Hyvinkään nationalistit

Infoa tästä

Lueskelin tuossa erästä netistä löytyvää Mesikämmenblogia ja katselin aiheeseen liittyviä youtube pätkiä. Siellä eräässä jutussa edesmennyt ns. valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin mainitsi eräitä nationalistisien liikkeiden pesä/toimintapaikkoja ja Hyvinkään hän mainitsi myös yhdeksi sivupaikaksi. Pekan sanoista on jo n. 20 vuotta aikaa, mutta keitä silloin Hyvinkäällä vaikutti nationalisti genressä ja oli Pekan porukoihin myös yhteyksissä? Mikä on Hyvinkäällä nykyään kyseisen genren tila? Tietoa ja linkkejä tästä tähän ketjuun.

22

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynyt-pirkko

      Nationalisteista minulla ei ole hajuakaan, mutta analisteja on rakas kaupunkimme ainakin täynnä! On se kumma kun ei miehille pipari enään kelpaa vaa pitää saada viemäriä hyi olkoon.

    • Tääki on tutkittu jo

      Joo, ymmärrän huolesi. Siitähän oli muutama vuosi sitten jossain ihan tutkimuskin tehty Euroopassa, että ylettömästi paljon hetero anaaliseksiä harrastavista miehistä jopa 40% on todellisuudessa bi-seksuaaleja ja eivät edes kaikki näistä miehistä tiedosta kaksi-suuntautumistaan, vaan elävät valheessa, luullen olevan hetero miehiä.

      Ja tästäkin 40% mies populasta jopa 12% on täys homoseksuaaleja, jotka ovat kuitenkin naisten kanssa välillä, kun eivät voi hyväksyä mitä todellisuudessa ovat. Jotenkin vaivoin saavat hommat kuitenkin hoidettua naisen kanssa ns. hyvän mielikuvituksen omaavat yksilöt ovat vahvoilla tässä varmastikin, mutta anaalia ilman ei se yksinkertaisesti onnistuisi heiltäkään.

      Hyvin harmillista, kun en nyt millään saa tätä tutkimuksen tehnyttä professorin nimeä mieleen, olisin laittanut linkkejä tästä tutkimuksesta tänne, juttu kun löytyisi netistä ja siinä oli useampia muitakin alan asiantuntija proffia mukana kartoittamassa tätä lisääntynyttä hetero miesten kiinnostusta anaaliseksiin ja mitä sieltä sitten vastaukseksi oikeasti löytyikään.

      Juttu ei siis ollut mikään vain yhden proffan keksintö vaan useamman alan asiantuntijan vakava hanke ja muistaakseni tutkimusten miesten seulakin oli 14 vuodessa käyty läpi n. 60000 miestä, monessa eri maassa, myös Suomi, eli uskottavuutta ja totuuden volyymia tässä toki on.

    • Infoa tästä

      Aloituksen kysymykseni on nyt mennyt pahasti sivuraiteille suoraan 2-pesään. Anaalista kiinnostuneet, muka hetero miehet, todellisuudessa piilohomoseksuaali anaali miehet ei minua ja muita nationalisteja kiinnosta, Tuo tuollainen anaalista ylettömästi kiinnostuminen on perverssiä ja kieroutunutta käytöstä ja nationalistin silmissä rikos rakasta isänmaatamme kohtaan. Tuollaiset anaali miehet voisi lastata laivaan konttiin ja viedä mamuiksi Afrikkaan syömään banaania ja antamaan valkoista pyllyä mustalle savannin homo heimopäällikölle. Palataan aloitukseni kysymyksiin, kiitos.

    • pesistä pelataan

      Ei täällä mitään natseja ole, mutta pesäpallosura ja menestystäkin on lajissa saatu, että siihen kannattaa liittyä, eikä se Tahko Pihkala ollut isänmaallinen mies.

    • Näin se Pekka sanoi

      Youtube pätkässä, niistä eräässä Pekka Siitoin kyllä mainitsee Hyvinkäänkin erääksi sivupaikaksi nationalistien toiminnassa. Juttu on tosin 90-luvun alusta. Mutta aloituksen väite on tosi, kun ja jos jaksaa Pekan pätkiä tubesta tarkastaa. Voin tossa ajankuluksi käydä uudestaan vielä jutun zekkaamassa ja laitan viestiä tänne, mikä on tän Youtube pätkän nimi, nyt en sitä muista, mutta palaan asiaan tube-linkin kera.

    • Näin se Pekka sanoi

      Maininta Hyvinkään nationalistisesta äärioikeiston toimista löytyy Youtube: Siitoin Aalto Koskela et al. Naantalissa. -videoista. Videoita on 5 kpl jajossain niistä siellä se Hyvinkään toimintakin sanotaan.

    • niitä noon

      Nykyisen ne on tunnustautunu jo homoiksi.

      • VelliKellitär

        Ne oli Rixun vasemmistoporukkaa, eipä nyt sekoiteta puuroja ja vellejä


    • Jörkka

      Se niiden touhuhan oli muutenki ihan lapsen kengissä ja Pekka psyykkisesti hyvin vajaa. Todennäköisesti maininnut joka kaupungin josta löytyi minimissään yksi henkilö tuosta heidän huikeasta nationalistiryhmästään :D

      • Mr ei kukaan

        Saattoi olla psyykkisesti vajaa mutta älykkyysosamäärä mensan testeissä oli lähes 120. Harva tietää että Pekka ei ollut natsi, Pekka oli Satanisti ja vapaamuurari. Hänen tehtävänään oli kerätä yhteen, hajoittaa ja hallita Suomen isänmaallisia, kansallismielisiä ja äärioikeistoa.
        Jokainenhan huomaa tämän suuren humoristin käden jäljen joka vaikutti silloisissa nationalisteissa ymäri Suomen.
        Hänen tehtävänään oli luoda illuusio ja tehdä aiheesta vastenmielinen ja naurettava tavallisten ihmisten silmissä.


    • Johan oli väite

      Pistäs hiukan todisteita, linkkejä tolle sun erittäin kummalliselle väitteellesi, joka ei pidä edes paikkaansa, ennenkuin toisin todistetaan.

      • hvlvvlvllkknbiu

        Todistus taakka siirtyy lukialle....... Mutta monille tämä oli jo vanhaa tietoa.


    • Kuka lie?

      Onkos Se joku paikallinen nationalisti tällainen kaveri n. 50v. mies ja kesät talvet pilottitakki päällä melkein aina. Tukka yleensä kynitty melkein kaljuksi ja liika tupakoinnin paahtamat kasvot. Muutenkin aika kolkon näköinen ja spurgu. Kuulostaako tutulle?

    • Bonehold

      Ei ole.

    • Luu 5

      Onhan Se.

    • Joka mies ylös

      Siitoin ja Ruusuvuori suunnittelivat yhdessä Hyvinkään kirkon. Kummatkin olivat rappareita, kirkko suunniteltiin kunnian osoitukseksi Luciferille ja muinaisille Egyptiläisille. Kohta siellä vihitään homoja, että homma on kovassa nousussa.

    • Historian tutkija

      Sodomman ja Gomorran hengessä siis mennään. Hyvinkään faarao-pyramidi kirkossa aletaan palvomaan myös muinaisia Egyptiläisiä jumalia, koska todellisuudessahan nehän ovat yhteyslinkkejä Saatanaan.

      Muinaisen Egyptin Faaraon hovi ja eliittihän olivat todellisuudessa alussa Alku-Arjalaisia jonkin aikaa, ennenkuin vieraitten kansojen sekoittuminen heihin hävitti Arjalaiset melkein sukupuuttoon ja vieraat barbaarit ottivat johdon Faaraoitten klaanissa.

      Muinaiset säilyneet seinämaalauksetkin Egyptistä ovat todistaneet eliitin vaaleamman ihon suhteessa muuhun kansaan ja myös siniset, tai vihreät silmät ja ristiverisen ruskeat, tai punertavat, tai vaaleat hiukset, jotka olivat silloin ja ovat nyttenkin Arjalaisen ihmisen perus tuntomerkkejä.

    • heikki.s

      Muistan takavuosina hetken aikaa olleeni seksisuhteessa miehen kanssa joka asui hyvinkäällä ja hänellä oli ns. hitler viikset kovasti tykkäsi anustani pamputtaa ja aina kun laukesi lähti ilmoille natsi tervehdys hämärä heppu.

    • Oliko talo ruskea?

      Kyseessä taitaa olla edesmennyt rakas aluejohtajamme Kristian Arje, joka arjalaisella tarmokkuudella ja voimalla puski sinua hanuriin. Arjeen viikset taas selittää se, että Arje otti osaa siihen aikaan Movenberg-viiksi kampanjaan, jolla kerättiin keskitysleireillä olleille SS-upseerien jälkikasvuille hyvinvointirahaa opiskeluun.

      Muistuuko muuten mieleesi, oliko Kristianin puhdasrotuinen dobbe koira nimeltään Poika läsnä, kun osoititte toisillenne veljesrakkautta? Veikkaampa, että kun Kristian karjaisi Sieg Heilit ja sanan Tsu! perään, niin samalla salaman iskulla Pojan toinen tassu lähti särmänä puhdasoppiseen natsi-tassu tervehdykseen.

    • Siitin

      Siitoin teki suurimman fasismin ja natsismin vastaisen työn Suomessa.

      • Suojeluskuntamies

        Mulla on ikävä Kristian Arjea.


    • SiegHeilitSulle

      Laita suojeluskuntamies youtubesta: Kai M Aalto valistaa -video päälle ja jatka siitä tuben AGV:n videoilla, niin ikäväsi helpottaa ja kansallistunne senkuin vaan kasvaa. Ymmärrän sinua rintamaveli. Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle tuskien murtama jermu, koita kestää, veljet ovat tukenasi ja veri on vahva.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe