AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Etiketin tekeminen

Etiketin tekeminen

3 Vastausta 1 794 Lukukertaa
Miten olette tehneet etikettejä pulloihinne? Mikä olisi hyvää paperia etiketiksi ja entä sen kiinnittäminen? Ideoita?

Minä teen näin

Ihan tavallista konekirjoituspaperia valkoista a4 arkkeina. Värjään pohjan vesiväreillä hailun ruskeaksi tai muun väriseksi antiikkisen näköiseksi.
Tulostan paperille haluamani kuvan teksteineen. Sen jälkeen lakkaan paperin matta spraylakalla ja kuivuttua leikkaan etiketit erilleen. Liimaan pulloon ohennetulla erikeeperillä. Samoin teen korkin yli kulkevan tarkistusnauhan.

Etiketti

Teen kaikkiin pulloihin samanlaisen pienen etiketin. Ostin kirjakaupasta liimatarra-arkkeja paketin. Yhdestä arkista saa 28 tarraa eli hieman toista arkillista pitää käyttää pytyllisen pulloihin.
Teen Puplisher-ohjelmalla ensin yhden etiketin, jossa on viinin nimi, pullotuspäivä ja alkoholiprosentti sekä pieni kuva, yleensä liittyen pullotusajankohtaan. Sen jälkeen monistan niitä arkin täyteen ja printtaan väritulostimella tarrat.
Kun lahjoitan pullon jollekin, saatan tehdä siihen yksilöllisen ison etiketin, jossa usein on asianomaisen kuva ja jonkinlainen tervehdys, Kippis, Anneli! Terveydeksi! Hyvää Joulua! tms. Paperi voi olla hieman paksumpaa, ns. valokuvapaperia näissä isoissa etiketeissä. Nykyisin olen jättänyt pienen tarran pullon taakse viinilaadun tietojen vuoksi. Aikaisemmin, kun jaksoin enemmän näperrellä, tein toisen ison etiketin pullon taakse. Siinä kerrottiin seikkaperäisesti viinistä tyyliin: tämä viini on valmistettu mustikoista, vadelmista, herukkamehusta ja rusinoista... Myös viinin alkoholin tilavuusprosentin laitoin sekä ohjeet, miten viiniä nautitaan sekä kenen onneksi sitä kipataan:)

Netistä ohjlema?

Olen koettanut etsiä netistä jotain ilmaisohjelmaa etikettien tekemiseksi, mutta en ole löytänyt. Maksullisia ohjelmia on kyllä tarjolla, mutta ei ilmaiseksi.

Tietäneekö joku löytyykö ja jos löytyy niin mistä?
 /   /  /  / Etiketin tekeminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta