Hometalot

sutta ja sekundaa

Virolaisten rakentamat hometalot uhkaat suomalaisten terveyttä. Asialle pitäisi tehdä jotain ettei kansanterveys huonone entisestään.

17

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helsinki=kakka

      Ei -60 ja -70 luvuilla ollut paljoa Virolaisia rakentajia. Hometalot on juuri tuolta ajalta. Sinulla on kakka aiheuttanut homeongelman korviesi välissä. Hosuissasi on myös kakkaa ja haiset pahalle.

      • touho

        vantaalla tehtiin uusia opiskelija asuntoja kun katsoi villoitukseen vettä oli päässyt lasivilloihin eikä se sieltä pois millään pääse


      • touho

        takuulla homeessa


    • Heh he he

      Lasnamäki ja Mustamäki on suomalaisten tekemiä ja ne on järkyttävässä kunnossa. Alunperinkin suomalaiset siellä vaan ryyppäs ja kännissä olivat työmaalla. Eivät valvoneet yhtään työmaata ja vartijat vei niin paljon kun kehtasivat ja suomalaiset kävi kauppaa: tuokaa viinaa ja naisia niin saatte rakennustarvikkeita. Jep jep. Dokumenttifilmi löytyy Ylen Elävästä Arkistosta, mene katsoon.

      • Veromies67

        Höpö höpö. Musta- ja Lasnamäen rakentamisessa suomalaisilla ei ollut osaa ei arpaa. Viruhotellin ja vissiin Olympiankin kävivät kasaamassa. Mustamäellä oli vain rakentajien punkkauspaikat. Ja joo, siellä käytiin varmasti pimeää kauppaa naisista ja viinasta Varmaan tänäkin päivänä.

        Jos ja kun nuo betonilähiöt ovat järkyttävässä kunnossa, on se sattumoisin ihan paikallisten ansiota. Ei niin että ei täälläkin rakenneta kotimaisten voimin (myös etelänaapurivahvistuksin) täyttä paskaa paikka paikoin.

        BTW tällainen Mustamäkidokkari löytyy Yle Areenasta, ei tainnut olla ihan se mitä hait? Hattua kyllä saa nostaa nuille vapaaehtoisille naisauttajille.

        http://areena.yle.fi/tv/1955307


    • Aivari.

      Otsikko kiteyttää hyvin virolaisen työn tuloksen. Tehdään ilman minkäänlaista työmoraalia sekundaa, joka peitetään taitavasti maalin, ym. alle.

      Virolainen työmoraali juontaa pitkälti juurensa Neuvostoliitosta, millä voidaan selittää osa virolaisesta mentaliteetista ja siihen liittyvistä lieveilmiöistä.

      • Olet kommari ite

        Sieltä neukkulasta se suomalainen kommarimeininki työpaikoilla juontaa, sinunkin oma tyylisi. Yrittäjäksi sinusta ei ole :D


    • esapekka59

      Vittuako valitat siinä!! Voit ostaa rakennus palveluita suomalaisilta... me ollaan suomessa ja eussa ja kaikki voivat ostaa palveluita ihan mistä vaan

      • Aivari

        Virolaiset halpa-apumiehet on vallanneet jo kaikki suomalaisetkin rakennusfirmat. Oikeita ammattimiehiä on nykyään hyvin vaikea saada Suomessa. Pyydät urakan suomalaiselta firmalta, niin paikalle tulee vanhalla Bemarilla kolme ammattitaidotonta virolaismiestä ja jos annat niiden touhuta, syy on oma. Kerran peruin urakan vastaavassa tilanteessa. Esapekka 59:n oikea nimi on todennäköisesti Raivo-Aivar, tai jotain vastaavaa.


      • esapekka59
        Aivari kirjoitti:

        Virolaiset halpa-apumiehet on vallanneet jo kaikki suomalaisetkin rakennusfirmat. Oikeita ammattimiehiä on nykyään hyvin vaikea saada Suomessa. Pyydät urakan suomalaiselta firmalta, niin paikalle tulee vanhalla Bemarilla kolme ammattitaidotonta virolaismiestä ja jos annat niiden touhuta, syy on oma. Kerran peruin urakan vastaavassa tilanteessa. Esapekka 59:n oikea nimi on todennäköisesti Raivo-Aivar, tai jotain vastaavaa.

        Kyllä mä oon ihan kuule suomalainen esa pekka!! Sulla vitun aivari ei ole varaa käyttää suomalaisia rakennusmiehiä!!


    • hometalo

      Ostin 6 vuotta sitten ihan Suomalaisen rakennusfirman rakentama omakotitalon.
      Honka-Rakenteen hirsitalo ja Suomalaisen rak.firman pystyttävä.
      Hintakin oli tietysti hyvästä kotimaisesta talosta…..
      Mutta… miten kävi. Katto vuosi vettä ja soitettiin myyjällä joka oli talon rakentanut itselleen, aina sama vastaus. Kiire, kiire, kyllä minä tulen….
      Kunnes yhtenä aamuna… sisäkatto romahti alas koolinkeineen.
      Koko katto homeessa, kiinnitys aivan perseestä, villat laitettu miten sattuu ja kosteussulku puuttui kokonaan……
      Tulihan rakennuttaja BCM-Rakennuksesta katsomaan ja löy pudonneen osan sisäkatosta takaisin. Näki toki että kaikkialla sisäkatto pudonnut alas ja tarkisti myös ulkokaton.
      Ilmoitti suullisesti ettei osalliistu korjauskuluihin.
      Pakko oli korjata heti, koska talossa oli vaarallista asua, makuuhuoneen katto tippui alas kun kattolistat otettiin pois, keittiön katto oli myös jo 30 cm. tippunut ja pysyi kattolistojen avulla paikallaan.
      Kun katto avattiin selvisi tietysti miksi sähkölaskut aivan huikeat, mistä astma sekä atooppinen iho tullut.
      Asianajajaan jouduttiin menemään.
      Tehtiin korjaus kesällä ja samalla asuttiin talossa ettei kustannuksia tulisi enempi kuin mitä korjaus maksaa.
      Vaikka oli aikaa mennyt alta 5 vuotta, niin oikeus katsoi että koska korjaustyöt aloitettu ennenkuin myyjä (rakennusfirman omistaja) oli ehtinyt etsiä itselleen asiamiehen ja tulla hänen kansaan tarkistamaan niin meidän insinööritoimiston asiamies, korjausfirma eikä se että katto tippui riittänyt.
      Olisi pitänyt odottaa seuraavaan kesään remontin kanssa, muuttaa johonkin vuokralle siksi aikaa……
      Hometalon korjaus sekä asianajokulut jouduttiiin itse maksamaan.
      Se siis HYVISTÄ KOTIMAISISTA rakennusliikkeistä!

    • pitkäs

      Homerakentaminen on Eduskunnan suojeluksessa. Siellä tehdään lait valvonnasta ja vastuusta, asuntojen terveellisyydestäkin.
      Rakentamisen valvontaan ei sitten olekaan myönnetty kuin nimellisesti varoja.
      Menettely tulee edeskunnan voimasuhteista. Kuka haluaa hometalot? Vai joka puolueko ne haluaa? Eivät ole asiasta messunneet. Ja hiljaisuus tulee jatkumaan, voi heitä. Ja kukas ne edustajat valitsi, kuka vaalikojuissa kävi vaatimassa parempaa?

      Lapsiperheistä ollaan huolissaan, vaan ei elettäkään pelastaa heitä homeloukoista. Peli on 200- naamaista - vähintään.

      Rakennuksella pitää olla paikalla viihtyvä laajoin valtuuksin varustettu päätoiminen valvoja. Suunnittelu ym. hutiloinnista ensimmäiseksi raippoja ja pöhköilyn jatkuessa kovempaa kuria valvojan päätöksellä heti.
      Nykyisellä vetkutuksella kaikki tekee miten tahtoo.

    • Onnekasorm

      Suomalaiset kehittivät maahansa hajauta ja ulkoista rakentamissysteemin, jossa kukaan ei ole vastuussa mistään. Suomalaiset virolaistenkin töitä "valvovat", ovat ne työt virolaisilta tilanneetkin.
      Töitä riittääkin rakennuksen käyttöiän jäädessä koekäytön asteelle., vaikka rakennuksen tulisi kestää ilman isompia korjauksia 200 vuotta.

      Varat ja terveys menee: http://www.aluesanomat.fi/uutiset.php?id=181
      Ei suomalaisten talouslama hellitä.

    • näilläeväin

      Suomalainen tekee talon ihan päin persettä ja siirtää vastuun pääurakoitsijalle. Ihan turha syyllistää ketään kun itse on täysi paska.

    • Hankmo

      Kahdeksankymmenluvulla Vaaralassa korjattiin entisiä Fazerilan taloja. Sielläkin seinänfyllit makasivat sateessa ja seiniin ne aiottiin lyödä, onneksi asukkaat huomasivat ja nostivat metakan. Ei ole rakentamisessa enää ammattiylpeyttä tai -taitoa, tehdään halvalla ja korjataan kalliilla myöhemmin.

    • näitäkinonnähty

      Vain mielenvikainen ostaa Suomessa asunnon uudesta talosta. Rakennusvirheitä ja jo valmiiksi väärin suunniteltuja rakenteita on kaikkialla. Periaatteessa asiasta voi syyttää lepsua valvontaa ja rahanahneita rakennusyrityksiä. Virolainen rakennusmies ei alunperinkään ole ollut luotettava tai tunnollinen, mutta olematon valvonta, surkea palkkaus ja käsky tehdä työ nopeasti vie häneltä lopunkin yrittämisenhalun. Hommat hoidetaan välinpitämättömästi ja vailla mitään omaatunnontuskia. Märän päälle vedellään kerroksia koska on käsketty. Virolaista ei kiinnosta muutenkaan koska työnantaja on ensiviikolla aivan toinen, jos työnantajaa edes on. Liika takertuminen yksityiskohtiin vie työt tai sitten muutama heppu saattaa tulla juttusille. Helsingissä kyhätään Jätkäsaaressa ja Kalasatamassa järkyttäviä homepommeja.

    • Anonyymi

      "Virolaisten rakentamat hometalto uhkaat suomalaisten terveyttä"? Kirjotuksestasi päätellen äidinkielesi ei ole suomi. Nyt jäit kiinni Venäjän trolli! Älä yhtään yritä pilata suomalaisten ja eestiläisten hyvii välei

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe