AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mistä löytää uusia kavereita?

Mistä löytää uusia kavereita?

12 Vastausta 355 Lukukertaa
Mistä helvetistä niitä enää aikuisiällä löydätte!?
Ollaan onnellisia että ollaan vielä ilman kavereita, kun siellä missä niitä on on hirrrrvee tungos,,..nimittäin helvetissä ja sinne mulla ei ole mitään kiirettä vielä. Pietään toisiamme kädestä kiinni ja ollaan hiljaa täällä, että ei kukaan vaan kuule ja näe meitä..et sitten huuda enempää..

*kyyhöttää nurkassa kuulokkeet päässä kuuntelee tummien musaa ja syö tummaa suklaata*
Alatko mun kaveriksi, kun tuo Sinde lähti lataamoon ja mulla ei nyt ole ketään ja joudun puhumaan itsekseni ja soittamaan tummien musaa ja syömään levykaupalla alakulooni tummaa suklaata?

*odottaa suu täynnä Fazerin tummaasuklaata kaveripyyntöön vastausta*
Syötkö sä jatkuvasti suklaata? Tuntuu, että mainitset asian joka toisessa viestissä. Lohtusyömistä? Mikä sua vaivaa? Ootko rikki? Haluat paremman olon?
helvetti on vielä nyt tyhjä. Kun Jeesus vihdoin ja viimein tulee takaisin tuomitsevaan eläviä ja kuolleita, sen jälkeen helvetti rupeaa täyttymään ja siellä kuhina käy.

Jeesushan tuli tänne maan päälle vapauttamaan meidät synnin kahleista. Seuraavan kerran hän tosiaan tulee ja hän on meidän puolustajamme ja tuomarimme, molempia. Auta armias sitä, jolle hän ei ole niitä.

Etsinyt olen minäkin ja etsin vieläkin.
Miksi helvetti tyhjä olisi, kun raamatussa sanotaan, että rikas mies joutui sinne, kun ei ottanut Lasarusta sisälle taloonsa, ruokkinut ja auttanut vaan söi, joi ja juhli vaan itse ja ei katsonut kurjan kurjuutta. Kuoltuaan Lasarus pääsi taivaaseen, mutta rikas mies joutui helvettiin..

Et ole tainnut pakana raamattuasi lukea, mene nyt ja opiskele se uudelleen oikein ajatuksen kanssa :)

Mitä sinä etsit, kun kaikki etsimäsi on nenäsi edessä?
ihan terve? Ei aina oikein kuullosta siltä nuo sinun jutut :(
Olen terve, kiitos kysymystä, entä itse vaivaako huolisuoli vai iskias tai muu? Tämä yksinäisyys voi tehdä hulluksi aina..ellei sitä hoida jollain tavalla..kaivoin vanhat vinyylit esiin ja

sinä minut hulluksi teit...Iskias..

Mistä minä tiedän, tässä olen miettinyt lähdenkö huomenna baarin, kun ei muuta tekemistä keksi ja tykkään tanssia ja kuunnella musiikkia. En meinaa huomenna illalla istua tässä miettimässä mistä löydän uusia kavereita, kun ei minulla niitä vanhojakaan ole. Äläkä huuda mulle, olen herkkä ja en kestä tollasta huutamista. Lähde messiin, jos et muuta keksi.
Töistä ja vapaa-ajan aktiviteeteista. Itse harrastan aika paljon yhteisöllisiä juttuja, joten uusia tuttuja tulee koko ajan lisää. Joidenkin kanssa viihtyy paremmin kuin toisten joten heistä tulee myös kavereita.
Josko viestin kirjoittaja olisi halukas, niin kerro toki mullekki. Olis kiva tietää mistä niitä kamuja ylipäätänsä löytyy. Ns. ex frenditki eivät edes kaipaa minua.
Kyynisyys iskee ja paantuneisuus. :(
Aika vaikea on tosiaan löytää, vähenemään päin ovat kokoajan.
Sama täällä.
Ja sit täytyy täällä roikkua.
 /   /  /  / Mistä löytää uusia kavereita?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta