AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Kauramaito

Kauramaito

5 Vastausta 3 642 Lukukertaa
Olen valmistanut itse tehosekoittimella seesamaitoa kuorimattomista seesamin siemenistä ja vedestä ja se on ihan hyvää esim. kaakaossa.

Kauramaito tehdään kaurasta, vedestä ja rypsiöljystä, mutta voiko sitäkin valmistaa itse? En haluaisi ostaa kaupasta kallista valmista tuotetta, jos saisin itse tehtyä halvemmalla.

Alä nyt ihmeessä

maidoksi tuollaista vesikauravelliä joka on terästetty rypsiöljyllä. Maito on maito ja se on varattu terveellisemmille tuotteille. Yleensä sitä saadaan lypsämällä esim. lehmää tai vuohta.

Jep jep

Ja viestisi tarkoitus oli?

kauramaidon keittäminen?

voiko oatmealin kauramaitoa lämmittää kattilassa? vai kärsiikö sen koostumus siitä? miten muut "maidonkorvikkeet": riisi- ja soijamaito, voiko niitäkin lämmittää?

kiitos.

kokeile

Kyllä mun mielestä kasvismaidot kestää kuumentamista ihan niinkuin tavallinen maitokin eli ei kannata antaa kiehua ihan täysiä, kasvismaidotkin kiehuu helposti yli.

Tutkaillen

Soijamaitoa, makeutettua olen keittänyt ja tehnyt lattea. Muutoin soijamaidon kanssa pitää varoa: jos lämäsee liian kuumaan kahviin, eli esim. vesi on keitetty, niin sakkaantuu. Kahvinkeitinhän ei keitä kiehuvaksi, kai 90 asteiseksi.

Laadukas Reilun kaupan kaffe (Simon Levelt esim.) toimii hyvin Alpron makeutetun (lehmänmaitotölkin muotoinen, kylmähyllyssä) kanssa.
 /   /  / Kauramaito

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta