Omituista jankutusta jouluvaloista

vammalafani

Kummallinen muoti-ilmiö tämä vammalan jouluvalojen parjaaminen. Jos lukisi pelkät mielipiteet valoja näkemättä, niitä voisi kuvitella oikeesti aika karmeiksi. Mutta kun ne valot nyt vaan näyttää ihan hyviltä, miten tahansa niitä zuumailee. Hyvät värit, ei turhaa välkyttelyä, sopivalla katselukorkeudella, talviset aiheet. Missä ihmeessä on vika? Minun päässänikö? Se on tosin omituista, että osa valoista on joskus pimeenä, mutta se ei ole itsessään niiden valojen syy vaan kaupungin. Samoin keltaiset koristekiekurat sais olla kirkkaammat. Vihreevalkoset on toimivimmat.

12

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mahtavaa

      Upeeta.

    • fact o lib

      Ihan pasket valot. 40% valoista on jo sammunut. Maksoivat hulppeat 70 000 ja huittisten parin kymmenen tonnin valot ovat tuhat kertaa nätimmät. Aja keskikadun läpi ja nä että nämä kiinalaiset halpavalot olivat oikeasti kusetus.

      • Jorma Pitkä

        Ei niitä ole kiinassa tehty.

        Mainosvalot ja jouluvalot laadukkaasti Sastamalasta

        Porox Oy toteutti Sastamalan persoonalliset jouluvalot. Jouluvaloista tehtiin kestävät ja ekologiset sekä ennen kaikkea Sastamalan näköiset.


    • JoukoLyhyt

      Kyllä ne avuttomat ovat ja todella persoonalliset! Eivät siis mitenkään näyttävän näköiset? Sitäkö täällä Sastamalassa halutaan? Vaatimattomuuden esittelyä itselle ja vieraileville turisteille? Jos ovat teknisesti kestävät, niin se asia on ok, mutta visuaalisesta suunnittelusta ei olisi kannattanut maksaa juuri mitään? Oppilastyönä tuollaisia suunitellaan Satakuntalaisessa taidekoulussa, minimikustannuksin! Oikesti siis, kuka voi rehellisellä mielellä sanoa että Sastamalan Vammalan jouluvalot ovat kauniit ja täydentävät somasti kaupungin pääkatua joulunaikaan? Ei varmasti kukaan, joka on rehellinen itselleen tai kanssaihmisilleen. Vammaskosken sillan jouluvalot sentään ovat ok!

    • Jorma Lyhty

      Hävettää jos Sastamalan laatu on noin huonoa, todella moni valo rikki.
      Vammaskosken sillan valot on parasta mitä jouluvaloihin tulee .Mikä ihmeen valopleksi, johon on kaiverrettu jotain lumihiutaleen osia.
      Pitää mennä Tampereelle katsomaan oikeita jouluvaloja.
      Eri väriset kiemurat pleksin sivuilla on todella ruma yhdistelmä.
      Onko kyseessä jokin Roomalainen saviruukku jossa on kahvat.
      Värit kyllä näkyy, mutta todella sopimattomat.
      Veikkaan kyseessä olevan jonkin 5 - vuotiaan suunnitelama, joka on koulusta päätetty toteuttaa. luultavasti suunnitelma oli ilmainen.

    • vammalafani

      Valosarja on aika komea kun vaikka virastotalolta katsoo sairaalan suuntaan. Just nuo vihreät toimivat parhaiten. Paljonkohan käsityönä tehtyjen valojen muuten sitten pitäisi maksaa? Pleksejähän on Sastamalassa aika iso määrä. Mielestäni ne ovat todella talviset ja tekevät etenkin pääkadusta varsin tyylikkään. Ihan ihmeellistä mollaamista mielestäni. Veikkaan että suurin ongelma on se, että ympärillä oleva maisema ei kaikessa lumettomuudessa ole tarpeeksi talvinen, vesikeli saa jouluvalonkin näyttämään ankealta. Kyllä Sastamala tai Vammala on ihan tyylikäs kaupunki, eikä nämä valot sitä todellakaan pahenna. Päinvastoin!

    • dddddddddddddddddddd

      Ne ovat TODELLA p a s k a t valot. Ne on tehnyt joku täysin muotokieltä ymmärtämätön. Erittäin särmikkäät ja kulmikkaat perusvalot, kun ne ei riittäneet niihin lisättiin tuollaisia rubensmaisia muhkean muodokkaita kiehkurakuvioita, jotka eivät sovi yhteen alkuunkaan. Suunnittelijan taiteellinen silmä on p e r s s i l m ä.

      • Pääasiahan on, ettei uskovaisten tarvitse kulkea kavioeläintä imitoivan valokuvaelman alta töihin, perkeleeksi kun sen mielsi yksikin mielensäpahoittaja. Ja kas, puhdistava tuli hoiti paholaisen merkit savuna ilmaan. Nyt kelpaa töihin körötellä kun ei enää kaviot takaraivoa töki.....
        Koskahan hampaisiin joutuu se pukki, se siinä finanssiyrityksen edessä, se joka metallisenakin taikoo joka kesä tupon ruohoa suuhunsa! Pois se on karkoitettava, ennenkuin omaan mieleen tulee jotakin mustaa.....


    • dddddddddddddddddddd

      Ne oli tarkoituksella poltettu, S a a t a n a l l i n e n pukki roviolla, kuten noidat ennen. Uskovaiset asialla.

    • Aattona pimeät valot

      Ajoin jouluaattona klo 15.00 Vammalan puistokadun päästä päähän. Ilma oli tuiskuinen ja pimeä jo tuohon aikaan.

      Mutta ei ollut valon valoa päällä koko matkalla. Koko hienot jouluvalot täysin pimeänä, jopa jouluaattona. Huittisissa kyllä oli lampuissa valoakin, mutta ei ollut meillä.

      Kuka hitto noiden valojen päällä olosta oikein päättää? Päättääkö Kaupunki vaiko Kauppiasyhdistys?? Pitäisihän noin kalliisiin valoihin olla varaa ostaa muutama kilowattitunti sähköäkin, että edes joukuaattona on varaa pitää päällä.

    • JoukoLyhyt

      Kävin eilen Nokialla, Cittarissa ja muutenkin oli asiaa sinne. Pirkkalaistorilla oli kiva lauantai-illansuutunnelma ja ne Välikadun komeat jouluvalot! Käykääpä muutkin katsomassa miten naapurikaupungissamme on varaa poltella oikeita lamppuja jouluvaloissaan! Varmaan varakasta väkeä Nokialla veronmaksajina, tai ainakin osaavat arvostaa oman kuntansa miljöötä ja sen näyttävyyttä Joulun aikaan! Toista se on Sastalamassa (juuri niin, luit oikein)? Suurmaatilojen omistajat ja viljelijät ynnä muut yhteisöverojen maksajat valittavat vuodesta toiseen mukamas suuresta verotuksestaan ja istuvat samaan aikaan kunnanvaltuustossa polkemassa kaikkia yhteiskunnan kustannuksia alaspäin, samalla palvelujen kärsiessä huomattavasti naapurikaupunkeihin nähden? Ja kuitenkin yksittäiset ansiotuloiset palkansaajat ovat sen suurimman verokertymän kaupunkiin tuottava ryhmä, joka sotkee polkupyörillään Jouluaattoaamun lumituiskussa, onnettomien ledivalojen loisteessa läpi kaupungin keskustan auraamattomia katuja pitkin kohdenRoismalan hautuumaata läheisiensä haudoille kynttilänvientiin! Ei käy kateeksi, siis meitä, nokialaisten tai huittislaisten?

    • älä lässytä

      Hinta niissä oli ihan järkyttävä ja nyt niistä on jo noin 30 prosenttia rikki. Eli valituksen aihetta todellakin on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1666
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1379
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      68
      842
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      186
      732
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe