AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Topfield päivitys?

Topfield päivitys?

13 Vastausta 48 333 Lukukertaa
Yritän päivittää Topfield 5100PVRc kaapelimallin. Olen hakenut netistä jo .tfd päivitystiedoston + päivityksen hoitavan ohjelman. Ongelmana on se, että kun päivitysken pitäisi alkaa, ei läppäri tunnista digiboksia, on liitettynä USB-väylään. Ohjeessa käsketään vain hakea USB-päivitys MS:n sivuilta, ei paljoo auta se tieto, pitäisi vähän tarkemmin tietää mitä hakea.

Neuvoja?

Kai asensit?

Kai asensit tarvittavat ajurit jotta kone ymmärttää Tobbya?

juuri siitä kyse

Eli sitä juuri kysyn. Eli läppäri ei tunnista USB-väylään asennettua Topfieldin boksia, ohjeessa käsketään vain hakea ajurit MS:n sivuilta, mutta ohjattu asennus ei ainakaan hae yhtään mitään vaikka kone liitetty nettiin. Eli ei löydä netistä sopivia ajureita? Yritin hakea MS:n sivuilta, mutta hauilla ei tullut mitään aiheeseen liittyviä päivityksiä.

Ja ohjeessa lukee tosiaan vain, että "jos kone ei tunnista boksia, hae MS:n sivuilta USB-päivitys". Siinäpä vasta loistavat ohjeet:)

Ei muuten löytynyt sitä päivityksen boksille siirtävää ohjelmistoakaan Topfieldin sivuilta, vaan löysin linkin dvdplazalta, josta sain ohjelman ja ohjeet.

Ko koneelle oli softina Hagare (mikä lie?) ja päivitysfile (.tfd). Aika hämärät noi Tfieldin sivustot.

Jotakin

Onko sulla asennettu USB ajurit?
Siis kone tunnistaa laitteita USB:n kautta ja ne toimii?

Itselläni Procaster (Tobby)

Niin asennus meni näin hain Altairin netistä purin sen koneelle, tämän jälkeen koneen sammutus ja USB kiinni koneeseen käynistäessä kone sanoo löytäneen uuden laitteen ja pyytää ajureita jne.. sille osoitin sille tuon kansion mihkä Altairin asensin nin kaikki toimi sen jälkeen. Tämä siis ohjelmien siirtoa.

Itse päivitystä en ole tehnyt, koska firmis toimii ongelmitta. Mutta päivityshän tehdään sarjaportin kautta ei USB:n kai sinulla on tämä kytketty?

Lisäystä

Niin siis MS:n sivuilta pitää hakea USB ajurit mikäli ne on vanhat, ei siis Tobbyn ajureita. Nämähän USB ajurit päivittyy automaattisesti mikäli käytät Windowsin update toimintoa. Kai olet käynistänyt Tobbyn kun käynistät koneen?

ajurit

Siis tietenkin yritän tehdä päivityksen USB:n kautta, kun on nopeampi vrt sarjaporttiin ja mulla on USB-kaapeli. Tietokone ei tunnista digiboksia, kyllä muut USB-laitteet toimivat eli se johtuu Topfieldistä. Eikä tuo alkuvuodesta tullut päivitys ole ihan ajan tasalla, pari viikkoa sitten on tullut uusi päivitys ainakin kaapeliversioon, joka mulla siis on.

Altairilla ei ole vielä siirrellyt, ajattelin laittaa ensin noi päivitykset eikä ole ollut tarvetta siirtää dataa boksilta jne.

Eli USB-portit toimivat ok, ei vain tunnista boksia. OS on XP Home. Mutta täytyy varmaan hankkia sarjakaapeli ja tehdä päivitys tällä tavoin. Aika antiikkista touhua..:)

jatko

Ja koko päivitys tehtiin täysin ohjeen mukaan. Eli ensin USB-kaapeli kiinni -> päivitysohjelma päälle ja avataan päivityssofta valmiiksi -> painetaan "download" -> käynnistetään boksi, jolloin pitäisi alkaa päivittämään, mutta ei tunnista koko boksia.... höh.

Laita se usb

Wikikirjastosta ohjeet:

Aina USB-ajurien asennus ei onnistu automaattisesti.

1. Pura Altair-ohjelman paketti temp-kansioon
2. Kopioi TfBulk.inf ja TfBulk.sys -tiedostot -> "\windows\system32\drivers"
3. Koneen boottaus
4. Toppy kiinni koneeseen USB-kaapelilla
5. Toppyyn virta
6. "Löytynyt tekniikkaa, neuvo ajurien sijainti!" -> "\windows\system32\drivers"
7. Altair päälle ja siirtelemään...

Ja siis päivitykseen ei käytetä Altairia, vaan sitä päivityssoftaa. Mut ajurit menee noin.

Oletkohan

Tulipas lukastua tuo päivitys ohje. Läytyy Procaster 5002 verkkokaupan sivuilta.
Oletkos tehnyt näin?

Päivitys ohjelman mukana tuli TfBulk.inf tiedosto, klikkaa oikeeta nappia ja valitse asenna. Tämän jälkeen itselläni tunnisti tuon päivitysohjelman USB kautta.

Lisäystä

Tuossa vielä linkki http://www.verkkokauppa.com/images/files/TFDN_USB(Firmware%20downloading%20tool).zip siinä on selvät ohjeet miten onnistuu USB:n kautta, ja mitä nopeus etuun tulee, niin päivitys tehdään parikertaa vuodessa ja sen ajan minkä olet säheltänyt USB:n kanssa olisit asentanut sarjaportin kautta jo monta päivitystä ;)

Vielä lisäystä

Lisätään vielä, että tuo päivitys ohje on Procasterille mutta eiköhän se samalla viistiin mene.

En itsekkään saanut päivitettyä USB:n kautta sain aikases vain E-06 (Error in system ID. Not compatible firmware with the receiver.)

Siis napsautin download siitä painikkeesta ja sen jälkeen käynistin boksin silloin latas tuon firmfaren ja näytti tuon ilmoituksen.

hmm

joo, siis täh.

Mikä on MS ? Onkohan kyseessä MikkiMouse Software ? Joo siis XP:ssä on varmaan kaikki M$Soft ajurit jo ihan vakkarina.

Yleensä kun USB massamuistin tökkää koneesen MikkiMouse tunnistaa sen. Mutta näin ei käy kun laitan tämän luultavasti Topfieldin tekemään laitteeseen kiinni. Laite tuli Canal++ firmalta.

Että siis jopa joku osaa tehdä tehdä pienempään koneeseen USB massamuisti ajurin mutta ei tämä Topfield näytä tietävän miten homma pelaa.

Että semonen tikopoksi.

Ohjeita Topfieldin omistajalle

Käy osoitteessa:www.fi.wikibooks.org

This wiki does not exist yet. Perhaps you are looking for one of our other projects

Kun yrittää tota sun linkkiäs
 /   /  /  / Topfield päivitys?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta