Ongelma makuuhuoneessa

Poikaystävä

Olen ollut nyt yhdessä tyttöystäväni kanssa parisen vuotta. Olimme molemmat suhteen alussa päälle parikymppisiä, mutta silti kokemattomia seksin osalta. Vain muutama suudelma oli tullut muiden kanssa vaihdettua ja tutustuimme toisiimme rauhassa puoli vuotta ennen ensimmäistä yhdyntää. Sen jälkeen meni kolmisen kuukautta niin että käytimme sekä kumia että pillereitä. Tyttöystäväni kuitenkin säikähti uutisointia pillereiden terveysvaikutuksista eikä oikein kumpikaan meistä ollut valmis yhdyntään vain kumin kanssa. Sovimme, että emme pidä mitään kiirettä ja toistaiseksi jätämme yhdynnät pois.

Nyt tuo tilanne on jatkunut vuoden verran. Meillä on todella mukavaa läheisyyttä ja molemmat nauttivat, mutta olen alkanut kaipaamaan aina vain enemmän sitä läheisyyttä ja tunnelmaa, joka yhdynnässä on. Olemme puhuneet siitä, mutta tyttöystävälleni riittää nykyinen tilanne, vaikka hänkin haluaisi. En halua painostaa tyttöystävääni pillereiden käyttöön eikä myöskään vieraissa käynti tai jättäminen tule kysymykseen. Hän arvostaa sitä, mutta välillä on päiviä, jolloin ajatuksissa ei tunnu liikkuvan mikään muu. Ja eihän tämä nyt voi aina olla näin, jos haluamme yhteisen tulevaisuuden...

Onko ehdotuksia tilanteen parantamiseksi?

14

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xyzå

      Mikä teitä estää vain kumin kanssa touhuamasta?
      Me käytimme pelkkää kumia parikymmentä vuotta, ja hyvin toimi.

    • Colt45

      Kumia olen käyttänyt koko ikäni, eikä ole tauteja sen enempää kuin ei toivottuja raskauksiakaan, vaikka kumppaneita on ollut jo jonkin verran. Alkaa olla jo vainoharhaista vaatia kaksinkertaisia suojauksia.

      Olet sinäkin aika kärsivällinen. Vuoden jälkeen en nostaisi pelkästään kissaa pöydälle vaan koko eläintarhan. Parannusehdotus on, että kumi käyttöön ja pelehtimään, ennenkuin teidän värkit unohtaa mitä varten ne ovat olemassa ja tippuvat pois.

    • 3+7

      Hitto te nuoret olette tyhmiä! Kohu koski vain yasmin pillereitä. Itsekin söin niitä tauotta ja voi sitä ihanaa aikaa kun ei ollut vuosiin kuukautisia. Hetihän gyne vaihtoi ne minipillereihin kun kohu tuli. Onko naisesi muutenkin hysteerisen tyhmä? Sorry mua vaan raivostuttaa aina tuollaiset ihmiset ja valitettavasti kun tunnen sellaisia ja AINA tulee uutta pelättävää kun joku repii jonkun lööpin. Sanoppa naisellesi että hakee ne pillerit, laittaa kierukan. Vielä parempi jos laittaisi hormonikierukan. Sen laitto on vaan synnyttämättömälle epämukavaa eli sattuu ihan v...sti. Mä en olis tuollaista kattonut kuukautta pitempään kun olis mennyt hermot. Tai ehkä sun tyttiksen olis vaan parempi jatkaa yksin nunnan elämäänsä?

      • Arghh!

        Huh mitä soopaa ja sitten vielä haukkuu muita tyhmiksi...


    • voi sua

      Mitenkä olisi jos tyttöystäväsi hommaisi hormonikierukan itselleen? Siinä ei erittyvän hormonin määrä ole niin suuri kuin pillereissä. Ja vuodot loppuu kokonaan. Mahtavaa. Voi harrastaa seksiä milloin vaan, ilman taukoja. Pillereiden terveysvaikutuksia kyllä mun mielestä liioitellaan. Monet käyttää niitä kymmeniä vuosia ilman mitään haittoja. Perusterveelle ja terveellisesti elävälle niistä koituu haittoja erittäin harvoin.

      Suosittelen, että tyttöystäväsi kävisi gynekologilla hakemassa oikeaa tietoa pillereistä ja muista ehkäisykeinoista. Pääsisi pelostaan eroon ja löytäisitte juuri teille sopivan ehkäisyn. Seksi kuuluu parisuhteeseen. Hienosti olette seksittömyyttä kestäneet. Seksi on kyllä muutakin kuin se yhdyntä. Toisen voi tyydyttää vaikka suulla. Siinä vinkki aluksi.

      • 12+10

        Ne ehkäisytiedot voi todellakin hakea lääkäristä. Cosmopolitan, iltalehti ja 7 päivää ei ole lääketieteellisiä julkaisuja.


    • 8oyulkfjtg

      Olet kyllä kiitettävän kärsivällinen ja fiksu nuorimies!
      Olisikos mitään, jos vain aivan kiertelemättä, mutta kauniisti sanoisit tytöllesi, että vaikka suhteenne on ihana noinkin, niin olet aikuinen mies ja haluat rakastella rakastamasi naisen kanssa? Ja että kun ensimmäinen pillerikokeilu meni "puihin", niin tyttösi menisi uudelleen "kunnolla" gynekologin vastaanotolle selvittämään ehkäisyasian kunnolla.

      Olette netti-ikäpolvea, joten hivenen ihmettelen, ettette ole jo pelkästään netin kautta hankkineet lisätietoa pillereistä - pillereitähän on eri tyyppisiä eli kaikki eivät automaattisesti ole niitä "myrkkypillereitä", joiden käytöstä saattaa tulla veritulppia ym. Eivätkä pillerit ole ainut vaihtoehto, jos pelkkän kumin käyttö arvelluttaa.

    • aikuinen mies

      Mikä siinä kumissa on niin kamalaa, että sitä ei voi käyttää? Kyllä minä käyttäisin kumia ihan mielelläni, kuin se että olisin ilman seksiä parisuhteessa. Ilman seksiä parisuhde on oikeasti kaverisuhde.

    • Dariuuus

      Pelkällä kondomillakin pärjää, mutta jos nyt haluaa olla tupla-varma, niin onhan noita muitakin vaihtoehtoja. Esim. ehkäisyrengas... Keskustelkaa tästä, jostainhan ne tyttöystävän pelot kumpuaa. Parisuhteeseen kuitenkin kuuluu seksi... Kuulostaa kyllä vähän liioitellulta tuo yhdyntöjen poisjättö. Toivottavasti asia selviää, parisuhteessa kuitenkin pitää pystyä puhumaan kaikesta - myös seksistä.

    • uj jykjiuki

      Kenenkään naisen ei pidä ryhtyä sotkemaan hormonaalista järjestelmäänsä pillereillä. Anteeksi vain, mutta olen tätä mieltä. Kuinka moni mies käyttäisi hormoneja, jotka sotkisivat hänen sukupuolihormonitasapainonsa? Niinpä. Ei kukaan. Se ehkäisee, joka haluaa seksiä, mutta ei halua lapsia. Miehille on erinomainen keino siihen eli kondomit, joten lopeta valitus ap ja kipaise kauppaan.

      • KokemusK

        "Kenenkään naisen ei pidä ryhtyä sotkemaan hormonaalista järjestelmäänsä pillereillä."

        Hyvin monet naiset käyttävät pillereitä ilman mitään erityisiä ongelmia. Tämä asia ei muutu sillä että joillekin naisille pillerit eivät sovi.

        "Kuinka moni mies käyttäisi hormoneja, jotka sotkisivat hänen sukupuolihormonitasapainonsa?"

        Miehethän nyt ovat mestareita sotkemaan oman kehonsa milloin milläkin aineella: alkoholilla, huumeilla, tupakalla, kasvuhormoneilla jne...

        "Se ehkäisee, joka haluaa seksiä, mutta ei halua lapsia"

        Yleensä tämä halu on molemminpuolista joten silloin päätetään kumman toimesta ehkäsy tehdään.


      • 5y4ryhr
        KokemusK kirjoitti:

        "Kenenkään naisen ei pidä ryhtyä sotkemaan hormonaalista järjestelmäänsä pillereillä."

        Hyvin monet naiset käyttävät pillereitä ilman mitään erityisiä ongelmia. Tämä asia ei muutu sillä että joillekin naisille pillerit eivät sovi.

        "Kuinka moni mies käyttäisi hormoneja, jotka sotkisivat hänen sukupuolihormonitasapainonsa?"

        Miehethän nyt ovat mestareita sotkemaan oman kehonsa milloin milläkin aineella: alkoholilla, huumeilla, tupakalla, kasvuhormoneilla jne...

        "Se ehkäisee, joka haluaa seksiä, mutta ei halua lapsia"

        Yleensä tämä halu on molemminpuolista joten silloin päätetään kumman toimesta ehkäsy tehdään.

        Aamen. Tähän lisäisin vielä sen, että vastuu yleensä kaatuu naiselle, koska hän on se, joka raskaaksi tulee, jos ehkäisy menee pieleen. Miehet tuppaavat toisinaan olemaan varsin huolettomia tyyliin "no mä luulin, et sä käytät pillereitä tai jotain"...


    • Pierburg

      Nai perseeseen, niin ei käy vahinkoa ja voi lasketella romut rööriin.

    • kaiken se kestää

      Käyttää kumia mutta miettii samalla että olisiko se lapsen tulo nyt jokin maailmanloppu? Kuulostaa jotenkin säälittävältä että pelkäämisen vuoksi luovutaan koko seksielämästä kun kuitenkin olette luotettavat toisillenne ja haluatte olla yhdessä.
      Kumin kanss raskaus on silti epätodennäköistä, ja tuplavarmistus ei paljon auta kun se vahinko tapahtuu jos on tapahtuakseen..
      Onko se oikeasti pahinta mitä voi tapahtua maailmassa, että tulee vahinkoraskaus?
      Tai abortti jopa? No siinähän elätte tosiaan nunna elämää..
      Mä en kattelis miestä joka ei ole valmis veteleen paljaalla edes pyydettäessä. Miehen tehtävä on vongata ja nainen sitten syö mitä syö jos haluaa, jos on niin tärkeää se oma terveys ja muu humpuuki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5639
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3465
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe