AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / SUOLISTOHIIVA

SUOLISTOHIIVA

9 Vastausta 15 415 Lukukertaa
Sain tänään kuulla jotta mulla olis aikalailla suolistohiivaa. Hoitoneuvojakin kyllä sain. Oireina mulla on ne tyypilliset vatsan turpoaminen, makean himo. Tahtoisin kuulla teidän muiden kokemuksista, millä te ootte hoitanu kyseistä vaivaa?

Niin...

Mitattiinko alkoholipitoisuus?

Joo

Kiljua vatsa täynnä, kolmea promillee näytti mittari! No ei kai! Ei tästä aina jaksaisi vitsailla, ei oo mikää kiva kun vatsa on kuin turbohiivalla turvotettu ja käytetty! :(

tutulla

sama vaiva ja vaiva taitaa olla aika yleinen.
Hoito on yksinkertainen. Hiivan käymistä ylläpitävät syötävät pois ruokavaliosta eli sokeri ja hiilihydraatit mahdollisimman vähiin. Itse asiassa vähähiilihydraattinen ruoka käyttöön.
Makeanhimoa vähentää kun nappaa suuhun kromitbl.
Tuttava lahtui 15 kg ja hänen olonsa vaihtui väsymyksestä virkeyteen. Oppi samalla terveellisen ruokavalion.

mitä neuvoivat?

Mitä neuvoja antoivat sinulle käynnilläsi?
Millä lailla vaiva tutkittiin/todettiin?

Vielä asiasta

Miehelläni todennäköisesti sama vaiva: Iho kutisee tautisesti, vatsa turpoaa, väsyttää ym.
Nyt ollut syömättä hiivaa reilun kuukauden, viikon ajan ollut pannassa vehnäjauhot ja sokeri myös...
Onko tautiin lääkettä, että saadaan homma kuriin nopeammin kuin ruokavaliolla ?
Tuntuu, että itselläni on alapään hiiva jatkuvasti nykyisin, voiko mies tartuttaa tämän seksin kautta aina minuun uudestaan ??

www.violetlight

http://www.violetlight.fi/Ravinto%20ja%20terveys/hiivasyndrooma.htm
Siinä hyvä osoite mistä saa paljon tietoa.
Näyttää suolistohiiva olevan aika yleinen riesa. Harva tietää oireittensa aiheuttajaa, ja kärsii turhaan. Väsymys ja vatsan turvotus taitaa olla yleisin oire.
Itse saan (totaalisen ruokavaliomuutoksen lisäksi) apua valkosipulista+ muut sipulit mitkä hyvin tappaa hiivaa. Myös vihreä tee, yrtit ja luontaistuotekaupasta saatavat hiivantuhotabetit (dida-merkkiset) auttoivat.
Se on varmaan mahdoton tuhota kokonaan, luulen etten siitä pääse koskaan kokonaan eroon, mutta tuleepahan loppuelämä syötyä terveellisemmin! Kiusallinen riesa. Tsemii sinne!

hiivasta

Tässä vielä lisää infoa:
Ohjelman loppupuolella on tärkeää kohdistaa hoito myös suolen seinämään, sillä ``vuotava suoli`` on hyvin yleinen ongelma hiivasyndrooman yhteydessä. Vuotava suoli tarkoittaa sitä, että suolen seinämä läpäisee ei-toivottuja aineita verenkiertoon, jotka sitten aiheuttavat erilaisia ongelmia, kuten allergiareaktioita, nivelsärkyä ja mielialan vaihteluja. Suolen seinämän hoitoon käytetään tuotteita, jotka ruokkivat siinä olevia soluja, tukien niiden toimintaa.

Hiivadieetin aikana on yleistä, että olotila aluksi huononee, ennenkuin oireet vähitellen häipyvät. Vaikutusta voi minimoida maksaa tukevalla lisäravinteella ja luonnollisesti myös runsas veden käyttö auttaa poistamaan toksiineja elimistöstä.

Hoitamaton hiivasyndrooma saattaa johtaa erilaisiin vakaviin sairauksiin, kuten nivelreuma, allergiat, astma ja vakavat suolistosairaudet. On tutkittu myös autismin, skitsofrenian sekä hyperaktiivisuuden yhteyttä suoliston toimintaan ja todettu, että suolistobakteerien hyvä tasapaino auttaa vähentämään ongelmaan liittyviä oireita.

Hiivasyndrooma on siis fyysinen että psyykkinen ongelma, joten se kannattaa ottaa vakavasti!
Kaikki makea pois ja karamellit tietty ja limsat ja mehut Sitten lacto-ja biofilus tuotteita tilalle. Aikas tylsää mutta jos haluaa oireiden helpottuvan kannattaa kokeilla.
MUNAT MYÖS !!!
 /   /  / SUOLISTOHIIVA
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta