On keksintöjen aika

Olen aina ollut keksimässä uutta ja parempaa ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Olen suunnitellut uutta maailmanvaltaa, joka ei olisi enempää sosialistinen kuin kapitalistinen, ei edes nykymuotoisen demokraattinen, jossa joukkovoima ratkaisee, järkevien ja osaavien yksilöllisten päätösten sijaan.

Olen ehdottanut maailmanlaajuista aseriisuntaa, jolloin kaikki tuhoaminen ja tappaminen loppuisi ja kaikki tekeminen hyödyttäisi meitä itse kutakin, ihmistä.

Nyt olen perustamassa kaikkien ihmisten puoluetta. Puolueella on jo nimikin OIP.
onhan tunnettua, ettei raha tuo onnea, ei toki köyhyyskään, mutta riittävä varallisuus on tarpeeksi.

Jokainen muistaa tarinan, jossa kuningas lähetti edustajansa etsimään onnellisen miehen paitaa. Mies löytyikin, mutta hänellä ei ollut paitaa.

Kun olen usein ja paljon kirjoittanut, kirjoittanut uskonnoista ja Jumalistakin. Joku on väittänyt minun pyrkivän Jumalaksikin. Kauhea ajatuskin! Ei ihminen voi enempää olla, eikä siis paremmaksi pyrkiä kuin hyväksi ihmiseksi.

Muistettava on myös Jumalien suuri määrä, suorastaan ylisuuri.

32

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitroen.

      Keksipä toimiva ja tahraamaton vyönsolki.
      Minä jouduin sellaisen keksimään jo 40 v sitten kun etelänmatkoilla autossa hikoillessa rautasolki ruostui ja sotki paidan. Seuraavalla messinkisolki sotki paidan vihreäksi.
      Kolmannella jne reissulla olikin jo itse tehty muovisolki joka ei sotkenut mitää. Yhdestä osasta koostuva, ei liikkuvia osia ja toimi kuin junan vessa.
      Patenttia ei ole, mutta tosivalmistajalle annan idean ilmaiseksi.
      Samoin kuin Lundialle vaatehyllyyn vaatetankosysteemin. Kun muistaisi vain tyrkyttää...
      Rahaa en näistä tarvitse, pärjään ruhtinaallisesti eläkkeelläni. Eikä siinä viimeisessä paidassa ole taskuja.

      • Kyllä tuo vyön solki on keksitty. Itselläni on vyössä tahraamaton solki, jolla housut pysyvät ylhäällä.


      • sitroen.
        Ruuneperi kirjoitti:

        Kyllä tuo vyön solki on keksitty. Itselläni on vyössä tahraamaton solki, jolla housut pysyvät ylhäällä.

        Saattaahan niitä ollakin, vaan eipä ole sattunut kohdalle. Kaikki vähänkin parempi on pitänyt itse tehdä.


    • Tuotanoin... Millä tavalla vyönsolkiasia kuuluu avaukseen?
      Olen Ruuneperin kanssa samaa mieltä uuden maailmanvallan asiassa ja sen pitäisi mielestäni perustua esim YK:n ihmisoikeusjulistukseen tai vastaavaan niin, että uskontojen vaikutus jätetään kokonaan pois. Uskonnot ovat tämänhetkisen ja miksei historiankin tapahtumien takana ja hyvin tiedetään mihin on tultu huolimatta miljoonien ihmisten päivittäisistä rukouksista jumalilleen.
      Niin että jos jotain keksitään ja parannetaan niin tuota julistusta!

      • Kovin on maailma valmis palstalaisten mielestä.


      • sitroen.

        Vyön solki. Kun vika on havaittu, siihen pitää keksiä parempi vaihtoehto. Onko tämä sinulle liian vaikea asia ymmärrettäväksi?


    • att2

      Kaikki hyvät johtajat on tapettu.


      Mitä on tullut tilalle?

      • Luettele nyt johtajasi!

        Stalin, Hitler jne.


      • sitroen.
        Ruuneperi kirjoitti:

        Luettele nyt johtajasi!

        Stalin, Hitler jne.

        Hitler sai Saksan talouden kuntoon valejuutalaisten aiheuttaman tuhon jäljiltä. Siksi maailman valejuutalaiseliitin piti tuhota Saksa ja Hitler.
        Stalin oli samaa valejuutalaista sukua ja toteutti sen päämääriä uuden siionistisen maailmanjärjestyksen luomiseksi. Ei vielä ihan onnistunut.


    • Hyvin kaukana on valitettavasti sellainen utopia. Se vaatisi joukkomittaista ihmisten muuttumista. Voihan niin käydä kaukana tulevaisuudessa enemmän pakosta, osittain vapaehtoisuudesta.

      Kyllä kai toimisi, jos koko sotateollisuus ja siinä työskentelevät lakkautettaisiin, sotien tuhot jäisivät pois. Tästä jäisi paljon työvoimaakin hyötykäyttöön. Lisäksi pitäisi lopettaa turha rojujen tuottaminen. Ikuisesti kestävä, vääränlaisen, turhan tuotannon kasvun kiihdyttämiselle tulee kyllä joskus loppu. Mikä on turhaa tuotantoa? Loputtomiin sitä ei tämä pallomme kestä. Tähän ratkaisuun eivät ihmiset vielä aikoihin pysty. Joillakin on paljon menetettävää vallan menetyksen lisäksi.

      Niinpä epäuskoisena en ole tosissani tätä yleistä rauhaa ja yhteistä hyvää edes kiinnostunut pohtimaan. Se jää tulevien sukupolvien päänsäryksi ja ratkaistavaksi. Pienemmätkin kehitysvaiheet kansoilla ovat kestäneet kauan. Sata vuotta on vielä lyhyt aika. Jopa siihen, että kymmenet jumalat ja näiden apostolit löytävät yhtenevät ratkaisut järjettömien sotimisen lopettamiseksi. Rukoilemalla ei ratkaisuja tule.

      • Kyllä sysäys muutoksiin on joskus ja jollakin tavalla synnyttävä.

        Jos ihmiset eivät pysty tai halua muuttaa maailmaa, muuttaa maailma ihmiset.


      • Ramoona*

        Turhan tuotannon karsiminen on tärkeimpiä keinoja maapallon pelastusoperaatiossa. Siihen sisältyy myös lapsityövoiman käyttö, jotta halvalla saadaan tavaraa tuotettua. Lapsella pitää olla lapsuus, jokaisella on oikeus leikkiin ja koulunkäyntiin, edes lukutaitoon. Näin tytötkin tulevat tietoisiksi ihmisarvostaan ja osaavat paremmin pitää puoliaan. Lapsia ei pidä tuottaa tähän maailmaan myöskään pommien ruuaksi eikä niitä kylvämään. Sinisirkun tapaan pidän tärkeänä ehkäisyn opettamista, lapsiluvun rajaaminen auttaisi myös perheitä arvostamaan ja rakastamaan lapsiaan. Nainenkin saisi nauttia naiseudestaan, ei olla vain lapsentekokone.

        Ruokaa riittää maapallolla kyllä, kun ruokittavia suita on vähemmän ja kun viljelyskepoiset maat pidetään kunnossa. Lihan syöntiä sietää vähentää, sen kasvatus tuhlaa mielettömästi luonnonvaroja. Suomeenkin enemmän lampaita laiduntamaan ja pusikoitumista ehkäisemään, siinä tuontipihvilihaa parempi herkku. Täysjyväviljaa , juureksia, marjoja ja hedelmiä ruokavalion perustaksi, niillä lihavuuskin saataisiin kuriin ja monet kansantaudit voitettua.

        Rukoile ja työtä tee, näinhän meitä kehotetaan, ei pelkästään hurskaita toiveita ja vaatimuksia esittämään. Rukoilun voi käsittää myös hyväntahtoisuutena muita kohtaan, rakkaudellisen ja oikeudenmukaisen maailman toivomisena. Ihminen toimii Jumalan välikappaleena maailmassa, toinen toisissamme meillä on mitä on. Turha Jumalaa on syyttää, jos kaikki ei suju kuin Strömsössä....siinä herttaisessa tv-ohjelmassa, jossa kaikki puuhailu sujuu yhteistuumin ja kuin leikiten maanpäällisessä paratiisissa. Laiskuus on monen pahan alku ja juuri, siinä tulee moni kolttonenkin mieleen.


      • Ruuneperi kirjoitti:

        Kyllä sysäys muutoksiin on joskus ja jollakin tavalla synnyttävä.

        Jos ihmiset eivät pysty tai halua muuttaa maailmaa, muuttaa maailma ihmiset.

        En päässyt vielä kaikkia lukea loppuun kun tuli jo huomio --joka on tosi karmea-- Luonto hoitaa liika kansoittumisen -- nyt se tapahtuu epola nimisenä -


      • jakolasku
        Ruuneperi kirjoitti:

        Kyllä sysäys muutoksiin on joskus ja jollakin tavalla synnyttävä.

        Jos ihmiset eivät pysty tai halua muuttaa maailmaa, muuttaa maailma ihmiset.

        Maailma on muuttanut jo ihmiset, se muutos näkyy mm. väkivaltana jota itse voi kohdata kävelyreissulla. Keravalla joku 14- vuotias hyökkäsi iäkkään naisen päälle aseena taisi olla vasara. Uhri jäi henkiin, tekijällä EI mitään selitystä tai motiivia teollensa!

        Ihmiskunta "syö" itsensä hengiltä tukehduttamalla luonnon ja luonto vastaa milloin myrskyillä, tsunameilla, lumivyöryillä tai purkamalla tulivuoria. Meidän pitäisi muistaa että olemme lainaamassa luontoa eikä omistamassa.


    • Syntyvyyden säännöstelyn kehitysmaissa lailla noudatettavaksi, samoin katolilaisuudessa abortti ja ehkäisy sallituksi. On surku katsoa nälkiintyneitä lapsia, jotka jo ovat saaneet nälkiintymisestä rasitteita aivotoiminalleen Afrikan maissa.

      En osaa sanoa, mikä voisi korvata paavin osuuden uskonnon hierarkiassa, niin valtava määrä ihmisiä sen piirissä on. YK:n ihmisoikeuden julistus on minustakin varteenotettava, mutta taatakseen nuo oikeudet jokaiselle, ei rajoittamaton lisääntyminen ole mahdollista kovin kauan. En panostaisi pienten keskosten pelastamiseen, alle 500 gr vauva, ei ilman suuria kustannuksia ole elinkelpoinen. Voi tuntua P.Linkolan tapaan julmalta, mutta luonto on ihmistä paljon radikaalimpi, ja siten myös viisaampi karsiessaan, jotta vahvemmat voivat jatkaa lajia.

      Sitten toivoisin henkilökohtaisesti pimeänä vuodenaikana naisten käsilaukkuihin asennettavaa valaisinta, joka syttyy kannen avauksella, että löytääkin sieltä jotakin.

      Platonin ihannevaltio, ei ole saanut sijaa, kehitelkää te muutkin uutta maailman järjestystä toivomuksinenne.

    • nimmari Ö

      No voi voi,
      avaimenperässä on pieni led valo, toimii muuallakin kuin käsilaukussa,

      ehkäpä ed kirjoittaja ei ole osannut kysyä moista, siis on jo keksitty vuosia sitten

    • ajatellen kaunis

      Toisaalta, parempihan se on, että Jumalilleen ihmiset purnaa ja valittaa kohtaloaan, kuin maallisille päättäjille. Tai nöyränä kiittää niistä hyveistä joita kohdalle on sattunut.
      Käytäntö ja tarve nämä luo, mitä kansa tarvitsee. Pitkät ajajaksot on paras karsija, mitkä opit on olleet elinkelpoisia.

    • OUtoa eriarvoisuutta

      se, että suomalaisia kohdellaan huonommin kuin soma-
      leita tai lähi idän porukoita joita täällä alkaa olla paljon
      myös terrorismin opit saaneita.

      NYT: "Media suojelee maahanmuuttajia.
      Poliisi piilottelee vähemmistöjen roolia yksittäisissä rikoksissa. Suomessa on salaliitto, joka yrittää lakaista ongelmia maton alle.

      Tällaisia väitteitä tulvii uutisjuttujen kommentteihin ja keskustelupalstoille, kun Suomessa tapahtuu kuohuttava rikos, jonka tekijä sattuu olemaan taustaltaan jotakin muuta kuin valkoihoinen suomalaista sukunimeä kantava ihminen.

      Viimeksi asia nousi keskusteluun, kun Helsingissä on mediassa ja keskustelupalstoilla jahdattu nuorisojoukkiota, joka on viime aikoina pahoinpidellyt ja ryöstellyt kymmeniä nuoria.

      Siis: milloin rikoksen tekijän etninen tausta on kerrottava?

      Aloitetaan alusta, siis rikoksesta. Vaikkapa törkeästä pahoinpitelystä ja ryöstöstä. Kun tällainen rikos paljastuu, paikalle hälytetään poliisi.

      Poliisi tutkii rikosta, ja tiedottaa siitä, jos se on tarpeeksi merkittävä. Moni rikos tulee tiedotusvälineiden tietoon juuri tällä tavoin poliisin viestinnän kautta: poliisi lähettää tiedotteen, joka paukahtaa toimituksiin sähköpostitse ja päivittyy samalla muun muassa poliisin omalle kotisivulle.

      Poliisin tiedot ovat aluksi ainoita, joita viestimillä on käytössään, joten ne määrittävät etenkin tiedon leviämisen alkuvaihetta. Joskus poliisi kertoo tekijöiden taustan, joskus taas ei.

      Mistä tämä johtuu?"

      • Rasismin pelko on Suomessa niin suuri, että se johtaa jopa rikollisten suojeluun.

        Jos rikokseen syyllistynyt on kasalaisuudeltaan muuta kuin suomalainen, suojellaan häntä rangaistukselta.


      • sitroen.

        Tämä kuuluu yhtenä osana maailman valejuutalaisten ohjelmaa uuteen siionistiseen maailmanjärjestykseen siirtymiseksi. Kansallisvaltiot on tuhottava koska sellaiset on vaikeampi alistaa. Lopullinen tavoitehan on yhteiskuntalaboratoriossa nimeltä Pohjois-Korea testattu ja toimivaksi havaittu yhteiskuntamuoto. Sitä kohti mennään syöksykierteessä maamme johdossa olevien mielenhallinnalla ohjattujen zombien johdolla.
        Kaikelle tälle löytyy sekä ohjelma että toteutukset netistä, kun vaan viitsii itse vähänkään selvittää. Ja kun seuraa asioitten kulkua, näyttää se menevän tasan tarkkaan käsikirjoituksen mukaan.


    • jjoutava

      Luettelen tähän poistettavat asiat. Sotateollisuus, 1% ihmisistä, niitä rikkaimpia poistettava ja rahat jaettava tasan. Mietin lisää.

    • opservatoori

      Tuo ruuneperin ideaali on mahtava, ainoa este sen toteuttamiselle on valitettavasti se tosiasia, että on ihmisiä.

      • kuuntelija jalmari

        -----,(o.o),.....? Ai on vai?


    • Ei ole keksintöjen aika ohi. Tämä älköön häiritkö keksintöjä mitä, hyvät kolleegat, olette tehneet maailman rauhan saavuttamiseksi.
      Tein itseni iloksi keksinnön asken aamupalaa laittaessani. Itseleivotulle, mikrossa lämmitetylle sämpylälle piti saada Snellmannin maksamakkaraa. Ajattelin eikö ole parempaa konstia saada herkkua ulos kuin pursottamalla se kuoresta.
      Leikkasin lyhyemmäksi sitä tyhjää kuoren.osaa ja sitten teelusikalla makkaraa sieltä sopivat nokareet kaivoin. Olipa hyvä keksintö.

    • jjoutava

      Keksinnöt ei ole pakko olla mullistavia kun vain jokapäiväinen leipä olisi mahdollisimman jokaiselle. Nyt on käynnissä sellainen mullistus ettei toivottavasti super-rikkatkaan olisi turvassa vaan on pakko jakaa hyvivointia tasaisemmin.
      Puolue voisi keskittyä haalimaan jäseniä nälkäänäkevistä joita oli pitkä jono haluamassa ilmaista tai halpaa puuroa tuolla työttömille ja syrjäytyneille pisteessä.

      huomasin ohi kulkiessani miten ovimies päästi pienen määrän kerrallaan ihmisiä puurolle. Melkoisen nöyräksi nälkä ihmisen vetää.

      • jakolasku

        ....mutta tämähän on hyvinvointivaltio, ei täällä pitäisi olla työttömiä ja syrjäytyneitä eikä nälkää näkeviä.
        Meitä mitataan kaikenkarvaisilla barometreilla maailmalla, kaikki on hyvin. Ummista vaan silmäsi ei heitä ole, eivät ole "viisaat" päättäjätkään mitään nähneet.


      • jakolasku kirjoitti:

        ....mutta tämähän on hyvinvointivaltio, ei täällä pitäisi olla työttömiä ja syrjäytyneitä eikä nälkää näkeviä.
        Meitä mitataan kaikenkarvaisilla barometreilla maailmalla, kaikki on hyvin. Ummista vaan silmäsi ei heitä ole, eivät ole "viisaat" päättäjätkään mitään nähneet.

        Eivät nälkä, kylmä ym. vaivat haittaa, niin kauan kun ne eivät koske itseä.

        Hyväosainen, korkeassa asemassa oleva, rikas ihminen, ei muista kanssaihmisiään kuin pyhäpuheissa ja vaalien alla.


      • M.L.
        Ruuneperi kirjoitti:

        Eivät nälkä, kylmä ym. vaivat haittaa, niin kauan kun ne eivät koske itseä.

        Hyväosainen, korkeassa asemassa oleva, rikas ihminen, ei muista kanssaihmisiään kuin pyhäpuheissa ja vaalien alla.

        Se n NIMBY-ilmiö. Not in my back yard !
        Ei minun lähialueilleni...


      • jakolasku
        Ruuneperi kirjoitti:

        Eivät nälkä, kylmä ym. vaivat haittaa, niin kauan kun ne eivät koske itseä.

        Hyväosainen, korkeassa asemassa oleva, rikas ihminen, ei muista kanssaihmisiään kuin pyhäpuheissa ja vaalien alla.

        Herrahississä on kiva kiikkua miettiä "syntyjä syviä" kuten yksi hiihtoretkellään sai mahtavan idean.

        Meillä nauretaan aina näitä "pyhäpuheita" kun vaalit lähestyy, jo tuli pari viikkoa sitten "persulauutiset" ja jatkoa seuraa.

        Jokaisella meidän oloissamme pitää olla katto päänsä päällä sekä toimeentulo elääkseen. Meidän politiikassa jauhetaan kaikkea muuta mutta ei niitä asioita jotka koskettaa suurinta osaa suomalaisia.


    • Iso keksintö: Järjen

      valon saaminen noiden mustaan mieleen!

      Keksikääpä jokin keino uskonnollista äärijärjestöä vastaan!
      Silloin tekisitte todellisen hyvän työn ihmisille.

      HS:
      Kauhua kylvävä äärijärjestö Isis pitää päämajaansa syyrialaiskaupungissa nimeltä Raqqa. Harva ulkopuolinen on päässyt käymään siellä. HS haastatteli pakolaisia, jotka kertovat ruoskinnasta, kivityksistä ja kidutuksesta.

      Äärijärjestö Isis hallitsee ihmisiä kauhulla – paenneet kertovat HS:lle ruoskinnasta ja kivityksistä
      Kauhua kylvävä Isis pitää päämajaansa Raqqan syyrialaiskaupungissa.

      (HS)

    • Ei ihmistä voi muuttaa millään simsalabim-tempulla, vaan ihmisten mahdollisuudet on vähin erin saatava paremmiksi.

      Riittävä ravinnon saanti, terveyden hoito ja koulutus, luovat pohjaa paremmalle tulevaisuudelle. Naisten elinolot ja koulutus ovat ratkaisevammassa asemassa kuin tiedetään.

      • naiset ymmärtää

        Ruunekin myötäilee mitä nuo ketjun fiksut naiset sanoo, tyttöjen koulutuksesta parempi maailma aukeaa
        Ramoonalla ja Sinisirkulla hyvät mielipiteet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1772
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1224
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      72
      901
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      233
      872
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      855
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe