AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Ulkomaalainen ryösti tavaratalon

Ulkomaalainen ryösti tavaratalon

23 Vastausta 1 190 Lukukertaa
Oletteko kuulleet tapauksesta mikä sattui viime torstaina keskellä kirkasta päivää? Diplomaattina esiintynyt ulkomaalaistaustainen mies puhui myyjien päät pyörälle kokkolalaisessa tavaratalossa ja onnistui saamaan haltuunsa huomattavan summan raahaa jättäen jälkeensä vain hölmistyneet myyjät kadoten savuna tuuleen. Eikö tuo mies pitäisi saada kiinni mahdollisimman pian ennenkuin menee muiltakin omat ja varat vai nauttiikohan hän ehkä diplomaattisesta koskemattomuudesta, miten on?

http://www.kp24.fi/uutiset/Default.aspx?newsid=314222
Enpäs ole kuullukkaan.Eikö myyjiä ole koulutettu tämmöisiin.Huh,meidän työntekijät lähtee heti koulutukseen.
Kokkolaiset aivot huhuhuhuhuhuhu näin ei tapahdu jeppiksessä.
Katos jukupätkää, nyt kaavoitusalueen kaikki aivotkin ovat saaneet henkilön "kokkola" tartunnan. Voisitko kertoa lissää noiden aivojen sisällöstä? Mitä se osaa ja mitä ei; maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Hyvä että valaisit asiaa, kavereitten kanssa luultiin että vain muutama myyjä oli sekaisin.
Opettele laskemaan ensin.
Herranjösses misäs välis tämmönen kataluus on päässy tapahtumaan? ? Tuohan on vallan törkeyden huippu mennäny kusettaan kunnon kansalaisii diplomaatti ketkuillulla ja miten se onnistuki saamaan fyffet följaan huh huh!! Voehan hittolainenku toi sainy noin pitkän etumatkanet ei kait täs auta muuku kutsua kaffekööri koolle ja ruveta funtsimaan miten ton "PIIP" sais käpälälautaan ;))
Jos mulla olis kauppa ja sinne kölkyttelisi tuommonen ulkomaalaistaustainen mieshenkilö ja se hämäis mua diplomaattisella ulkomaan vouhotuksella niin kalauttasin sitä oitis pehmonallella päähän eikä olis aikomustakaan kahtua sitä pitempään vaan lykkäisin sen varovasti monolla pihalle ja kuhtuisin nimismiehen apuun. Eikö oiski hyvin toimittu vai mitä te huijatut myyjät sanotta???
Olikohan diplomaat uhannu työntekijöitä, että ne saa potkut, jos diplomaatille ei anneta lainaksi rahaa ja diplomaatti tietty vetos diplomaattiseen koskemattomuuteen.
Mitenkähän se on saanu ketkuiltua suuren summan rahaa, kun ei tavallinen ja rehellinen asiakas meinaa saada edes kuittia vastaan rahojaan takaisin, jos tuote on virheellinen ja palautus kelpoinen.
Myyjät vaan selittää, että kauppa on tehty, eikä rahoja voi millään saada takas, vaikka olisi kysymys alle 5 euron tuotteesta.
Sanovat, että ottaa yhteyttä kaupan esimieheen ja tekee selvityspyynnön.

Jos mulla olis liike ja tulis tollanen ulkomaanpelle esittään diplomaattia ja vaatimaan rahaa, niin sellanen potkastas ulos liikkeestä saman tien.
Eihän oikeat diplomaatit tule mistään kaupasta pyytelemään rahaa.
Jaa'a en tiedä mitä tähän voisi enään sanoa,, nuo ulkomaalaisethan pitää meitä kunnon kansalaisia näemmä täysin pilkkanaan. Nyt on varastettu naapureilta korut ja rahat keskellä päivää ja yrittäjäkavereilta on vohkittu kassalippaat yön pimeydessä niin nyt sitten vielä tämä. Se on kuulkaas ulkomaalaiset nyt niin etten palvele ainuttakaan pitkätukkaista ulkomaalaista olittepa sitten Kiinan keisareita tai Brasilan Maya valtiaita ennenkuin tuo törkymöykky saadaan kiinni, toki voitte yrittää ajaa päänne puliksi mutta diplomaatti ei kuulkaas meikäläistä hämää ja olisi se makiaa tietää missä helevetin tavaratalossa on noin tajuttoman tolloja myyjiä???
Onko maailmassa olemassa muita kuin suomalaisia ja ulkomaalaisia? Miksi te niputatte koko muun maailman kansalaiset samaan nippuun puhumalla ulkomaalaalaista yhtenä porukkana? Oletteko tyhmä? Suomi on maailman kartalla kuin hyttysen pee Atlantissa ja te kuvittelette, että on vain kunnon suomalaisia ja rikollisia ulkomaalaisia! Suomalainenhan ei ryöstä, varasta, tapa, raiskaa, pahoinpitlele, ei, ei, ei, ei, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii! .. Käykää joskus vaikka Ruotsissa tai Virossa, niin tiedätte että on muitakin kuin suomalaisia. Hah! Noissa maissa suomalaiset erottaa pukeutumisesta ja räkäkännistä paikallisisista.
Älä yleistä!!! Kyseessä on ulkomaalainen rikollinen. Lue poliisin etsintäkuulutus ja pysy aiheessa. Muistathan ilmoittaa havainnoistasi poliisille.

Osaan minäkin ulkomaankieltä, stay out of trouble "Robocop 1,2,3"
Niin no sitä saa mitä tilaa. Palkatkaa kauppoihin vaan lisää vuokratyöläisiä ja pitäkää viiskymppiset kaupan ammattilaiset kortistossa. Vanha jermu tuntee kaikki maahanmuuttajien niksit ja savu nousee korvista jo siinä vaiheessa, kun tyyppi sanoo hello ja kaikki hälykellot kilisee kunnes homma on hallinnassa.
Takas vaan sinne mistä ovat tulletkin, on mun mielipiteeni jos eivät osaa olla kunnolla.
Eipä niitä sinne laiteta takaisin mistä on tulleet,tehköönpä sitte ihan mitä tahansa.
Siitä kyllä kukkahatut pitävät huolen.Mutta miten voi kaupan kassalla olla niin tyhmiä ihmisiä,että puheiden perusteella antavat ulkomaan ihmeen työntää sormensa rahoihin.Mutta yksi hyvä puoli asiassa, tuo oli vain rahaa.

Ei kuitenkaan raiskannut ja uhannut puukolla,ninnkuin musta mies teki tässä aiemmin.Ja pääsi pienellä tuomiolla koska oli kuulemma tuomarin mukaa vähälahjainen.Mutta osaspa kuitenkin suunata rahoineen lentokentälle,matkalippuki timpuktuun oli jo valmiina. oli jo valmiina.
Nämä pari rötöstelijää varastivat tammikuussa pariin eri kertaan Kokkolassa samasta kodinkoneliikkeestä arvotavaraa ja lopulta reippaat myyjät juoksivat toisen kiinni mutta toinen pääsi livohkaan niin tekikö toinen näistä ehkäpä kostokeikan esiintyen niljakkaana herrasmiesdiplomaattina,,,, katsokaas onko samaa näköä??
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012011215068333_uu.shtml
Onko se näin, että sininen prässipaita ja solmio tekee ulkomaalaisesta rastaletistä automaattisesti diplomaatin kokkolalaisten myyjien silmissä, entäs ne mustasankaiset lasit, kellähän ne lasit saisi olla? Pöh, diplomaateilla on valkoinen paita ja henkivartija mukana kaikkihan sen nyt tietävät vai tietävätkö :)))
Kun puhutaan huomattavasta summasta niin se tarkoittaa yleensä kymppitonnia,joten nuo myyjät eivät varmaan osanneet englanninkieltä hölynpöläystä ja luulivat tyypin ampuvan heidät elleivät lyö kaikkia rahoja pöytään.
Aika outoo meninkii, ku tässäki kaupungissa on tavarataloja missei oo kameravalvontaa. Meikä asoi vaan sellasissa kaupoissa misson kamerat näkyvästi esillä, ko se luo nykymeininkiin tarpeellista turvaa.
Oletteko kuulleet kun suomalainen ryöstää melkein joka päivä Siwan jossain päin Suomea?! Ette taida olla kuullut eikä se teitä edes kiinnosta; antaa ryöstää vaan... Mutta se vasta on uutinen, kun ulkomaalainen (eurooppalainen, aasialainen, amerikkalainen, afrikkalainen, australialainen) ryöstää kaupan...

Voi teitä Kokkolan rassikoita!
Olitpas tönttö typerine vertauksinesi. Luuletko ulkomaalaisen liigan tulevan tänne ryöstelemään pikkuruokakauppojen mitättömiä kassoja saadakseen taskurahaa juustoburgeriin ?? Lukisit uutiset tarkemmin niin tietäisit härmäläisten puukkojunkkarien etc saaneen keikoiltansa vain mitättömän summan rahaa, joka riittää juuri ja juuri yhteen subutex nappiin. Ulkomaalaisilla koplilla tavoitteet pyörivät hieman toisenlaisissa summissa siis tuhansissa euroissa per keikka puhuttiinpa sitten parista kamerasta tai riihikuivasta ja aseena on pelkkä ruma naama.
Kyllä mä sanon,että jos noin tyhmiä ollaan,että rahaa mennään antamaan niin peiliin kun katsoo,siellä se idiootti on.
Ai,että se ryösti Ihan kokonaisen Tavaratalon. Enpä ole monttua tavaratalon paikalla havainnut. Sitä paitsi, luulisi sitä jo kokkolalaistenkin havahtuneen. Vuodet vietti Kokkolassa eräskin matkamuisto, eläen paikallisten lompakoista tavalla tai, sitten sillä toisella. Tavarataloista sai myös ns. osamaksulla mukaansa vaatteista elektroniikkaan. Että silleen ja turha valittaa.
Näsäviisautesi hipoo jo lapsellisuuden huippua. Aivan hyvin kyseessä olisi voinut olla syntyperäinen suomalainen valkoihoinen, joka käytti ryöstön välineenä ilmaisua "olen suomalainen diplomaatti antakaa kaikki rahat tai valitan suurlähetystöön" ja, jos kyseessä olisi ollut pankki niin otsikkoni olisi ollut luonnollisesti kansalaisiamme kiinnostava tyyliin,,, - Suomalainen ryösti pankin - ;)
Tein havaintoja kaupan ja kulttuurin yössä ainakin kymmenestä ulkomaalaisesta mut silmään pisti yks tuntomerkkeihin sopiva kangaskassin kanssa niin ei teiltä sattumoisin oo lompakkoja hukassa ?
 /   /  /  / Ulkomaalainen ryösti tavaratalon

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta