deturin Azalea apart

turkkifanit

En ole aikaisemin löytänyt moittimista Turkin matkoista (19 kertaa), mutta Azalea apart oli iso pettymys! Hotellissa oli kuin olikin luteita,yäks.Sain puremia minäkin ja näin muutamien suomalaisten isoja paukamia. Moni vaihtoi huonetta ja entinen myrkytettiin karmean hajuisella savulla, mutta luteethan vaan siirtyvät naapuri huoneisiin, ellei koko hotellia myrkytetä! Hotellin kylpylässä huijattiin tullen mennen, tulopäivänä tuli mies kauppaamaan tarjouspaketteja ja sorruimme maksamaan:Yllätys yllätys, varauksiamme ei löytynyt mistään, vaikka oli kuittikin! Saimme kuitenkin hamamin ja öljyhieronnan, mutta ei saunaa, lämpökiviä eikä varsinaista hierontaa...jäi aika ikävä maku koko touhusta! Respan pojat olivat kyllä kohteliaita, mutta eivät ollenkaan jutteluhaluisia, kuten aiemmilla kerroilla. Piha oli huonosti valaistu ja koko hotellissa oli tunkkainen haju.matkalaukkujen kanssa ei kukaan tullut auttamaan, vaikka oli yksinäisiä naisia, joutuivat raahamaan painavat laukkunsa itse. Muutamia valopilkkuja onneksi oli: aamiainen erittäin hyvä, kampaaja/pedikysisti/manikyristi (mies) aivan mahtava ja teki hienoa työtä! Huh, tulipa pitkä urputus, mutta kerta se on ensimmäinenkin!

7

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyi hyi

      Juuh luteita todellakin oli myös meillä... Niitä tuntui eritoten olevan niissä huoneis mitkä oli ns. Maantasalla. Tämä oli mielestäni myöskin huonoin hotelli missä olen koskaan ollut ja useasti olen turkissa käynyt

    • :))))

      Mielestäni ei ollut mitään muuta vikaa ku ne örkit siellä. Ne kun sais myrkytettyy pois ni kyl mä viihtysin. Meil aineki oli ihan kiva huone ja kivas kohtaa (uimaltaan vastapäätä).

      • pallu

        Vai oli " yksinäisiä naisia ", no niitähän on Alanya pullollaan, miksiköhän, heehee.


    • Entinen asiakas

      Lomailimme kyseisessä hotellissa vuosi sitten. Neljä tähteä, lapsiperheiden suosikki Deturin matkasivujen mukaan. Kaikkea muuta,hotellin vaihto heti seuraavana päivänä, sillä emme suostuneet pelkkään huoneiden vaihtoon. Teimme reklamaation Deturille ja heidän mukaansa se oli aiheeton. Hotelli vastasi kaikinpuolin ****:n tähden luokitusta. Hotellissa sillä hetkellä lomailevat suomalaiset olivat myöskin eri mieltä, mutta eivät saaneet suutaan auki ennen ja ilmeisesti eivät jälkeenpäinkään. No, meitä matkalaisia on monenlaisia, toiset tyytyy siihen mitä tarjotaan ja toiset pitävät puolensa ja vaativat rahoilleen vastinetta.

    • HUH HUH

      Oltiin syyskuussa kyseisessä hotellissa 2vk (2 pariskuntaa). piti olla 2x kaksio, mutta saatiin joku ihme huoneisto missä meillä oli vaan makkari ja vessa ja toisella pariskunnalla keittiö/makkari ja parveke. Välissä vain väliovi, mikä ei edes pysynyt kiinni! No saatiin seuraavana aamuna sentään oikeat huoneet kun valitettiin.
      Aamupalalla ei aluksi saanut kuin kahvia ja teetä juomaksi. Tuoremehu maksoi 6liiraa. Kyseltiin asian perään ja seuraavana aamuna saatiin jo 2dl muovinen vesikipollinen ja ihmisten valittaessa alettiin saamaan jopa pillimehuja. Aamiaisella aina kupit ja lusikat loppu ja niitä pyytäessä antoi tiskintakaa 1, mutta ei voinut enempää niitä siihen pistää ja taas seuraava joutui pyytämään. Jos meni myöhään aamupalalle niin kyllä oli sortit vähissä.
      Siivooja kävi huoneenvaihdon jälkeen kysymässä (TIPPIÄ) ,että onko kaikki hyvin ja selitti kuinka hän oli joutunut näkemään vaivaa takiamme. Annoimme 20liiraa hänelle kuten hyviin tapoihin kuuluu. No huoneisto oli ihan ok paitsi suihku jossa oli letkussa reikä ja vettä ei tullut suuttimesta juuri mitään joten vaimoni oli vaikea pestä pitkää tukkaansa. No seuraavana aamuna sanoin asiasta respassa ja hän kirjoitti asian lapulle. seuraavanakaan päivänä letkua ei oltu vaihdettu joten menin respaan sanomaan jälleen asiasta ja sanoin että se ON vaihdettava jolloin respan poika sanoi että huoltomies on sairaalassa mutta he pyytävät jonkun muun vaihtamaan sen.
      Taas kului päivä ja letkua ei oltu vieläkään vaihdettu kuin ei myöskään pyyhkeitä,lakanoita eikä muutenkaan oltu siivottu kuin roskat viety ja sänky pedattu(6 pv).
      Seuraavana aamuna menin aamupalan jälkeen aulaan jossa opas oli (DETUR).Oppaalle oli pitkä jono muitakin tyytymättömiä turisteja ja siinä vuoroa odotellessa vaihdettiin kuulumisia muiden kanssa ja muillakin oli samoja ongelmia ei siivottu/vaihdettu lakanoita ja myös torakoita ja luteita oli ainakin alemmissa huoneissa näkynyt...
      No vuoromme koitti ja selitimme oppaalle ongelmamme ja hän ihmetteli miksi emme heti suihkusta ollut hänelle kertonut. (no luulisi tuollaisen pikkuasian respan kanssa pystyvän hoitaa)
      Hän lupasi tulla henkilökohtaisesti tarkistamaan huoneen hotellin henkilökunnan kanssa kun saa muut asiakkaat hoidettua joten menimme huoneeseen odottamaan...
      Opasta ei kuitenkaan kuulunut eikä myöskään suihkun korjaajaa joten taas seuraavana aamuna (pv8) oppaalle SANOMAAN asiat Ja JIPPII rannalta palattuamme suihku oli korjattu ja lakanat vaihdettu. Eihän siinä mennyt kuin reilu viikko... Niin ja vessapaperia oli vain 1 rulla ja sitä onneksi kyllä sai respasta kun pyysi mutta siivoja ei kyllä tehnyt rahojensa eteen yhtikäs mitään.
      Hotellin tähtiluokitus 4 oppaan mukaan pitää paikkansa. Mikä ei TODELLAKAAN pidä paikkaansa. Hotellialue likainen ja iltaisin todella pimeää.
      ÄLKÄÄ VAAN MENKÖ AZALEAAN ja kyllä meni maku myös deturiin...

      • HUH HUH

        Ai nii ja ilmastointi 50e viikko
        Tallelokero 14e
        Netti 12e
        4 tähtee


      • Ei ikinä
        HUH HUH kirjoitti:

        Ai nii ja ilmastointi 50e viikko
        Tallelokero 14e
        Netti 12e
        4 tähtee

        Samat on kokemukset viimevuoden lomamatkasta. Saimme onneksi vaihdettua heti seuraavana aamuna hotellia. Teimme valituksen Deturille, ei hyvitystä. Valitus oli kuulemma aiheeton. En myös suosittele Deturia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1990
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1549
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      141
      1408
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1250
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1077
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      121
      970
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      50
      792
    Aihe