intersportin fischerit kuraa?

mallien sekamelska

Fischerin virallisilla sivuilla suksien mallit kalleimmasta halvimpaan ovat RCS, RCR, SCS ja CRS, mutta Intersport mainostaa suksia, joiden mallit ovat CSR (179euroa) ja RSC (249 euroa).

Kumpaakaan mallia ei ole mainittu Fischerin sivuilla, eli onko kyseessä virhe vai jokin Intersportille tehty oma suksipakettimalli, jolla ei ole mitään tekemistä aitojen Fischereiden kanssa? Kannattaako niitä edes harkita, sillä esim. Prisma myy Fischerin Viper mallia, joka kuulemma ei ole kunnon suksi ollenkaan säännölliselle harrastajalle.

14

9797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • #19
    • -

      Onkohan sitten RSC poistunut valikoimasta. Ainakin ennen sitä myytiin ja se kai oli Fischerin kakkossuksi eli aktiivisen harrastajan tai kilpakuntoilijan kapula.

    • ÅlliCalle

      Joo, älä vaan osta.

      Kannattaa jättää harrastehiihto niille jotka osaa ostaa sukset ilman vainoharhaista epäilyä niiden toimimattomuudesta.

      Tuohon hintaan et mitään kilpakapulaa kuitenkaan saa.

      • mallien sekamelska

        Et ymmärtänyt pointtia. Noilla kirjainyhdistelmillä moni tekee väärän ostopäätöksen, kun on ensin perehtynyt Fischerin sivuilla malleihin ja menee kauppaan ja ostaa sukset, mutta huomaakin jälkeenpäin, että kirjainyhdistelmät eivät täsmää.
        Eikä tässä kalleimpia kilpasuksia olla ostamassa. Tuskin kyselisin täältä, jos olisin alan harrastaja. Taidat itsekin olla sunnuntaihiihtäjä, kun täällä pyörit.


    • EK:

      Tarkkaan en tiedä mutta suuret ketjut teetättävät ehkä omia mallejaan,Viperiin ei kannata puuttua eikä muihinkaan markettisuksiin.
      Kyllä Interistä saattaa hyvää hyllysuksea myös löytyä mutta on myös muita kauppiaita olemassa jotka ovat keskittyneet pelkkään suksikauppaan ammattitaitoisella otteella.

    • #25

      Intersport Mikonkatu ja Puhos ovat Fischer Racing Centereitä, joten kyllä niistä kunnon suksia löytyy. Tietenkin pitää löytää hiihtoon erikoistunut myyjä, joka hakee asiakkaalle sopivan parin ja uskaltaa olla myymättä, jos sellaista ei löydy.

    • Jabaliini

      Hei tosi HIIHTÄJÄT ja hiihtähjät!

      Ite kuulun tohon jälkimmäiseen ryhmään.Ite hankin Intersportista Fisukan ns. paketin. RSC vapaan sukset.rc3 monot siteet ja hyvät sauvat. Jos ei ole huippu hiihtäjä tai ajatuksissa kilpailla huipulla.Noi rsc sukset on omasta mielestä huippu sukset. Varsinkin kun uunitettu ja voideltu kunnolla.Luisto todella hyvä pienellä ja isollakin pakkaskelillä.Asioimassani liikkeessä oli ammattitaitoiset myyjät,jotka osasivat asian hyvin ja myivät todella hyvän paketin.

    • jabaliini

      Hei!
      Itse hankin nuo RSC vapaan sukset. Omasta mielestä kannattaa harkita ja hankkia myös.Jos olet huippu hiihtäjä,niin silloin RCS tulee lukuun mukaan.Varmasti kysewiset on huippu sukset ja luonnollisesti paremmat,kuin nuo RSC.Meet ammattitaitoiseen liikkeeseen,niin kyllä ne hyvät sukset sulla valita osaavat.

    • fisheri

      Jokunen vuosi sitten ostin sukset Intersportista ja kysyin samaa asiaa. Kyseessä täysin samat sukset (kirjainyhdistelmää en muista missä järjestyksessä R ja S ja C nyt olikaan), mutta väritys oli erilainen. Tehty siis vartavasten Intersportille oma erä. Ihan tyypillistä touhua monen muunkin tuotteen osalta.

    • isojorma1

      No ei ole todellakaan samanlaisia suksia. Kilpasuksissa (joilla hiihtää myös huippuhiihtäjät) on aina jäykempi profiili. Niillä hiihtäminen, etenkin perinteisellä tyylillä, vaatii varsinkin pitkillä matkoilla hyvän tekniikan, riittävästi voimaa ja kestävyyttä. Saahan huonokuntoinenkin kunnon kilpasuksen pitämään, kun laittaa voidetta yli "voidepesän", mutta tämä on hölmöläisen touhua. Miksi ostaa kilpasuksi, joka luistaa oikein voideltuna paremmin, jos kuitenkin ylivoitelee pidolla? Toisin sanoen harrastelijalle ja kuntoilijalle on tavallisista suksista se hyöty, että vaikka alkaa matka väsyttää, saa suksen pitämään.

      Kun kunto on kohdillaan ja tekniikka ok, kilpasuksista saa pienen edun. Mutta jokainen miettii itse, mihin rahansa käyttää. Minä olen valmis satsaamaan kilpasuksiin, mutta ulkoilu ja treenaus vaikuttavat hiihtovauhtiin enemmän kuin pieni etu suksissa.

      Jokainen menköön omaa vauhtia ja sellaisilla suksilla kuin parhaaksi näkee.

      • taavisikli

        nyt on ihan tiivi-taavi-juttuja


    • Mulla RCS carbon lite .Tälläselle kuntohiihtäjälle toimivat oikein hyvin. Monessa liikkeessä kävin ja luovutin jo lähes .Kunnes neuvovat toisesta liikkeestä et siellä ois yhet sukset jotka vois olla mulle sopivat. Muutama vuos sitten ostin Jyväskylän intersport tourulasta hankin.

    • j.brink

      2005 ostin puhoksesta -50% hinnalla rossarin luikkari xiumit.Sattui hirvee munkki ja oli tosi tykkipari.Tuli hiihdettyä niillä parit massahiihdot ja nautittua kun kerrankin suksi toimi kuin unelma.

    • Johtaja2

      Kysykää kaupasta Epoa jos haluutte pärjätä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4260
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4172
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3946
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2787
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2495
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2088
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      193
      1986
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1639
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe