abortti - säästöä yhteskunnalle

lokakuuko

Täällä paasaa abortin vastustajat..Kyllä ABORTTI on paras vaihtoehto monessakin ihmiselämän tilanteessa..Raskaaksi tulee naisia, jotka ovat päihdetten/lääkkeiden väärinkäyttäjiä. Myös liian nuoria tyttöjä raskautuu..Samoin "yli-ikäisiä" naisia vaihdevuosissaan..Kyllä raskauden keskeytys on näissä tilanteissa täysin luonnollinen ratkaisu ketään syyllistämättä....Miksi ei syyllistetä sotiemme veteraaneja.He ovat rintamalla tappaneet monta ja monta AIKUISTA ihmistä. Ei heitä syyllistetä. He ovat tehneet urotekoja isänmaamme hyväksi..Heitä
ei haukuta murhaajiksi. Heitä kunnioitetaan ja palvotaan veteraaneina hyvän työn tehneinä sodassa ihmisiä ampuneina...Mutta aborttiin päätynyt nainen on MURHAAJA??!!!!????

84

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kastraatio voisi olla kyllä parempi vaihtoehto joillekin noista mainitsemisista henkilöistä, ei kaikille. Ei ole kokemusta, en myöskään tiedä kuinka paljon pöllyissä olevalla, joka näkee sateenkaaria on mielessä seksi, ellei tietenkin sitä seksiä vastaan saa sen seuraavan tripin. Nuoret nyt toivottavasti osaavat käyttää ehkäisyä, vahinkoja tosin sattuu joten jokainen nuori tyylillään ja tilanteensa mukaisesti.

      Mistä me syyllistäisimme sotiemme veteraaneja? Kolmanteen valtakuntaan kuulumisesta? Siitä että ne onnistui pysäyttämään Neuvostoliiton, kun valtakunnan apurit rakasteli heidän vaaleahiuksisiaan ja sinisilmäisiään naisiaan?
      He muistaakseni puolustivat silloin omaa ja kansan henkeä, valtion itsenäistymistä (mikä oli virhe nimeltä Euroopan Unioni). Eihän sukulaisenikaan ketään ampunut tai murhannut, kymmenen Neuvostoliittolaista vain juoksi sapeliin, ennen kuin hän tukehtui heidän alleen, kun toinen sukulaiseni nautti teetä läntisen naapurin puolella. Vastustajan tykistöt ja tankit olivat osittain niin huonosti huollettu, että ihan kerta laukauksella räjähti se oma tankki ja komppania.

      Eipä nyt suoranaisesti aborttiin päätyvä nainen ole murhaaja. Tietoisesti tekemällä riskin ja tietäen seurauksen tahallisesti aiheutuen raskaaksi päästäkseen aborttiin voisi jo murhaajana pitää.

    • kiihko ripuloimassa

      "Kyllä ABORTTI on paras vaihtoehto monessakin ihmiselämän tilanteessa.."

      Jep, sunkaltasille jälkiabortointi ois erittäin tarpeen ja parasta muille, kunnollisille ihmisille.

      "Kyllä raskauden keskeytys on näissä tilanteissa täysin luonnollinen ratkaisu ketään syyllistämättä..."

      Muahhhaaaaa.... lapsen enneaikojaan väkivalloin kohdusta repiminen ei oo tietenkään MISSÄÄN oloissa mikään "LUONNOLLINEN" ratkasu!!! :DDDD

      "Miksi ei syyllistetä sotiemme veteraaneja."

      Koska se vaan ei oo mitenkään sama asia joutua PUOLUSTAAN HENKEENSÄ kun tappaa viattomia lapsia itsekkäillä mukavuudenhaluilla!! Urpo.

      "Mutta aborttiin päätynyt nainen on MURHAAJA??!!!!???? "

      Niin onkin. Hyvä että sentään jotain on sinne kaaliin painunu vaikka sekasin muuten näytätkin olevan. Luultavasti ne omat katkerat lapsentappamistraumat siellä taustalla kummittelemassa kun noin naurettavia itsepetosvalheita pitää tänne tulla kuola pärskyen syleksiin..

      "Eipä nyt suoranaisesti aborttiin päätyvä nainen ole murhaaja. Tietoisesti tekemällä riskin ja tietäen seurauksen tahallisesti aiheutuen raskaaksi päästäkseen aborttiin voisi jo murhaajana pitää. "

      Miten nämä teot eroaa toisistaan? Molemmissa lapsi tapetaan ihan yhtä suunnitellusti......joten?

      • Tympeää

        Ihmeellistä aggressiivista räyhäämistä taas vastustajan vastaus. Onko tällä palstalla yhtään normaaliin keskusteluun pystyvää abortin vastustajaa?


      • Tympeää kirjoitti:

        Ihmeellistä aggressiivista räyhäämistä taas vastustajan vastaus. Onko tällä palstalla yhtään normaaliin keskusteluun pystyvää abortin vastustajaa?

        "Ihmeellistä aggressiivista räyhäämistä taas vastustajan vastaus. Onko tällä palstalla yhtään normaaliin keskusteluun pystyvää abortin vastustajaa?"

        Tiedän yhden, -salmon- :in.

        Muttei ole näkynyt pitkään aikaan.


      • Tympeää
        sosiologi kirjoitti:

        "Ihmeellistä aggressiivista räyhäämistä taas vastustajan vastaus. Onko tällä palstalla yhtään normaaliin keskusteluun pystyvää abortin vastustajaa?"

        Tiedän yhden, -salmon- :in.

        Muttei ole näkynyt pitkään aikaan.

        Minäkin muistan hänet. Tosin hänkään ei vastustajien itsensä mielestä ole abortin vastustaja vaan "suosijasakin trolli". Saman tuomion näyttää nyt saaneen tuo Rohkea lääkäri ketjussa keskusteleva asialliselta vaikuttava itseään abortin vastustajaksi sanova henkilö. En nyt jaksa nimimerkkiä lähteä tarkistamaan.

        Vähiin tuntuu käyvän normaaliin keskusteluun pystyvät vastustajat tällä palstalla, kun jokaisen sellaisen palstan päävastustaja julistaa abortin kannattajaksi.


    • tympeetä tekstiä

      Ihmeellistä aggressiivista räyhäämistä taas suosijan alotus. Onko tällä palstalla yhtään normaaliin keskusteluun pystyvää abortin edistäjää?

      Uskomatonta paskaaa, taas kerran.
      Hohhoijaa mitä femakkouskishihhulin propagandapaskaa. Ihme valhemussutusta.
      Siinä taas nähtiin abortinsuosijoiden taso, häpeällistä sakkia.
      Nämä ovat haukkana kimpussa. Itse ovat menettäneet puhtaan omantuntonsa, kateuksissaan räyhäävät.
      Tällä räyhällä on myös tarve solvata ja purkaa jonnekin hirvittävää vihaansa, täällä on löytynyt kanava joka antaa hänen mielestään oikeutuksen syöstä ulos sisällään vellovaa raivoa. Olen monesti ajatellut, koska hän menee sanoista tekoihin. Ylläpidon kuuluisi tarttua asiaan ja lopettaa riekkuminen täällä.
      Tässä nähdään murhanpalvojien taso. Vihapuhetta pukkaa viesti toisensa jälkeen. Ala-arvoista ja huonokäytöksistä sakkia.
      Eivät ole normaalin ihmisen tuotoksia.
      Ylläpidolle ilmoitus näistä, ylittävät rajan jopa täälläkin.


      Kerrotko, millä tavalla tämä riitaa haastava provoavaus edistää asiaasi? Tuliko hyvä mieli?
      Tässä on protyyppi henkilöstä joka saa kiivaimmankin abortin suosijan miettimään uudelleen kantaansa.

      Mitä tuo meuhkaaminen auttaa, et Sinä sillä maailmaa muuta mihinkään. :D
      Sinä olet vaarallinen, raivoa tihkuvat herjasi paljastavat sen. Itse huomaa viimeisenä oman tilansa, useimmiten.
      Joka kerta on paljastunut, että valehtelet niin että kitapurje huutaa hoosiannaa. Epärehellisyys tuntuu olevan abortinsuosijoille fanaattisuuden lisäksi tyypillistä.
      Ylläpidon pitäisi ilmoittaa viranomaisille että täällä mekastaa häiriintynyt henkilö joka ennen pitkää voi muuttua vaaralliseksi.
      Sokea reettakin näkee että olet kokenut hyvin pahan trauman, et pääse siitä yli.
      Jos oloasi helpottaa purkaa myrkyllistä sappeasi täällä niin koitetaan me terveet kestää.
      Ehdottaisin että muutat muualle sopivampaan aiheeseen, tai anot ylläpidolta abortin suosijoille omaa palstaa. Säälin sinua sydämestäni :(
      Näkee että saat orkun kun pääset avaamaan sontaluukkusi.
      Lakkaa hekumoimasta murhilla, niin voi harhat ja sairaushuurut haihtua.
      Huh huh.... kurjaa että elämäsi on tyhjää... kuinka noin myrkkyä tihkuva voi elää edes itsensä kanssa.
      Olet tunnekylmä ja empatiakyvytön ihminen. Fanaatikko. Tuo huokuu tekstistäsi.
      MIkä trauma sinua painaa, kun sinusta on tuollainen muodostunut? Ilmeisesti pakkoabortti nuorella iällä, kun et uskaltanut suojella lastasi, kun äitisi sanoi, että se on limaisen raiskarisedän iljettävä loismöykky?
      Vainoharhaisuus ja hallusinaatiot on tainneet vallata sut aika totaalisesti? Hyökkäätkö ihmisten kimppuun tälleen livenäkin syyttäen tuntemattomista ihmisiä millon mistäkin?
      Tohtorilla on näköjään aika iso urakka saada sut reaalielämään takaisin.

      Ei jeesus oikeesti kun tajuaisit tekstisi typeryyden!!! xD Vaan ethän sä sitä tajua, vaan edelleen kuvittelet ihmisten uskovan sun syöttämää passkaa!! xD xD xD
      Koitahan nyt sinä rauhoittaa sitä mutupallosi pyörintää edes pikkuisen ja opettelehan käyttäytymään ja ihan ensimmäisenä lopettaan ton paskanjauhannan. :D
      Säälittävää miten yrität sepostaa asiasta josta et tiedä tuon taivaallista. Ja vielä kuvittelet, että joku uskoisi sun paskanjauhantas? :D

      Abortti vain pyörii mielessä yötä päivää.
      Uni ei tule silmään kun ajatukset pyörii edestakaisin, jos joku lasten mukavuustappamista vastaan oleva on jäänyt haukkumatta.
      Pahalta näyttää.

      • pussissa ;D

        "No siinä tulikin oikein erinomainen esimerkki siitä aggressiivisesta räyhäämisestä!"

        Niinpä niin, no nämähän olikin alunperin lainauksia suosijaräyhäsakilta ;)))) todellakin pimahtanutta...


      • Tympeää
        pussissa ;D kirjoitti:

        "No siinä tulikin oikein erinomainen esimerkki siitä aggressiivisesta räyhäämisestä!"

        Niinpä niin, no nämähän olikin alunperin lainauksia suosijaräyhäsakilta ;)))) todellakin pimahtanutta...

        Tottakai joka porukkaan pimahtaneitakin mahtuu. Abortin puolustajissa vaikuttaisi olevan myös asiallisia tyyppejä, jotka osaavat keskustella normaalisti niinkuin ihmisille puhutaan. Vastustajien viesteistä suurin osa on aggressiivista räyhäämistä ja juuri tuollaista pimahtanutta toisten älytöntä haukkumista. Ehkä tällä palstalla ei sitten todella yhtään normaaliin keskusteluun pystyvää vastustajaa vaan ole?


      • illan vitsi XDDD
        pussissa ;D kirjoitti:

        "No siinä tulikin oikein erinomainen esimerkki siitä aggressiivisesta räyhäämisestä!"

        Niinpä niin, no nämähän olikin alunperin lainauksia suosijaräyhäsakilta ;)))) todellakin pimahtanutta...

        "Abortin puolustajissa vaikuttaisi olevan myös asiallisia tyyppejä, jotka osaavat keskustella normaalisti niinkuin ihmisille puhutaan. Vastustajien viesteistä suurin osa on aggressiivista räyhäämistä ja juuri tuollaista pimahtanutta toisten älytöntä haukkumista. "

        Niinpä tietysti, suosijafanaatikon umpipuolueellisilla sokkolapuilla.. eiköhän se oo todellisuudessa tasan päinvastoin ;))

        "Ehkä tällä palstalla ei sitten todella yhtään normaaliin keskusteluun pystyvää vastustajaa vaan ole? "

        Kuinkas normaalit ihmiset (lapsia suojelevat) nyt onnistuis siinä aggressiivisten räyhääjien ja pimahtaneiden haukkujien kanssa?


    • "Miten nämä teot eroaa toisistaan? Molemmissa lapsi tapetaan ihan yhtä suunnitellusti......joten?"

      Ei tapeta yhtä suunnitellusti. Toinen miettii aborttia vasta sen jälkeen kun on saanut tiedon raskaudesta. Ensimmäinen miettii aborttia jo ennen kuin on edes hedelmöittynyt, saati edes löytänyt sellaista ehdokasta, joka hänet siunattuun tilaan laittaisi. Toinen saattaa tulla siihen tulokseen, että pitääkin lapsen. Ensimmäinen taas on jo ajat sitten päättänyt, että murhaa lapsia tarkoituksenmukaisesti aborteilla.
      Lopputulos molemmissa on sama, mutta ei suunnitelmallisuus.

      • "Ensimmäinen taas on jo ajat sitten päättänyt, että murhaa lapsia tarkoituksenmukaisesti aborteilla."

        :))) Tämä on jotenkin niin über-mielikuvituksellinen ajatuksenakin, vaikka abortinvastustaja täällä välillä tällaista ajatusta helliikin. Siis että joku hankkitutuisi raskaaksi vain sen vuoksi, että saa tehdä abortteja. :P Tai vaikka abortinvastustajien kiusaksi, tai vain siksi, että kun on oikeus tehdä abortti.

        Tietääkseni abortti on kivuliaskin toimenpide. Haluaako psykopaattinen murhaaja tuottaa ensisijassa kipua, harmia itselleen kuin tiedostamattomalle solujen koostumalle pistää määritelmät uudelleen arvioinnin kohteeksi. Jos olisi murhaajaluonne ja haluaa olla väkivaltainen niin luulisi että valitsee kohteensa niin, ettei itselle koidu mitään negatiivista ja että toinen osapuoli kärsisi jotenkin.

        Tältä palstalta kopsattua abortinvastustajan tuumailua:

        "No, se on vaan niin nautinnollista aiheuttaa paskoille ihmisille entistäkin paskempi olo :) Se kun on niille aivan oikein. Oikeus ja rangaistus tapahtuu edes vähissä määrin. On tosi ihanaa hierasta vähän lisää suolaa kirveltäviin haavoihin ja säälinsekasella huvituksella seurata kuinka ne sekoo aina vaan lopullisemmin XD...Kakoille ihmisille on kiva tehdä vielä kakempi olo. Voit pitää sitä sadismina tai ihan minä vaan, samantekevää. "

        Tässä sadistinen halu aiheuttaa muille kärsimystä kohdistuu juurikin ihmisiin, jotka tuntevat jotain.


    • ":))) Tämä on jotenkin niin über-mielikuvituksellinen ajatuksenakin, vaikka abortinvastustaja täällä välillä tällaista ajatusta helliikin. Siis että joku hankkitutuisi raskaaksi vain sen vuoksi, että saa tehdä abortteja. :P Tai vaikka abortinvastustajien kiusaksi, tai vain siksi, että kun on oikeus tehdä abortti."

      Vaikka mikä olisi kuinka mielikuvituksellista ajatuksena, ei se suoraan tarkoita sitä, että se olisi täysin mahdotonta. Jokainen ihminen nauttii jostakin, toisten ihmisten nautinnot eivät välttämättä ole täysin normaaleja ja terveitä. Ilmeisesti monenkaan mittapuulla ei olisi terve sellainen ihminen, joka haluaisi raskaaksi vain saadessaan abortoida sen, saaden siitä jotain suurta nautintoa tai mielihyvää itsellensä. Varmasti jostakin saattaa myös löytyä ihminen, joka tekee abortin vain vastustajien kiusaksi. Mikä se radioon liittyvä asia oli, 40- aborttia ja kaikille piti kertoa ja miksi? Onko hänellä syitä ja motiiveja? :D Ei ole myös täysin mahdotonta, että on olemassa niin vastuuttomia ihmisiä, että on jo kalenterissa varatut ajat aborttiin, silloin saattaa moni asia olla täysin välinpitämätöntä.

      "Tietääkseni abortti on kivuliaskin toimenpide. Haluaako psykopaattinen murhaaja tuottaa ensisijassa kipua, harmia itselleen kuin tiedostamattomalle solujen koostumalle pistää määritelmät uudelleen arvioinnin kohteeksi. Jos olisi murhaajaluonne ja haluaa olla väkivaltainen niin luulisi että valitsee kohteensa niin, ettei itselle koidu mitään negatiivista ja että toinen osapuoli kärsisi jotenkin."

      Itse en tiedä, koska en voi saada kyseisestä toimenpiteestä omakohtaista kokemusta. Onhan siinäkin varmasti ääripäästä ääripähän, ei tuntunut missään ja kivut meinasi tappaa, koko elämän loppuun asti. En ole nyt vähään aikaan syönyt ihmisaivo.... eikun mistä oli puhe? En voi tietää, mitä ihmismielessä liikkuu, psykopaattinen murhaaja voi myös nauttia saadessaan kipuelämyksiä, psykopaattinen murhaaja ei välttämättä ajattele omia kipujaan, tai lue kirjasta millainen hänen täytyisi olla tai minkälainen se kohde on oltava, että hän saa siitä kohteesta maksimaalisen nautinnon.

      Asiasta "kukkaruukkuun", eikö pedofiili saa jotain suunnatonta mielihyvää lapsista? Välttämättä ei tarvitse olla edes fyysistä kontaktia tähän, mutta se kukkaruukku olikin se, että jotkut miehet sekoavat raskaana olevasta naisesta ja saavat suunnatonta mielihyvää rakastellessaan raskaana olevaa, en lähde arvuuttelemaan, mutta mistä tämä johtuu? :D Jotenkin se liittyy tiedostamiseen mitä se nainen odottaa. :D Tässä maailmassa ja sen ihmisissä olisi suorastaan ihme, jos jokin olisi täysin mahdotonta.

      • "Mikä se radioon liittyvä asia oli, 40- aborttia ja kaikille piti kertoa ja miksi? Onko hänellä syitä ja motiiveja? "

        Jos asia kiinnostaa, kuuntele tuo radio-ohjelma täältä:

        http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/laittomia_abortteja_tehtiin_vuodessa_kymmenia_tuhansia_9352.html#media=9354

        Vuonna 1965 ehkäisy oli niin heikolla tolalla, että naiset käyttivät aborttia ehkäisynä, vaikka se oli kriminalisoitu. Radioon sai soittaa kuka vain. Tuo nainen kertoi, miten on itse joutunut toimimaan: oli joku muu tehnyt ensin abortin hänelle ja sitten hän oli oppinut tekemään sen itse. Hän ei kokenut, että se olisi ollut mitenkään hauskaa.

        Tuohon aikaan ehkäisyä ei saaneet avioparitkaan, jos lääkäri oli sitä mieltä, että pariskunnan oli vaan lisäännyttävä. Kaikki oli lääkärin käsissä.


      • Lin-lin
        sosiologi kirjoitti:

        "Mikä se radioon liittyvä asia oli, 40- aborttia ja kaikille piti kertoa ja miksi? Onko hänellä syitä ja motiiveja? "

        Jos asia kiinnostaa, kuuntele tuo radio-ohjelma täältä:

        http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/laittomia_abortteja_tehtiin_vuodessa_kymmenia_tuhansia_9352.html#media=9354

        Vuonna 1965 ehkäisy oli niin heikolla tolalla, että naiset käyttivät aborttia ehkäisynä, vaikka se oli kriminalisoitu. Radioon sai soittaa kuka vain. Tuo nainen kertoi, miten on itse joutunut toimimaan: oli joku muu tehnyt ensin abortin hänelle ja sitten hän oli oppinut tekemään sen itse. Hän ei kokenut, että se olisi ollut mitenkään hauskaa.

        Tuohon aikaan ehkäisyä ei saaneet avioparitkaan, jos lääkäri oli sitä mieltä, että pariskunnan oli vaan lisäännyttävä. Kaikki oli lääkärin käsissä.

        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)
        Täytyy myös tutustua noihin lääkärin oikeuksiin, oli varmasti surkuhupaisaa, Liisa, Liisa, sinullahan on toki jo lapsia seitsemän, mutta en minä voi sinulle ehkäisyä määrätä. Olikohan itse tislatulla alkoholilla mahdollisuutta "ostaa" lääkäriltä ehkäisyä? Onneksi asiat suuremmalta osin paranee ja kehittyy, vaikkakin joissakin asioissa saatetaan ottaa takapakkia hallituskaudesta riippuen.


      • työmoraali?
        Lin-lin kirjoitti:

        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)
        Täytyy myös tutustua noihin lääkärin oikeuksiin, oli varmasti surkuhupaisaa, Liisa, Liisa, sinullahan on toki jo lapsia seitsemän, mutta en minä voi sinulle ehkäisyä määrätä. Olikohan itse tislatulla alkoholilla mahdollisuutta "ostaa" lääkäriltä ehkäisyä? Onneksi asiat suuremmalta osin paranee ja kehittyy, vaikkakin joissakin asioissa saatetaan ottaa takapakkia hallituskaudesta riippuen.

        "Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"

        Että tällästä on suosijafanaatikon "työnteko",.. traumoja hoidatellaan pakkomielteisesti 24/7. Pomoki tykkäis ;)


      • pitsanaama
        Lin-lin kirjoitti:

        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)
        Täytyy myös tutustua noihin lääkärin oikeuksiin, oli varmasti surkuhupaisaa, Liisa, Liisa, sinullahan on toki jo lapsia seitsemän, mutta en minä voi sinulle ehkäisyä määrätä. Olikohan itse tislatulla alkoholilla mahdollisuutta "ostaa" lääkäriltä ehkäisyä? Onneksi asiat suuremmalta osin paranee ja kehittyy, vaikkakin joissakin asioissa saatetaan ottaa takapakkia hallituskaudesta riippuen.

        "Olikohan itse tislatulla alkoholilla mahdollisuutta "ostaa" lääkäriltä ehkäisyä?"

        Varakkailla oli mahdollisuus siihen että lakia tulkitiin väljemmin, oli setelitukku tilkkeenä. Pirtua lääkärit sai kun apteekkari-kaveri kirjoitti reseptejä rotaryjen ja leijonien kerhoilloissa. Ja oli niillä varaa ostaa parempiaki juomia laillisesti.


      • arvattavissa oli XD
        työmoraali? kirjoitti:

        "Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"

        Että tällästä on suosijafanaatikon "työnteko",.. traumoja hoidatellaan pakkomielteisesti 24/7. Pomoki tykkäis ;)

        Rehellinen työtön ei ainakaan varasta palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen....toisin kun eräät ;)))


      • arvattavissa oli XD kirjoitti:

        Rehellinen työtön ei ainakaan varasta palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen....toisin kun eräät ;)))

        Nämä ihan tursuavasti kuuluu tänne palstalle, mutta pakkohan se oli trollata, joten vastatrollaus.

        "Että tällästä on suosijafanaatikon "työnteko",.. traumoja hoidatellaan pakkomielteisesti 24/7. Pomoki tykkäis ;) "

        Missään vaan ei fanaattisesti suosita yhtään mitään, mutta sinun mieleksesi ilmiannan itseni pomolle. :D Kerron kaiken rehellisesti, vannoen kautta kiven ja kannon. :D

        "Rehellinen työtön ei ainakaan varasta palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen....toisin kun eräät ;)))"

        Rehelliset työllistetyt alaiset ei myöskään varasta palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä, kun heitä on ihan kyykyttämällä kyykytetty katsomaan elokuvia tai viettämään aikaa netissä pomon toimesta. :D

        Omissa toiveajatteluissa saattaa olla se törkysaastainen suolikuppa tunkion täydeltä. :D
        Arvaa mitä mun pomo sanoi minulle? Haistatteli mulle pitkät ja käski suksimaan...., mietti myös palkankorotusta. :D

        Kiihkossasi kun oli pakko jotain aiheen ulkopuolelle rakennettava, niin et pystynyt ajattelemaan että se pomo ja se kirjoittaja on ihan yksi ja sama asia. :D
        Kannattaa ehkä avata maailmankatsomustaan ja ajatuksentasoaan niin ehkä pääsisit rehellisestä työttömästä rehelliseksi työllistetyksi.


      • lindqvist kirjoitti:

        Nämä ihan tursuavasti kuuluu tänne palstalle, mutta pakkohan se oli trollata, joten vastatrollaus.

        "Että tällästä on suosijafanaatikon "työnteko",.. traumoja hoidatellaan pakkomielteisesti 24/7. Pomoki tykkäis ;) "

        Missään vaan ei fanaattisesti suosita yhtään mitään, mutta sinun mieleksesi ilmiannan itseni pomolle. :D Kerron kaiken rehellisesti, vannoen kautta kiven ja kannon. :D

        "Rehellinen työtön ei ainakaan varasta palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen....toisin kun eräät ;)))"

        Rehelliset työllistetyt alaiset ei myöskään varasta palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä, kun heitä on ihan kyykyttämällä kyykytetty katsomaan elokuvia tai viettämään aikaa netissä pomon toimesta. :D

        Omissa toiveajatteluissa saattaa olla se törkysaastainen suolikuppa tunkion täydeltä. :D
        Arvaa mitä mun pomo sanoi minulle? Haistatteli mulle pitkät ja käski suksimaan...., mietti myös palkankorotusta. :D

        Kiihkossasi kun oli pakko jotain aiheen ulkopuolelle rakennettava, niin et pystynyt ajattelemaan että se pomo ja se kirjoittaja on ihan yksi ja sama asia. :D
        Kannattaa ehkä avata maailmankatsomustaan ja ajatuksentasoaan niin ehkä pääsisit rehellisestä työttömästä rehelliseksi työllistetyksi.

        Unohtui kysyä, mitä traumoja voi miehellä olla abortin suhteen? :D
        Ilmeisesti en pysty vielä nykytieteen avulla keinohedelmöittää itseäni ja ylläpitää raskautta saati synnyttämään, vai onko jäänyt tieteen kuvalehtiä lukematta.

        Konkreettisia vastauksia mielelläni otan, että mitä traumoja mies saa abortista? Omakohtaisesti niitä ei voi tehdä, joten sillä tavalla niitä traumoja ei voi saada.


      • ihme sekoilua
        arvattavissa oli XD kirjoitti:

        Rehellinen työtön ei ainakaan varasta palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen....toisin kun eräät ;)))

        "niin et pystynyt ajattelemaan että se pomo ja se kirjoittaja on ihan yksi ja sama asia. :D"

        Onkohan toi nyt todennäkösempää kun se että on jonkun alaisena? Ei taida firma kauaa menestyä jos "pomokin" roikkuu kaiket päivät netissä...

        "Konkreettisia vastauksia mielelläni otan, että mitä traumoja mies saa abortista?"

        Siis meinaatko oikeesti ettei mies voi saada mitään traumoja siitä että nainen tappaa vastoin miehen tahtoa yhteisen lapsen? Niin, on niillä uhreilla aina joku isäkin..


      • ihme sekoilua kirjoitti:

        "niin et pystynyt ajattelemaan että se pomo ja se kirjoittaja on ihan yksi ja sama asia. :D"

        Onkohan toi nyt todennäkösempää kun se että on jonkun alaisena? Ei taida firma kauaa menestyä jos "pomokin" roikkuu kaiket päivät netissä...

        "Konkreettisia vastauksia mielelläni otan, että mitä traumoja mies saa abortista?"

        Siis meinaatko oikeesti ettei mies voi saada mitään traumoja siitä että nainen tappaa vastoin miehen tahtoa yhteisen lapsen? Niin, on niillä uhreilla aina joku isäkin..

        "Onkohan toi nyt todennäkösempää kun se että on jonkun alaisena? Ei taida firma kauaa menestyä jos "pomokin" roikkuu kaiket päivät netissä..."

        Maailmalla riittää paljon erilaisia toimia ja kysyntää monille toimille. Sehän riippuu ihan toimesta, kuinka paljon mitäkin tehtävää saattaa löytyä. Valtio on täynnä peukalonpyöritystoimia, ihan eduskuntaa myöten. :D Siellä ansiot aloitetaan yleensä 6000e/kk luontaisedut. Kuinka hyvin olet perillä maailman yrityksestä ja yritystoiminnasta? Kaikki työnteko ei liity mitenkään johonkin koko työajan kestävään toimimiseen, kuten esimerkiksi siivous tai kaupankassalla työskentely.
        Voidaan ottaa vaikka palokunta esimerkkinä, mitä kuvittelet heidän tekevän silloin kun ei toimialueella pala? Ne odottelee ja päivystelee että ilmoitus tulee ja he toimivat sen mukaisesti kun saavat ilmoituksen, muuten he eivät tee yhtään mitään virallisesti työhön liittyvää toimea. Sitten kun tarvitsee tehdä töitä, sitten tehdään töitä, kun ei tarvitse tehdä töitä, tehdään sitä mitä pomo sanoo ja jos pomo sanoo että katso elokuvaa niin silloin alainen katsoo mitä? :D

        "Siis meinaatko oikeesti ettei mies voi saada mitään traumoja siitä että nainen tappaa vastoin miehen tahtoa yhteisen lapsen? Niin, on niillä uhreilla aina joku isäkin.. "

        Mitä konkreettisia traumoja mies voi saada, ei ollut kyse etteikö mies voisi saada traumoja, kyse oli niistä traumoista mitä voi tulla. Siinähän juuri näitä mahdollisia traumoja tiedusteltiin. Itselläni ei ole kokemusta aborteista, niin ei ole omakohtaista kokemusta niistä traumoistakaan.

        Asia ei minulle kuulu, mutta oletko elämäsi aikana käynyt ainoastaan kansakoulun? Ihan vain siksi tiedustelen, koska harvemmin se asian yhteys on sitä mitä asialla tarkoitettiin, kun en missään vaiheessa kieltänyt miesten mahdollisia traumoja abortissa. Tässä lähinnä kahdenkeskinen vuorovaikutustaito ontuu ja pahasti.


      • lindqvist kirjoitti:

        "Onkohan toi nyt todennäkösempää kun se että on jonkun alaisena? Ei taida firma kauaa menestyä jos "pomokin" roikkuu kaiket päivät netissä..."

        Maailmalla riittää paljon erilaisia toimia ja kysyntää monille toimille. Sehän riippuu ihan toimesta, kuinka paljon mitäkin tehtävää saattaa löytyä. Valtio on täynnä peukalonpyöritystoimia, ihan eduskuntaa myöten. :D Siellä ansiot aloitetaan yleensä 6000e/kk luontaisedut. Kuinka hyvin olet perillä maailman yrityksestä ja yritystoiminnasta? Kaikki työnteko ei liity mitenkään johonkin koko työajan kestävään toimimiseen, kuten esimerkiksi siivous tai kaupankassalla työskentely.
        Voidaan ottaa vaikka palokunta esimerkkinä, mitä kuvittelet heidän tekevän silloin kun ei toimialueella pala? Ne odottelee ja päivystelee että ilmoitus tulee ja he toimivat sen mukaisesti kun saavat ilmoituksen, muuten he eivät tee yhtään mitään virallisesti työhön liittyvää toimea. Sitten kun tarvitsee tehdä töitä, sitten tehdään töitä, kun ei tarvitse tehdä töitä, tehdään sitä mitä pomo sanoo ja jos pomo sanoo että katso elokuvaa niin silloin alainen katsoo mitä? :D

        "Siis meinaatko oikeesti ettei mies voi saada mitään traumoja siitä että nainen tappaa vastoin miehen tahtoa yhteisen lapsen? Niin, on niillä uhreilla aina joku isäkin.. "

        Mitä konkreettisia traumoja mies voi saada, ei ollut kyse etteikö mies voisi saada traumoja, kyse oli niistä traumoista mitä voi tulla. Siinähän juuri näitä mahdollisia traumoja tiedusteltiin. Itselläni ei ole kokemusta aborteista, niin ei ole omakohtaista kokemusta niistä traumoistakaan.

        Asia ei minulle kuulu, mutta oletko elämäsi aikana käynyt ainoastaan kansakoulun? Ihan vain siksi tiedustelen, koska harvemmin se asian yhteys on sitä mitä asialla tarkoitettiin, kun en missään vaiheessa kieltänyt miesten mahdollisia traumoja abortissa. Tässä lähinnä kahdenkeskinen vuorovaikutustaito ontuu ja pahasti.

        "Asia ei minulle kuulu, mutta oletko elämäsi aikana käynyt ainoastaan kansakoulun?(...) Tässä lähinnä kahdenkeskinen vuorovaikutustaito ontuu ja pahasti. "

        Nyt sinäkin hiffasit hyyyyyyvin keskeisen ongelman tällä forumilla. :))))

        Jotkut ;) tosiaan saa toimeentulonsakin "velttopersehtimällä" netissä ja työllistämällä jopa itse itsensä. Ja pomokin karjuu, siellä peilissä nimittäin. :) Tuo arvoisa Hätärynkkymme ei jotenkin usko asiaa ja työmarkkinoiden rajua muutosta viime vuosina. Uskottava se vaan on, että työ voi olla joskus pelkkää hupiakin. :)


      • empä tiä niin
        lindqvist kirjoitti:

        "Onkohan toi nyt todennäkösempää kun se että on jonkun alaisena? Ei taida firma kauaa menestyä jos "pomokin" roikkuu kaiket päivät netissä..."

        Maailmalla riittää paljon erilaisia toimia ja kysyntää monille toimille. Sehän riippuu ihan toimesta, kuinka paljon mitäkin tehtävää saattaa löytyä. Valtio on täynnä peukalonpyöritystoimia, ihan eduskuntaa myöten. :D Siellä ansiot aloitetaan yleensä 6000e/kk luontaisedut. Kuinka hyvin olet perillä maailman yrityksestä ja yritystoiminnasta? Kaikki työnteko ei liity mitenkään johonkin koko työajan kestävään toimimiseen, kuten esimerkiksi siivous tai kaupankassalla työskentely.
        Voidaan ottaa vaikka palokunta esimerkkinä, mitä kuvittelet heidän tekevän silloin kun ei toimialueella pala? Ne odottelee ja päivystelee että ilmoitus tulee ja he toimivat sen mukaisesti kun saavat ilmoituksen, muuten he eivät tee yhtään mitään virallisesti työhön liittyvää toimea. Sitten kun tarvitsee tehdä töitä, sitten tehdään töitä, kun ei tarvitse tehdä töitä, tehdään sitä mitä pomo sanoo ja jos pomo sanoo että katso elokuvaa niin silloin alainen katsoo mitä? :D

        "Siis meinaatko oikeesti ettei mies voi saada mitään traumoja siitä että nainen tappaa vastoin miehen tahtoa yhteisen lapsen? Niin, on niillä uhreilla aina joku isäkin.. "

        Mitä konkreettisia traumoja mies voi saada, ei ollut kyse etteikö mies voisi saada traumoja, kyse oli niistä traumoista mitä voi tulla. Siinähän juuri näitä mahdollisia traumoja tiedusteltiin. Itselläni ei ole kokemusta aborteista, niin ei ole omakohtaista kokemusta niistä traumoistakaan.

        Asia ei minulle kuulu, mutta oletko elämäsi aikana käynyt ainoastaan kansakoulun? Ihan vain siksi tiedustelen, koska harvemmin se asian yhteys on sitä mitä asialla tarkoitettiin, kun en missään vaiheessa kieltänyt miesten mahdollisia traumoja abortissa. Tässä lähinnä kahdenkeskinen vuorovaikutustaito ontuu ja pahasti.

        "Sehän riippuu ihan toimesta, kuinka paljon mitäkin tehtävää saattaa löytyä. Valtio on täynnä peukalonpyöritystoimia,"

        Ehkä sulla on sitten enemmän tietoa (ja kokemusta) tämmösestä "työnteosta".

        "kyse oli niistä traumoista mitä voi tulla. Siinähän juuri näitä mahdollisia traumoja tiedusteltiin"

        Siis et ymmärrä mitä traumoja vois tulla siitä jos lapsi tapetaan? No, kukahan sitä sitten vois ratakiskoista vääntää..

        "Asia ei minulle kuulu, mutta oletko elämäsi aikana käynyt ainoastaan kansakoulun?"

        Ei kuulukaan, ja mitä se edes kuuluu koko keskusteluun? Vai oliko tarkotukses taas ryhtyä johonkin lapselliseen piilovittuiluun "asiallisena" luotsina?

        "Tässä lähinnä kahdenkeskinen vuorovaikutustaito ontuu ja pahasti. "

        No omista ongelmistas lienee turha muita syytellä ;)


      • sosiologi kirjoitti:

        "Asia ei minulle kuulu, mutta oletko elämäsi aikana käynyt ainoastaan kansakoulun?(...) Tässä lähinnä kahdenkeskinen vuorovaikutustaito ontuu ja pahasti. "

        Nyt sinäkin hiffasit hyyyyyyvin keskeisen ongelman tällä forumilla. :))))

        Jotkut ;) tosiaan saa toimeentulonsakin "velttopersehtimällä" netissä ja työllistämällä jopa itse itsensä. Ja pomokin karjuu, siellä peilissä nimittäin. :) Tuo arvoisa Hätärynkkymme ei jotenkin usko asiaa ja työmarkkinoiden rajua muutosta viime vuosina. Uskottava se vaan on, että työ voi olla joskus pelkkää hupiakin. :)

        "Nyt sinäkin hiffasit hyyyyyyvin keskeisen ongelman tällä forumilla. :))))"

        Olen hiffannut paljonkin asioita, se etten tuo niitä erityisesti esille johtuu monistakin syistä, joita jotkut pystyvät arvailemaan tai peräti tietämään. :) Osittain toiminta säätelee tiedostamista ja sen kautta rakentamista, koska se ennakko-olettamus on olemassa, toiminta rakentuu siihen erityisellä tavalla ja ilmaisulla. Koko asian ilmaisu ja tarkoitus- ja toimintaperät saattavat jäädä kaikille harmaalle alueelle. Kokonaiskuvan tuominen on liian hankalaa, vaivalloista ja tarpeetonta.

        "Jotkut ;) tosiaan saa toimeentulonsakin "velttopersehtimällä" netissä ja työllistämällä jopa itse itsensä. Ja pomokin karjuu, siellä peilissä nimittäin. :) Tuo arvoisa Hätärynkkymme ei jotenkin usko asiaa ja työmarkkinoiden rajua muutosta viime vuosina. Uskottava se vaan on, että työ voi olla joskus pelkkää hupiakin. :)"

        Kyllä näitä löytyy monenlaisia palveluntarjoajia pelkästään verkosta, kuten vaikka lemmikkieläimille tarkoitettu myynti. Joillekin asiointi on helpompaa verkossa, saa tilattua koiralle kaikki haluamansa tuotteet, mitä ei välttämättä edes saa suoraan eläinkaupanhyllyltä, hekin saattavat tilata erikseen kyllä tuotteita, mutta tuollainen verkkobisnes saattaa olla kannattavampaa kuin liiketilan perustaminen, jossa välttämättä kysyntä ei ole yhtä korkeaa ja menoeränä tulee ainakin liiketilan vuokra.


      • empä tiä niin kirjoitti:

        "Sehän riippuu ihan toimesta, kuinka paljon mitäkin tehtävää saattaa löytyä. Valtio on täynnä peukalonpyöritystoimia,"

        Ehkä sulla on sitten enemmän tietoa (ja kokemusta) tämmösestä "työnteosta".

        "kyse oli niistä traumoista mitä voi tulla. Siinähän juuri näitä mahdollisia traumoja tiedusteltiin"

        Siis et ymmärrä mitä traumoja vois tulla siitä jos lapsi tapetaan? No, kukahan sitä sitten vois ratakiskoista vääntää..

        "Asia ei minulle kuulu, mutta oletko elämäsi aikana käynyt ainoastaan kansakoulun?"

        Ei kuulukaan, ja mitä se edes kuuluu koko keskusteluun? Vai oliko tarkotukses taas ryhtyä johonkin lapselliseen piilovittuiluun "asiallisena" luotsina?

        "Tässä lähinnä kahdenkeskinen vuorovaikutustaito ontuu ja pahasti. "

        No omista ongelmistas lienee turha muita syytellä ;)

        "Siis et ymmärrä mitä traumoja vois tulla siitä jos lapsi tapetaan? No, kukahan sitä sitten vois ratakiskoista vääntää"

        Osittain ymmärrän, mutta ymmärrys ei välttämättä ole aivan sillä konkreettisella tasolla. Ilmeisesti paras ratakiskonvääntäjä olisi sellainen henkilö, jolla olisi omakohtaista kokemusta lapsen tappamisesta, mutta saakohan tällainen lapsentappaja traumoja teostaan? Eli saattaa jäädä tuo ratakiskonvääntäminen vähemmälle.

        "Ei kuulukaan, ja mitä se edes kuuluu koko keskusteluun? Vai oliko tarkotukses taas ryhtyä johonkin lapselliseen piilovittuiluun "asiallisena" luotsina?"

        Ei se luotsin työntekokaan kuuluu koko keskusteluun. :D Tarkoitus oli ainoastaan saada jonkinlainen käsitys henkilöstä kenen kanssa vuorovaikuttaa. Millä tavalla taas? Ei voi ruveta taas, jos ensimmäistäkään kertaa ole.

        "No omista ongelmistas lienee turha muita syytellä ;) "

        Olipas lapsellinen kommentti. Ongelma saattaa olla ihan siellä päädyssä, vaikka et tätä halua tiedostaa, vuorovaikutukseen tarvitaan kaksi tai useampi, yksin se on vaikeampaa, ellet harrasta yksinkeskustelua julkisesti?


      • siis edelleen
        empä tiä niin kirjoitti:

        "Sehän riippuu ihan toimesta, kuinka paljon mitäkin tehtävää saattaa löytyä. Valtio on täynnä peukalonpyöritystoimia,"

        Ehkä sulla on sitten enemmän tietoa (ja kokemusta) tämmösestä "työnteosta".

        "kyse oli niistä traumoista mitä voi tulla. Siinähän juuri näitä mahdollisia traumoja tiedusteltiin"

        Siis et ymmärrä mitä traumoja vois tulla siitä jos lapsi tapetaan? No, kukahan sitä sitten vois ratakiskoista vääntää..

        "Asia ei minulle kuulu, mutta oletko elämäsi aikana käynyt ainoastaan kansakoulun?"

        Ei kuulukaan, ja mitä se edes kuuluu koko keskusteluun? Vai oliko tarkotukses taas ryhtyä johonkin lapselliseen piilovittuiluun "asiallisena" luotsina?

        "Tässä lähinnä kahdenkeskinen vuorovaikutustaito ontuu ja pahasti. "

        No omista ongelmistas lienee turha muita syytellä ;)

        " Ilmeisesti paras ratakiskonvääntäjä olisi sellainen henkilö, jolla olisi omakohtaista kokemusta lapsen tappamisesta, mutta saakohan tällainen lapsentappaja traumoja teostaan?"

        Siis meinaat että patsi abortilla lapsensa (esim. painostettuna tai muuten hätiköiden) tappanut, myöskään se toinen osapuoli joka ei alunperinkään ois halunnu lasta tapettavan, ei voi saada traumoja? Uskotko sitäkään että syntyneen ja jonkun vieraan tappaman lapsen omaiset voi saada mitään traumoja?

        "Ei se luotsin työntekokaan kuuluu koko keskusteluun. :D"

        Ei kai tässä sun työstä kukaan ruvenukaan kyseleen. Vai onko tää Suolen luotsin homma sulle sellanen, saatko ihan palkkaakin tästä päivystyksestä?

        "Millä tavalla taas? Ei voi ruveta taas, jos ensimmäistäkään kertaa ole. "

        Etköhän tiedä ;) eli kyllä vaan, taas.

        ""No omista ongelmistas lienee turha muita syytellä ;) "

        Olipas lapsellinen kommentti. Ongelma saattaa olla ihan siellä päädyssä,"

        Miten lapsellisuuteen vois vastata muuten kun lapsellisuudella :D no sehän ajoi sitten asiansa, jos huomasit oman kommenttis lapsellisuuden ;)

        "vuorovaikutukseen tarvitaan kaksi tai useampi, "

        En tietääkseni ole sinä enkä myöskään mm. "sosiologi"..... joten?


      • siis edelleen kirjoitti:

        " Ilmeisesti paras ratakiskonvääntäjä olisi sellainen henkilö, jolla olisi omakohtaista kokemusta lapsen tappamisesta, mutta saakohan tällainen lapsentappaja traumoja teostaan?"

        Siis meinaat että patsi abortilla lapsensa (esim. painostettuna tai muuten hätiköiden) tappanut, myöskään se toinen osapuoli joka ei alunperinkään ois halunnu lasta tapettavan, ei voi saada traumoja? Uskotko sitäkään että syntyneen ja jonkun vieraan tappaman lapsen omaiset voi saada mitään traumoja?

        "Ei se luotsin työntekokaan kuuluu koko keskusteluun. :D"

        Ei kai tässä sun työstä kukaan ruvenukaan kyseleen. Vai onko tää Suolen luotsin homma sulle sellanen, saatko ihan palkkaakin tästä päivystyksestä?

        "Millä tavalla taas? Ei voi ruveta taas, jos ensimmäistäkään kertaa ole. "

        Etköhän tiedä ;) eli kyllä vaan, taas.

        ""No omista ongelmistas lienee turha muita syytellä ;) "

        Olipas lapsellinen kommentti. Ongelma saattaa olla ihan siellä päädyssä,"

        Miten lapsellisuuteen vois vastata muuten kun lapsellisuudella :D no sehän ajoi sitten asiansa, jos huomasit oman kommenttis lapsellisuuden ;)

        "vuorovaikutukseen tarvitaan kaksi tai useampi, "

        En tietääkseni ole sinä enkä myöskään mm. "sosiologi"..... joten?

        "Siis meinaat että patsi abortilla lapsensa (esim. painostettuna tai muuten hätiköiden) tappanut, myöskään se toinen osapuoli joka ei alunperinkään ois halunnu lasta tapettavan, ei voi saada traumoja? Uskotko sitäkään että syntyneen ja jonkun vieraan tappaman lapsen omaiset voi saada mitään traumoja?"

        En meinaa, traumoja voi aina saada, lähinnä vain mietin minkälaisia traumoja se toinen osapuoli voisi saada. Ihan alun perin uskoin traumoihin, ainoastaan haluan tietää minkälaisia traumoja voi tulla, miten ne ilmenee ja miten ne tunnistaa. Onko ne jotain pelko ja ahdistustiloja, vihaa vai inhoa? Niihin traumojen mahdollisuuksiin uskon, ymmärsitkö?

        "Etköhän tiedä ;) eli kyllä vaan, taas."

        Syvät osanottoni, mutta en tiedä, arvailla voin, mutta rekisteröitymättömän nimimerkille jutellessa ei tiedä kenelle jutteli.



        "Miten lapsellisuuteen vois vastata muuten kun lapsellisuudella :D no sehän ajoi sitten asiansa, jos huomasit oman kommenttis lapsellisuuden ;) "


      • meedion pallo
        työmoraali? kirjoitti:

        "Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"

        Että tällästä on suosijafanaatikon "työnteko",.. traumoja hoidatellaan pakkomielteisesti 24/7. Pomoki tykkäis ;)

        "voi aivan hyvin kuunnella samalla esim. musiikkia tai radiota työskennellessään. "

        Pitäähän siinä nettikin olla käytössä jos meinaa sen linkin jutun kuunnella.

        "Et taida muutenkaan olla aivan oikea henkilö keskustelemaan muiden työmoraalista."

        Sinähän senkin varmasti "tiedät" ;))


      • ?????
        meedion pallo kirjoitti:

        "voi aivan hyvin kuunnella samalla esim. musiikkia tai radiota työskennellessään. "

        Pitäähän siinä nettikin olla käytössä jos meinaa sen linkin jutun kuunnella.

        "Et taida muutenkaan olla aivan oikea henkilö keskustelemaan muiden työmoraalista."

        Sinähän senkin varmasti "tiedät" ;))

        Miten nettilinkin kautta radio-ohjelman kuuntelu työn lomassa olisi yhtään sen ongelmallisempaa kuin vaikka musiikin tai radion kuuntelu??


      • ? ? ? ?
        meedion pallo kirjoitti:

        "voi aivan hyvin kuunnella samalla esim. musiikkia tai radiota työskennellessään. "

        Pitäähän siinä nettikin olla käytössä jos meinaa sen linkin jutun kuunnella.

        "Et taida muutenkaan olla aivan oikea henkilö keskustelemaan muiden työmoraalista."

        Sinähän senkin varmasti "tiedät" ;))

        Miten sitä voi kuunnella linkin kautta jollei mee ensin nettiin?


      • ?????
        ? ? ? ? kirjoitti:

        Miten sitä voi kuunnella linkin kautta jollei mee ensin nettiin?

        "Miten sitä voi kuunnella linkin kautta jollei mee ensin nettiin?"

        Ei voikaan. Vai väitinkö että voisi? Mitä väliä sillä on, pitääkö mennä nettiin ensin vai ei? Miten se nettiin meneminen vaikuttaa asiaan?

        Mikset vastaa kysymyksen, eli miten ihmeessä nettilinkin kautta radio-ohjelman kuuntelu työn lomassa olisi yhtään sen ongelmallisempaa kuin vaikka musiikin tai radion kuuntelu??


      • ? ? ? ?
        ? ? ? ? kirjoitti:

        Miten sitä voi kuunnella linkin kautta jollei mee ensin nettiin?

        "miten ihmeessä nettilinkin kautta radio-ohjelman kuuntelu työn lomassa olisi yhtään sen ongelmallisempaa "

        Väitinkö niin?

        "Mitä väliä sillä on, pitääkö mennä nettiin ensin vai ei?"

        Tässä oli alunperin kyse siitä netissä roikkumisesta työajalla ("velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä") kunnes aloit hölistä jostain linkin kuunteluista.


      • ?????
        ? ? ? ? kirjoitti:

        "miten ihmeessä nettilinkin kautta radio-ohjelman kuuntelu työn lomassa olisi yhtään sen ongelmallisempaa "

        Väitinkö niin?

        "Mitä väliä sillä on, pitääkö mennä nettiin ensin vai ei?"

        Tässä oli alunperin kyse siitä netissä roikkumisesta työajalla ("velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä") kunnes aloit hölistä jostain linkin kuunteluista.

        Alunperin siis oli kyse siitä, että joku aikoi kuunnella ton radiokuunnelman työajallaan. Sen isommasta "netissä roikkumisesta" ei ollut puhe. Kyseessä on siis ihan sama asia kuin vaikka radion kuuntelu tai musiikin kuuntelu. Kuuntelu kuin kuuntelu.

        Sinä voit pitää sellaista tietty velttopersehtimisenä, mutta et ole pystynyt selitämään miksi se jotenkin automaattisesti olisi sitä. Nimimerkki jdghjd jo sanoikin, että esim. fyysisen työn tekijähän voi aivan hyvin kuunnella esim. musiikkia tai radiota työskennellessään. Jos se ei ole velttopersehtimistä työajalla, niin miten kuunnelman kuuntelu netin kautta olisi yhtään sen enempää? Samahan se kai on mitä siinä kuuntelee ja mitä kautta, jos töitä tekee samalla??

        Minä käyn työkseni siivoamassa erilaisia julkisia tiloja iltaisin niiden sulkeuduttua. Moppikin kulkee rivakammin, kun pistää puhelimesta kuulokkeiden kautta kunnon menomusaa soimaan. Ihan hyvin voisin kuunnella puhe-ohjelmaakin samalla eikä se estäisi mitenkään mun työntekoa.

        Velttopersehdinkö mä sun mielestä työajallani, kun kuuntelen kuulokkeilla musiikkia samalla kun teen työtä? Pomolle on ihan yks hailee mitä työtä tehdessäni kuuntelen vai oonko kuuntelematta mitään niin kauan kun työt tulee tehtyä.


      • juu juu :D
        ? ? ? ? kirjoitti:

        "miten ihmeessä nettilinkin kautta radio-ohjelman kuuntelu työn lomassa olisi yhtään sen ongelmallisempaa "

        Väitinkö niin?

        "Mitä väliä sillä on, pitääkö mennä nettiin ensin vai ei?"

        Tässä oli alunperin kyse siitä netissä roikkumisesta työajalla ("velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä") kunnes aloit hölistä jostain linkin kuunteluista.

        " Sen isommasta "netissä roikkumisesta" ei ollut puhe."

        Älä ny leiki tyhmää, näät itekin miten suosijakiihkotkin tosiaan roikkuu ainakin tällä palstalla 24/7.. missä välissä ne niitä töitä tekee?? :D ja eiköhän sen työnteon joudu keskeyttään (jos on hiukankaan ajatusta vaativaa hommaa) jos keskittyy kuunteleen jotain missä kerrotaan jostain eikä vaan esim. kuuntele jotain musiikkia.
        Mutta se aika on vähintään pois töistä kun menee nettiin, hakeutuu tälle palstalle ja sen linkin ennenkun voi mitään kuunnella.


      • henkilö X
        juu juu :D kirjoitti:

        " Sen isommasta "netissä roikkumisesta" ei ollut puhe."

        Älä ny leiki tyhmää, näät itekin miten suosijakiihkotkin tosiaan roikkuu ainakin tällä palstalla 24/7.. missä välissä ne niitä töitä tekee?? :D ja eiköhän sen työnteon joudu keskeyttään (jos on hiukankaan ajatusta vaativaa hommaa) jos keskittyy kuunteleen jotain missä kerrotaan jostain eikä vaan esim. kuuntele jotain musiikkia.
        Mutta se aika on vähintään pois töistä kun menee nettiin, hakeutuu tälle palstalle ja sen linkin ennenkun voi mitään kuunnella.

        Anteeksi nyt vaan, mutta sinä et mistään tiedä, kuka täällä työaikaansa käytää ja kuka ei. Ensimmäistäkään perustetta sinulla ei ole sellaisille syytöksille, että yhtään kukaan täällä "varastaisi palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen". Tämä on täysin puhtaasti sinun ikiomaa mutuasi.

        Kukaan ei tässäkään keskustelussa ole sanonut varastavansa pomiltaan palkkaa laistamalla työtehtävistään. Kukaan ei niinikään ole kertonut veltopersehtivänsä netissä päivät pitkät työajallaan, eikä kukaan ole ketonut käytävänsä työaikaansa tunkien joutavaa törkysaastaa tälle palstalle. Jokainen näistä väitteistä on sinun omaa keksintöäsi ja törkysaastaasi.

        Ainoastaan yksi henkilö keskustelussa on puhunut mitään tämän abortiaiheen parissa puuhailusta työaikana. Tämä henkilö suunnitteli käytävänsä työajastaan kokonaista 40 minuuttia yhden radio-ohjelman kuunteluun. Tuo on sen verran lyhyt aika, etä aika moni kerkiäisi sen kuunnella vaikka lakisääteisen ruokiksensa aikana. Sinä et myöskään tiedä, mitä työtä ko. henkilö tekee, vaikuttaako yhden radio-ohjelman kuuntelu millään tavalla siihen työhön, josta hänelle palkka maksetaan taikka siitä, mitä hänen mahdollinen pomonsa asiasta mahtaisi tykätä. kaikki työ ei ole luonteeltaan sellaista, että sen äärellä pitää keskitynesti olla kokoajan voimatta välillä tehdä muuta. Kaikki työ ei ole edes varsinaiseen työaikaan sidottua, vaan palkka maksetaan tehdystä työstä, ei siitä kuinka paljon siihen aikaansa käyttää. Esim. rakennusalalla on varsin yleistäkin tehdä urakkasopimuksia, jolloin palkka maksetaan tietyn työn tekemisestä, riippumatta siitä, käyttääkö työntekijä siihen aikaansa kaksi päivää vaiko viikon kunhan kuitenkin pysyy sovitussa aikataulussa.

        Mitä sitten työmoraaliin tulee, niin katsotko sinä tosiaan omaavasi itse niin huippuluokan työmoraalin, että sinulla on varaa alkaa kenellekään toiselle sellaisesta nälvimään? Kuinkas monta vuotta sinä nyt oletkaan "rehellisesti työtön" ollut? Vai ihanko sinäkin täällä "varastat palkkaa pomoltasi laistamalla työtehtävistäsi"? Ainakin viestitystahdista päätellen tunnut itsekin "velttopersehtivän" täällä varsin usein.


      • nohh,...
        juu juu :D kirjoitti:

        " Sen isommasta "netissä roikkumisesta" ei ollut puhe."

        Älä ny leiki tyhmää, näät itekin miten suosijakiihkotkin tosiaan roikkuu ainakin tällä palstalla 24/7.. missä välissä ne niitä töitä tekee?? :D ja eiköhän sen työnteon joudu keskeyttään (jos on hiukankaan ajatusta vaativaa hommaa) jos keskittyy kuunteleen jotain missä kerrotaan jostain eikä vaan esim. kuuntele jotain musiikkia.
        Mutta se aika on vähintään pois töistä kun menee nettiin, hakeutuu tälle palstalle ja sen linkin ennenkun voi mitään kuunnella.

        "Anteeksi nyt vaan, mutta sinä et mistään tiedä, kuka täällä työaikaansa käytää ja kuka ei."

        tääkin siis valehteli joka siitä siis ihan ite kerto..? ;)
        "Lin-lin
        26.10.2014 18:09
        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"

        "yhtään kukaan täällä "varastaisi palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen"."

        Uskotko itekään tohon? :D

        "Ainoastaan yksi henkilö keskustelussa on puhunut mitään tämän abortiaiheen parissa puuhailusta työaikana."

        Niin ja äsken vielä en voinu tietää kestään mitään ;D

        "aika moni kerkiäisi sen kuunnella vaikka lakisääteisen ruokiksensa aikana."

        Ai, tehdäänkö sillonkin "töitä"?

        "vaikuttaako yhden radio-ohjelman kuuntelu millään tavalla siihen työhön"

        Mietippä nyt miks se "työ" on pitäny sitten laittaa tollei lainausmerkkeihin ;)

        "katsotko sinä tosiaan omaavasi itse niin huippuluokan työmoraalin, että sinulla on varaa alkaa kenellekään toiselle sellaisesta nälvimään?"

        Olinkohan mä ollu täällä työaikana?

        "Ainakin viestitystahdista päätellen tunnut itsekin "velttopersehtivän" täällä varsin usein."

        Mistäs mä velttopersehdin? Ainakaan en tosiaan oo tekevinäni "töitä" ja k'useta pomoo maksaan velttopersehtimisestä palkkaa,.. toisin kun eräät.


      • nohh,... kirjoitti:

        "Anteeksi nyt vaan, mutta sinä et mistään tiedä, kuka täällä työaikaansa käytää ja kuka ei."

        tääkin siis valehteli joka siitä siis ihan ite kerto..? ;)
        "Lin-lin
        26.10.2014 18:09
        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"

        "yhtään kukaan täällä "varastaisi palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen"."

        Uskotko itekään tohon? :D

        "Ainoastaan yksi henkilö keskustelussa on puhunut mitään tämän abortiaiheen parissa puuhailusta työaikana."

        Niin ja äsken vielä en voinu tietää kestään mitään ;D

        "aika moni kerkiäisi sen kuunnella vaikka lakisääteisen ruokiksensa aikana."

        Ai, tehdäänkö sillonkin "töitä"?

        "vaikuttaako yhden radio-ohjelman kuuntelu millään tavalla siihen työhön"

        Mietippä nyt miks se "työ" on pitäny sitten laittaa tollei lainausmerkkeihin ;)

        "katsotko sinä tosiaan omaavasi itse niin huippuluokan työmoraalin, että sinulla on varaa alkaa kenellekään toiselle sellaisesta nälvimään?"

        Olinkohan mä ollu täällä työaikana?

        "Ainakin viestitystahdista päätellen tunnut itsekin "velttopersehtivän" täällä varsin usein."

        Mistäs mä velttopersehdin? Ainakaan en tosiaan oo tekevinäni "töitä" ja k'useta pomoo maksaan velttopersehtimisestä palkkaa,.. toisin kun eräät.

        Minusta yrität viedä keskustelun pois aiheesta, kun alat syyttelemään ihmisiä näiden täällä viettämästä ajasta ja esim. nälvit ja v*ittuilet meikäläisen ammatista. Mitä nämä asiat aborttiaiheeseen liittyy ja miksi yrität viedä aiheen henkilöihin ja ajankäyttöön? Eikös se ystäväsi ja idelogitoverisi Kemppainen todennut itse näin:

        ei kotia näy...
        21.10.2009 12:49
        -2
        Sulje
        Niin pitkä on matka
        Aborttiväki jää jo parissa kierroksessa sanattomaksi ja alkaa heitellä henkilökohtaisia herjoja, kun mitään muuta ei ole enää kassin pohjalla. Jos herjailu nyt oloa helpotti, niin vetäkää hekeä rauhoittuaksenne ja ottakaapas sitten lusikka kauniiseen käteen."

        Tuohon ajankäyttöön netissä toteaisin kuin eräs helluntailainen telkkarissa:

        Jokainen on vastuussa omasta vaelluksestaan. ;)

        Minulla on kyllä ajoittain vaikeuksia pysyä poissa palstoilta, ja tietoisesti karttelen tänne tuloa.


      • henkilö X
        nohh,... kirjoitti:

        "Anteeksi nyt vaan, mutta sinä et mistään tiedä, kuka täällä työaikaansa käytää ja kuka ei."

        tääkin siis valehteli joka siitä siis ihan ite kerto..? ;)
        "Lin-lin
        26.10.2014 18:09
        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"

        "yhtään kukaan täällä "varastaisi palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen"."

        Uskotko itekään tohon? :D

        "Ainoastaan yksi henkilö keskustelussa on puhunut mitään tämän abortiaiheen parissa puuhailusta työaikana."

        Niin ja äsken vielä en voinu tietää kestään mitään ;D

        "aika moni kerkiäisi sen kuunnella vaikka lakisääteisen ruokiksensa aikana."

        Ai, tehdäänkö sillonkin "töitä"?

        "vaikuttaako yhden radio-ohjelman kuuntelu millään tavalla siihen työhön"

        Mietippä nyt miks se "työ" on pitäny sitten laittaa tollei lainausmerkkeihin ;)

        "katsotko sinä tosiaan omaavasi itse niin huippuluokan työmoraalin, että sinulla on varaa alkaa kenellekään toiselle sellaisesta nälvimään?"

        Olinkohan mä ollu täällä työaikana?

        "Ainakin viestitystahdista päätellen tunnut itsekin "velttopersehtivän" täällä varsin usein."

        Mistäs mä velttopersehdin? Ainakaan en tosiaan oo tekevinäni "töitä" ja k'useta pomoo maksaan velttopersehtimisestä palkkaa,.. toisin kun eräät.

        Niin, sinä siis tiedät, että yksi henkilö suunnitteli käyttävänsä yhden päivän työajastaan 40 minuuttia yhden radio-ohjelman kuuntelemiseen. Se ei kuule millään muotoa ole sama kuin "varastaa palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen". Juuri noin sinä väitit eräiden täällä tekevän. Eli keiden eräiden sinä muka tiedät noin tekevän? Aivan, et kenenkään. Tämä on täysin omasta päästäsi keksimäsi syytös, jolle et edelleenkään minkäänlaista perustetta ole esittänyt.

        ""katsotko sinä tosiaan omaavasi itse niin huippuluokan työmoraalin, että sinulla on varaa alkaa kenellekään toiselle sellaisesta nälvimään?"

        Olinkohan mä ollu täällä työaikana?"

        Mistäs minä tietäisin? Oletko sinä työelämässä ylipäätään, vai onko työmoraalisi niin heikko, ettet töitä viitsi tehdäkään?

        "Ainakaan en tosiaan oo tekevinäni "töitä" ja k'useta pomoo maksaan velttopersehtimisestä palkkaa,.. toisin kun eräät."

        Kuten siis ketkä eräät? Kenen tiedät kusettavan pomoaan maksamaan palkkaa velttopersehtimisestään?


      • kerrankin
        nohh,... kirjoitti:

        "Anteeksi nyt vaan, mutta sinä et mistään tiedä, kuka täällä työaikaansa käytää ja kuka ei."

        tääkin siis valehteli joka siitä siis ihan ite kerto..? ;)
        "Lin-lin
        26.10.2014 18:09
        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"

        "yhtään kukaan täällä "varastaisi palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan ja velttopersehtimällä päivät pitkät ympäri nettiä tunkien joutavaa törkysaastaa kuppasen Suolen tunkion pullolleen"."

        Uskotko itekään tohon? :D

        "Ainoastaan yksi henkilö keskustelussa on puhunut mitään tämän abortiaiheen parissa puuhailusta työaikana."

        Niin ja äsken vielä en voinu tietää kestään mitään ;D

        "aika moni kerkiäisi sen kuunnella vaikka lakisääteisen ruokiksensa aikana."

        Ai, tehdäänkö sillonkin "töitä"?

        "vaikuttaako yhden radio-ohjelman kuuntelu millään tavalla siihen työhön"

        Mietippä nyt miks se "työ" on pitäny sitten laittaa tollei lainausmerkkeihin ;)

        "katsotko sinä tosiaan omaavasi itse niin huippuluokan työmoraalin, että sinulla on varaa alkaa kenellekään toiselle sellaisesta nälvimään?"

        Olinkohan mä ollu täällä työaikana?

        "Ainakin viestitystahdista päätellen tunnut itsekin "velttopersehtivän" täällä varsin usein."

        Mistäs mä velttopersehdin? Ainakaan en tosiaan oo tekevinäni "töitä" ja k'useta pomoo maksaan velttopersehtimisestä palkkaa,.. toisin kun eräät.

        " alat syyttelemään ihmisiä näiden täällä viettämästä ajasta ja esim. nälvit ja v*ittuilet meikäläisen ammatista."

        metsä vaan vastas niinkun sinne on jo iät ajat huudeltu mm. työttömästä merkonomista ja mukavuustyöttömästä loispummi "kotiäidistä" ;)))) kuten taas heti tässäkin,
        "vieläkö loisit mukavuustyöttömänä, eli siis "kotiäitinä"?"

        "Se ei kuule millään muotoa ole sama kuin "varastaa palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan"

        Se aika ainakin on juurikin tätä :)

        "Eli keiden eräiden sinä muka tiedät noin tekevän? Aivan, et kenenkään."

        No millä ajalla ne niitä töitä tekee, eikä vain "töitä" :D

        "Mistäs minä tietäisin? "

        Aivan, et tiedäkään ja silti aloit syytteleen...

        "Kenen tiedät kusettavan pomoaan maksamaan palkkaa velttopersehtimisestään?"

        Kerrataan jälleen,
        "Lin-lin
        26.10.2014 18:09
        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"


      • Lin-lin
        kerrankin kirjoitti:

        " alat syyttelemään ihmisiä näiden täällä viettämästä ajasta ja esim. nälvit ja v*ittuilet meikäläisen ammatista."

        metsä vaan vastas niinkun sinne on jo iät ajat huudeltu mm. työttömästä merkonomista ja mukavuustyöttömästä loispummi "kotiäidistä" ;)))) kuten taas heti tässäkin,
        "vieläkö loisit mukavuustyöttömänä, eli siis "kotiäitinä"?"

        "Se ei kuule millään muotoa ole sama kuin "varastaa palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan"

        Se aika ainakin on juurikin tätä :)

        "Eli keiden eräiden sinä muka tiedät noin tekevän? Aivan, et kenenkään."

        No millä ajalla ne niitä töitä tekee, eikä vain "töitä" :D

        "Mistäs minä tietäisin? "

        Aivan, et tiedäkään ja silti aloit syytteleen...

        "Kenen tiedät kusettavan pomoaan maksamaan palkkaa velttopersehtimisestään?"

        Kerrataan jälleen,
        "Lin-lin
        26.10.2014 18:09
        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"

        Miten pomo voi kusettaa pomoaan, jos pomolla ei ole pomoa jota kusettaa?
        Miten pomo voi velttopersehtiä työajallaan, kun pomo päättää työajastaan.
        Pomot saattavat kyllästyä 8/5 paperinpyörittämiseen ja kyllä kyseessä on A4, jonka molemmilla puolilla lukee käännä.


      • voin kuvitella
        kerrankin kirjoitti:

        " alat syyttelemään ihmisiä näiden täällä viettämästä ajasta ja esim. nälvit ja v*ittuilet meikäläisen ammatista."

        metsä vaan vastas niinkun sinne on jo iät ajat huudeltu mm. työttömästä merkonomista ja mukavuustyöttömästä loispummi "kotiäidistä" ;)))) kuten taas heti tässäkin,
        "vieläkö loisit mukavuustyöttömänä, eli siis "kotiäitinä"?"

        "Se ei kuule millään muotoa ole sama kuin "varastaa palkkaa pomoltaan laistamalla tehtävistä joista maksetaan"

        Se aika ainakin on juurikin tätä :)

        "Eli keiden eräiden sinä muka tiedät noin tekevän? Aivan, et kenenkään."

        No millä ajalla ne niitä töitä tekee, eikä vain "töitä" :D

        "Mistäs minä tietäisin? "

        Aivan, et tiedäkään ja silti aloit syytteleen...

        "Kenen tiedät kusettavan pomoaan maksamaan palkkaa velttopersehtimisestään?"

        Kerrataan jälleen,
        "Lin-lin
        26.10.2014 18:09
        Täytyy kuunnella ajan kanssa, eli huomenna töissä, kun teen "töitä". :)"

        "Miten pomo voi kusettaa pomoaan, jos pomolla ei ole pomoa jota kusettaa?"

        miten loistavasti se (mielikuvitus)firmas menestyy ;DD


      • ei se tässä
        juu juu :D kirjoitti:

        " Sen isommasta "netissä roikkumisesta" ei ollut puhe."

        Älä ny leiki tyhmää, näät itekin miten suosijakiihkotkin tosiaan roikkuu ainakin tällä palstalla 24/7.. missä välissä ne niitä töitä tekee?? :D ja eiköhän sen työnteon joudu keskeyttään (jos on hiukankaan ajatusta vaativaa hommaa) jos keskittyy kuunteleen jotain missä kerrotaan jostain eikä vaan esim. kuuntele jotain musiikkia.
        Mutta se aika on vähintään pois töistä kun menee nettiin, hakeutuu tälle palstalle ja sen linkin ennenkun voi mitään kuunnella.

        ketään muita satuta kun sua ja muutamaa muuta kun sakkis tuli möläyttäneeks velttoperseisyytensä ;))))

        "Kukaan muu kuin sinä ei ole täällä puhunut mistään päivät pitkät ympäri nettiä pyörimisestä."

        Eikö?? :D Juu, ei varmasti suosijaräyhät (ennen sua) ookaan ikinä syytelly vastaustajia tälläsestä ;DDD

        "No kato kun kaikkien työ ei ole niin keskittymistä vaativaa. "

        No kato kaikki ei tee siivoushommia.

        "sinulla ei taida olla juurikaan käsitystä nykypäivän työelämästä."

        Siihen ei suurta tietämystä tarvikaan todeta minkälaista sakkia ne "työn" tekijät on joiden pitää leuhkia täällä tekevänsä kaikkee muuta työajalla kun sitä mistä niille maksetaan.. Mutta koitappa sinäkin rauhottua nyt, tee se venyttelyjumppas ja laita moppia heiluun ;)) jollet sitten ole niitä "työn" eikä työn tekijöitä.


    • seli seli.

      "Ei tapeta yhtä suunnitellusti. Toinen miettii aborttia vasta sen jälkeen kun on saanut tiedon raskaudesta."

      Ihan samoinhan sitä tappamista pitää suunnitella, olipa aatellu etukäteen tekevänsä tai ei :) siis suunnittelun ajasta riipumatta ON suunniteltu millä tavoin ja milloin murha toteutetaan jne.

      "Tässä sadistinen halu aiheuttaa muille kärsimystä kohdistuu juurikin ihmisiin"

      Se kohdistuu täysin ansaitusti niihin jotka on ihan vapaasta halustaan ja itsekkyydestään ENSIN hinkuneet tuottaa mitä suurimman menetyksen eli hengenriiston viattomalle, puolustuskyvyttömälle uhrilleen.

      • lddd

        "ENSIN hinkuneet tuottaa mitä suurimman menetyksen eli hengenriiston viattomalle, puolustuskyvyttömälle uhrilleen."

        Onko esim sinun suomi24-elämäsi niin fantsua, että
        sen menettäminen olisi ollut suunnaton menetys?
        Onko muita yhtä suuria syitä, että jokainen
        munasolu-siittiöpariskunnalle pitää antaa mahdollisuus
        syntyä ja kuolla?


      • katoppa peiliis

        "Onko esim sinun suomi24-elämäsi niin fantsua, että
        sen menettäminen olisi ollut suunnaton menetys?"

        ja kysy sitten uudestaan ;)
        Tosin eipä se mitään uutta oo että suosijaraivopäät himoitsee toisten henkee ihan vaan "väärien" mielipiteiden takia.

        " jokainen
        munasolu-siittiöpariskunnalle pitää antaa mahdollisuus
        syntyä ja kuolla? "

        Miksköhän se on sullekin pitäny antaa?


      • lddddd
        katoppa peiliis kirjoitti:

        "Onko esim sinun suomi24-elämäsi niin fantsua, että
        sen menettäminen olisi ollut suunnaton menetys?"

        ja kysy sitten uudestaan ;)
        Tosin eipä se mitään uutta oo että suosijaraivopäät himoitsee toisten henkee ihan vaan "väärien" mielipiteiden takia.

        " jokainen
        munasolu-siittiöpariskunnalle pitää antaa mahdollisuus
        syntyä ja kuolla? "

        Miksköhän se on sullekin pitäny antaa?

        " Miksköhän se on sullekin pitäny antaa? "

        En minä ole täällä väittänytkään, että minun
        syntymäni olisi ollut jotain, mitä ei olisi voinut
        jättää väliin. Sinähän se rakastat elämää
        niin paljon, että abortti on maailman suurin
        vääryys. Kysyin vain, että mikä sinun tai
        jonkun muun elämässä on niin suurta, että
        ei olisi voinut jäädä väliin.


      • turha käännellä
        katoppa peiliis kirjoitti:

        "Onko esim sinun suomi24-elämäsi niin fantsua, että
        sen menettäminen olisi ollut suunnaton menetys?"

        ja kysy sitten uudestaan ;)
        Tosin eipä se mitään uutta oo että suosijaraivopäät himoitsee toisten henkee ihan vaan "väärien" mielipiteiden takia.

        " jokainen
        munasolu-siittiöpariskunnalle pitää antaa mahdollisuus
        syntyä ja kuolla? "

        Miksköhän se on sullekin pitäny antaa?

        Kyse ei oo mistään mun elämän rakkauksista, vaan niiden uhrien jotka luultavasti myös ois rakastaneet elämäänsä jos ois saaneet jatkaa sitä.
        Mikä sinä olet päättämään kenenkään muiden kun tasan ja vain omasta elämästäs kenellä se vois jäädä väliin? Onko sun elämäs jotain niin suurta että sillä päätetään "liian pienten" elämien "mitättömyydestä"?


      • tarpeeksi suurta??
        turha käännellä kirjoitti:

        Kyse ei oo mistään mun elämän rakkauksista, vaan niiden uhrien jotka luultavasti myös ois rakastaneet elämäänsä jos ois saaneet jatkaa sitä.
        Mikä sinä olet päättämään kenenkään muiden kun tasan ja vain omasta elämästäs kenellä se vois jäädä väliin? Onko sun elämäs jotain niin suurta että sillä päätetään "liian pienten" elämien "mitättömyydestä"?

        " Onko sun elämäs jotain niin suurta että sillä päätetään "liian pienten" elämien "mitättömyydestä"? "

        Jokaisella lienee oikeus poistattaaa ruumiistaan "elämät" , joita
        ei ruumiissaan syystä tai toisesta pitää.
        Alkiille asia on yhdentekevä, eikä kenenkään tulevan kuvitteellisen
        henkilön elämänhaluaja tarvitse ottaa sen enempää huomioon kuin
        ehkäisyäkään käytettäessä.


      • niinkö?
        turha käännellä kirjoitti:

        Kyse ei oo mistään mun elämän rakkauksista, vaan niiden uhrien jotka luultavasti myös ois rakastaneet elämäänsä jos ois saaneet jatkaa sitä.
        Mikä sinä olet päättämään kenenkään muiden kun tasan ja vain omasta elämästäs kenellä se vois jäädä väliin? Onko sun elämäs jotain niin suurta että sillä päätetään "liian pienten" elämien "mitättömyydestä"?

        "Jokaisella lienee oikeus poistattaaa ruumiistaan "elämät" , joita
        ei ruumiissaan syystä tai toisesta pitää."

        Meeppä kokeileen vaikka rv25 tai ilman luvan NÖYRÄÄ anelua viranomaislta ;) kerro sit niistä "oikeuksistas" :)

        " kenenkään tulevan kuvitteellisen
        henkilön elämänhaluaja tarvitse ottaa sen enempää huomioon "

        Että ihan "kuvitteellisiako" sieltä pitää aborteilla "poistella"??
        Kun murhien uhrit ei voi enää myöhemmin puolustautua, niin niiden kohtalo on niille "yhdentekevä"?


      • ldddd.d.d
        niinkö? kirjoitti:

        "Jokaisella lienee oikeus poistattaaa ruumiistaan "elämät" , joita
        ei ruumiissaan syystä tai toisesta pitää."

        Meeppä kokeileen vaikka rv25 tai ilman luvan NÖYRÄÄ anelua viranomaislta ;) kerro sit niistä "oikeuksistas" :)

        " kenenkään tulevan kuvitteellisen
        henkilön elämänhaluaja tarvitse ottaa sen enempää huomioon "

        Että ihan "kuvitteellisiako" sieltä pitää aborteilla "poistella"??
        Kun murhien uhrit ei voi enää myöhemmin puolustautua, niin niiden kohtalo on niille "yhdentekevä"?

        "Meeppä kokeileen vaikka rv25 tai ilman luvan NÖYRÄÄ anelua viranomaislta ;) kerro sit niistä "oikeuksistas" :) "

        Hyvin harva (jos kukaan) haluaa tuossa vaiheessa enää aborttia tehdä, joten
        laki seuraa tässäkin asiassa yleistä oikeustajua.

        "Että ihan "kuvitteellisiako" sieltä pitää aborteilla "poistella"?? "

        Nyt puhuttiin kuvitteellisista elämän rakastamisesta ja muista
        sikiön haluista, joita ei tietenkään ole olemassa.


      • eli.....
        niinkö? kirjoitti:

        "Jokaisella lienee oikeus poistattaaa ruumiistaan "elämät" , joita
        ei ruumiissaan syystä tai toisesta pitää."

        Meeppä kokeileen vaikka rv25 tai ilman luvan NÖYRÄÄ anelua viranomaislta ;) kerro sit niistä "oikeuksistas" :)

        " kenenkään tulevan kuvitteellisen
        henkilön elämänhaluaja tarvitse ottaa sen enempää huomioon "

        Että ihan "kuvitteellisiako" sieltä pitää aborteilla "poistella"??
        Kun murhien uhrit ei voi enää myöhemmin puolustautua, niin niiden kohtalo on niille "yhdentekevä"?

        "Hyvin harva (jos kukaan) haluaa tuossa vaiheessa enää aborttia tehdä,"

        jäit taas kerran valheesta kiinni. Mutta onhan se sakilles tyypillistä. Kyse ei ollu mistään halusta, vaan saako kaikki sitä "oikeutta" vaiko ei :)

        ""Että ihan "kuvitteellisiako" sieltä pitää aborteilla "poistella"?? "

        Nyt puhuttiin kuvitteellisista elämän rakastamisesta"

        Äläpäs taas yritä vääristellä, puhuttiin kuvitteellisesta henkilöstä (eli ihmisestä).
        "eikä kenenkään tulevan _kuvitteellisen
        henkilön_ elämänhaluaja"
        Sitä paitsi alkio/sikiö ei oo mikään "tuleva" vaan ihan jo oleva je elävä ;)


      • lddd...
        eli..... kirjoitti:

        "Hyvin harva (jos kukaan) haluaa tuossa vaiheessa enää aborttia tehdä,"

        jäit taas kerran valheesta kiinni. Mutta onhan se sakilles tyypillistä. Kyse ei ollu mistään halusta, vaan saako kaikki sitä "oikeutta" vaiko ei :)

        ""Että ihan "kuvitteellisiako" sieltä pitää aborteilla "poistella"?? "

        Nyt puhuttiin kuvitteellisista elämän rakastamisesta"

        Äläpäs taas yritä vääristellä, puhuttiin kuvitteellisesta henkilöstä (eli ihmisestä).
        "eikä kenenkään tulevan _kuvitteellisen
        henkilön_ elämänhaluaja"
        Sitä paitsi alkio/sikiö ei oo mikään "tuleva" vaan ihan jo oleva je elävä ;)

        " Kyse ei ollu mistään halusta, vaan saako kaikki sitä "oikeutta" vaiko ei :) "

        Periaatteessa pitäisi tietenkin saada, mutta käytännössä ei saa.
        Laki perustuu yleiseen oikeustajuun, jonka mukaan myöhäinen
        sikiö nauttii jonkinlaista suojaa, vaikka sillä ei käytännön syistä
        olekaan oikeuksia.

        "Äläpäs taas yritä vääristellä, puhuttiin kuvitteellisesta henkilöstä (eli ihmisestä)."

        Onko älyssäsi vikaa, vai eikö se jo tullut ilmi asiayhteydestä, että
        sitä henkilöä, jolla on niitä elämänhaluja on ei voi olla olemassa
        ennen kuin henkilö tuossa n. kaksivuotiaan tasolla.


      • ???? :DDD
        eli..... kirjoitti:

        "Hyvin harva (jos kukaan) haluaa tuossa vaiheessa enää aborttia tehdä,"

        jäit taas kerran valheesta kiinni. Mutta onhan se sakilles tyypillistä. Kyse ei ollu mistään halusta, vaan saako kaikki sitä "oikeutta" vaiko ei :)

        ""Että ihan "kuvitteellisiako" sieltä pitää aborteilla "poistella"?? "

        Nyt puhuttiin kuvitteellisista elämän rakastamisesta"

        Äläpäs taas yritä vääristellä, puhuttiin kuvitteellisesta henkilöstä (eli ihmisestä).
        "eikä kenenkään tulevan _kuvitteellisen
        henkilön_ elämänhaluaja"
        Sitä paitsi alkio/sikiö ei oo mikään "tuleva" vaan ihan jo oleva je elävä ;)

        no kappas, otsasuonetko siellä jo paukkuu? ;DD

        "Onko älyssäsi vikaa, "

        Sieltäpä se taas kerran lähti!!
        Huomhuomhuom!!!!
        Jälleen kerran abortin suosija ALOITTI henkilöön käyvän älyä halventavan törkysolvausnälvinnän!!

        Muiden "älyämisistäkö" se on kiinni että pitäs sun mutus ajatuslukee jollain tapaa miten sinä sen oot siellä pikku kuupassas väännelly? :))))

        "jolla on niitä elämänhaluja on ei voi olla olemassa
        ennen kuin henkilö tuossa n. kaksivuotiaan tasolla."

        Mutumutumutu.... :))) ootko ihan sekasin?
        Ihan sitä henkilöö (alkio/sikiö) joka ei oo mikään "tuleva kuvitteellinen" vaan ihan siellä kohdussa OLEMASSA JA ELÄMÄSSÄ! Montako kertaa tätä vielä pitäs jankata että alkas painua sinne kaaliis?!


      • lddd..
        ???? :DDD kirjoitti:

        no kappas, otsasuonetko siellä jo paukkuu? ;DD

        "Onko älyssäsi vikaa, "

        Sieltäpä se taas kerran lähti!!
        Huomhuomhuom!!!!
        Jälleen kerran abortin suosija ALOITTI henkilöön käyvän älyä halventavan törkysolvausnälvinnän!!

        Muiden "älyämisistäkö" se on kiinni että pitäs sun mutus ajatuslukee jollain tapaa miten sinä sen oot siellä pikku kuupassas väännelly? :))))

        "jolla on niitä elämänhaluja on ei voi olla olemassa
        ennen kuin henkilö tuossa n. kaksivuotiaan tasolla."

        Mutumutumutu.... :))) ootko ihan sekasin?
        Ihan sitä henkilöö (alkio/sikiö) joka ei oo mikään "tuleva kuvitteellinen" vaan ihan siellä kohdussa OLEMASSA JA ELÄMÄSSÄ! Montako kertaa tätä vielä pitäs jankata että alkas painua sinne kaaliis?!

        " Ihan sitä henkilöö (alkio/sikiö) joka ei oo mikään "tuleva kuvitteellinen" vaan ihan siellä kohdussa OLEMASSA JA ELÄMÄSSÄ! Montako kertaa tätä vielä pitäs jankata että alkas painua sinne kaaliis?! "


        Nykytietojen valossa itsetajuisuus alkaa parin vuoden ikäisenä, jolloin ihminen alkaa tajuta oman olemassaolonsa.
        Jos näin on, niin sikiön toiveita ja haluja ei tarvitse ottaa huomioon,
        koska sellaisia ei tosiaankaan ole olemassa, eikä sellaista voi ottaa
        huomioon, mitä ei ole olemassa.
        Tällöin tietysti oikeuksiakin pitää perustella jollain muulla tavalla
        kuin mahdollisesti tulevan kuvitteellisen henkilön haluilla ja toiveilla.


      • no huhhuh
        ???? :DDD kirjoitti:

        no kappas, otsasuonetko siellä jo paukkuu? ;DD

        "Onko älyssäsi vikaa, "

        Sieltäpä se taas kerran lähti!!
        Huomhuomhuom!!!!
        Jälleen kerran abortin suosija ALOITTI henkilöön käyvän älyä halventavan törkysolvausnälvinnän!!

        Muiden "älyämisistäkö" se on kiinni että pitäs sun mutus ajatuslukee jollain tapaa miten sinä sen oot siellä pikku kuupassas väännelly? :))))

        "jolla on niitä elämänhaluja on ei voi olla olemassa
        ennen kuin henkilö tuossa n. kaksivuotiaan tasolla."

        Mutumutumutu.... :))) ootko ihan sekasin?
        Ihan sitä henkilöö (alkio/sikiö) joka ei oo mikään "tuleva kuvitteellinen" vaan ihan siellä kohdussa OLEMASSA JA ELÄMÄSSÄ! Montako kertaa tätä vielä pitäs jankata että alkas painua sinne kaaliis?!

        "itsetajuisuus alkaa parin vuoden ikäisenä, jolloin ihminen alkaa tajuta oman olemassaolonsa.
        Jos näin on, niin sikiön toiveita ja haluja ei tarvitse ottaa huomioon,"

        Näin ollen siis sun logiikalla sitten kaikki alle 2-vuotiaat (tai tilapäisesti itseään tiedostamattomat, esim. nukutetut) saa ihan hyvällä omalla tunnolla tappaa!! Asia selevä..


      • lddd
        no huhhuh kirjoitti:

        "itsetajuisuus alkaa parin vuoden ikäisenä, jolloin ihminen alkaa tajuta oman olemassaolonsa.
        Jos näin on, niin sikiön toiveita ja haluja ei tarvitse ottaa huomioon,"

        Näin ollen siis sun logiikalla sitten kaikki alle 2-vuotiaat (tai tilapäisesti itseään tiedostamattomat, esim. nukutetut) saa ihan hyvällä omalla tunnolla tappaa!! Asia selevä..

        "Näin ollen siis sun logiikalla sitten kaikki alle 2-vuotiaat (tai tilapäisesti itseään tiedostamattomat, esim. nukutetut) saa ihan hyvällä omalla tunnolla tappaa!! Asia selevä.. "

        Missä niin sanottiin. Totesin vain, että sellaisia mitä ei ole, ei voi ottaa
        myöskään huomioon.
        Alkio ei nuku eikä ole tajuton, koska molemmat tilat vaatisivat edeltävän
        tajuisuuden tilan. Itsetajuisuus on edellytys oikeuksille, koska ellei
        ole haluja eikä toiveita, niin mitä ihmettä sellainen tekisi oikeuksillakaan.

        Pelkkä lajiin kuuluminen ei myöskään riitä oikeuksien perusteluksi, koska
        jos itsetajuisuus loppuu ihmiseltä palautumattomasti, niin voidaan
        hyvin kyseenalaistaa sellaisen elämän jatkamista koneisiin
        kytkettynä. Onko oikeasti järkeä pitää ketään hengissä vain
        ruumintoimintojen ylläpidon takia.


      • logiikkas sanoo
        no huhhuh kirjoitti:

        "itsetajuisuus alkaa parin vuoden ikäisenä, jolloin ihminen alkaa tajuta oman olemassaolonsa.
        Jos näin on, niin sikiön toiveita ja haluja ei tarvitse ottaa huomioon,"

        Näin ollen siis sun logiikalla sitten kaikki alle 2-vuotiaat (tai tilapäisesti itseään tiedostamattomat, esim. nukutetut) saa ihan hyvällä omalla tunnolla tappaa!! Asia selevä..

        "sellaisia mitä ei ole, ei voi ottaa
        myöskään huomioon."

        Mutta alkiot/sikiöt ON. Että mihinkähän edes liitty..

        "Alkio ei nuku eikä ole tajuton"

        Sekin on tilapäisesti tiedostamaton, kuten noissa muissakin tiloissa.

        "Pelkkä lajiin kuuluminen ei myöskään riitä oikeuksien perusteluksi, "

        Ehkä niin, sun mutuillas ;)

        "jos itsetajuisuus loppuu ihmiseltä palautumattomasti, niin voidaan
        hyvin kyseenalaistaa sellaisen elämän jatkamista koneisiin
        kytkettynä. "

        Niin? Kokonaan eri tilanne kun alkiolla jolle kaikki tietosuus on vielä tulossa.


      • lddd.
        logiikkas sanoo kirjoitti:

        "sellaisia mitä ei ole, ei voi ottaa
        myöskään huomioon."

        Mutta alkiot/sikiöt ON. Että mihinkähän edes liitty..

        "Alkio ei nuku eikä ole tajuton"

        Sekin on tilapäisesti tiedostamaton, kuten noissa muissakin tiloissa.

        "Pelkkä lajiin kuuluminen ei myöskään riitä oikeuksien perusteluksi, "

        Ehkä niin, sun mutuillas ;)

        "jos itsetajuisuus loppuu ihmiseltä palautumattomasti, niin voidaan
        hyvin kyseenalaistaa sellaisen elämän jatkamista koneisiin
        kytkettynä. "

        Niin? Kokonaan eri tilanne kun alkiolla jolle kaikki tietosuus on vielä tulossa.

        " "Pelkkä lajiin kuuluminen ei myöskään riitä oikeuksien perusteluksi, "
        " Ehkä niin, sun mutuillas ;) "

        Jos riittäisi, niin tietoisuutensa lopullisesti menettäneitä ei saisi
        tappaa, koska ne ovat ihmislajia.

        Onko joku muu työkalu kuin "mutu" , millä näitä eettisiä periaatteista arvioidaan?


        "Niin? Kokonaan eri tilanne kun alkiolla jolle kaikki tietosuus on vielä tulossa. "

        Sukusoluillakin on kaikki tulossa, jos ei käytetä ehkäisyä, vaan eipä
        se riitä niillekään oikeuksien perusteluiksi.


      • mutta...
        logiikkas sanoo kirjoitti:

        "sellaisia mitä ei ole, ei voi ottaa
        myöskään huomioon."

        Mutta alkiot/sikiöt ON. Että mihinkähän edes liitty..

        "Alkio ei nuku eikä ole tajuton"

        Sekin on tilapäisesti tiedostamaton, kuten noissa muissakin tiloissa.

        "Pelkkä lajiin kuuluminen ei myöskään riitä oikeuksien perusteluksi, "

        Ehkä niin, sun mutuillas ;)

        "jos itsetajuisuus loppuu ihmiseltä palautumattomasti, niin voidaan
        hyvin kyseenalaistaa sellaisen elämän jatkamista koneisiin
        kytkettynä. "

        Niin? Kokonaan eri tilanne kun alkiolla jolle kaikki tietosuus on vielä tulossa.

        "Sukusoluillakin on kaikki tulossa, jos ei käytetä ehkäisyä,"

        sukusolut ei oo edelleenkään ihmisyksilöitä kuten ei muutkaan elimistön solut.

        "tietoisuutensa lopullisesti menettäneitä ei saisi
        tappaa, koska ne ovat ihmislajia."

        Ei kai niitä automaattisesti saakaan tappaa?


      • lddd..
        mutta... kirjoitti:

        "Sukusoluillakin on kaikki tulossa, jos ei käytetä ehkäisyä,"

        sukusolut ei oo edelleenkään ihmisyksilöitä kuten ei muutkaan elimistön solut.

        "tietoisuutensa lopullisesti menettäneitä ei saisi
        tappaa, koska ne ovat ihmislajia."

        Ei kai niitä automaattisesti saakaan tappaa?

        "sukusolut ei oo edelleenkään ihmisyksilöitä kuten ei muutkaan elimistön solut."

        Ei alkiokaan ole välttämättä ihmisyksilö, vaikka sinun mutusi niin sanookin.
        Ja kaikilla on edessä kuolema, joten jos meidän pitäisi ottaa huomioon tulevaisuus
        tietoisena olentona, niin miksei sitten samantien lopputuloskin.


      • lillukat heiluu?
        mutta... kirjoitti:

        "Sukusoluillakin on kaikki tulossa, jos ei käytetä ehkäisyä,"

        sukusolut ei oo edelleenkään ihmisyksilöitä kuten ei muutkaan elimistön solut.

        "tietoisuutensa lopullisesti menettäneitä ei saisi
        tappaa, koska ne ovat ihmislajia."

        Ei kai niitä automaattisesti saakaan tappaa?

        "Ei alkiokaan ole välttämättä ihmisyksilö, vaikka sinun mutusi niin sanookin."

        Täällä kai puhutaan yleensä ihan ihmisistä (ja niiden aborteista), eikä niinkään muista lajeista?

        "Ja kaikilla on edessä kuolema"

        Mutta harvemmilla tapettuna. Vai oliko tää nyt joku uus oikeutus tappamiselle? No, sithän se pätee taas kehen vaan...


      • laki velvoittaa
        lillukat heiluu? kirjoitti:

        "Ei alkiokaan ole välttämättä ihmisyksilö, vaikka sinun mutusi niin sanookin."

        Täällä kai puhutaan yleensä ihan ihmisistä (ja niiden aborteista), eikä niinkään muista lajeista?

        "Ja kaikilla on edessä kuolema"

        Mutta harvemmilla tapettuna. Vai oliko tää nyt joku uus oikeutus tappamiselle? No, sithän se pätee taas kehen vaan...

        Valitettavasti jo syntyneillä on suurempi oikeus jatkaa jo aloitettua persoonallista elämää. Jolla on aivot, on jotain perusteita olla jo persoonia. Muutenhan naisten annettaisiin kuolla raskauteen meilläkin kuten kehitysmaissa jos ei syntynyttä elämää pidettäisi syntymättömää arvokkaampana. Näin näkee lainsäädäntökin kun se on aborttilain rajat laittanut. Sinä et sitä päätä, sulla on vain mielipide. Lainsäädäntö koskee kaikkia.

        Tokihan sinäkin sallit tappamisen kun on kyse vammaisista tai aborttioikeuden puolustajien raskauksista.. Sinä haluat tappaa heidät joten lopeta moraalitädin roolin vetäminen. Sulla on eri syyt, mutta sikiö kohtalo on sama. Älä hurskastele enää.


      • valehtelet aina
        lillukat heiluu? kirjoitti:

        "Ei alkiokaan ole välttämättä ihmisyksilö, vaikka sinun mutusi niin sanookin."

        Täällä kai puhutaan yleensä ihan ihmisistä (ja niiden aborteista), eikä niinkään muista lajeista?

        "Ja kaikilla on edessä kuolema"

        Mutta harvemmilla tapettuna. Vai oliko tää nyt joku uus oikeutus tappamiselle? No, sithän se pätee taas kehen vaan...

        "Valitettavasti jo syntyneillä on suurempi oikeus jatkaa jo aloitettua persoonallista elämää."

        Valitettavasti tämäkään ei ole mitään faktaa.

        "Jolla on aivot, "

        Nehän alkiollakin on jo hyvin varhasessa vaiheessa.

        "Muutenhan naisten annettaisiin kuolla raskauteen "

        Ja marginaalikortit senku heiluu? Moniko täällä on vastustanu hengenhätä-syiden abortteja?

        "Lainsäädäntö koskee kaikkia."

        Ja vaihtelee heti kun mennään tän maan rajojen ulkopuolelle, ja myös aikojen saatossa täälläkin.

        "Tokihan sinäkin sallit tappamisen kun on kyse vammaisista tai aborttioikeuden puolustajien raskauksista.."

        Tokihan sinä jankutat tätä samaa pakkomielteistä valhesontaa kun et muutakaan voi.
        Sinä haluat tappaa ihan huvikseen terveetkin lapset joten lopeta moraalitädin roolin vetäminen.
        Älä hurskastele ja suolla sitä samaa harhasta törkyoksennustas enää. Patologinen valheturpa.


      • lddd..
        lillukat heiluu? kirjoitti:

        "Ei alkiokaan ole välttämättä ihmisyksilö, vaikka sinun mutusi niin sanookin."

        Täällä kai puhutaan yleensä ihan ihmisistä (ja niiden aborteista), eikä niinkään muista lajeista?

        "Ja kaikilla on edessä kuolema"

        Mutta harvemmilla tapettuna. Vai oliko tää nyt joku uus oikeutus tappamiselle? No, sithän se pätee taas kehen vaan...

        "Täällä kai puhutaan yleensä ihan ihmisistä (ja niiden aborteista), eikä niinkään muista lajeista?"

        Erikoinen kommentti. Harvinaisen typerä, eikä mitään tekemistä varsinaisen
        asian kanssa.

        "Mutta harvemmilla tapettuna"

        Mitähän tekemistä tälläkään oli varsinaisen asian kanssa???


      • oi voi :)
        lillukat heiluu? kirjoitti:

        "Ei alkiokaan ole välttämättä ihmisyksilö, vaikka sinun mutusi niin sanookin."

        Täällä kai puhutaan yleensä ihan ihmisistä (ja niiden aborteista), eikä niinkään muista lajeista?

        "Ja kaikilla on edessä kuolema"

        Mutta harvemmilla tapettuna. Vai oliko tää nyt joku uus oikeutus tappamiselle? No, sithän se pätee taas kehen vaan...

        " Harvinaisen typerä, eikä mitään tekemistä varsinaisen
        asian kanssa"

        Ja sullahan taas harvinaisen fiksua sanottavaa oli siihenkin. Iteppä aloit hölistä harvinaisen typeriä kuinka alkiokaan ei oo aina ihmisyksilö jne. ja siihen vastattiin.

        "Mitähän tekemistä tälläkään oli varsinaisen asian kanssa???"

        Tais mennä liian kiperän tyhjentäväks vai? ;) mitä jos lopetat vaan sen vastailus kun ei mitään asiaa näytä tosiaan enää olevan.


    • "Ihan samoinhan sitä tappamista pitää suunnitella, olipa aatellu etukäteen tekevänsä tai ei :) siis suunnittelun ajasta riipumatta ON suunniteltu millä tavoin ja milloin murha toteutetaan jne."

      Mikäli asian ottaa noin, niin kyllä, molemmat teot suunnitellaan, ennen tai jälkeen raskauden, mutta suunnitelmallisuus on ensimmäisessä tapauksessa siksi, ettei kyseiseen suunnitelmaan voi vaikuttaa toinen taho, kuten ystävät, sukulaiset, hoitajat, lääkärit tai gynekologit. Ensimmäinen kuvailtu henkilö kumminkin hakeutuu siihen abortoitavaan tilaan tarkoituksenmukaisesti. Se on totta, että sitä kyllä suunnitellaan ajankohdasta riippumattomana tekijänä.

      • Lisätään tähän vielä, että aina välttämättä lukemisen ymmärtäminen ei tarkoita sitä, että olisi sanan tai sanamuodot lukenut oikein. Suomenkieli ja kielioppi oli muistaakseni maailman kuudenneksi vaikein, joten välillä saattaa lukea mitä nyt saattaa lukea. :) Itse usein luen mitä haluan lukea, en välttämättä sitä mitä siinä lukee. :)


    • baby

      Miksi käytetään päihteitä ja toimitaan vastuuttomasti? Miksi ryhdytään seksisuhteisiin liian nuorina? Miksi ei hankita sterilisaatiota kun ollaan jo "yli-ikäisiä" synnyttämään lapsia? Miksi ylipäänsä käyttäydytään kuin paviaanit ja sitten tullaan raskaaksi ja apinamaisen holtittomuuden takia juostaan parkuen lääkäriin vaatimaan aborttia? Nämä ovat valintoja.

      Lapsi on täysin syytön siihen, että hän on saanut alkunsa. Kuitenkin se on lapsi, jota rangaistaan aikuisten ihmisten vastuuttomuuden takia. Lapseksihan sitä ihmisenalkua ei tietenkään saa sanoa eikä edes sikiöksi, hyvä että edes alkioksi. Siinä alkiosta kuitenkin kasvaa ihmislapsi.

      No näistä naishirviöistä tulisi todella karmeita äitejä, joten tietenkin on parempi, että se pieni surmataan jo kohtuun kuin että hän syntyisi tuollaiselle pedolle, joka varmasti kostaisi sille viattomalle tämän syntymän. Jokaiselle abortin hankkijalle pitäisi tehdä pakkosterilointi.

      • venäläinen ruletti

        "Lapsi on täysin syytön siihen, että hän on saanut alkunsa." No asian voi vielä peruuttaa niin ei tule lapsia. Sen takiahan se aborttilaki on ja abortti pitäisi saada ihan vapaaksi ilman hakemistakin 12 raskausviikolle saakka. Nytkin sen saa kun keksii jonkun syyn. Eihän se ole vielä elänytkään eikä saanut alkua vaan on vasta solukasa, vähän kuin umpisuoli ei siinä ole tietoisuutta enempää kuin munasolussa tai siittiössä. lapsi siitä tulee vasta synnyttyään. ei alkio ja sikiö pohdi elämää kun ei ihmisyyttä vielä ole psyykkisesti.


      • "Miksi käytetään päihteitä ja toimitaan vastuuttomasti? Miksi ryhdytään seksisuhteisiin liian nuorina? Miksi ei hankita sterilisaatiota kun ollaan jo "yli-ikäisiä" synnyttämään lapsia? Miksi ylipäänsä käyttäydytään kuin paviaanit ja sitten tullaan raskaaksi ja apinamaisen holtittomuuden takia juostaan parkuen lääkäriin vaatimaan aborttia? Nämä ovat valintoja."

        Nuoruuteen kuuluu sekoileminen ja seksikokeilut, oman identiteetin hakeminen. Se kuuluu ihan kasvamiseen. Jotkut tekee sen hallitummin kuin toiset. Vahinkoja sattuu niillekin jotka sormi pystyssä moralisoivat muiden menoa. Valinta on aborttikin. Kukaan ei voi elää missään säilykepurkissa ja elää ilman riskejä. Kunnollinen ehkäisy on taikasana, jolla näiltä vahingoilta vältytään parhaiten, vaikka sekin joskus pettää.

        Yli-ikäisetkään eivät sterilisaatiota kovin helpolla saa vaikka haluaisi ja sitä useaan kertaan pyytää lääkäriltä, se on todettu useaan otteeseen tällä forumilla. Abortti on helpompi saada ja se ei ole lopullinen ja vaikeasti purettava toimenpide kuten sterilisaatio.

        Aika hassulta näyttää kommenttisi. Kun ensin toteat, että lapsi on syytön ja häntä abortilla rangaistaan ihmisten vastuuttomuuden takia. Sitten toteat itse, että onkin parempi että lapsi abortoidaan juuri vanhemman "huonouden" tähden, mutta että sitä haluaakin henkilö, joka juuri edellisessä kappaleessa paheksui ja moralisoi niitä abortteja. :)

        Anteeksi, mutta rupesi naurattamaan. :)

        Ennen vanhaan eli 50-luvulta 70-luvulle saikin abortin usein sillä ehdolla, että joutui steriloitavaksi. Se olikin vapahdus monelle mökin emännälle.


      • Kummia tyyppejä tääl

        No näistä naishirviöistä tulisi todella karmeita äitejä, joten tietenkin on parempi, että se pieni surmataan jo kohtuun kuin että hän syntyisi tuollaiselle pedolle, joka varmasti kostaisi sille viattomalle tämän syntymän.
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
        Päinvastoin, on hyvä että nainen ei tee enmpää lapsia kun pystyy kunnolla hoitamaan.
        Rakastava äiti tekee kaikensa jo syntyneiden eteen ja tietää rajansa mitä jaksaa
        Jos terveys ja olosuhteet ovat sellaiset ettei lapsia haluta lisää aborrti on vaihtoehto. Sterilisaatio on hyvä asia jos on varma ettei halua enää lapsia.


    • kieltodefenssit jyll
      • ei jyllää

        Sielläpä siellä: http://www.ehd.org/prenatal-images.php?thum_id=58


    • jyllää aina vaan

      "Sielläpä siellä:"

      ??
      Mitähän toi kuva nyt muuttais mihkään sitä mikä syyllisyystrauma lapsen tappamisesta seuraa? Vai tulisko ehkä leikki-ikäsen lapsen tappamisesta pahempi trauma kun vauvan? Onhan se isokokosempi ja hieman "ihmisemmän" näkönen, joo... ;))))

      • vammainen itse

        "Onhan se isokokosempi ja hieman "ihmisemmän" näkönen, joo... ;)))) "

        On vammainen lapsikin ihmisen näköinen, jonka sinä haluat abortoida eugeenisin perustein pois sairaat ja vammaiset yhteiskunnasta. Sun moraaliperusteissa ei vammaisella ole oikeutta elää, mutta sitten sulla on varaa tulla moralisoimaan muita siitä, että nämä abortoi alkuvaiheen alkoita.

        Samoin olet ollut siä mieltä että aborttia hyväksyvien kannattaakin tehdä abortti kun ne on niin huonoja ihmisiä. Vai oliko näin???


    • mutuharhaas ;))

      "jonka sinä haluat abortoida eugeenisin perustein pois sairaat ja vammaiset yhteiskunnasta."

      Antaa tulla nyt jo se TODISTE missä vastustaja sallii KAIKKIEN vammasten tappamiset, eikä pelkästään kuolemansairaiden eutanasiat jotka kärsis koko lyhyen elämänsä!!! Ja onhan se siellä paraskin paatostelija joka hinkuaa murhata ne terveetkin lapset, kun joku vaan sattuu olemaan 'sitä mieltä'... ;)))) että onhan sulla varoja joo tulla muille mylviin moralisointejas :DD

      "Samoin olet ollut siä mieltä että aborttia hyväksyvien kannattaakin tehdä abortti"

      Niin MISSÄ???? Voi voi näitä säälivalheitas :DDD

    • eli "yllättäen"

      "et puhu totta koskaa
      31.10.2014 22:04"

      ei löydy yhtikäs mitään ja pelkkiä harhasia valhepaskasyytöksiäs ripuloit kuten aina ennenkin XDDDDDDDDDDDDDDD no, mitäs muuta siinä epätoivos raivokiimassa voisitkaan.... luuseri.

      • näkyy olevan

        "Perajntaipullo :)"

        siellä juotuna ;) joko on lauantaipullon pohja näkyvissä?


    • Manipukointia

      Ihmisten tyhmyys ja ahdasmielisyys oikein loistaa täällä aborttipalstalla.

      Toisilla ihmisillä ei henkistä kasvua tapahdu ollenkaan ja se on säälittävää.

      Abortti olisi ollut tälläkin naisella parempi vaihtoehto kuin surmata kolme lasta ja vaarantaa ihan kaikkien bussilastilliset syyttömiä ihmisiä omaan pahaan oloonsa.

      Abortti on erittäin järkevän ihmisen toimenpide se että kun tullaan katumapäälle lapsen jo synnyttyä.

      Sodissa ja uskonnoissa tapetaan ihmisiä enemmän. Uskonto on vaarallisinta kun siinä aivopestään ihmisiä. Samaa aivopesua harrastavat abortinvastustajat, mennään toisten ihmisten itse määräämisen alueelle.

      • Ohjataan toisia

        Manipulointia tarkoitin


    • murhanhimokeille

      "Abortti on erittäin järkevän ihmisen toimenpide se että kun tullaan katumapäälle lapsen jo synnyttyä. "

      Jälkiabortointi ois tosiaan kaikkein järkevintä sunkaltasten manipukoijien kohdalla. Ei tulis sitten enempää ruumiita.

      Uskonto on vaarallisinta kun siinä aivopestään ihmisiä. Samaa aivopesua harrastavat abortinsuosijat, mennään itsekkäillä mukavuudenhaluilla toisten ihmisten elämän oikeuksien alueelle.

      • Lopeta Hurskastelu

        "Jälkiabortointi ois tosiaan kaikkein järkevintä sunkaltasten manipukoijien kohdalla. "


        Miksi esiinnyt abortin vastustajana kun kerta pidät aborttia järkevänä??? Lopeta hurskastelu jo.


    • hurskastelijalle

      "Miksi esiinnyt abortin vastustajana kun kerta pidät aborttia järkevänä??"

      Miksi esität lapsia suojelevaa hyväntekijä-pyhimystä kun vihaat niitä ja haluat vaan tappaa väkivalloin mahdollisimman monta, ihan kun välittäisit niistä kikkareen vertaakaan? Perään vielä naurettavat valhetörkysyytökset lapsia oikeasti sunkaltasilta suojelevista.
      Lopeta hurskastelu jo.

    • aloittaja=paskakasa

      En kunnioita aloittajaa, sillä hän ei ole ihminen vaan paskakasa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5145
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3237
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe