Boikotoikaa

ij2j4i2j

Boikotoikaa: http://metahdomme.fi/yritykset-ja-yhteisot/

ainakin Aller, Ben & Jerry's, Microsoft, Amnesty..

Amnestyn tiesinkin jo hyvin valmiiksi

Allerin lehtiä/palveluita:
Elle
Olivia
Costume
Fit
Divaani
Koti ja keittiö
Oma Aika
Seiska
Katso
Suomi24
Mamalife

Suomi24:ääkin voi boikotoida ainakin olematta klikkaamatta täällä olevia mainoksia.

En ymmärrä, että etenkään Aller & Microsoft isoina yrityksinä asettuvat tämän epätasa-arvoisen avioliittolakialoitteen taakse. Varmasti löytyy piiristään paljon myös nykyisin voimassaolevan lasten kannalta tasa-arvoisen avioliittolain kannattajia.

25

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyrkytystä

      Taidamme uskovat kohta jäädä yksin puolustamaan kristillistä avioliittoa.

      • stoppi homovyörytykselle

        Voi paska mikä ääliö toimittaja a-studiossa.
        Toivolakin voisi vetää itsensä narun jatkoksi munistaan.


      • epätasa-arvoista
        stoppi homovyörytykselle kirjoitti:

        Voi paska mikä ääliö toimittaja a-studiossa.
        Toivolakin voisi vetää itsensä narun jatkoksi munistaan.

        En ole katsonut kys. A-studion jaksoa vielä, mutta niin Yle kuin Maikkari on täynnä vahvasti asenteellisia toimittajia. Tiettyjä puolueita tai poliittisia kantoja suositaan.


    • Luukas 6
      27 "Mutta teille, - j o t k a - k u u l e t t e, - minä sanon: rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat,
      28 siunatkaa niitä, jotka teitä kiroavat, rukoilkaa niiden edestä, jotka teitä parjaavat.
      29 Jos joku lyö sinua poskelle, tarjoa hänelle toinenkin, ja jos joku ottaa sinulta vaipan, älä häneltä kiellä ihokastasikaan.
      30 Anna jokaiselle, joka sinulta anoo, äläkä vaadi takaisin siltä, joka sinun omaasi ottaa."

    • Kävin

      kerran mielenkiinnosta Hellarien kokouksessa. Ekaksi huomasin useita romaneja, n. 60 kuulijan joukossa. Ajattelin ompa mukava seurakunta ja suvaitsevainen, kun huolii joukkoonsa syrjityn vähemmistön. Sitten soitettiin Rock'n roll'ia. Sama tunne, ei tälläistä ole EvLut kirkossa. Entinen linnankundi puhui, sama tunne. Nainen ryhtyi saarnaamaan. Sama tunne, tasa-arvoista väkeä.

      Ja kas, sitten nainen alkoi puhua somasti silloista Rouva Presidentistä: "antikristus ja lesbo. Koko maa joutuu kadotukseen homojen takia.''

      Ihanassa onnenhuumassa astelin kotoa kohden. Olin oppinut uutta ja hyödyllistä.

    • kaltoin

      Olen itse joutunut romaanien taholta rasismin uhriksi.Siis kun ympärillä paljon romaneita ja yksin valkolaisena niiden keskellä,jokapäiväisessä kenttä työskentelyssä!

    • pääaunus

      No ei mikään ihme jos luonnon katasrofin ym kohtaa maatamme.Uskon,että taivas boikotoi homojen lakia.Täytyy todeta..ompa maassamme tosi paljon homoja!

    • Joo, 'kävin'

      on samaa mieltä. Alkoholisoituneen kaverini talon ja maat muutama romani huijasi, mutta eiköhän heissäkin ok väkeä onle. Yhtään pahaa homoa en tunne, päinvastoin. Silti tämä Pastorinna Savosta todisti homojen ja Tasavallan Päämiehen johtavan meidät perikatoon. Herttaista opetusta!

    • Joo-pa-joo

      Eikös olekkin viehättävää mainita istuvaa Tasavallan Presidenttiä ''antikristukseksi ja lesboksi''

      Ja tietenkin, EvLut Kirkko on p-rkeleestä, kun joka Sunnuntai Jumalanpalveluksissa siunasi Tasavallan 'homo' Presidenttiä !

      Ja kas, tämä hyveellisyyden perikuva erosi ilkeästä aviomiehestään ja meni avioon häijystä vaimostaan eroon päässeen Paimenen kanssa. Kuinka ollakkaan, tämä ihana onnen uutinen ilmaistiin kaikelle kansalle huimaavien ihmetapahtumin aikaan, Olympia Stdionilla, Suomen urheilupyhätössä!

      Lycka till bök!

    • Boikotoidaan

      Boikotoin mielelläni

      Efesolaiskirje:
      5:1 Olkaa siis Jumalan seuraajia, niinkuin rakkaat lapset, >> Jakeen lisätiedot
      5:2 ja vaeltakaa rakkaudessa, niinkuin Kristuskin rakasti teitä ja antoi itsensä meidän edestämme lahjaksi ja uhriksi, Jumalalle "suloiseksi tuoksuksi."
      5:3 Mutta haureutta ja minkäänlaista saastaisuutta tai ahneutta älköön edes mainittako teidän keskuudessanne - niinkuin pyhien sopii -
      5:4 älköön myös rivoutta tai tyhmää lorua tai ilvehtimistä, jotka ovat sopimattomia, vaan paremmin kiitosta.
      5:5 Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella - sillä hän on epäjumalanpalvelija - ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa.
      5:6 Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia;
      5:7 älkää siis olko niihin osallisia heidän kanssaan.
      5:8 Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina
      5:9 - sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä -
      5:10 ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle;
      5:11 älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.
      5:12 Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät;

    • LukeaVaiLuulla

      A-studio ohjelmassa ( Pe. 14.11.2014 klo 21.00 ) näytettiin video "papit tasa arvoisen avioliittolain puolesta"" yksi äänessä olevista "papeista" kuului mainitsevan( videon kohta noin 09:00 eteenpäin ) että Raamatussa luomiskertomuksessa kerrotaan että Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, mutta siinä ei ole sen suurempia määritelmiä minkälaisiksi miehiksi ja naisiksi..."
      Raamatussa kyllä selvästi "miehen ja naisen " luomisen jälkeen Jumala sanoo heille, siis miehelle ja naiselle "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää.." Onhan tuossa jo "määritelmää " joka toimii (lisääntyminen) vain vastakkais sukupuolen edustajan kanssa.

      Samaa sukupuolta olevat eivät voi keskenään lisääntyä. Mikäli samaa sukupuolta olevat ovat miehiä, niin he tarvitsevat naisen kyetäkseen lisääntymään.
      Mikäli samaa sukupuolta olevat ovat naisia, niin he tarvitsevat miehen kyetäkseen lisääntymään. Käytetäänkö toisen sukupuolen edustajaa vain "välikappaleena" että saa lapsia , eikä lasten todellisina kasvatus vanhempina? Mikä merkitys sitten on lapsilla "tasa arvoisessasa liitossa" ?

      1.Moos.1:. 27. "Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. 28. Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet". 29. Ja Jumala sanoi: "Katso, minä annan teille kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi. 30. Ja kaikille metsäeläimille ja kaikille taivaan linnuille ja kaikille, jotka maassa matelevat ja joissa on elävä henki, minä annan kaikkinaiset viheriät ruohot ravinnoksi". Ja tapahtui niin. 31. Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää..."

    • LukeaVaiLuulla

      "...........A-studio ohjelmassa ( Pe. 14.11.2014 klo 21.00 ) näytettiin video "papit tasa arvoisen avioliittolain puolesta"" yksi äänessä olevista "papeista" kuului mainitsevan( videon kohta noin 09:00 eteenpäin ) että Raamatussa luomiskertomuksessa kerrotaan että Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, mutta siinä ei ole sen suurempia määritelmiä minkälaisiksi miehiksi ja naisiksi..."
      Raamatussa kyllä selvästi "miehen ja naisen " luomisen jälkeen Jumala sanoo heille, siis miehelle ja naiselle "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää.." Onhan tuossa jo "määritelmää " joka toimii (lisääntyminen) vain vastakkais sukupuolen edustajan kanssa...."

      Lainaus:
      http://areena.yle.fi/tv/2226566
      "...A-studio....Homot naimisiin! Studiossa kansanedustajat Jani Toivola (vihr.) ja Mika Niikko (PS). Lähetyksen juontaa Markus Liimatainen.."

      • Ajattele itse

        Ei tuo tarkoita sitä, että jokaisen tulee saada lapsia. Onhan Jumala luonut myös naisia ja miehiä, jotka eivät voi lapsia saada. Ylikansoitus on maailmassa suurin ongelma. Siksi on hyvä, jos kaikki eivät lisäänny.

        No, sinut on opetettu ajattelemaan tietyllä tavalla. Älykkäänä ihmisenä pystyt kyllä myös kyseenalaistamaan asioita ja muuttamaan ajatteluasi.


      • Ajattele itse

        Ei tuo tarkoita sitä, että jokaisen tulee saada lapsia. Onhan Jumala luonut myös naisia ja miehiä, jotka eivät voi lapsia saada. Ylikansoitus on maailmassa suurin ongelma. Siksi on hyvä, jos kaikki eivät lisäänny.

        No, sinut on opetettu ajattelemaan tietyllä tavalla. Älykkäänä ihmisenä pystyt kyllä myös kyseenalaistamaan asioita ja muuttamaan ajatteluasi.


    • Arvostan heitä

      Kiitos tästä tiedosta. Nyt tiedän että nämä yritykset ovat eettisesti ja moraalisesti avoimia ja oikeudenmukaisia. Kiitos Jumalalle siitä, että Hän auttaa meitä ymmärtämään tahtonsa: pyrkimyksen tasa-arvoon ja ihmisarvon kunnioittamiseen. Jumala näitä yrityksiä ja niiden henkilökuntia siunatkoon!

    • Tyhjäähokemista

      Mihin tuota "Jumalla siunatkoon " lausetta tarvitaan? Eihän Jumalla voi komentamaan siunaamaan jotain mitä Hän Sanansa mukaan ei siunaa. Ihmisen siunaamiset vastoin Sanaan ilmoitusta ovat tyhjän hokemista.

      Jeeusuksen Kristuksen seuraajaa kehoitetaan elämään " ei lihan, vaan Hengen mukaan " ( Hengessä)

      Gal."... Minä sanon: vaeltakaa Hengessä, niin ette lihan himoa täytä. Sillä liha himoitsee Henkeä vastaan, ja Henki lihaa vastaan; nämä ovat nimittäin toisiansa vastaan, niin että te ette tee sitä, mitä tahdotte. Mutta jos te olette Hengen kuljetettavina, niin ette ole lain alla. Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, . kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa. Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen. Sellaista vastaan ei ole laki. Ja ne, jotka ovat Kristuksen Jeesuksen omat, ovat ristiinnaulinneet lihansa himoineen ja haluineen. Jos me Hengessä elämme, niin myös Hengessä vaeltakaamme..."

      • Kleinde

        Jumalaa ei voi komentaa, mutta Häneltä voi pyytää siunausta.

        Homoseksuaali pariskunta saattaa elää hengen mukaan, ei lihan. He voivat olla uskossa ja rakastaa toisiaan.


    • Tyhjäähokemista

      >>>>>>>>>>>>>Jumalaa ei voi komentaa, mutta Häneltä voi pyytää siunausta.

      Homoseksuaali pariskunta saattaa elää hengen mukaan, ei lihan. He voivat olla uskossa ja rakastaa toisiaan.

    • Klikjaenter

      "Microsoft":in, ja "Apple":n johto portassa on tuotu median uutisoinnin mukaan julki myötä suhtautumista "homo seksualismiin" ja "homoliittoihin".

      Mitenkähän muslimi maissa suhtaudutaan asiaan? Niissäkin maissa on tietotekniikkaa.


      Nouseekohan "Linux" käyttöjärjestelmän käyttäjien määrä tulevaisuudessa ?
      Linux on vapaa lähdekoodin ohjelmisto , ja mm. sen yksi versio ilmainen "Ubuntu" on aivan käyttökelpoinen . Eipä juuri virus ongemia , eikä torjunta ohjelmien ostamista. Ei kallita ohjelmisto lisenssejä. Ei välttämättä tarvitse "teho tietokonetta", toimii vanhoissaakin "heikko tehoisissa " koneissa, ei vie paljoa asennustilaa.

      http://www.ubuntu-fi.org/
      ".."..Mikä Ubuntu on? Ubuntu on helppokäyttöinen, suomenkielinen, turvallinen ja ilmainen Linux-käyttöjärjestelmä.
      Ubuntu sisältää kaikki peruskäyttöön tarvittavat ohjelmat, kuten tekstinkäsittelyn, taulukkolaskennan, nettiselaimen, pikaviestimen ja paljon muuta.
      Lisäksi Ubuntun sovellusvalikoima tarjoaa yli 20 000 helposti asennettavaa ohjelmapakettia..."

    • KTS (Ei kirj.)

      No alkoiko se teillä se suomi24:n boikotti? Ei siltä näytä.

      :D

    • homosteleva suomi

      Finnmatkat, Scandic, Veikkausliiga, Tiketti, Sonera, DNA, Elisa..

      Operaattorien suhteen menee aika hankalaksi..

      mutta ainakin Ben & Jerry's tippui ostoskorista pois. Sekin hyöty siitä, että tulee suosittua niiden sijasta enemmän nyt kotimaisempia tuotteita

    • juurinyt

      JUURI NYT MENOSSA!

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014112718872724_uu.shtml

      "..IL seuraa livenä: Eduskunta ruotii tasa-arvoista avioliittolakia......
      Eduskunta aloittaa tasa-arvoisen avioliittolain käsittelyn kello viideltä. Iltalehti välittää keskustelun suorana lähetyksenä. Videolähetys ei valitettavasti toimi mobiililaitteissa..."

    • Katsokuuntele
    • kertokaa

      Miten voin boikotoida Lääkäriliittoa?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe