Milloin sitä on tyytyväinen.....ei varmaan koskaan ?

Elämän koulut

Olenpa pyörinyt työttömänä jo jonniin aikaa, työt kestää....ennenkuin loppuu aina...ainakin minulla...ei kun koulutukseen...mihin helevetin koulutukseen....on jo 4 kpl perustutkintoja, eikä ole sen viisaampi ja työtön taas !
Ja kyllä tämä nykymaailman meno on jo kyllästyttänyt jo tovin...ensin on töitä, ettei kerkee kotonaan käymään.....sitten juuttuu kotiin, kun ei ole varaa liikkua mihinkään!
No jospa sitä vielä tekemistä löytyy, ettei tarvii mennä sillan alle ja se on paska puhetta, että työtä tekevälle löytyy.....no jos käy töissä, vaikka KELAN korvauksilla elää paremmin kun töissä käyvä, tosin KELAN korvauksille en ole VIELÄ tipahtanut....mutta sekin on edessä katsokaahan PORVARIT tähän on tultu....RIKKAAT RIKASTUU ja KÖYHÄT KÖYHTYY.
Nostetaan tupakkaveroa ja lasketaan sen tuotto etukäteen ja alkoholivero ja lasketaan sen tuotto myös etukäteen..TOSIN LOPETIN TUPAKANPOLTON ja VÄHENSIN ALKOHOLIN KÄYTTÖÄ kun jäin työttömäksi...ainakaan minulta noita veroja ei kerry, pitäisköhän noita rikkaita verottaa oikein kunnolla, NO EIPÄHÄN KANNATA, ne siirtää omaisuutensa ulkomaille, no rokotetaan sitten työttömiä....no joo sitä ollaan sitten työttömiä, kun ei ole varaa pitää edes kulkuneuvoa, millä kulkee sinne töihin.......tästä ei ole sitten ulospääsyä !?!

10

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • köyhät kyykkyyn

      tosi on sama vika rahikaisella

    • ex kni

      Ei muuta kun pakkaa kamat kassiin ja muuta kehäkolmosen liepeille, niin ei tarvitse ainakaan työttömänä olla ja miettiä muita korvauksia..

    • Elämän koulut

      Olin aikoinaan n. 20 vuotta, en ihan kehäkolmosen liepeillä, mutta n. 300-400 km:n päästä täältä, kehäkolmosen liepeille en muuta koskaan, en tykkää seudusta, mutta Kuopiota ole ajatellut, jos tämä ei tästä ratkea ensi vuoden puolella.

    • Hai,lois(tava) elämä

      hommaa ittelles pussihousut, mora, pulisonget ja ala manneksi, niin ei ainakaan työt huoleta.

      • Elämän koulut

        No jos ei kumminkaan...... ):


      • Elämän Koulut
        Elämän koulut kirjoitti:

        No jos ei kumminkaan...... ):

        Eihän nykyajan moralla saa edes haavaa käteensä ;)


    • Elämän koulut

      Katselin äsken uusintana Pohjolan patruunat paasasi tv:ssä työasioista, tosin aika työjohtoista propakandaa sieltä tuli.....miksi ihmisten on muututtava työelämässä, minua esim. ei kiinosta pätkätyö....minua ei kiinosta käydä töissä, jos sen saman saa tekemättä mitään, minua ei kiinnosta ohjata robottia joka tekee sen, minkä ihminen teki ennen tai muuta joka liittyy koneen ohjaamiseen, ihminen valvoo vain, että kone tekee työn.....TYLSÄÄ !
      Olen kouluttautunut monellekin alalle, tosin monet alat on kilpailuttanut itsensä pihalle, ottavat kouluttamattomia töihin, vaikka työttömänä olisi tutkinnonkin tehneitä, varmaan joutuvat maksamaan liikaa sille koulutetulle, kävin minä n. kuukausi sitten yhdessä vuokrafirmassa juttelemassa sain työtarjouksen te-toimistolta lumitöihin...menin vuokrafirmaan, siellä kysyivät heti, että oletko varma, että olet tulossa tänne töihin, sinulle maksetaan vain, jos lunta sataa, sanoin, että te-toimisto minua ajeli hakemaan edes jotain.
      No jutelteltiin taas muista vapaista työpaikoista...kunnes taas alkoi sama laulu...ootko varma, että olet tulossa tänne töihin, otin yhteyttä te-toimistoon...tietenkään siellä ei kukaan vastannut, kunnes soitti, kerroin, että vuokrafirma ei ollut oikein innokas...no se työtarjous poistettiin te-toimiston teki sen, kun eihän niitä itse voi tehdä.
      No nyt olen yrittänyt yhden kerran jo sellaiselle alalle, jota en koskaan ole tehnyt, pelkällä palikkatestillä pääsee kouluttautumaan perustutkintoon valmistavaan ammattiin ja töitä saa kuulema heti, kun valmistuu.....näkis vaan....no kohta yritän toisen kerran, kun jäin varasijalle eka kerralla.....en usko vieläkään, että tämäkään menee putkeen, mutta kai se on tehtävä sitä mitä saa, sitähän minä olen tehnyt koko ikäni.....hyppinyt ammatista toiseen ja kyllästynyt vuoden päästä koko hommaan ja taas mennään uuteen ammattiin...tämä elämä taitaa olla pelkästään opiskelua minun kannalta ajateltuna.

      Sekin vielä, yleensä kun ihminen jää työttömäksi, olen luullut, että nyt se alkaa alkoholi maistua ja tupakkaa menee toppakaupalla....mutta kävikin toisin, lopetin tupakan polton ja alkoholia otan muutaman naukun perjantaina, kun käyn saunassa ja se naukku on muutama olut.

    • Elämän koulut

      Sitä minä vaan, että olen tehnyt eniten töitä sellaisella alalla, josta minulla ei ole tutkintoa,muutamia ammatteja opiskelin perustutkintopapereihin saakka, mutta kokemus puuttuu, sanottiin joka haastattelussa, mutta kun tutkiva journalisti olenkin, olen huomannut, että ei heillä suurimmalla osalla ole mitään tutkintoa, jotka työskentelee niillä aloilla, minne minä yritin tutkintopapereiden kanssa.

      Nyt kun pitäisi sitten taas lähteä muulle alalle, koska työllistyminen sille alalle on huonoa, jossa minä olen ollut työssä ja iän myötä tullut terveydellisiä ongelmia ja ala on muuttunut liikaa pois minun mukavuusalueeltani, sillä jos minä en viihdy työssäni, turha on enää pyristellä.

      Kyllä minä en noita kaikkia tutkintoon asti meneviä ammatteja oikein arvosta, siinä meni minultakin 3 vuotta ihan hukkaan...saa nähdä nyt...sanovat että varmana saa töitä, no pitäisi ensin päästä opiskelemaan sitä, sen elämä näyttää miten siinä käy.....!?!

    • Elämän koulut

      Pitäisköhän varsinkin aikuiskoulutuksen koulutuksia vähän miettiä uudestaan, opettajat pätevöitymään....viimeiset kaksi koulukset mitkä kävin, oppilaat opetti opettajaa...jotain hämärää jutussa oli viimeksikin, opettaja tuli opettamaan, koska oli lomautettuna työnjohtotehtävistä omasta työstään ja voin sanoa, että opettamisesta hän ei tiennyt yhtään mitään ja sitten vielä lopetti opettamisen kesken koulutuksen ja lähti töihin, ei siinä KAO menettänyt yhtään mitään opettamisesta hän ei ymmärtänyt tuon taivaallista.

    • Elämän koulut

      Ihanne olisi, jos työ olisi sama,kun harrastus, mutta kun vanhemmiten harrastuksetkin vähenee, ammattilaisurheilijaa minusta ei enää tule.....sitä pitää miettiä vielä, ennenkuin eläleikä tulee vastaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1822
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1469
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1160
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      266
      948
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      932
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      818
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe