AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

S-TSH

5 Vastausta 1 599 Lukukertaa
Millanen arvo on S-TSH 0,51??

Normaalin rajoissa on

Taitaa olla raja 0,3. Mutta jos ei olo ole hyvä, niin kannattaa miettiä, missä vika. Onko lääkitystä?

normaali

S-TSH:n pitäisi olla välillä 0,4-4,5. Jos menee yli, viittaa vajaatoimintaan, jos taas alle ylitoimintaan, tietääkseni. eli ihan normaali siis sulla.

Kuinkahan kauan

joudutaan vielä noitten vanhojen arvojen (TSH 0,4-4,5) kanssa tuljaamaan? :( , kun uudet tulevat olemaan 0,3 - 2,5. Pelkkiin verikokeisiin ei saa koskaan sokeasti luottaa, pitää katsoa / kuunnella sitä ihmistäkin.

Terkuin Kylmis

ohutneula..

Mitenkä se ohutneulanäyte otetaan ja pitääkö siihen olla erikoislääkäri? Kestääkö tuloksen saaminen kauan?

näin tehdään

Ohutneulanäytteen ottaa erikoislääkäri, ei terveyskeskuslääkäri. Siinä makaat selälläsi pöydällä ja lääkäri ottaa sen ohuella neulalla, ei satu ollenkaan.Liikkua ei saa.
Tulokset kestävät noin. 1½ viikkoa.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Facebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta