AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / ravintola-alan palkkataulukot

ravintola-alan palkkataulukot

7 Vastausta 35 893 Lukukertaa
Mistä löytäisin ravintola-alan palkkataulukot? PAM:in sivuilla näytti olevan palkkataulukoita vaikka mistä, mutta ei ravintola-altalta. Liitosta saa varmasti ko. tiedot, mutta josko netissä olisi joku sivusto? En löytänyt Googlen avulla enkä muutenkaan.

Mitä haluat tietää

kuulun liittoon ja kirjat on kotona?

Kyllä löytyy

majoitus- ja ravitsemisalan eli maran palkkataulukot. Dokumentista 4 tarkalleen ottaen.

Osoitteeksi www.pam.fi, sivun vasemmasta alalaidasta "jäsensivuille", tämän jälkeen löytyy ilman mitään kirjautumisia kaiken kansan nähtäville "palkkataulukot". Jo alkaa tietoa löytymään niin kaupan-, ravintola-alan kuin hyvin monen muunkin palvelualan tunti- ja kuukausipalkkatiedot. Ilta- ym. lisätkin löytyvät, kuntien kalleusluokitus jne. Huomatkaa, että myös vanhentunutta tietoa on vielä jäljellä, eli vuoden 2004 palkkataulukkoja. Ajankohtaisetkin toki löytyvät. Nyt ei tarvitse enää täällä kysellä eikä ihmetellä, minkälaista palkkaa kuuluisi työehtosopimuksen mukaan saada. Asian kun voi tarkistaa ihan itsekin.

Joo, sorry,...

...siellä ne ovat, huolimattomasti selasin eka kerran vain otsikot läpi ja mara ei sanonut mitään, mutta nyt sanoo ja kaikki ok. Thanks!

Hanki

Hanki työehtosopimus, koska siellä on tarkemmin määritelty muita työsuhteeseen liittyviä työntekijän etuja kuten lomapäivien kertyminen, ylityökorvaukset jne.

Jos työpaikallasi ei ole voimassaolevaa työehtosopimusta nähtävänä ja vapaasti luettavana, pyydä se työnantajaltasi, tai jos et sitä saa, niin mene ostamaan se liiton paikallistoimistosta.

Oltava nähtävissä

Suomen lain nojalla työehtosopimuksen on oltava työntekijän nähtävissä työpaikalla. Niinkuin työsuojelumääräystenkin ja muiden työntekijän turvaa määrittelevien asiapapereiden. Jos sitä ei työnantajallasi ole, nykäise työpaikkasi työsuojeluvaltuutettua hihasta. Äärimmäisessä tilanteessa soitto liittoon on paikallaan.

palkat vuodelta 2007

kyseessä on vain minimipalkat
tsekkaa esim viisitahtea niin löytyy EK:n palkkatilastot
 /   /  /  / ravintola-alan palkkataulukot

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta