miksi eurosport ei enää näytä tennistä??

gjkgdkm

sekä eurosport 1 ja 2 Australian 2013 jälkeen ei ole enää näkynyt vaikka monia kisoja on jo ollut, onko uusi politiikka ettei enää koskaan mitään???!!! vai ainoastaan isot kisat Australia, Ranska ja Usa ?? Wimbeliä ei ole näyttänyt ennenkään

lieneekö taas tämä raha syynä, ainoa asia johon kaikki perustuu tässä maailmassa ja joka ratkaisee joka asian. MTV ja varsinkaan Hedman :O ei ala maksamaan...
Hedmania ei kaivata eikä taida enää eurosport ollakaan, siinä pystyy vaihtamaan esim. ruotsi selostajan mutta ei MTV:ssä :O

17

770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikä lie

      No lienee se raha syynä, tai sit jos joku muu kanava on saanut yksinoikeudet. Mut luulisin että kyllä ainakin isot kisat tulee Eurosportilta.

      Niin ja ei se Hedman Eurosportilla ole ollut enää aikoihin, MTV3 Max Sportin puolellahan se selostaa nykyään. Eurosportin tennisselostajia on nykyään Henry Järvinen, Arno Seiro ja Arne Six.

    • Jarppi99

      Sama huomattu. Aikamoinen puute. Voisikohan tuota kysyä, esim. Suomen Eurosportin twitteristä? Kai sellainen löytyy?

      Isot turnaukset kai tulevat, joten on sekin jotakin.

      Hedman ei enää esportilla selosta ja hyvä niin.

    • grend slama

      British eurosport näyttää tennistä aika paljon ja ehkä jossain muussakin maassa on tehty erillissopimuksia joten eurosportin katsojat ovat eriarvoisessa asemassa keskenään

    • Uskomatonta1

      Menee nyt vähän ohi aiheesta, mutta omalta osaltani loppui kyllä nyt mtv3 tulosruudun katsominen. Jarkko voitti tänään maailmanlistan 7 todella kovassa taistelussa ja "formularuutu" antoi aiheelle noin minuutin verran tilaa! Ottelun loppuosa jäi näkemättä ja toivoin näkeväni klippejä, mutta turha toivo. Se on jääkiekkoa, formulaa ja ralleja tuo mtv3 tulosruutu, todella heikkoa saisivat hävetä!

      • tennis marginaalilaj

        Jääkiekko, formulat ja ralli nyt vaan sattuu olemaan Suomessa suositumpia lajeja kuin tennis. Tennis on loppujen lopuks aika marginaalilaji Suomessa, ei käy sitä sunkaan kieltäminen! Siksi muut lajit saa enemmän tilaa mediassa.


      • etkö kestä totuutta?
        tennis marginaalilaj kirjoitti:

        Jääkiekko, formulat ja ralli nyt vaan sattuu olemaan Suomessa suositumpia lajeja kuin tennis. Tennis on loppujen lopuks aika marginaalilaji Suomessa, ei käy sitä sunkaan kieltäminen! Siksi muut lajit saa enemmän tilaa mediassa.

        Ja heti tulee miinuspeukkuja kun joku sanoo totuuden, etkö kestä totuutta?


      • tietoa3

        Kannattaa käydä katto sportlemonista sieltä näkee livenä kaikki matsit!
        http://www.sportlemon.tv/c-4.html
        huono puoli se että mainoksia on ihan helvetisti mut ne voi sulkee


      • Urpo1
        tietoa3 kirjoitti:

        Kannattaa käydä katto sportlemonista sieltä näkee livenä kaikki matsit!
        http://www.sportlemon.tv/c-4.html
        huono puoli se että mainoksia on ihan helvetisti mut ne voi sulkee

        Minä en onnistunut näkemään mitään siltä kanavalta. Kerrotko kuinka sieltä näkee jotakin.


    • Jarkko&Kimi

      Tennis on tosiaankin marginaalilaji Suomessa. On kuitenkin hyvä muistaa, että maallamme on vain kaksi (2) maailmanluokan huippurheilijaa - toinen heistä on Kimi Räikkönen ja toinen Jarkko Nieminen Esim lätkän osalta meillä eletään jossain valheelisessa huumassa, sillä lätkä on kuitenkin maailman tasolla aivan marginaalilaji.

    • maailmanvaikeinpeli

      Hei nimimerkki "tennis marginaalilaji" Kenties ainoastaan maailman toiseksi seuratuin peli on kuitenkin kyseessä futiksen jälkeen. Tuommoiset formulat, rallit ja jääkiekko ei kiinnosta käytännössä ketään edes muualla euroopassa saati maailmassa. Miksiköhän me olemme aivan maailman huippuja kyseisissä lajeissa, mietipä vähän!
      Kaiken lisäksi Nieminen kuuluu tämänhetkisiin parhaimpiin suomalaisiin urheilijoihin lajissa, jossa kilpailu on täysin eri luokkaa tämän peräkylän lehdistön suosimien marginaalilajien joukossa.
      Nieminen urheilijana myös paljon parempi kuin suomalaismedian suosimat "huippu-urherilijat." Silmät tarvitsisi avata ja alkaa tosissaan kehittämään myös muita lajela jäkiksen lisäksi.

      • tennis marginaalilaj

        Minä puhuinkin SUOMEN tasolla siitä mitkä lajit on suosituimpia! En ottanut kantaa siihen miten muualla maailmassa mennään! SM-liiga ja lätkä, varsinkin jos Leijonat pelaa, yleensäkin on esmes fudistakin suositumpi laji Suomessa joten kannattaako tuosta meteliä nostaa?

        Jos teet katugalluppia eri lajien suosituimmuuksista niin varmaan moni sanoo seuraavansa lätkää ja/tai formulaa ja/tai rallia. Sen sijaan tennistä seuraa harvempi Suomessa ja jollekin vastaajalle voi olla pelkkä kysymysmerkki se kuka on Jarkko Nieminen, voi olla että joku vastaa "never heard of".


    • urheilutuntemus?

      Niin ja se on todella häpeä, koska Niemisen saavutukset urheilullisesti hakkaavat esim. mm lätkän tai hiihdon mennen tullen. Siitä olen samaa mieltä, ettei tenniksestä tiedetä vielä suomessa käytännössä mitään.
      Kyllä minuakin lätkä kiinnostaa ja seuraan, mutta Nieminen kuuluu niihin harvoihin suomalaisurheilijoihin, jotka saavat arvostusta maailmanlaajuisesti. Tiesitkö tämmöisen asian?? Hänet tiedetään muuallakin kuin täällä pohjolassa ja Kanadassa.
      Se on täysin totta ettei suomalaiset osaa arvostaa Jarkon upeaa uraa tennispelaajana riittävästi. Siitähän tässä on ollut kyse. Koska urheilijana Jarkko voittaa rallikuskit, formulakuskit, jäkispelaajat, hiihtäjät ja keihäänheittäjät helposti. Tämä on fakta. Litmanen tulee nyt ainoana edes vähäänkään samantasoisena urheilijana ensimmäisenä mieleen. Jos tosiaan joku suomalainen kehtaisi väittää ettei ole kuulutkaan Niemisestä, niin kyllä varmaan kuonoon mottaisin.

    • tennisboyyy

      [email protected] löyty parempaa tietoa
      sentään muutama turnaus isojen lisäksi


      26. May - 9 June: GRAND SLAM - French Open Paris

      10 - 16 June: WTA Birmingham (GBR)

      10 - 16. June: ATP London Queen's Club (GBR)

      17 - 22 June: ATP Eastbourne (GBR)

      26 August - 8 September: GRAND SLAM - US Open in New York

      7 - 13 October: WTA Linz (AUT)

      14 - 20 October: WTA Luxemburg

    • grend slama

      Hyvä että jotakin sentään ja tällä viikolla myös otteluita Portugalista.Varmaankin myös se kauden päätösturnaus jää näyttämättä

    • streamia netissä

      Ei ole tarvis haikailla eurosportin lähetysten perään, kun netistä löytyy tahoja, jotka tarjoavat livenä lähetyksiä monista ATP/WTA kisoista. Itse olen katsonut tänä vuonna pelejä Jarkon jokaisesta turnauksesta.

    • atuteuuteuteab

      streamit ei ole tv kuvan tasoisia miljoonat mainokset, vaikka ei nyt mitään HD laatua haekaan

    • streamia netissä

      Streamit ei todellakaan ole tv-kuvan tasoisia, mutta eivät juurikaan huonompia. Lämppärin kun kytkee taulutelkkariin, niin hyvä on katsella. Mainokset eivtä myöskään kiusaa. Ainoastaan linkin avatessa saattaa ilmestyä mainos tai pari, mutta ne on helppo klikata kiinni. Hyvin on tennispallo näkynyt, samoin lätkä. Formulat kans. Useimmissa lähetyksissä selostun Lontoon murteeella, joten sekin ihan ok. Mainio ratkaisu mm. mökkillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4260
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4172
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3946
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2787
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2495
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2088
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      193
      1986
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1639
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe