FinnVape

ryöstetty

Tilasin puljusta aero S modin hintaan 99€, joka ei toiminut. Reklamoin ja pyysivät lähettämään putken takaisi. Lähetin kuukausi sitten ja nyt kaveri kertoo, ettei posti ole tuonut. Ja paskat. Arvatkaa tilaanko enää mitään tuolta.

299

2713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohdiskelija

      hmm, finnvape on vähän huono sähkötupakkakauppa koska toimitus ajat on melko pitkiä mut itelleni ja kaverilleni on tullu ainakin maksimissaan kahessa viikossa paketti kotiin.kannattaa kysyä asiakaspalvelusta et mikä sen tilanne on ja jos on hukkunu postissa.mut jos noin on käyny ni älä tilaa sieltä enää, tilaa mieluummin startsmogilta.maksaa 6,5e 20ml ja tulee kotio 2-4 päivässä

      • Arska 57

        Mulla taas aivan päinvastaisia kokemuksia finnvapesta. Homma toimii ,tuotteet tulee noin 4 päivässä postilaatikkoon ja ongelmia ei ainaskaan vielä ei oo ollu.


    • Työmy

      Näinhän se menee postit hukkaa ym. :) aika paljon vastaavia juttuja samasta puljusta ettei oikein postitus toimi

      • Työmy

        Kiva kun ns.hukataan tollanen satasen putki ja sanotaan ettei ole tullu perille.


      • ymöyT
        Työmy kirjoitti:

        Kiva kun ns.hukataan tollanen satasen putki ja sanotaan ettei ole tullu perille.

        Öö, siis eikös asiakas ollu lähettäny, posti hukannu ja kauppias sanonu ettei oo tullut perille? mitä kauppiaan olis pitänyt sanoa?


    • Ihquq

      Eipä paikan palvelu kehuja muutenkaan ole saanut. Tuo e-savuke foorumikin toimii rahottajien ehdoilla eli kellä on sivuilla mainokset niin kehut niille, hupi touhua sanoisin. Itse luotin siihen shitti mainontaan ja petyin, nyt tilannut viidestä eri paikasta ja jokaisessa ollut jotain outoa joka tilauksessa.

      • tilailija

        Toimii rahoittajien ehdoilla????? Sinnehän voi käydä aivan kuka vaan, vaikka sinä kertoilemassa mitä mieltä jostakin kaupasta olet. Ei sieltä ainakaan ikinä ole poistettu minun viestejäni vaikka miten vittumaista palautetta olisin laittanut. Itse olen kyllä tilannut vähintään viidestä suomalaisesta kaupasta ja ainoastaan yhden kanssa on ongelmia ilmaantunut.

        Toki ne kauppiaat saa ostettua lisänäkyvyyttä sieltä foorumilta, mutta kyllä niitä kokemuksia ei sinne ostamaan pysty.


    • hmmmm

      Tollanen hukkaus toiminta on kyllä kovin syvältä. Onko kukaan saanut tosta puljusta selvää vastausta miten takuunalaiset akut saa toimitettua takuuhuoltoon? Kuten ollut juttua niin ei ainakaan Itellan toimesta koska eivät akkuja kuljeta ulkomaille vaan jäävät läpivalaisuun. Kerran kyselin mutta eipä sieltä vastausta saanut vaan sanoivat että katsotaan sitten kun tulee vikaa, ilmeisesti pidetään asiakasta tyhmänä no jäipä nekin tavarat tilaamatta sillä erää minultakin.

    • FinnVape

      Koska tarinan loppu jäi "ryöstetyltä" kertomatta, niin kirjoitellaan nyt poikkeuksellisesti tännekin foorumille ja ihan omalla nimimerkillä :)

      Kyseinen asiakas oli tosiaankin lähettänyt oman ilmoituksensa mukaan palautuksena toimimattoman tuotteen meille, mutta se ei ollut meille asti tullut.

      Jos jollekin tulee yllätyksenä, että posti (varsinkin ulkomaanposti) saattaa kulkea omia reittejään jopa kuukausia ja joskus lähetys ei tule koskaan perille, et ole varmaankaan juurikaan käyttänyt postin palveluja.

      Lähetimme kuitenkin lopulta asiakkaalle uuden laitteen veloituksetta, vaikka emme voineet olla varmoja, oliko tuotetta meille lähetetty ja jos oli, oliko siinä vikaa.

      Ja kas, pari päivää lähettämisen jälkeen posti toikin matkalla hiukan kärsineen palautuslähetyksen. Testasimme laitteen, emmekä löytäneet siitä vikaa...

      Otamme toki mielellämme palautetta vastaan, mutta mieluiten omalla nimellään kirjoittavilta. Tilauksia koskeviin palautteisiin kannattaa aina liittää tilausnumero.

    • huh6

      Foorumeilla kun vaan kirjoitellaan nimimerkeillä jos ylimielinen kauppias ei sitä nyt ole sattunut huomaamaan.
      "et ole varmaankaan juurikaan käyttänyt postin palveluja" ei juma mitä tekstiä, kyllä tuon firman kanta on edelleen sama kuin ennenkin, eli asiakas on siellä jossain alapuolella että turha valitella. Onne vaan sinne veroparatiisiin.

    • 5*5

      Terve menoa vaan sinne omalle e-savusuoli foorumille takaisin ns. kauppias. Täytys sieltäkin kopioida muutamat tarinat tänne nähtäväksi miten siellä haukutaan kaikki muiden palstojen käyttäjät, tämänkin kyseisen kaupan ketjussa sekä lähes kaikissa muissa.

      • Väyh väyh

        Jos nyt vihdoin kertoisit, mikä se sun todellinen ongelma on. Tää sun spämmäys alkaa puuduttaa...


      • 12+15

        Pitäisikö kauppiaan ottaa vastuu siitä jos palautat kirjaamattomana tuotteita takaisin? Jos ei posti tuo mitään ja lähetystä ei ole kirjattu niin mistäpä se kauppias voi tietää oletko oikeasti lähettänyt mitään.

        Lopettakaa oikeasti tuo vinkuminen, tuntuu että täällä todellakin on joku ihminen kenellä on omassa elämässään ongelmia, kun tuo jatkuva purkaantuminen vaan kaikista suomikaupoista vaan jatkuu ja jatkuu. Itse ei ensin osata lukea edes toimitusehtoja ja sitten kun siitä joku mainitsee, niin aletaan inisemään että "kauppias se täällä vaan valittelee ja haukkuu asiakkaita".

        Mun mielestä ainakin täysin asiallinen vastaus finnvapelta ja yllätys yllätys kauppias on toiminut täysin oikein ja ottanut vielä takkiin vaikka ei edes olisi tarvinnut. Todellisuudessa tuollaisesta toimivan laitteen lähettelystä takuuhuoltoon kauppiaalla olisi oikeus periä postimaksut kumpaankin suuntaan ja vaikka uuden tilalle lähetetyn laitteen hinta.


    • ....

      Kirjaamattomana heh heh mitä tarinaa, kyllä takuupalautukset kuuluu kauppiaan maksettavaksi. Että joku maksaisi tuonne espanjaan jonkun kuriirifirman kulut? No sillähän kauppias kiertäisikin hyvin takuut, eikä tämä kauppa ole mikään suomikauppa vaikka niin ehkä haluaisit.
      Samoinhan sitten asiakas voi aina sanoa että lähetys ei tullut perille jos kerran vaaditaan kirjaaminen. Herää jo pahvi.
      Taisit välillä taas vaihtaa itsesi asiakkaaksi että pääset kehumaan, salailu jatkukoon.
      Eipä voi suositella kellekkään tuollaista pelleilyä.

      Enpä löytänyt ketään kuka olisi toimitusehtoja ollut löytämättä no taitaa olla siellä känni päällä kun jutut on mitä on.

      Vastaa nyt miten kaupassasi akkujen takuu ja palautukset hoituu kun sitä oli tuossa aiemmin kyselty eikä vastausta ollut tullut, onko salaista tietoa? Kuka maksaa takuu kuljetukset ja millä ne akut voi sinne kauppaasi lähettää?

      • Väyh väyh

        Sinä nuija voit inttää vaikka maailman tappiin, että kaikki kanssasi eri mieltä olevat ovat kauppiaita. Se ei sitä asiaa miksikään muuta, että meitä on paljon, jotka olemme tilailleet eri liikkeistä tavaraa ilman sen ihmeempiä ongelmia. Itse olen käyttänyt neljää eri kauppaa (kaikissa palvelut suomeksi), eikä vielä ole ollut syytä valittaa.
        Vaikutat ihmiseltä, joka käy Prisman tiskillä valittamassa, kun Pirkkatuote ei tyydyttänyt. Onhan se Prismakin tavaratalo.
        Kerro nyt vihdoin se, mikä sun todellinen ongelmasi on? Onko joku sanonut sulle rumasti jollain toisella palstalla vai mikä mättää? Anna joku käytännön esimerkki, joka selittäisi ton sun tympeän vänkäämisen. Onko sulla mitään henkilökohtaista kokemusta aiheesta vai länkytätkö vain lämpimiksesi? Kiristääkö vanne vai onko sulla foliohattu päässä?


      • 4+5

        Ymmärrätkö mikä on internet? Tämä sivu näkyy muillekkin kuin vain ja ainoastaan sinulle. Ei se ole finnvapekaan enää 100% suomikauppa kun valvira on niin viisas että häätää kaikki kaupat jonkun muun lipun alle ja siinäkös sitä vasta ihmettelyä riittää suomi24 typeryksillä. Ja kyllä myös asiakas voi sanoa että lähetys ei ole tullut perille niitäkin sattuu, olen aivan varma, että siinä sinulle pahviaivolle. Se lähetys on aina lähettäjän vastuulla, toimi lähettäjänä sitten kauppias tai asiakas.

        Minua nyt on tässä vuorokauden sisään sanottu sekä puffin että finnvapen kauppiaaksi täällä, omasta mielestäni en ole kyllä kumpikaan. Ei vaan voi mitään että vituttaa oikeasti takapajuisten itkut ja kitinät. Perustakaa ite omat sähkötupakki kaupat jos noin hyvin kaikesta kaiken tiedätte.

        Palautusohjeet löytyy kyllä finnvapen sivuilta, osaat varmaan noin älykkäänä itse sen verran lukea?


    • takuuasiatkiinnostaa

      Kovin salainen asia tää akkujen palautus tuonne puljuun tuntuu olevan, rupesi oikein itseäkin kiinnostamaan. Katsoin itse toimitusehtoja ja siellä vaan maininta että sovitta aina asiakaspalvelun kanssa, mutta kukaan ei uskalla tuoda julki asiaa miten se tapahtuu se palautus?
      Itsekin tiedän tuon tosiasian että itellan kautta se ei onnistu sillä läppärin akkua yritin kerran lähettää suomesta saksaan ja bumerangina tuli takas. Olis pitäny laittaa esim. dhl ja olis maksanut enemmän kun uusi akku suomen kaupassa.

      No kauppias varmaan kertoo mikä on akkujen takuupalautusten systeemi kun kerran muutenkin asiaa käy täällä kommentoimassa.

      Muuten tästä palstan kommentoinnista että jos täälllä on niin typerää porukkaa että asinoa asia on käydä täällä haukkumassa ja kertoa että kaikki täällä on typeryksiä, niinmiksi itse täällä kirjoittelt ja seuraa tätä?

      • FinnVape

        Käsittääkseni samalla tavalla toimii akkujen takuu meillä, kuin muillakin ulko-suomalaisilla kaupoilla. Ota yhteys asiakaspalveluun, niin saat ohjeet :)


      • Suomi24.
        FinnVape kirjoitti:

        Käsittääkseni samalla tavalla toimii akkujen takuu meillä, kuin muillakin ulko-suomalaisilla kaupoilla. Ota yhteys asiakaspalveluun, niin saat ohjeet :)

        Eikö kauppias uskalla kertoa miten akkujen palautus toimii? Mitä salattavaa siinä on? Kuka maksaa takuukorjausten kuljetukset? Millä ne palautetaan teille koska itella ei kuljeta.
        Tätä on monet kyselleet ennen tilausta koska kukaan nyt niin tyhmä ole että selvittää niitä jälkikäteen ja huomaa tulleensa maksumieheksi. Hyvä asenne kauppiaalla tuntuu olevan tai kuka nyt sitten tuon nimimerkin takana lieneekään.


      • Väyh väyh
        Suomi24. kirjoitti:

        Eikö kauppias uskalla kertoa miten akkujen palautus toimii? Mitä salattavaa siinä on? Kuka maksaa takuukorjausten kuljetukset? Millä ne palautetaan teille koska itella ei kuljeta.
        Tätä on monet kyselleet ennen tilausta koska kukaan nyt niin tyhmä ole että selvittää niitä jälkikäteen ja huomaa tulleensa maksumieheksi. Hyvä asenne kauppiaalla tuntuu olevan tai kuka nyt sitten tuon nimimerkin takana lieneekään.

        No sähän voit kysyä tuolta FinnVapesta. Eiks jeh? Minä en niitä asioita voi kenellekään selvittää, kun ei ole koskaan tarvinnut takuuseen turvautua.
        Ette kai te muutenkaan eri kauppojen takuuasioista suomi24:ssa kysele, vaan hoidatte ne myyjän kanssa. Eikö? Ei se voi olla noin hankalaa. Ihan oikeasti.
        Ota tuonne yhteyttä:

        [email protected]

        Et voi ainakaan väittää, ettei osoite ole tiedossa. Palaa sitten palstalle raportoimaan, kun saat vastauksen. Keitä muuten ovat nämä "monet", joihin viitaat? Sinä ja sivupersoonasi?


      • 3-3
        Väyh väyh kirjoitti:

        No sähän voit kysyä tuolta FinnVapesta. Eiks jeh? Minä en niitä asioita voi kenellekään selvittää, kun ei ole koskaan tarvinnut takuuseen turvautua.
        Ette kai te muutenkaan eri kauppojen takuuasioista suomi24:ssa kysele, vaan hoidatte ne myyjän kanssa. Eikö? Ei se voi olla noin hankalaa. Ihan oikeasti.
        Ota tuonne yhteyttä:

        [email protected]

        Et voi ainakaan väittää, ettei osoite ole tiedossa. Palaa sitten palstalle raportoimaan, kun saat vastauksen. Keitä muuten ovat nämä "monet", joihin viitaat? Sinä ja sivupersoonasi?

        Aika selkeästihän tuo kysymys on osoitettu finnvapelle ainakin minun mielestäni kun muutenkin asioita täällä kommentoi ja vastailee. Voisitko väyväyh oikeasti lopettaa tuon kaikkien kirjoituksiin puuttumisen on aika rasittava lukea tekstejäsi.


      • Väyh väyh
        3-3 kirjoitti:

        Aika selkeästihän tuo kysymys on osoitettu finnvapelle ainakin minun mielestäni kun muutenkin asioita täällä kommentoi ja vastailee. Voisitko väyväyh oikeasti lopettaa tuon kaikkien kirjoituksiin puuttumisen on aika rasittava lukea tekstejäsi.

        En lopeta. Sinäkin voisit opetella vaikka käyttämään yhtä nimimerkkiä, niin olisi selkeää, mitkä rasittavat kirjoitukset ovat sinun näppäimistöstäsi lähtöisin. Minun tekstieni lukemisen voit välttää helposti, kunhan hyppäät yli tällä nimimerkillä kirjoitetut tekstit. Vai onko lukematta jättäminenkin liian rasittavaa? Pitääkö muiden olla kirjoittamatta, kun viestin huomiottajättäminen on liian vaivalloista?
        Tämä voi tuntua hullulta, mutta tuskin FinnVape täällä päivystää, vaikka me muut niin teemmekin. Jos teitä oikeasti kiinnostaa takuuehdot (mitä epäilen), te kyllä pystytte ottamaan asiakaspalveluun yhteyttä. Mutta kun se pääasiahan on kehitellä salaliittoteorioita, eikö?


      • Qq9
        Väyh väyh kirjoitti:

        En lopeta. Sinäkin voisit opetella vaikka käyttämään yhtä nimimerkkiä, niin olisi selkeää, mitkä rasittavat kirjoitukset ovat sinun näppäimistöstäsi lähtöisin. Minun tekstieni lukemisen voit välttää helposti, kunhan hyppäät yli tällä nimimerkillä kirjoitetut tekstit. Vai onko lukematta jättäminenkin liian rasittavaa? Pitääkö muiden olla kirjoittamatta, kun viestin huomiottajättäminen on liian vaivalloista?
        Tämä voi tuntua hullulta, mutta tuskin FinnVape täällä päivystää, vaikka me muut niin teemmekin. Jos teitä oikeasti kiinnostaa takuuehdot (mitä epäilen), te kyllä pystytte ottamaan asiakaspalveluun yhteyttä. Mutta kun se pääasiahan on kehitellä salaliittoteorioita, eikö?

        Itse ainakin tilaisin puffilta ennemmin kun tuolta salailijalta joka palkkaa tänne kirjoittelijoita sotkemaan palstaa. Postit ja takuut ainakin toimii paremmin kun tässä ketjun kaupassa, arizona myös selkeästi parempi


      • Väyh väyh
        Qq9 kirjoitti:

        Itse ainakin tilaisin puffilta ennemmin kun tuolta salailijalta joka palkkaa tänne kirjoittelijoita sotkemaan palstaa. Postit ja takuut ainakin toimii paremmin kun tässä ketjun kaupassa, arizona myös selkeästi parempi

        Kuule. Niin tilaan Puffilta minäkin. Salaliittoteoriasi voi tunkea Hämärän Rajamaille, minne ne kuuluvatkin. Vai uskotko minun saavan palkkaa myös Puffilta? Oliko se tilauksen mukana tullut karkki kenties palkkaa? Kait mun pitää alkaa kirjoittaa Puffista enemmän, jotteivat tyhjästä maksaneet...


      • Timpptv
        Väyh väyh kirjoitti:

        Kuule. Niin tilaan Puffilta minäkin. Salaliittoteoriasi voi tunkea Hämärän Rajamaille, minne ne kuuluvatkin. Vai uskotko minun saavan palkkaa myös Puffilta? Oliko se tilauksen mukana tullut karkki kenties palkkaa? Kait mun pitää alkaa kirjoittaa Puffista enemmän, jotteivat tyhjästä maksaneet...

        Finnvapella ainakin hidas toimitus


      • 3+16
        Timpptv kirjoitti:

        Finnvapella ainakin hidas toimitus

        Aivan yhtä hidas kuin mistä tahansa espanjalaisesta kaupasta. Kumma juttu kyllä ku ei tule yhtä nopeasti kuin suomesta, hyvin erikoinen.


      • Vero.fi
        3+16 kirjoitti:

        Aivan yhtä hidas kuin mistä tahansa espanjalaisesta kaupasta. Kumma juttu kyllä ku ei tule yhtä nopeasti kuin suomesta, hyvin erikoinen.

        Joo siksi suosi suomalaista jotka maksaa veronsa sentään suomeen eikä pelleile jossain ulkomailla


      • Väyh väyh
        3+16 kirjoitti:

        Aivan yhtä hidas kuin mistä tahansa espanjalaisesta kaupasta. Kumma juttu kyllä ku ei tule yhtä nopeasti kuin suomesta, hyvin erikoinen.

        Mulla on pitäneet toimitukset kutinsa, eli sen 3-4 päivää. Tosin yksi paketti viipyi matkalla lähemmäs kaksi viikkoa, mutta sitä en ihmettele. Olin tilannut sen kirjattuna (oli vähän kalliimpaa tavaraa), ja niillä nyt vaan tuppas kestämään pitempään. Ilmeisesti noista kirjatuista on sittemmin luovuttu just niiden hitauden tähden...
        Noh. Nykyään tulee käytettyä tuota ihan "tavallista" kirjettä, eikä vielä ole mitään mihinkään hukkunut. Uskon kyllä, että paketit välillä jumittaa ja toimitusajat voi venyä, mutta niin se voi tehdä minkä vaan paketin kohdalla, joka ulkomailta tulee. Mulla nyt vaan on tapana tilata nesteet niin ajoissa, ettei joudu kärvistelemään, joten mulle on ihan sama, vaikka kestäiskin sen viikon/pari.
        Tuntuu, että ihmisillä on nykyään ihan hirveä hoppu kaiken kanssa. Mä taas jaksan odotella pitempäänkin. Kait mulla on ne kuuluisat lehmän hermot. Ainakin joissain asioissa.


      • Väyh väyh
        Vero.fi kirjoitti:

        Joo siksi suosi suomalaista jotka maksaa veronsa sentään suomeen eikä pelleile jossain ulkomailla

        Suomesta et saa niksanesteitä, elleivät täkäläiset kaupat kierrä lakia. ;)


      • 14+16
        Vero.fi kirjoitti:

        Joo siksi suosi suomalaista jotka maksaa veronsa sentään suomeen eikä pelleile jossain ulkomailla

        Helppohan se on suomalaista suosia kun valvira se on mikä pakottaa ne kaupat pois suomesta. Esim nikotiinittomalle laittoivat 100 000€ uhkasakon. Että siinähän maksat sitä veroa suomeen aivan rauhassa.


    • 20+16

      No mitä järkeä tänne on tulla ja kirjoitella perättömiä useammasta kaupasta? Tuntuu olevan tuo ilmiö vähän useammassa ketjussa täällä tällä hetkellä. Tämänkin ketjun lähtötilanne on oikeasti se että asiakas on ollut väärässä ja aivan turhaan on siitä aloittanut turhan mylvimisen.

      Se itellahan ei tosiaan niitä litium akkuja kuskaa, eikä sen malesian hukkaan menneen koneen takia kuskaa moni kuriiriyhtiökään enää. Itse ainakin uskoisin että jos tulee takuu asiaa niin saa sen varmaan tämänkin paikan kanssa jotenkin hoidettua. Nykyaikana, kiitos noiden foorumeiden venkoilijakaupoista häipyy asiakkaat kyllä hyvinkin äkkiä.

      Niitä takuuvikaisia akkuja ei varmaan isoja määriä yleensäkkään ole. Itseltäni "kuoli" yksi akku minkä olin ostanut suomikaupasta (siis sellaiselta missä on varastokin suomessa) eikä mun silloin tarrvinnut edes lähettää sitä rikkinäistä akkua takaisin, vaan sain postissa suoraan uuden.

    • Höhöhöpö

      Edelleen kiinnostaa se oikea tieto, eikä puheenaiheen vaihto yrittäen välttää aihetta. Tämä juuri vaikuttaa siltä venkoilulta sillä tämän kaupan asiakkaat on aina väärässä jos kauppaa ei kehuta, kritiikkiä ei kestetä ja aletaan vääntää juttua jostain ihan muusta.

      • Väyh väyh

        Sinähän se olet sitä mieltä, että kauppa venkoilee ja asiakkaat ovat aina väärässä. Jos joku kaupan asiakas kertoo toisenlaisista kokemuksista väität, että kyseessä on kauppias itse. Et ilmeisesti ole edes kaupan asiakas, joten mistä oikein nariset?
        Yli vuoden olen tuostakin liikkeestä tilannut ja voin todeta, etten ole tullut "väärinkohdelluksi". Homma on pelannut ihan hyvin enkä ole mitään venkoilua havainnut. Paketti tuli perille jopa vesivaurion aikana, vaikka oletin, ettei tilausta välttämättä pystytäkään toimittamaan.
        Kerro, mikä se sinun oikea ongelmasi on. Kerro joku oma kokemuksesi noiden Salaiset kansiot -juttujesi sijaan. Miksi välttelet aihetta? Miksi venkoilet?


    • 19+14

      Mikähän se sun alkuperäinen ongelma edes oli? Eikö tässä nyt koko ajan oo puhe ollut niistä akuista? Jos sulla akku hajoaa takuuaikana niin kyllä se asia täällä hoituu.

      Tuollaisella asenteella voi olla että on aika hankala elämä jonkun muunkin kaupan asiakkaana sinulla. Jos kauppias ilmoittaa sivuillaan että tuotteellamme on takuu, niin ei sen tarvitse alkaa etukäteen kenellekkään selvittämään miten takuuasiat hoidetaan. Riittää että kauppias hoitaa sen takuuasian ja opastaa asiakasta KUN se takuutilanne tulee eteen.

    • Raija6-1

      Itsekin olisin asiakkaana kiinnostunut tuollaisesta takuuasiasta ennen tilausta. Mutta täällä näkyy nämä pari vaan keskenään kirjoittelevan ja asia jää taakse.

    • 12+7

      Finnvapen asiakaspalvelun vastausta odotellen

      • Väyh väyh

        No hyvä. Joku teki jotain järkevää... XD


      • Yhm

        Kummallista asiakaspalvelua kun täällä ja tuolla suolisavuke foorumilla kirjoitellaan koko ajan ja kun kysyy tästä niin hävitään kunpieru saharaan.


    • Väyh väyh

      Mene sinne suolisavukepalstalle kyselemään, jos on hirveä hätä. Jos et ole pistänyt merkille, kauppiaat harvemmin täällä kirjoittelee. Suoli24 kun ei ole minkään firman asiakaspalvelu-palvelu vaan yleinen dillejen kokoontumispaikka. Siitähän tuo Suoli24 lempinimikin on saanuut alkunsa.
      Suolisavukkeessa puljuilla on omat ketjunsa toisin kuin täällä. Siitä syystä varmaan siellä kirjoittelevat enemmän. Simppeliä, Watson.

      • Yhm

        No ainakin joku kirjoittelee täällä finnvapen nimellä kun ketjua lukee, kaipa se on joku sitten ottanut heidän nimensä käyttöön. Yleisesti totesin että kun asia kääntyi tuohon niin vastailu loppui.


      • Väyh väyh
        Yhm kirjoitti:

        No ainakin joku kirjoittelee täällä finnvapen nimellä kun ketjua lukee, kaipa se on joku sitten ottanut heidän nimensä käyttöön. Yleisesti totesin että kun asia kääntyi tuohon niin vastailu loppui.

        En sanonutkaan, etteivätkö kirjoittelisi. Sanoin, että kirjoittelevat harvemmin. Tosi asia nyt vaan on se, että kauppiaiden kommentteja täältä löytyy hyvin vähän. Ne kun eivät päivystä tällä palstalla, vaikka joskus saattavatkin käydä kääntymässä. Siksi kauppiaille esitetyt kysymykset kannattaa lähettää kauppiaille itselleen.
        Jos esim. FinnVape aikoisi täällä alkaa päivystämään, eivätköhän ne ensimmäiseksi rekisteröisi itselleen nimimerkin. Niin minä ainakin tekisin.


    • Yhm

      Eli toikin kommentointi tuolla ylempänä oli täyttä shittiä vaikka niin asiantuntevasti kertoi kuinka postittivat asiakkaalle uuden tuotteen ym. No tätähän tää on. Alkuperänen postaaja vain tietää tämänkin totuuden.
      Sitä vähän ihmettelinkin miksi ei ole rekisteröity nimimerkki eikä enään uskaltanut vastailla kun joku kyseli lisää.

    • Väyh väyh

      Jos viittaat mun viestiin, niin kehoitan treenaamaan lukemisen ymmärtämistä. En ole missään väittänyt, etteikö ole mahdollista, että kauppiaat saattavat käydä täällä kommentoimassa. Totesin vain, että sitä tapahtuu hyvin harvoin. Voi hyvinkin olla, että viesti oli FinnVapelta.
      Homma nyt vaan on niin, että jos tahtoo kauppiaaseen yhteyden, se kannattaa ottaa suoraan kauppiaaseen. Ei olettaa, että kauppiaat PÄIVYSTÄISIVÄT täällä vastailemassa kysymyksiin. Jos päättäisivät niin tehdä (mihin mielestäni ei kukaan täyspäinen putiikin pyörittäjä tuhlaa aikaansa), varmaan sitten rekisteröisivät itselleen nimimerkin, jonka takaa kommentoivat. Kapish?

    • ja taas

      Kyllähän noille vammasille on aivan sama mitä niille sanoo, niin ne saa oikeen orkut siitä aina kun saa ymmärtää väärin joka ikisen asian. Muistakaa vielä se että ei sen kauppiaan tarvii kertoa miten takuunsa hoitaa etukäteen, se kyllä riittää ainakin minulle että se takuu on ja uskon että se hoituu.

      Joillekkin voi ehkä olla parempi että tilaa vaikka jostain kiinalaiselta hikipajalta suoraan jos kerran kokee saavansa sieltä paremmin mitä tilaa.

      Luetun ymmärtämistä täällä tuskin paljoa porukalla on kun osa ei edes osaa/uskalla kysyä suoraan kaupalta miten ne takuut menee jos niin paljon ahdistaa. Varmaan liian hankala laittaa ne kysymykset, sähköposti ja oma nimi niihin lokeroihin siinä lomakkeessa oikein.

    • Aloittajalle

      No selkoa tuhon putken postitusasiaan ei ainakaan tämän viestiketjun perusteella ole tullut josta tässä ketjussa käsittääkseni on ollut kysymys, sittenhän tämä normaaliin tapaan on mennyt väittelyksi jostain ihan muusta sekä parin ihmisen kirjoitteluksi. No ehkä on järkevämpää aloittajan avata uusi ketju asialle jos meinaa asiaa jotain selvyyttä saada kauppiaalta.

      Olihan tämä varoituksen sana muille etteivät ainakaan kyseiseen firmaan lähetä mitään tuotteita jos ei saa puljulta palautussopimuksen tunnusta tai lähetä dhl kautta heidän laskuunsa.

      • 8+19

        No tämä voi olla varoituksen sana kaikille olla lähettämättä MIHINKÄÄN kirjaamattomana palautuksia, koska vastuussa on aina lähettäjä.


      • Väyh väyh

        Aloittaja on kirjoittanut viestinsä 7.3. eikä tyypistä ole sen jälkeen kuulunut hiiskaustakaan. Mistä päättelet, että hän olisi uutta ketjua asiasta avaamassa? Edelleenkin näytät kuvittelevan, että tuollaisia asioita hoidetaan postittelemalla ketjuja tälle palstalle. Tuo tyyppihän on jo "reklamoinut" asiasta putiikille (eli ottanut kauppaan SUORAAN yhteyttä, ei tämän palstan kautta), joten eiköhän asia ole sitä kautta hoidettu. Ainakaan aloittaja ei ole katsonut aiheelliseksi mitään kirjoittaa tuon jälkeen.
        Kannattaisko sun ihan oikeasti keskittyä johonkin muuhun välillä. Kun ei se aloittajakaan täällä tunnu olevan vastailemassa sinun moninaisiin kysymyksiisi. Mä ainakin menen nukkumaan. Huomenna on täyspäinen päivä enkä jaksa enää vääntää jonkun paranoidin androidin kanssa. Hyvää yötä, Marvin.


    • 12+7

      No tässä vastaus takuukyselyyn eli voipi kestää saada vastausta, yhtä nopeaa vastaaminen varmaankin kun postin kulku....

      Tämä on automaattinen vastausviesti:
      >Valtavan sähköpostimäärän takia viesteihin vastaamisessa kestää tavallista kauemmin.


      Että ota siinä yhteyttä jos on kiireellinen asia, sama kun itellaan laittas viestiä, vastaavat parin viikon päästä jos jaksavat

      • orkku tulee valivali

        Ei varmaan oo mitään asiaa mistä ette osaisi valittaa? Yöllä laitatte kyselyä ja taas tulee itku (ja orkku ilmeisesti kans) kun ei tule viidessä minuutissa vastausta.


    • 12+7

      No niinhän ne finnivapen asikkaat on aina kehuneet että vastaukset tulee saman tien ja jos automaatti vastauspostissa on tuollaisia että vastaaminen kestää niin katotaan kuinka kauan ettei jää arvailujen varaan, kyllä se tieto tänne laitetaan ihmisille tiedoksi.

    • munaton ritari

      finnivapen asikkaat? Nyt ei näköjään onnistu enää kirjoittaminenkaan enää, tosin ei se kovin yllättävää ole, kun ei lukeakkaan osata. On tämä länsimaisen ihmisen ahdinko kova kun ei saa enää nettikaupastakaan vastausta keskellä yötä, vaikka ei edes ostamassa ole mitään.

      Onneksi on kaltaisiasi kuluttajia puolustavia ritareita, ketkä jaksavat junkuttaa jostain akun takuuasioista, vaikka sinulla ei ole aikomustakaan ostaa yhtään mitään. Ainut vaan että opettele ensin lukeman ja kirjoittamaan, jos tarkoituksesi on soittaa suuta, niin sitäkin kannattaa vielä harjoitella. Jos tarkoituksesi on tehdä itsestäsi täydellinen pelle ja näyttää muille että elämässäsi on ongelmia, mitä nyt vaan syystä tai toisesta haluat purkaa nettikauppojen niskaan, se on tullut kaikille varmasti jo selväksi.

      Kenellekkään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi että tässä on kyseessä joku aivan muu asia, kuin se että et saa lähetettyä akkua Espanjaan. Jos olet vaikka sitä varten niin vihainen kaikille että sinulla on lyhyt muna, ei se siitä pitene vaikka miten täällä ruikutat akuista ja sähköpostien vastauksista.

    • 6mn

      Miksiköhän tämä on niin arka aihe, onko joku sohaissut kusiaispesään?

    • 2+4

      Ei tässä mitään arkaa ole, ei kai siitä vaan saa minkään kaupan syytä jos ihmiset ei osaa itse lukea tai kirjoittaa? En minä ainakaan saa vaikka miten päin yrittäisin asian ajatella.

      Ei tuollainen turha kaikkien mustamaalaaminen ole kenenkään etu.

    • v+6

      Itse ainakin kun luin ketjun läpi niin täällä on pari ketkä haukkuu kaikki muut ketkä yrittävät kysellä jotain asiaa. Sehän vaan on foorumien tarkoitus että jos jokin asia askarruttaa niin niitä pohditaan täällä oli se sitten parin häirikön mielestä sopivaa tai ei.
      Kaikki asiat mitä näillä foorumeilla kirjoitellaan ei välttämättä ole kauppiaan mieleen tai kiivaasti kauppaa puolustavan mieleen.

    • tirp0

      Lääkelaitos kielsi heinäkuussa 2008 sähkötupakan nikotiinia sisältävien versioiden myymisen Suomessa, koska nikotiinia sisältävät tuotteet luokitellaan lääkeaineeksi.[5]

      Vantaan käräjäoikeus vapautti helmikuussa 2011 sähkötupakoita ilman lääkemääräystä tilanneen miehen lääkerikossyytteestä sillä perusteella, ettei reseptiä tarvittu koska kerta-annokset olivat niin pieniä. Tämän takia Tulli luovuttaa pysäyttämänsä sähkötupakkatilaukset niiden tilaajille.[6][7]

      Sähkötupakkaa ja siinä käytettävää nikotiinitonta nestettä saa myydä Suomessa. Nikotiinia sisältävää nestettä sen sijaan ei saa myydä Suomessa, mutta saa ostaa ETA-alueelta (paitsi Suomesta) ja tuoda maahan omaan käyttöön Suomeen.[4] 1. tammikuuta 2012 voimaan tulleen tupakkalain muutoksen myötä sähkötupakan mainonta internetissä kiellettiin.[8] Tupakkalain ikärajaa koskeva sääntely ei koske sähkötupakkalaitteita ja niissä käytettäviä nikotiinittomia nesteitä. Nikotiinia sisältävät nesteet kuuluvat lääkelain piiriin.[9]

      Maaliskuussa 2012 päätti Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä kieltää sähkötupakoiden käytön joukkoliikenteessä sekä kuljettajien taukotiloissa, perustellen asiaa ulkoisesti savuketta muistuttavan sähkötupakan käytön aiheuttamilla sekaannuksella ja hämmennyksellä sekä vedoten nestepatruunasta vapautuvien vesi- ja glyserolihöyryjen aiheuttamiin mahdollisiin hengitysoireisiin.[10]

      Terveysvaikutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ylilääkäri Antero Heloman mukaan on hyvin todennäköistä, että sähkötupakka ei ole yhtä haitallista kuin tavallinen tupakka. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä mutta suosittelee käyttämään tupakoinnin lopettamisessa perinteisiä nikotiinikorvaustuotteita ja vieroituslääkkeitä.[11][12][13]

      Sähkötupakasta on löydetty joitakin terveydelle haitallisia aineita, mutta huomattavasti vähemmän kuin tavallisista savukkeista.[14][15][16][17][18][19][20] Terveysriskejä koskevaa keskustelua on käyty etenkin sähkötupakasta löydetyistä syöpää aiheuttavista nitrosamiineista ja Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n vuonna 2009 tekemästä dietyleeniglykolilöydöksestä. Nitrosamiineja on löydetty yhtä millilitraa kohden (sis. useita kerta-annoksia) keskimäärin tuhannesosan verran yhden savukkeen sisältämästä nitrosamiinimäärästä. Määrää ei pidetä terveydelle haitallisena. Vastaavia nitrosamiinipitoisuuksia esiintyy esim. jo hyväksytyssä käytössä olevissa nikotiinikorvaustuotteissa.[21][22][23][24] Dietyleeniglykolilesiintymä puolestaan on osoittautunut yksittäiseksi poikkeustapaukseksi, ts. kyseistä ainetta ei ole löydetty muissa laboratoritesteissä. Myöskään ko. löydöksestä ei sellaisenaan aiheutunut terveysriskiä.[25]

      Yhdysvaltalaisen yliopistotahon elokuussa 2013 julkaiseman, tähänastista sähkötupakkatutkimusta yhteenkoostavan tutkimusraportin mukaan sähkötupakan tuottamasta höyrystä ei ole löydetty käyttäjälle vaarallisia määriä haitallisia aineita. Vertailukohtana on käytetty työympäristössä sallittujen haitta-ainepitoisuuksien raja-arvoja. Sähkötupakkahöyrystä löydettyjen haitallisten aineiden määrät pysyvät pääsääntöisesti alle 1%:ssa sallituista määristä ja korkeimmillaankin alle 5%:ssa.[26]

      Chest-lehdessä vuonna 2011 julkaistussa tutkimuksessa sähkötupakan käytön havaittiin aiheuttavan hengitysteiden toimintaan ainakin lievästi ja väliaikaisesti heikentäviä vaikutuksia. Tutkijoiden mukaan ko. tilastollisesti havaittavilla vaikutuksilla ei kuitenkaan ole välttämättä kliinistä merkitystä.[27][28][29]

    • 67miesd

      Lääkelaitos kielsi heinäkuussa 2008 sähkötupakan nikotiinia sisältävien versioiden myymisen Suomessa, koska nikotiinia sisältävät tuotteet luokitellaan lääkeaineeksi.[5]

      Vantaan käräjäoikeus vapautti helmikuussa 2011 sähkötupakoita ilman lääkemääräystä tilanneen miehen lääkerikossyytteestä sillä perusteella, ettei reseptiä tarvittu koska kerta-annokset olivat niin pieniä. Tämän takia Tulli luovuttaa pysäyttämänsä sähkötupakkatilaukset niiden tilaajille.[6][7]

      Sähkötupakkaa ja siinä käytettävää nikotiinitonta nestettä saa myydä Suomessa. Nikotiinia sisältävää nestettä sen sijaan ei saa myydä Suomessa, mutta saa ostaa ETA-alueelta (paitsi Suomesta) ja tuoda maahan omaan käyttöön Suomeen.[4] 1. tammikuuta 2012 voimaan tulleen tupakkalain muutoksen myötä sähkötupakan mainonta internetissä kiellettiin.[8] Tupakkalain ikärajaa koskeva sääntely ei koske sähkötupakkalaitteita ja niissä käytettäviä nikotiinittomia nesteitä. Nikotiinia sisältävät nesteet kuuluvat lääkelain piiriin.[9]

      Maaliskuussa 2012 päätti Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä kieltää sähkötupakoiden käytön joukkoliikenteessä sekä kuljettajien taukotiloissa, perustellen asiaa ulkoisesti savuketta muistuttavan sähkötupakan käytön aiheuttamilla sekaannuksella ja hämmennyksellä sekä vedoten nestepatruunasta vapautuvien vesi- ja glyserolihöyryjen aiheuttamiin mahdollisiin hengitysoireisiin.[10]

      Terveysvaikutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ylilääkäri Antero Heloman mukaan on hyvin todennäköistä, että sähkötupakka ei ole yhtä haitallista kuin tavallinen tupakka. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä mutta suosittelee käyttämään tupakoinnin lopettamisessa perinteisiä nikotiinikorvaustuotteita ja vieroituslääkkeitä.[11][12][13]

      Sähkötupakasta on löydetty joitakin terveydelle haitallisia aineita, mutta huomattavasti vähemmän kuin tavallisista savukkeista.[14][15][16][17][18][19][20] Terveysriskejä koskevaa keskustelua on käyty etenkin sähkötupakasta löydetyistä syöpää aiheuttavista nitrosamiineista ja Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n vuonna 2009 tekemästä dietyleeniglykolilöydöksestä. Nitrosamiineja on löydetty yhtä millilitraa kohden (sis. useita kerta-annoksia) keskimäärin tuhannesosan verran yhden savukkeen sisältämästä nitrosamiinimäärästä. Määrää ei pidetä terveydelle haitallisena. Vastaavia nitrosamiinipitoisuuksia esiintyy esim. jo hyväksytyssä käytössä olevissa nikotiinikorvaustuotteissa.[21][22][23][24] Dietyleeniglykolilesiintymä puolestaan on osoittautunut yksittäiseksi poikkeustapaukseksi, ts. kyseistä ainetta ei ole löydetty muissa laboratoritesteissä. Myöskään ko. löydöksestä ei sellaisenaan aiheutunut terveysriskiä.[25]

      Yhdysvaltalaisen yliopistotahon elokuussa 2013 julkaiseman, tähänastista sähkötupakkatutkimusta yhteenkoostavan tutkimusraportin mukaan sähkötupakan tuottamasta höyrystä ei ole löydetty käyttäjälle vaarallisia määriä haitallisia aineita. Vertailukohtana on käytetty työympäristössä sallittujen haitta-ainepitoisuuksien raja-arvoja. Sähkötupakkahöyrystä löydettyjen haitallisten aineiden määrät pysyvät pääsääntöisesti alle 1%:ssa sallituista määristä ja korkeimmillaankin alle 5%:ssa.[26]

      Chest-lehdessä vuonna 2011 julkaistussa tutkimuksessa sähkötupakan käytön havaittiin aiheuttavan hengitysteiden toimintaan ainakin lievästi ja väliaikaisesti heikentäviä vaikutuksia. Tutkijoiden mukaan ko. tilastollisesti havaittavilla vaikutuksilla ei kuitenkaan ole välttämättä kliinistä merkitystä.[27][28][29]

    • 7+7

      Jaa se varmaan taas kauppias täällä hädissään kirjoittelee taas roskapostia että hukkuis keskustelu niiden yrityksen jatkuvasti vaihtuvista tiedoista ja muista epäselvyyksistä. Postataanpa siis tuo edellinen viesti uudelleen.

    • 5+6

      Jaaha kauppias yrittää hävittää viestinsä roskaposteihin

    • 6+6

      Jaaha kauppias yrittää hävittää viestinsä roskaposteihin laitetaan perään uudelleen aloitus posti

      Tilasin puljusta aero S modin hintaan 99€, joka ei toiminut. Reklamoin ja pyysivät lähettämään putken takaisi. Lähetin kuukausi sitten ja nyt kaveri kertoo, ettei posti ole tuonut. Ja paskat. Arvatkaa tilaanko enää mitään tuolta.

    • Kennedy Oswald

      Hei ihan oikeesti herätkää ja ottakaa se tyhmännäköinen foliohattu pois päästä! Kauppiashan se varmaan tänne joka ketjuun pasteaa wikipedia...

      Pasteanpa kauppiaan vastauksen tuohon op:n viestiin, että pysytään asiassa:

      Kyseinen asiakas oli tosiaankin lähettänyt oman ilmoituksensa mukaan palautuksena toimimattoman tuotteen meille, mutta se ei ollut meille asti tullut.

      Jos jollekin tulee yllätyksenä, että posti (varsinkin ulkomaanposti) saattaa kulkea omia reittejään jopa kuukausia ja joskus lähetys ei tule koskaan perille, et ole varmaankaan juurikaan käyttänyt postin palveluja.

      Lähetimme kuitenkin lopulta asiakkaalle uuden laitteen veloituksetta, vaikka emme voineet olla varmoja, oliko tuotetta meille lähetetty ja jos oli, oliko siinä vikaa.

      Ja kas, pari päivää lähettämisen jälkeen posti toikin matkalla hiukan kärsineen palautuslähetyksen. Testasimme laitteen, emmekä löytäneet siitä vikaa...

      • 11+13

        Toi tällä palstalla riekkuva häirikköhän näyttää olevan se startsmogin ketjusta löytyvä "tyytyväinen", joka kirjoittaa useammalla nimimerkilla. Ainakin tekstien tyyli on samaa ja samat kirjoitusvirheet toistuvat. Oisko niin, että herra sössi oman kauppansa asiat, ja kun asiakkaat katosivat, alkoi häiriköidä kaikissa muissa sähkösavuke ketjuissa? Toinen vaihtoehto on, että se on joku, jolla viiraa muuten vaan päässä.

        Tää palstahan on normaalisti hyvinkin hiljainen. Viimeaikainen aktiviteetti on enimmäkseen just ton yhden tyypin aikaansaannosta. Kannattaa varmaan vaan jättää koko jätkä huomiotta. En usko, että sitä foliohatusta eroon hankkiutuminen auttaa...


    • klt12

      Jaahas kauppias yrittäää hämätä taas vaihtamalla aihetta ja haukkumalla muita, ei tolla pitkälle omaa kauppaa kannateta.

      • 6+5

        Kannattaisko sun ymmärtää tuo itse ja toimia sen mukaan?


    • 12+19

      Kannattais ottaa tänkin ketjun kauppiaan nöyrempi asenne kun tuo asiakkaiden ja muiden haukkuminen. Olet nyt kirjoitellut kaikki ketjut täyteen ja haukkunut kaikki muut, välillä nimim. finnvape(jota ei edes rekisteröity) välillä väyh väyh, munaton ritari ja onhan sulla noita kymmeniä nimimerkkejä 6 5 ym ym.
      Ei se asian käsittely tästä häviä vaikka kuinka yrität vääntää keskustelua pois aiheesta, pahennat vaan tilannettasi tuolla.

    • 12-v

      Voi v*ttu mitä sekopäitä...

    • 16+20

      Ei ois varmaan mikään iso yllätys jos tuo häiriköitsijä olisi Startsmogin entinen (ja siis myös samalla nykyinen vaikka muuta väittää) kauppias. Yllättäen meni tämä meno melko villiksi kun alkoi porukka kysellä täällä rahojensa perään. Startsmogin sivullakin oli sitä samaa shittiä mitä täällä kaikenmaailman rikosilmoituksista ja perättömistä kirjoittelijoista, että sen kaupan kauppias täällä ainakin on 100% varmasti ollut riehumassa.

    • pönttöä väkeä

      Hoh hoijaa älä nyt trollaa taas tota samaa mitä kaikkialle muualle, ei oikeesti jaksa lukea enään tätä samaa joka ketjusta. Olet nyt viiteen ketjuun ainakin haukkunut kaikki muut joko olisi aika lopettaa.
      Kyllähän tän nyt näkee sokeakin että täällä riehuu ainakin finnvape kauppias ja varmasti monet muutkin.
      Jos kauppias noin ales voi mennä niin ei voi kun ihmetellä, meinaatteko saada tällä trollaus kilpailulla heidän entiset asiakkaat itsellenne? Laita vaikka mainos ennemmin johonkin nettiin niin uskon että ihmiset paremmin tulevat ostamaan sillä keinolla.

    • 4+15

      Jos Startsmog itsekkin kirjoittelee omilla sivuillaan tuota samaa mitä täällä, niin varmaan sinnekkin niiden sivuille on käynyt sen haukkumisen kirjoittamassa finnvapen kauppias??

      Tälläkin palstalla on tuhansia ihmisiä joka päivä eli kirjoittaja varmaan voi olla joku muu kuin kauppias myös? Minulle on oikeasti aivan sama ostatko finnvapelta tai et osta, en ole sinne missään yhteyksissä, en niin myyjänä enkä asiakkaana eli se ei minun tuskaa lisää/vähennä mitä teet. Ei myöskään ahdista minua millään tavalla vaikka käyt jokaisessa ketjussa inisemässä kaikista viesteistä että ne on aina sen kyseisen kauppiaan kirjoittamia, mistä keskustellaan.

      Se on kuitenkin 100% faktaa että Startsmogin kauppias on kirjoitellut myös omilla sivuillaan samaa asiakkaiden haukkumista "tiedotteena" ja sinne sivuille ei pysty tasan kukaan muu kirjoittamaan kuin kauppias itse. En kyllä itsekkään uskonut että kukaan kauppias olisi niin pimeä että tulisi johonkin suomi24 palstalle haukkumaan asiakkaansa sen jälkeen kun on jättänyt tuotteet toimittamatta, mutta pakko se vaan on uskoa kun ne jutut ilmestyi myös kaupan sivuille =)

    • 4+16

      Onko se kauppa noin kova uhka sulle vai kilpailetko tosiaan sen entisistä asiakkaista kun et muuta kirjoitetavaa keksi, kerro nyt rehellisesti kauppasi nimi? Osaatko vain yhden sanan kirjoittaa joka on tuon kaupan nimi?

      100% faktaahan on myös se että keksit juttuja ja haukut muita, ei tosiaan uskoisi että kauppias voi pitää asiakkaitaan noin tyhmänä etteivät näe lävitsesi.
      Yrität taas hämätä sitä tosiasiaakin mitä tässä ketjussa on käsitelty, alkuperäinen asiahan oli se että asiakkaalta on kadonnut lähetys ja toinen on ollut kysymys takuuasioista johon yllättäen tämä ns. kauppias ei ole uskaltanut vastata.

      Muista nyt laittaa seuraavaankin vastaukseesi se sama litania mitä olet joka ketjussa jankannut.

    • 16+13

      Taidat olla itse Startsmogin kauppias kuka täällä vaan kulkee muita mollaamassa, ei kai nyt kellään voi olla tuollaista selittämisen tarvetta muuten. Ja kuten sanottu minulle on aivan sama mistä tilaatte ei minua kiinnosta. Hauska vaan seurata kun joku luulee jokaista ketjussa kirjoittajaa kauppiaaksi.

    • 4+16

      Ei ole mitään yhteyksiä ei tämän ketjun kauppaan eikä tuonne toiseen, kyllästyttää kun samat jaarittelijat ehkä(2-3 ihmistä) koko ajan kopioivat samoja viestejä ketjusta toiseen ja pilaavat kaikki ketjut. Nyt on varmaan viisi kuusi ketjua tätä samaa jorinaa menossa.
      Arvasin kyllä että vastaat juurikin noin että olen varmaan tuo kauppias ei ollut vaikea arvata :) Sehän lisätään nykyään joka ketjuun jos joku jotain kommentoi, lapsellista.

    • 2+8

      No niin kai se sinäkin koko ajan väität että minä olen finnvapen kauppias, pakko oli heittää tuo kauppiaslegenda sinullekkin. =) Ei nimittäin ole minullakaan mitään yhteyksiä kumpaankaan kauppaan.

      Välillä se tuntuu että täällä on vaan 2 ihmistä ketkä täällä kirjoittelee, mutta on niitä useampi.

    • FinnVape (kauppias)

      Hei, kauppias täällä, vaikka joku muu onkin tänään rekisteröinyt nimimerkin FinnVape :)
      Koska tuo takuuasia on jäänyt jotakuta kovasti vaivaamaan, niin laitanpa tänne vielä saman tekstin, jonka kirjoitin tuolle postaajalle joka lupasi kysyä sitä sähköpostitse, koska hän ei jostain syystä sitä sitten itse viitsinyt tänne laittaa (suomi24.fi-päätteisestä osoitteesta tuli viesti sähköpostiin klo 20:24 ja siihen vastattiin klo 0:34). Tässä ensin kysymys:
      Hei
      Lueskelin keskustelupalstalta takuu asioita sekä teidän sivuiltanne ja asiaa
      vaan palstoilla salailtiin koskien mm. Akkujen palautusta suomesta espanjaan.
      Myös asiakaspalvelunne vetäytyi piiloon kun sitä joku kyseli.
      Kuka siis maksaa takuukorjausten lähetykset eli onko asiakkaalle ilmaista?
      Millä ne lähetetään kun ilmeisesti itella ei ainakaan kuljeta akkuja? Mikä on
      takuukorjausten kestoaika ?
      Suomi kaupoissa kun takuukuljetukset on selkeämpiä ja ei viitsi tilata jos
      sitten joutuu kaikkien kuljetusten maksut maksamaan itse niin nehän on
      kalliimpia kuin itse tuotteet. Käsittääkseni esim. Ups ottaa yli 50e jos
      lähettää sinne pienen paketin, eli maksatteko te tuon kuljetuksen? Samoin
      tietysti muissakin laitteissa tuo kuljetusmaksu.
      Toivottavasti saa selkeän vastauksen sillä aiemmin ei ainakaan uskalla tilausta
      tehdä.

      Vastaus:
      Hei,

      Kyse ei ole salailusta tai piiloon vetäytymisestä., asia on vain niin monimutkainen, että sitä on turha yrittää selittää Suomi24-tyylisellä sivustolla, jossa asiallisetkin keskustelut muuttuvat hetkessä... ei niin asiallisiksi

      Kuten tiedätkin, Itella, lähes ainoana postilaitoksena maailmassa, tulkitsee IATAn turvasäädöksiä siten, että kaikkien Lithium-akkujen kuljettaminen lentopostitse Suomesta on erittäin hankalaa.
      Itellan tulkinta koskettaa meitä nimen omaan akkuja sisältävien tuotteiden palautus- ja takuu-asioissa ja onkin vaikea antaa yleispäteviä ohjeita palautuksiin.
      Tästä syystä kukin tapaus käsitellään erikseen ja käytetään tapauskohtaista harkintaa.
      Takuupalautusten hankaluus on myös kannustanut meitä etsimään laadukkaampia tuotteita, jotta vikaantumisten määrä olisi mahdollisimman pieni :)

      Joissain tapauksissa asiakasta pyydetään lähettämään vialliseksi epäilty tuote normaalina postina meille (me korvaamme palautuksesta aiheutuvat postikulut joko tuotteina tai alennuskoodina).
      Posti ei todellakaan läpivalaise kaikkea ulkomaille lähetettävää postia ja suuri osa tulee perille normaalisti.

      Asiakkalle palautuvien läpivalaistujen lähetysten suhteen noudatetaan yleensä kahta käytäntöä:

      Toinen on lähettää tuote DHL Express -lähetyksenä käyttäen meidän asiakasnumeroamme.
      Tätä käytetään harvoin ja vain arvokkaimpien tuotteiden ollessa kyseessä.

      Toinen käytäntö on lähettää asiakkaalle uusi tuote varmistuttamme vikaantumisesta (kirjallinen selvitys vian ilmenemisestä mahdollisten valokuvaliitteiden kera)
      ja pyytää viemään viallisen kierrätykseen.
      Tämä käytäntö on kaikista yleisin ja sitä käytetään noin 95 %:ssa kaikista akkujen vikaantumistapauksista.

      Käytetäänkö tätä väärin? Varmasti, mutta suurin osa asiakkaistamme on luottamuksemme arvoista.

      Kuluttajaviraston ohjeistuksessa ( http://www.kuluttajavirasto.fi/faq/hakutulokset.aspx?word=tavanomaisena ) sanotaan varsin yksiselitteisesti,
      että viallisen tuotteen palautuskuluista vastaa myyjä, paitsi jos tuotetta ei sen luonteen vuoksi voi palauttaa nomaalina postilähetyksenä.
      Näinollen kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaan viallisten akkujen osalta (koska niitä ei voi palauttaa normaalina postilähetyksenä ulkomaille) palautuskulut kuuluisivat asiakkaalle, mutta me emme ymmärrettävistä syistä ole tulkinneet asiaa asiakkaan kannalta epäedullisesti :)

      Toivottavasti tämä selvensi asiaa.
      Me kirjoitamme aina omalla nimimerkillämme, meillä ei ole tarvetta kehuskella itseämme tai haukkua toisia kauppoja, emmekä aio tätäkään asiaa puida Suomi24:ssä enempää.

      Ystävällisin terveisin,

      FinnVape

    • 10+2

      Lainaus kirjoituksesta:
      "Joissain tapauksissa asiakasta pyydetään lähettämään vialliseksi epäilty tuote normaalina postina meille (me korvaamme palautuksesta aiheutuvat postikulut joko tuotteina tai alennuskoodina).
      Posti ei todellakaan läpivalaise kaikkea ulkomaille lähetettävää postia ja suuri osa tulee perille normaalisti."

      Pyydätte siis asiakasta tekämään akkuja postin kautta, postin sääntöjen vastaisesti? Käsittääkseni ei ihan laillista toimintaa. Kyllä postin säännöissä on kielletty nimenomaan lähettämästä akkuja.

      • 10+2

        Pyydätte siis asiakasta lähettämään, tuli kirjoitusvirhe


    • keravarules

      Uudet akut saa siis kun vaan pyytää asiakaspalvelusta? Otanko siis valokuvan vanhasta ja pyydän uuden? Virta ei kulje akussa tarvis uudet, kaverin akku myös rikki tarviiko molemmista valokuvat vai toisesta vaan?

      • 4+13=9?

        Ton takia varmaan ei tänne keravan apukoululaisille kannata kertoa mitään asiallista.


    • 10+14

      Mitä et ymmärtänyt tuosta että kauppias ei enää käsittele asiaa täällä? Ota yhteyttä suoraan kauppaan ja hoida asia sitä kautta.

    • Nukentaakse

      Koko ajanhan se täällä kirjoittelee ja seuraa tätä palstaa

    • 17+5

      Saa kai se seurata ja vaikka kirjoittaakkin jos haluaa, mutta ei millään kaupalla oo velvollisuutta hoitaa asiakaspalvelua täällä. Ota nyt vaan kiltisti yhteyttä sinne kauppaan jos on asiaa.

    • 17+5

      Ei kai täällä ole kielletty kirjoittamasta? Ihme tyyppejä minä ainakin kyselen jos haluan nää vakkarit vit. tui .lee heti kun joku sanoo jotain tai kysyy jotain. Sisäänpäin kasvanut kauppa, kerro nyt seuraavaksi että olen kauppias

    • Vastausta puuttuu

      Lainaus kirjoituksesta:
      "Joissain tapauksissa asiakasta pyydetään lähettämään vialliseksi epäilty tuote normaalina postina meille (me korvaamme palautuksesta aiheutuvat postikulut joko tuotteina tai alennuskoodina).
      Posti ei todellakaan läpivalaise kaikkea ulkomaille lähetettävää postia ja suuri osa tulee perille normaalisti."

      Pyydätte siis asiakasta asiakasta lähettämään akkuja postin kautta, postin sääntöjen vastaisesti? Käsittääkseni ei ihan laillista toimintaa. Kyllä postin säännöissä on kielletty nimenomaan lähettämästä akkuja.

      • Kansalaistottelemato

        Saako matkustaa lentokoneella kännykän tai läppärin kanssa (li-ion akkuja molemissa)? Itellan tulkinta IATAn säännöistä = eri asia kuin laki. Valviran tulkinta = Lavatube näyttää sikarilta -> mainonta kielletty. Fimean tulkinta = nikotiinineste on lääke. Parvekeella piereskely kielletty...


      • Itella rules

        suomeen saa lähettää akkuja lentopostitse, mutta suomesta ei. haloo, tyhmät säännöt on tehty rikottavaksi. Tuskin dhl akkuja laivalla rahtaa suomesta?


      • 1+1
        Kansalaistottelemato kirjoitti:

        Saako matkustaa lentokoneella kännykän tai läppärin kanssa (li-ion akkuja molemissa)? Itellan tulkinta IATAn säännöistä = eri asia kuin laki. Valviran tulkinta = Lavatube näyttää sikarilta -> mainonta kielletty. Fimean tulkinta = nikotiinineste on lääke. Parvekeella piereskely kielletty...

        asian kiertoa taas, kysehän on siitä miksi kehotetaan asiakasta rikkomaan lakia ADR lakia? Postin sivuilta lainaus:

        Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
        Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
        Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
        mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
        myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
        Lisätietoja:
        Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
        Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
        Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
        Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy


    • 10 valivali

      kauppias(?) näköjään vastasi ja kohtuullisen ajan kuluessa. alkuperäinen kysyjä ei. Nyt sitten valitetaan jostain muusta. hankkikaa elämä!

      • 7+6

        Don't feed the Troll!


      • 12+4
        7+6 kirjoitti:

        Don't feed the Troll!

        Ootapa vaan, kun tuo FinnVape nimimerkin rekisteröinyt trolli pääsee alkuun... On varmaan koko palsta tukossa sen jälkeen... 0_o


    • ihmetyttää

      asian kiertoa taas, kysehän on siitä miksi kehotetaan asiakasta rikkomaan ADR lakia? Postin sivuilta lainaus:

      Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
      Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
      Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
      mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
      myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
      Lisätietoja:
      Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
      Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
      Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
      Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy

    • Ex Postipoika

      IATAn sääntöjen mukaan esim. 2 akkua laitteen sisällä (esim. aloituspakkaus, jossa 2 virtakytkimellä varustettua akkua) sisältävää lähetystä ei tarvitse edes merkitä varoitustarralla. Kyllä Itella on ottanut tässä (yllättäen) maailman tiukimman tulkinnan käyttöön. USAssa akkuja saa lähettää vain rahtikoneilla (ei matkustajakoneissa). http://www.iata.org/whatwedo/cargo/dgr/Documents/Lithium-Battery-Guidance-2014.pdf

      Itse tilaan akkuja RC-autoihin ja sähkötupakoihin ulkomailta (mm. Saksasta ja Englannista) ja kyllä ne lentopostilla tulevat ainakin meille Vantaalle.

    • 7*4

      Ei itella tätä itse määrää:
      On mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
      myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.

      JA se on ihan sama kuka päättää ja mitä mutta on todella outoa että kehotetaan ihmisiä laittamaan ne postiin sillä verukkeella että "Posti ei todellakaan läpivalaise kaikkea ulkomaille lähetettävää postia"

      • Kekkonen?

        Kukas sitten Itellaa määrää, kun Royal Mail kuitenkin lähettää lentopostina?


      • 7+9
        Kekkonen? kirjoitti:

        Kukas sitten Itellaa määrää, kun Royal Mail kuitenkin lähettää lentopostina?

        Ai royal mail toimii suomessa?


      • Kekkonen?
        7+9 kirjoitti:

        Ai royal mail toimii suomessa?

        7 9 tiedoksi sulle, että Itellalla on monopoli postinjakeluun, eli Royal Pain ei toimi Suomessa. Ihmettelen vaan, miksi Itellalta puuttuu "viranomaishyväksyntä", kun muut eurooppalaiset postit akkuja lähettelevät?


    • Takuuta

      Mitenhän kun ei oo kameraa ja pitäs saada uudet akut kun hajonneet miten hoidetaan? Voi lähettää ne sinne jos saan jonkun sopimusnumeron

    • huhhuh3

      Varokaa nyt hyvät ihmiset tuollaista lähetystapaa akkujen kanssa mistä ylempänä juttua.
      Ajatelkaa tilanne että lähettämänne akku kyrvähtaa koneessa jossa se on kyydissä ja käy jokin onnettomuus iso tai pieni tai vaikka vain välilasku tulee sen takia.
      Mitäs luulette kuka on vastuussa? Lähettäjä vai vastaanottaja? No lähettäjä tietysti.

      Voi olla ettei sellaista määrää alennuslippuja tai lahjakortteja löydy siinä vaiheessa finnvapelta kun lankeaa korvaukset maksettaviksi kun olet sääntöjen vastaisesti postittanut tavaraa. Olkoon Itellalla mitkä vakuutukset vaan tapausten varalle niin kyllä ne perii omansa lähettäjältä.

      Ja laitetaan nyt tähän selvyyden vuoksi että kyse on Itellan suomesta ulkomaille postituksesta ei ulkomailta suomeen päin, se on eri asia.

    • 4+16

      Kannattaisko hommata jotain hoitoa itselleen jos kokee tuollaisen kovinkin suureksi ongelmaksi? Vai että lähettäjä maksaa lentokoneen, varmasti. On se teilläkin kun pitää huolehtia kauppojen takuuasiat ja sitten vielä päälle valvoa kiellettyjä lähetyksiä täällä suoli24 palstalla....

    • 4+6

      Siitä vaan onnea kokeilemaan, korvauksethan riippuu vahingosta tai haitasta. Tietysti jos tykkää rikkoa lakia mikäs siinä tai on talous/elämä siinä vaiheessa jo nuorena pikavippivelkojen takia ettäkorvaukset saa mennä sinne jonon jatkoksi ja ihan sama mitä tulee.

    • 7+3

      Ei taida kuitenkaan sinulle kansalaispoliisille kuulua noiden asioiden valvonta, eikä varsinkaan kuulusteleminen täällä. Kaiken lisäksi et näytä edes ymmärtävän asiasta yhtään mitään kun puhut lain rikkomisesta. Itella varmaan itse rikkoo lakia kun se tuo litium akkuja kuitenkin Suomeen päin ja vastaanottaa niitä?

      Mene oikeasti hus pois täältä narisemasta ja marisemasta. Jos ahistaa niin tee ilmoitukset sellaisille tahoille ketkä noita asioita valvoo äläkä täällä kitise noista asioista täällä, ei niille mitään tätä kautta tapahdu.

    • 3-9

      Jos et ole vielä ymmärtänyt niin kopsaan sulle vielä kerran tuon itellan tiedotteen jossa puhutaan akkujen lähetyksestä suomessa/suomesta eli on täysin eri asia tuoda niitä suomeen ulkomailta. Ei voi olla niin vaikeaa ymmärtää.
      Tässä:
      Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
      Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
      Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
      mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
      myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
      Lisätietoja:
      Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
      Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
      Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
      Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy

      • Kekkonen?

        Osaan kyllä lukea, mutta en ymmärrä miksi suomalainen Itella väittää "viranomaishyväksynnän" puuttumisen estävän yhteen suuntaan tapahtuvan postiliikenteen? Mikä on tämä viranomainen, jolta hyväksyminen pitää saada? IATAan viitataan, mutta ei IATAn säädöksissä aseteta Suomea erityisasemaan... Olisiko niin, että Itellassa ei osata lukea englanninkielistä säädöskokoelmaa vai onko joku kotimainen taho, joka joka tulkitsee omiaan Valviran tyyliin?


      • Ahtisaari?
        Kekkonen? kirjoitti:

        Osaan kyllä lukea, mutta en ymmärrä miksi suomalainen Itella väittää "viranomaishyväksynnän" puuttumisen estävän yhteen suuntaan tapahtuvan postiliikenteen? Mikä on tämä viranomainen, jolta hyväksyminen pitää saada? IATAan viitataan, mutta ei IATAn säädöksissä aseteta Suomea erityisasemaan... Olisiko niin, että Itellassa ei osata lukea englanninkielistä säädöskokoelmaa vai onko joku kotimainen taho, joka joka tulkitsee omiaan Valviran tyyliin?

        Ilmailuhallitus, Trafi tai sitten konsultti pelaa omaan pussiin (Dangerous Goods Management DMG Finland Oy, vaarallisten aineiden kuljetuksiin erikoistunut yritysverkosto) :)


    • 19+9

      Kun kerran olet noin viisas niin ja minä tyhmä niin lainaisitko noista säädöksistä myös sen kohdan missä lukee, että valvonta kuuluu sinulle ja sitä suoritetaan suomi24 palstalla?

      Kaikille varmasti on tullut selväksi että olet asiasta erittäin huolissasi, yritä nyt saada kuitenkin nukutuksi murheiltasi. Voit täällä väittää että joku joutuu lentokoneen maksamaan kun lähettää akun, onnettumuuden sattuessa. Olisin kyllä kiinostunut tietämään että mihin kuljetusehtoon tuo sinun toteamuksesi perustuu?

      Jos haluat moralisointia harrastaa, niin sille löytyy varmasti parempiakin kohteita. Tuollainen noin taitava ja innokas kansalaispoliisi voi varmasti vahtia vaikka liian pitkään tyhjänkäynnillä olevia autoja, koirankakkoja tai vaikka että kaikissa taloyhtiöissä varmasti liputetaan liputuspäivänä. Kaikki nuo edellä mainitut ovat oikeastikkin isompi uhka yhteiskuntamme tulevaisuudelle, kuin litiumakkujen lähettäminen ulkomaille.

    • 19+8

      Asiahan on ihan yksinkertainenja siitä on turha jankata akkuja ei saa lähettää ja sillä selvä.
      Kysymyshän on asetettu finnvapelle jo aiemmin:
      Miksi kehotetaan asiakasta rikkomaan ADR lakia sillä verukkeella ettei posti niitä akkuja läpivalaise joka kerta? Mielestäni erittäin kyseenalaista toimintaa.
      Postin sivuilta lainaus:

      Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
      Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
      Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
      mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
      myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
      Lisätietoja:
      Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
      Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
      Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
      Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy

    • takuuta

      Niin mulla olis ne akut enkä saa kuvaa voitteko laittaa ohjeet miten palautan? Hyvä että nyt saa tätäkin kautta laitettua viestia tonne.

    • takkuuta

      Eiköhän se varmaan jo riitä tämän röllin osalta, tuskin kukaan jaksaa enää uskoa että sinulle ei ole selväksi tullut miten pitää toimia jos haluat takuu asioita hoidella.

    • ggfd

      Mites alaikästen tilailu? pystyykö alaikäinen tilaamaan esim visa electronilla nesteitä ongelmitta?

    • tiggari

      Joo voit tilata esim. verkkokauppa.comista tikkareita ja imeä niitä. Jostain nettikaupasta voit tilata myös itsellesi tutin. En noista nesteistä tiedä myydäänkö missään muumilimsaa sulle mutta voit yrittää googlettaa.

      Sähkötupakkiin voit kysellä neuvoja sitten kun sulla ikää löytyy tarpeeksi.

      • ääliö

        Voi vitun kukkahattutädit sähkötupakka valitettavasti löytyy ja omasta mielestäni parempi vaihtoehto kuin tupakka mitä tuli polteltua 5 vuotta jos sulla ei oo mitää järkevää sanottavaa niin hei hei, tervetuloa 2014 luvulle.


    • Pufft

      Tää on tää finnvapelaisten kiva asenne, kohta sua syytetään trolliksi tai kauppiaaksi. Kyllä sieltä nestettä saa alaikäiset ei niillä ole mitään mahdollisuutta ikää tarkistaa. Eli tilaus sisään ja nesteet ineen

      • regtfbvb

        onko varma? en turhaan jaksaisi mitään ongelmia...
        ja mitenkä voiko unverifed paypal ostaa tuolta vai pitääkö olla verifed


    • tikarri

      Kokeile vaan menemään nii rahat jää sinne ja nesteitä et saa lunastettua =) Osta ennemmin se tikkari.

    • 3rfwe

      Mene nyt helvettiin jos ei ole mitään sanomista.

      PayPal 0,00€
      PayPal-palvelun kautta maksat turvallisesti Visa Electron-, Visa- tai MasterCard-luottokortilla, ilman että korttisi tiedot välittyvät maksun saajalle. Voit käyttää maksamiseen myös PayPal-tililläsi olevia varoja.

      tuohan tarkoittaa että he eivät saa ikääni tietoon " Korttisi tiedot eivät välity maksun saajalle"

    • Qg69 dtm

      Ei ne mitään mitää ikää eikä muitakaan sun maksutietoja saa ja jos saa niin ne rikkovat lakia.

    • qwet1

      No anna mennä vaan eipä se minun rahoista oo pois millää tavalla. Ihmettele sitten kun ei tule lähetystunnusta millään.

      • ääliöosa2

        Mene sinä vaikka teekutsuille äitsi kanssa, luuletko että he ottavat rahani jos eivät lähetä mitään?


      • Voivoin
        ääliöosa2 kirjoitti:

        Mene sinä vaikka teekutsuille äitsi kanssa, luuletko että he ottavat rahani jos eivät lähetä mitään?

        Yrittävät epätoivoisesti suojella kauppiasta onhan se nähty tässä ketjussa jo aiemmin. Kauppias kehottaa mm. Lähettämään akkuja lain vastaisesti alennuslippuja vastaan älkään vaan siihen sotkeentuko. Joku tästäkin kun varoitteli niin tuli tätä samaa son.taa. Eli varmaan itse kauppias siellä taas herännyt epsanjan auringon alta kommentoimaan.


    • Ei huolta

      Kauppias ei saa mitään maksutietoja eikä ikä tietojasi eikä kauppiaskaan varmista ikätoetojasi mitenkään eli finnvapelta ym. voit tilata ilman ikärajan varmistusta nikotiininesteitä. Myöskään paypal tai checkout ei välitä ikääsi ym. Tietojasi kauppiaalle.

      • t4e53 r6

        Toivotaan parasta, maanantaina lähtee tilaukseen.
        Ikää tosissaan vasta 16, mutta rupeaa vituttamaan tupakan poltto. Sähkötupakan avulla oon pysyny nyt 3kk erossa analogisesta :)


    • retu5

      Mitenkä jos maksaa paypalin kautta siirtyykö maksaminen verkkopankin sivuille vai riittääköö että heittää tohon visan tiedot kun pp kautta maksaa..

      • Hoåä

        Ei siirry


    • 34rfew

      joo ei kantti alaikäste tilata vitut mitään.. tilasin ja ne sai tietää mun iän ja ku jäin kiinni jouduin maksaa sakkoi 200e.

      • 2-6

        Eli kauppias on saanut henkilötietosi, kerrotko hiukan lisää miten hän ne sai? Jos olet saanut sakot olet ollut kuulusteluissa ja siellä on selvinnyt miten henkilötiedot on mennyt kauppiaalle? Jos näin on niin iso varoituksen sana kaikille tilaajille!


    • Höpöl

      Hyvä trolli

    • 534tg

      joo entiiä maksoin kortilla ja saivat ikäni..

    • että hyvä trolli

      No ei siitä mitään 200€ sakkoa tuu, mutta lukekaa ne toimitusehdot. Sinne menee rahat ja ei paljoo tavaraa tuu alaikäisille. Kyllä siitä saa oppirahat maksaa kuiten.

      • 19)16

        Kiva firma jos rahat menee ja tavaraa ei tuu, rikosilmoitusta vaan kehiin.


    • 3tg

      mistä ne muka iän sais tietää ja että tavarat ei sit tuliskaa..
      missään ei lue että mikäli alaikäinen tilaa he pitävät rahat

      • Www.kuluttajaasiamie

        Ei ne lain mukaan saa rahoja pitää jos eivät lähetä tavaraa


    • Pue

      Nostetaanpa tämä tähän kun vastausta ei ole finnvapelta vielä tullut?

      Miksi kehotetaan asiakasta rikkomaan ADR lakia sillä verukkeella ettei posti niitä akkuja läpivalaise joka kerta? Mielestäni erittäin kyseenalaista toimintaa.
      Postin sivuilta lainaus:

      Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
      Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
      Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
      mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
      myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
      Lisätietoja:
      Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
      Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
      Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
      Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy

    • homo pue

      No lainataampa samalla sitten tuosta hieman ylempää myös sinulle esitettyjä kysymyksiä, mihin ei ole paljoa vastausta kuulunut:

      Kun kerran olet noin viisas niin ja minä tyhmä niin lainaisitko noista säädöksistä myös sen kohdan missä lukee, että valvonta kuuluu sinulle ja sitä suoritetaan suomi24 palstalla?

      Kaikille varmasti on tullut selväksi että olet asiasta erittäin huolissasi, yritä nyt saada kuitenkin nukutuksi murheiltasi. Voit täällä väittää että joku joutuu lentokoneen maksamaan kun lähettää akun, onnettumuuden sattuessa. Olisin kyllä kiinostunut tietämään että mihin kuljetusehtoon tuo sinun toteamuksesi perustuu?

      Jos haluat moralisointia harrastaa, niin sille löytyy varmasti parempiakin kohteita. Tuollainen noin taitava ja innokas kansalaispoliisi voi varmasti vahtia vaikka liian pitkään tyhjänkäynnillä olevia autoja, koirankakkoja tai vaikka että kaikissa taloyhtiöissä varmasti liputetaan liputuspäivänä. Kaikki nuo edellä mainitut ovat oikeastikkin isompi uhka yhteiskuntamme tulevaisuudelle, kuin litiumakkujen lähettäminen ulkomaille.

      Voisit nyt kyllä lainata nuo kaikki pyydetyt kohdat tai vaihtoehtoisesti häipyä koko palstalta, niinkuin kerran jo teit.

    • Homo yllä

      Asian välttelyä taas, kerro nyt vaan se miksi pyydät näin tekemään?

      Miksi kehotetaan asiakasta rikkomaan ADR lakia sillä verukkeella ettei posti niitä akkuja läpivalaise joka kerta? Mielestäni erittäin kyseenalaista toimintaa.
      Postin sivuilta lainaus:

      Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
      Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
      Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
      mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
      myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
      Lisätietoja:
      Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
      Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
      Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
      Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy

      • homohomo

        Ei tuossa lainauksessa nyt kyllä lue missään että sinulla on valtuuksia asiaa valvoa täällä suomi24 palstalla? Oon varmaan sitten tosiaankin niin paljon tyhmempi kuin sinä. Kumarran kyllä suuren viisautesi edessä kun osaat junkuttaa samasta asiasta ja liittää samaa ulostetta jatkuvasti tänne ketjuun.

        Vastaisit nyt oi suuri ja viisas edes sinulle esitettyihin kysymyksiin. Tosin jos sitä ammattitaitoa ei ole muuhun kuin kirjoittaa googleen "posti akut" niin se keskustelu on varmaan sitten tällaista.

        Syytä nyt minua vielä kauppiaaksi tai kauppiaan palkkaamaksi kätyriksi, niin saat seksuaaliset tarpeesi tyydytettyä taas.


    • .?.

      Mites noiden nesteiden kanssa kauppias myydäänkö niitä minkä verran kerralla? Onko nesteet vain yli18v. Vai jääkö tuotteet tulematta alaikäisille?

      • Yk-x

        Ei siellä mitään ikärajaa ole itse on tilattu kavereiden kanssa ja aina tulleet. hitaasti kylläkin toimii tuo toimitus mutta on ne perille löytänyt. ei onneksi ole tullut mitään ikärajan tarkistus systeemiä noiden nesteiden osalle pidät vaan pullot piilossa koulussa tai vaihdat nesteet toiseen pulloon niin maikat ei tajuu


    • hm4

      Onko kukaan saanut vastausta kauppiaalta noihin neste juttuihin? Aika hidas vastailemaan

    • 1+12

      Mikä on hidas sun mielestä? Oot tietenkin laittanut viesti viime yönä ja nyt ihmettelet kun se ei lauantaina vastaa sulle?

    • reilunkaupanabc

      No onhan täällä aika moni kysellyt ja vastaukset näyttää viipyvän. Johan sieltä taas heräs nää herhiläiset ja kohta alkaa se itku että mitä täällä vingut ym. sehän on tän kaupan kaikissa ketjuissa jo nähty.
      Olkaa vaan ihmiset varovaisia ettette mainitse tämän kaupan nimeä missään tai ainakaan mainitko jos heidän tuotteissaan on vaikka joku vika, postitukset on myöhässä ym. tulee heti sata viestiä jossa sut haukutaan typeräksi ja vinkujaksi ym ym.mitä nyt milläkin kertaa keksivät. Jos löytävät vaikka sun s.postin (jos esim. profiili suomi24) niin sinne paukkuu haukkuma viestejä heti kymmeniä. Miellyttävää asiointia :)

      • Trollille nannaa

        No mutta kun sä olet typerä vinkuja. Kaikenlisäksi lukutaidoton ja vainoharhainen. Ei se ole muiden ongelma, kuin sun.
        Nyt kipin kapin ALKO:n myyjiltä kyselemään, myiskö ne sulle viinaksia, jos valehtelet niille olevasi täysi-ikäinen.
        Hyvää kevään jatkoa ja onnea elämään. Pus pus.


      • 9+10
        Trollille nannaa kirjoitti:

        No mutta kun sä olet typerä vinkuja. Kaikenlisäksi lukutaidoton ja vainoharhainen. Ei se ole muiden ongelma, kuin sun.
        Nyt kipin kapin ALKO:n myyjiltä kyselemään, myiskö ne sulle viinaksia, jos valehtelet niille olevasi täysi-ikäinen.
        Hyvää kevään jatkoa ja onnea elämään. Pus pus.

        Hah hah, asia vastaus. Vois samalla tuo vinkuja mennä sinne Alkon oven taakse puol kolmen aikaan yöllä pieksämään sitä ovea ja kyselemään =) Voit sitten laittaa alkolle palautetta keskellä yötä, odottaa vastausta 15 minuuttia ja sen jälkeen tänne itkemään kun Alko niin huijaripaikka kun ei ne vastaa eikä avaa edes ovea.


    • 15+15

      Kokeileppa mennä aivan minkä vaan mitä tahansa tuotteita myyvän paikan ketjuunn valittamaan samalla tavalla ja kokeille löytyykö "herhiläisiä"

      Nämä valitukset on oikeasti vaan niin vammasia, valitetaan että ostetaan tuote mitä ei osata käyttää, sitten lähetetään tuote takaisin ja ei malteta edes odottaa että tuote saapuu kauppiaalle. Sitten tullaan tänne vinkumaan asiasta, lopulta kun kauppias hyvittää tuotteen vaikka ei edes tarvitsisi niin sitten sitä ei tänne enää tullakkaan kertomaan.

      En tiedä onko täällä sitten oikeasti kaikki jotain 15v tissiposki pentuja kun käsitys asioista tuntuu olevan se, että posti kulkee 2 tunnissa Espanjaan ja kauppiaalla pitäisi olla kokonainen osasto 24/7 vastaamassa asiakkaiden kyselyihin. Ei nyt oikeasti voi olla niin hätä että ei voi odottaa yhtä tai kahta arkipäivää näiden asioiden kanssa.

      Kaikkien kauppojen tuotteissa aivan varmasti on vikoja, myös tämän puljun tuotteissa. Ihme nurkumista noista akuistakin tässä ketjussa. Tosiasia on se että jos jotakin ahdistaa tuo akkujen lähettäminen niin asiasta voi tehdä ilmoituksen asiaa valvovalle viranomaiselle, ei se ole kenenkään asia alkaa niitä kuljetuksia täällä ketjussa valvomaan.

      Tuskin ketään haittaa järkevän palautteen antaminen mutta postin myöhästely, korjausta tarvitsevat tuotteet ja viive asiakaspalvelun vastausten kanssa on täysin normaalia niin kotimaisten kuin myös ulkomaisten verkkokauppojen kanssa. Turha tänne on lähetellä mitään "Siis apuu auttakkee!!111! tilasin 3päivää sitten ja nyt on menny jo 3,5 päivää eikä oo tullu mitää lähetyskii mulla ei seiso enää maailma pimenee, soittakaa mulle ampulanssi pakko päästä teho osastolle tän takii" viestejä.

      Jos on niin hätä menkää hakemaan jostain kaupasta tavarat. Tai maksakaa ekstraa kuriiri toimituksesta niin ei tarvii vingutella täällä.

    • 5+5

      Sissiarmeija näköjään aloitti hyökkäyksensä, on se kauppa palkannut melkoisen armeijan tänne kirjoittelemaan

      • 15+8

        Kertoo lähinnä siitä, että kaupalla on tyytyväisiä asiakkaita.


    • 17+1

      Ei kai kukaan OIKEASTI usko että kenelläkään kauppiaalle olisi taloudellisesti kannattavaa palkata tänne kirjoittelemaan yhtään mitään? Tai että kauppias todellisuudessa saisi mitään taloudellista vastetta kaupalleen kirjoittelemalla täällä itse?

      Tämä kyllä todellakin vahvistaa käsitystä, siitä että täällä kirjoittajien keski ikä on 12v kun asioiden käsittäminen on tuota luokkaa.

    • 4+9

      no turha sitä on yrittää nyt vääntää taas tuohon eli kun tuollaista kirjoitat niin olet siis itsekin 12v?

    • vajakille

      Sitten kun olet 13v ja pääset yläasteelle, siellä käsitellään matematiikan tunnilla miten lasketaan keskiarvo. Sitten kun tajuat mitä tarkoitetaan keski iällä niin ymmärrät että vaikka se keskimääräinen ikä olisi 12v niin minä en välttämättä ole sen ikäinen.

    • hulluatouhua

      Täähän kyllä kertoo siitä että kuulut tuohon sissiarmeijaan ja yrität ketjusta hävittää kaikki s.tupakointia koskevat asiat näiden turhien vajakki ja muiden kirjoitustesi kanssa. Tässä taas yksi esimerkki siitä mitä ylempänä on joku jo maininnut mitä käy kun mainitsee tämän kaupan ketjun nimen

    • 6+8

      Niinkuin sanottu mene kokeilemaan aivan mihin vaan paikkaan samaa narinaa. Varmasti on vastaus tuollaiselle jälkeenjääneelle aivan samanlainen. Sinusta varmaan tuntuu että finnvapen kätyrit seuraa sinua joka paikkaan minne menetkin? Voi olla hankala elämä kun pitää kuvitella että täällä on palkattuja kirjoittelijoita. Sitten ihmetellään kun useampi sanoo vammaiseksi ja jälkeenjääneeksi.

      Ei nämä kirjoittelut edes liity millään tavalla tähän koko paikkaan en ole itse täältä ikinä mitään ostanut ja tuskin edes olen ostamassa. Joku raja vaan pitää olla ihmisten typeryydellä.

    • Nesteitä

      Joko on tullut aiemmille vastausta nikotiini nestekyselyihin? Eli ottavatko rahat jos tilaaja paljastuu alaikäiseksi? Ei ainakaan uskalla isolla summalla tilata jos jääkin rahat sinne.

      • rwf

        ei ne voi ottaa vaan rahoja... se on rikos vitun idiootti
        maalaisjärki käyttöön


    • lue ylempää

      Kyllä sinne jää alaikäisiltä rahat, kokeile ja maksa oppirahat jos haluat olla uskomatta. Toimitusehdoissa lukee kyllä tuokin homma mihin sitoudut kun laitat tilauksen sisään.

      Ja tuosta vastauksesta, mistä saat viikonloppuna vastauksen yöllä laitettuun kysymykseen? Koita rauhoittua, joudut joka tapauksessa odottamaan että olet yli 18v. Jos kerran on viimeinen pakko nesteitä saada, niin pyydä vaikka iskää tilaamaan niin ei tarvii rahoja heittää hukkaan.

    • Nesteitä

      Mihin yöllä laitettuun kysymykseen? jollain oli tosiaan jääny tavarat tulematta sieltä eikä ollu saanu rahoja kun tuolta ylempää lueskelin.

    • utyjh6

      ootte te kyllä tyhmiä ne ei saa helvetti tietää mistään teidän ikää t 16v joka tilaillut nesteitä monet monet kerrat joten kukkahattutädit voivat mennä vaikka kahvikutsuille täältä foorumilta kukaan ei teitä kaipaa

      • vm.2000

        Täällä on noita häiriköitä aika paljon. Eli voi siis tilata huoletta? olis tarkotus porukalla tilata koulun sakille ja jostain luettiin tosiaan et finnvapesta saa alaikäisetki nikotiininesteitä mut sit tuli näitä ihmejuttuja et ei oikein tienny tilatako vai ei.


      • 16+16
        vm.2000 kirjoitti:

        Täällä on noita häiriköitä aika paljon. Eli voi siis tilata huoletta? olis tarkotus porukalla tilata koulun sakille ja jostain luettiin tosiaan et finnvapesta saa alaikäisetki nikotiininesteitä mut sit tuli näitä ihmejuttuja et ei oikein tienny tilatako vai ei.

        No lukekaa ne toimitusehdot oikeasti sieltä sivulta? Löytyy kai sen verran osaamista? Olenko minäkin nyt häirikkö kun sanon näin?

        Finnvapen sivuilta kyllä löytyy aivan selvä vastaus tuohon alaikäisten tilailuihin. Rahat menee ja mitään ei tule, siihen sitoudutte itse kun tilaatte alaikäisenä.


      • eitilaaja
        16+16 kirjoitti:

        No lukekaa ne toimitusehdot oikeasti sieltä sivulta? Löytyy kai sen verran osaamista? Olenko minäkin nyt häirikkö kun sanon näin?

        Finnvapen sivuilta kyllä löytyy aivan selvä vastaus tuohon alaikäisten tilailuihin. Rahat menee ja mitään ei tule, siihen sitoudutte itse kun tilaatte alaikäisenä.

        Laitatko linkin sinne sivulle mistä löytyy tuo teksti niin vois vilasta ihan mielenkiinnosta. Noi sivut näyttää muuten niin sekavilta ettei jaksa etsiä.


      • 1919
        eitilaaja kirjoitti:

        Laitatko linkin sinne sivulle mistä löytyy tuo teksti niin vois vilasta ihan mielenkiinnosta. Noi sivut näyttää muuten niin sekavilta ettei jaksa etsiä.

        Mikä palvelija se minä sinulle olen? Jos kerron jopa sivun mistä löytyy vastaus ja et itse osaa katsoa niin ole katsomatta.


      • tilanne
        1919 kirjoitti:

        Mikä palvelija se minä sinulle olen? Jos kerron jopa sivun mistä löytyy vastaus ja et itse osaa katsoa niin ole katsomatta.

        kukkahattutätien jorinaa ei siellä mitään sellaisia ehtoja ole, ikää ei kauppias pysty tarkistamaan eli rohkeesti vaan tilausta sisään olit sitten 10 tai 16v.


      • miilumaa
        tilanne kirjoitti:

        kukkahattutätien jorinaa ei siellä mitään sellaisia ehtoja ole, ikää ei kauppias pysty tarkistamaan eli rohkeesti vaan tilausta sisään olit sitten 10 tai 16v.

        Kannattaa varmaan ottaa sieltä vahvimpia mitä löytyy niin lantraa niitä sitten ja myy kavereille


      • Nesteet
        miilumaa kirjoitti:

        Kannattaa varmaan ottaa sieltä vahvimpia mitä löytyy niin lantraa niitä sitten ja myy kavereille

        Joo ei siinä mitään ikärajoja kysellä muodollinen teksti on tuolla toimitusehdoissa että tilaajan pitää olla 18v. Mutta siinähän se sitten onkin jos ne oikeesti haluaisi iän tarkistaa pitäisi olla joku sama systeemi kun pikavipeissä eli lähetettävä henkilötunnus ja vahvistettava pankkitunnuksilla. Onhan noita juttuja muutenkin netti täynnä kun vanhemmat itkee kun lapset tilaillu finnvapelta niksanesteitä ja ne heittelee niitä roskiin.


      • 01-´)
        Nesteet kirjoitti:

        Joo ei siinä mitään ikärajoja kysellä muodollinen teksti on tuolla toimitusehdoissa että tilaajan pitää olla 18v. Mutta siinähän se sitten onkin jos ne oikeesti haluaisi iän tarkistaa pitäisi olla joku sama systeemi kun pikavipeissä eli lähetettävä henkilötunnus ja vahvistettava pankkitunnuksilla. Onhan noita juttuja muutenkin netti täynnä kun vanhemmat itkee kun lapset tilaillu finnvapelta niksanesteitä ja ne heittelee niitä roskiin.

        No tota nyt ei kannattas mainostaa ettei lopu toi myynti et mieluummin hys hys vaan asiasta


      • 1-2v.
        01-´) kirjoitti:

        No tota nyt ei kannattas mainostaa ettei lopu toi myynti et mieluummin hys hys vaan asiasta

        No turha tota on hyssytellä kaikkihan ton nyt tietää et sieltä niitä saa ja ei kauppiasta kiinnosta kun raha mikä tulee tilille oli sitten vauva taikka vaari kuka sieltä tilaa. Ne ei myyntiä lopeta enenkuin siihen tulee suomessa täyskielto.


      • 3+3
        1-2v. kirjoitti:

        No turha tota on hyssytellä kaikkihan ton nyt tietää et sieltä niitä saa ja ei kauppiasta kiinnosta kun raha mikä tulee tilille oli sitten vauva taikka vaari kuka sieltä tilaa. Ne ei myyntiä lopeta enenkuin siihen tulee suomessa täyskielto.

        Kaikiltahan se sitten loppuu kun täällä kersat aikanne kertoilette että miten hyvin saa tilailtua nikotiininesteitä. Tosin eihän se teitä pentuja kiinnosta millään tavalla.

        Kauppiasta kyllä varmasti kiinnostaa paljonkin joku muu kuin raha. Pullamössö tenaville se voi olla hankala käsittää.


      • Äitenvieressä
        3+3 kirjoitti:

        Kaikiltahan se sitten loppuu kun täällä kersat aikanne kertoilette että miten hyvin saa tilailtua nikotiininesteitä. Tosin eihän se teitä pentuja kiinnosta millään tavalla.

        Kauppiasta kyllä varmasti kiinnostaa paljonkin joku muu kuin raha. Pullamössö tenaville se voi olla hankala käsittää.

        Joopa joo mene sinä pullamössö jo äitis viereen. Jos kauppiasta kiinnostaisi muu kuin raha niin tuskin myisi alle 18v.


      • Teuvo:niko
        3+3 kirjoitti:

        Kaikiltahan se sitten loppuu kun täällä kersat aikanne kertoilette että miten hyvin saa tilailtua nikotiininesteitä. Tosin eihän se teitä pentuja kiinnosta millään tavalla.

        Kauppiasta kyllä varmasti kiinnostaa paljonkin joku muu kuin raha. Pullamössö tenaville se voi olla hankala käsittää.

        Kauppiaat on aina kieroja kun korkkiruuvit, raha ja valta ratkaisee millään muulla ole mitään väliä.


    • 12+44

      Kannattaa varmaan vielä opetella sitä lukemista hieman lisää....

    • rewfdv4

      finnvapen vastaus kun kysyin voiko alaikäinen tilata enesteitä eli nyt kukkahattutädit helvettiin voi tilata.
      Asiakas hyväksyessään tilausehdot vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen.
      Muuta ikävahvistusta emme tällä hetkellä käytä, eikä maksajien tili-, kortti-, tai sotu-tiedot välity maksun saajalle.
      Myymiemme tuotteiden myymistä alle 18-vuotiaille ei ole ainakaan toistaiseksi lailla rajoitettu, eli 18-vuoden ostoikäraja on kauppamme oma linjanveto, sillä emme suosittele tuotteitamme alle 18-vuotiaille, tupakoimattomille tai raskaana oleville.

      Nikotiininesteet katsotaan Suomessa lääkeaineiksi ja niitä saa tilata vain omaan käyttöön.
      Niiden välittäminen/edelleenmyyminen on lääkeainerikos (vrt. hormoonikapselien välitys), josta maksimirangaistus on kaksi vuotta vankeutta.

      • 5+7

        Kauppias ei tuolla vapaudu vastuusta että joku vakuuttaa olevansa 18v. Jos myy sellaisia tuotteita mitä ei alaikäisille saa myydä, vaaditaan paremmat tunnistukset. Täytyy huomenna kysäistä poliisilta ja fimealta joka valvoo näitä asioita.


      • Direktiivit tutkittu
        5+7 kirjoitti:

        Kauppias ei tuolla vapaudu vastuusta että joku vakuuttaa olevansa 18v. Jos myy sellaisia tuotteita mitä ei alaikäisille saa myydä, vaaditaan paremmat tunnistukset. Täytyy huomenna kysäistä poliisilta ja fimealta joka valvoo näitä asioita.

        Ei taida fimea olla sunnuntaisin auki :) Eiköhän tuohon olisi puututtu, JOS se olisi laitonta, onhan noita nesteitä ulkomailta myyty jo vuosikausia Suomeen, eikä missään kaupoissa ole sen parempaa ikärajan tunnistusta kuin "Oletko 18 v? Kyllä/Ei"
        Jos tuotteilla olisi 18 vuoden ikäraja, ei Valviran mielestä riittäisi mikään muu, kuin se että myyjä tarkistaa henkilökohtaisesti vastaanottajan täysi-ikäisyyden. Käytännössä siis nettimyyjän pitää toimittaa itse tilaus perille ja luovuttaessa tarkistaa paperit (käytännössä mahdotonta). Tuo ikäraja on mahdollisesti tulossa uuden tupakkadirektiivin myötä ja silloin nähdään, miten tarkaksi tuo ikätarkistus oikeasti menee. Jäsenvaltioilla on muutenkin mahdollisuus kieltää etäkauppa kokonaan, eli silloin loppuisi kaikkien sähkötupakkanettikauppojen tarina. Silloin olette varmaan tyytyväisiä...


      • Tupas
        Direktiivit tutkittu kirjoitti:

        Ei taida fimea olla sunnuntaisin auki :) Eiköhän tuohon olisi puututtu, JOS se olisi laitonta, onhan noita nesteitä ulkomailta myyty jo vuosikausia Suomeen, eikä missään kaupoissa ole sen parempaa ikärajan tunnistusta kuin "Oletko 18 v? Kyllä/Ei"
        Jos tuotteilla olisi 18 vuoden ikäraja, ei Valviran mielestä riittäisi mikään muu, kuin se että myyjä tarkistaa henkilökohtaisesti vastaanottajan täysi-ikäisyyden. Käytännössä siis nettimyyjän pitää toimittaa itse tilaus perille ja luovuttaessa tarkistaa paperit (käytännössä mahdotonta). Tuo ikäraja on mahdollisesti tulossa uuden tupakkadirektiivin myötä ja silloin nähdään, miten tarkaksi tuo ikätarkistus oikeasti menee. Jäsenvaltioilla on muutenkin mahdollisuus kieltää etäkauppa kokonaan, eli silloin loppuisi kaikkien sähkötupakkanettikauppojen tarina. Silloin olette varmaan tyytyväisiä...

        Esim.pikavippi alalla on käytössä tupas tunnistus, ei mikään maailman uusin keksintö.

        TUPAS on suomalaisten pankkien yhteinen tunnistamispalvelu. TUPAS-palvelu on Finanssialan Keskusliiton määrittelemä tapa tunnistaa verkkopalvelujen käyttäjiä pankkien verkkopalvelutunnuksilla.

        Kun käyttäjä kirjautuu palveluntarjoajan verkkopalveluun, hänen istuntonsa tallennetaan ja käyttäjä ohjataan oman pankin tunnistautumissivulle. Kun käyttäjä syöttää käyttäjätunnuksensa pankin sivuille, pankki lähettää palveluntarjoajalle tiedot kuka kirjautunut henkilö on.


      • Ythj
        Direktiivit tutkittu kirjoitti:

        Ei taida fimea olla sunnuntaisin auki :) Eiköhän tuohon olisi puututtu, JOS se olisi laitonta, onhan noita nesteitä ulkomailta myyty jo vuosikausia Suomeen, eikä missään kaupoissa ole sen parempaa ikärajan tunnistusta kuin "Oletko 18 v? Kyllä/Ei"
        Jos tuotteilla olisi 18 vuoden ikäraja, ei Valviran mielestä riittäisi mikään muu, kuin se että myyjä tarkistaa henkilökohtaisesti vastaanottajan täysi-ikäisyyden. Käytännössä siis nettimyyjän pitää toimittaa itse tilaus perille ja luovuttaessa tarkistaa paperit (käytännössä mahdotonta). Tuo ikäraja on mahdollisesti tulossa uuden tupakkadirektiivin myötä ja silloin nähdään, miten tarkaksi tuo ikätarkistus oikeasti menee. Jäsenvaltioilla on muutenkin mahdollisuus kieltää etäkauppa kokonaan, eli silloin loppuisi kaikkien sähkötupakkanettikauppojen tarina. Silloin olette varmaan tyytyväisiä...

        Valviralle ei kuulu nikotiininesteiden valvonta vaan fimealle.


      • Äiti36
        Direktiivit tutkittu kirjoitti:

        Ei taida fimea olla sunnuntaisin auki :) Eiköhän tuohon olisi puututtu, JOS se olisi laitonta, onhan noita nesteitä ulkomailta myyty jo vuosikausia Suomeen, eikä missään kaupoissa ole sen parempaa ikärajan tunnistusta kuin "Oletko 18 v? Kyllä/Ei"
        Jos tuotteilla olisi 18 vuoden ikäraja, ei Valviran mielestä riittäisi mikään muu, kuin se että myyjä tarkistaa henkilökohtaisesti vastaanottajan täysi-ikäisyyden. Käytännössä siis nettimyyjän pitää toimittaa itse tilaus perille ja luovuttaessa tarkistaa paperit (käytännössä mahdotonta). Tuo ikäraja on mahdollisesti tulossa uuden tupakkadirektiivin myötä ja silloin nähdään, miten tarkaksi tuo ikätarkistus oikeasti menee. Jäsenvaltioilla on muutenkin mahdollisuus kieltää etäkauppa kokonaan, eli silloin loppuisi kaikkien sähkötupakkanettikauppojen tarina. Silloin olette varmaan tyytyväisiä...

        Eli sinun mielestäsi jos sinulla on vaikka 10v. Lapsi niin sille on ihan ok myydä nikotiininesteitä? Lastahan sinulla ei ole kun täällä meuhkaat noiden puolesta mutta mieti sitten asiaa kun omalla lapsellasi on huoneessaan kymmenkin pulloa nikotiininestettä. Tässä on koko ajan kehuttu joka puolella tätä ketjun kauppiasta ja sitä että häntä kiinnostaa muukin kuin raha, jos häntä oikeasti kiinnostaisi hän estäisi alaikäisten tilaukset, muutoin kun tuolla naurettavalla kyllä tai ei rastitus vaihtoehdolla.


      • 2+2
        Äiti36 kirjoitti:

        Eli sinun mielestäsi jos sinulla on vaikka 10v. Lapsi niin sille on ihan ok myydä nikotiininesteitä? Lastahan sinulla ei ole kun täällä meuhkaat noiden puolesta mutta mieti sitten asiaa kun omalla lapsellasi on huoneessaan kymmenkin pulloa nikotiininestettä. Tässä on koko ajan kehuttu joka puolella tätä ketjun kauppiasta ja sitä että häntä kiinnostaa muukin kuin raha, jos häntä oikeasti kiinnostaisi hän estäisi alaikäisten tilaukset, muutoin kun tuolla naurettavalla kyllä tai ei rastitus vaihtoehdolla.

        Huolehtiva vanhempi tietenkin takavarikoi nikotiininesteet ja muut omasta mielestään alaikäisille kuulumattomat tuotteet (esim. pornolehdet, videopelit, tupakat, alkoholin, huumeet). Kyllähän nuoriso on kautta aikojen saanut haluamansa tuotteet, oli niiden myynti kielletty ja miten hyvin tahansa valvottua tahansa. Kyllähän sähkötupakka on paljon vähemmän haitallista kuin tupakka, eikä sen myynti ole kielletty alle 18-vuotiaille :)


      • Pikavippiä?
        Tupas kirjoitti:

        Esim.pikavippi alalla on käytössä tupas tunnistus, ei mikään maailman uusin keksintö.

        TUPAS on suomalaisten pankkien yhteinen tunnistamispalvelu. TUPAS-palvelu on Finanssialan Keskusliiton määrittelemä tapa tunnistaa verkkopalvelujen käyttäjiä pankkien verkkopalvelutunnuksilla.

        Kun käyttäjä kirjautuu palveluntarjoajan verkkopalveluun, hänen istuntonsa tallennetaan ja käyttäjä ohjataan oman pankin tunnistautumissivulle. Kun käyttäjä syöttää käyttäjätunnuksensa pankin sivuille, pankki lähettää palveluntarjoajalle tiedot kuka kirjautunut henkilö on.

        Laita saman tien muutama esimerkki Tupas-tunnistusta käyttävistä verkkokaupoista?


      • Tupas

      • Tyhmyysonvikasi
        2+2 kirjoitti:

        Huolehtiva vanhempi tietenkin takavarikoi nikotiininesteet ja muut omasta mielestään alaikäisille kuulumattomat tuotteet (esim. pornolehdet, videopelit, tupakat, alkoholin, huumeet). Kyllähän nuoriso on kautta aikojen saanut haluamansa tuotteet, oli niiden myynti kielletty ja miten hyvin tahansa valvottua tahansa. Kyllähän sähkötupakka on paljon vähemmän haitallista kuin tupakka, eikä sen myynti ole kielletty alle 18-vuotiaille :)

        Naurettava selvitys, puolusta nyt vaan kun kauppias myy kalaroille nikotiiniä


      • Vapaakauppa
        Tyhmyysonvikasi kirjoitti:

        Naurettava selvitys, puolusta nyt vaan kun kauppias myy kalaroille nikotiiniä

        Mitä sitten? Sitähän EI ole missään laissa kielletty. Ei sitä kuitenkaan miun mielestä mitenkään erityisesti markkinoida juuri alaikäisille. Mikä teitä vaivaa?


      • Verkkokauppaa?
        Tupas kirjoitti:

        Tässä esim. Kuka käyttää tupas tunnistautumista joten ei ole vaikea toteuttaa
        https://www.ferratum.fi/?gclid=CMeFs4WE_70CFcHNcgodaa4AcA

        Pyysin linkkiä TUPAS tunnistautumista käyttävästä VERKKOKAUPPA, en pikavippifirmastasi. VerkkoKAUPOISSA myydään TAVAROITA.


      • Verkkokauppaa?
        Verkkokauppaa? kirjoitti:

        Pyysin linkkiä TUPAS tunnistautumista käyttävästä VERKKOKAUPPA, en pikavippifirmastasi. VerkkoKAUPOISSA myydään TAVAROITA.

        Taitaa kestää se TUPAS-tunnistusta käyttävän verkkokaupan löytäminen... :)


      • 5-7
        5+7 kirjoitti:

        Kauppias ei tuolla vapaudu vastuusta että joku vakuuttaa olevansa 18v. Jos myy sellaisia tuotteita mitä ei alaikäisille saa myydä, vaaditaan paremmat tunnistukset. Täytyy huomenna kysäistä poliisilta ja fimealta joka valvoo näitä asioita.

        Nyt on jo keskiviikko. Mitäs poliisi ja fimea sanoi?


      • hullua touhua
        5-7 kirjoitti:

        Nyt on jo keskiviikko. Mitäs poliisi ja fimea sanoi?

        Toivottavasti joku on tehnyt ilmoituksen niin saisivat ainakin ruveta tutkimaan noita myrkkyjen myyntejä lapsille


      • valvontaa lisää
        Verkkokauppaa? kirjoitti:

        Taitaa kestää se TUPAS-tunnistusta käyttävän verkkokaupan löytäminen... :)

        Luin tätä ja ilmeisesti nyt ei oikein ole älytty mitä tässä tarkoitetaan, eli tässähän haetaan sitä että kun myydään alaikäisille nesteitä niin pitäisi olla tupas tunnistus eikä siitä käyttääkö sitä joku toinen. Olisi erittäin hyvä että tälläinen tulisi pakolliseksi niin loppuisi tuo alaikäisten ostelu. Onhan se harmittavaa jos kauppiaan kanta on tuollainen että heidän mielestään on ok. myydä eikä ikää tarkisteta sen kummemmin, no jokainen tyylillään.


      • Verkkokauppaa?
        valvontaa lisää kirjoitti:

        Luin tätä ja ilmeisesti nyt ei oikein ole älytty mitä tässä tarkoitetaan, eli tässähän haetaan sitä että kun myydään alaikäisille nesteitä niin pitäisi olla tupas tunnistus eikä siitä käyttääkö sitä joku toinen. Olisi erittäin hyvä että tälläinen tulisi pakolliseksi niin loppuisi tuo alaikäisten ostelu. Onhan se harmittavaa jos kauppiaan kanta on tuollainen että heidän mielestään on ok. myydä eikä ikää tarkisteta sen kummemmin, no jokainen tyylillään.

        Pointti oli se, että eipä tuota Tupastunnistusta käytetä verkkokaupoissa. Ikätunnistusta ei ole käytössä yhdessäkään nikotiininrsteitä myyvässä verkkokaupassa, eli ei finnvape ole mikään poikkeus.


      • tupakkaonmyrkkyä
        hullua touhua kirjoitti:

        Toivottavasti joku on tehnyt ilmoituksen niin saisivat ainakin ruveta tutkimaan noita myrkkyjen myyntejä lapsille

        Miksi tutkisivat kun mitään laitonta ei ole tehty? Kyllä lapset saavat ostaa kahviakin, kofeiini on nikotiinia myrkyllisempää. Puhumattakaan kloritesta tai kodin putkimiehestä :)


      • Nytentajuu
        Verkkokauppaa? kirjoitti:

        Pointti oli se, että eipä tuota Tupastunnistusta käytetä verkkokaupoissa. Ikätunnistusta ei ole käytössä yhdessäkään nikotiininrsteitä myyvässä verkkokaupassa, eli ei finnvape ole mikään poikkeus.

        Miks pitäis tarkistella turhaan henkilötietoja kun nikotiininesteiden myynti ei ole kielletty alle 18v?


    • Eihyvääpäiväää

      Kyllähän nikotiininesteiden myynti alle 18v. Suomeen on laitonta eli toinen jo outo vastaus tältä puljulta, toinenhan oli kun kehottavat lainvastaisesti lähettämään akkuja postissa sillä verukkeella ettei posti niitä tarkista. Kuten ylläkin jo mainittu: kauppiaat on kieroja kun korkkiruuvit, rahahan niitä kiinnostaa ja tulkitsevat lakeja omalla tavallaan

    • Hyvääpäivää

      Nikotiininesteille ei ole voitu Suomessa asetettaa 18-vuoden ikärajaa, koska niitä ei Suomessa myydä! Muista tuotteista:
      Tupakkalaki ei ota kantaa tupakkajäljitelmien ja tupakan vastikkeiden maahantuontiin tai myyntiin. Näin ollen esimerkiksi tupakkalain 18-vuoden ikärajaa tai myyntilupaa koskeva sääntely ei koske sähkösavukelaitteen ja nikotiinittoman nesteen ostoa.
      http://www.valvira.fi/ohjaus_ja_valvonta/tupakka/sahkosavuke
      Eihyvääpäivää: On lähes lainvastaista esittää niin hel*etin tietävää ja näsäviisasta täällä, vaikka et taida tietää juuri mistään mitään, etkä varsinkaan laista...

      • 12+7

        Ei oikein nyt hyvääpäivää ole selvillä edes mistä puhuu. Ymmärrätkö valviran ja fimean eron? Entä sähkösavukkeen ja nikotiininesteen?


    • Ythj

      Valviralle ei kuulu mitkään nikotiininesteet ja niiden valvonta

    • Valvira vai Fimea

      Nikotiininesteet rinnastetaan Suomessa (toisin kuin lähes kaikissa muissa EU-maissa, jossa ne ovat normaaleja kuluttajatuotteita) itsehoitolääkkeiksi ja niitä saa tilata omaan käyttöön kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän ETA-alueelta. Lääkkeiden valvonta kuuluu Fimealle, ei Valviralle. Lääkelaki ei kiellä itsehoitolääkkeiden ostoa alle 18-vuotiailta. Nikotiininesteet eivät ole nikotiinikorvaustuotteita, joiden ostolle on asetettu 18 vuoden ikäraja.

      • Äiti36

        Eli sinun mielestäsi jos sinulla on vaikka 10v. Lapsi niin sille on ihan ok myydä nikotiininesteitä? Lastahan sinulla ei ole kun täällä meuhkaat noiden puolesta mutta mieti sitten asiaa kun omalla lapsellasi on huoneessaan kymmenkin pulloa nikotiininestettä. Tässä on koko ajan kehuttu joka puolella tätä ketjun kauppiasta ja sitä että häntä kiinnostaa muukin kuin raha, jos häntä oikeasti kiinnostaisi hän estäisi alaikäisten tilaukset, muutoin kun tuolla naurettavalla kyllä tai ei rastitus vaihtoehdolla.


      • sätkäirti
        Äiti36 kirjoitti:

        Eli sinun mielestäsi jos sinulla on vaikka 10v. Lapsi niin sille on ihan ok myydä nikotiininesteitä? Lastahan sinulla ei ole kun täällä meuhkaat noiden puolesta mutta mieti sitten asiaa kun omalla lapsellasi on huoneessaan kymmenkin pulloa nikotiininestettä. Tässä on koko ajan kehuttu joka puolella tätä ketjun kauppiasta ja sitä että häntä kiinnostaa muukin kuin raha, jos häntä oikeasti kiinnostaisi hän estäisi alaikäisten tilaukset, muutoin kun tuolla naurettavalla kyllä tai ei rastitus vaihtoehdolla.

        mä pääsin röökistä eroon 17 vuotiaana sähkötupakalla. poltin 4 vuotta. ite tilasin enkuista nesteet. suosittelen. nyt jo yli vuoden polttamatta.


      • Äiti49
        Äiti36 kirjoitti:

        Eli sinun mielestäsi jos sinulla on vaikka 10v. Lapsi niin sille on ihan ok myydä nikotiininesteitä? Lastahan sinulla ei ole kun täällä meuhkaat noiden puolesta mutta mieti sitten asiaa kun omalla lapsellasi on huoneessaan kymmenkin pulloa nikotiininestettä. Tässä on koko ajan kehuttu joka puolella tätä ketjun kauppiasta ja sitä että häntä kiinnostaa muukin kuin raha, jos häntä oikeasti kiinnostaisi hän estäisi alaikäisten tilaukset, muutoin kun tuolla naurettavalla kyllä tai ei rastitus vaihtoehdolla.

        Kyllähän se on niin että, vastuu lasten nettitilauksista on vanhemmilla! Ei tulisin mieleenkään antaa 10 vuotiaalle lapselle käyttöön pankkikorttia tai pankkitunnuksia! Eiköhän se ole meidän vanhempien tehtävä pitää lapsistamme huolta ja tiedostaa mitä tilaavat ja touhuavat


    • huolestuja

      No saahan pennut ostaa tällä hetkellä apteekista esim. niitä nicoreten suusumutteita, mitkä sisältää melko tarkalleen samat ainesosat nikotiinia myöten, kuin e-neste. Ei niissä nikotiinikorvaus tuotteissa ole mitään ikärajaa apteekissa ja niitä saa sieltä ostaa vaikka minkä ikäinen lapsi jos vaan haluaa.

      Itse ainakin olisin paljon enemmän huolissani jos lapseltani löytyisi aivan normi tupakkaa. Kyllä se kuitenkin on huomattavasti pahempaa myrkkyä.

      • Xxtj

        Jaaha taas palkkasoturit lähti liikkeelle, kauppiaalla ei ole sitä vertaa selkärankaa että itse vastaisi miksi myy kakaroille nikotiininesteitä ?
        No sehän nähtiin jo aiemmin kun kehotti ensin lähettämään akut lainvastaisesti ja kun sitä kysyttiin niin loppui kommentointi.
        Palkkasoturit puolusti ettei kauppias päivystä täällä mutta kas kummaan kun vastasi heti kun oli kyse asiasta johon vielä pystyi vastaamaan.


    • gay Xxtj

      Katteleppa oikeasti hoitoa tuohon sun skitsofreniaan, kun näytät noin vahvasti uskovan että täällä joku sissiarmeija taas kirjoittelee. Nikotiininesteiden myynnissähän ei ole mitään laitonta, voit sitä kysyä vaikka sieltä Fimealta sitä jos haluat varmistua (muista varoa että et sitten ala kuvittelemaan että se Fimea seuraa sua, tai palkkaa armeijaa kirjoittelemaan sua vastaan).

      Nikotiiniahan saa suomessa ostaa kuka vaan sieltä apteekista, käytkö niillekkin itkemässä että niillä on armeija täällä kirjoittelemassa?

    • gay Xxtj

      Niin jäi vielä sanomatta että olin hoidossa ja itse paranin aika hyvin näistä jutuista. Unohdin vaan että finnvape ei ollutkaan apteekki.

      • Tyhmät

        Hoitoon nyt molemmat, selvähän se on että kakaroille ei pitäs myydä ja jos kauppiaalla on yhtään selkärankaa niin lopettas sen myynnin niille, jos raha ainoa kiihoke niin ei voi mitään.


    • 1235

      Kyllä on kova taakka tämän ketjun kauppiaalla, kun sen takia lentokoneet tipahtaa, nuoriso tärveltyy, ihmisille tulee niin kovia henkisiä ongelmia että niillä ei enää seiso kun tuotteiden saapuminen kestääkin 2 päivää pitempään kuin arvioitu, ihmiset sekoaa kun ne luulee että kaupan armeijat täällä kirjoittelee.

      Ei varmaan tiennyt kauppias mihin ryhtyi kun kauppanse perusti.

    • Motämi

      No turha nyt yrittää vääntää aihetta pois siitä mistä ei haluta kaupan puolelta keskustella.

    • Sivustakatsojana

      Kannattaisi huomata, että Finnvape/kauppias ei ole aloittanut täällä yhtäkään ketjua ja on hyvin harvakseltaan osallistunut keskusteluun (jos tätä leikkikenttää nyt voi keskusteluksi sanoa). Vastailee kylläkin ilmeisesti sähköposteihin.

    • Qwerg

      Kyllähän se täällä on aloittanut sekä osallistunut useisiin keskusteluihin sitä nyt on enään turha kenenkään väittää. Omalla nimellään ei toki ole osallistunut mutta nimimerkkien kautta. Kummallisesti vaan tietyt kommentit on niin niin läpinäkyviä kauppiaan kommentteja. Toki sitä ei haluta tuoda julki ettei mene maine lopullisesti.

      Mutta odotellaan uskaltaisiko se kauppias tulla sieltä rantatuolistaan ja kertoa jos kerran myy amerikat ja malesiat ym. Maat läpi niin miksi suomeen pitää myydä lapsille nikotiiniä? Onko ahneus syynä vai mikä? Ainakin hän kertoilee tuolla savuke foorumin puolella että myynyt noihin maihin ja sinne menee niin paljon tavaraa.

      • ketäänkotona?

        Onko aloittanut esim. tämän ketjun? Viiden pisteen vihje: lue tämän sivun ensimmäinen viesti, se on tämän ketjun aloitus. Kauppiaan tekstiä?


    • nyt prkl

      No kun kerran noin hyvin tiedät että on kauppias tähän keskusteluun osallistunut, enemmän kuin noiden kahden viestin verran omalla nimellään, niin sulla varmaan on todisteet asiasta? Muuten nämä sinun "läpinäkyvät kauppiaan kommentit" on kyllä vain ja ainoastaan sun omaa harhaa.

      Esitä nyt oikeasti ne todisteet tai mene johonkin muualle täältä höpöttämään. Minusta ainakin tuntuu että tuo järjenkäyttö on melko alhaisella tasolla jos luulee pystyvänsä tunnistamaan pelkän tekstin perusteella kuka täällä kirjoittaa. Uskon kyllä mentalistin kykyihisi heti kun kerrot kaikkien nimet ketkä tässäkin ketjussa on nämä lähes parisataa viestiä kirjoittanut.

    • ????

      On aika vastuutonta myydä tuollaisia aineita siis nikotiininesteitä eikä edes ikää tarkisteta. Pikkulapsethan noita tilaa lukeehan siitä lehdistä aina silloin tällöin ja kouluissa iso ongelma. Luulisi nyt finnvapen kauppiaalla olevan selkärankaa tehdä jotain mutta mitäs sitä tekemään kun myynti varmaan tippus yli puolet kun lapset suljettas pois ostajista.
      Tämähän on samanlaista kuin tuon ilokaasun kanssa eli pelleillään myydäänkö kaasua viihdekäyttöön vai ei ja tässä ftaas finnvapen kauppias kikkailee että hän ei myy alaikäisille, mutta silti ei tarkista ikää.
      Alaikäisen kaupan voi purkaa eli jos löydätte lapsiltanne tuotteita niin muuta kuin kuluttajaviraston ohjeen mukaan vain:

      Lapsi kuluttajana
      Lapsi tarvitsee ostoksiinsa vanhemman suostumuksen

      Vanhempi voi vaatia kaupan purkamista, jos alaikäisen kanssa on tehty kauppa, jota hän ei olisi saanut tehdä.

      Tarve vanhemman suostumukseen riippuu paitsi lapsen iästä myös ostoksen hinnasta ja laadusta. Myyjän vastuulla on ostajan iän ja vanhempien suostumuksen varmistaminen.

      Alle 18-vuotias voi tehdä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta vain tavanomaisia ja merkitykseltään vähäisiä ostoksia, joita ovat esimerkiksi taskurahoilla hankitut, kohtuullisen hintaiset, samanikäisten yleisesti ostamat tuotteet. Esimerkiksi lemmikkieläintä, ulkomaanmatkaa tai tatuointia ei voi hankkia ilman huoltajan lupaa
      15 vuotta täyttänyt voi käyttää ansioitaan, kuten kesätyörahoja, merkittävämpiinkin ostoksiin, mutta ei saa ostaa velaksi
      Lapsi ei voi ostaa velaksi
      Vasta 18 vuotta täyttänyt voi ostaa velaksi. Alaikäinen ei voi siis

      hankkia luottokorttia tai nostaa kulutusluottoa.
      ostaa tuotetta velaksi siten, että ostos veloitetaan laskulla kapanteon jälkeen kuten esimerkiksi postimyynti- ja verkkokauppatilauksissa.
      Perintää ei yleensä voi kohdistaa alaikäiseen
      Alaikäinen ei voi ostaa velaksi, minkä vuoksi alaikäiseen ei voi kohdistaa perintää.

      Alaikäisille voi kuitenkin syntyä tilanteita, joissa hän on maksuvelvollinen. Niitä voivat olla esimerkiksi erilaiset julkisoikeudelliset maksut kuten sairaala- ja terveyskeskusmaksut ja verot. Yli 15-vuotiailla maksuvelvoite voi syntyä myös pakollisesta liikennevakuutusmaksusta, joukkoliikenteen tarkastusmaksusta tai sakosta.

      Toimi
      Jos lapsesi on tehnyt ostoksen, jota hän ei olisi saanut tehdä, vastuu on myyjällä. Jos lapsesi on ostanut tuotteen ilman suostumustasi tai velaksi,

      vaadi myyjältä kaupan purkamista. Tee tämä kohtuullisessa ajassa siitä, kun sait tietää ostoksesta
      riitatilanteessa ota yhteyttä kuluttajaneuvontaan
      Jos perintätoimisto tai muu velkoja perii velkaa alaikäiseltä

      ota yhteyttä perintätoimistoon tai velkojaan ja vaadi lopettamaan perusteettoman velan perintä: perinnästä valittaminen
      riitatilanteessa ota yhteyttä kuluttajaneuvontaan

    • www.kuluttajavirasto
    • 2000

      Kuka vanhempi niitä nyt saa selville mistä oon tilannu ja miten. Hävittää kaikki koneelta tilausvahvistukset ja maksuun liittyvät tositteet niin kukaan ei voi jädä kiinni. Eli vähän älyä ostamiseen niin homma toimii ja muistaa vaan piilottaa nesteputelit hyvin ettei löydy mistää.

    • takuuasiaa

      Mulla hajos tuo laturi noista aloituspakkauksen akuista miten niiden kanssa voiko niitä vielä lähettää postissa korjaukseen ja saako siitä sitten jonkun hyvityksen tai postikulurahat tilille, tarkoitan noita lähetyskuluja?

    • Sinne vaan

      Tuollahan luki että pyydät asiakaspalvelusta uuden niin lähettävät sulle, kirjotat vaann s.postiin että laturi hajos . Ei niillä ole varaa sinne lähetyttää jotain euron arvoista laturia ja hyvitellä niitä lähetyksiä. Toihan on vaan juttua noista palautuksista ettei kaikki pyytelis uusia tavaroita.

    • zabizabi

      Joku (entisen) startsmogin tumputtaja vikisee ja itkee kohtaloansa täällä...

    • 24+6

      Ei hitto et sitten muuta keksinyt? Eikö tää nyt o jo vanha laulu et syytetään muita omista virheistään. Aina vaan alemmas kauppias vajoaa omissa nesteissään.

    • kauppiaalle

      Olisko nyt järkevämpää vaan vastata noihin kysymyksiin kuin postailla kaikkea epäoleelllista tänne? Ei ketään kiinnosta vaikka haukut koko maailman ihmiset ja kaupat.

    • protank3

      Mulla hajos kangerin protank 3 höyryä tuli päivän nyt ei tapahdu mitään, eli onko takuu ummessa kun on toiminut tullessa?

      • hmmmm

        Niin voiko sen lähettää tuonne osoitteeseenne niin että vastaanottaja maksaa postikulut?


      • Finn-
        hmmmm kirjoitti:

        Niin voiko sen lähettää tuonne osoitteeseenne niin että vastaanottaja maksaa postikulut?

        Niin minä aikakin tekisin tonhan voi lähettääkin postissa, noita akkujahan ei saa lähettää siitä voi tulla kovat rapsut kun jää kiinni.


    • asstank3

      Joo kyllä se on loppu, voit työntää se tankin vaikka anukseesi.

    • 16:16

      Nostetaanpa tämä tähän kun vastausta ei ole finnvapelta vielä tullut?

      Miksi kehotetaan asiakasta rikkomaan ADR lakia sillä verukkeella ettei posti niitä akkuja läpivalaise joka kerta? Mielestäni erittäin kyseenalaista toimintaa.
      Postin sivuilta lainaus:

      Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
      Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
      Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
      mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
      myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
      Lisätietoja:
      Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
      Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
      Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
      Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy

    • 1234434

      No lainataampa samalla sitten tuosta hieman ylempää (kolmannen kerran) myös sinulle esitettyjä kysymyksiä, mihin ei ole paljoa vastausta kuulunut:

      Kun kerran olet noin viisas niin ja minä tyhmä niin lainaisitko noista säädöksistä myös sen kohdan missä lukee, että valvonta kuuluu sinulle ja sitä suoritetaan suomi24 palstalla?

      Kaikille varmasti on tullut selväksi että olet asiasta erittäin huolissasi, yritä nyt saada kuitenkin nukutuksi murheiltasi. Voit täällä väittää että joku joutuu lentokoneen maksamaan kun lähettää akun, onnettumuuden sattuessa. Olisin kyllä kiinostunut tietämään että mihin kuljetusehtoon tuo sinun toteamuksesi perustuu?

      Jos haluat moralisointia harrastaa, niin sille löytyy varmasti parempiakin kohteita. Tuollainen noin taitava ja innokas kansalaispoliisi voi varmasti vahtia vaikka liian pitkään tyhjänkäynnillä olevia autoja, koirankakkoja tai vaikka että kaikissa taloyhtiöissä varmasti liputetaan liputuspäivänä. Kaikki nuo edellä mainitut ovat oikeastikkin isompi uhka yhteiskuntamme tulevaisuudelle, kuin litiumakkujen lähettäminen ulkomaille.

      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      Mene jo johonkin anukseen täältä vinkumasta, ei tuota sun kyläpoliisi toimintaa jaksa kukaan seurailla, eikä ketään edes kiinnosta. Jos sulla on jotain asiaa kauppiaalle niin hommatkaa huone, mitä varten täällä pitää koko ajan käydä riehumassa!?

      Sen sijaan että aloitatte varmaan taas saman virren, että olen kauppias tai kauppiaan palkkaama kirjoittaja, niin jos oikeasti siihen uskotte, hakekaa apua tuohon mielisairauteenne sen sijaan että kirjoitatte niitä harhojanne tänne.

    • ???

      Eli akkuja ei siis saa lähettää postinkautta takaisin tuonne puljuun, mites ne sinne saa palautettua?

    • 3+13

      DHL kautta onnistuu akkujen palautus, palutusosoitehan on tuolla kauppiaan sivuilla:
      Costa Vapor
      Camino de Coin 5
      29640 Fuengirola
      SPAIN

      • yhn4

        sinne vaan dhlkautta ja vastaanottajan laskuun koska itella ei hyväksy akkujen postitusta


    • Teiniangstia?

      Alkoi ärsyttämään tämä aivan uskomaton ruikutus. Itse olen Finnvapea käyttänyt nyt yli kaksi vuotta, eikä ensimmäistäkään asiattomuutta ole tullut vastaan. Palautukset ja uusien tuotteiden saaminen viallisen tilalle (myös nikonesteiden osalta) on hoitunut vallan ongelmitta. Jokusen kerran on tullut vähän pitemmällä toimitusajalla, mutta Itellan tuntien en ole asiasta Finnvapea syytellyt. Akkujen osalta nämä kädettömät ruikuttajat voisivat tutustua niiden kuljetuiksia koskeviin sääntöihin, niin ymmärtäisivät hieman paremmin, mistä oikein on kysymys.

      Oman käsitykseni mukaan Puff ja Finnvape ovat tämän hetken selkeitä ykkösiä suomen sähkötupakkamrskkinoilla. Olen ylläolevan ymmärtänyt joko jonkun avuttoman pennun ruikutukseksi taikka kilpailevien suomikauppojen sponsoroimaksi tarkoitushakuiseksi panetteluksi. Kilpailu alalla näyttää olevan varsin kovaa.

    • 6+7

      höpö höpö ruikuttaja, vai kauppiasko se siellä itse nostaa häntäänsä.
      Eipä kauppias ole vastannut nesteitä koskevaan kysymyksiin eikä tuohon miksi kehotetaan rikkomaan postin kuljetus määräyksiä?
      Varoittava sana vaan että älkää missään nimessä lähetelkö postin kautta mitään akkuja ulkomaille, vahinko jos käy niin maksumiehenä on lähettäjä.

      • KELAtkaa sitä

        Eikös kauppias tulla ylempänä sanonut ettei enempää kirjoittele tänne? On töitä tekevillä varmaan muutakin tekemistä, toista se on meillä nautiskelijoilla :)


    • kelapää

      Tuntuu olevan aikaa kirjoitella :)

    • vappunaimetään

      Jess perille tuli taas nikotiinisatsi eikä ikää kyselty postissa eikä finnvapessa.

    • mahtuus 1 nestepurkki postiluukust

      • Toittare

        Kyllä mahtuu, muista varoa finnvapen iäntarkistusta rasti ruutuun menetelmällä :)
        Nää höpöapinathan täällä yrittänyt väittää etteivät myy alaikäisille mutta mitään kontrollia ei oikeasti ole missään vaiheessa.


    • ???

      Minkä takia finnvape kehottaa rikkomaan postin sääntöjä ja pyytää postittamaan tuotteita mitkä on postin kiellettyjen aineiden listalla, eli akkkuja?
      Kannattaa varoa tätä sillä lähettäjä on vastuussa jos tulee jotain vahinkoa.

    • pettynyt8

      Aika hidas tuo postitus tällä puljulla nyt mennyt parisen viikkoa mutta eipä tullut tänäänkään..

      • 72+32

        Rikosilmoitusta kehiin jos ei saavu tuotteet.


    • 4+6

      Ei taida tällä puljulla olla omia postimiehiä että taitaa olla se itella mikä tyrii ja hidastelee. Tästä johtuen en ainakaan itse sanoisi että "tällä puljulla on hidas postitus" Jos on hätä ja kiire niin kannattaa valita se dhl:n next day niin tulee nopeammin.

    • 9+20

      No tämä tää puljuhan se mikä myy eikä ne sitä itellaan varmaankaan työnnä tuolla espanjanmaalla jos sitten ei itella ole laajentanut sinne, myyjä on se kuka vastaa myymistään tuotteistaan ja kuljetuksistaan, jos se hidastelee niin toimittakoon muulla tavalla tai ei lupaile turhia.
      Kukaan täysjärkinen maksa tuollaisia dhl kuljetusmaksuja.

    • 18+8

      Mulle tuli maanantaina viesti, että tilaus on viety postiin. Tänään (perjantaina) tuli taas paketti perille.
      Jos jollain nuo toimitukset jatkuvasti takkuaa, kannattaa varmaan mennä sinne omaan postitoimistoon kyselemään, mikä mättää. Ei se voi olla siellä Espanjankaan puolella se vika, jos muualle Suomeen lähetykset tulevat ajallaan...

      • postinkosto

        Eiköhän näitä kuljetusongelmia ja viivästyksiä nyt ole joka puolella suomea onhan näistä kirjoiteltu iät ja ajat.
        Voihan se olla että noi finnvapen postit on erikoistarkkailussa kun pyytävät noita akkuja lähettelemään postissa sääntöjen vastaisesti ja itella vähän hidastaa sen takia heidän tänne tulevia pakettejaan, sehän ei ole mikään mahdottomuus.


    • 1+12

      Niin eihän se Finnvape lupaa missään että paketti saapuu 4 päivässä, sivuilla kyllä mainitaan selvästi että se 4 päivää on postin arvio, ei heidän. Sivuilla myös mainitaan selvästi että eivät voi millään luvata että paketti tulee x päivässä, vaan on täysin mahdollista että paketti voi seilata vaikka parikin viikkoa.

      Jotenkin jännä miten ihmiset ei käsitä tuollaisen luettuaan että mikä on arvio vaan luulevat että tuo on 100% varmasti toimitusaika. Hauska miten tänne tullaan sitten siitä vinkumaan vaikka sivuilla kyllä nimenomaan varoitetaan että postin kulku voi hyvinkin viivästyä ja tuolta ei pysty edes mitään tilaamaan jos ei kuittaa että on hyväksynyt tuon.

      Kannattaa hyväksyä vaan se että ulkomailta tilattaessa voi kestää.

    • 5+9

      Minulle kesti 9 arkipäivää helsinkiin

    • postissa.

      Kysyin postista tuosta akkujen kuljetus jutusta niin sanoivat että palautuvat lähettäjälle jos yrittää finnvapelle lähettää akkuja, eli älkää turhaan kokeilko menee vain aikaa ja rahaa hukkaan, pyytäkää suoraan akut sieltä ilman palautuksia ne kyllä antavat ne niin.
      Annoin postille myös kopion tuosta kirjoituksesta missä kauppias pyytää niitä lähettämään vaikka säännöissä kielletty, niin sanoivat ottavansa asian tarkkailuun ja olivat aika ihmeissään miten joku voi näin pyytää asiakastaan tekemään.

      • Kansalaispoliisi

        Olitpa fiksu, nilkki...


      • xd2

        Eihän epsanjassa tarvii suomen laista välittää ;) Ja jos jotain tulee vahingon korvauksia niin näppärästi asiakas laitettu vastuuseen. Turha selittää että pyytivät näin tekemään siinä vaiheessa. Kyllä nyt pitää olla omaakin älyä ettei rupea tekemään lainvastaisuuksia jos kauppias näin pyytää.


      • Sääntö ei laki
        xd2 kirjoitti:

        Eihän epsanjassa tarvii suomen laista välittää ;) Ja jos jotain tulee vahingon korvauksia niin näppärästi asiakas laitettu vastuuseen. Turha selittää että pyytivät näin tekemään siinä vaiheessa. Kyllä nyt pitää olla omaakin älyä ettei rupea tekemään lainvastaisuuksia jos kauppias näin pyytää.

        Postin ohjeissa kielletään myös rahan lähettäminen. Joutuuko mummo nyt vakilaan, kun laittoi mulle synttärirahaa? Eihän nuo postin ohjeet mitään lakeja ole. Meidänkin talon säännöissä on remontointi kielletty sunnuntaisin mutta melkein aina porakone laulaa (uusi talo)...


      • 6+6
        Sääntö ei laki kirjoitti:

        Postin ohjeissa kielletään myös rahan lähettäminen. Joutuuko mummo nyt vakilaan, kun laittoi mulle synttärirahaa? Eihän nuo postin ohjeet mitään lakeja ole. Meidänkin talon säännöissä on remontointi kielletty sunnuntaisin mutta melkein aina porakone laulaa (uusi talo)...

        höpö höpö sun juttuja menisit muualle kun et mistään mitään tajua. Tässä lainaus ylempää joka postin sivuilta:

        Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
        Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
        Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
        mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
        myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
        Lisätietoja:
        Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
        Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
        Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
        Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy


    • einäin

      Törkeää toimintaa

    • hidasta on

      Noita vapautettuja akkuja ei ole suomessa siis saatu vapautettua puolessatoista vuodessa? Muissa EUmaissa laitteen sisällä olevia akkuja (kännykät, mp3soittimet, sähköröökit) ei pidetä vaarallisina.

      • odottelija3

        Otsikkosi on totta, hidasta on tuotteiden tuleminen 14vrk nyt odoteltu


    • 12+19

      Suomessa on eri säännöt kuin muissa EU maissa monissa asioissa jos et voi elää niiden kanssa mene muuhun EU maahan asumaan.
      Jos on kielletty lähettämästä akkuja postin kautta niin silloin se on kielletty ja jos niitä lähetät niin itse olet vastuussa jos vahinkoja tulee, vaikka tämä finnvape kauppias sinut olisi siihen yllyttänyt.
      En usko että siinä vaiheessa kenenkään mieltä lämmittää muutama alennuskuponki.

    • 20+3

      Eipä ole kauppias uskaltanut vastata tähän mitään miksi yllyttää asiakkaita postittamaan näin akkujaan vaikka se on kiellettyä, tuolla e-suoli savuke foorumilla lainailee täältä kirjoituksia ja naureskelee.
      Täällä sitten väitetään ettei kauppiaalla ole aikaa kirjoitella foorumeille kun tekee töitä. No tuolla esuoli savuke foorumilla on aikaa ainakin päivät pitkät kirjoitella ja pohtia mitä täällä kirjoitellaan.
      Kerran täällä käy koko ajan kirjoituksia kyttäämässä niin vastaisi nyt samalla jotain.
      Samallavoisi kertoa onko oikein myydä lapsille nikotiininesteitä?

    • 25855

      Tuleppa sinne foorumile itse kirjoittelemaan niin että aina on sama nimimerkki. Kyllä täällä on helppo vinkua menemään oikeen kunnolla anonyymina. Ei tarvitse paljon sitä kuuluisaa järkeä olla että tajuaa miksi täällä ei kukaan kauppias kirjoittele. Tosin ei sitä sinullakaan oie kyllä munaa tulla esavukkeelle kirjoittelemaan.

      • Jjjjjjkkk

        Kirjoittelet sitten nimimerkin takaa ja huutelet muille, etkö uskalla laittaa esuoli savuke foorumin nimeäsi näkyviin


    • 12+10

      Eipä ole kauppias uskaltanut vastata tähän mitään miksi yllyttää asiakkaita
      postittamaan näin akkujaan vaikka se on kiellettyä,

      Mistä edes tietäisit onko vastaaja kauppias vai joku muu kuka esiintyy kauppiaana? Aika hankala vastata mitään kun täällä kuka vaan voi olla kuka vaan.




      tuolla e-suoli savuke foorumilla lainailee täältä kirjoituksia ja naureskelee.

      Laitappa linkki kohtaan missä se kauppias "naureskelee"? Ei taida löytyä tuollaista lainattua tekstiä sieltä. Mitä jos nyt menisit läski vinkumaan johonkin muualle?




      Täällä sitten väitetään ettei kauppiaalla ole aikaa kirjoitella foorumeille kun tekee töitä.

      Ja missä näin taas väitetään? Varmaan joku ääni mikä kertoo näin sinun pääsi sisällä ja käskee tehdä asioita? Ratkaisu tähänkin asiaan: suksi johonkin anukseen täältä vammastelemasta.




      No tuolla esuoli savuke foorumilla on aikaa ainakin päivät pitkät kirjoitella ja pohtia mitä täällä kirjoitellaan.

      Jos kauppias kirjoittaa kaksi lausetta johonkin niin siinä tuskin menee aikaa päivät pitkät päivää. Sinun vammautumisasteesi näyttää olevan niin korkea että en yhtään ihmettele vaikka sinulla menisikin tuollaisen ripulin kirjoittamiseen viikko. Tätä teoriaa tukee vahvasti se että et osaa edes lukea vaan väität kaikkea shittiä mitä kauppias on kirjoittanut mihinkin.




      Kerran täällä käy koko ajan kirjoituksia kyttäämässä niin vastaisi nyt samalla jotain.

      Et sitten itse voinut kirjoittaa sinne, mikä se olikaan...? esuoli foorumi? Melko loistavan hauska nimiväännös kyllä keksitty. Taisit tuonkin keksiä aivan itse? Ainakin tuo väännös on niin vammanen että ei voi olla paljoa muuta kuin sinun keksimäsi. Olisit kirjoittanut sinne ihmeessä kyllä se kauppias siellä vastaa kaikkiin kysymyksiin.



      Samallavoisi kertoa onko oikein myydä lapsille nikotiininesteitä?

      Samallavoisi voisit painua jonnekkin hoitoon täältä lopullisesti. Suomen lainsäädännön mukaan ei ole laitonta myysä nikotiininesteitä alaikäisille. Jos ei mahdu sinun moraalikäsitykseesi niin voivoi. Laita naru kaulaan jos ahistaa.

    • kiinnostunut4

      Johan kauppiaan trollijoukot taas nostaa päätään. Itse kävin katsomassa noita kirjoituksia tuolla suoli foorumilla ja kyllähän siellä on aika selvää mikä on kauppiaan sekä sen ketjun kirjoittelijoiden kanta. Kaikki tällä foorumilla olevat ovat naurettavia k.päitä. No onnea sinne vaan kauppiaalle ja trollijoukoilleen.

      Kerrotko vielä tuon vastauksen tuohon akkujupakkaan kun vastasit jo muihinkin asioihin, mitä salattavaa siinä on?

      • Ontouhua

        Ei ne pysty antamaan vastausta tuohon, kauppias ei keksi selitystä miksi tälläistä tekee


    • Kauppiaan trolli

      Arvoisa kiinnotunut4, Kun olet noin loistava salapoliisi, varmaan osasit myös lukea miksi kauppias ei täällä asioita kommentoi. Voit kyllä käydä jättämässä kysymyksesi e-savuke.com foorumille ja kas kummaa, kauppias kyllä vastaa.

      Ja se suolifoorumi on kyllä tämä suoli24, missä tälläkin hetkellä itse olet. Tätä on kutsuttu suoli24 nimellä jo vuodesta 1998 lähtien, tosin on ymmärrettävää että et tätä muista koska sinua ei silloin vielä oltu edes laitettu alulle.

      Sitä en kyllä yhtään ihmettele jos jossain muualla teitä vinkujia pidetään älyllisesti vammaisina, onhan täälläkin sama mielipide suurimmalla osalla kirjoittajista. Ehkä se on ikävää kun joudutte odottamaan tuotteitanne samalla tavalla kuin kaikki muutkin postin asiakkaat ja ette saa kusetettua ilmaisia tuotteita itsellenne, mutta sellaista se elämä vaan on. Minua ainakin voit kutsua trolliksi jos se oloasi helpottaa jollakin tavalla, mutta tosiasia on se että ei täällä kukaan tasapainoinen normaali ihminen itke jatkuvasti jostain akkujen postituksesta. Hyvää jatkoa

    • Tilannut

      Onko 3viikkoa tämän firman normaali toimitusaika vai oliko niillä jotain ongelmia tuon postin kanssa kun lähettävöt akkuja? Olin lukevinani etteivät saa toimittaa akkuja suomeen jos eivät sitten tule sattumalta läpi postissa. Kuka korvaa jos posti palauttaa ne? Kauppiaallehan se käsittääkseni kuuluu.

      • 19+7

        Osalle tullut jopa viikossa mutta pääosin toimitusajat siinä pari kolme viikkoa tuntuu olevan, varmaankin tuo itella vähän tarkkailee tän firman posteja tuon akkujupakan takia, näin postissa oli kerrottu.
        Mutta jos ei ala kuulua kohta niin perut maksusi.


      • Lääkkeet!
        19+7 kirjoitti:

        Osalle tullut jopa viikossa mutta pääosin toimitusajat siinä pari kolme viikkoa tuntuu olevan, varmaankin tuo itella vähän tarkkailee tän firman posteja tuon akkujupakan takia, näin postissa oli kerrottu.
        Mutta jos ei ala kuulua kohta niin perut maksusi.

        Älä jauha kakkaa. Itella mitään tarkkaile kenenkään lähetyksiä. Koittakaa nyt vähän miettiä mitä tänne kirjoittelette. Lääkkeet!


      • yökötys
        Lääkkeet! kirjoitti:

        Älä jauha kakkaa. Itella mitään tarkkaile kenenkään lähetyksiä. Koittakaa nyt vähän miettiä mitä tänne kirjoittelette. Lääkkeet!

        Tilaajien keski ikä kun on 12v. tässä kaupassa niin ei voi muuta olettaa kun "järkeviä" kirjoituksia


    • ta-va-taan

      olit lukevinasi väärin. Akkuja on vaikea postittaa suomesta ulkomaille koska itella. suomeen saa kyllä lähettää akkuja muualta.

      • djfbbdfn&#&#$

        Voiko kukaan kertoo et viittiikö startsmogilta tilata postiennakolla vai ootteko sitä mieltä että ne on vieläki huijareit äkkii kokemuksii sen niiden mokan jälkeen!!!


      • 56+6
        djfbbdfn&#&#$ kirjoitti:

        Voiko kukaan kertoo et viittiikö startsmogilta tilata postiennakolla vai ootteko sitä mieltä että ne on vieläki huijareit äkkii kokemuksii sen niiden mokan jälkeen!!!

        tilaa mistä tilaat urpo


      • kusetusta
        djfbbdfn&#&#$ kirjoitti:

        Voiko kukaan kertoo et viittiikö startsmogilta tilata postiennakolla vai ootteko sitä mieltä että ne on vieläki huijareit äkkii kokemuksii sen niiden mokan jälkeen!!!

        En heiltä tilaisi yhtään mitään.


      • kusetusta
        kusetusta kirjoitti:

        En heiltä tilaisi yhtään mitään.

        sama kun tän finnvape kaupan ketju siltäkään en tilais yhtään mitään


    • gaytube

      Arvoisa Kauppiaan trolli, Kun olet noin loistava salapoliisi, varmaan osasit myös lukea miksi kauppias ei täällä asioita kommentoi. Voit kyllä käydä jättämässä kysymyksesi e-savuke.com foorumille ja kas kummaa, kauppias kyllä vastaa.

      Ja se suolifoorumi on kyllä esavuke suoli foorumi. Tätä on kutsuttu esuoli savuke foorumiksi nimellä jo pitkään, tosin on ymmärrettävää että et tätä muista koska sinua ei silloin vielä oltu edes laitettu alulle.

      Sitä en kyllä yhtään ihmettele jos jossain muualla teitä vinkujia pidetään älyllisesti vammaisina, onhan täälläkin sama mielipide suurimmalla osalla kirjoittajista. Ehkä se on ikävää kun joudutte odottamaan tuotteitanne samalla tavalla kuin kaikki muutkin postin asiakkaat ja ette saa kusetettua ilmaisia tuotteita itsellenne, mutta sellaista se elämä vaan on. Minua ainakin voit kutsua trolliksi jos se oloasi helpottaa jollakin tavalla, mutta tosiasia on se että ei täällä kukaan tasapainoinen normaali ihminen itke jatkuvasti jostain akkujen postituksesta. Hyvää jatkoa

      • h561

        Mistä näitä saa..ta..nan kopioijia sikiää, menkää hoitoon.


      • kauppiaalle
        h561 kirjoitti:

        Mistä näitä saa..ta..nan kopioijia sikiää, menkää hoitoon.

        Nostetaanpa tämä tähän kun vastausta ei ole finnvapelta vielä tullut?

        Miksi kehotetaan asiakasta rikkomaan ADR lakia sillä verukkeella ettei posti niitä akkuja läpivalaise joka kerta? Mielestäni erittäin kyseenalaista toimintaa.
        Postin sivuilta lainaus:

        Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
        Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
        Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
        mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
        myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
        Lisätietoja:
        Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
        Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
        Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
        Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy


      • VASTATKAAHETI12345
        kauppiaalle kirjoitti:

        Nostetaanpa tämä tähän kun vastausta ei ole finnvapelta vielä tullut?

        Miksi kehotetaan asiakasta rikkomaan ADR lakia sillä verukkeella ettei posti niitä akkuja läpivalaise joka kerta? Mielestäni erittäin kyseenalaista toimintaa.
        Postin sivuilta lainaus:

        Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
        Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
        Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
        mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
        myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
        Lisätietoja:
        Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
        Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
        Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
        Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy

        Kekkä tietää että ku ostaa startsmogilta ni se alkumaksu postiennakos 5 € et jos maksaa puhelilla ni näkyyks siinä mihi rahansa on antanutai mitähä?.. vai onko mahdollista maksaa käteisellä!


    • 19+20

      No lainataampa samalla sitten tuosta hieman ylempää (kuudennen kerran) myös sinulle esitettyjä kysymyksiä, mihin ei ole paljoa vastausta kuulunut:

      Kun kerran olet noin viisas niin ja minä tyhmä niin lainaisitko noista säädöksistä myös sen kohdan missä lukee, että valvonta kuuluu sinulle ja sitä suoritetaan suomi24 palstalla?

      Kaikille varmasti on tullut selväksi että olet asiasta erittäin huolissasi, yritä nyt saada kuitenkin nukutuksi murheiltasi. Voit täällä väittää että joku joutuu lentokoneen maksamaan kun lähettää akun, onnettumuuden sattuessa. Olisin kyllä kiinostunut tietämään että mihin kuljetusehtoon tuo sinun toteamuksesi perustuu?

      Jos haluat moralisointia harrastaa, niin sille löytyy varmasti parempiakin kohteita. Tuollainen noin taitava ja innokas kansalaispoliisi voi varmasti vahtia vaikka liian pitkään tyhjänkäynnillä olevia autoja, koirankakkoja tai vaikka että kaikissa taloyhtiöissä varmasti liputetaan liputuspäivänä. Kaikki nuo edellä mainitut ovat oikeastikkin isompi uhka yhteiskuntamme tulevaisuudelle, kuin litiumakkujen lähettäminen ulkomaille.

      Mene jo johonkin anukseen täältä vinkumasta, ei tuota sun kyläpoliisi toimintaa jaksa kukaan seurailla, eikä ketään edes kiinnosta. Jos sulla on jotain asiaa kauppiaalle niin hommatkaa huone, mitä varten täällä pitää koko ajan käydä riehumassa!?

      Sen sijaan että aloitatte varmaan taas saman virren, että olen kauppias tai kauppiaan palkkaama kirjoittaja, niin jos oikeasti siihen uskotte, hakekaa apua tuohon mielisairauteenne sen sijaan että kirjoitatte niitä harhojanne tänne.

    • kauppiaalle

      Nostetaanpa tämä tähän kun vastausta ei ole finnvapelta vielä tullut?

      Miksi kehotetaan asiakasta rikkomaan ADR lakia sillä verukkeella ettei posti niitä akkuja läpivalaise joka kerta? Mielestäni erittäin kyseenalaista toimintaa.
      Postin sivuilta lainaus:

      Toistaiseksi akkuja, tai niitä sisältäviä tai niiden kanssa pakattuja laitteita ei voi kuljettaa
      Suomessa/Suomesta lentopostina vaikka lähetys vapautuisi kaikilta merkinnöiltä ja asiakirjoilta.
      Tämä on huomioitava kansainvälisessä liikenteessä sekä kotimaan pitkillä etäisyyksillä. On
      mahdollista, että laitteisiin asennettuja ns. vapautettuja akkuja saa jatkossa kuljettaa lentopostina
      myös Suomessa/Suomesta. Ilmoitamme saatuamme toimintaan vaaditun viranomaishyväksynnän.
      Lisätietoja:
      Postin asiakaspalvelu kuluttajille 0200 71000, sähköposti [email protected]
      Itellan yritysasiakaspalvelu 0200 77000, sähköposti [email protected]
      Lähteet: Lakikokoelma: ADR 2013
      Litium-akkujen uudet kuljetusmääräykset, Vantaa 22.11.2012, DGM Finland Oy

    • hmmmmm

      Kysyin postista tuosta akkujen kuljetus jutusta niin sanoivat että palautuvat lähettäjälle jos yrittää finnvapelle lähettää akkuja, eli älkää turhaan kokeilko menee vain aikaa ja rahaa hukkaan, pyytäkää suoraan akut sieltä ilman palautuksia ne kyllä antavat ne niin.
      Annoin postille myös kopion tuosta kirjoituksesta missä kauppias pyytää niitä lähettämään vaikka säännöissä kielletty, niin sanoivat ottavansa asian tarkkailuun ja olivat aika ihmeissään miten joku voi näin pyytää asiakastaan tekemään.

    • 12+9

      Vammaisuus kuvaa rajoitteita, jonka vuoksi henkilö syystä tai toisesta ei pysty toimimaan täysipainoisesti yhteiskunnan rakennetussa tai sosiaalisessa ympäristössä.

      YK:n 13. joulukuuta 2006 hyväksymässä Vammaisten henkilöiden oikeuksia koskeva yleissopimus (Convention on the Rights of Persons with Disabilities) vammaisuus määritellään seuraavalla tavalla: ”Vammaisiin henkilöihin kuuluvat ne, joilla on pitkäaikainen ruumiillinen, henkinen, älyllinen tai aisteihin liittyvä vamma, jonka vuorovaikutus erilaisten esteiden kanssa voi estää heidän täysimääräisen ja tehokkaan osallistumisensa yhteiskuntaan yhdenvertaisesti muiden kanssa.”

    • 2345678

      Kysyin postista tuosta akkujen kuljetus jutusta niin sanoivat että palautuvat lähettäjälle jos yrittää finnvapelle lähettää akkuja, eli älkää turhaan kokeilko menee vain aikaa ja rahaa hukkaan, pyytäkää suoraan akut sieltä ilman palautuksia ne kyllä antavat ne niin.
      Annoin postille myös kopion tuosta kirjoituksesta missä kauppias pyytää niitä lähettämään vaikka säännöissä kielletty, niin sanoivat ottavansa asian tarkkailuun ja olivat aika ihmeissään miten joku voi näin pyytää asiakastaan tekemään.

    • Aloitusviesti

      Tilasin puljusta aero S modin hintaan 99€, joka ei toiminut. Reklamoin ja pyysivät lähettämään putken takaisi. Lähetin kuukausi sitten ja nyt kaveri kertoo, ettei posti ole tuonut. Ja paskat. Arvatkaa tilaanko enää mitään tuolta.

    • Vastaus aloitukseen

      Koska tarinan loppu jäi "ryöstetyltä" kertomatta, niin kirjoitellaan nyt poikkeuksellisesti tännekin foorumille ja ihan omalla nimimerkillä :)

      Kyseinen asiakas oli tosiaankin lähettänyt oman ilmoituksensa mukaan palautuksena toimimattoman tuotteen meille, mutta se ei ollut meille asti tullut.

      Jos jollekin tulee yllätyksenä, että posti (varsinkin ulkomaanposti) saattaa kulkea omia reittejään jopa kuukausia ja joskus lähetys ei tule koskaan perille, et ole varmaankaan juurikaan käyttänyt postin palveluja.

      Lähetimme kuitenkin lopulta asiakkaalle uuden laitteen veloituksetta, vaikka emme voineet olla varmoja, oliko tuotetta meille lähetetty ja jos oli, oliko siinä vikaa.

      Ja kas, pari päivää lähettämisen jälkeen posti toikin matkalla hiukan kärsineen palautuslähetyksen. Testasimme laitteen, emmekä löytäneet siitä vikaa...

      Otamme toki mielellämme palautetta vastaan, mutta mieluiten omalla nimellään kirjoittavilta. Tilauksia koskeviin palautteisiin kannattaa aina liittää tilausnumero.

      • outoa

        Mistähän tuon selityksen keksit? Leikit kauppiasta vai kauppias leikkii anonyymiä?


      • Lukutaitoisia?
        outoa kirjoitti:

        Mistähän tuon selityksen keksit? Leikit kauppiasta vai kauppias leikkii anonyymiä?

        Vastaus kopioitu tuolta ketjun alusta niinkuin tuo "katoaminenkin"


    • aloitus vastaukseen

      Kysyin postista tuosta akkujen kuljetus jutusta niin sanoivat että palautuvat lähettäjälle jos yrittää finnvapelle lähettää akkuja, eli älkää turhaan kokeilko menee vain aikaa ja rahaa hukkaan, pyytäkää suoraan akut sieltä ilman palautuksia ne kyllä antavat ne niin.
      Annoin postille myös kopion tuosta kirjoituksesta missä kauppias pyytää niitä lähettämään vaikka säännöissä kielletty, niin sanoivat ottavansa asian tarkkailuun ja olivat aika ihmeissään miten joku voi näin pyytää asiakastaan tekemään.

    • Aloitusviesti

      Tilasin puljusta aero S modin hintaan 99€, joka ei toiminut. Reklamoin ja pyysivät lähettämään putken takaisi. Lähetin kuukausi sitten ja nyt kaveri kertoo, ettei posti ole tuonut. Ja paskat. Arvatkaa tilaanko enää mitään tuolta.

      • eieikoskaan

        Ei kannata noista ulkomaan puljuista tilata mitään kun ovat epäluotettavia.Tälläkin puljulla noita toimitusvaikeuksia koko ajan ja lisäksi jotain hämärää noissa akkujen postituksissa mitä lueskelin ylempää


      • Valevira
        eieikoskaan kirjoitti:

        Ei kannata noista ulkomaan puljuista tilata mitään kun ovat epäluotettavia.Tälläkin puljulla noita toimitusvaikeuksia koko ajan ja lisäksi jotain hämärää noissa akkujen postituksissa mitä lueskelin ylempää

        Kannattaa opetella lukemaan urpo! Mistäs saat niksanesteet jos et tilaa ulkomailta?


    • gfmila

      kehuvat toimitusnopeutta mutta ei minusta 14 arkipäivässä ole kehumista, eli yli kaksi viikkoa kun laskee viikonloput mukaan

    • k512

      Tuo nyt ei selitä mitään, ihme että muilla firmoilla posti kulkee normaalisti.
      Tokihan tässä varmaan vaikuttaa se kun itellalla on tiedossa tuo että tämä pulju yrittää noita akkuja kuskauttaa lainvastaisesti niin voipi vaikuttaa asiaan myös tännepäin kulkiessa

    • 12+15

      Huijaustahan toi on

    • pysykäätotuudessa.

      Kannattaa lukea http://www.e-savuke.com/ sieltä saa paljon tietoa välineistä, nesteistä ja kaupoista. Foorumikin löytyy missä sähkötupakoitsijat keskustelevat keskenään aiheesta kuin aiheesta. Facebookissa on nykyään sähkötupakka ryhmiä missä keskustelut pysyvät asiallisena vaikka ronskia huumoria kyllä välillä löytyy :) Tämä suoli24 sivusto on täynnä skeidaa, provoja ja trolleja.

      Aina löytyy joku joka haluaa vain trollata, jätetään hänet/heidät tänne.

    • Suolitus

      Toi e-suoli savuke foorumi on naurettava paikka

      • pysykäätotuudessa.

        Sinun trollaus on naurettavaa. Kasva aikuiseksi.


    • Totuudessa

      Tässä totuutta ylempää:
      Tilasin puljusta aero S modin hintaan 99€, joka ei toiminut. Reklamoin ja pyysivät lähettämään putken takaisi. Lähetin kuukausi sitten ja nyt kaveri kertoo, ettei posti ole tuonut. Ja paskat. Arvatkaa tilaanko enää mitään tuolta.

      • Lisää totuutta

        Ja siellä ylempänä kauppias vastasikin mm. näin:
        Koska tarinan loppu jäi kertomatta, niin kirjoitellaan nyt poikkeuksellisesti tännekin foorumille ja ihan omalla nimimerkillä :)

        Kyseinen asiakas oli tosiaankin lähettänyt oman ilmoituksensa mukaan palautuksena toimimattoman tuotteen meille, mutta se ei ollut meille asti tullut.

        Jos jollekin tulee yllätyksenä, että posti (varsinkin ulkomaanposti) saattaa kulkea omia reittejään jopa kuukausia ja joskus lähetys ei tule koskaan perille, et ole varmaankaan juurikaan käyttänyt postin palveluja.

        Lähetimme kuitenkin lopulta asiakkaalle uuden laitteen veloituksetta, vaikka emme voineet olla varmoja, oliko tuotetta meille lähetetty ja jos oli, oliko siinä vikaa.

        Ja kas, pari päivää lähettämisen jälkeen posti toikin matkalla hiukan kärsineen palautuslähetyksen. Testasimme laitteen, emmekä löytäneet siitä vikaa...


    • takuuakku

      itse sain akut takuuseen kun pyysin uudet, ei tarvinnu lähettää takaisin

    • 2-6

      Kauppiaan trolli tuossa ylempänä, takuuakku

    • 3-6

      Itse olet Startsmogin trolli. Nyt on aikaa täällä pyöriä kun kukaan ei enää tilaa mitään huijauksesi jälkeen.

    • huvittavaa

      Finnvapen trolli taas pyörii täällä, aina väität ettei sulla ole aikaa täällä pyöriä mutta koko ajan trollaat joka ketjua

    • exministeru

      Tänään juttelin postin kanssa tästä akkujen postituksesta espanjaan finnvapelle takuuhuoltoon tai tarkastukseen ja näytin heille kopiota tästä finnvapen kehotuksesta laittamaan akut vaan postiin jos sattuisivat menemään läpivalaisusta läpi niin etteivät huomaa.
      Olivat postissa sitä mieltä että jos näin tehdään ja vahinko sattuu niin heillä on toki vakuutus, mutta varmaankin vakuutusyhtiö hakisi korvausta lähettäjältä vahinkotapauksessa ja siinä tietysti se korvausvelvollinen on lähettäjä ei finnvape.
      Eli varokaa tätä lähetystapaa!!!
      Ottivat myös kopion tuosta kaupan vastauksesta ja sanoivat laittavansa asian tutkintaan.

      Itse en ainakaan postittaisi missään nimessä akkuja tuonne espanjaan.

      • 20+19

        Tämän tehtyäsi varmaan heräsit ja tulit kirjoittamaan tämän vuodatuksesi tänne. Olet varmaan nyt kokenut suurta vääryyttä kun joku on postissa laittanut akun menemään Espanjaan.

        Kannattaa varmasti vähän käyttää järkeä kun jakelee lausuntoja jonkun yrityksen kirjoituksina mistä ei voi varmistua, kuka kirjoittaja oikeasti on.


      • Huhmitä
        20+19 kirjoitti:

        Tämän tehtyäsi varmaan heräsit ja tulit kirjoittamaan tämän vuodatuksesi tänne. Olet varmaan nyt kokenut suurta vääryyttä kun joku on postissa laittanut akun menemään Espanjaan.

        Kannattaa varmasti vähän käyttää järkeä kun jakelee lausuntoja jonkun yrityksen kirjoituksina mistä ei voi varmistua, kuka kirjoittaja oikeasti on.

        Tämä vastaushan on tullut usealle sähköpostissa joten siinähän ei ole mitään epäselvää kuka sen on kirjoittanut ja ohjeistanut. Tähän asti olet puolustanut yritystäsi ja nyt sitten kiistätkin kirjoittaneesi tuon vastauksesi. Koita nyt päättää mitä mieltä olet.

        Hyvähän se on että tulee ihmisille tiedoksi sillä jollekkin voi muuten koitua kalliiksi eikä siinä sun kaupan ilmaisliput tai lahjakortit auta


    • VoiPientä

      Huomionkipeä ruikku vaan jaksaa lässyttää elämää suuremmista kärsimyksistään, vaikka asia on näköjään selitetty jo varsin monen toimesta ja moneen kertaan. Säälittävää !

    • huijattu?

      10.5 tilattu ja vahvistettu ei mitään elonmerkkejä tilauksesta vieläkään

    • 234erwd

      Mitenköhän kun normi kirjeellä tilaa tuote tulee postilaatikkoon ei tartte ikää k-18
      mutta oon ajatellu tilata kirjatulla kirjeellä kun semmonenkin löytyy mites sillä? kun postista hakee onko siinä k-18 merkkejä

    • makke2

      Käykää laittamassa äänenne sähkötupakan puolesta niin kielto ei tule menemään läpi eli adressiin http://efvi.eu

      Itse laitoin nimeni ja siellä on jo tuhansia ja lisää kaivataan.

      On paskapuhetta, että sähkötupakassa olisi vaarallisia aineita kun kerran kaikkia niitä aineita käytetään elintarvikkeissa ja savukoneissa käytetään PG ja VG nesteitä eli savukone on kylläkin höyrykone ja jättimäinen sähkötupakka jos tehdään tikusta asiaa, mutta miksi kaikkia sähkötupakka-aineita saa vapaasti käyttää sellaisiin tuotteisiin jotka eivät millään tavalla liity sähkötupakkaan kysyn vain?! Kuten esim. E aineet?!

      Kokoajan tulee puhtaampia PG ja VG aineita eli korvaavia luonnosta saatuja ja joitain on jo tarjolla vai luokitellaanko nekin jo sellaisiksi ettei muka tiedetä niitten vaikutusta ihmiseen jos näin olisi niin kaiken maailman ruokaöljytkin pitäisi kieltää sillä nekin ovat luonnon omia öljyjä joita syödään ja juodaan sekä käytetään paistamiseen.

      E aineita löytyy kosmetiikastakin sekä PG joka lisää kosteutta ym. ja sitä on jo tupakassa E makuaineitakin löytyy kosmetiikasta ym. ym.

      Laittakaa sosiaali- ja terveysministeriöön palautteita jos on positiivista sanottavaa sähkötupakasta tai negatiivista niin eiköhän tuo positiivinen palaute jyrää plussan puolelle.



      http://efvi.eu

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2609
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      208
      2374
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      184
      1782
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe