Hirvisaari läpänheiton mestari

hyvä meidän puolue

Hirvisaari heittää taas läppää kaikkien lehtien lööpeissä.

82

445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No joke

      Kerran natsi niin aina natsi.

    • perushoitaja

      Lääkehoitoa kaikille perussuomalaisille.

    • uskot sekaisin

      Natsiuskovainen

      • olet kansalla työssä

        Keskittys vaan eduskuntatyöhön ja jättäi turhapäiväiset pelleilyt pois,meinaan että ensikautta ei enää istu tuppisuuna eduskunnassa.


      • yli uutiskynnyksen
        olet kansalla työssä kirjoitti:

        Keskittys vaan eduskuntatyöhön ja jättäi turhapäiväiset pelleilyt pois,meinaan että ensikautta ei enää istu tuppisuuna eduskunnassa.

        kakka-aktivisti ei ehdi puhumaan


    • ..............

      Tärkein asia eduskunnassa: vessanpönttöjen siisteys.Näin Asikkalan kakkavahti.

      • pönttöjä

        James on bongattu puhujapöntössä kerran vastustamassa muistaakseni homoja vai mustia tai muslimeja, en muista tarkkaan. Youtubesta löytyy tapahtuneesta video, en osaa ladata videota tähän näkyviin, osaako kukaan muuu?.


      • asssssssssssssddssaa
        pönttöjä kirjoitti:

        James on bongattu puhujapöntössä kerran vastustamassa muistaakseni homoja vai mustia tai muslimeja, en muista tarkkaan. Youtubesta löytyy tapahtuneesta video, en osaa ladata videota tähän näkyviin, osaako kukaan muuu?.

        Aavikon uskonnot mielettömän matalaksi. Toivottavasti edes Hirvisaaren äänestäjät osaavat hävetä, mies itse ei näköjään osaa.

        ..ennen heitä kutsuttiin kylähulluiksi, nyt heitä kutsutaan kansanedustajiksi...

        -Vääksyläinen sananlasku-


      • ....................
        asssssssssssssddssaa kirjoitti:

        Aavikon uskonnot mielettömän matalaksi. Toivottavasti edes Hirvisaaren äänestäjät osaavat hävetä, mies itse ei näköjään osaa.

        ..ennen heitä kutsuttiin kylähulluiksi, nyt heitä kutsutaan kansanedustajiksi...

        -Vääksyläinen sananlasku-

        Islam todellakin on uhka, jolta ei pidä ummistaa silmiä. En tiedä minkälainen mies on Hirvisaari, kun en ole pintaa syvemmälle perehtynyt, mutta olen täysin samaa mieltä hänen kanssaan siitä, että tämä maa ei saa islamisoitua. Aina, kun joku kritisoi islamia, hänet leimataan suvaitsemattomaksi kiihkoilijaksi, eivätkä nämä leimaajat edes tiedä, mistä puhuvat. Mitä enemmän islamia tuntee, sitä vähemmän sitä hyväksyy, ainakin, jos on terve mieli.

        http://www.youtube.com/watch?v=vOgDNbRqsPA

        Tämä dokumentti on avannut monen ihmisen silmät, ja suosittelenkin katsomaan sen, jotta tiedätte, miksi myös Hirvisaari haluaa pistää "aavikon uskonnot mielettömän matalaksi". Näette, että ne, jotka vastustavat islamia, eivät, itse asiassa, ole niitä suvaitsemattomia, vaan puolustamassa suvaitsevaisuutta.

        http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU


    • asdas3

      Hirvisaari, Immonen, Halla-aho ym muut pellet ovat uhkia, ei muutama muslimi.

      Ottakaa pää pois persuista ja miettikää niitä todellisia uhkia nuorisotyöttömyys, vanhustenhoito jne. Nämä islam -hömpötykset ja tekaistut uhkakuvat ovat kiertäneet netissä ja flyereissä jo kohta 30 vuotta.

      Olisiko aika astua nykypäivään ja unohtaa sadut, joita jotkut omaa etuaan ajavat levittävät muutaman vuoden sykleissä?

      Onko James Hirvisaari mielestänne palkkansa ansainnut? Mitä vaalipuheitaan hän on saanut lunastettua? Sanokaa edes yksi esimerkki.

      • ................

        Et tainnut vaivautua katsomaan tuota dokkaria. Juuri tietämättömyys ja asian vähätteleminen saattaa kostautua, koska kyseessä ovat fundamentalistit, jotka eivät ole valmiita antamaan periksi tippaakaan tarkoitusperistään. Ei tarvitse, kuin katsoa lähihistoriaa nähdäkseen sen, mistä tuossa dokussakin varoitellaan. Nyt islam on levinnyt myös tänne pohjolaan, ja jos asiaa vähätellään, niin jossain vaiheessa voi olla liian myöhäistä.

        Suomessakin järjestetään (salassa) Choudaryn kaltaisten terrorismia ihannoivien muslimien puheita, sekä värvätään ihmisiä Al-Qaidan terroristeiksi Itäkeskuksesta. Vähän aikaa sitten täältä sai vielä etsimällä etsiä muslimeja, ja nyt on jo moskeijoita pystyssä. Miten on käynyt Briteissä? Kokonaisista kaupunginosista tullut muslimialueita, ja nyt siellä on käytössä jo sharia-lakikin, mitä tämä Choudary yrittää saada myös tänne meille.

        Ruotsissakin touhu on jo tällaista:
        http://www.youtube.com/watch?v=5a1PM6YB8wg

        Kuten tuossakin sanotaan, siinä vaiheessa, kun huomataan, ettei islam olekaan rauhanomainen uskonto, on jo liian myöhäistä. Varoittavia esimerkkejä on ympärillämme, mutta suvaitsevaisuusintoilijat eivät vain halua nähdä totuutta, tai ottaa asioista selvää ja kohta on Suomessakin lähi-itä.

        Jos nuorisotyöttömyys huolestuttaa, niin siihen päälle vielä muslimien loisiminen. Choudary kehottaa muslimeja käyttämään hyväksi sosiaaliturvaa, koska se on hänen mielestään jizya, eli vero, jota ei-muslimit joutuvat maksamaan muslimeille. Rahojen ottaminen ei-muslimeilta on siis normaalia, ovathan muslimit isäntäkansaa, joille toisenluokan kansalaiset, eli vääräuskoiset joutuvat koraanin mukaan maksamaan tuota veroa.

        Jos suostuisit vain ottamaan asioista selvää, niin tajuaisit, että islamin uhkakuvat eivät ole tekaistuja, vaan todellinen uhka, joka etenee hitaasti, mutta varmasti, eikä silmien ummistaminen siltä poista ongelmaa.

        Mitä Hirvisaareen tulee, niin sanoin edellisessä viestissäni, etten tiedä, minkälainen mies hän on. Olen vain samaa mieltä hänen kanssaan islamin uhkasta.


    • onk vääksyssä musui?

      Äänestivätkö äänestäjät Hirvisaaren levittämään Islamin vastaista propagandaa?
      Sitä on kysyttävä Hirvisaarta äänestäneiltä.

    • asdas3

      ................13.4.2013 23:33

      Tuo sinun tekstisi on pelkkää paskaa, Herää todellisuuteen.

      Kuten sanoin, tuota liirumlaarumia on uusnatsit ym hiihulit levittäneet jo kymmeniä vuosia.
      Kehotuksia sossun hyväksikäyttämiseen, isäntäkansaa, salaliittoja, vihreitä pikku-ukkoja, lentäviä sikoja..voi hyvänen aika...

      Asioista ei oteta selvää näppäilemällä youtubea tai wikipediaa.

      Suomen kieli, Suomen mieli, Suomenajokoira.

      • ....................

        Itse et ole vaivautunut ottamaan asioista selvää, vaikka faktoja on tarjolla. Haluat vain uskotella kaiken olevan jotain propagandaa. Nämä muslimit ovat niitä hihhuleita, jotka todellakin uskovat, ja se on juuri se ongelma. He uskovat koraaniin, eivätkä ole valmiita antamaan minkäänlaisia myönnytyksiä sen tavoitteisiin päästäkseen. Tuo linkkaamani dokumentti käsittelee kyseistä uskontoa sen omien lähteiden mukaan, joten siinä on ne faktat, jotka sinunkin pitäisi tajuta.

        Itse olin ennen ns. suvaitsevaisuusintoilija, jonka mielestä uskonnoissa ei ollut mitään vikaa ja kaikki, jotka arvostelivat maahanmuuttoa, olivat rasisteja. Ei ollut muuta pahuutta tämän asian suhteen, kuin uusnatsit ja vastaavat. Sitten otin asioista selvää ja tajusin sen, mitä niin moni ei edelleenkään suostu tajuamaan. En olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta ymmärrän miksi nämä natsit vastustavat islamia. En siis puolusta heidän tekojaan, tai muuta aatemaailmaa, mutta olen samaa mieltä heidänkin kanssaan siitä, että islamin tulolle tähän maahan pitää tulla loppu. Heidän kohdallaan tuokin tosin saattaa hyvä olla tekosyy päästä vihaamaan maahanmuuttajia, mutta joka tapauksessa, islam ei tee hyvää tällekään maalle.

        Siinä sossun hyväksikäytöstä:
        http://www.businessinsider.com/anjem-choudary-muslim-preacher-explains-government-assistance-to-fund-jihad-holy-war-2013-2

        Muut faktat löydät linkkaamastani dokumentista. Katso se ja avaa vasta sen jälkeen suusi. Internetistä löytää pienellä vaivalla sellaista materiaalia, joka tukee juuri sitä, mitä tuossa pätkässä sanotaan. Islamin aiheuttamat ongelmat Euroopan maissa on ollut myös uutisoinnin aiheena ja faktaa löytyy netistä lisää pilvin pimein. En ymmärrä, kuinka ihmiset eivät näe, mihin suuntaan myös siniristilippumaa on menossa. Saisit itse herätä todellisuuteen, tämä maa ei enää ole se, joka saa vain lukea näistä kaukaisista jutuista, vaan se sama on käynnissä jo täälläkin, ja jos asialle ei mitään tehdä, saattaapi olla suhteellisen kusiset paikat tulevaisuudessa.


    • asdas3

      Tunnen useammankin muslimin, työtä tekeviä, fiksuja ihmisiä, ei mitään äärihihhuleita. Näitä satunnaisia paskatuotoksia voit kaivaa netistä vaikka kuinka paljon ja silti todellisuus ei niistä miksikään muutu. Mitä jos laittaisit napakan foliohatun yöksi päähäsi, jos ne muslimit lakkaisivat sitten kummittelemasta.

      Teidän äärioikeisto-hihhuleiden kanssa kun yrittää keskustella, niin se on kuin yrittäisi todistaa uskovaiselle, ettei Jumalaa ole olemassa.

      Pää pois persuista ja hyvää kevättä.

      • ....................

        Näin, ja taas islam kritiikistä leimataan natsiksi. Hienoa! Islam, itse asiassa, edustaa samanlaista totalitariaa, kuin natsismi, ja viime vuosikymmenen lopulla tehtiin tutkimus, joka näytti, että lähi-idän maissa ollaan suvaitsemattomampia läntistä elämäntapaa kohtaan, kuin mitä, me olemme heikäläisiä kohtaan, ja tämä pätee myös Euroopan sisällä oleviin muslimiyhteisöihin. Täytyy muistaa, että muslimit ja juutalaiset ovat sotineet toisiaan vastaan kautta aikain, joten toisen maailmansodan tapahtumiin, muslimit lyövät tyytyväisinä käsiään yhteen. Aatuhan teurasti heidän verivihollisiaan.

        Nuo kiltit muslimit (tämäkin olisi jo selvillä, mikäli olisit vaivautunut katsomaan dokumentin) voivat olla muslimeja, jotka eivät ymmärrä koraaniaan, eli eivät ole perehtyneet siihen kunnolla, kuten monella kristitylläkin on tapana. Taikka sitten he vain veljeilevät valtaväestön kanssa rauhallisesti, siihen saakka, että heitä on enemmän.

        Vaivaudu katsomaan edes tämä loppu tästä eteenpäin:
        http://www.youtube.com/watch?v=Q4eX-h8Hskk

        Tuossa dokumentissa on siis mukana entinen islamisti ja muita asiantuntijoita, ja tämä islamisti sanoo, että kun paikalla oli amerikkalaisia, he eivät koskaan näyttäneet mitä mieltä he oikeasti asioista olivat, vaan veljeilivät heidän kanssaan ja puhuivat ihan muista asioista, sekä voivottelivat sodassa menehtyneitä amerikkalaisia, kun kuulivat ohjusiskun osuneen kohdalleen. Kun paikalla ei ollut amerikkalaisia, he hyppivät kattoon ilouutisesta islamin hyväksi. Islam ei ole jokaisen henkilökohtainen uskonto, kuten muiden uskontojen kohdalla on, ja tässä ajattelutavassa länkkärit tekevät virheen. Islam on ensisijaisesti hallintojärjestelmä maailmaa varten sekä poliittinen ideologia ja sen jälkeen vasta henkilökohtainen uskonto.


    • asdas3

      Muslimi ystäväni eivät ole mitenkään erityisen kilttejä, ainoastaan normaaleja suomalaisia ihmisiä .Sinä et taida todellisuudessa tietää islamista yhtään mitään.

      Ihan vinkkinä: Jos haluat esittää uskottavasti kritiikkiä jostain asiasta, kannattaa hankkia ihan oikeaa tietoa kritiikkisi kohteesta.
      Jos ymmärryksesi on wikipedian ja youtuben lieveilmiö-koosteiden varassa niin lopputuloksena on juuri tällaista liibalaabaa.

      Käy kirjastossa, käy ulkomailla (jopa Tallinnaakin pidemmällä), tutustu ihmisiin ja ennen kaikkea: unohda nämä internetin salaliitto- hömpät tai kohta huomaat kuuluvasi johonkin lahkoon tai huilaavasi muumilaaksossa.

      • ....................

        Mitä faktaa oikein tarvitset, jos ei islamin omat lähteet kelpaa? Koraani, Muhammadin elämäkerta, Sahih al-Bukhari ja ihmiset, jotka ovat olleet sisällä tuossa kaikessa, varmaankin osaavat parhaiten kertoa islamin todellisesta luonteesta. Seuraa uutisia ja lue historiaa, niin huomaat, että löytyy enemmän faktaa sen puolesta, että islam on väkivaltaa täynnä, kuin että se olisi rauhan uskonto.

        Jos muslimi-ystäväsi ovat paljasjalkaisia suomalaisia, eivät he itse taida tietää islamin todellista luonnetta, kuten on länsimaalaisten maallistuneiden muslimien kanssa yleensä. Lähi-idän porukka on eri asia, he tietävät mikä on homman nimi ja koraanin omien tekstien mukaan heidän täytyy valehdella vääräuskoisille aikeistaan, päästäkseen tavoitteisiinsa. Koraani kieltää valehtelemisen, mutta tietyissä tapauksissa se on sallittua, esim. islamin etuja ajaakseen. Tämä löytyy siis koraanista.


      • tyhmiä olette
        .................... kirjoitti:

        Mitä faktaa oikein tarvitset, jos ei islamin omat lähteet kelpaa? Koraani, Muhammadin elämäkerta, Sahih al-Bukhari ja ihmiset, jotka ovat olleet sisällä tuossa kaikessa, varmaankin osaavat parhaiten kertoa islamin todellisesta luonteesta. Seuraa uutisia ja lue historiaa, niin huomaat, että löytyy enemmän faktaa sen puolesta, että islam on väkivaltaa täynnä, kuin että se olisi rauhan uskonto.

        Jos muslimi-ystäväsi ovat paljasjalkaisia suomalaisia, eivät he itse taida tietää islamin todellista luonnetta, kuten on länsimaalaisten maallistuneiden muslimien kanssa yleensä. Lähi-idän porukka on eri asia, he tietävät mikä on homman nimi ja koraanin omien tekstien mukaan heidän täytyy valehdella vääräuskoisille aikeistaan, päästäkseen tavoitteisiinsa. Koraani kieltää valehtelemisen, mutta tietyissä tapauksissa se on sallittua, esim. islamin etuja ajaakseen. Tämä löytyy siis koraanista.

        Myös Raamattu on väkivaltaa täynnä. Kyllä Kristinuskokin nähtiin vakavana uhkana, kun sitä miekalla toimitettiin. Otapa malka pois omasta silmästäsi.
        Tyhmät näkevät vikaa kaikissa muissa paitsi itsessään.


      • ....................
        tyhmiä olette kirjoitti:

        Myös Raamattu on väkivaltaa täynnä. Kyllä Kristinuskokin nähtiin vakavana uhkana, kun sitä miekalla toimitettiin. Otapa malka pois omasta silmästäsi.
        Tyhmät näkevät vikaa kaikissa muissa paitsi itsessään.

        Pointti onkin se, että puhut kristinuskon uhkasta imperfektissä, kun islamin kohdalla pätee preesens. Krisselit ovat aikalailla maallistuneet, ei niitä noitia enää poltella, paitsi Afrikassa, josta löytyy videomateriaaliakin, mutta siellähän tullaankin perässä. Sen sijaan islamin rivistöstä löytyy edelleenkin näitä, jotka räjäyttelevät pommeja "vääräuskoisten" seassa, ja jotka edelleenkin käyvät jihadia, joten uhka siitä suunnasta on edelleenkin potentiaalinen.


    • asdas3

      Sinulla ja kaltaisillasi on yksi yhteinen piirre. Te selvästikin tunnette löytäneenne internetin ihmeellisestä maailmasta jonkin suuren salaisuuden tai salaliiton jota muut eivät ole huomanneet ja jota pitää esitellä meille tyhmille.
      Jos uhkakuvat joita maalailet/te olisivat todellisia, niin olisihan niihin puututtu jo viranomaisten tai valtioiden toimesta ja tehty ihan oikeita selvityksiä ja tutkimuksia.
      Kehotankin sinua keskittymään ihmisiin vain yksilöinä kun selvästikään kapasiteettisi ei riitä kokonaisiin kansakuntiin.

      Tämä inttäminen päättyy minun osaltani nyt tähän.

      __ en ole vihervassarisivarihyysärihomokommari kuten te leikkisästi meitä "toisinajattelijoita" nimitätte, vaan aivan keskiverto, veroja maksava, omilla aivoillaan ajatteleva reservin upseeri...

      • ....................

        Sehän se ongelma onkin, kun kukaan ei halua nähdä islamia uhkana, sehän on hieno "rauhan uskonto". Miksi Choudaryn kaltaiset ihmiset päästetään Suomeen pitämään puheita, joissa yllytetään terrorismiin ja kiihotetaan muita ihmisryhmiä (ei-muslimeja) vastaan? Jos kristitty pappi saarnaisi kirkossa samalla tavalla muita uskontoja vastaan ja yllyttäisi kapinoimaan niitä vastaan, niin tämähän saisi kenkää ja syytteen kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Uusnatsien vastaaviin kokouksiin suhtaudutaan myös kielteisesti, mutta islamin suunnalta on aivan sallittua vihata kaikkia muita, kuin muslimeja, kuten Choudarykin muistutti. Tämän kyseisen hepun porukka on vaarallista, koska heillä on terrorismista syytettyjä riveissään. SUPOkin on myöntänyt, että Suomessa on lisääntynyt sellaisten ihmisten määrä, joilla on kytköksiä terrorismiin.

        Suomen muslimimaahanmuuttajien määrä ei ole yhtä suuri, kuin muissa maissa esim. Ruotsissa, mutta entäs sitten, kun heitä alkaa olemaan sen verran, kun jo nytkin tähän määrään mahtuu niitä "radikaaleja" sen verran, että suojelupoliisikin on maininnut määrän kasvaneen?

        Mistään salaliitoista ei tarvitse edes puhua. Riittää, että pidät silmäsi auki maailman tapahtumille.

        Tuolta näet islamistien tekemät terrori-iskut ja kaikki faktat ovat löydettävissä myös muualta, voit ne itse tarkistaa, jos jaksat. Mikä käsitys sinulla on rauhan uskonnosta?

        http://thereligionofpeace.com/

        Mitä mieltä olet sharia-laista, joka on joidenkin mielestä tänne Suomeenkin tervetullut? Edustaako sivistystä mielestäsi sellaiset asiat, kuin kivitystuomiot ja käden poikki hakkaamiset näpistelijältä? Tai, että mies saa hakata vaimonsa, jos hän vain EPÄILEE tällä olleen jotain peliä vieraan miehen kanssa? Koraani pitää muuten miestä ylempänä, kuin naista, ja miehellä on koraaninkin mukaan oikeus hakata muijansa. Koraani vielä neuvoo käyttämään tuoretta puun vitsaa, koska se aiheuttaa enemmän kipua, kuin kuiva. Nämäkin edustavat islamia, ja voit tarkistaa faktat, jos vain jaksat. Entäs kunniamurhat? Tämäkin on osa "rauhan uskontoa" ja faktaa löytyy jälleen.

        Sharia-lain hienoutta:
        http://www.examiner.com/article/saudi-woman-sentenced-to-year-jail-100-lashes-for-crime-of-being-gang-raped

        http://www.independent.co.uk/news/world/asia/sentenced-to-100-lashes-in-the-maldives-15yearold-girl-raped-by-stepfather-who-then-murdered-baby-8513293.html

        http://www.muslimwomennews.com/n.php?nid=6080



        Syyria sallii ei-sunni naisten raiskaamisen:
        http://digitaljournal.com/article/347505

        Huomaatko kuinka ei-muslimeihin suhtaudutaan? Eikä vieläkään hälytyskellot soi?

        Tässä kohdassa kerrotaan islamin leviämisestä, ja ei varmaan tarvitse sanoakaan, että historian kirjoista saat vahvistuksen tällekin, jos toki vain jaksat vaivautua.

        http://www.youtube.com/watch?v=rOIr3VkuUtI

        Islamin todellinen luonne on nähtävissä, mutta sinun kaltaisesi eivät vain jostain syystä halua sitä nähdä. Kuten tuosta linkistäkin käy ilmi, niin maailma olisi huomattavan paljon rauhallisempi, ilman "rauhan uskontoa".


    • timotei2

      Suomessa on Suomen lait, ei Sharia. Tosin Suomen laeilla ja oikeuslaitoksella on useampikin persuedustaja pyyhkinyt perseensä julkisesti, isänmaallistako?

      • ....................

        Niin, mutta sharia-laki on voimassa lähi-idän maissa, joissa vallitsee islam. Mitä se kertoo islamista?

        Koska islam on myös poliittinen ideologia ja hallintojärjestelmä, Allah hyväksyy vain sellaisen yhteiskunnan, jossa ihmiselämä, lait ja politiikka sekoittuvat keskenään. Tämä on se ongelma, jonka takia ihmetellään, miksi muslimeilla on vaikeuksia sopeutua länsimaiseen yhteiskuntaan. Islamin tavoitteena on saada koko maailma islamin alle, niin, että maailma on ikäänkuin suur-Arabia, jossa kaikki on islamia, kuten lähi-idässä, ja sharia on myös osa sitä. Islam on käynyt jihadia koko olemassaolonsa ajan ja onnistunut leviämään sieltä, mistä se alunperin on lähtöisin. Historiankirjoista voit lukea, että millä tavalla tämä leviäminen on tapahtunut. Jihadia käydään siihen saakka, että sitä ei enää tarvitse käydä, ja tällöin maailma on islamisoitunut.

        Sharia-laki on saanut jalansijan nyt Briteissäkin, enkä yhtään epäile, etteikö suomalaiset suvaitsevaisuusintoilijat onnistuisi hankkimaan sitä tännekin, "antaa kaikkien kukkien kukkia" -periaatteella. Ovathan he kaiken aikaa antaneet myönnytyksiä näiden muslimien vaatimuksille, esim. uimahalleja varattu pelkästään musliminaisille koko päiväksi, koska islam kieltää heiltä oleskelun vieraiden miesten kanssa samassa tilassa. Kuinka tällainen on omiaan sopeuttamaan heitä meidän kulttuuriimme? Vaikka jo aiemmin mainitsemani ongelman takia, heitä tuskin pystyykään sopeuttamaan.


    • dhj esa esmullah

      Jeeeeee, persut pystyy jo parantamaan sokeita!

      • Tilulilu

        Taitaa james potkukelkka tai wife olla noiden postauksien takana...jättäkää omaan arvoonsa, kyllä näitä äärioikeistolaisia liikkeitä on ollut maailma täynnä ja tulee olemaan.


    • asdas3
    • asdas3
    • asdas3

      Nyt pyytäisin Hirvisaarta äänestäneiltä rehellistä mielipidettä:

      a) Kuinka hyvää mainetta tai kunniaa edustaja James Hirvisaari tuo Asikkalalle?

      b) Minkälaisia etuja Asikkala on saanut Hirvisaaren edustamana?

      c) Kuinka hyvin edustaja on mielestänne lunastanut vaalilupauksensa?

      d) Pystyttekö esim. keskustellessanne naapurien tai tuttavienne kanssa k
      ertomaan häpeämättä ja avoimesti äänestäneenne James Hirvisaarta kansanedustajaksi?

      asiallisia vastauksia ja perusteluja, kiitos. :)

    • Kieltenopettaja

      Kansanedustaja Hirvisaari etkö kadu todella loukkaavia kommenttejasi kolleegastasi.Ruotsi on toinen äidinkielemme ja miksei kansanedustaja saisi käyttää
      omaa äidinkieltään eduskunnassa?kysynkin edustaja Hirvisaari pitäisikö kaikkien puhua kotikuntasi Asikkalan murretta??

    • asdas3

      Hiukan on Dzeimssillä minäkuva vääristynyt. Että ESS kehtaakin uutisoida kansanedustajien poissaoloista :D
      Luulisi että kansanedustajan työt tehdään muualla kuin Vääksyn matkahuollossa laatikoita kantamassa.

      http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/143508-kansanedustaja-lyo-essia

      muuten....Hävettääkö tai vituttaako teitä Hirvisaaren äänestäjiä koskaan hukkaan menneet äänenne?

    • asdas3
    • aedhdjer
    • papupata

      Hän teki kuulemma kirjallisen kysymyksen tänään. Onko teillä tietoa, mitä kysymys koski?

      • lingding

        Vessojen puhtautta?


    • asdas3
    • asdas3
    • Uuula-buula tekee se

      Lähetin puoluetoimistoon ehdotuksen, että PS muuttaisi nimensä Paviaani Suomalaisiksi mutta en vielä ole saanut vastausta.

      "Ei ne kaikki Paviaaneja ole..."

    • asdas3
      • ei pakkoruotsi

        Hirvissaaren kannattajien tulee nähdä, ettei yhtäkään pakkoruotsin edustajaa istu kansanedustajalaitoksessa - silloin Suomi on vapaa !


    • eduskunassa
    • jamesin outo selity
    • JHHP

      Joutuuko James perustamaan oman sitoutumattoman humoristipuolueen?

    • Uuula-Buula teki sen

      Paviaani Suomalaiset erottaa yhden banaania syövän veljensä laumasta !

      • Hakkarainenkin fiksu

        tämän rinnalla...

        Pienessä pierussa kun kavereiden kanssa rymyää niin voi liukastua siihen banaaninkuoreen.


      • kömpelösanainen

      • ei virka mittään
        kömpelösanainen kirjoitti:

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288605477948.html

        Jotain outoa tuossa tyypissä on. Olisiko asperger oireyhtymä?

        Hirvisaari ei vastaa koskaan mihinkään suullisesti, vain ja ainoastaan blogissaan.

        Blogi on kansanedustajalle epävirallinen kanava vastata esitettyihin kysymyksiin.


    • asdas3

      Mieten voi samalla tuomita ja ihailla natsismia???

    • asdas3

      Mitkä fiilikset Hirvisaarta äänestäneillä. Onko petetty ja vähän tyhmä olo? Hävettääkö? Voitteko reilusti porukassa kertoa äänestäneenne Jamesia?

    • muutako luulitte?

      Hirvisaarta äänestäneet ovat alunperinkin tienneet mitä äänestävät. Samat hurraavat edelleen Hirvisaarelle.

    • ALLAH AKBAR

      OLEMME ILOISIA.
      NYT SAAMME MOSKEIJAN
      ASIKKALAAN.ALLAHILLE KIITOS.TONTTI SAATU LAHJOITUKSENA JA LUVAT ON HANKITTU.ENSIVUONNA KAIKUU ASIKKALASSAKIN RUKOUSKUTSU IHAN KUIN SIELLÄ KOTONA.ALLAHILLE KIITOS.

    • asdas3

      Kyllä Asikkalaan rukouskutsuja mahtuu. Enemmän minua harmittaa vähäjauhoiset kansanedustajat sekä kaltaisensa äänestäjät.

    • Matti Sakke

      Hirvisaari lopetti ensin Asikkalan keskustelufoorumin ja nyt näkyy lopettaneen Asikkala.comminkin....

      Äijästä ei ole keskustelemaan edes noilla palstoilla, puhumattakaan suullisesta annista, kun ressukka on vaan ressukka...

    • Tyhmiä olette

      Rahat menevät täysin hukkaan Perussuomalaisten pellejen kanssa. Teidän "huumori" on pelkkää tyhmyyttä. Se ei tietysti tunnu missään, kun sossun rahoilla elää.

    • virtuaalinatsit

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013110417678706_uu.shtml

      "Internet on hänen mielestään "virtuaalitori" , eikä kansanedustajan "läpän heitto twitterissä" olisi oikeastaan edes uutisen arvoista"

      Mutta silti Hirvisaari hokee aina eduskunnan käytävillä toimittajalauman epämiellyttäviin kysymyksiin: "vastaan blogissani-vastaan blogissani-blogistani luettavissa-vastaan blogissani-lukekaa blogistani- vastaan vain blogissani- vastaan blogissani"

    • Entinen äänestäjäsi

      James! Astrologia on noituutta!

      • Wiccalainen

        Miksei uskovainen saisi harrastaa noituutta?


    • Entinen äänestäjäsi

      James! Etkö edes häpeä? Uskovainen mies!
      Intternetissäkin vaimosi ja sinun kielenkäyttö kuin suoraan Saatanan suusta!

    • James paheksuu
    • Kyliltä kuultua

      Onko James lataamossa?

    • afAGFwf

      James päällä joka säällä.

    • Kaappi auki!

      - Minusta on hyvin mielenkiintoista, että yllättäen monet kovimmista islaminvastaisista poliittisista hahmoista Euroopassa kuuluvat seksuaalivähemmistöihin, Soini kirjoittaa.


      Kyllä Soini tietää.

      • ....................

        Mikäs ihme tuo on? Homoseksuaalisuus kun ei ole islamin mukaan ainoastaan synti vaan myös rikos islamilaisen lain alla, josta rangaistuksena on raipaniskuja, hakkaamista ja hirttäjäisiä. Onko se ihme, jos ihmiset haluavat taistella suvaitsevaisuuden puolesta?


      • nikke see
        .................... kirjoitti:

        Mikäs ihme tuo on? Homoseksuaalisuus kun ei ole islamin mukaan ainoastaan synti vaan myös rikos islamilaisen lain alla, josta rangaistuksena on raipaniskuja, hakkaamista ja hirttäjäisiä. Onko se ihme, jos ihmiset haluavat taistella suvaitsevaisuuden puolesta?

        Hirvisaari taistelemassa suvaitsevaisuuden puolesta? Hyvä läppä :D : D


      • ....................
        nikke see kirjoitti:

        Hirvisaari taistelemassa suvaitsevaisuuden puolesta? Hyvä läppä :D : D

        "monet kovimmista islaminvastaisista poliittisista hahmoista Euroopassa kuuluvat seksuaalivähemmistöihin"

        Tähän vastasin.

        Omasta puolestani voin sanoa, että ne jotka vastustavat islamia, ovat nimenomaan suvaitsevaisuuden puolella. Mitä enemmän islamia tuntee, sitä vähemmän sitä hyväksyy.


      • ....................
        .................... kirjoitti:

        "monet kovimmista islaminvastaisista poliittisista hahmoista Euroopassa kuuluvat seksuaalivähemmistöihin"

        Tähän vastasin.

        Omasta puolestani voin sanoa, että ne jotka vastustavat islamia, ovat nimenomaan suvaitsevaisuuden puolella. Mitä enemmän islamia tuntee, sitä vähemmän sitä hyväksyy.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014091818674673_ul.shtml

        http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194928019459/artikkeli/jattimainen isisratsia australiassa yolla ryhma suunnitteli vakivallantekoja.html

        Milloin on Suomen vuoro? Täälläkin haahuilee terrorismiin kytköksissä olevia uskonsankareita, joista joku saattaa haluta tehdä sankaritekoja uskonsa vuoksi. Ei ole rasismia, jos ei halua tätä porukkaa tänne, vaan ainoastaan järkevää kantaväestön hyvinvointiin kohdistuvien riskien minimointia.


      • pistepistepistep
        .................... kirjoitti:

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014091818674673_ul.shtml

        http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194928019459/artikkeli/jattimainen isisratsia australiassa yolla ryhma suunnitteli vakivallantekoja.html

        Milloin on Suomen vuoro? Täälläkin haahuilee terrorismiin kytköksissä olevia uskonsankareita, joista joku saattaa haluta tehdä sankaritekoja uskonsa vuoksi. Ei ole rasismia, jos ei halua tätä porukkaa tänne, vaan ainoastaan järkevää kantaväestön hyvinvointiin kohdistuvien riskien minimointia.

        Suomen vuoro alkaa olla käsillä, nythän tätäkin maata täytetään jihadisteilla, ja onhan niitä terroristeja jo täältäkin bongattu. Tähän pisteeseen sitten saatiin tämäkin maa, ja tässäkin ketjussa sanotaan natseiksi niitä, jotka halusivat välttää tällaisen tilanteen. Nyt saa jo lähes päivittäin lukea täälläkin teinityttöjen raiskauksista, ja maamme velkamittari välkyttää punaista. Silti vieläkin joidenkin mielestä on niin kovin kivaa saada vuosituhansien taakse jäänyttä kulttuuria tänne uhkaamaan omaa väestöämme ja velkaannuttamaan maatamme lisää. Kyllä suvakit ovat sitten fiksua porukkaa.


    • Kysynpä vain.

      Mites se Hirvisaaren läppä nyt lentää? Onko tullut edustettua Asikkalaa kunnialla?

    • Äänestäjä 2015

      James Hirvisaari on parhaimpia kansanedustajia joita on ollut. Hän on omilla toimillaan estänyt mm pakolaiskeskusen tulemisen Asikkalaan, samoin Lammin raiskauksen selvittämisessä hän on ollut eteenpäin vievä voima. Hyvä James, äänestän sinua aina!

      • sieg

        Saatanalle kiitos James Hirvisaaresta!


    • Herätys!!01
    • A.P.J.k.k

      Tämä kannattaa lukea!

      http://www.paljastettu.fi/276988560/1445453/posting/legenda-sinivalkoisesta-james-hirvishariasta

    • late vaan
      • MuutoSS-achtung

        Hirvisaari saa länköttää ihan miten haluaa. Ketä kiinnostaa ?


    • njassa34
      • idiootit!

        Asikkalassa 600-700 idioottia äänesti James Hirvisaarta.
        Toivottavasti ovat jo muuttaneet pois kunnasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2884
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      536
      2733
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1885
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1867
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1758
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      302
      1698
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1352
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1144
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe