AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / harvinaiset euro kolikot..?

harvinaiset euro kolikot..?

47 Vastausta 36 516 Lukukertaa
Voisko joku kertoa mitkä eurot ovat keräily kpl ja mikä on niiden noin arvo..50cent,1e,2e... ?
Kuviot takana ja vuosiluvut..?

Kattava eurokolikkosivusto

Täältä löytyy runsaasti tietoja eri maiden eurokolikoista, niiden kuvista ja lyöntimääristä:
http://www.kolikot.com/eurokolikot/

Harvinaisia eurokolikoita

Täältä löytyy lista harvinaisimmista:

http://www.kolumbus.fi/mjk/eurot/

Vatikaanin eurokolikoissa taitaa vieläpä lukea "Vaticano" eli helppo tunnistaa, näitä jos tulee vaihtorahana niin voi jo hymyillä! ;-)
mistä löytäisi liettuan euron kolikon arvon?? sain sellaisen nimittäin tänään kaupasta ja ajattelin kysäistä kun en mistään löydä tietoa
Olet saanut liettualaisen euron kolikon??? Aika outoa kun Liettua ei ole edes eurossa mukana vielä! Eikä ainakaan ennen 2013 liity.

Olet saanut väärennöksen joten arvo on 0 euroa.
Juuri tuollaisista kolikoistahan on tapana tulla keräilijöiden keskuudessa haluttua tavaraa ja sitä myötä tulee tod.näk. olemaan hyvissä hinnoissa.
"Juuri tuollaisista kolikoistahan on tapana tulla keräilijöiden keskuudessa haluttua tavaraa"

joo
noitahan voi ostaa kirppikseltä niin kauan homma pyörii kun on innokkaita tyhjästä maksavia.
Väärennöshän se vasta arvokas onkin
väärennöksiä saa jatkuvasti ostaa, miten niissä arvoa on,

eiks niitä saa tilata kiinasta 1000 kpl erissä,
tai ostaa paikanpäältä kappaleittain.
Onko kenellekään tullut vastaan lyöntivirheitä tai leikkausvirheitä?
olen kuullut että harvinaisilla euroilla ei ole enää mitään todellista arvoa, koska niitä harvinaisia, lyöntivirheelisiä, yms painetaan kiinassa aivan riittävästi, kukaan maaliko ei erota aitoa ja kopiota.
väärennetäänhän taulujakin ja silti ostavat...ja kyllä oikean erottaa väärästä...toisakseen esim suomi 2004 menee heti kun laittaa huutonettiin myytäväksi...jos polttaa tupakkia nin 200 euroa katoaa savuna ilmaan kuukaudessa...et saa tuota 200 euroa menemään edes vuodessa kolikoiden keräämiseen...toisakseen toisilla on kaapit täynnä kenkiä...tai kosmetiikkatuotteita niin onko paha jos isäntä kerää muutaman kolikon..
Olen nähnyt 10 markan kolikon, joka on lyöntivirhe. Siinä on etupuoli takana ja takaosa etupuolella.
mulla on tommonen slovakialainen 2 euron kolikko, siinä on niinku vähän ristin tapanen kuvio mut siin on yhen poimun sijasta kaks poimua ja se on vuodelta 2009. mahtaako se olla arvokas?
mä säin kaupasta vaihtorahana tälläsen 20snt kolikon mis lukee eesti isolla ja siinä on jonkunlainen syvennys. onkohan viron maan rajat? onko väärennös vai aito ja kuinka arvokas?
mulla on vuoden 1999 ranskalainen euron kolikko. onkohan minkään arvoinen tietääkö kukaan?
Ai sellanen puu sysyteemi =DD Mää tänään sain kans sellasen ja mietin iha samaa en saanu muuta selville ku et niitä on painettu jotain 300 milj. joten harvinainen ei ainakaa oo
Mul on mailman tyhmin kolikko mitä kellään voi olla! se on niiku paksu risti jonka ylä puolella siin ristis on kiini pöllönpää.... ja sit sil ristillä on huosut... ja sen reunois lukee näin..( KYIIPOE) ja (KIBRIS) ja vuos luku on 2008 ja se on 1 euron kolikko...en usko et se ois väärennös koska sain sen kerran kassalta... onks se harvinainen vai väärennös...se ainakin on tosi jänskän näkönen... o.O
mulla on samanlainen 2 euron kolikko ja mietin kans et onks harvinainen
Sain tänään ihan samanlaisen pöllöpään
Mä oon saanu tämmösen saksassa missä on niinku Jeesus mikä on ristillä ja sillä on 2 jalkaa ja 2 kättä sit se kuva on niinku neliön sisällä sen sisä ja ulkopuolella on R kirjain mahtaako sillä olla mitään arvoa?
se taitaa olla se da vinci- koodi tyyppi( ja sama kolikko mullaki)
uusin mielenkiinto malta 2012 Majority Reprasentation "Y" hollannin rahapajalla tunnuksella Y....painettu vain 50.000 kpl.. toista laatua on painettu 440.000 vähän sekin keräiljämäärään nähden..
Erikoiseurojen keräily taitaa olla Suomen yleisin harrastus, lieneeköhän näillä kolikoilla ikinä mitään 2e suurempaa arvoa, esim. paljon puhuttu risurahakin löytyy kokoelmastani. Tähän mennessä erikoiseuroja kertynyt 146 euron edestä, paljon on kylläkin samoja rahoja. Vanhon on vuodelta 2004, juurikin se ns. risuraha, vuodesta 2006 eteenpäin on joka vuodelta jotain, 2005 puuttuu kokonaan.
Uusin raha on tuo Helene Schjerfbeck erikoisraha.

Kaikki olen kerännyt kokoelmaani tavallisesta rahaliikenteestä.
Unohdin sanoa että keräilen myös muitakin asioita, esim. autojen pienoismalleja, jo kolmesta mallista on tehty ostotarjous eräillä foorumeilla mutta en ole myynyt :)
itselläni on aikamoinen määrä 2euron kolikoita joita olen keräillyt,huvikseni ja olen sitä mieltä että saan niistä ainakin omani takaisin,olen työssäni tsekkaillut erilaisia 2euron kolikoita ja siitä tuli vaan innostus,huvi ja hyöty.pienestä purosta tulee iso joki.
ei juma jsokus pienen sain kaupast tommosen 1e kolikkona ja en teinnu arvoaXD
minulla on 2e kolikko jossa takana on joutsen jossa näkyisi, että se lentäisi ja niiden arvo on 22,10e
Tänään sain vaihtorahaksi 50sentin kolikon, se on painettu 2002, kuvassa on selanen ruusun näkönen tasanen alusta jonka päällä on hevonen ja sen päällä ihminen. Reunoissa tähtiä.

Mitään arvoa vai ihan peruskolikko :D?
Kyllä nämä tuntuu olevan tavallisia eri maiden eurokolikoita. Täälä Helsingissä päin niitä liikkuu enemmäm
Itelläkin oli noita emukolikkoja muutama mutta eipä niitä yhdeltäkään keräilijältä puutu joten arvo on sen 2 e
Mulla on joutsen kolikko myös. Mutta kaikkeist eniten mua on askarruttanut se että kuinka arvokas mahtaa olla "Kaksnaamanen" kolikko? Samalla puolella missä on pärstät niin siin on pienellä präntillä painettu 1.10.1906 ja toises reunassa on 20FI06 vuosluku. Onkost harvinainenkin? Mul on niit kaksi.
mulla kans toi kaksnaamanen, liittyy naisten äänioikeuden 100 vuotisjuttuun, arvo n. 4.5e
No joku vaan: se sinun 50snt kolikko on italialainen. Ei ole hirveän harvinen.
Tuolla on suomalaisten eurojen painomäärät.

http://www.pk-numismaatikot.fi/palvelut/hinnaston%20ote.pdf
mulla on 350kpl risurahoja ,ostakaa pois ne.
Mullakin risurahoja kaapissa pieni purkillinen... pitää vissiin myydä pois kun hyväkuntoisista näemmä vielä saa peräti 15-20 euroa kappaleelta:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10076520

En vaan tajuu miks niistä maksetaan vieläki noin paljon kun ne ei oo mitenkään edes harvinaisia?? Onks niitä vielä kaikilla jemmassa kotona ja kun kaikki myy pois niin hinta tulee alas??
moi oon pertti 9v onks tää mun kolikko erikoinen kun 2 euron takana on kaks kukkaa????? luulen et 50 euroo???
Missä voi myydä erikoisia rahoja? Löysin lompakosta 2009 vuoden belgialaisen emu-rahan ja haluaisin koittaa hieman tienata sillä. :)
ota yheteytä skypessä semoseen nimiselle kuin Redi13
ja toiseks 2kukaa kuvane eioo ees harvinainen niit painetaa vieläkin rahatehtais
tai chim.laikku
Ja kolmaneks niistä rahois esaaolla naarmun raarmua tai yksi naarmu lake hinnan puoleen
Kolmaneksi eisaa olla naarmun naarmua tai laskee hinnan puoleen
Paljos sais jos vatikaani raha löytyis? Vuodelt 2000.
Onko 1977 5 kroner norges konge olav v arvokas
moi! mulla on luxemburgin 20 sentin kolikko vuodelta 2004 missä kuviona mies jonka vieressä lukee letzebuerg , belgian 5 sentin kolikko vuodelta 1999 missä kuviona mies jonka vieressä aika pienellä kruunu ja A, belgian 10 sentin kolikko vuodelta 2004 jossa on sama kuva kun toisessa belgian kolikossa ja kreikan 1€ kolikko vuodelta 2009 missä kuviona on pöllö. minkä arvoisia nämä kolikot ovat vai ovatko arvottomia?
Itse olen tienannut karatbars:illa jo jonkun aikaa,ja lopettanut päivä työn kokonaan.Se on erään lainen kullan säästö clubi.Ei tarvi itse sitoutua taloudellisesti mitenkään. Ota yhteyttä jos kiinnostaa! genus215@gmail.com
 /   /  / harvinaiset euro kolikot..?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta