Allahin jeesus

Jake Waits

Seuraavassa poimintoja Jaakko Hämeen-Anttilan kirjasta "Jeesus Allahin profeetta".

Allahin jeesus näyttäytyy varsin vieraana meille kristityille, vai mitä?


II:16] Kun Jeesus on rukoillut Mahdin johdolla], hän sanoo: "Avatkaa kaupunginportti." Portti avataan, ja sen takana odottaa Antikristus 70.000 juutalaisen kanssa, miekka vyöllä, koristautuneina ja tyyninä. Kun Antikristus näkee Jeesuksen , hän sulaa kuin suola vedessä ja lähtee pakoon. Jeesus sanoo: "Minulla on sinulle varattuna isku, jota sinä et ehätä antamaan minulle." Jeesus tavoittaa hänet Luddin itäisellä kaupunginportilla ja surmaa hänet. Jumala lyö juutalaiset; minkä tahansa taakse juutalainen yrittääkään kätkeytyä, sen Jumala panee puhumaan. Jokainen kivi, puu ja muuri – paitsi gharqad, sillä se on yksi heidän puistaan eikä puhu – sanoo: "Sinä muslimi, Jumalan palvelija, täällä on juutalainen. Tule ja tapa hänet!"

(as-Sulami, iqd, s.270)

[s.120. Jaakko Hämeen-Anttila: Jeesus Allahin profeetta, ISBN 951-9217-25-8]



II:23b] Kun Jeesus laskeutuu, hän surmaa siat, särkee ristiinnaulitut ja luopuu gizya-verosta eikä hyväksy keneltäkään muuta kuin islamin.

(Ibn Kathir, Qisas II:435)

[s.124. Jaakko Hämeen-Anttila: Jeesus Allahin profeetta, ISBN 951-9217-25-8]

42

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Ei tuossa Jeesus kuvassa oikeastaan ole yllätyksiä. Noiden Jeesuksesta kertovien tarinoiden rytmi ja kuvaus on samaa kuin Raamatun ylistyslauluissa vihollisesta saadun voiton jälkeen kun Jehovaa kuvataan MIEHUULLISENA sankarina.

      Tuo oli lohdutus, että ainoastaan 70 000 juutalaista tapetaan sillä nythän Arabit uhovat koko Israelin kansan tuhoavansa. Tuo luku on varmasti sama määrä, jonka määrän uhreja Palestiinalaiset ovat maksaneet. Sillä Abrahamin ja Filistean kuninkaan välinen sopimus sitä edellyttävät.

      Kun Jeesus laskeutuu ...... Tässä ei sanota mihin hän laskeutuu ......
      Eikä ilmoiteta sitä paikkaa missä siat surmataan ........
      Särkee ristiinnaulitut ..... varmistaa, että he saavat levon eli ovat kuolleita eikä tajuissaan. ....
      Tuosta verosta, joka maksetaan sioille hän luopuu myös mikä on suuri autuus luultavasti.......

      Se, että Jeesus auttaa islamia on luultavasti aivan oikeudenmukaista. Hän on yhtä lailla Messias heidän köyhilleen kuin koko maailmalle. Islam ei kiellä Jeeusta profeettana/sanana/valona, mutta monet muut uskonnot ja kulttuurit kieltävät hänet. Kyllä islamilla on täysi toivo odottaa Jeesuksen pelastavan myös heidän köyhänsä yhdessä Imaami Mahdin kanssa.

      Kiitos tuosta tietoa antavasta viestistäsi. Se auttoi näkemään paljon siitä väärinymmärryksestä, joka on Imaami Mahdin toimista juutalaisia kohtaan.

      • Jake Waits

        "Tuo oli lohdutus, että ainoastaan 70 000 juutalaista tapetaan sillä nythän Arabit uhovat koko Israelin kansan tuhoavansa."

        Sinua lohduttaa, että "vain" 70 000 juutalaista tapetaan.
        Minua lohduttaisi, jos ketään ei tapettaisi.

        Eikö sinua epäilytä ollenkaan, että juutalaisia vastaan kiihoitetaan leimaamalla heidät antikristuksen armeijaksi?

        Varmasti kristittyjen piirissä tällaista tapahtuu myös, mutta pitäisikö silloin muslimien vihakiihotuksesta olla vähemmän huolissaan?


        "Kun Jeesus laskeutuu ...... Tässä ei sanota mihin hän laskeutuu ......
        Eikä ilmoiteta sitä paikkaa missä siat surmataan ........"

        En ymmärrä, mitä merkitystä paikalla on.
        Enemmän minua kiinnostaa, keitä tarkoitetaan sioilla eli ketkä tapetaan.

        "Särkee ristiinnaulitut ..... varmistaa, että he saavat levon eli ovat kuolleita eikä tajuissaan. ...."

        Tiesitkö, että tämä tarkoittaa kristinuskon tuhoamista?

        "Tuosta verosta, joka maksetaan sioille hän luopuu myös mikä on suuri autuus luultavasti......."

        Ensinnäkin, sioille ei makseta veroja. Outo ajatuskin.
        Et vain tiennyt gizya-veron olevan suojeluraha, jota maksavat muslimien valtaan alistuneet juutalaiset ja kristityt.
        Kun suojeluraha lakkautetaan, se tarkoittaa sitä, että kristityt ja juutalaiset ovat ns. vapaata riistaa.

        Jätit sitten kommentoimatta kohdan, jossa jeesus ei hyväksy muuta uskontoa kuin islamin.
        Ei siis edes sinun islamia myötäilevää kristinuskoa.
        Vai oletko sinä kristitty?

        Tunnut odottavan itsekin tuota Mahdia. Olen ymmärtänyt että kun allahin jeesus tulee, silloin on liian myöhäistä enää vaihtaa puolta, kääntyä muslimiksi ja säilyttää henkensä.
        Oletko siis jo kääntynyt muslimiksi ja hylännyt Pojan?


    • mr wuu

      "Kun Jeesus laskeutuu ...... Tässä ei sanota mihin hän laskeutuu ......"

      Sinun foliohattusi päälle tietenkin.

    • Esko o

      Raamatun Jeesus ei heiluttele miekkaa ollenkaan. "Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu" hän sanoi.
      Islam on höpinöitä ja sekavaa oppia.

      • että näin

        Ei heiluttele niin, vaan käristää ja kiduttaa ihmisiä ikuisesti helvetin tulessa.


      • Ylistäkää Jahvea!
        että näin kirjoitti:

        Ei heiluttele niin, vaan käristää ja kiduttaa ihmisiä ikuisesti helvetin tulessa.

        Just niin se on.


    • alfa123om2222

      Salaam!

      On paljonkin mitä en t iedä. Suuri osa ajatuksistani on mielipiteitä.

      Tuo on varmasti joku vertauskuva, että särkee ristiinnaulitun. Ajattelin sen merkitsevän kun rooomalaiset särkivät ristiinanulitun sääriluut tarkistaakseen, että ruumis on varmasti kuollut. Jos Jeesus itse sen tekee niin ajattelin sen tapahtuvan siellä paikassa mihin hän laskeutuu (mielestäni Tuonela). Eli hän tarkistaa, että Tuonelassa lepäävillä on varmasti lepo eikä ahdistus.

      Se, että islamista tulee ainoa uskonto maailmassa on vastoin useita heidän omia kirjoituksiaan. Eikä ole mitään väärää siinä, että Jeesus ei hyväksy useimmilta muuta kuin islamin. Eihän hän hyväksynyt minultakaan lapsena ja nuorena Kolminaisuusoppia tms. Vaikka olin nimikristitty ei hän silti hyväksynyt minun uskontoani ja tapaani harjoittaa sitä.

      Eli mitä väliä sillä on jos vain islam hyväksytään. Sama käytäntö on ollut jo tähän astikin - käytännössä useimpien kohdalla.

      Olenko hylännyt Pojan? Miksi olisin? Olen päässyt Pojan kautta pitkän taistelun jälkeen Isän luokse. Ja Poika itse on suositellut minulle islamiin tutustumista. Hän on näkyjen avulla saanut useita merkittäviä islamin edustajia itselleen ja on velkaa saman verraan omiaan islamille. Monet entiset islamin edustajat puhuvat Kristuksen puolesta ja minä puhun Jeesuksen pyynnöstä islamin puolesta.

      Ei ole muuta Jumalaa kuin Jumala ja Muhammed on hänen lähettiläänsä. Helpoin, rauhoittavin ja kaunein uskon tunnustus.

      Zakat vero - vain pienuuden tähden negatiivinen.

      Pyhiinvaellus - välttämätön jokaiselle kristityllekin.

      Paasto - Vaikein koska sairastelen, mutta kaikki kauneimmat siunaukset liittyvät tähän.

      Rukous - Kun saa puhtaassa islamin uskossa rukoilla on välillä kun olisi ottanut huumetta. Taivas antaa tukensa ja hyvän olon tunteen.

      Islam on pääsy isän luokse ja elävä uskonto. On sääli, että sen edustajien kulttuuri on barbarisoitunut sen vuoksi, että he eivät ole ottaneet vastaan omia messiaitaan esim. Mirza Ghulam Ahmadia, vaan torjuivat hänet. Ja evankeliumi sanoo. Sen kaupungin joka ei ota vastaan teitä käy huonommin kuin Sodoman ja Gomorran. Se merkitsee, että islamin piirissä on paljon johtotehtävissä Sodoman ja Gomorran väkeä.

      Salaam!

      • Shalom

        Islam on harhaoppi.


      • alfa123om2222
        Shalom kirjoitti:

        Islam on harhaoppi.

        On vaikea sanoa kumpia on enemmän tosi islam uskoisia vai tosi kristittyjä globaalisti ajatellen. Jeesuksen evankeliumin mukaan esim. valan vannonut ei ole tosi kristitty ja Suomessakin yli 90 prosenttia miehistä vannoo sotilasvalan.

        Globaalisti ajatellen sitä on mahdoton sanoa. Sen sijaan Suomessa islam lienee vähemmistön oppi eli harhaoppi. Siitäkään ei kuitenkaan voida mennä takuuseen sillä monet ovat noudattaneet islamin oppeja ja sääntöjä tieten tai tietämättään.

        Islam ei voi olla puhdasoppinen koska ei ottanut vastaan viime vuosisadan Mujaddid ehdokasta Ahmadia. Mujaddid on joka vuosisadan alussa lähettävä henkilö, joka puhdistaa rapautuneen uskonnon sille tasolle jolla sen kuuluu olla. Viime vuosisadan alussa islam jäi siis puhdistamatta, vaikka se oli suunnitelma. Ahmad kirjoitti paljon Allahin luonnosta ja nimestä HÄN ON KAIKKI KAIKESSA. (KAIKKI KAIKKEUDESSA).

        Hänen aikanaan esiintyi odottamaton Auringonpimennys merkkinä Allahilta ja kuitenkaan häneen ei uskottu. Evankeliumi todistaa: Siinä kaupungissa, jossa tietä ei oteta vastaan, puhdistakaa pöly jaloistanne, helpompi on Sodoman ja Gomorran sinä päivänä kuin sellaisen kaupungin.

        Islamista voisi kertoa vielä sen verran, että kaksi salattua kansaa sai Koraanin jo ennen kuin se annettiin profeetta Muhammedille (SAAS). Nuo kansat voivat hyvin olla Kiina ja Yhdysvallat. Siinä tapauksessa ISLAM EI OLE HARHAOPPI. Sillä se edustaa 2.7 miljardia maapallon asukasta ainakin.


      • Shalom
        alfa123om2222 kirjoitti:

        On vaikea sanoa kumpia on enemmän tosi islam uskoisia vai tosi kristittyjä globaalisti ajatellen. Jeesuksen evankeliumin mukaan esim. valan vannonut ei ole tosi kristitty ja Suomessakin yli 90 prosenttia miehistä vannoo sotilasvalan.

        Globaalisti ajatellen sitä on mahdoton sanoa. Sen sijaan Suomessa islam lienee vähemmistön oppi eli harhaoppi. Siitäkään ei kuitenkaan voida mennä takuuseen sillä monet ovat noudattaneet islamin oppeja ja sääntöjä tieten tai tietämättään.

        Islam ei voi olla puhdasoppinen koska ei ottanut vastaan viime vuosisadan Mujaddid ehdokasta Ahmadia. Mujaddid on joka vuosisadan alussa lähettävä henkilö, joka puhdistaa rapautuneen uskonnon sille tasolle jolla sen kuuluu olla. Viime vuosisadan alussa islam jäi siis puhdistamatta, vaikka se oli suunnitelma. Ahmad kirjoitti paljon Allahin luonnosta ja nimestä HÄN ON KAIKKI KAIKESSA. (KAIKKI KAIKKEUDESSA).

        Hänen aikanaan esiintyi odottamaton Auringonpimennys merkkinä Allahilta ja kuitenkaan häneen ei uskottu. Evankeliumi todistaa: Siinä kaupungissa, jossa tietä ei oteta vastaan, puhdistakaa pöly jaloistanne, helpompi on Sodoman ja Gomorran sinä päivänä kuin sellaisen kaupungin.

        Islamista voisi kertoa vielä sen verran, että kaksi salattua kansaa sai Koraanin jo ennen kuin se annettiin profeetta Muhammedille (SAAS). Nuo kansat voivat hyvin olla Kiina ja Yhdysvallat. Siinä tapauksessa ISLAM EI OLE HARHAOPPI. Sillä se edustaa 2.7 miljardia maapallon asukasta ainakin.

        Islam on harhaoppi!


      • Hjnu
        alfa123om2222 kirjoitti:

        On vaikea sanoa kumpia on enemmän tosi islam uskoisia vai tosi kristittyjä globaalisti ajatellen. Jeesuksen evankeliumin mukaan esim. valan vannonut ei ole tosi kristitty ja Suomessakin yli 90 prosenttia miehistä vannoo sotilasvalan.

        Globaalisti ajatellen sitä on mahdoton sanoa. Sen sijaan Suomessa islam lienee vähemmistön oppi eli harhaoppi. Siitäkään ei kuitenkaan voida mennä takuuseen sillä monet ovat noudattaneet islamin oppeja ja sääntöjä tieten tai tietämättään.

        Islam ei voi olla puhdasoppinen koska ei ottanut vastaan viime vuosisadan Mujaddid ehdokasta Ahmadia. Mujaddid on joka vuosisadan alussa lähettävä henkilö, joka puhdistaa rapautuneen uskonnon sille tasolle jolla sen kuuluu olla. Viime vuosisadan alussa islam jäi siis puhdistamatta, vaikka se oli suunnitelma. Ahmad kirjoitti paljon Allahin luonnosta ja nimestä HÄN ON KAIKKI KAIKESSA. (KAIKKI KAIKKEUDESSA).

        Hänen aikanaan esiintyi odottamaton Auringonpimennys merkkinä Allahilta ja kuitenkaan häneen ei uskottu. Evankeliumi todistaa: Siinä kaupungissa, jossa tietä ei oteta vastaan, puhdistakaa pöly jaloistanne, helpompi on Sodoman ja Gomorran sinä päivänä kuin sellaisen kaupungin.

        Islamista voisi kertoa vielä sen verran, että kaksi salattua kansaa sai Koraanin jo ennen kuin se annettiin profeetta Muhammedille (SAAS). Nuo kansat voivat hyvin olla Kiina ja Yhdysvallat. Siinä tapauksessa ISLAM EI OLE HARHAOPPI. Sillä se edustaa 2.7 miljardia maapallon asukasta ainakin.

        Anteeksi nyt vaan mutta mikä muslimi sä olet kun et edes tiedä paljon muslimeita on koko maailmassa, voin avittaa sen verran että muslimeita on tällä hetkellä koko maailmassa 1,4 miljardia muslimia eikä 2,7 miljardia niin kuin välitätte!


      • Hyvä!
        Shalom kirjoitti:

        Islam on harhaoppi!

        Kirjoitat viisaita alfa 123om2222
        Annat hyvin takaisin tuolle tekopyhälle muslimivihaajalle. Hän kaatuu omaan vihaansa. Eikä se ole tietämättömyyttä häneltä vaan silkkaa valehtelua ja vääristelyä mitä hän tekee.


      • lukija vaan
        Hjnu kirjoitti:

        Anteeksi nyt vaan mutta mikä muslimi sä olet kun et edes tiedä paljon muslimeita on koko maailmassa, voin avittaa sen verran että muslimeita on tällä hetkellä koko maailmassa 1,4 miljardia muslimia eikä 2,7 miljardia niin kuin välitätte!

        Alfa 123 on kyllä oikeassa. sinun tietosi on 2011 vuoden alun kirjausta.
        Nykyisin heitä arvellaan olevan jo 2.7-2.8 miljardia ja jopa enemmän koska monissa maissa ei minkäänlaista väestönlaskentaa.


    • alfa123om2222

      Imaami Mahdi on luvannut tuoda totuuden. Jos nyt puhut totta ja kaipaat totuutta ja rakastat totuutta niin olet itse islamin nykyisyydessä ja tulevaisuudessa kiinni.
      En voi sanoa itse muuta kuin mielipiteitä tähän asiaan.

      Ortodoksisen (puhdasoppisen) kirkon katekismus sanoo selvästi että islam on ei-puhdasoppinen. Tuo oli joko sen aikainen tilanne tai sitten profetia tulevaisuutta koskien. Mutta jos islam itsekin sanoo, että uskonto ryvettyy sadassa vuodessa ja jokaisen sadan vuoden aluksi tarvitaan Mujaddid PUHDISTAMAAN uskonto; niin siinähän he itsekin myöntävät sen.

      Toivon, että väitteesi perustuu TOTUUDEN RAKKAUTEEN eikä sotaintoon sen vuoksi, että on barbaarisia islamin uskoisia, jotka joutuvat häpeämään itseään ja pakenemaan paikasta paikkaan. Totuus on islamille tärkeä ja Imaami Mahdi tuo mukanaan Totuuden, Rauhan, Oikeudenmukaisuuden ja Rikkauden kaikille.

      Islam ei ehkä ole puhdasoppinen joka hetki, mutta se puhdistetaan säännöllisin väliajoin mikäli on hallitsija joka sen sallii ja mikäli oppineet ja kansa kykenevät vastaanottamaan Mujaddidin.

      • Shalom

        Islam on harhaoppi!!


    • Jake Waits

      Alfa-omegalle.
      Tiesitkö, että Koraanin mukaan Jeesus ei ole Jumalan Poika, eikä kuollut ihmiskunnan syntien puolesta?

      • antiähly

        Ei kiinnosta. Jeesuksella ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.
        Miksi joku käyttäsi aikaansa tuohon islamistiseen propagandaan joka yrittää
        sekoittaa asioita? Islam on vastenmielinen uskonto ja ideologia.


      • alfa123om2222
        antiähly kirjoitti:

        Ei kiinnosta. Jeesuksella ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.
        Miksi joku käyttäsi aikaansa tuohon islamistiseen propagandaan joka yrittää
        sekoittaa asioita? Islam on vastenmielinen uskonto ja ideologia.

        Alunperin islam oli tarkoitettu Kristinuskon Puolustajaksi ja Totuuden Hengeksi, joka on sen kanssa ikuisesti. Mutta Daniel 11:5

        Etelän Kuningas on vahvistuva, mutta YKSI HÄNEN RUHTINAISTAAN VAHVISTUU vielä enemmän ja saa suuremman valtakunnan kuin Etelän Kuninkaalla on.

        Eli kun islam vahvistui vahvistumistaan niin on selvää, että se koki tehtävänsä monipuolistuneen ja itsenäistyneen. Ja juopa kristinuskon kanssa syntyi koska eräs toinen taho otti tehtäväkseen Kristikunnan "suojelun" tai ohjaamisen laittamalla kolme kuningasta pois vallasta Daniel 7:24-25

        Konstantinus Suuri Milanon ediktillä 313 jKr julistautui Kristikunnan suojelijaksi ja ohjaajaksi. Silloin islam menetti tehtävänsä luonteen. Konstantinus otti käyttöön kolminaisuusopin ja islam ei voinut hyväksyä sitä, vaan ryhtyi vastustamaan kristikunnan ohjausta.

        Eli islamin muotoutuminen nykyasuunsa on ollut täysin poissa sen omasta vallasta. Jos Jumala tahtoisi voisi islam olla alisteinen Kristinuskoa palvelemaan niin kuin eräs sen tehtävistä oli. Ja eräässä mielessä islam hoitaakin tuota tehtävää sillä on kaksi islam uskoista kansaa, joiden nimi on salattu. Epäilen, että USA ja ehkä Kiina ovat salaa islam uskoisia olleet.

        Kysyn nyt hyväksyttekö te sitten islamin, jos USA:n ja Kiinan, Ranskan, Venäjän tms. salattu islam on oikeampaa islamia kuin Mekan islam? Väitän, että suuri osaa maailmaa on jo nyt islamin uskoisia tai vain hilkun verran siitä poikkeavia.

        Se Kristikunta, joka ei islamia hyväksy vaan pitää harhaoppina on itse asiassa Jumalan Israel. Jumalan oma kansa maailmassa. Jumalan perintöosa. Omalla tavallaan islamin tunkeutuminen Jumalan perintöosaan on väärin. Mutta tärkein kysymys on jos islam vetäytyy Kristikunnan alueelta niin onko siitä enää mitään hyötyä kenellekään?

        Huudot, että muslimit kotiinsa saattavat olla oikeita? Mutta kuka tietää tulevaisuuden? Itse olen sitä mieltä, että Kristinusko on epäonnistunut tehtävässään uskon täydellistäjänä. Se saattaa olla uskon alkaja, mutta sitä täydellistämään se ei kykene, vaan ainoastaan islam kykenee.

        Islam ei ole puhdasoppinen ja rapautuu sekä barbarisoituu herkästi ja mielesntäni sen edustajat voivat poistua ja samoin monet muutkin rikollisuutta harjoittavat tahot. Joka taistelee kristinuskoa ja sen periaatteita, juutalaisuutta tai Jerusalemia vastaan on selvästi HARHAOPPINEN.


      • Jake Waits

        Kiitos, Seijaah-muslimin linkki vahvistaakin juuri sen, minkä jo kerroin.

        1. Koraanissa torjutaan, että Jeesus on Jumalan Poika.

        "Te, joilla on kirja, älkää menkö liian pitkälle väitteissänne... älkääkä sanoko: "Heitä on kolme", vaan lopettakaa, se on parasta teille. Jumala on yksi Jumala. Jumala meitä varjelkoon! Hänelläkö olisi lapsia? (Koraani 4:171-173).

        P.S. Huomatkaa kysymysmuoto.

        2. Koraanissa torjutaan myös Jeesuksen ristiinnaulitseminen:

        ... ja sanoivat: "Me tapoimme Messiaan, Jeesuksen, Marian pojan, Jumalan lähettilään" - mutta he eivät ristiinnaulinneet häntä...Eivät he häntä tappaneet." (Koraani 4:157-158).

        3. Lopulta todetaan, että:
        "Ne, jotka sanovat: " Messias, Marian poika on Jumala", eivät ole uskovia."

        Kaikkihan me tiedämme, mitä hirveyksiä Koraani käskee ei-uskoville tekemään, joten niihin lienee enää turha palata.

        Sen sijaan Raamattu kertoo Jeesuksen sanoneen, ettei kukaan pääse Isäni luo, muuten kuin minun kauttani.

        Lisäksi Johannes varoitti antikristuksesta, joka tulee kieltämään Pojan...

        Eli??? Haloo??? Onko kukaan kotona??? ;)


      • Shalom
        alfa123om2222 kirjoitti:

        Alunperin islam oli tarkoitettu Kristinuskon Puolustajaksi ja Totuuden Hengeksi, joka on sen kanssa ikuisesti. Mutta Daniel 11:5

        Etelän Kuningas on vahvistuva, mutta YKSI HÄNEN RUHTINAISTAAN VAHVISTUU vielä enemmän ja saa suuremman valtakunnan kuin Etelän Kuninkaalla on.

        Eli kun islam vahvistui vahvistumistaan niin on selvää, että se koki tehtävänsä monipuolistuneen ja itsenäistyneen. Ja juopa kristinuskon kanssa syntyi koska eräs toinen taho otti tehtäväkseen Kristikunnan "suojelun" tai ohjaamisen laittamalla kolme kuningasta pois vallasta Daniel 7:24-25

        Konstantinus Suuri Milanon ediktillä 313 jKr julistautui Kristikunnan suojelijaksi ja ohjaajaksi. Silloin islam menetti tehtävänsä luonteen. Konstantinus otti käyttöön kolminaisuusopin ja islam ei voinut hyväksyä sitä, vaan ryhtyi vastustamaan kristikunnan ohjausta.

        Eli islamin muotoutuminen nykyasuunsa on ollut täysin poissa sen omasta vallasta. Jos Jumala tahtoisi voisi islam olla alisteinen Kristinuskoa palvelemaan niin kuin eräs sen tehtävistä oli. Ja eräässä mielessä islam hoitaakin tuota tehtävää sillä on kaksi islam uskoista kansaa, joiden nimi on salattu. Epäilen, että USA ja ehkä Kiina ovat salaa islam uskoisia olleet.

        Kysyn nyt hyväksyttekö te sitten islamin, jos USA:n ja Kiinan, Ranskan, Venäjän tms. salattu islam on oikeampaa islamia kuin Mekan islam? Väitän, että suuri osaa maailmaa on jo nyt islamin uskoisia tai vain hilkun verran siitä poikkeavia.

        Se Kristikunta, joka ei islamia hyväksy vaan pitää harhaoppina on itse asiassa Jumalan Israel. Jumalan oma kansa maailmassa. Jumalan perintöosa. Omalla tavallaan islamin tunkeutuminen Jumalan perintöosaan on väärin. Mutta tärkein kysymys on jos islam vetäytyy Kristikunnan alueelta niin onko siitä enää mitään hyötyä kenellekään?

        Huudot, että muslimit kotiinsa saattavat olla oikeita? Mutta kuka tietää tulevaisuuden? Itse olen sitä mieltä, että Kristinusko on epäonnistunut tehtävässään uskon täydellistäjänä. Se saattaa olla uskon alkaja, mutta sitä täydellistämään se ei kykene, vaan ainoastaan islam kykenee.

        Islam ei ole puhdasoppinen ja rapautuu sekä barbarisoituu herkästi ja mielesntäni sen edustajat voivat poistua ja samoin monet muutkin rikollisuutta harjoittavat tahot. Joka taistelee kristinuskoa ja sen periaatteita, juutalaisuutta tai Jerusalemia vastaan on selvästi HARHAOPPINEN.

        Islam on harhaoppi!!!


      • säälittävää sakkia
        Jake Waits kirjoitti:

        Kiitos, Seijaah-muslimin linkki vahvistaakin juuri sen, minkä jo kerroin.

        1. Koraanissa torjutaan, että Jeesus on Jumalan Poika.

        "Te, joilla on kirja, älkää menkö liian pitkälle väitteissänne... älkääkä sanoko: "Heitä on kolme", vaan lopettakaa, se on parasta teille. Jumala on yksi Jumala. Jumala meitä varjelkoon! Hänelläkö olisi lapsia? (Koraani 4:171-173).

        P.S. Huomatkaa kysymysmuoto.

        2. Koraanissa torjutaan myös Jeesuksen ristiinnaulitseminen:

        ... ja sanoivat: "Me tapoimme Messiaan, Jeesuksen, Marian pojan, Jumalan lähettilään" - mutta he eivät ristiinnaulinneet häntä...Eivät he häntä tappaneet." (Koraani 4:157-158).

        3. Lopulta todetaan, että:
        "Ne, jotka sanovat: " Messias, Marian poika on Jumala", eivät ole uskovia."

        Kaikkihan me tiedämme, mitä hirveyksiä Koraani käskee ei-uskoville tekemään, joten niihin lienee enää turha palata.

        Sen sijaan Raamattu kertoo Jeesuksen sanoneen, ettei kukaan pääse Isäni luo, muuten kuin minun kauttani.

        Lisäksi Johannes varoitti antikristuksesta, joka tulee kieltämään Pojan...

        Eli??? Haloo??? Onko kukaan kotona??? ;)

        Tässä on hyvin kiteytetty selvät asiat. Ei kristinuskolla ole mitään tekemistä islamin kanssa vaikka muslimit sitä yrittävätkin sohlata! Kaikessa he ovat muiden "siivellä"
        ei eden ikiomaa uskoa sekin on pitänyt varastaa ja rääpiä.


      • jakewaits

        Muslimi seijjaaah, sinulle on esitetty kysymys.
        Mikä asia Petri Paavolan kirjoituksessa ei pidä paikkaansa? Esitit väitteen, joten olisitko hyvä ja perustelisit sen? Vai onko tapanasi ampua nimimerkkisi suojista omalla nimellään tunnistautuneita henkilöitä ?
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12456500


      • ornitologi evp
        Jake Waits kirjoitti:

        Kiitos, Seijaah-muslimin linkki vahvistaakin juuri sen, minkä jo kerroin.

        1. Koraanissa torjutaan, että Jeesus on Jumalan Poika.

        "Te, joilla on kirja, älkää menkö liian pitkälle väitteissänne... älkääkä sanoko: "Heitä on kolme", vaan lopettakaa, se on parasta teille. Jumala on yksi Jumala. Jumala meitä varjelkoon! Hänelläkö olisi lapsia? (Koraani 4:171-173).

        P.S. Huomatkaa kysymysmuoto.

        2. Koraanissa torjutaan myös Jeesuksen ristiinnaulitseminen:

        ... ja sanoivat: "Me tapoimme Messiaan, Jeesuksen, Marian pojan, Jumalan lähettilään" - mutta he eivät ristiinnaulinneet häntä...Eivät he häntä tappaneet." (Koraani 4:157-158).

        3. Lopulta todetaan, että:
        "Ne, jotka sanovat: " Messias, Marian poika on Jumala", eivät ole uskovia."

        Kaikkihan me tiedämme, mitä hirveyksiä Koraani käskee ei-uskoville tekemään, joten niihin lienee enää turha palata.

        Sen sijaan Raamattu kertoo Jeesuksen sanoneen, ettei kukaan pääse Isäni luo, muuten kuin minun kauttani.

        Lisäksi Johannes varoitti antikristuksesta, joka tulee kieltämään Pojan...

        Eli??? Haloo??? Onko kukaan kotona??? ;)

        -- jeesus ajoi kaupustelijat temppelitorilta pois , ja sanoi isänsä omistavan synagoogan -- siis aivan selvää on ,että hänen isä oli ylipappi kaiffas , ja joutui myös linja riitoihin isänsä kanssa , parkui vielä ristilläkin kuinka isä kaffas hänet hylkäsi -- kyllä se on ihan selvää tekstiä


    • alfa123om2222

      Niin tässä on nyt käsitelty islamin uskonnon olemusta eli sen taipumusta rapautua ja barbarisoitua ehkä herkemmin kuin muut uskonnot.

      Mutta entä poliittinen näkökulma. Siitä keskustelu on jotain Alex Jones juttua eikä välttämättä ole helppoa juuri tällä palstalla. Eliitin poliittinen pyrkimys monikulttuurisuuteen omaa omat syynsä.

      Itse pidän monikulttuurisuutta avaimena siihen, että voidaan helpommin tehdä maailmaanlaajuisia tilastoja, vertailuja ja päätöksiä. Jos esimerkiksi on tehtävä päätös maailmanlaajuisen valuutan käyttöönotosta ei se onnistuisi mitenkään sulkeutuneessa yhden kansallisuuden kulttuurissa. Jne.

      Se että Suomeenkin on rantautunut useita eri kulttuureja merkitsee rakennemuutoksen viemistä lävitse paremmin edellytyksin. Niin ehkä on ajateltu. Suomen afro-kulttuuri, arabi-kulttuuri, svenno-kulttuuri ja slaavi-kultuuri sekä myös italo, turkki ja sinoklutuurit ovat sangen eri pelisäännöillä pelaavia kuin perisuomalainen kulttuuri. Näin esim. italoravintolassa RAY automaatin jonka italot itse tyhensivät RAY-miesten asemesta.

      Kiltit suomalaiset ovat jäämässä jalkoihin ehkä ajatellaan.

      • tod.uhka

        Muslimit ovat suutin uhka suomen rauhalle sen lisäksi, että pitää vielä elättääkin tuo joutilas porukka.


      • vääräpaikka

        Ystäväni on RAY:lla töissä ja tietää ihan varmasti, että heidän pelejään ei tyhjennä muut kuin he. Jos väitteesi on tosi ota RAY:seen yhteys äläkä täällä puppua puhu.


    • jada=seijaah
    • Jake Waits

      Lisää allahin jeesus-haditheja:

      III:20] Shahr ibn Haushab: Al-Haggag sanoi minulle: "Eräs Koraanin kohta hämmentää mieltäni aina kun luen sen." – Al-Haggag tarkoitti jaetta "Kaikki Kirjan ihmiset vielä uskovat Jeesukseen ennen hänen kuolemaansa" (Kor.4:159). – Hän jatkoi: "Tuodaanhan juutalaisia ja kristittyjä minulle vankeina ja minä annan lyödä heiltä pään poikki, mutta en kuule heidän sanovan tätä."

      Minä vastasin: "Kun juutalainen kuolee, enkelit lyövät häntä selkään ja kasvoihin ja sanovat: 'Sinä Jumalan vihollinen, profeettamme Mooses tuli luoksesi, mutta sinä väitit häntä valehtelijaksi!' Juutalainen vastaa: 'Minä uskon nyt, että hän on (Jumalan) palvelija ja profeetta.' Kristitylle enkelit sanovat: 'Profeettamme Jeesus tuli luoksesi, mutta sinä väitit, että hän on jumala tai Jumalan poika.' Silloin kristitty uskoo, että Jeesus oli vain Jumalan palvelija ja Hänen profeettansa, mutta hänen uskonsa ei häntä enää auta."

      (az-Zamakhshari, Kashshaf I:312)

      [s.133. Jaakko Hämeen-Anttila: Jeesus Allahin profeetta, ISBN 951-9217-25-8]

      • tyhmäkö olet

        Juutalaiset ja muslimit ovat olleet jo aikojen alusta asti toistensa kurkuissa kiinni.
        Etkö älyä että se on molemminpuolista.


    • Jake Waits

      Aikamoinen synninpäästö seuraavassa.

      Ei ihme, että juuri muslimit kykenevät mitä hirveämpiin tekoihin.
      Norjassakin suunnittelivat murhaavansa viattoman perheen.
      He aikoivat valita satunnaisen perheen, mestata heidät ja videoida veriteot ja laittaa nettiin.


      III:17] Profeetta Muhammad on sanonut: Joka todistaa, ettei ole muuta jumalaa kuin Jumala yksin ja että Hänellä ei ole toveria ja että Muhammad on Hänen palvelijansa ja lähettiläänsä ja että Jeesus on Jumalan palvelija ja Hänen lähettiläänsä ja Hänen Sanansa, jonka Hän antoi Marialle, ja Henki Hänen luotansa (Kor.4:171) ja että Paratiisi ja Helvetti ovat tosia, sen Jumala päästää Paratiisiin, olivatpa hänen tekonsa millaisia tahansa.

      (al-Bukhari, Sahih nro 3435; Ibn Kathir, Qisas II:384 ha II:445)

      [s.132. Jaakko Hämeen-Anttila: Jeesus Allahin profeetta, ISBN 951-9217-25-8]

      • hullut suomalaiset

        Me täällä emme tarvitse siihen hommaan muslimeja. Meillä puukot heiluu harvase viikonloppu. Meillä on perhesurmamme jossa naiset ja miehet tappavat omat lapsensa. On koulusurmat ym.


      • voi kauheaa
        hullut suomalaiset kirjoitti:

        Me täällä emme tarvitse siihen hommaan muslimeja. Meillä puukot heiluu harvase viikonloppu. Meillä on perhesurmamme jossa naiset ja miehet tappavat omat lapsensa. On koulusurmat ym.

        Karmeaa mutta totta kirjoitat. Mistähän nuokin johtuu. Eikä ne ole edes muslimeja.


    • Jake Waits

      "Jos Jeesus ja Muhammad tappelis, kumpi voittais?" ;)


      III:13a] Profeetta Muhammadille kerrottiin, että Jeesuksen sanotaan kävelleen vetten päällä. Hän vastasi: "Jos hän olisi ollut vielä vankempi uskossaan, hän olisi kävellyt ilmassa."

      (Ibn abi'l-Hadid, Sharh III:700; al-Ghazali, Ihyaä XIII:167)

      [s.131. Jaakko Hämeen-Anttila: Jeesus Allahin profeetta, ISBN 951-9217-25-8]


      III:13b] Ahmad (s.o. Muhammad) on sanonut: "Jos Jeesuksen usko olisi ollut vielä vankempi, hän olisi voinut kulkea ilmojen halki niin kuin minä, joka ratsasti ilmassa Jumalan luokse taivasmatkani yönä."

      (Rumi, Masnavi VI:1187-1188)

      [s.131. Jaakko Hämeen-Anttila: Jeesus Allahin profeetta, ISBN 951-9217-25-8]

    • Jake Waits

      Islamin antama kuva poikkeaa suuresti kristinuskon jeesus-kuvasta.
      Kristinuskossa Jeesus-lapsi on viattomuuden ja pyhyyden perikuva, mutta seuraavan islam-tarinan mukaan jeesus-lapsi muuttaa syyttömiä lapsia apinoiksi ja sioiksi.


      IV:6] Lapsena Jeesus, Marian poika, tapasi leikkiä toisten lasten kanssa. Hän tapasi kysyä: "Tahdotko, että kerron, mitä äitisi on pannut piiloon?" Jos toinen vastasi myöntävästi, Jeesus kertoi, mitä tämän äiti oli pannut piiloon. Lapsi meni sitten äitinsä luo ja sanoi: "Anna minun syödä se, mitä olet pannut minua varten piiloon". Kun äiti kysyi, mitä hän muka oli pannut piiloon, lapsi osasi vastata, ja kun äiti kysyi, mistä hän oli sen saanut tietää, lapsi vastasi: "Jeesukselta, Marian pojalta."

      Ihmiset sanoivat: "Jos annatte lasten leikkiä Marian pojan kanssa, hän turmelee heidät." Niinpä he kokosivat lapset erääseen taloon ja lukitsivat ovet. Kun Jeesus meni etsimään heitä, hän ei löytänyt ketään, mutta kuuli heidän äänensä eräästä talosta. kun hän kysyi äänistä, ihmiset vastasivat: "Siellä on sikoja ja apinoita." Jeesus sanoi: "Jumalani, olkoon niin."

      Lapset muuttuivat sioiksi ja apinoiksi.

      (Ibn Kathir, Qisas II:400)

      [s.152. Jaakko Hämeen-Anttila: Jeesus Allahin profeetta, ISBN 951-9217-25-8]

      • olet tekopyhä

        Juutalaisetkaan eivät tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi. Vihaatko juutalaisiakin sen vuoksi. Miksi et kirjoita että juutalaiset eivät usko siihen?


      • kkkkkf
        olet tekopyhä kirjoitti:

        Juutalaisetkaan eivät tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi. Vihaatko juutalaisiakin sen vuoksi. Miksi et kirjoita että juutalaiset eivät usko siihen?

        Juutalaisten (israelilaisten) kohdalla tilanne on eri, heille on asetettu peite joksikin aikaa. Kun muista kansoista on tullut "luku täyteen", otetaan Israelilta peite pois silmiltä, jolloin hekin tunnustavat Jeesuksen Messiaaksi ja pelastuvat.

        Israelilaisista esim. Roomalaiskirjeessä.

        Esim. Room. 11:

        1 Minä sanon siis: ei kaiketi Jumala ole hyljännyt kansaansa? Pois se! Sillä olenhan minäkin israelilainen, Aabrahamin siementä, Benjaminin sukukuntaa.
        2 Ei Jumala ole hyljännyt kansaansa, jonka hän on edeltätuntenut. Vai ettekö tiedä, mitä Raamattu sanoo kertomuksessa Eliaasta, kuinka hän Jumalan edessä syyttää Israelia:
        3 "Herra, he ovat tappaneet sinun profeettasi ja hajottaneet sinun alttarisi, ja minä yksin olen jäänyt jäljelle, ja he väijyvät minun henkeäni"?
        4 Mutta mitä sanoo hänelle Jumalan vastaus? "Minä olen jättänyt itselleni seitsemäntuhatta miestä, jotka eivät ole notkistaneet polvea Baalille."
        5 Samoin on nyt tänäkin aikana olemassa jäännös armon valinnan mukaan.
        6 Mutta jos valinta on armosta, niin se ei ole enää teoista, sillä silloin armo ei enää olisikaan armo.
        7 Miten siis on? Mitä Israel tavoittelee, sitä se ei ole saavuttanut, mutta valitut ovat sen saavuttaneet; muut ovat paatuneet,
        8 niinkuin kirjoitettu on: "Jumala on antanut heille uneliaisuuden hengen, silmät, etteivät he näkisi, ja korvat, etteivät he kuulisi, tähän päivään asti".
        9 Ja Daavid sanoo: "Tulkoon heidän pöytänsä heille paulaksi ja ansaksi ja lankeemukseksi ja kostoksi,
        10 soetkoot heidän silmänsä, etteivät he näkisi; ja paina yhäti heidän selkänsä kumaraan".
        11 Minä siis sanon: eivät kaiketi he ole sitä varten kompastuneet, että lankeaisivat? Pois se! Vaan heidän lankeemuksensa kautta tuli pelastus pakanoille, että he itse syttyisivät kiivauteen.
        12 Mutta jos heidän lankeemuksensa on maailmalle rikkaudeksi ja heidän vajautensa pakanoille rikkaudeksi, kuinka paljoa enemmän heidän täyteytensä!
        13 Teille, pakanoille, minä sanon: Koska olen pakanain apostoli, pidän minä virkaani kunniassa,
        14 sytyttääkseni, jos mahdollista, kiivauteen niitä, jotka ovat minun heimolaisiani, ja pelastaakseni edes muutamia heistä.
        15 Sillä jos heidän hylkäämisensä on maailmalle sovitukseksi, mitä heidän armoihin-ottamisensa on muuta kuin elämä kuolleista?
        16 Mutta jos uutisleipä on pyhä, niin on myös koko taikina, ja jos juuri on pyhä, niin ovat myös oksat.
        17 Mutta jos muutamat oksista ovat taitetut pois ja sinä, joka olet metsäöljypuu, olet oksastettu oikeiden oksien joukkoon ja olet päässyt niiden kanssa osalliseksi öljypuun mehevästä juuresta,
        18 niin älä ylpeile oksien rinnalla; mutta jos ylpeilet, niin et sinä kuitenkaan kannata juurta, vaan juuri kannattaa sinua.
        19 Sinä kaiketi sanonet: "Ne oksat taitettiin pois, että minut oksastettaisiin".
        20 Oikein; epäuskonsa tähden ne taitettiin pois, mutta sinä pysyt uskosi kautta. Älä ole ylpeä, vaan pelkää.
        21 Sillä jos Jumala ei ole säästänyt luonnollisia oksia, ei hän ole säästävä sinuakaan.
        22 Katso siis Jumalan hyvyyttä ja ankaruutta: Jumalan ankaruutta langenneita kohtaan, mutta hänen hyvyyttänsä sinua kohtaan, jos hänen hyvyydessänsä pysyt; muutoin sinutkin hakataan pois.
        23 Mutta nuo toisetkin, jos eivät jää epäuskoonsa, tulevat oksastettaviksi, sillä Jumala on voimallinen oksastamaan ne jälleen.
        24 Sillä jos sinä olet leikattu luonnollisesta metsäöljypuusta ja vasten luontoa oksastettu jaloon öljypuuhun, kuinka paljoa ennemmin nämä luonnolliset oksat tulevat oksastettaviksi omaan öljypuuhunsa!
        25 Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut,
        26 ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.
        27 Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä."
        28 Evankeliumin kannalta he kyllä ovat vihollisia teidän tähtenne, mutta valinnan kannalta he ovat rakastettuja isien tähden.
        29 Sillä ei Jumala armolahjojansa ja kutsumistansa kadu.
        30 Samoin kuin te ennen olitte Jumalalle tottelemattomia, mutta nyt olette saaneet laupeuden näiden tottelemattomuuden kautta,
        31 samoin nämäkin nyt ovat olleet tottelemattomia, että myös he teille tulleen armahtamisen kautta nyt saisivat laupeuden.
        32 Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.
        33 Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä!
        34 Sillä kuka on tuntenut Herran mielen? Tai kuka on ollut hänen neuvonantajansa?
        35 Tai kuka on ensin antanut hänelle jotakin, joka olisi tälle korvattava?
        36 Sillä hänestä ja hänen kauttansa ja häneen on kaikki; hänelle kunnia iankaikkisesti! Amen


    • Totuus on Raamatussa

      Perkele varmaan valehtelee ettei Jeesuksella ole Isää mutta Jeesuksella on Isä. Se selviää jokaiselle joka lulee asian Raamatusta. koraanista totuus ei selviä.Ja voin senkin sanoa ettei yksikään itsemurhapommittaja ole mennyt eikä tule jatkossakaan menemään paratiisiin vaan helevettiin.

      Murhaamalla itsensä ja tai joku toinen tai toisia niin aikamoista aivopesua on täytynyt olla jos oikeasti luulee saavansa 70 neitsyttä palkkiokseen murhaamisesta.

      • bää

        totta. Jerusalemissa al aksa moskeijan katossa lukee jumalalla ei ole poikaa. mutta kristinuskossa Jumalalla on poika Jeesus Kristus luojamme.


    • bää

      islamin Jeesus ei ole sama kuin kristinuskon Jeesus. islamin uskossa tuo heidän jeesuksensa taistelee islamin uskoisten kanssa vääräuskoisia vastaan viidakkoveitsein. on ns. vapaustaistelija.

    • alfa123om2222

      Raamatussa sanotaan, että Antikristus surmataan Kristuksen suun henkäyksellä, ja koska Isa eli Jeesus surmaa Antkristuksen niin hänen täytyy siis olla Kristuksen suun henkäys. Eli hän on Kristuksessa luotu samoin kuin raamatun mukaan enkelit ovat Herra Zebaotin suun henkäyksiä.

      Voidaan sanoa, että on osia maapalloa, joissa Isa = Kristus, mutta on myös osia, joissa hän on Kristusta alempi eli jonkinlainen enkeliruhtinas. Se riippuu paljon siitä näkökulmasta, jonka Isä suo itse kullekin. Oliko Johannes Kastaja todella Elia? Kysymys Isasta on saman veroinen.

      Mitä tulee islamin barbarisoitumiseen niin siihen on KAKSI tekijää.
      1. Kahdentoista Islamin valtion johtajista kolmen kuului olla Aus-heimoa. On ennustus, että kun kaikki 12 ovat Quraish heimoa islamilta katoaa vauraus ja kalifikaatti. Näin kävi viimeistään 1920-luvulla.
      2. Raamatun mukaan, joka ei ota vastaan Jumalan profeettoja, lähettiläitä tai sanansaattajia ajatuu Sodomaa ja Gomoraa heikompaan asemaan. Eli sellainen kansa tai uskonto rapautuu. Erityinen painoarvo on ihmeiden hyväksymisellä. Jos Jumala tekee ihmeen ja silti sanansaattaja hylätään seuraa barbarisoituminen. Silloin Sodoma ja Gomorra astuu tuon lähettilään hylänneen kansan paikalle.

      • kysyn sinulta

        Kuka on Jumalan Poika?


    • alfa123om2222

      Oppi Jumalan Pojasta on noin vuodelta 90 jKr. Eli sangen myöhäistä perua. Se syntyi samoihin aikoihin kun Ilmestys annettiin Johannekselle. Samassa syssyssä annettiin myös Johannksen evankeliumi.

      Kirkko mietti kauan ottaisiko se Johannksen evankeliumin mukaan raamattuun vai ei? Samoin oli Ilmestyksen kanssa asian laita. Kristittyjä oli jo vuoteen 90 mennessä vainottu ankarasti ja tuo, että kirkko valitsi Pasifismin ja kieltäytyi kaikesta vastarinnasta oli siis yksi mahdollisuus monista.

      Pasifismi oli kirkon valinta ja suositus suhteessa Keisarin valtaan. Kuitenkin kolme muuta evankeliumia, jotka syntyivät jo Paavalin aikana pitävät sisällään mahdollisuuden väkivaltaiseen vastarintaan. Montako miekkaa tarvitaan? Kaksi riittää!

      Pasifisistinen oppi Jumalan pojasta on kirkon valinta historian myöhäisessä vaiheessa eikä kuvasta kaikkea mitä Jeshua opetti. Jeshua saattoi tietää jo tuossa vaiheessa, että tulisi Islam myöhemmin. Ja hän saattoi ajatella, että Islam on toinen niistä miekoista, joita Jeshua peräänkuuluutti muissa evankeliumeissa.

      Ahimsa periaate, oppi Rama nimisestä Jumalan Pojasta, joka myös oli pasifistinen omalla tavallaan sekä itse käsite Jumalan Poika on muuten Intialaista perua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3159
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2791
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2608
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2578
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2456
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2295
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1743
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1697
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1545
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe