pakurikääpä

kääpänen

Miten valmistatte pakurikäävästä juomaa?
Jossain neuvotaan keittämään kiehuvassa vedessä 15min-2h.
Kun taas toisaalla sanotaan, että vesi saa olla vain 60 asteista.
Kumpi on se oikea tapa valmistaa pakurijuomaa?

55

14005

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tonttukko

      Itse keitän pakurikääpää pieninä paloina kattilassa noin 15min. Ainakin nuo amerikkalaiset superfood-gurut (Daniel Vitalis, David Wolfe) valmistavat pakurikäävän nimenomaan keittämällä kiehuvassa vedessä. Samat palat voi käyttää pariinkin kertaan uudelleen, jolloin tosin saa uuttaa kauemmin. Kertaalleen kaytettyjä uutan yön yli ja sitten seuraavana päivänä kiehutan niitä 15-30min kunnes juoma on mustaa.

      • Kukko4

        Hyvä tapavalmistaa , pakuri on parasta lääkettä laktoosi ongelmiin ,juo vaikka kylmänä kahvikupillinen mustaa vahvaa pakuria , rupeaa auttamaan erittäin nopeasti . Käytän itse säännöllisesti ,on parasta lääkettä.


    • saara mummo

      Ja on hyvää mahalle ei turvota.

    • ikää 60v.

      Kyllä ottaa potenssin päälle. Mullkku seisoo jatkuvasti ja tyhjentää pitää usein 2 kertaa päivässä ainakin.

    • voimajuoma

      Tapoja näyttää olevan monia.
      Itse en keitä vaan haudutan puuhellalla max 60 astetta. Pääsin teen avulla kroonisesta päänsärystä joka oli kestänyt 7 vuotta kolmen viikon käytön jälkeen. Ja vielä mitä, mulkku alkoi vaatia tyhjennystä siemenistä pari kertaa päivässä. Varsinainen potenssilääke ja viakrat sun muut saa heivata mäkeen.
      Näin Kuopiossa.

    • flunssat pois

      kuinka paljon sitä valmista juomaa olisi hyvä juoda?

    • ei närästystä

      Itselläni on jauhetta, jonak kiehauta vedessä ja sitten juon sen teen.

      Burana ei ole närästänyt, mutta muuta en ole huomannu.

    • TH

      Olisiko täällä kenelläkään tarvetta pakurikäävälle? Minulta löytyy suurempi määrä ylimääräistä josta voisin osan myydä tarvitseville. Nämä on kuivattu ja paloiteltu. Löytyy myös rouheena sekä jauheena.

      • Paljonko maksaa?


    • Pakurikääpä ostokset

      Mistä pakurikääpää voisi ostaa !

      • antti

        Hei, Kalajokinen Ekosego myy jauheena ja annospusseina.


      • Anonyymi

        Hei valveutunut terveydestä kiinnostunut, minulta, tuotan pakurikääpää kuvattuna, jauhetuna suodatinkahvi-karkeuteen jolloin terveyshyöty maksimaalinen. Myyn tuotteen 100 G/14 € pakkauksina ja voin myös toimittaa postitse, toimitetaan suoraan postiluukusta, postilaatikkoon kuten muukin posti.
        Käyttövihjeitä; Pakurikahvi, 1-mitallnen pakurijauhetta alimmaiseksi kahvisuodattimeen, 3-mitallista suodatinkahvia on sopiva suhde 3-kupillista vettä. Älä heitä käytettyä suodatinta pois vaan lisää seuraavaan kahviannokseen vain 1-mitallinen suodatinkahvia /kupillinen vettä, pakuriuute uuttuu hitaamin kuin kahvijauhe joten 1-mitallisesta pakurijauhetta saat 6-kupillista terveellistä pakurikahvia. Voit myös käyttää jälkiruokiin kuten puuron päälle kanelin sijaan, jukurtteihin, viileihin ym.
        Lisää tietoa pakurin terveysvaikutuksista löydät GOOGLE>pakurikääpä, löytyy yli 2000 sivua lääketieteellistä tutkimusta pakurikäävästä.
        Tässä Yhteystietoni
        Markkinointi Moniminä Oy
        Matti Janhonen
        Tietotie 6 B 17 LAHTI
        Email: [email protected]
        Puh. 041-8095878
        Hyvää koronavapaata kevättä !


    • pak.kääpä

      Löysin pakurikääpää, mutta sen irti ottaminen koivun kyljestä on todella työlästä. Jossakin videossa kaveri käyttää vesuria, mutta vaikka kirveellä yritin niin oli kuin itse puuta olisi hakannut. Nyt kysyisinkin onko kääpä huokoista, eli pitäisikö lähteä ihan vesurilla irti ? Mistä sen näkee että kääpä on tarpeeksi kypsää, olisiko niin että kääpä mitä yritin irrottaa ei ollut vielä valmista ?!

      • Satumm77

        Oletkohan lyönyt kirveesti pahkaan =/?! Pakuri lähtee hyvin helposti koivun kylestä irti.


      • Helppo juttu
        Satumm77 kirjoitti:

        Oletkohan lyönyt kirveesti pahkaan =/?! Pakuri lähtee hyvin helposti koivun kylestä irti.

        Pakuri on tummaa/mustaa ja irtoaa pienillä kopautuksilla ei sitä tarvitse pieksää millään.


      • Anonyymi

        se ei ollut kääpä ollenkaan tai vasta nuori


    • asvsva

      Pakurikääpää myydään luontaistuotekaupoissa ja netistäkin saa tilattua.

      • 11

        www.pakurikääpä.eu


    • 23551

      Käytän pakuria ja d-vitamiinia, onko turvallista lisätä tähän vielä fytoplankton vai onko parempi jättää pakuri pois?

      http://www.superfoodit.com/fytoplanktoni.html

      Jos saa keuhkokuumeen niin mitä sitten tehdään kun antibioottia ei voi pakurin kanssa käyttää

    • Pakurikaapa.com

      Paloiteltua ja kuivattua pakurikääpää voi ostaa vaikka tuolta:
      www.pakurikaapa.com

    • 324666

      Jos haluatte diabeteksen, ottakaa pakurikääpää:

      http://www.reuters.com/article/2009/10/06/us-diabetes-antioxidants-idUSTRE5955Z620091006

      Itse otin pakuria viimeiset 3 kuukautta. 8 kuukautta sitten oli sokerirasitustesti normaali, mutta viime viikolla minulla samassa testissä todettiin heikentynyt sokerin sieto. Voi johtua vain pakurista koska sen antioksidantti-indeksi on 40 000 kun taas esim. marjoissa se on 500.

      Myöskään antibiootteja ei voi pakurin kanssa ottaa, eli jos tulee vakava tulehdus niin kuolo korjaa.

      • erkki

        Aikas mielenkiintoista tai jopa erikoista tuo kertomasi/kirjoittamasi, sillä pakurikääpäähän on perinteisesti käytetty - ja tutkimustietoakin löytyy - juuri nimenomaan diabeteksen Hoitamiseen.

        "wild Chaga grows on birches, which supply Betulin and betulinic acid (compounds that are now being studied for use as a chemotherapeutic agent). While the Betulin found in birch bark is indigestible by humans, the Chaga mushroom converts it into a form that can be digested orally. In an animal study, researchers found betulin from birch bark lowered cholesterol, obesity and improved insulin resistance.

        In 1958, scientific studies in Finland and Russia found Chaga provided an epochal effect in breast cancer, liver cancer, uterine cancer, and gastric cancer, as well as in hypertension and diabetes."

        http://en.wikipedia.org/wiki/Inonotus_obliquus

        Pakurikäävällä itsellään on todettu tieteellisissä tutkimuksissa olevan antibioottisia vaikutuksia. Joten voi olla, että jos ottaa lääketieteen piirissä valmistettuja tavallaan "luonnottoman vahvoja" antibiootteja johonkin tulehdukseen, niin silloin tulee kehossa "ristiriitaa" tms. Tämä siis ihan näin mutuillen, en osaa selittää tarkemmin miksi pakuri voisi toimia antibioottien vastaisena. Mutta eiköhän sitä ole mahdollista lopettaa pakurinkäyttö esimerkiksi siksi aikaa jos valitettavasti joutuu antibiootti-lääkekuurille... ;-)


      • verenpaine

        Pakuri nosti verenpaineeni yli 200.
        Kokeiltu 2 kertaa sama tilanne. Olikohan kyse Idän Pakurista
        joka voi olla mitä sattuu


      • Maksa-arvo

        Onko kenelläkään maksa-arvot menneet sekaisin pakurin käytön aikana ?


      • Anonyymi
        Maksa-arvo kirjoitti:

        Onko kenelläkään maksa-arvot menneet sekaisin pakurin käytön aikana ?

        Vuoden join pakuriteetä 1dl päivässä, samaan aikaan kolesterolilääke oli vaihdettu. Maksa-arvo oli vuodenpäästä 570, kaikki piti lopettaa. Koskaan ei selvinyt aiheuttajaa, oletus oli kolesterolilääke. Viina se ei kuitenkaan ole, eikä tupakka, eikä lihavuus.


    • Timpsuliini
      • antt4

        täältä löytyy www.ekosego.fi,
        myös annospusseissa.


    • jannek12
      • Kallista rahastusta

        Ai edullista ? 100 grammaa ja lähes kympin, noh kaikkihan on edullista sille, jolla rahaa on.


      • Halpis

        Ostan itse Tallinnan apteekista jauhetta 50g 2.50€ edullista on.


      • Realisti

        Kannatta varmistaa, että pakuri on kerätty Suomesta tai Siperiasta. laadun takia.


    • Onko lahjoittajia ?

      Voisko joku lahjoittaa pakurikääpää, jos on sairaana ja varaton ostamaan ?

      • han,,,

        mul on tiedossa monta paikkaa luonnossa.missäs asustelet aina kilon vois heittää


    • Suomeen on tulossa Amerikkalainen superfood konserni, sitä hoitaa Virossa kaverit joilla on upea tausta...konkurseissa. He eivät voi edes perustaa yritystä Suomessa. Amerikkalainen superfood tuotuna kehittyvistä maista on vähintäänkin kyseenalainen ilman yrittäjienkin taustaa. Asiakas on Kesko. Jos Kesko haluaa superfoodia, sitä löytyy lähenpääkin, mitään marjaa, vihreetä eliöä ei tarvitse tuoda öljyn voimalla toiselta puolelta maailmaa, samat arvot ravinteista ja muista superfood määritteistä löytyy meiltä. Superfoodin maailmalla myydyin antioksidantti Mustikka esimerkikis maksaa 10 kertaa vähemmän torilta, ja on ilmainen kun sen hakee metsästä. Sama pätee 90% ravinto huijarrien jutuissa. Ai niin superfoodin huippu tuote on lehti puun tuottama sieni, eli pahka, ja siitä tehtävä tee. sitä myydään järjettömillä hinnoilla muualla maailmassa, oletko itse valmis maksamaan 500e/kg koivun epämuodostumasta. Ok Raaka suklaa, se on terveellistä jos 70% on raaka kakoaota. superfood hinta erikois kaupoissa on 300 kertaa enemmän kuin suklaatehtaan hinta... no tervettä elämää teille

    • Kysymys?: Suomeen on tulossa Amerikkalainen superfood konserni, sitä hoitaa Virossa kaverit joilla on upea tausta...konkurseissa. He eivät voi edes perustaa yritystä Suomessa. Amerikkalainen superfood tuotuna kehittyvistä maista on vähintäänkin kyseenalainen ilman yrittäjienkin taustaa. Asiakas on Kesko. Jos Kesko haluaa superfoodia, sitä löytyy lähenpääkin, mitään marjaa, vihreetä eliöä ei tarvitse tuoda öljyn voimalla toiselta puolelta maailmaa, samat arvot ravinteista ja muista superfood määritteistä löytyy meiltä. Superfoodin maailmalla myydyin antioksidantti Mustikka esimerkikis maksaa 10 kertaa vähemmän torilta, ja on ilmainen kun sen hakee metsästä. Sama pätee 90% ravinto huijarrien jutuissa. Ai niin superfoodin huippu tuote on lehti puun tuottama sieni, eli pahka, ja siitä tehtävä tee. sitä myydään järjettömillä hinnoilla muualla maailmassa, oletko itse valmis maksamaan 500e/kg koivun epämuodostumasta. Ok Raaka suklaa, se on terveellistä jos 70% on raaka kakoaota. superfood hinta erikois kaupoissa on 300 kertaa enemmän kuin suklaatehtaan hinta... no tervettä elämää teille.ok

    • Myydään pakurikääpä

      Myydään pakuria

      Myyn 12kilon erän kuivattua pakuria paloina.

      Yhteydenotot [email protected]

    • vihastus

      Pakurikääpää saa myös varastamalla -- meidän asutun ok-talon pihasta on joku käynyt hakemassa kaksi kääpää koivujen kyljestä. Onpas mukava tunne, että pihassa hiippailee joku teräaseen kanssa.

      • 52ljlöj

        Onpa hirveää kun porvarilta viedään käävätkin puista. Todella säälittää.


    • PKRI

      Ostin Virosta apteekista n. 30 euron kilohinnalla.Ei paha.

    • viikon teet

      Minulla se jauhepussi kestää kuukausia. Ostan ruohonjuuresta.

      Keitän teetä 30-60 minsaa.

    • anskunapajat

      Itse keitän pakurirouhetta n. tunnin tuoreiden inkivääriviipaleiden kera. On hyvä kurkkukivulle kuumana terästettynä hunajalla! Säilytän jääkaapissa. Säilyy n. viikon, mutta tulee kyllä juotua, koska menee n. puoli litraa päivässä koko perheellä. Suosittelen lämpimästi, ei ole 9 kuukauteen flunssaa sairastettu ja monta vuotta kestänyt yskäkin häipyi johonkin, syytä en tiedä...

    • Reaalimarket.fi

      Meiltä saa laadukasta Siperialaista Pakurikääpäjauhetta tilattua suoraan kotiin:

      https://reaalimarket.fi/pakurikääpäjauhe-100g

      Ystävällisin terveisin,
      Verkkokauppias Viljami Räisä

    • anjah4

      hei,miten pakurikääpää voi ottaa jos penilisiinialergia ja kilpirauhaslääkitys?

    • Sussu1972

      Onko pakuri ihan tavallisen puun näköistä sisältäpäin?

      • fdasdfasdfsd

        Ei todellakaan!!!

        Älkää sekoittako PAHKAA ja PAKURIA. Kaksi täysin eri asiaa!!!!!!


    • kipinätulta

      Saako siitä pakurista teen päälle kuivattua sitä taulaa, johon piikiven kipinä tarttuu ?
      Kun multa on tikkuaski pudonnu

      • Täyläkääpä

        Päkyri ön mähdöttömän tehökäs käikkiin täyteihin.
        Päkyriä vöi häkätä töisten metsistä jös hälyää, muttä jös jää kiinni niin pöliisi säättää pämpyttää.


      • tamppi

        Taula tehdään käävästä


      • intuitiivinenkasvaja
        tamppi kirjoitti:

        Taula tehdään käävästä

        Onko taulapään koko pää siis kääpää?


    • pakurikauppa

      Ostetaan pakurikääpää kaikkialta Suomesta. Tarjoa meille tukkuhintaan. Olemme kiinnostuneita kaiken kokoisista eristä.

      [email protected]

    • Anonyymi

      Käytin jauhettua pakuria juomissa ja puurossa pari kuukaitta.. Käyn säännöllisesti verikokeissa anemian vuoksi. Maksa-arvot olivat nousseet todella rajusti. Ruokavalioon en tehnyt mitään muita muutoksia. Samoja ongelmia on ilmeisesti esiintynyt muillakin. Pakuri / pakuritee ei välttämättä ole niin vaaratonta, kuin annetaan ymmärtää.

      • Anonyymi

        Ihan tyypillistä. Näitä "superfoodeiksi" väitettyjä vedetään kuukausia putkeen yliannostuksena ja sitten kauhistellaan maksa-arvoja.


    • Anonyymi

      Minä liotan pakurin paloja 80% viinassa pari viikkoa ennen nauttimista

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe