toivottavavasti tämä

tavoittaa sinut :

ensivaikutelma ihmisestä on sillätavalla korvaamaton asia, koska sillä pienellä hetkellä ihminen tiedostaa aisteillaan eniten asioita nopeassa ajassa ja muodostaa kuvan toisen luonteesta, joka lähes poikkeuksetta pysyy samana elämän loppuun asti. ainakaan siitä kuvasta ei helposti luovu ja se voi toki muuttua, mutta silloin ihmisen täytyy muuttua itsekin. kukaan ei ainakaan voi kiistää ensivaikutelman voimaa.

kun katsoo taakse siihen hetkeen, kun kohtasimme, olemme edenneet siitä tähän pisteeseen, että tilanne on nyt tälläinen mikä se on. minun ensivaikutelmani sinuun ei ole muuttunut, koska se oli täynnä lämpöä ja rakkautta, eikä se muutu, vaikka kaikki jäisi tähän. minä olen toiminut täysin ensikohtaamisen antamilla eväillä sinua kohtaan, jotka ei ole mitään järjellä selitettävää. en tiedä minkä kuvan sitten sait minusta, tai luotatko siihen, tai mikä se on nyt, mutta ehkä voit ymmärtää sen avulla, että sen sijaan, että haluaisin pahoittaa mielesi, olen yrittänyt olla sinulle mies parhaani mukaan...

43

1244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei koske minua

      kerro vielä viestin lukuisille tuleville omijoille, milloin ensitapaaminen tapahtui.

    • From outside

      Kaunista. Rehellistä. Miksi kuitenkin tällä palstalla? Mikä "piste " on menossa?

      • 9+3

        Riippu mikä merkitys on näillä kirjoituksilla?
        Jos ne ovat sinulle henki ja elämä ,niin valitus ei varmaan ikinä lopu.
        Aina löytyy valittamista ,jos elämäsi on vain nettisivuilla.


    • kaunistatekstiä

      Millainen oli ensivaikutelmasi hänestä? Oletko edelleen samaa mieltä, et se oli oikea vaikutelma?

    • .

      Emme ole tavanneet kuin ohimennen, joten varsinaista ensivaikutelmaa ei ole ehtinyt muodostua. Mielikuvat perustunee täysin ulkopuolisen, vihaavan, ihmisen näkemyksiin ja esityksiin.

      • eräänkin dumpannut

        Se on jokaisen omaa valintaa ja hölmöyttä, jos "tutustuu" sillä tavalla uusiin ihmisiin. Eli jättää tutustumatta. Ehkä itsekin ymmärtävät, että kun omaa sosiaalista aivotoimintaa ei ole, voi käyttää "kaverin" aivoja, johdatusta ja manipulointia :-D


    • selvennä vähän

      missä tapasimme ensi kertaa?

    • 20+14

      En ole samaa mieltä. Itsehän en tähän yhteen tiettyyn naiseen aluksi edes pahemmin kiinnittänyt huomiota, olipahan yksi siinä uusien tuttavuuksien joukossa jossa oli mielestäni (silloin) monta kiinnostavampaakin tapausta. Mutta mitä enemmän juteltiin ja tutustuttiin, niin sitä enemmän kiinnostuin eikä ne muut pian merkanneet yhtään mitään. Kevääseen mennessä sitten olinkin jo aivan umpi-ihastunut...

      • ehkä et ollut

        läsnä aiemmin.


    • liikaa mietintää

      Jos se pieni hetki -kokemus riittää toisen lämmöstä ja rakkaudesta, eikä sitä enää kaipaa, se on ja olkoon ok.
      Paljon lämmin ihminen ymmärtää ja sietää, mutta aikansa, ei loputtomiin.
      Kenenkään persoonallisuus ei muutu, eikä siinä kohtaamisessa varmaan (lyhyet hetket) ehtinyt kumpikaan näyttelemistä suunnittelemaan.
      Samanlainen kotoinen ja tuttu lämpö hänestä välittyi, mutta mietittäväksi jää, miksi se ei riitä? Kumpaisellekaan.

      Hyvää yötä, ja kauniita unia,

      • jos kahdella

        ihmisellä muodostuu odotuksia toista kohtaan ensikohtaamiselta, ei kyse ole enää omasta tahdosta, miten asiat tulevat menemään, vaan jumalan armosta.


    • huokaus..

      Ai niin, se ensivaikutelmakin. Sehän oli ihana, silloin joskus. :,/

    • joskus menee ristiin

      Mulle kävi ja käy edelleen usein noin. Kaverini oli kaunis ja kaikki tuli aina jutteleen sille. Saivat osakseen halveksivia katseita ja kylmäkiskoista kohtelua. Itse juttelin niitä näitä ja kohta oli kaikki huomio ja kiinnostus minussa. (En kyllä sitä toivonut enkä halunnut) Kaverini oli aina tosi suivaantunut...Koitin kysellä, et mikset itse juttele mitään. Mut sama toistui useita kertoja.
      No edelleen sellaiset ihmiset kiinnostuvat joista en ole kiinnostunut, mut ne kenestä olisin, eivät kiinnostu..

    • <3 bäkkii, äkkii!

      Et ole toiminut ensitapaamisesta saamillasi eväillä, silloin kauan sitten ihastuit ja nyt pakenet.

      Mies olet ollut, ei mitään pahaa sanottavaa, pelkkiä ylisanoja saan suustani. Mahtava muisto menneestä, ihana yllätys nykyisyydestä, ihme suorastaan. En osannut kertoa sinulle miten tasainen, pieni elämäni meni raiteiltaan kun tapasimme.

      Sitä raiteiltaan menoa yrittää tällä iällä välttää (eikä se pienistä hetkautuksista tapahdu), koska sitten tulee väistämättömästi se crash*boom*bang...

      Olen tyytyväinen että kohdattiin, jätit jäljen ja muutit minua. Nyt rima miesrintamalla tosi korkealla, sinuun yltää harva!

      Elämä ja arki jatkuu, jos se rimanylittäjä joskus astuu samalle polulle, olisi ihanaa. Jos ei, on elämä täyttä silti. Sinun kanssa se vain oli hauskempaa, valoisampaa, kiihkeämpää! Kaipaan, vaan sua just nyt.

    • Kaikesta huolimatta.

      Kyllä "lämminhenkinen" kuva on hänestä säilynyt koko ajan.
      En kuitenkaan riittänyt hänelle ,mutta kukaan ei ole korvaamaton.

    • syyskuu

      Sinulle....en ikinä oo kirjoittanut mitään paskaa.Mitä sä oikein kuvittelet:(

    • Ensivaikutelma....

      oli hämmentävä, eikä se sumu ole hälvennyt vieläkään. Mutta ehkä jotain kuitenkin. Ehkä eniten on pahoittanut mieltä se, mikä on estetty...

    • mitätarkoitat?

      häh? estetty?

    • It's me

      Onpa taas outoa..

      • Ensi katse vei . .

        Vaikuttavaa tekstiä aloittajalla. Herkän ja rakastuneen naisen se ainakin tavoitti ja oloa lämmitti. Rakkauteni kohde on oivaltanut jotain suurta ja ihmeellistä, eli hän on aistinut ujon naisen tunnetilan ja saanut avautumaan. Siihen vain harvat ovat pystyneet.


    • Longtimeagosomewhere

      Vaikuttavaa tekstiä, kaunistakin. Jos olisit hän, joka mielessäni on kertoisin sinulle seuraavaa.
      Muistan meidän ensikohtaamisemme hyvin, vaikka siitä on monta vuotta. Olit sellainen kuin siinä tilanteessa pitikin olla, mutta silti sinusta huokui jännittävä vetovoima, jonka aistin välittömästi. Paljon on tapahtunut vuosien varrella, mutta edelleen vaikutat minuun niin, että sydän paukkaa sinut nähdessäni. Olet rehti suoraselkäinen mies. Arvostan sinua enkä voi olla miettimättä mitä olisimme voineet olla toisillemme.

    • jatkan tätä

      kun en muualle voi... sain näyn tänään, jossa silmissäni vilahti asioiden kulku ja sain sitä kautta selvänäköisyyttä lisää tähän tilanteeseen ja nyt hävettää paljon! vaikea käsittää omaa käytöstäni ja toimintaani, kun olen niin tunteen palossa kirjoitellut ihan mitä sattuu... en puolustaudu, mutta ei siinä roihussa voinut nähdä selkeästi mitään, ennenkuin vasta nyt, kun peli vihellettiin poikki. lähiaikoina aloin ymmärtää, että olen mokannut ja pahasti ja nyt ymmärrän selkeämmin. minulla menee hetki tämän asian kanssa, kun tässä on ollut niin paljon tunteiden kirjoa, että vastausten saamisessa menee vähän aikaa. toivottavasti pystyt ymmärtämään, että minä en ole nähnyt selkeästi asioita ja olen siksi hyvin pahoillani... on ihan kauhea olo siitä, miltä sinusta on voinut tuntua, että se saa minut kyyneliin :/ en voi sietää sitä, että olen voinut tuottaa sinulle jotain tälläistä... en selittele enää mitään, vaan joudun turvautumaan korkeamman apuun nyt....

      • muisti kuvia

        Kaiken voi antaa anteeksi, mutta kaikkea ei voi unohtaa... :(


      • It's me

        No kertoisitko, että minkälainen oli tuo asioiden kulku?

        Mitä sinun olisi pitänyt nähdä selvästi?

        Oletko erehtynyt luulemaan jotakin palstahenkilöä oikeaksi elämäsi ihmiseksi, kun kirjoitat, että olet tunteen palossa kirjoitellut mitä sattuu??


      • sinä vai minä?

        Wow, osaat laittaa tuntees kehiin tosi herkällä otteella. Kirjoitukses kokee omakseen 91% lukijoista, vaiks saattaa sanat sattuman kauppaa kilahtaa just häneen, joka on vahvojen tunteittesi muusa.

        10 pistettä; maistui kai pongat edes hyviltä, kunei muuta.


      • ¤¤

        Itke vaan rauhassa ja mieti millainen ihminen olet. Ja turvaudu korkeimpaan. En ole sinua varten, ikinä ollutkaan, korkein sen tietää.


      • sarvipäinen
        ¤¤ kirjoitti:

        Itke vaan rauhassa ja mieti millainen ihminen olet. Ja turvaudu korkeimpaan. En ole sinua varten, ikinä ollutkaan, korkein sen tietää.

        johan sen nyt huomaa tekstiä vertaamalla, ettei ookkaan.
        huispis vaan.. mee sen luo, jolle kuulut.


      • hyvin oivallettu
        sinä vai minä? kirjoitti:

        Wow, osaat laittaa tuntees kehiin tosi herkällä otteella. Kirjoitukses kokee omakseen 91% lukijoista, vaiks saattaa sanat sattuman kauppaa kilahtaa just häneen, joka on vahvojen tunteittesi muusa.

        10 pistettä; maistui kai pongat edes hyviltä, kunei muuta.

        91% on iso todennäköisyys tulla luetuksi. joku hullu tarttuu vielä puhelimeen ja pistää linjat kuumiksi D ihmisillä varmasti syynsä täällä oloon; ei uskalla, ei pysty, epätietoisuus vaivaa...


    • sweet dreams

      Hieno kirjoitus aloittajalta.
      Kaikkea hyvää elämääsi. :)

    • sivustaseurannut

      Tuo aloitus ei sitten ollut ainakaan mulle. Yks tyyppi ei missään vaiheessa arvostanut mua, heti ensi näkemällä hän läimäs muhun jonkun halvan, paskan leiman vaikka ei edes tuntenut mua ollenkaan ja jossain jatkoi sitä halvan leiman lätkimistä vaikka en ole tunkenut hänen tai kenenkään muun lähelle tai alueelle. Itse erehdyin aluksi pitämään häntä ihmisenä mutta äkkiä se luulo karisi. Hän ei vaan voinut sietää mun näköistä ihmistä edes samassa tilassa. Jotakuta toista arvosti siellä paikassa korkeammalle, pisti jalustalle.

    • Ensivaikutelmaharha

      Näinhän myyntikoulutuksessa opetetaan: 30 ensimmäisessä sekunnissa ihmisestä muodostuu mielikuva. Mielikuvan oikeellisuudesta tai vääryydestä sen sijaan ei pienessä hetkessä saa selvää.

      • It's me

        Ja sokea usko omaan mielikuvaan pysyy sitkeässä usein. Toisinaan (aika usein) se ensivaikutelma on kuitenkin tosi. Ihmissuhteen laadulla on kuitenkin merkitystä. Kaikkia ei voi päästää otsakkeiden "paras ystävä" tai "kumppani" alle.

        Kaikille ei tarvitse olla samanlainen, joten sen ensivaikutelman voi antaa olla ja katsoa rauhassa, mitä sieltä kuoriutuu lisää ja muuttuuko mahdollisesti jokin.

        Kiire saada kaikki pilaa monta nupuillaan olevaa suhdetta. Toisaalta, jos kumppania hakee ja toiseen ei kasva se syvin luottamus ikinä niiden ensimmäisten sekuntien vuoksi, niin..


      • ap. sinulle tämä
        It's me kirjoitti:

        Ja sokea usko omaan mielikuvaan pysyy sitkeässä usein. Toisinaan (aika usein) se ensivaikutelma on kuitenkin tosi. Ihmissuhteen laadulla on kuitenkin merkitystä. Kaikkia ei voi päästää otsakkeiden "paras ystävä" tai "kumppani" alle.

        Kaikille ei tarvitse olla samanlainen, joten sen ensivaikutelman voi antaa olla ja katsoa rauhassa, mitä sieltä kuoriutuu lisää ja muuttuuko mahdollisesti jokin.

        Kiire saada kaikki pilaa monta nupuillaan olevaa suhdetta. Toisaalta, jos kumppania hakee ja toiseen ei kasva se syvin luottamus ikinä niiden ensimmäisten sekuntien vuoksi, niin..

        Olet aivan i h a n a. Multa pitkä halaus sulle.


      • It's me
        ap. sinulle tämä kirjoitti:

        Olet aivan i h a n a. Multa pitkä halaus sulle.

        Hämmentyneenä halaa takaisin ja on ilahtunut :)


      • etkö tajuu
        It's me kirjoitti:

        Hämmentyneenä halaa takaisin ja on ilahtunut :)

        ei ollut sulle, oli aapeelle, etkö osaa lukee


      • oikeessa olet, ap:lle
        etkö tajuu kirjoitti:

        ei ollut sulle, oli aapeelle, etkö osaa lukee

        Meni mun pitkä ja lämmin halaus. Upea on tyyppi. ;))


    • hmmmmmm.

      Yleensäkkään sekopäillä ei kovin paljoa suunnitelmaa tekemisissään ole...

      • kuka määrittelee

        Sekopäisen? Sehän on jokamiehen oikeus. Mutta kuka toteaa murtuman? Lääkäri. Lääketieteellisiä vaivoja molemmat... niin mietipä sitä hmmmmm. Jos sä nyt osaat miettiäkään...sekopää.


    • siinäpä olin

      silloin ja en muutakaan voinut.
      No näinhän se on, että se ensivaikutelma pysyy ja siitä haluaa pitää kiini kynsin ja hampain. Ja jos toinen on antanut itsestään erittäin lämpimän ja rehellisen vaikutelman se pysyy ja mun mielessä se ei muutu ja luotan siihen melkolailla maailmanloppuun asti. Vaikka elämässä tapahtuisi ties mitä. Pitkänkin ajan päästä tavattuaan se vaikutelma on se, mistä sen ihmisen kanssa taas aloittaa, miten edelleen siihen ihmiseen luottaa .
      Ihmettelen joskus, miksi sellaisessa hässäkässä kun silloin pyörinkin , tapasin montakin ihmistä samoissa merkeissä, samalla tavalla ja kuitenkin niin erilaisella tavalla.
      Jotkut jää tuntemattomiksi ja vieraiksi ja jonkun tuntee heti omaksi ihmisekseen, joka vaan tulee lähelle ja saa tulla lähelle ja se on hyvä niin.
      Onko joku persoonaltaan vaan yleensäkin aina sellainen helppo lähestyä , kaikille, jonka kanssa on hyvä olla .
      Itsestäni tiedän, etten päästä helposti lähelle, oikeasti lähelle , kuitenkaan. Aika vähän on niitä ihmisiä tavannut, vaikka helposti lärpättelen itsestäni ja asioistani ties mitä.
      Sitten tulee joku, joka tuntuu tuntevan, jonka tunnet tutuksi sen enempiä selvittämättä ,
      kuin oisi aina tuntenut ja et silti mitään hänestä tiedä, etkä edes kysy, mutta puolessa minuutissa ottaa paikkansa sydämessäsi ja ajatuksissasi.
      Kyllä siinä täyttyy olla totuutta, että ensivaikutelma harvoin pettää. Miksi se muuten olisi olemassakaan tuollainen , kuin lataisi itseensä toista ihmistä tai jotain?

    • Ensivaikutelma..

      ole merkityksellinen, mutta jätti kuitenkin tyhjän päälle, eikä siitä muuttunut. Kyllä hän on ollut minulle mies... mutta mies, joka jätti yksin. Olisiko jokin ikiaikainen trauma, joka toistaa itseään. Mies, joka on, mutta on poissa. Se on kipeä asia.

      Niin varmasti sinäkin hänelle, joka täällä kirjoittelet.

      • jos vielä jotain

        Ei siinä kuitenkaan koko asia tullut kerrottua, mutta jokin iso omalta kannalta merkittävä asia, jonka vasta nyt osaa myöntää itselleen.

        Voisi ajatella, että puuttuu jokin oleellinen osa kokonaisuudesta... on nähnyt sen kangastuksen aavikolla, mutta tavoittaa vain tyhjää...


    • tiamiM

      Onko aloittaja jätetty pahasti vai mistä oikein on kyse tässä ensivaikutelma-asiassa? Mie en ymmärrä. Mikset sie kirjoita suoraan tälle naiselles vaan tänne? Ei se varmaan tätä ees täältä lue.

    • eka vaikutelma

      ihana teksti ja toivottavasti päädytte läheisiksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe