kun Niina vaihtelee loppuikänsä invalidimiehensä vaippoja. Ei kiva kohtalo.
*. Nyt Tuire saa elää itselleen ja onnellisena, kun Niina vaihtelee loppuikänsä invalidimiehensä vaippoja. Ei kiva kohtalo.*

kannattaa muistaa, kun suunnittelee liittoa yli 50-vuotiaan äijän kanssa joa on ollut jo aviossa...
nuori vaimo jaksaa kyl paremmin omaishoitajana vaippoja vaihtaakin kuin se eka....
Eikös Jumala ole avioeron kieltänyt! Ansaittu rangaistus! Avioliitto on ikuinen, uudelleen avioituminen on huorintekoa!

Mikkosen tulisi tajuta, että tämä sokeus on vasta alkua. Lopullinen ratkaisu on lähellä, synnistä Jumala rankaisee (huorinteosta) kuolemalla.

Ja kyseinen kuolema on vasta maanpäällinen, lopullinen kuolema, helvetin tuli ja kadotus , on Mikkosella vielä edessään.
Se kieltää myös tuomitsemisen ja lupaa tuomitsijalle sen kovimman rangaistuksen. Tämä kannattaa muistaa.
miksi sitten itse täällä tuomitset kirjoittajia heidän kommenteistaan? Sinullako täällä on oikeus esiintyä tuomarina ja jumalana? . Jokainen saa mitä tilaa, niin kai sai sitten Mikkosetkin. Mietin vaan, että rukoiliko Mikkonen iltarukouksessaan että "Kumpa ei tarttis nähdä enää ikinä yhtään homoa!" Mikkonenhan tuomitsi kaiken aikaa kaikkia ihmisryhmiä, joten taisi nyt tulla se Jumalan vastaus niihin rukouksiin.
Jumala rankaisee jokaista, kaikista synneistä, ei ole synnitöntä. Mene sinäkin tuomitsija omiin synteihisi. Ei kukaan voi puolustella itseään ja nähdä vain toisten pahat teot. Kukaan ei pääse taivaaseen pelkkien hyvien tekojensa takia vaan vain uskomalla Jeesukseen ja kääntymällä pois pahoista teoistaan johon kuuluu myös se tuomitseminen. Auttaa, rakastaa ja tukea tätä perhettä kuuluu nyt vaikeana aikana eikä enää lyödä lisää.
Tälainen pölväsi ei ole ikinä helvettiä kokenut, kun toivottaa toiselle ikuista hel-
vettiä. Ehkä voi sen vielä kokea . . Sitten voi tulla uusin ajatuksiin.

Sen kokenut.
Aivoinfartista voi kuntoutua vaikka tie on tosi pitkä ja takapakkia tulee.Väistämättä jotain ONGELMAA jää vaikka toipuisikin.Toivon voimia perheelle,joskus olen miettinyt,että pienille lapsille ei ole hyväksi näkyvä julkisuus,he eivät itse ole siihen pystyneet vaikuttaa,vanhemmat ovat päättäneet.
Voimia ja viisautta tarvitaan nyt !älä Niina tuo lapsia julkisuuteen ,seiskajulkisuus on kielteistä,vaikuttaa rahastamisesta.
Tuleeko Timosta impotentti, kuka Ninan tyydyttää, hän kuitenkin on vielä ikäisekseen pantavan näköinen verevä nainen. Minä voisin häntä auttaa, jaksaisi sitten paremmin seistä sokean invalidimiehensä tukena.
Mutta eikös Nina ole aina paheksunut niitä, jotka eivät pidä avioliittoa kunniassa ja harrastavat avioliiton ulkopuolisia suhteita? Kai Nina on kuitenkin naimisissa miehensä kanssa, vaikka tämä olisikin täysin romuna eikä tietäisi tästä maailmasta mitään. Ikävä tämmöinen, jos toinen, verevä nainen joutuu uhraamaan loppuikänsä invalidin omaishoitajana eikä tämän sänkykumppanina, mutta minkäs teet, kun ottaa noin vanhan ukon mieheksi?
Tehkää niin kuin minä sanon, ei niin kuin minä teen. Kun on vuodenpäivät invalidimiehensä vaippoja vaihtanut tahtoo lähteä vähän vapaalle ja tuntea parhaissa voimissa olevan miehen kosketuksen vartalollaan.

Tietysti jos Mikkonen kuolla kupsahtaa niin säällisen suruajan jälkeen voi nauttia taas seksin iloista täysin rinnoin. Mikä olisi sopiva suruaika?
timpan sairaus on oikeasti kuolemanvakava ja vaikea selvitä, luin myös, että moni menee ns locked out tilaan, eli halvaantuvat kokonaan, kaikki raajat, ei puhetta tule, ei ääntä, mutta aivot toimivat normaalisti. eli kauhein tila mitä olla ja voi kun vankina omassa kehossaan. joten kaipa se että on jo tosiaan sokea, on aivan tosiasia. olisin toivonut että rva mikkonen ei olisi antanut mitään haastetteluja lapsineen lehdille.
Kerroppa neurologian erikoissairaanhoitajalle mikä on "locked out tila" Kun siitä niin tietoisesti täällä pädet ja luulet tietäväsi.. locked in -syndrooma on mulle tuttu mutta aina voi näköjään oppia uutta! ;DD
Kerropa mikä sana on "kerroppa", kerropa sana on minulle tuttu mutta aina voi näköjään oppia uutta!
Heh heh.. Etkö tosiaan parempaan pystynyt?? :) onneksi olin antanu sulle viestiisi valmiiksi aiheen. Tuskin sun mielikuvitus siihen olisi riittänytkään :)
En ole aivan varma mutta T.A Mikkosella taitaa olla hallussaan MM ennätys
tai ainakin SM kultaa suorassa juontolähetyksessä? Siis valveilla olo kestävyydessä
Kaikki aamutelkkarin juontajat ei tohon kykene.
Tämä Timolla siis on:

Tukos aiheuttaa poikkeuksetta erittäin vaikeita neurologisia oireita, ja kyseessä onkin vakavin aivoinfarktin tyyppi. Kallonpohjavaltimon tukoksen syynä on yleensä joko sydänperäinen hyytymä tai nikamavaltimon tukoksen aiheuttama etenevä veritulpan muodostuminen. Joskus nikamavaltimoita ja kallonpohjavaltimoa ahtauttava valtimotauti johtaa tukokseen.

Oireet
Kallonpohjavaltimon tukoksen tyypillisiä oireita ovat molemminpuolinen raajojen heikkous, holtittomuus ja tuntohäiriö, joskus neliraajahalvaus, puheen puuromaisuus, nielemisvaikeus, äänen käheytyminen, vaikeat silmänliikehäiriöt ja jopa syvä tajuttomuus. Alkuvaiheessa kaikkien raajojen jäykistely tajunnan säilyessä on tyypillinen oire. Usein oireet jatkuvat ja pahenevat usean vuorokauden aikana, mutta niiden epämääräisyyden ja sairauden harvinaisuuden johdosta oikea diagnoosi voi viivästyä.

Neliraajahalvaus sekä locked-in tila ovat tyypillisiä vaikean kallonpohjavaltimon tukoksen oireita. Locked-in tilasta puhutaan, mikäli potilas on tajuissaan, mutta vain tahdonalaisia silmänliikkeitä on jäljellä, eli potilas on ”lukittuna” halvaantuneessa kehossa. Osalla näistä potilaista henkiset kyvyt ovat täysin säilyneet ja potilaan kanssa on mahdollista kommunikoida, joten tämän tilan tunnistaminen on tärkeää. Alkuvaiheen täydellisestäkin halvauksesta voi toipua usean kuukauden tai muutaman vuoden tähtäimellä, vaikka alkuvaiheessa vain silmänliikkeitä olisi jäljellä, mutta toipuminen on harvinaista.
Olen sitä mieltä että toki ollut sairaskohtaus ja nyt siitä otetaan kaikki mahdollinen irti. Mediat maksavat vaimolle kun läpättää joka lehdessä ja myöhemmin itse P.A .Mikkonen kaiken kertoo ja jatkoa riittää loputtomasti. Mielestäni jos vaimo tässä tilanteessa myynyt itsensä Seiskan kanteen ,antanut haastattelun tapahtumasta, pojat mukana, isä näki meidän kasvot viimeisenä tyyliin niin ei voi muuta olla kun raha mielessä eikä miehellä hengenvaaraa.
Ei voi kun ihmetellä tämän perheen elämän menoa.
Tuon siitä saa kun yrittää kiihottaa ihmisiä tappamaan toisiaan ja käskyttää masentuneita tappamaan itsensä Suomi24 Maailman Menoa palstalla. Per-ke-le!
"Tuon siitä saa kun yrittää kiihottaa ihmisiä tappamaan toisiaan ja käskyttää masentuneita tappamaan itsensä Suomi24 Maailman Menoa palstalla. "

Siis että milloinkas se sellaista on muka tehnyt??? Todistapa väitteesi!
Sellaista nuo sanataitureita leikkivät mediavaikuttajat tekevät. Kyseisellä palstalla on vielä viime päiviin asti ollut lobbaamassa Erkon totuutta iso Sanomien jengi.
Turha julkkis, en ole koskaan pitänyt hänen ilmestymisestään televisioon enkä liioin hänen ohjelmistaan.
Itse mietin tässä kohtaa ex-vaimoa Tuirea ja tämän Mikkos-tarinan opetusta.Tuire on jotenkin niin sympaattinen, hän vetoaa minuun kun oli niin luja ja uskoi petturimiehensä sanoihin ja yritti, vaikkei olisi tuolloin katsoen kannattanutkaan.

Hänhän joutui käymään oman oppinsa siten, että ensin paheksui työssäkäyviä äitejä (kuten Nina) mutta joutui sitten itse ammattitaito vanhentuneena työkkäriin ja sossuluukulle, kun oli kuvitellut, että Timppa elättää hänet vanhuuteen saakka ilman Tuiren työssäkäyntiä. Timppa kuitenkin lemppasi hänet käsi raamatulla valehdellen, ja Tuire joutui kohtaamaan omat kovat mielipiteensä naisista, kokemaan itse mitä se naisen elämä oikeasti on, kun ei kukaan elätä ja kuinka turvaton sitä on petturimiehen lempatessa pihalle heti kun nuorempi ilmestyy paikalle. Joutui Tuirekin työttömänä maisterina anomaan leipäänsä mieron tiellä. Jos olisi töissä ollut koko ajan, olisi jokin kunnollinen ammattitaito pysynyt.

Nyt Tuire on oppinsa käynyt, ja hän elää onnellisena itsellisen naisen elämää, kypsyneenä - kun pääs Timpasta lopullisesti eroon ja saa elää rehellisesti sellaisten ihmisten kanssa, kenet hän ansaitsee. Mutta kuinka kävi salarakas-Ninan? Hän sai hetken paistatella Timpan mediajulkisuuden ja ihmeellisen maisteritutkinnon loisteessa ja heitelllä valtakuntaan absoluuttisia totuuksia kaikista valtakunnan asioista ja tuomita homot ja koulutetut naiset helvettiin ja kiirastuleen. Kunnes sitten kävikin näin, eli hän joutuu vastaamaan ja uhraamaan parhaat päivänsä liikuntakyvyttömän, puhekyvyttömän ja sokean maisterin omaishoitajana vaippoja vaihtaen, kun Tuire saa lennellä vapaana naisena kaikista omaisvelvollisuuksista vapaana loppuikänsä ja nauttia elämästään. Tuirelle kaikkea hyvää tästä eteenkin päin!
Nyt olisi parasta vetää letkut irti. Mikkonen on sellainen mies joka lähtee mieluummin suorilta jaloilta kuin jää kitumaan.
Juuri näin. Cowboy-saappaat jalkaan, stetson päähän ja letkut irti. Olisi komeampi tapa lähteä tälleen kuin parin kuukauden päästä jonkun hoitokodin vihannesosastolla.
se vielä hevosen selkään takaperin istumaan Ratsuvarjojääkäripataljoonan punainen takki päällä ja pussihousut jalassa. Se olis komea näky.
Majuri Mikkonen ratsun selkään viimeiselle matkalleen, se olisi uljas lähtö ja näky. Pahoin pelkään että joutuu lähtemään vihanneksena, se on häpellistä.
Tai voitaisiin ajeluttaa avo-cadillacin takapenkillä muutama kierros Senaatintorin ympäri. Uskolliset ihailijat voisivat heitellä kukkasia auton eteen kirkonkellojen pauhatessa ja kameroiden filmatessa. Kirkon rappusilta ammuttaisiin ilotulitusraketteja ja satapäinen kuoro veisaisi hoosiannaa.
Joku ilakoi asialla:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10165484

Eikö mikään ole enää pyhää???
Timo Mikkonen ei ollut pyhä. Ilakoiminen on ymmärrettävää siihen verrattuna kun Timo itse on halunnut väärinajattelevien kuolevan.
Melko kolkkoa tältä Mikkosen frouvalta myydä mahdollisesti miehensä viimeiset hetket uutislehti 7 päivälle!! Edellyttäen ja erityisesti silloin, jos Timo "Takana loistava tulevaisuus" Mikkosen sairauden tila on todella niin vakava kuin perhe antaa ymmärtää.

Jos tämä TöppöTeeTaa sitten kokeekin yhtäkkisen ihmeparannuksen, saa näkönsä takaisin ja hyppää laulamaan ratsureiman selkään parin viikon päästä, voi kai vetää johtopäätökset eräästä suomalaisen median härskeimmistä tempuista kusta kansaa silmään. Silloin tulisi kaveri viimeinkin ampua alas, raastaa arvomerkit kauluslaatoista ja vetää yleiseen julkisuusblokkiin välittömästi.
Miksi seiska tiesi sairaskohtauksen todellisen asian. Muille lehdille ei kerrottu mitään.
seiskahan on monen julkimon rahanlähde, tottakai sille itketään kaikki asiat ja moneen kertaan
Muut ei maksanut.
Kyllä sokeutuminen on varmaan ihan pysyvää ja Timo oli saanut useita aivoinfarkteja. Liuotushoito pitää saada mahdollisimman nopeasti aloitettua ja varmaan aloitettu heti medihelissä, mutta jos uusiutuu, niin se on aina huonompi homma.
Itsellä ollut, mutta oli lievä ja hoito saatiin aloitettua oieastaan jo ennen varsinaista infarktia, kun näköhäiriöiden vuoksi menin päivystykseen sairaalaan, eikä mitään pysyvää vauriota tullut. Näin ei monen kohdalla ole. Lievissäkin tapauksissa jää yleensä käden tai jalan toiminta vajaaksi ja vaatii pitkän kuntoutuksen. Tuon perusteella mitä lehdissä oli, niin Timon kohdalla voi toivoa parasta ja pelätä pahinta. Toivotaan, että toipuu, mutta sittenkin on edessä vaikeet ajat ja pitkä loppuelämän kuntoutus ja luultavasti on muista riippuvainen lopun ikää.
Mitään liuotushoitoa ei todellakaan anneta missään ambulanssissa eikä Medi-helissä. Liuotushoidolle on erittäin tarkat kriteerit, ja ensimmäinen niistä on pään ct-kuvaus, jotta voidaan nähdä, onko kyse aivoverenvuodosta. ICH nimittäin antaa samat oireet kuin aivoinfarkti, joten ei todellakaan voida liuottaa pelkästään oireiden perusteella vielä ollessa matkalla sairaalaan!!!

Ziisus, mistä näitä asiantuntijoita oiken tulee?
Väistämättä tulee mieleen, että "sitä saa mitä tilaa". Mikkonenhan on haukkunut lähes kaiken mikä liikkuu, paitsi oma perhe on tietysti täydellinen.
Sekin kummastuttaa, että onko Nina tosiaan ottanut ensimmäisenä yhteyttä seiskaan vai miksi juttu on ensimmäisenä siellä, vaikka tapahtuneesta on jo aikaakin? Otettiinko tästäkin jutusta kenties rahat pois kuljeksimasta?
Mulla tulee vielä sellainenkin mieleen, että soittiko Niina ensin Seiskalle ja sitten vasta ambulanssikopterin? Että saa kaikki yksityiskohdat varmasti talteen? Minusta tämmöinen yksityisyyden levittely on kuvottavaa.
Haloo!!!!!!!!!!!!!! oletko järjissäsi
Onko kellään tieto mitä Seiska maksaa julkuille isoista ja erittäin kiinnostavista yksinoikeusjutuista? Muistan vaan että Tauski sanoi, teki usein Hymy lehden kanssa yksinoikeus juttuja, ja jostain kaksiosaisesta jutusta sai muistaakseni 12 000 euroa... ja siitä on siis aikaa vaikka kuinka kauan. Eli voiko saada jopa esim. 20 000 e tai jotain?
Ei tietoa mitä maksavat, mutta uskoisin, että ihan tuntuvat korvaukset saavat. Niin monella on kova into juorulehtiin päästä, uutisella millä hyvänsä, ja usein tekemällä itsensä idiootiksi.... Jos minulle seiskaa tai muita julkkislehtiä kaupataan, sanon aina etten elätä turhia julkkiksia, nou tänks.
Parempi olla P.A kuin Timo T.A
Kauan aikaa sitten, joku ennusti T.A Mikkoselle tulee joku vaikea asia. Olisiko se tämä. Ennustaja ei sanonut mikä se kova paikka on?
Paranemistoivomuksia Timo Tee Aa Mikkoselle; ja toivottavasti näkökyky palautuu edes jotenkuteksi. Läheisille myös voimia jaksamiseen.
En yleensä tuollaista ylläolevaa henkilökohtaisesti tuntemattomille median kautta tunnetuille ihmisille toivota, mut nyt TOIVOTIN, koska en voi käsittää tässä ketjussa joidenkin ihmisten syvältä kumpuavia, vallan kauheita virkkeitä ko. asian suhteen. Joillakin ihmisillä ei näytä olevan minkäänlaista ns."sydäntä" mukana noissa parjausjutuissaan.
botoksia laitaa tarpeeksi otsaan katkee päästä verisuoni?
Toki toki paranemisia Timolle. Tässä vaan aika moni on närkästynyt tavasta, että Nina toi lapset ja koko jutun riepoteltavaksi juorulehdistölle. Ei ihan asiallista toimintaa.
R AHAN TAKIAHAN SE FROUVA MIKKONEN SEISKALLE MIEHENSÄ MYI.En itsekään voi sietää Mikkosen porukkaa.Lapsethan eivät mitään voi kun isi ja äityli myyvät yksityisasiansakin seiskalle.Ällöttävä temppu,jos on vain rahastusta....
Ottakaa samariinia. Ette ymmärrä mitään julkisuuden ihmisten elämästä. Eikö olisi yhtään outoa, jos asia olisi salattu? Eiköhän se ole Seiska joka pitää yhteyttä sopimuskumppaniin. Äly hoi sekasikiöt.
Tähän se tiukkapipoisuus johtaa,useimmiten,löysätkää vyötä ja pipoa,rentoutta elämään.
Minä en ole vihainen julkisuuden ihmisille. Minulla on maailman paras lapsi ja onneksi Timollakin on kotona odottamassa ne pojat. Jos on nyt loppuelämän sokea, niin pimeydessä on hyvä vaeltaa. Sokeutta ei tietenkään voi kenelläkään toivoa. Voimia kaikille, Timolle ynnä muille<3 Ei elämästä selviä hengissä. Elämän tarkoitus on päästä hautaan... Kaikki joukolla kuolemaa tekemään.
Olen aina pitänyt Mikkosen perheestä. Toivon heille kaikille voimia tänä vaikeana aikana.
Ei kenellekään saa toivoa pahaa kuin jotkut kirjoittajat ovat tehneet, se asia voi kääntyä itselle epäedulliseksi. Tutkimattomia ovat Herran tiet eli mitä asioita meille ylhäältä annetaan.

Rouva Mikkonen ja lapset, olette ajatuksissani ja rukouksissani kuten myös perheenpää Timo.
Olen aina inhonnut Mikkosen perhettä, ihan kuten muitakin vastaavia täysin turhia julkkiksia, jotka vielä repivät lapsensakin mukaan paskamedioden sivuille ja televisioon töllisteltäväksi rahasta. Muuten olen samaa mieltä kanssasi, julkisuuskuvan inhoaminen ei ole hyväksyttävä syy repostella inhimillisellä tragedialla. Tosin, kun kyseessä on Seiskan juttu, siihen pitää aina ja poikkeuksetta liittää hyvin suuri varaus sille, että koko juttu on silkkaa potaskaa.
"Ei kenellekään saa toivoa pahaa kuin jotkut kirjoittajat ovat tehneet, se asia voi kääntyä itselle epäedulliseksi"'

Tämän kun Timo T.A itse olisi ajoissa ymmärtänyt. Nyt nähdään, kuin voi sitten käydä. Mikkonen on paras esimerkki juuri siitä, mitä suvaitsemattomuus ja pahanilkisyys muita kohtaan tuottaa. En usko että kukaan toivoo Mikkoselle sellaista pahaa, kuin tämä on toivonut muille.

Kaikki vaan toteavat, että tosiaan sai se paha palkkansa. Ei se ole pahan toivomista vaan pelkkä toteamus.
Vaikka T.T.A ei olekaan kaikkien suosikki, niin tuskinpa tuollaista kellekään toivoisi!
Joten voimia perheelle ja paranemista Timolle!
Jos tämä on totuus mitä julki tuodaan... Niin voimia toivon perheelle. Ei elämä ole pelkää pinta liitoa vaan kun terveys menee niin sitten aletaan vasta laskea elämän merkitystä.
Mikoset todella ihania ihmisiä,toivon heille kaikkea hyvää joka suhteessa,ja toivottavasti timo vielä paranee,ihmeitä on tapahtunutkin,en minäkään hyväksy homoja,he saavat elää omaa elämäänsä mutta en hyväksy heitä koska raamattu ei anna siunausta sille.
ihmiset ovat kovin tunteettomia kun toinen on sairastunut vakavasti .menkää itseenne.
Voi voi kun Mikkosia kohdellaan kamalasti. He tai kukaan muukaan ei ansaitse tuollaista kohtelua. Jumala tietää kuitenkin mitä tekee vaikka me ihmiset emme. On tämä niin surullista. Voimia Ninalle ja lapsille. Törkeitä kommentteja tässäkin ketjussa.
Hävetkää ihmiset!
Tekisi mieli sanoa että siitäs sai, mutta jätänpä väliin.
Haastattelun mukaan isi katsoon lapsiaan ja täräyttää kirosanan "p'****" Lapsille ja lasten kuullen ei saa kiroilla. Se vahingoittaa lapsia. Ja jos perheessä on kriisejä, vanhemmat kovilla ja tässä tapauksessa äiti itse, lasten hyvinvointi kärsii. Kuinka äiti selviää ja jaksaa, äiti voi romahtaa, vaipua psykoosiin, jättää lapset hoitamatta ja muutenkin itkevän äidin katselu ei ole kasvavalle lapselle hyväksi.
Nyt pitäisi välittömästi tehdä lastens. ilmoitus, jotta sos.työntekijät voivat syöksyä antamaan tukea, apua ja terapiaa perheelle ja tarvittaessa kiikuttaa lapset sijaiskotiin edes viikonlopuksi, jotta äiti saa levätä.

Vitsivitsi mutta ei kuitenkaan. Olen itse törmännyt tähän ajatteluun ja toimintatapaan, että vanhemmat ei saa kiroilla, ja jos, se on traumatisoivaa ja lastens.ilmoitus. Jos itketään, huudetaan riidellään tai ollaan muuten vaan kovaäänisiä, joita mikkosetkin aivan varmasti on, kerrostalossa ei suinkaan sanota, ei soiteta ovikelloa, vaan tehdään lastens.ilmoitus, vaikka perheessä ei olisi väkivaltaa, laiminlyöntiä, alkoholia, ja mennään normaaliaikaan nukkumaan. ym.
ja kriisit, murheet, niistä ei ihminen yksin tai ystävien avulla selviä, vaan hätiin pitää syöksyä lastensuojeluinstanssin.
näin menee maailma.
mediakuvan perusteella en pidä mikkosten perheestä, mutta en silti soisi kellekään perheelle tällaista murhetta. keskenään toisiaan rakastava perhe he taatusti ovat, kuten kaikki tavalliset ja normaalit perheet ovat, ja isän ja puolison vakava sairastuminen on raskasta. siitä selviää ja toipuu kyllä, mutta kriisin hetkellä on raskasta.
me tavan tanelit kerromme asiamme ystävillemme. nina Mikkonen kertoo medialle. Ehkä se on hänen ystävänsä. Ja ainakin väistyy spekulointi.
Rukoiliko Timo joskus kenties niin, että "kunpa ei koskaan tarvisi enää nähdä homoja, työssäkäyviä äitejä ja maahanmuuttajia!"
Kun tätäkin ketjua silmäilee niin kallistuu kyllä sille kantille että nimimerkkien takaa kirjoittelu tosiaan pitäisi kieltää. Niin paljon tänne pursuaa pahaa tahtoa, ilkeyttä, jotakin alkukantaista luolamiestason tekstiä mitä ei enää luulisi olevan sisityneessä maailmassa. Vai liekö sitten vain pintakiiltoa.
Eikä tietenkään vain tässä ketjussa, vaan yleensä.
Otan tuolta ylenpää esimerkiksi sattumanvaraistesti yhden viestin jossa on arveltu asiaksi ottaa kantaa Mikkosen tragediaan:

"Väistämättä tulee mieleen, että "sitä saa mitä tilaa". Mikkonenhan on haukkunut lähes kaiken mikä liikkuu, paitsi oma perhe on tietysti täydellinen.
Sekin kummastuttaa, että onko Nina tosiaan ottanut ensimmäisenä yhteyttä seiskaan vai miksi juttu on ensimmäisenä siellä, vaikka tapahtuneesta on jo aikaakin? Otettiinko tästäkin jutusta kenties rahat pois kuljeksimasta?"

En tiedä ymmärtääkö tuon kirjoittaja todella että hän kirjoittaa ihmisestä joka on aivohalvauksen seurauksena sokeutunut, ilmeisesti menettänyt puhekykynsä, halvaantunut ja mitä muuta. Perhettä on siis kohdannut tragedia.
Joka tapauksessa kirjoittaja ilkkuu "sitä saa mitä tilaa", aivan kuin hän ei ymmärtäisi kuinka vakavasta asiasta on kyse.
Voiko tuollaista sydämmettömyyttä olla? Olipa sitten mitä mieltä tahansa Mikkosen mediapersoonasta niin tuollainen kohtalo ylittää kaiken sen. Pitäisi olla hivenen suhteellisuudentajua.
Uskoisin että tuo kyseinen kirjoittaja tuskin omalla nimellään tuota mielipidettään julki toisi, eli raukkamaisesti puskasta huutelee. Tai sanoisiko tuon Mikkosen sairasvuoteen vieressä.

Lisäksi kirjoittajan mieltä tuntuu painavan mihin vaimo otti yhteyttä ja milloin. Kukin elää tavallaan eikä sen pitäisi kuulua muille.
Jokatapauksessa tuon kaltaiset viestit kuin tuo lainaamani rypevät ilkeyden, pahanpuhumisen ja sydämmettömyyden suossa paljon syvemmällä kuin Seiska-lehti.
Olen kanssasi samaa mieltä. Nykyajan "BB-tyyppi ihmisillä" on ihmisyys hukassa. Jotain rajaa pitää kyllä olla tuossa miten kommentoidaan. Voimia Mikkosen perheelle!
ei pääse timo kertausharjoituksiin kun oli niin kovin sotainen hemmo ja ylennykset loppuu siihen, eiks hää ollu najuri..toipumisia siittä huolimati..
Omalla tavallaan symppis mielipiteistään huolimatta.
Lajityyppinsä edustaja, vaikkakaan ei mikään ärhentelevä sarvikuono. Infarkti melkeinpä taattu tai kuitenkin ennenaikainen stressikuolema odotettavissa.
Toivottavasti näkökyky palautuu edes osittain. Mummoni halvaantui alle 70-vuotiaana, mutta liikuntakyky ja puhekyky palautui astettain. Oli kyllä ikävä uutinen. Ei tälläistä toivo kenellekään tapahtuvan. Voimia perheelle.
-Mummoni halvaantui alle 70-vuotiaana, mutta liikuntakyky ja puhekyky palautui astettain. Oli kyllä ikävä uutinen. Ei tälläistä toivo kenellekään tapahtuvan. -
Tämäkin olisi ollut helposti vältettävissä syömällä enemmän KALAA.
Oikealla ruokavaliolla olisi voinut korjata huonoja geenejä. Perheenjäsenten ulkomuodosta voisi vetää johtopäätökset, ettei ravitsemusasiat ole ihan kunnossa? Ehkä jotkut ihmiset eivät kaikessä täydellisyydessään kykene ottamaan vastaan neuvoja, vaan tietävät kaikki asiat aina muita paremmin :).
Ikävää kun ihminen sairastaa, ja etenkin kun aivot vaurioituvat pysyvästi niin kuin Timo T.A. tapauksessa. Näkökyvyn menetys on vielä pientä sen rinnalla, että JOS mies ylipäätänäs selviytyy, niin on vaikeuksia jopa pitää itsestään huolta. Näin julmasti koti-rouva joutuikin sitten siihen arkeen, mitä niin nokkavasti arvosteli vuosia sitten. Hän joutuukin ehkä sossun luukulle ja jopa töihin. Mielipiteidensä vuoksi tuskin enää menee mihinkään maineikkaaseen kauneussalonkiin, vaan ehkä johonkin parturi-kampaamoon Kallioon.

Kovasti elämä opettaa Niinaa, ja vieläkin on epäselvää selviääkö mies ollenkaan. Kuume ei ole hyvä merkki.

Olen tämän Mikkosen pariskunnan blogia katsellut, ja kyllä hra Mikkonen on ollut jo vuosia enemmän tai vähemmän vanhoissa asioissa tankkaava. Kenellekkään en soisi kärsimystä, mutta aika sallimattomia pariskunta on ollut ja kovin sanoin ovat ihmisiä haukkuneen julkisuudessa.
vai niin
kyllä niin
Kaikki palstalaiset taitavat sittenkin lukea seiskaa. Jos tämä on mediatemppu, niin tosi ruma. Jos asia on tosi, niin pyydän Jumalan siunausta Timo T.A. Mikkoselle perheineen.
Ikävää, lapset tarvitsevat vielä isää.
Toivotaan parasta.

juuri tänään tuosta lauseesta on itselleni ollut hyötyä:

"Älä arvostele toisen elämää ennen kuin olet kulkenut hänen mokkasiineissaan kaksi viikkoa.. "
Kukahan nyt ottaa Hitman-1 tehtävät?
Vaimo varmaan kirjoittaa ja Timo TA sanelee.
Näemmekö muutoksen tyylissä?
Jokainen meistä saa ansionsa mukaan. Muistan aikoinaan jutun, kun T.T. A. Mikkonen tuo vaimolleen Tuirelle kukkia ja sanoo aivan pokkana: Rakkaani, olen pettänyt sinua 15 vuotta.
Menkää hoitoon kaikki ilkkujat, täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan, tämä varsinkin teille raamattuun vetoajat
Seiskan haaskalinnut saavat likaista tuotettaan myytyä paskakansalle.
Hävettää olla suomalainen.
Timo T.A. Mikkonen pitää itseään kristittynä upseerina ja herrasmiehenä. Hän petti ensimmäistä vaimoaan mennen tullen. Kun jäi kiinni vannoi käsi Raamatulla, vaimonsa ja lastensa edessä ettei ikinä petä. Valehteli, petti ja jätti kylmästä vaimonsa ja lähti salarakkaansa matkaan.

Mikkonen ja hänen vaimonsa on levittänyt vihakirjoituksiaan milloin mitäkin vastaan, nyt Mikkonen on itse vihdoin joutunut Jumalan tuomiolle. Jääkö loppuiäkseen sokeaksi invalidiksi jonka vaipat pitää vaihtaa vai kuoleeko ja joutuuko Helvetin ikuiseen tuleen, se jää nähtäväksi.

Mikkonen on huorintekijä, väärän valan tekijä, nyt joutuu itse kohtaamaan Jumalan vihan jota on muille manannut. Mitenköhän käy vaimon, joutuu kohta alkaa asuntoa myymään, jonnekin lähiöön muuttamaan, sopii hänelle hyvin, kovin on ollut ylpeä.
Jollakulla paloi käämit, hih :)

Aiheesta aikaisemmat kommentoivat ovat Mikkosta kritisoineet. Ei infarkti tee kenestäkään ihmisestä pyhimystä, Stalinkin sai sellaisen ja ei ole missään mukavan miehen maineessa.

En muutenkaan ymmärrä ihmisiä, jotka tilittävät tästäkin asiasta monen aukeaman verran iltapäivälehdissä ja valittavat "miten minä nyt tästä selviän". Tosin Mikkosten tapauksessa pelkästä perheessä tapahtuneesta pieraisusta on jo laadittu lehdistötiedote ja syytetty asiasta milloin homoja tai suomalaista päivähoitoa...
Äläpä raivoa fuckyou, ettei ratkee raivosta verisuoni päästä. Kannattaa ihan rauhallisesti lähestyä aihetta.
Jos oikeasti näin vakavasti sairastunut, pahinta olisi, jos jäisi vihannestilaan. Isälleni kävi näin... se oli aivan uskomattoman järkyttävää. Vaikka asiasta viisi vuotta, nytkin kyyneleet silmiin tulevat. Isäni oli valtavan "iso persoona", ei lihava, mutta siis luonteeltaan ja tosi aktiivinen ja menevä.... sitten sai infarktin ja vaipui vihannekseksi... siinä oli sairaalan sängyssä suu ja silmät auki, ääntelehti jotain välillä, sormikaan ei liikkunut. Vaipat, katetri, nenämahaletku jne........ Kuoli ONNEKSI pian mutta miksi piti olla edes jonkin aikaa siinä tilassa, paljon armeliaampi ja kauniimpi on nopea kuolema.
Olis hänenkin kandennu juua viinaa eikä kiroilla..
Toivon syämeni pohjasta paranemia Timolle ja jaksamisia perheelle,vaikka toista puolta ideologiaan edustankin ( vasemmistoa)Timo on uranuurtaja suomalisessa mediamaailmassa ja todella hyvä ammatissaan.Ei muuta kuin pian vaan kotiin toipumaan !!
Timo T.A. on vakavasti sairas, ja varmaan pitäisi puhua täällä kauniisti ja toivottaa hyvää vointia ja paranemisia. Niin teenkin, mutta samalla muista ne asiat, joista Timo ja Niina ovat tulleet tunnetuksi. Timo T.A. petti vaimoaan ja hylkäsi hänet ja lapset, koska halusi perustaa perheen rakastajatterensa eli Ninan kanssa.
Nooh..kaikilla on menneisyys ja niin myös tällä pariskunnalla. Ovat kuitenkin molemmat tyrkyttäneet itseään julkisuuteen, joten julkisuudessa on myös tähän asti yksityiselämää käsitelty.

Kova paikka tulee olemaan Niina-rouvalle, kun seven-days tekee syvähaastattelun ja videoi Timon toipumista. Siinä moni menee nöyräksi, kun miettii Timon ja Niinan kohtaloa. Uskoisin, että Niinankin ehdottomuus loppuu, kun halvaantuneen ja sokean sekä puhekyvyttömän miehen hoitamisesta tulee arkea. Jotkut omaiset luovuttavat tässä vaiheessa, ja jatkavat omaa elämäänsä jättäen omaisensa sairaalaan yksinään pärjäämään.
Hienoa! Saadaan jälleen uusi tosi tv-sarja tai kenties "Mikkoset" saa jatko-osan.
Ai mitä siinä jatko-osassa nähdään? Kun Niina vaimo vaihtaa vaippoja invalidimiehelleen ja raivoaa ja syyttää tapahtuneesta ties ketä kuuden jakson verran. Onko tilanteeseen syypäänä kenties homot, työssäkäyvät äidit vai maahanmuuttajat? Joutuuko Niina menemään töihin, ja on näin huono äiti, kuten hän on naisia solvannut. Eikä Timppa saa sanottua eikä herjattua ketään, kun puhekyky on mennyt. No, ken elää se näkee, tuleeko semmosta sarjaa.
Tuosta tulisi erinomainen tosi-tv sarja, Niina Mikkonen, omaishoitaja. Timppa on sokea, puhekyvytön, kuolaava vihannes mutta Niina pysyy hänen rinnallaan. Syyllinen tähän kaikkeen varmasti löytyy, veikkaan että homot, työssäkäyvät äidit tai maahanmuuttajat, luultavasti kaikki edellä mainitut. Ainiin ja tietysti sivarit, niitähän reservin majuri Mikkonen vihasi kuin ruttoa.

Ei kai Mikkonen voi kuolla, se olisi harmittava takaisku kaikkien kannalta, lehtijutut ja tv-sarjan voisi heittää unholaan. Tosin saisihan lesken surusta ja hautajaisista jotain matskua mutta silti.
Joo unohdin sivarit.
Onpa jännä nähdä, joko ämmä mene töihin ja pyörtää puheensa työssäkäyvien huonoimmuudesta. Itse luulen, että halvaus johtui siitä, kun se puhui niin helvetin paljon paskaa, että se saastutti koko v itun purukaluston ja sitä kautta myös sen muhakopan.
Kun näitä lukee niin ei voi välttyä mielikuvalta jossa kylän pahimmat juoruämmät istuvat ja ryystävät kahvia tassilta ja toppaavat joukkoon nisuleetaa minkä ehtivät.

Kieli laulaa ja sylki ja nisunpalaset pärskyvät suusta kun kaikki yhteen ääneen siunailee ja jeesustelee, toivovat pahaa ihmiselle jonka ovat hampaisiinsa ottaneet -tai siis lonksuviin tekareihin- siunailevat että sitähän mää sanoin ja sitä se tiesi ja ruotivat ihmisten yksityisasioita posket innosta punasina.

Seiskamummojen kokoontumisajo.
Hommahan on niin, että täällä jostain syystä on uskomattomat määrät uskovaisia kusipäitä.

Joka tapauksessa vaikka en Timosta pidäkään, toivon hänelle parantumista.
Missäs on se Jumalan kuuluisa armo? Kaipa tuo Timokin on katumustaan tehnyt ja syntejään anteeksi pyydellyt. Eikös Jumala ne synnit sitten anteeksi anna? Kirjoittajalle sanoisin, että älä tuomitse ettei sinua tuomittaisi.

Timon sairauden syyn voi ajatella olevan ihan biologisessa selityksessä. En usko Jumalan kostoon, koska eipä lie Timo Niinaa pettänyt eli oli kääntynyt pois synneistään.

Vain yksin Herra tietää miten Timon käy, joten voimme luottaa että kävi niin tai näin, niin ainakaan Jumala ei tästä asiasta ole tietämätön. Nyt kai sitten olisi toivottava Niinalle voimia, mutta vaikeaa on toivottaa kun niin kovasti on ihmisä haukkunut vuosien varrella. Toivotaan että haukkuminen loppuu nyt kertaheitolla kun tulee hiukan muutakin ajateltavaa kun:
-työssäkäyvien äitien haukkuminen
Täytyy Niinan vielä tyytyä jopa surkeaan koulukyytiinkin, vaikka toki pojat olisivat ansainneet limusiinin ja oman kuskin..
Mitä uskovaisia kusupäitä?täh?
eihän tuollaisia kirjoittavat ole
mitään uskovaisia.
mitä sinä nitä tänne vedät?
Oletteko te, jotka täällää kirjoittelette pahaa, itse SYNNITTÖMIÄ?

Kukaan ei ole sellainen. Mitä Jeesus sanoi kivittäjille, jotka olivat valmiit heti tuomitsemaan aviorikoksesta tavatun naisen.
Kuka on synnitön?
Jeesuksen luo tuotiin aviorikoksesta kiinniotettu nainen (3).

Kirjanoppineet ja fariseukset yrittävät virittää Jeesuksen eteen paulan päästäkseen häntä syyttämään lain rikkomisesta (6).
He tiedustelevat , mille kannalle Jeesus asettuu Mooseksen lakiin nähden, jonka mukaan nainen oli kivitettävä (4,5).
Heidän mielestäänhän Jeesuksen osoittama armo syntisiä kohtaan edellytti Jumalan pyhän tahdon kumoamista ja hänen lakinsa rikkomista.
Tässä on samanlainen ansa kuin Luuk.20:22 kerrottu.

Kuultuaan kavalan kysymyksen Jeesus kumartui alas ja kirjoitti sormellaan maahan:
"Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä" (7).
Jeesus myönsi naisen syyllisyyden ja kehoitti sitä, joka läsnäolijoista koki olevansa viaton (synnitön), panisi Mooseksen lain vaatiman rangaistustoimenpiteen alulle.
Samalla Jeesus kumartui uudelleen kirjoittamaan maahan (8).

Syyttäjät katsovat hämillään toisiaan.
Syntyi kiusallinen hiljaisuus ja jännittävä odotus. Kukaan ei uskaltanut ottaa kiveä maasta. Omatunto sanoi heille, että heilläkin oli syntejä ja kukin pikkuhiljaa, vanhimmasta alkaen, poistui huomiota herättämättä pois (9).

Jeesus ja nainen jäävät kahden (10). Syyttäjät eivät voineet tuomita naista, sillä samalla he olisivat tuominneet itsensä.
Jeesuskaan ei tuomitse naista, sillä hän ei tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan että maailma hänen kauttaan pelastuisi.
Jeesus osoitti käytöksellään, että hän pitää lakia pyhänä, mutta samalla armahtaa syntistä ja armahtaa hänet tuomiosta.
Jeesus sanoo naiselle: ”...mene, äläkä tästedes enää syntiä tee” (11).
Timo T. A. on ihan yhtä rakas Jumalalle kuin kaikki meistä.
Eli on turhaa syytellä hänen entisestä elämästään, vaikka siellä olisikin syntiä kuinka paljon tahansa takana. Huom. kuinka paljon tahansa.
Mielenkiinnolla odotan ensi viikon seiskaa, jossa kerrotaan "T.A. sai näkönsä takaisin", "lääkärit tekivät virhearvion!", "suomalaisen sairaanhoidon syytä kaikki, tuhisee Nina Mikkonen", Puhdästä mediapelia tämä Mikkosten taholta, kun täytyy väkisin yrittää pysyä mediassa.
Synnittömiä tuskin ollaan, mutta kyllä minunkin mieleen on jäänyt, kuinka Mikkonen itse tuomitsi hyvin tiukkaan monia asioita. Ei pitäisi tuomita niin herkästi ihmisiä. Kaikilla on oma historiansa. Nyt Mikkosen elämä vasta alkaa, kun pitää nöyrtyä ottamaan apua vastaan. Muitten ihmisten tärkeys tulee esiin aivan eri tavalla, kuin ennen.
Kyllä on hirveetä tekstiä ihmisiltä. Ei voi muuta sanoa....melkein voisi toivoa että kunpa teidänkin kohdalle sattusi niin tietäisitte.....
Asiat todellakin asioina! Ei tarvitse kuin muistella mitä vihaa tämä pariskunta on kylvänyt niin sympatiat ovat todella vähissä. Toivottavasti Mikkonen ei kuole vaan Nina joutuu ukoltaan vaipat vaihtamaan ja syöttämään, eiköhän Siperia opeta hienostorouvaa. Tosin taitaa dumpata ukkonsa ja ottaa uuden joten se siitä rakkaustarinasta.
Vahingoniloisia ihmisiä ei ole vaikea löytää.
Tasan eivät käy onnenlahjat. Multa aivohalvaus vei kuulon.
Ikävä juttu, mutta on siinä se hyvä puoli, ettei tarvitse sitä mikkosen akan kähinää kuunnella joka tuutista, kun se vinkuu, että kylläpä heitä rangaistiin kovemman jälkeen heidän puheistaan...
Uskomatonta porukkaa tänne kirjoittelee. Kyllä on suomessa paljon sielultaan rikkinäisiä ihmisiä, kun kehtaavat herjata Mikkosia tälläisessä tilanteessa.

Pahimpia ovat nämä uskovaiset hurskastelijat jotka kuvittelevat tietävänsä mikä on jumalan tahto ja kehtaavat tuomita muita. Sairasta.

Ne kenellä ei ole mitään posiviivista sanottavaa asiaan, voisivat pitää ilkeämieliset ja sairaat ajatuksensa ominaan ja hakeutua hoitoon.

Ei Mikkosen kohtaloa toivoisi kenellekkään.

Voimia omaisille!
Stalin sai vuonna 1953 samanlaisen aivoverenvuodon kuin Timo T.A. Mikkonen. Hän kun oli leskimies ei vaimo hälyttänyt apua, joutui pitkään makaamaan lattialla ennen kuin henkivartijat tulivat hätiin. Silloin oli jo liian myöhäistä, pari päivää meni kuolinkamppailussa.

Oikeassa olet, kukaan ei ansaitse tuota kohtaloa. Stalinkin oli suuri Suomen ystävä, näin kertoivat pääministeri Kekkonen ja presidentti Paasikivi kun suruviesti suurmiehen kuolemasta heidät saavutti. Tuskin valehtelevat!

Toivottavasti majuri Mikkosella on parempi onni.
"Pahimpia ovat nämä uskovaiset hurskastelijat jotka kuvittelevat tietävänsä mikä on jumalan tahto ja kehtaavat tuomita muita. Sairasta."

Mistä tiedät, että nämä viestit on uskovaisten kirjoittamia. Todellinen uskovainen ei toista tuomitse, koska Raamatun sanan mukaan jokainen on syntinen ja Jumalan silmissä yhtä syntinen kuin kuka tahansa. Joka näin tekee on kaukana Raamatun mallista.

Ei kannata ottaa jokaista "uskovaisen kirjoittamaa kyhäelmää todesta, koska suurin osa niistä on pelkkää huudattamista ja provoja.

Nmimerkki "Jumala on hyvä" on tästä hyvä esimerkki. Raamatussa sanotaan: "Älkää lausuko kadotustuomiota... jne. ja tuostahan on nimenomaan kyse.

"Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi..."

Siunausta ja jaksamista Mikkosen perheelle.
Tämä kansa on kummallinen, todella synkkää, kateellista ja vahingoniloista sakkia. Tämän kansan voisi kernaasti vaihtaa etelänmaiden elämäniloisiin ihmisiin. Mielenterveysongelmat ovat täällä yleisiä, porukat synkkämielisiä mollisävelen kuuntelijoita, naapureita kadehditaan ja julkkkisten tragedioista iloitaan, kaljaa kiskotaan valtaisia määriä. Ei hyvältä näytä tämän sairaan kansakunnan tulevaisuus.

Menkää peilin eteen ja katsokaa kuka sieltä tuijottaa. Kannattaisi miettiä mitä kammotuksia tänne kirjoittaa toisten ihmisten vakavasta sairastumisesta! Vai oletteko te täysin empatiakyvyttömiä psykopaatteja?
Meinasin myös ottaa kantaa Mikkosen pilkkaajiin ja ivajiin. Mutta täällä näkyy noita sekopäitä olevan , niin¨ettei heille mitään voi......
ENITEN IHMETYTTÄÄ SE MEDIHELIN KÄYTTÖ TÄSSÄ TAPAUKSESSA. LUULISI OLEVAN TODELLISIAKIN TARVITSIJOITA, MIKSI NÄITÄ VARATUKSUJA HYYSÄTÄÄN VERONMAKSAJIEN RAHOILLA? ÄMMÄ TIETYSTI SOITTANUT, JA KÄHISSYT VISKISIEPON ÄÄNELLÄÄN...
Voimia Mikkosten perheelle. Timo taitaa olla nyt parhaassa hoidossa!
Jotkut täällä eivät valitettavasti ole huolissaan,viittaan vaan tannoisiin
kirjoitteluihin täällä palstalla heistä.
Mahtavat hävetä mitä aikoinaan kirjoittelivat.tuskin.
Pitääkö ihmisen aina sairastua tosi pahasti tai kuolla,ennenkuin
hänestä voi sanoa jotain hyvääkin?
Valitettavasti en ainakaan vielä usko Seiska-julkisuuteen, eli kun siellä sitten kannessa luki, Timo on nyt sokea.... Uskon itse että voi olla väliaikaisesti sokea tai nähdä erittäin huonosti. Mutta en usko että ei koskaan enää näe.
Seiska on skandaalilehti, se kannattaa muistaa, osaa kyllä tehdä asioista pahempia kuin ne ovatkaan. Uskon että Timo on vakavasti sairas, mutta uskon että ihan hyvin voi ennalleen toipua, jopa. Vasta sitten, kun Timoa hoitava lääkäri antaa henk.koht. tiedotteen lehdistölle, Timo ei tule koskaan enää näkemään, uskon tämän asian. Toki vakava sairaus, tietääkseni pari ekaa päivää infarktin jälkeen näyttävät paljon. Jos ei ole yhtään parempi tai jopa huonompi, ennuste aika huono.
Ihminen on osa luontoa. Ihminen syntyy, kasvaa, aikuistuu, vanhenee ja kuolee pois. Harvoin sukupolvien kuluttua ketään muistetaan.
Timon sairastuminen opettaa meitä kaikkia elämään oikein.
Elääksemme terveinä me miehet emme saa käyttäa Vigraa ja ravintomme on oltava kevyttä. Me miehet emme saisi käyttää eläinrasvoja. Lihat, makkarat, rasvaiset maidot kermat pois, myös voit ja kahvilevät meidän miesten tulisi jättää ravinnostamme pois. Ja pois tietenkin oluet ja väkevät.

Mitä sijaan?

Kalaa, ruokaöljyä, luonnonmarjoja, ruisleipää, puuroja ja ulkotöitä.
Huom! En ole käyttänyt voita 43 vuoteen ja silti olen terve. Syön leivän aina ilman voita. Miksi ravinto niin valikoitua? Koska ennen kaikki tutut ja sukulaiset kuoli sepelvaltimotautiin! Tahdon elää vanhaksi!
Pidä huoli kuitenkin ettet jää auton alle, nykyään on monenlaista juoppoa liikenteessä, joten kannattaa vaan pysyä kotosalla, ja sielläkin sisätiloissa.
Sisätiloissa olo ei onnistu. Minun mieluummin täytyy varoa karhuja susia ja jopa hirviäkin kuin autoja.
Nyt vanhankansan viisaus tuli todistettua: Liika itsetyydytys vie näön.

Mahtaakohan maailmassa olla ketään yhtä itsetyydyttynyttä persoonaa kuin Timo T.A. Mikkonen?
En usko, että on kuollut. Koodasi jonkin verran - elää... Kuvia jätti jälkeensä - elää,(Juicekin elää ja elvis...) Mutta lihalleen kävi miten kävi, vain pieni aivoverentulppa, jonka ruumiinsa enkelit olisivat hoidellet, ellei HETI olisi joutunut liian äkkipikaisen tuomion uhriksi, hetkeksi torkahdettuaan.

Kuka meitä on kuolleksi heti herjaamassa, jos näkevät meidät esim. päivätorkuilla?
EI kukaan alkoholisikaan luule kuolevansa, vaikka tulisi järjetön krapula, päin vastoin. Suklaalevyllä tulee jokseenkin sama tunne, jos ei jää koukkuun...
Aivovrentulppatapauksessa tai halvauksessa, jos katkimennyt hermosolu muuttio rommilla rammiksi veri imeytyy muualle elimistöön, ja joku suurikin aivonalue sammahtaa, kunnes kasvaisi uudelleen, normaalilla ravinnolla ja lääkityksella mutte ei ilman sanoja. Lekuissa js sähköshokkeja, mutta eihän sydän terveelläkään koko ajan lyö eikä niin jäejettömän säännööllisesti kuin väitetään...Lääkärit vaan haluavat TAAS nähdä heti ja patologit mitä kirppuja aivoistaan ulos lentää... Einstein kuoli samoin, ja tekivät aivoistaan pelkän vatupassin, hyi, iljettävän näköistä kun patologi saa tehdä aina mistä tykkää... Mutta ilman sitä, emme olisi osanneet rakentaa edes autoa tai tietokonetta, on ne NIIN samanlaisia sittenkin. Miksi haluatte rakentaa niin helvetisti ja rakastaa rakentamatta olemattamdsusddella, biologiselle elämälle se on kauhistus....
Heh, tietokone osaa suoltaa Kalevalan parissa sekunnissa....
Timo. T. A otti rohkeasti kantaa päivän asioihin. Se on myönnettävä. Harva uskaltaa sanoa noin suoraan asioita. Toivon hänelle parantumista. Kenellekkään ei toivoisi sairautta.
Timo alias aika aki, mutta eri kehossa? Eliä kirosi ja saneli kirjan "Illuminaatit", jotka käyvät unemme tai valvetodellisuudessakin joskus puhkomassa silmämme.
olen oikeasti ja aidosti ihan äärettömän pahoillani tämän perheen puolesta. toivon paranemista, voimia ja suojelusenkeleitä.

väistämättä tulee vain mieleeni se, kuinka kärkkäästi tämä perhe on meitä muita arvostellut. silloin on hyvä arvostella muiden tapaa toimia kun itsellä "kaikki hyvin" tai suurin huoli on toisten tekemiset, tekemättä jättämiset ja viimeksi lasten koulukyyti. miten nyt, kun elämä ei menekkään kuin elokuvisissa??? niin kuin niina mikkonen seiskassa sanoi: "en tiedä miten tästä selviän kun en osaa hoitaa asioita, timo on ne aina hoitanut" tai "en tiedä mitä tukia pyydämme" jne...

toivottavasti asiat järjestyvät.
Sokealle Salla tytöllemme(ei kaikki sallat...) olisi Helppoa parantaa Timo A. Musiikkia kuuntelemaan vain, ja kaikki järjestyy... Ei kannata syntisesti toivoa, että taas sijaiskärsijä ja miljardi sekuntia lisää elinikää, Muslimit ovat oikeassa, Jeesus vaati meidän olemaan syntisiä, kun emme hyväksy rangaistustamme, mikä jokaisen kohtaa, ei edes Jumala ole niin hullu, että luulisi, ettei ateistit häntä koko ajan rankaise...
Älkää, niin helposti nukahtako, Jeesus tulee kuin Varas yöllä, joka saattaa olla valoisa aika, Hän ei varasta niiltä, jotka eivät ole häneltä varastaneet....

Lamppi voi sammua tai voit olla sokea, kutsu taluttaja... Paavalikin sai näkönsä takaisin, ja sai olla Jeesuksen maan päällinen edustaja, vaikka olisin kyllä mieluummin EHKÄ jo silloin halunnut että Jeesus olisi tullut heti takaisin, PAAVALIN muodossa.... Joku Ananias kavalsi ja kuoli ja sai sitten parantaa(kaimako se oli vain) Paavalin... Oliko silloin Pietarin petoksen pauloissa vain?
Ei se olisi paha elämä, jos tapahtuisi ihme, ja saisi mennä julistamaan parantajansa ilosanomaa, tai ihan vain sen asian, mikä SILLOIN mieleensä juolahtaa... Se ei ole tosin enää se sama elämä, kuin ennen ihmettä, vaan Uuusi elämä Kristuksessa, mutta sen elämän vaatimukset ovat suuremmat, kuin että vain kuolisi katkeruuteensa....
Toivoisin järkevyyttä asioiden hoitoon ja sitä, ettei yksityisistä asioista puhuttaisi medialle. Jos Timo TA ei siis voi lausuntoihin edes itse vaikuttaa.

Tähän ketjuun todella toivoisin järkevyyttä.
Vai on Niina tukia pyytämässä sossusta? Mitenkäs nyt noin? Niinahan nimenomaan arvosteli äitejä, jotka kävivät töissä (eikä siis sossun kassalla). Moni äiti varmasti pahoitti mielensä, kun hän vertasi päiväkotien ottaneen mallia natsi-saksasta, joten hän, Niina-rouva, hoiti lapsensa kotona. Oli sentään niin hyvä äiti. Ja kun Mikkosten pikku-prinssit menivät kouluun, niin bussikyyti ei ollutkaan tarpeeksi mukavaa, vaan lapsia kuljetettiin heidän mielestään kun karjaa. Niinpä sitten lapsukaiset tyyrättiin omalla autolla kouluun.
Nyt sitten tähän nukkekotiin iskee tosielämä oikein toden teolla. Niin-rouva ei osaakaan, ei taidakaan, ei ymmärrä..Miten se onkaan mahdollista. Hänhän on sieltä kotisohvalta marmattanut ties mistä, ja aina on ollut tietävinään. Nyt tuli sitten eteen sekin paikka, että pitää osata vaikka mitä ja pitää itsenäistyä. Aikuistua!
Nyt on Niinalla kova paikka opetella kaikki, mutta tarpeeksi nöyrällä mielellä oppii. Ymmärrän että miehen sairastuminen on sokki, ja varsinkin kun tämä ei enää täydellisesti toivu. Kovalta tuntuu nyt maailma, mutta elämä menee eteenpäin ja Niina on vielä nuori.
Voimia jaksamiseen ja tämän jälkeen toivottavsti Niina Mikkonen osaa arvostaa muitakin kuin itseään.
Niina on näpsäkkä tyttö.
Voisin käydä kylässä.
Vai rakastaako Jumala muka homoja. Väite on yhtä järjetön kuin sanoa, että työantaja rakastaisi työntekijäänsä joka on laiska, varas ja työantajalleen pelkäksi harmiksi. Päinvastoin puhutaan siitä, että Jumala on hyljännyt homot. Lueppa teksti tuolta lopusta.

Kaikenlaista teologiamössöä sitä ihmiset mättääkin. Syy on se, että ihmiset ei tiedä Raamatusta juuri mitään.

3 Ms 18:22 " Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus. "

Rm 1:18-32 " Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.

Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät. "

Mikkoset ovat homokielteisyydellään puhuneet täyttä asiaa.

Homous turmelee ihmistä itseään ja lähimmäisiään.

Homot tuomitaan Helvettiin, elleivät he tee elämänsä aikana täydellistä mielenmuutosta ja parannusta ja ota Jeesusta pelastajakseen.

Toivon, että T. A. Mikkosen kohdalla kaikki käy niinkuin on parasta.
Vanha testamentti: Luuletteko että Herran päivä on kirkas kuin kuutamo? On. Luuletteko ettei se ole pimeä? Ei. Jeesus:"Sokeat saavat näkönsä ja näkevistä tulee sokeita"... Pelätkää! Mutta vasta joskus tavella, oliko se nyt helmikuussa?
Uusi testamentti: Se voi olla myös liian kirkas valo, ette näkisi enää kuin räjähdyksiä, vaikka ei maan päällä vaan Taivaassa.... Mamme on pieni, emme uskalla osallistua Star Warsiin vielä... Usalaisten elokuva oli säälittävä siinä mielessä ettei siinä ollut vielä oikeita otuksia, mutta taannoin näytetyssä Farscapessa ja Tourcwoodissa oli.... Me suomalaiset olemme sitä kauniimpien näkyjen perään....
Kaikki kuoli lopuksi siinä sarjassa, ne kuuluisat elokuvatähdet, koska tekivät murhia.... Muslimien Jumala armahtaa murhaajan inkarnoitumaan, mutta eri puolille avaruutta....
Parasta - hyi olkoo sitä paskaa - miksi toivette pahinta?
Hyvintä? Se olisi hyökkäys!
Eikös tämä TTAM ollut kovasti myös voin syömisen ja läskisoosin kannattajia? Taisi tulla rasvan mussutuksesta lasku maksettavaksi.

Kyllä TTAM:in jutut esimerkiksi edesmenneessä Itäväylässä olivat niin uskomatonta sontaa, vihanlietsontaa ja asioiden vääristelyä, että hiljaisuus siltä taholta on ihan tervetullutta.

Kerran olen ukon tvannut livenä, eikä tehnyt silloinkaan kovin hyvää vaikutusta.
Mutta kuka vittu? by57b7 jb
Mutta kuka sinä olet?
Homot Horror Holvottoon ja Heterot Helvettiin, se kuuloistaisi paremmalta...
Hiljaisuus? Ei se mykkä ole vaan sokea? Vielä enemmän GOD Goljattinsa mölinää todennäklisesti luvassa?
Sanon vaan, että kun on noin pienet lapset, pitäisi huolehti terveydestään eikä toisten ihmisten seksitavoista, huoltajuussuhteista ja asevelvollisuudesta. Media-ammattia voinee hoitaa myös ilman turhan aikasta pullistelua.
Juice muistetaan Suomessa, Topi Sorsakoski keuhkoja kurnuttamassa muistetaan, vaikkei laulujaan ehkä, ikuisesti, Chisu muistetaan ikuisesti, mutta se ei ole taivaallista muistamista, että maan päälle jää järjettömän paljon muistia. Siksi lihallinen kuolemamme on täysin varma.
Rauli Padding ei antanut lupaa mulle kopioida vanhalla stereollani aikoinaan itseään helposti (piraattina) kasetille, mutta ELOKUVAN hänestä olen nähnyt ja muista, mutta ei jäänyt mieleen muutakuin se oksentelunsa....
Juice antoi, vaikka mehu ei ole sama asia, jos muistellaan laulajaa, olen siitä kiitollinen. Vaikkei silleen....
Timo A.sta en rehellisesti sanoen paljoa tiedä, onko Hän täälläkin esiintynyt? Lehdistössä? En muista kauheasti kaikkia suomen Luterilaisia Julkkiksia, koska Veikko Manninen Taihellijä (tai lain alainen)(Niilo Ylivainio - sama mies?) kuoli melkein saman kuioleman kuin Kalevi Lehtinen, vaikka äijää katsellaan vielä digiboxitallenteilla muutama vuosisata... Halusivat ehkä enemmän tulla nähdyiksi kuin kuulluiksi?
On ihme, että Markku Koivisto elossa, vaikka homoudestaan ei absoluuttista varmuutta ole, kuka näki, entäs jos vain juxas?
Jos on vähän elänyt,ei voi muistaa/tietää :o!
Tais nähä tukiaisen alastonkuvat verkossa
On tyhmää aikaa tämä syksy... Luulee kauheasti, että ihminen jotenkin paljaana olisi kauniimpi? On liian helppo tietää silti jokaisen muodot vaikka vaatteet päällä, vaikka tatuoinneista en itse kauheasti tykkää, teen ne mieluummin tähän näytölle...
Noita poikia käy sääliksi miljoonalla. He eivät ole valinneet mitään, mutta joutuvat kantamaan vanhempiensa tyhmyyksiä pitkään. Jos sillä jollain jumalalla on jotain tekemistä tämän kanssa, se voisi poikia vähän jeesata.

Vanhempien tartuttamien asenteiden vuoksi voi olla vaikeaa. Bussikyytikään ei kelpaa, mutta taitaa alkaa kelpaamaan.
Käytitkö j, koska Jumala ei ole mielestäsi nimi?
Juhana ja Juhana ovat hänen kaimansa, vaikkei merkitysopillisesti ehkä?
Antero pesi jalkani MELKEIN samoin kuin Jeesus...
Lasin siruilla ja Jumala käski hyppiä niiden päällä?
Lääkärini(ihan normaali mammonalääkäri) oli järkevästi tietänyt sairastua ennen sitä etuajassa....
Totta - teki gutaa... Pystyin sen jälkeen juoksemaankin vielä pitkiä matkoja, vaikka verta tuli Ukkovarpaasti... Sekin parani... Mutta SILMÄ on vaikeiten korjattava elin, paljon vaikeammpi tapaus kuin UKKOVARVAS?

Poliisi haki mut silloin turvaan, mutta Antero Isukki raivostui kainuuseen sen tähden, siellä tapahtuu kauheimmat asiat edelleenkin.... Äitini sai normaalin Helluntalaistapaan hindulaisen tulikasteen krematoriassa, ja jutteli pitkiä aikoja näennäisen kuolemansa jälkeenkin.... Hänellä on uusi ruumis. Ei jäänyt liikaa mätänemään....
On ihan hyvä silti normaali luterilainen kuolema tavalliseen hauta-arkuun, saa olla sitten madon ruokaa kun itsekin niin kauhean paljon söi, ja me olemme niille nannaa.... "Ne odottavat mullan alla, mullan päällä ja kaikkialla"(Kiitos Koirikiven Jarille Leevingiseni varastelusta)
Helppo laskutoimitus paljastaa, että jos täydellisen silmän haluaa, ihmisen pitäisi yhdistellä näköhermoja kolme vuotta per silmä,(jos kaikki katkes) jos joka sekunti silmähermon saa takaisin, mutta Jumala on meitä luodessamme järjellisen paljon nopeampi. Ihminen ei pysty luomaan ihmistä, eikä tietokone tietokonetta, vaan kaikella on luojansa. Jumalalla on luojansa, lapsikin tietää että kirjaimet nyt esimerkiksi, vaikka ne Jeesuksen silmin vain rumentavat kaunista tyhjää nolla-avaruutta...
Jumalakaan ei itse PELKÄSTÄÄN itseään synnytä,(Sotka mm.) vaan sen Tekee Jumalatar MAA silloin kun tietää tapreeksi tarkasti millaisen miehen haluaa...Eikä se tee kaikista miehistään ihmisiä... .Onko Lemminkäisen silmämunaa(Timo T.A) estimässä Tuonelan ja Unien seasta?
Ei välttämättä, en usko että on niin tyhmä T.A, että jos kipuja ei uudessa ruummiissaan ole, ja edes kuulo pelaa, voi elää vielä järjettömän pitkän ajan, about 100 miljoonaakin sekuntia, (yli 3 vuotta) se on normaali ennustettu ikä vanhalle ja vammautuneelle ihmiselle ilman mykkyyttä, ilman sokeutta ja ilman kuuloa, se on elämää ilman sdfdsfdfs:tä. Ei ainoa elämäsin muoto ole se, mikä tunnetaan lihallisena elämänä, katsokaa esim. näytölle...Timo T.A:n sanomalehden joku unohti.... En tiedä minne?
Ehkä koira kusi päälle, tai tyttäremme teki Timo.Ta:n kuvasta tikkataulun?
Ja sai BULLEYEN taas pauli dai Darts-kriitikko, ALOJOA TUHOUTUU!
Ihan sekopäistä turhaa löpinää!
Onkohan tähän jo koko käsikirjoitus olemassa. Timo alkaa mahtavalla tahdonvoimallaan parantua odotettua nopeammin ja pääsee kävellen kotiin jo parin viikon kuluttua. Siitä kuukauden päästä kerrotaan, että jotain pieniä oireita vielä on.

Ensi kesänä voikin sitten räjäyttää potin. "Nina Mikkosen rohkea veto aviomiehensä puolesta" Siinä seiska kertoo, miten Timo muuttui aivoinfarktin seurauksena homoksi ja Nina suuressa rakkaudessaan teetti Lontoossa sukupuolenvaihdoksen ja elämä jatkuu nyt uudella draivilla. Samassa haastattelussa Timo voi paheksua adoptoivia homoja, koska lapsilla on oikeus kahteen biologiseen isään.

Lopulta Timo valitaan vasemmistoliiton mamujaoston puheenjohtajaksi ja aviopuolisonsa Niilo Mikkonen pitää yksinhuoltajaäitien soppatykkiä Sörnäisten Metroasemalla. Palatsi Myrskylästä lahjoitetaan somaleille islamkeskukseksi ja perhe muuttaa Myllypuroon vuokrakaksioon.
Muuttuuko varmasti, entä jos on mieluummin kivi eikä tuli?
Hän palaa vahvempana kuin koskaan!
Heikki ei erityisemmin pidä tuosta ajatuksesta, mutta Veikko hädin tuskin SEN sietää... Väinö on normaalisti ollut vain itse itselleen vaimo. Vainoaa koiran kusta kaikkialla, mutta ei ihmisenkään vessa ole maailman saastaisin paikka, millainen tunne oli Lemminkäisen äidillä kun spermaamme ja spedeä sieltä etsii? Hellut sanovat, että tämä on etten päin käännetty viemäri, mutta ihmisen silmissä vielä niin ihmeen kaunis...
Mikkonen Palaa varmasti takaisin!
Jopa tuolla uskotaan asiaan http://viihde.foorumi.eu/index.php
Palaako Vainaja Väinö, Palaako Sami Heikkinen tuhansine täyskaimoineen?
Palaa Olli-Pekka(ei Karjalainen) (jäi junan alle osa päästään)
Palaanko minä huomenna enää, jos jäänkin kouluun, ja kohtaan Auvisen alias poliisin pelasman Matti Murhaaja Saaten Usalaisten pelastamana? Poliisi koulu on viereessä(TTYN VIERESSÄ) mutta liian helposti luulevat näistä pikkuisista veitsistäni selviävänsä?
tavallaan kyl ihmettelen nyky päivänä kun jtn jollekkin sattuu niin se on netissä parissa tunnissa ja nyt sitten 5pv menee ja yllättäen tukiaisessa anteeksi seiskassa lukee ekana...
vaikkei mikään mun suosikkini oo ollu enää viimeaikoina silti toivon perheelle voimia ja Timolle toipumista sekäpitkää ikää ja ihmeitä tapahtuu joka päivä.
Todella osuvaa, että tämän sivun alareunassa tällä hetkellä mainostetaan DryNites pyjamahousuja, jotka auttavat yökasteluun.

Parin kuukauden päästä seiskassa on myytävänä majuri mikkosen mulkunpuristin, joka pitää kusen päässä päivin öin.
Voimia legendalle.
Leila Mäkitalo on nykyjään pulskempi kuin pulu, samanlainen psykopaatti kuin minä, ja 3-5 cm lyhempi.... Jalkaterä pitempi, miten se on mahdollista eikö kerroin ollutkaan 4.2 vaan 4.1 niinkuin Mika Myllylällä?
Entäs Timo TA:lle, eikö hän tarvitsisi voimia, vaikka onkin vain v-mäinen tavis ja h...pukki?
Kaikille kauniita unia Lomasta...
Voimia tai voimaa. Rakkaus on voimi-a ja oikea voima on vain F=MA
I = ÄI
Rohkeus on voimia ja lösöä. Pelko on? Ei älkää tietäkö nyt poliisista?
Sota sutterot kusiluistimissaan ovat kauhean ylpeitä vielä kun ovat niin järjettömän hyvin turvanneet Rauha-Mummo-tädin...
Hiukan pelottaa se, että Timo T.A kunnian puolesta se seikka, että taas kaikki maailman OIKEAT muslimi-sotilaat ja kristitty-sotilaat kuolemaan puolestaan? Sama vika meissä kaikissa einoastaan Raimo, Ari, ja se mainittu-LempI-Rauha helposti osaavat rakastaa, mutta heitä on jo täälläkin demonisen monta....
Riivatuksi taas rakkaudesta, Aki kiusaa...
Kyllä maar hevonen oli esiintyjistä viksuimmasta päästä. Ensi kesänä sama uudestaan, mutta majuri on takakontissa p..kat housussa. Lieneekö "kuskinpukilla" jo uusi sankari tuolloin.
Timo on niin hyvä laulaja että toivon hänen vielä..hiukan vielä viipyvän...

Mikä ihme lie tämä Nina Mikkonen? Raato ei ole vielä ehtinyt kuollakkaan vaan taistelee vammautuneena elämästään teho-osastolla, niin rva Nina Mikkonen kiirehtii rahastamaan höpökommenteillaan Seiska-lehteä.
En minä mitään vihjaa, mutta... ei se mikään ihme ole vaan ihan tavallinen parturi. Ja niinhän sitä sanotaan että kaikki parturit on huoria vaan kaikki huorat ei oo partureita.

Kaikki pitää ottaa irki minkä Seiskalta saa. Ensin juttu vammautumisesta, sitten juttu kuolemasta, sitten juttu hautajaisista, sitten juttu "uudesta onnesta".
Timo T.A.! Olet selviytyjä ja toivon sydämestäni sinulle paljon voimia.
Olet niin miellyttävä persoona.

Voimia tarvitsee myös perheesi.

Lämpimät ajatukseni sinulle ja perheellesi<3
ja ..
kaiken voi ..
menettää..

Mikkosille näkyi MediHeli lentävän jo viime kuun puolivälin tienoollakin.....jäikö lekureilta jotain huomaamatta vai oliko jossain lähetejonossa tarkempiin tutkimuksiin, joku arvioi väärin?? Mikkosen rouva on ruvennut komppaamaan ukkoansa noissa kotirouvapuheissa sun muissa. Kumma kun ei ihminen ymmärrä, että noin vanhan miehen matkassa koska vaan voi joutua ihan oikeisiin töihin. Muutenkin kummallista leikkiä kotirouvaa vaikka pennut jo koulussa, kovin on lyhytnäköinen tämä Nina. Mikkosen valheellinen elämä tekoarvoineen on ollut todella oksettavaa, itserakas petturi koko mies. Sääliksi käy aivopestyt julkisuuteen raahatut kakarat, jotka on vieroitettu normaalista pikkupoikien elämästä tehokkaasti. Kuinkahan nyt käy jos talo lähtee alta ja joutuu ehkä kunnan vuokrakämppään jos oikein huonosti käy.
Hakeudu hoitoon apina, toivottavasti sun loppu elämäs menee päin HELVETTIÄ!

Tollasia täällä jauhaa kateelliset skeidapäät!
Ne harvat ikäluokat,jotka muistavat Timo T.A:n ajankohtais-ym.ohjelmat,muistavat varmaan hänet sanavalmiina supliikkimiehenä ja
hurmaavana persoonana.Hänkin on yksi alansa uranuurtajista.

Ei nämä nuoremmat taida tietää...

Zemppiä Timolle:))

ja perheelle myös.
Juuri niin, tuota se EvilCatkin tarkoitti tuolla viestiketjun alkupäässä!

Nää nyky "nuoret" ei ne tiedä yhtään mitään, kuhan tuijottaa läppääriinsä päivät pitkät ja skeittaa housut vetelänä :D
MITKÄ HARVAT IKÄLUOKAT ? IHMEELLISTÄ PUHETTA....
Ihan oikein tuolle äpärälle, mutta kyllä hänetkin voidaan vielä tuosta parantaa jos maailma muuttuu. En tiedä miksi tämä henkilö ylentyi reservissä Majuriksi, mutta syynä saattaa olla tietosota jota hän teki kansalaisten kusettamiseksi täällä S24:ssä.
Ole sinäkin saatanan urpo hiljaa!!! Jos tuollainen sattuisi teidän kohdallenne, niin ei enää naurattais. Okei, Timo on erittäin kärkäs suustaan ja hänellä on vahvat mielipiteet mutta en siltikään olisi ikimaailmassa toivonut hänelle tällaista enkä kenelle muullekkaan. Voimia koko perheelle!!
:D

Sinäkö luulet saavasi minut hiljaiseksi?? Varo sanojasi tai ryhdyn "parantamaan" vasemmalla kädelläni...

Timo oli tietosodan sotilas ja sotilaan on tiedettävä että hän voi kuolla tai loukkaantua koska vain!
Ei tuollaista vahongoniloista pelleä saakaan hiljaiseksi, omapahan on häpeäs jos täällä kirkoittelet tuollaista!!! "ihan oikein tuolle äpärälle" Oletko sä ihan tosissasi!? Miten kehtaat sanoa noin, jos itsellesi kävisi noin niin mitäs sitten?
Ps. ihan turhaan uhkailet siellä mikki hiiri :D mene vaan jonnekkin muualle "parantelemaan" , ja saarnaamaan, ketään ei kiinnosta! ei minua ainakaan. Ja sitapaitsi, ei ihminen voi koskaan varautua tuollaiseen tragediaan, käytä järkeäsi jos sitä on.
No ei hän ollut sotilas. Silloinhan hän voisi käyttää evp-lyhennettä.
Sitäpaitsi todellinen sotilasarvo on upseerikokelas. Siis varusmies!
Kyllä armeijan sotilaat "käsittävät" nämä reservin arvot, jotka on saatu muutaman kerran kertausharjoituksilla! Sitä totuutta ei vaan ole viitsitty tuoda esiin.
Sitä ollaan niin upskokelasta, niin "majuria". Enkä halua yksilöidä tätä T A Mikkoseen.
Voiko sinua enää parantaa?
"Tehkää hedelmää missä parantamisenne näkyy"(Kuuluisin mies kristityille)...
Sokeasti vaan aloja tuhoamalla tai sokeasti harhalla ilman toivoakaan massan saamisesta pelkälle harhalle?
Jos osaat kaukoparannustekniikat niin ole hyvä ja kokeile(tekstini perusteella löydät kohteen), myös mustat maagit ovat tervetulleita kokeilemaan - teitä ei kohta enää ole olemassakaan.

Tuota toista kysymystäsi en ymmärrä...

Massat ovat nyt harhan vallassa, kiitos Timon kaltaisten propagandistien ja Erkkomedian sekä muun valtamedian.
Niin voi käydä kun vihaa liikaa ryssää kuten TTA teki. Viha nostaa verenpaineen ja aivovaltimo puhkeaa.
No, hyvä puoli asiassa on ettei nyt ehkä kirjoittele enää niitä sairaan vihamielisiä kirjoituksiaan Venjästä Maailman menoa saitilla.
Maailman massa viha ja Jumalan viha ei ole sama asia... Äitiä tunnette, kun raivoäpäriä vain kunnioitatte.
Helppo todennäköisyyslasku, mikä on helppo kääntäen verrannollistaenkin laskea...

Poika x2 tai poika x 20(lestardiolaiset) poika x 0 bio mielessä mulla.
Mutta olen silti poika koska olen aki, ja opin ikuisesti lisää, vaikka lihani kyllä menee aika ajoin ikuisuudessa paskax.
Yksi Isä jokaisella ja Yksi äidillä, Isä ei haluaisi aina muutttaa jokaista poikaa isäksi.
Puhukaa siis pelottavia, siitä Jumala talvisin vasta tykkää, jos oikean ajankin sille Black-Jack pelillä pelaatte... Mulle tulisi liian helposti se tulos, koska 21 on huoneen numeroni.

Antti Tuisku Kateudessaan ja Timo T.A ihmettelemässä Tuhojaan?
Eutanasiaa toivottavasti ei Timo T.A heti saa eikä sitä toivo, se voisi olla liian säälittävä loppu.
Muistakaa koko perhettä rukouksissanne! <3
On kyllä sekavaa porukkaa ollu täällä kirjottelemassa.
Vaikkakin aihe on todella traaginen ja t.a:n kohtalo hänen, ja perheen kannalta kurja, en voinut mitenkään olla huvittumatta ihmisten nokkelista kommenteista.

Te ketkä vedätte herneitä nenään tai kauhistelette ihmisten kylmyyttä ja sydämettömyyttä muistakaa nyt se, että suurin osa noista asiattomista ja rienaavista kommenteista on lasten kirjoittamia. Ei lapset ole kovin empaattista porukkaa. Heistä on hauskaa vitsailla toisten kustannuksella netissä ja ärsyttää ihmisiä. kyllä he siitä vielä järkevöityvät.

t.a:n inhoajat, hänestä pitäjät, hullut uskovaiset (osa teistä taitaa olla kyllä todella pihalla), ja kaikki muutkin: Ottakaa iisisti.
Toivoisitteko olevanne yhtä suuri elämä kuin hän? Helppoa näyttää kuviaan jokapaikassa, kyllähän te sen tiedätte...
Eihän tämä ole ollenkaan ketjun alussa selitettiin asia varsin oivasti. Timo oli sotilas ja sotilaita kaatuu ja loukkaantuu sodassa.

Varsinkin kun vastassa Timpalla oli kokonainen legioona, niin vähemmästäkin siinä terveys menee kun päivät pitkät yrittää voittaa voittamatonta.
"Tuolta Maailman Menoa palstan väeltä sain tietää, että hän on ensimmäinen sodan jälkeinen reservissä Majuriksi ylentynyt.
En voi tietosodan tuntien mitään muuta asiasta epäillä. Timo oli propagandisteja jotka yrittivät pitää kansan tiedottomana maailman tilasta. Eipä ole enää...

http://en.wikipedia.org/wiki/Information_warfare
http://fi.wikipedia.org/wiki/Informaatiosodankäynti"