AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Iittalan kulho

Iittalan kulho

6 Vastausta 910 Lukukertaa
Sain joululahjaksi suurehkon Iittalan lasikulhon. Lasi on kirkasta ja kuviollista. Pohjassa on pieniä nupuja ja reunoilla eräänlaisia palkkeja ja viiruja vuorotellen. Kulho on melko korkea. Tarrassa lukee Iittala, Hackman ja Arabia Finland. Arabia Finland tekstin yläpuolella on kruunu.

Olen etsinyt kulhoa netistä, mutten ole löytänyt edes sarjaa johon se kuuluu - en mitään lähellekään saman tapaista. En myöskään tiedä onko kulho peräisin kaupasta, kirpparilta vai lahjan antajan kaapista. Vähän olen sitäkin epäillyt, että josko Iittala-tarra olisi vain liimattu kulhoon vaikkei se oikeasti Iittalaa olekaan.

En pidä koko kulhosta ja ajattelin myydä sen kirpparilla, mutta haluaisin ensin tietää minkä nimiseen sarjaan se kuuluu, minkä arvoinen se on, kuka sen on suunnitellut jne. Onko jollakulla tietoa asiasta?

Iittalakin voisi vähän panostaa siihen, että heidän netisivuilta löytyisi tiedot kaikista heidän tekemistä tuotteista - uusista ja vanhoista.

Ei ollut tämä

Kiitoksia vastauksesta, mutta kyseessä ei ole tämä kulho. Kovasti se kyllä tuota muistuttaa, mutta pohja ei ole noin "mohkurainen" vaan tasaisempi ja reunat kääntyvät enemmän ulospäin. Taitaa olla vähän korkeampikin. Ja lasi on melko ohutta verrattuna kuvassa olevaan kulhoon.

....

Kyllä sieltä iittalan sivuilta löytyy kaikista tuotteista tiedot. Jos nyt ei jotain aivan älyttömän vanhoja oteta huomioon, eli tuotteet jotka eivät ole olleet tuotannossa vuosikymmeniin.

Kuvauksen perusteella itsele tuli heti mieleen ultima thule, niin kuin muutkin ovat ehdotelleet, sen kyllä tunnistaa heti, mutta sanoit, ettei se ole sellainen...

tarra

tarra on todennäköisesti ko.firman tehtaanmyymälän tarra eli osoittaa ostopaikan.
kulhohan voi olla vaikka joku uniikkikappale.
niillähän on ollut aina silloin tällöin nk. uniikkipäivämyyntejä.

Minulla samanalainen

Minulla on siis samanlainen tässä pöydällä vieressä ja tiedän myöskin ettei se ole Ultima Thulea. Itse tykkään sarjasta ja olen ilman tulosta yrittänyt löytää sarjan nimeä netistä. tiedän että mieheni mummilla on kyseisen sarjan jälkiruokakulhoja. Seuraavan kerran kun käyn siellä niin otan asiasta selvää. Itse olen saanut kulhon 8 vuotta sitten.
 /   /  /  / Iittalan kulho

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta