Alexander Stubb-koulukiusauksen kasvot

Ei anteeksiantoa!

Linkki: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288684284779.html

Mielenkiintoista, että Stubb otti puheeksi menneisyytensä hiukan sen jälkeen kun Vapaavuori oli ensin avautunut. Todennäköisesti hän pelkäsi, että asia nostetaan jokatapauksessa tikun nokkaan ennen vaaleja. Kivempihan se on leikkiä katuvaa ennenkuin Seiska tai Hymy tekee asiasta jutun.

Stubbin kaltainen tyyppi on oikea malliesimerkki rikkaiden vanhempien kultapojusta, joka kouluaikana pilkkasi köyhempien ulkonäköä ja vaatteita. Näitä ns. "paremman perheen" lapsiahan riittää Suomenkin kouluissa. He tekevät monelle ihmiselle korvaamatonta vahinkoa ivaamisellaan ja pahimmillaan tuhovat jopa ihmisen loppuelämän. Kiusatulle asia saattaa jäädä vaivaamaan loppuiäksi, se ei yhdellä Stubbin anteeksipyynnöllä muutu.

Ikävintä asiassa on se, että tuon kaltaiset kiusaajat jäävät harvoin kiinni. Homma saa jatkua vuosikausia, koska opettaja on isän ja äidin hyvä tuttu. Kultapoju käy pokkaamassa koulussa kaikki mahdoliset stipendit ja hymypoikapatsaat hymyilevien vanhempien vieressä. Häntä pidetään oikein malliesimerkkinä muille.

Stubbin poliittiset saavutuksetkin ovat täysi nolla. Mitä mainetekoja muistatte hänen tehneen? Koulukiusaaajan kasvot hän saa aina kun on väittelyssä jonkun muun politiikon kanssa. Seuratkaapa hänen ivallista tyyliään väittelyissä, siinä ei vastapuolta arvosteta.

Kaiken huippuna iltapäivälehdet on valjastettu tämän teflon-politiikon käyttöön. Mitään ikävää ei koskaan kirjoiteta, aina vain hymyileviä kuvia ja mitäänsanomatonta tekstiä. Miettikääpä monia muita politiikkoja kuinka paljon he saavat jätesangollisia niskaan?

Toivottavasti Stubbista ei tule Kokoomuksen puheenjohtajaa ja näinollen pääministeriä. Se olisi katastrofi Suomen kansalle, oikea näyte siitä mihin voi mitäänsanomaton rikkaan perheen lellilapsi päästä tekemättä päivääkään oikeaa työtä.

49

994

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tavallinen tallaaja

      Tuohon asiaan olen kiinittänyt itsekin huomiota, mitkä ovat tosiaan Stubbin saavutukset ja näytöt osaamisestaan? Ja miksi lehdistö kohtelee häntä täysin eri tavalla kuin muita politiikkoja? Mistä Stubbin myötäily johtuu lehdistössä?

    • Inhon näköinen ukko

      Hyi että son kuiten ruma ukko naamaltaan. oikea irvoke. Inhotus. Miten sillä namalla kuiten on varaa kiusata toisia ja olla ylimielinen.
      Naama on ko petolinnun p e r s e.

      • Ornitolooki

        Älä pilkkaa petolintuja!


    • Kikkeli stuppimuna

      Vastenmielisen näköinen ukkeli se parasiitti aleksi stuppi. Pikkukikkeli kamalaa.
      Ruottalainen nimiki alesanteeri suuri. Hyi, hyi kuiten.

      • Joku kaarlo

        Ei sen oikea etunimi ole Alexander. Ottakaapa selvää!


      • Joku kaarlo
        Joku kaarlo kirjoitti:

        Ei sen oikea etunimi ole Alexander. Ottakaapa selvää!

        Just.Vapaavuorella rikostausta.Monta.you Tube kertoo.Stubpilla hämärää taustaa. Katso You Tube.Se silopojista.


      • Katsokaa myös
        Joku kaarlo kirjoitti:

        Just.Vapaavuorella rikostausta.Monta.you Tube kertoo.Stubpilla hämärää taustaa. Katso You Tube.Se silopojista.

        netistä dokumentti "Suomalaisen lapsiperheen elämä Pietarissa". Siinä vapaamuurarisolvaaja PIA RASK saa kasvot. Katsokaa ja ihmetelkää.


      • Anonyymi
        Joku kaarlo kirjoitti:

        Ei sen oikea etunimi ole Alexander. Ottakaapa selvää!

        Cai-Göran Alexander


    • Hammaspeikko2

      Mielestäni A. Stubb on pääministeriehdokkaista ainoa, jolta puuttuvat
      resurssit ymmärtää Suomen asema poliittisesti ja maantieteellisesti.
      Hänen persoonansa kivijalka on vouhotus, joka on riski Suomelle
      kaikilla tasoilla ja ulottuvuuksilla.
      Risto Pihlajaniemi.
      Espoo.

      • Anonyymi

        Sunnuntaina on sitten vaalipäivä eli 11.2.2024 älkää hyvät ihmiset äänestäkö tätä ylimielistä herraa, pilkaa kaikkia vähätuloisia. Moitti jopa tv:ssä Putinia ja sanoo, että jos sieltä Putin soittaa, jos hän tulee valituksi presidentiksi onnittelut, anto ymmärtää ettei välitä lainkaa ja siinä tuli ylimielisyys taas esille. Haavisto sanoi, että jos hälle Putin soittaa onnittelut virkaanpääsystä hän kiittää!! Subbin olisi nyt luettava mm. tapakasvattaja Kaarina Suonperän kirjan. Kauniit käytökset ja tavat! Se oppi ei mene hukkaan!


    • 1939-1944

      Samaa mieltä. Stubbin legojen väläyttely ei auta tositilanteessa, omien vanhempien ja mainostoimistojen luoma tuote hyytyy siinä vaiheessa kun tosi vaikeuksia alkaa ilmaantumaan esim. ulkopolitiikassa.

      Samoin nämä hölösuu-kommentit Venäjästä tai Natoon liittymisestä vahingoittavat vain Suomen omaa asemaa. Maltillisella ja järkevällä politiikalla Suomi pärjää parhaiten, ei uhoamalla. Tästä on historia täynnä todisteita jos haluaa vain lukea.

      • 1939-1944

        Kiitos.Katsokaa netissä 3000 valokuvaa väreinä.Stupilla menee paskat housuun, kun näkee nämä kuvat.


    • landlord

      En oikein ymmärrä, miksi häntä äänestetään. Ei ainakaan näyttöjen tai asiantuntemuksen perusteella.

      Kävin Helsingin Tapanilassa vuonna 2010 paikallisessa kuppilassa sikäläisten kanssa keskustelua. Sitä puollettiin kun hän on niin edustava. Kysyin, että eivätkö missikilpailut ole sitä varten? En saanut oikein hyväksyntää osakseni :)

      • jokapään ministeri.

        Eikös Stubitolle kelpaa niin naiset kuin miehetkin sänkypuuhiin, on saanti jokapaikassa varmaa, luin jostain lehdestä äskettäin.

        Homotus ja mamutus äijän ykkösasiat. Raha ei äijältä lopu.


      • Kokoomuslaisilla on oma "äänestäjä porukka" Vs-Suomessa ainakin. Olen ollut ääniä laskemassa ja sen huomasi hyvin kuka tuli äänestämään "Ikeä" kun on viimeset 40vuotta häntä äänestänyt...Tai arvotaan kokkareista kukas ois kiva tällä kertaa..Näin se Stubillakin meni, porukka tuntee naaman ja puolue oikea niin...


    • Voi autuas taivas!

      Viimeisen gallupin mukaan eurovaaliehdokkaista kärjessä ovat Olli Rehn ja yllätys, yllätys Alexander Stubb. Iltapäivälehdet saavat nyt vettä myllyynsä ja Stubb komeilee vielä ennen vaalipäivää viikonloppunumeron kannessa. Hänet nostetaan vaalien ääniharavaksi median avulla, asia näyttää aika selvältä.

      Täytyy kohta sanoa kuin Väyrysen Paavo aikoinaan: Voiko v.tutukseen kuolla?

    • vasikka pellolla

      Stubb on ollut koulukisaaja, vasikka pellolla tulee mieleen. Herrasperheen poika, joka kultalusikka suussa syntynyt ja saanut nauraa köyhien pukeutumiselle. Ei anna uskottanutta noin korkeaan virkaa. Hepskukkuumies.

    • ::::::::::::::::::::

      Anteeksi minulta pääsi stuppi sanoi kanerva tanssilattialla

    • vanha juoppo

      mä käyn harvoin tällä palstalla mutta kyllä mä sanon et toi avaus on yx ihan niistä parhaista

      joka sana nii totta ku olla voi

    • Kamala irvoke subbi

      hyvä neuvo: Avaus on liian pitka. Muuten ok ja totta. Se olisi aloittajan kannattanut jakaa osiin. Siis avaus lyhyemmin ja sitten pikkuhiljaa lisää viestejä subbimunasta ja stubbimunan profiilista.
      Näin moni jaksaa lukea paremmin.

    • Käry kävi, taas!

      Tämän päivän Ilta-Sanomat paljasti totuuden Stubbin uudesta "valtiomiesmäisestä" hitaasta puhetavasta. Stubb on ollut mainostoimiston koulutuksessa jossa yritetään saada vakuuttavuutta mieheen. Homma paljastui ja Stubb joutui pakon edessä myöntämään asian toimittajalle.

      Näin meitä sumutetaan, tyhjähousu yrittää päteä mainostoimiston puheopettajan opeilla. Ei mene fiksuille läpi.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288726035329.html

      • mitä hätä

        Onko Stubbi homo, vai lesbo.?


      • kissankarva
        mitä hätä kirjoitti:

        Onko Stubbi homo, vai lesbo.?

        Se on Pervo. Pepsod. Voi,hä, Tä?


      • koiran tassu
        kissankarva kirjoitti:

        Se on Pervo. Pepsod. Voi,hä, Tä?

        Siinäpä Se.


      • karhun Munat.
        koiran tassu kirjoitti:

        Siinäpä Se.

        Ketun Ketku.


    • Ällö stuppimunasku

      Harvinaisen yksimielistä porukkaa. Miten tässä nyt tinkaa. Eli inhoan se minäkin mitätöntä Stubbia. Vastenmielisen näköinen. Miten kuiten sillä naamalla on ollut varaa kiusata toisia.

    • Näitä riittää

      Raha ratkaisee. Yleensäkin näiden rikkaiden perheiden lellilapset saavat jatkaa kiusaamistaan koko kouluajan ja osa vielä aikuisiässäkin. Kouluaikana opettajat ovat poikkeuksetta isän ja äidin hyviä kavereita ja perhetuttuja, joten asioihin ei puututa vaan kaikki painetaan villaisella. Heihin ei voi käyttää rankaisutoimenpiteitä koska muuten iskä tai äiti jyrähtää opettajalle, "eihän meidän kultapoika ole mitään tehnyt jne." Aikuisiällä nämä entiset koulukiusaajat pääsevät yleensä vielä hyviin työpaikkoihin vanhempiensa avustuksella ja siellä sitten kiusataan alaisia ja työtovereita. Stubbin elinkaari on tyypillinen rikkaan perheen kiusaajatenavalle. Kaiiki kannetaan eteen ja kaiken saa aina anteeksi, teoista ei tarvitse ottaa vastuuta.

    • Voi pyhä sylvi!

      Kokoomus ehdottaa nyt työajan pidentämistä, palkka ei tietenkään nouse. Milloinhan tämän tyhmän kansan silmät aukeavat ja Kokoomuksen kannatus romahtaa? Moni palkansaajakin äänestää kokoomusta, varsinkin nuoret. Onhan se niin fantsua, pääministerikin twiittaa ja tekee kuperkeikkoja pallomeressä.

      Eivät taida nuoret äänestäjät käsittää, että sahaavat itse sitä oksaa koko ajan minkä päällä istuvat äänestäessään Kokoomusta. Mutta hei, onhan se niin fantsua! Legot esille, meillä on kivaa!

    • fuckstubb

      aivan täys pelle koko jätkä.

    • asdasdasdasd34
    • hommakovenee

      Subb on saanut kahvilassa nytten limsat silmilleen, vaatii tekijälle rangaistusta. kohta saa paska-astiankin silmilleen. ajaa avain herrojen etuja ja nekin ylimielisesti "sliipattuna". Politiikot saa pitää nyt itsestään huolta, ajat on kurjat Suomessa ja vielä pahenee.Politiikkojen ja vallanpitäjien kimppuun käyminen on kovempi rangaistus kuin tavallisille ihmisille.Päin näköä tuli kerrankin.

    • keim

      Subb on saanut kahvilassa kansalaiselta limsat silmilleen. kohta saa paska-astianakin päälleen. Kansa alkaa kohta saada tarpeekseen, kun ei tällä kansalla ole kunnon johtajaa. Subb on herrasperheen pentu, joka ei tiedä tavallisen ihmisen elämästä mitään. Ylimielinen ja ylipukeutunut keimailija.

    • HäkämiehenRenki

      Stubb yritti helpottaa kansanedustajien ja ministereitten korruptoitumista, mutta saikin limsat syliinsä....

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3470239-kun-arkistosta-porssiomistukset-piiloon-kaikessa-hiljaisuudessa

      ...Käytännössä suomalaisten pörssiomistusten siirtyminen hallintarekisteriin tarkoittaisi, että poliitikot ja virkamiehet voivat olla päättämässä omistamiensa yhtiöiden asioista kenenkään tietämättä.

      – Se olisi jo rakenteellista korruptiota. Tietojen tarkoituksellista salaamista oman tai lähipiirin edun vuoksi, toteaa SAK:n ekonomisti ja harmaan talouden vastaisen toiminnan vastaava Erkki Laukkanen.

      ...Toinen paljon kuultu puolustus on yksityisyydensuoja. Siihen huoleen toimittajat ovat tavanneet vastata, etteivät heitä kiinnosta yksityishenkilöiden vaan valtaapitävien omistukset.

      ...Jos myös suomalaisten omistukset olisivat hallintarekisterissä, kukaan ei olisi koskaan kuullutkaan Paula Lehtomäen Talvivaara-osakkeista tai UPM:n jätti-irtisanomisista hyötyneistä poliitikoista, muistuttivat tutkivat journalistit ja oikeustoimittajat valmistelutyöryhmälle antamassaan lausunnossa

    • eemelikki

      Ja limunheittäjä saa vankilaa ja valehtelija Stubbi saa jatkaa. On kyllä oksettava tyyppi isoine hampaineen.

      • Anonyymi

        Stubbista tulee mieleen "iso pahasusi".


    • kairantietäjä

      Mikäs siinä Stubbissa vikana, ei mikään

      Hyvä mies

      Ja hyvä hallitus meillä nyt, joo

      Joo, hyvä hallitus on

      Hyvä mies Stubbi.

      • HyviähänNuoOvat

        Soini on hyvä kans. Mikäpä se Soinissa.
        Suomi nousee nyt. Loisia pois. Muunmuassa vikoja puolet aluksi pois.
        Stubbi ja Soini ovat hyviä. Näin se vain on.


    • JoaVainAinaki

      Hyvä mies Sipilä on, mikäpä siinä.

      Oikealla asialla on, hyvä mies, joo.

      Onneksi hän on järkenä hallituksessa, joo.

      Stubbi myös hyvä mies, mikäpä siinä, joo.

    • AnnetaanTyöRauhaPojille

      Stubbihan on ihan OK.
      Hyvinhän tuo yrittää hoitaa Suomea kuntoon vasemmiston jäljiltä.
      Soini myös.
      Vaikeaahan se on hetkessä korjata vuosikymmenien virheet ja vasemmiston ylensyöminen ja mässäily.

    • exrahtarieläkeläinen

      Nyt meillä on vihdoinkin fiksu ja asiansa osaava pääministeri Juha Sipilä. Suomi olisi nostettu lamasta ja velkaantuminen olisi pysäytetty muutamassa vuodessa.

      Mitä tekee SAK? Demarien hallitsema liitto AKT kaataa yhteiskuntasopimuksen ja kaikki vesittyy.

      Pitäisi laittaa oikeuteen petoksesta kansaa vastaan koko saatanan AKT.

    • tuttaaroo
    • kauhukaksikko

      Stubbi ja Soini ne yhteen soppii...

    • Anonyymi

      Ei missään tapauksessa saa äänestää Stubbia presidentiksi. Nyt on otettu kaukana tapahtuneet esille mitä ehdokas on tehnyt. esim Riikka Purra 15 v sitten laukoi, että Turkin apinat, voi joutua vanhasta ajasta sanoneensa, että menee valtiovarainministerin salkku toiselle. On raisistia puheita ajatuksia.Subb on ollut ilkeä koulussa ja kiusannut muita. Nyt on tarkistettava nämä ilkeet puheet mitä "sammakoita" Stubb on päästellyt. Ei ymmärä köyhiä. Älkää äänestäkö ilkeetä miestä. Antti Häkkänen ois parempi kokoomuslaisista.

      • Anonyymi

        10 numero on paras ollut jo koulussa.Se numero meni multa lappuun


    • Anonyymi

      On aikoihin eletty!
      Ei riitä se, että marjat viedään ulkomaalaisten voimin Suomen metsistä.
      Nyt viedään jo työpaikat kauppojen työntekijöiltä.
      Filippiiniläisiä rahdataan jo täyttä häkää Lapin kauppoihin töihin.
      Kokoomuslaisilla on varmaan ajatuksena tyhjentää Koko Lappi Yhdysvaltain Natosotilaiden käyttöön.
      Tätä menoa Lapin maaseutu autioituu yhä vain enemmän, kun tuiki tärkeät pienetkin ansaintamahdollisuudet viedään paikallisilta.
      Tämä on sitä kokoomuksen Urpon ja persujen, PunttiPurran, aikaansaamaa työmarkkinauudistusta, jossa osakassakorvausta saavien mahdollisuus osapäivätyöhön vesitetään suojaosien poistoilla.

      Pekka presidentiksi!

    • Anonyymi

      Stubb on henkisesti tasapainoton, jopa pelottava. Raateluhampaat irvessä . Suomen vastenmielisin olento. Niin itserakas, ylimielinen keikari. Taustalla irvistelee pappa Göran ja bonusmamma Mannola - hyi stana! Rahan pilaamaa eliittijoukkoa jotka luulevat olevansa muiden yläpuolella, samalla tavalla hengittävät, syövät sekä paskovat kuin muukin rahvas.
      Huomen illalla jos tuo peto voittaa niin juon viikon kännit, niin paljon vituttaa!!!!

    • Anonyymi

      Ei vaikuta ihan terveeltä. kaksi ilmettä. !1) Suu helvetin isolla, raateluhampaat loistaa.
      2)Suupielet alaspäin ja hurjat rypyt poskissa ja halveksiva katse nokkavartta pitkin.

      Tuotako pitää kestää 6 vuotta, aikamoinen rangaistus suomalaisille.

      • Anonyymi

        aina ko nään Stubbin kuvan mieleen tulee peto.


    • Anonyymi

      Ei lyö Stubb läpi pohjoisessa suomessa! Kympin kautta voittoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2180
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1701
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1577
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1362
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe