AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Vuokrahevonen?

Vuokrahevonen?

9 Vastausta 2 831 Lukukertaa
Olen pienestä asti haaveillut omasta heposesta ja tulevaisuudessa sellaisen aijon hankkia! Mutta ensin haluaisin vuokralle pollen ja sitten miettiä uudelleen... Mutta mulla ei oo hajuakaan mistä sais vuokralle hevosen! Tietääkö joku tallin/muun paikan mistä sellaisen sais? (Mielellään Riihimäen läheltä!) Mailatkaa!

Jaa jaa.

Äsken olit vuokraamassa pois kahta hevostas ja nyt vielä olet haaveillu koko ikäs hevosesta! Ja pyydät vuokralle ittselles!

Anteeks vaan...

...mut mulla ei oo koskaan ollut omaa hevosta eikä edes vuokralla! Sun kannattais varmaan hankkia jonkin sortin lasit että huomasit nickiemme eron! (Se toinen on Hevos-hullu ja mä oon Hevoshullu!)
ajattelin ottaa kesäks hevosen kotii vuokralle mutta en tiedä mistä mielellään läheltä hämeenlinnaa jos joku tietää jonkun paikan!!
www.hevosnetti.com
www.hevostalli.net --> markkinat

Tuolta vain selaamaan.

Vuokrahevosia ei ole turhan paljoa, joten joudut ehkä etsimään sopivaa hevosta hyvinkin pitkään. Ole siis kräsivällinen.
pakko kysyä et mitä tarkottaa ku vuokraa hevosta?
Vuokrahevonen tarkoittaa sitä, että käy ratsastamassa toisen omistamalla hevosella sovittuina päivinä, usein 1-3krt viikossa ja maksaa siitä tietyn kerta tai kuukausihinnan.

Esim. vuokraat hevosta kerran viikossa ja maksat 15€/krt.
Voihan vuokrahevosen myös vuokrata esim. läheiselle tallille jopa vuodeksi
Se on ylläpitämistä.
 /   /  /  / Vuokrahevonen?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta