AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Listataan tähän hyviä leirintäalueita Suomesta

Listataan tähän hyviä leirintäalueita Suomesta

100 Vastausta 19 122 Lukukertaa
No niin, kiitos ideoista ja kommenteista!

Pari hyvää

Kuusamossa se Huotarien pitämä (en muista nimeä) josa Karhunkierros menee vierestä
Kaunis paikka ja järvi vieressä sekä helppo lähteä Karhunkierrokselle.

Lieksan Timitranniemi.
Hyvä paikka ja Pieliselle pääsee helpolla.

Monta muuta hyvää olisi mutta tässä nyt pari aluksi.

Parasta...

Ainakin Loviisan Tamminiemi, plussaa mm. rauhallinen,meren äärellä,lyhyt kävelymatka keskustaan ja paljon erilaista toimintaa kaikille =)
Menkää katsomaan ja ihastukaa!

koirat

Tamminiemi Loviisassa on toki upealla paikalla mutta sinne on aivan mahdotonta mennä koska sen paikan ominaisuus on irrallaan juoksentelevat koirat. Kummallista etteivät esim yleiset järjestyssäännöt kosketa kyseistä paikkaa millään tavalla. Koirat ruikkailevat pissoja (ja tukevampaakin) pitkin pihoja koska ovat siis kokoajan irti ja ilman valvontaa. Koirapelkoisten tai omien kissojen/koirien kanssa paikkaan ei voi mennä!!!

Loviisan camping

Ja sama meno tuntuu jatkuvan edelleen

Uudet tuulet ... 2010

Tamminiemen Lomakeskus on vaihtanut omistajaa ja nykyisin koiria ei saa pitää alueella irrallaan. Tamminiemen uudet kotisivut löytyy osoitteesta www.tamminiemi.net !

Hyvä ja ystävällinen

Paikan uusi omistaja on laittanut alueen siistiin kuntoon ja lisää tulee. Kävimme viime viikolla teltalla.
Ei kai kukaan kohtelias leiriytyjä pidäkkään koiriaan irrallaan yhtään missään??
Voi tulla sanomista jos piskinne kuseksii väärään renkaaseen.....
Jaa onko kääkillä oma leirintäaluekin?

timitranniemi lieksa

kys.leirintäalue on kokenut todellisen kasvojen pesun muutaman viimmevuoden aikana.paikka on siisti ja toimiva.ja palvelussakaan ei moittimista.olemme useana kesänä viettäneet muutaman päivän alueella,ongelmia ei ole ollut.ensi kesänä nim. saunojat saapuu taas.

Pari suosikkia on

Tykkimäki Camping ja Rastila. En tiedä mikä vetää, mut ne vaan on meille ollu hyvin mieluisia! Tykkimäki enemmän lapsille vetävä, mut aikuinen viihtyy myös oikein mainiosti. Rastila sit koko perheen paikka. Kansainvälinen, palvelut lähellä ja hieno hiekkaranta :)

pohjois- Lapissa

Lemmenjoen matkailupalveluilla, Lemmenjoen rannassa ollaan monta kertaa yövytty, siistiä ja rauhallista ja halvat hinnat!

Oulun Nalliakri Camping

Nallikarissa viihtyy kaiken ikäiset, niin talvella kuin kesälläkin.

tarkoitatko

Kyllä kannattaa heinäkuussa pysyä poissa Nallikarista. Aivan mieletöntä norjalaisten älämölöä päivät ja yöt.Eivät noudata mitään sääntöjä ja määräyksiä, sekä valloittavat yleiset grillikatokset omille pippaloilleen. Muina aikoina on kyllä ihan hyvä paikka.

Näin on!

Vieläkin muistissa parin vuoden takainen muutaman vuorokauden mittainen oleskelu kyseisessä paikassa kuunnellen sitä älämölöä! Paras paikka löytyy meidän poppoon mielestä Vaasasta, Top Camping Vaasa sekä Kuopijosta, Rauhalahti.

Rauhalahti

Rauhalahti on kiva paikka mutta siellä on noita "veljiä" vähän enemmälti.Yritä siinä sitten aamulla vetää tirsaa kun siihen viereen ajaa parkkiin "mersu" ja "veli" rupee huutelemaan poikaansa Raineria.
Pakkohan siinä oli sitten nousta ylös ja istuskelemaan kutukopin rappusille aamua ihmettelemään ni sehän paukkaa siihen sitten jotain paitaa myymään.Onneksi edesmennyt koirana heräsi tohon kovaäänisyyteen ja tuli sitten siihen mun taakse ja esitti oman kommenttinsa ja sittenhän tuo lähti..
Siis tämähän on yleisesti tiedossa että tuolla Rauhalahdessa noita jostain kumman syystä on mutta jos nyt sais rauhassa olla.

telttaillen hyvä paikka

Vaasassa on todella hyvä leirintä-alue telttailijoille(kin).

Nallikari?

Vieläkö siellä loppu kesästä majailee lauma marjapoimijoita? Siis thaimaasta tms. tulleita poimijoita?

Joskus 2008 oli pakko lähteä pois kun valtasivat kaikki paikat (keittiöt, pesutilat, wc:t, ...)

Muulloin nallikari hyvä paikka (aika kallis kylläkin).

Santalahti

Tämä kaunis paikka, leppoisa tunnelma, palvelu pelaa!

No jos

Samalla nähdä Suomen suurimmat hiekkarannat meren äärellä niin Kalajoen leirintäalue on siinä mielessä paras.

Krapuranta

Osoitteessa Korvenkulmantie Oripää sijaitseva Krapuranta on upea paikka, lämmitetty lasten uima-allas yms...
Kannattaa tutusta, muuta en voi kun suositella lämpimästi.

Krapuranta

Joo,krapuranta on ihan kiva paikka, kävin siellä nyt viikonloppuna treffeillä.
Tulen kyllä jatkossa useinkin, sillä viihdyttiin perheen kanssa.

Rastila

Rastila Helsingissä on mukava paikka. Siel riittää vaihtoehtoja mitä tehdä ja vaikka se lertsu onki kerrostalojen vieressä, niin silti sopivan rauhaisa ja mukava rantaki missä uida ja ottaa arskaa. Metroasemalle portilta kolmisensataa metriä ja eikun Itikseen tai ihan vaikka Helsingin ydinkeskustaan...

Valkeisjärven leirintäalue

on siisti ja rauhallinen, sekä lapsiystävällinen.
Kannattaa ottaa onget mukaan. Se sijaitsee Kinnulan ja Lestijärven rajalla.

No huh.

Käytiin lasten kanssa kesällä Valkeisjärvellä, saatiin homeelta haiseva mökki jossa ei ollut minkäänlaista räppänää ulos ja meinattiin paistua elävältä. Oltiin yksi yö ja vaadittiin toisesta rahat takaisin. Ilman kuittia eukko meidät kirjasi sisään...ja ilman kuittia palautti rahat...Ei koskaan enää sinne paikkaan

TERVAKALLIO

tonne ei ainakaan kannata mennä,viime vuonna oli ok mut nyt uudet yrittäjät koittaa jotain mutta kun eivät tiedä edes mistään matkailusta mitään

Valitettavasti

Tuskin huonompia voivat olla,kuin edelliset.

Juvan ja Varkauden kuntoranta

Juva on siisti ja toimiva alue. Matala hiekkaranta, sos.tilat ok. samoin keittiö. Grillikatoksella voi istua pidempäänkin. Hinta/laatusuhde kohdallaan.
Varkauden kuntoranta on viime kesänä avattu. Silloin ainakin edullinen alue. Hotellin yhteydessä pieni kylpylä.

MOI

terve,uskoisin tunnistavani sinut nimimerkkisi perusteella.olen se joka hommasi sinulle jääpaloja viime kesänä,jos osui oikein niin hyvää kesän jatkoa sinulle ja koirallesi.

Pari hyvää

Jännevirta Alatalo, kun menin ensikerran sanoin heti siinä ulkona että on kuin kotiin olisi tullut.Ei sen parempaa paikkaa olekkaan.Toinen Nallikarista ylös päin en muista nyt sitä nimeä..

caravanwiki

Meinaa hukkua täällä aina mielenkiintoiset ja hyödylliset ketjut suhteellisen nopsaan.
Näitä hyviä leirintäalueita voisi http://fi.caravanwiki.com -palveluun listailla. Tietäisi sitten aina sieltä katsoa.
Ja sinne kun voi "kuka vaan" paikkoja lisäillä (toki siellä on sitten modet katsomassa vähän homman perään), niin homma toimisi varmaan aika hyvin.

Urjalassa

camping, taikayö camping, loistava. Olimme asuntoautolla, homma pelasi hyvin, palvelu hyvää. kiva sauna rannassa, siistit yleiset tilat. Suosittelen!

Hartolan Koskenniemi

Hartolan Koskenniemi on vanha tuttu jo 80-luvulta, mutta sinne menee yhä mielellään. Paikka on siisti ja rauhallinen, puistomainen alue, jonka ympärille on tehty mm. merkittyjä patikkareittejä. Alueella on ravintola, josta saa myös ruokaa, ja joenrannalla tepastelevat lähes kesyt sorsat.

Kotkan

hieno paikka. Hiekkaranta ja kiva luontopolku vieressä. Keskustaan viitisen kilsaa.

käytiin

Valkeakoskella olikin kiva leirintäalue, siisti paikka ja lähellä keskustaa
yksi yö oltiin ja aamiaistakin saatiin,ihan hyvä paikka
messualueelle kylläkin oli huonosti opasteita

Valkeakoskin leirintä alue

Kävimme myös Valkeakoskella ensimmäistä kertaa ja palaamme varmasti uudelleenkin. Aamupala oli herkullinen, paikka oli siisti,rauhallinen ja henkilökunta oli avuliasta ja positiivisia..Keskustaan lyhyt matka joka oli ehdottomasti plussaa.

HYVÄ SAUNA!

Kemijärven Hietaniemi

Todella hyvä alue aivan kaupungin keskustassa. Alue on malliesimerki siitä, kuinka vaunupaikat tulee sijoittaa järkevästi ja vaunupaikalle voi ajaa etuperin ja myös etuperin sieltä lähteä. Alue on pienehkö, mutta järkevällä sijoittelulla sinne on saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen. Lisäksi vaunupaikat ovat tasaisia. Myös alueen siisteys on hyvä.

Varmasti yövyn vastaisuudessakin Hietaniemi Campingissä, kun sielläpäin liikuskelen.

Yleensäkin valtaosa Suomen leirintäalueista saa miinuksia vaunupaikkojen epätasaisuudesta ja huonosta sijoittelusta. Miksi ne paikat pitää laittaa sinne kahden männyn väliin juuri siten, ettei sinne vahingossakaan pääsisi ajamaan nokka edellä??

PAKKI

autossasi pitäisi olla vaihdekepissä pykälä R,käytä sitä niin pääset myös taaksepäin.

Ilmeisesti olet ...

... erinomaisen fiksu, mutta et silti huomannut, että kyse ei ollut autoni vaihdelaatikosta, vaan hyvistä leirintäalueista. On nimittäin hyvää asiakaspalvelua, jos vaunupaikat ovat sellaisia, joihin voi ajaa vaununsa mahdollisimman vähällä "asettelulla".
Olemme kanssanne täysin samaa mieltä,olemme muutamankerran paikassa olleet,aina on henkilökunta ollut ystävällisiä,ja tärkeetä,se siisteys se siel on ollut ainakin meille ihan 10 arvosta (ja siisteys on myös meistä,kävijöistä myös kiin)paikat vaunuille sekä meil as.autoilijoille todella kivasti järjestetty,ja pöyliöjärven rannalla,sekä vaik ollaankin Kemijärven keskustas,on kuitenkin niin oma rauha,ettei huomais keskustas olleensakaan,kaupatkin(jos)tarttee on kävelymatkan pääs,että kiitokset pitäjille,jotka mun mielestä pitää työstään...ja meist kävijöistä hyvää huolta...lämpimästi suositellen..caravaanilaiset 119862 !!! """""" Ja saanen mainita paikan nimeltä VONKKA ,Hyrynsalmella,niin monta vuotta ollaan käyty myös siellä jo silloin kun emme omaa autoo edes omistanut,niin monta paikan pitäjää on ollut,mut nyt se on niinkuin olis herännyt talviunestaan,johan on vipinää(sopivasti) talousrakennus (pääpaikassa alhaalla)on kaik tarvittava,siisti,ainoa mihin nää nykyiset ihanat pitäjät,saisi panostaa on auto/vaunupaikat,kaipaisi tasoitusta ja vähän selkeyttä ja väleihin jotain yksityisyyttä vaiks auto/vaunu paikat vähän niinku lomittain vaiks,niin johan jokaiselle passais,toivomme omasta puolestamme Vonkkaan kaikkea ihanaa !!!!Etelämpää tulevat Jokavuotiset kävijät,eli heinäkuu on se meitin lomakuu....Molempiin Lempparipaikkoihin oikein "työntäyteistä"kesää Terveisin 119862 me 2 & hauvamme......Tutustukaa ja tullaan tutuiks...<3
käytiin kesällä ,ei kehuttavaa leiri maksusta ei saatu edes kuittia siis pimeän rahan tekijöitä.

Enontekiön Kyrössä Kittilän

Erittäin siisti ja uusi paikka. Miellyttävä palvelu. Telttailu, caravan ja tasokkaat edulliset huoneistot. Käykää Kyrön tunturilomassa. Voi käydä kuten minulle, että menin kerran ja nyt olen käynyt vuosittain 2 - 3 kertaa ja menen uudelleenkin.

ps. Pallastunturin kansallispuisto on siinä ihan vieressä.

Ivalo

Ivalossa oli kiva yllätys leirintäalue jonka olemassa oloa emme olleet aikaisemmin edes tienneet. Oli kiva palvelu ja halvat hinnat. Paikan nimi oli Ivalo River Camping.
kallis ja huonotasoinen -elää baarilla.Viivyttiin 2 vrk ja lisäksemme kumpanakin yönä oli yksi toinen karavaanari.Mökeistä kahdessa oli asukkaat...

Mukava paikka

Valkeakosken Apianlahti, ekan kerran satuimme vahingossa sinne ja ihastuimme niin että olemme käyneet joka kesä siellä. Suosittelemme (ei kyllä oikein lapsiperheille paras)

Lomavalkama Kustavissa rauhallinen

Itse muutaman kerran poikenneena suosittelen....ko. paikka on päihteetön = rauhallinen.. Oikein hyvä ruoka ja merimaisemaa riittää..
Koitereen helmi,Tasapää

TUURI

Keskisen kyläkaupan kupeessa omatoimimatkailijoille mukava leirintäpaikka.

Isojoella

Kangasjärven leirintäalue on tosi rauhallinen. Pieni kahvila ja kioski ilman anniskelua. Mukava, puhdas järvi ihan rannassa sekä Lauhanvuoren kansallispuisto sijaitsee lähellä. Alueella on uudet saunat ja peseytymistilat.
www.lauha.fi

Papinniemi

Rauhallisin ja viihtyisin alue johon olen itse eksynyt on Papinniemen leirintäalue Uukuniemellä.

Matala upea hiekkaranta on sopiva myös taaperoille. Alueella ei ole myöskään ravintolaa, joten pahempi juhliminen jää toiseen kertaan. Hinta/laatusuhde kohdallaan.

u

Halpa telttailu

Moi,
olen tulossa Suomeen telttailemaan reiluksi kuukaudeksi heinakuussa,osaako joku neuvoa missa pain olisi hinnan puolesta halvinta kun aion noinkin pitkan aikaa oleilla?Kiitti!

Kustavissa..

Netistä kattelin et ainakin Lomavalkamas näyttäs olevan satasella kuukaudeks paikkoja.. www.lomavalkama.fi
Joo toi on jo tosi hyva hinta.Paikkakin nayttaa hyvalta paitsi etta siella ei taida olla baaria..

Jos pääkaupunkiseudulla

liikutte niin Espoossa oleva Oittaa on erinomainen mesta.
kunhan vielä saunat lämpeis päivä kävijöillekkin palvelua huononnettu ei edes rahalla saa lämmintä saunaa ennen klo.15.00...kesällä sitä uidaan koko päivä!!ja kallis kioski!

Sysmä

Olimme juuri Sysmän leirintäalueella ja sitä paikkaa voi lämpimäsi suositella. Huoltorakennukset ovat valmistuneet kesäksi 2010. Muutenkin alue on siisti ja viihtyisä. Sysmän keskustan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä (n. 1km). Uimaranta hyppytorneineen oli varsinkin lasten mieleen ja vesikin tänä kesänä aivan erityisen lämmintä. Aivan ehdottomasti meidän perheemme suosikki!..
Sysmä on meidänkin suosikkipaikkojamme sijaintinsa ja siisteytensä vuoksi. Tosin keittiörakennuksen sulkeminen yöksi voi tuottaa yllätyksiä aamuvirkuille, sinne kun ei pääse ennen kahdeksaa (johtuu luultavasti siitä, että alueen uimaranta on kunnan yleinen uimaranta, ja nuoriso saattaisi vallata keittiötilan öiseen aikaan).

Ainoa miinus ovat pienet ja vaatimattomat mökit.

PS. Outo nimimerkki johtuu siitä, ettei järjestelmä antanut kirjoittaa viimevuotista nikkiä kokonaan. Olen siis "Satunnainen mökkeilijä".
Päivitys Sysmästä: mökit ovat entisellään, mutta alueella on vanhasta rintamamiestalosta kunnostettu hostelli, jossa on neljä kahden hengen huonetta ja yksi neljän hengen huone. Yhteisiä tiloja ovat keittiö, ruokailutila, olohuone, WC, kuistit ja piha.

Erittäin siistiä, ja edullista yöpymistä (42 €/2 hh). On tietysti tuurista kiinni, kuinka levottomia tai rauhallisia naapureita saa. Parhaassa tapauksessa saa pitää koko talon itsellään.
Kävimme tänä kesänä perheen kanssa Sysmän leirintäalueella. Aivan ykköspaikka ja edullinen!!!
Papinniemen leirintäalueella on tullut oltua nyt monena kesänä ja joka kesä sinne on päästävä uudestaa. Todella upea hiekkaranta, maisemat, tunnelma ja henkilökunta. En voi kuin suositella! Myös Papinniemeen on valmistunut kesällä 2010 uusi huoltorakennus, joka kyllä viime kesän reissun perusteella oli hyvin toimiva. Iso terassi, hyvät keittomahdollisuudet, siistit suihkut ja kioski. Paikka sijaitsee niemen kärjessä ja sitä ympäröi upea hiekkaranta. Kannattaa laittaa paikka muistiin ja käydä itse katsomassa se! Me ainakin menemme taas tänä kesänä sinne ja varmasti myös muina kesinä uudestaan. Tuossa vielä nettisivut:
www.papinniemicamping.com
Lohimaan caravan alue Tervossa. Tuli siellä viimekesänä käytyä ja aivan loistavat ovat puitteet. Aluetta ei ole paljolti mainostettu, joten siellä on rauhallista. Alue on myös uusi, joten tilat ovat kunnossa. Tänä kesänä siellä ilmeisesti on uudet yrittäjät joten mielenkiinnosta menen taas paikalle joksikin aikaa. Lähellä myös Golf ja kalastusmahdollisuudet josta plussaa.
Samaa mieltä kirjoittajan kanssa! Paikkana tosi mukava, nykyisiltään loistava bilepaikka. Musiikki raikaa aamuun asti. Sopii siis myös nuoremmille käyttäjälle jotka tykkäävät eloisasta meiningistä. Isäntä mukava ja ymmärtäväinen, istuu usein itsekin seuraan aamuyölle asti. Herkkä unisille ei voine suositella.
Kaskisilla on oikein hyvä ja hienoa alue meren rannalla.
Koiraystävällinen leirintäalue löytyy Kuhmosta Lentuankosken leirintäalue. Mahtavat maisemat ulkoilureitit. Siellä otettiin lämpimästi vastaan meidät viime kesänä kahden suuren laumanvartijakoiran kanssa.

Kuhmon "Kalevalakylä"-leirintäalue ei sitten ollut meille tarkoitettu paikka. Rakentamalla rakennettu. Ei niinkään luonnonläheinen paikka.(makuasia)

Muonio Harrinnivan leirintäalue on myös koiraystävällinen paikka.
Visulahdessa nyt on kovasti ainakin lapsille toimintaa, kun on vesipuistokin. Siitä olin harmissani, että iki-ihana kaktusbaari on lopetettu. Vieressä oleva umpinainen ravintola vaikutti luotaantyöntävältä, eikä siellä kyllä vieraillessamme nähtykään kuin yksi ainoa ihminen.
*Huikea paikka Ristijärvellä, Ristijärven Pirtti idyllisessä maalaismaisemassa, kalaisan ja kauniin Iijärven rannalla, 5-tien varrella. Todella ystävällinen palvelu.
*Haapasaari Näsijärven rannalla Ruovedellä, n. 70 km Tampereelta, kantatie 66:n varrella. Lapsille paljon tekemistä leikkialue Majakassa ja katsottavaa mm. vapaana kulkevat alpakat ja aasit!
Molemmissa hyvä sauna ja puhdas uimaranta. Alueet siistit ja rauhalliset.
Hyvät maastot myös koiran kanssa liikkuville, vaeltajille sekä kalastajille.
ristijärvi todella upea ja siisti paikka ,siistein mitä on ollut missään.
Inarin järven rannalla on pieni , idyllinen,siisti,edullinen Hietajoki Camping ja tämän kesän pohjanoteeraus Hailuodon Camping ,pesukoneet rikki,roskikset niin täynnä että lokeilla oli juhlaa,wlan yhteys piti olla mutta eipäs ollut,suihkut piti ensin itse siistiä että ilkesi pesulle mennä,noin 1/3 osa suihkuista ja vessoista ei ollut edes käytössä,ja leirntöoppaassa oli a-oikeuksista-ruokaan siltä väliltä mutta eipäs siellä mitään ollut.
Manamansalo camping, se metsähallituksen alue. Upea paikka, kannattaa käydä luontoa ihailemassa, patikoimassa, kalastelemassa jne...
Koljonvirta ja Oluset tapahtuma. IIsalmi
Hyvärilä Nurmes, golf harrastajille, bompa-talot, kylpylä ja Pielinen. Rauhallinen alue ja hyvät harrastus mahdollisuudet
Timitraniemi, Lieksa ja Waski(Whisky) viikot.
Mem olemme tykästyneet URJANLINNAAN MAASYDÄNJÄRVELLÄ Sievissä. Sinne on aina niin mukava mennä. Jos ois lähempänä, niin kävisimme paljon useammin siellä.
Henkilökunta tosi rempseää, lepposaa ja ytävällistä. Hyvää ruokaa seisovasta pöydästä, Ei turhia rähinöitä. Siellä kun vuokraa veneen ja antaa laineiden liplattaa, niin jopa sielukin lepää siellä.Lapset myös otettu huomioon.
Viikonloppuna voi sitten pyörähtää tanssilavalla hyvien artistien säestämänä.
Suosittelen, että kannattaa käydä, jos on sielläpäin kulussa.
Lieksassa kun ollaan,niin käykääpä Vuonislahden Rekiniemessä
on rauhallinen ei liian "kruusattu"paikka. On käyty liki 30vuotta,kannataa
pyörähtää katsomassa.
Unohdit ne Eeva Ryynäsen puutaiteet. Niitä kyllä kannattaa käydä katselemasssa ja ihastelemassa ihan Purhosta asti.
Joensuun Linnunlahden mökit on tänä kesänä korvattu 63-neliöisillä upeilla paritaloasunnoilla, joissa on täydellinen varustus tiskikonetta ja liinavaatteita myöten. Ainoa ongelma oli liian hieno suihku, jota en saanut toimimaan. Mekanismi oli niin erikoinen, että suihku olisi kaivannut käyttöohjetta.

Asunnoissa on makuutilat kuudelle, ja maksu tulee henkilömäärän mukaan.

Linnunlahden sijainti on myös mukava, sehän on melkein keskellä kaupunkia. Joensuun torille kävelee parissakymmenessä minuutissa.
ehdottomasti apianlahti valkeakoski =) käyty 2001 vuodesta!vuokramökeissä oltu siellä :D toinen kultahiekka someron liepeillä!!siellä oli joskus vaunukin aikoinaan!useampia vuosia!
Taikayö Camping ollut meidän perheen suosikkipaikka vuodesta toiseen. Luonto ja ystävät ovat aina yhtä hyviä.
Olispa kiva tietää mistä paikkakunnasta täs on kyse ???mul kyl tulee mieleen Urjala koska sen yhteydes puhutaan ,eli Urjalan taikayöstä...eli onko tuo camping siellä......täytyypä pistäytyä...ihania turvallisia kilometrei teitille...ja tervetuloa myös tutustumaan "meitin"piiriin kuuluvaan ihanaan Krapurantaan,oripäähän luontopolkuja luonnonkaunis alue,lapsille katollinen iso uimaallas,ihan meidänmielestä,kotoisapaikka,ja vähän syssymmällä ne ikiihanat Haitaritreffit,ne täytyy paikanpäälle tul kuunteleen...ja meil suomes niit paikkoi riittää,jokaisel omamielipaikkansa....kesäkauneimmillaan !!!
Me olimme viime viikonloppuna viisivuotiaan pojan kanssa Riihimäen Lempivaarassa ja oli kyllä oikein siisti paikka, vaikka kokemuksista olen lukenut, että huonojakin kokemuksia on.
Uusi päärakennus on valmisteilla, henkilökunta oli oikein ystävällistä ja avuliasta, sähkösana vuokrattiin ja lapsillekin tekemistä on. Vesiliukumäen pohja näytti vähän likaiselta, samoin vesi eikä itse uimarantakaan ole ehkä lapsille ainakaan parasta maastoa.
Rauhallinen ja siisti paikka, varmasti menemme toistekin!
Pöylinniemi, ihan varteenotettava paikka. Hieman liian metsikköinen kohta tosin, mutta muuten kokeilemisen arvoinen.
Pertunmaan Pöylinniemeä ei enää löydy netistä eikä painetusta luettelosta. Paikka on ilmeisesti lopetettu. Muutaman kerran siellä käytiin, viimeksi muutama vuosi sitten.
Rovaniemellä Napapiirin Saarituvat, olin satunnainen matkailija olin yhden yön mökissä paikkana todella kiva ja viihtyisä mökki todella hyvässä kunnossa.
Päärakennus ja muut tilat todella siistit voin suositella, alue arvioitu 3lla tähdellä mielestäni voisi olla enemmänkin.
Ennen Rovaniemeä kemintiellä oleva venäläisten omistama Motelli Rovaniemi mökkejä korjailtu ja maalailtu mutta venäjäksi ei mielestäni 3 tähden arvoisia.
Hojo-hojo Tuusniemellä. Hinta 15€ sähköineen, eikä henkilömaksuja. Kalaisan juojärven rannalla ja tanssipaikan vieressä. Keskustan n.1 km palvelut kävelymatkan päässä. Mukava isäntä, saunat saa lämmitellä itse milloin haluaa. Melkein kuin olis mökillä!
Ihmettelen miksi Koivulehdon leirintäalueella vietettiin taannoin hengellistä viikonloppua...Tietääkö kukaan onko paikalle kovinkin tyypillistä?Nimimerkki ei rellestäjä,mutta ei uskovainenkaan,jonka mielestä leirintäalue on leirintäalue eikä uskonsuuntausten ilmentämispaikka......
Siksipä varmaan siellä oli tällainen viikonloppu koska kristilliset SFC karavaanarit sinne silloin olivat kokoontuneet treffiensä merkeissä. Katso halutessasi lisää tietoja ko. yhdistyksen sivuilta http://www.sfckristityt.net/
Onhan niitä muitakin vastaavia karavaanariyhdistyksiä, jotka kokoontuvat treffeihinsä aina silloin tällöin eri alueilla jonkin asian merkeissä.
Joskus tulee telttailtua yksin camping-alueilla. Jos vain vaihtoehtoja on, en suostu maksamaan samaa hintaa kuin vaunukunta. Kannatan siis henkilömaksuja tai selvästi edullisempaa 1 henkilö+teltta-maksua. Telttailu muutenkin on nykyään vähän extremeä, ei paljoa harrasteta.

Pyörä/prätkä/muu yksinmatkaaja ei paljoa tilaa vie, mutta tuo sen pienenkin rahan, jos hinnoittelu suosii.

Kaksi paikkaa on jäänyt mieleen. Ei tarvinnut korvatulppia grillipaikkabileitten takia ja pesu/keittotilat olivat kunnossa. Kas kummaa molemmat olivat kansallis-/retkeilyalueella, sinne eivät örveltäjät eksy. Tämä joskin yllätti, koska ns kalastajatkin ovat perinteisesti örveltäjiä. Paikat olivat Petkeljärvi ja Kylmäluoma. Keittopaikka oli Petkeläjärvellä parempi, mutta Kylmäluomassa oli "lenkkisauna". Hinnat taisivat olla 6-7 euroa per yö.
Meidän perheemme on viihtynyt oikein hyvin Tilkunpellossa. Palvelut pelaavat ja ihmiset ovat mukavia.
Ranua zoo ccamping oli erittäin mukava paikka. Eläintarha vieressä ja kun kerran maksoit eläintarhaan sisäänpääsyn, sinne pääsi myös niinä muinakin päivinä kun oli majoittanut itsensä camping alueelle. Erittäin siisti huoltirakennus, sauna miehille ja naisille erikseen klo 18-24. Vierestä menee kävelypolku ja kaikki palvelut 3km päässä. Mielestäni paras leirintäalue kun vertaan niitä muihin viiteen alueeseen. Pisteet siis Ranualle minulta.
käytiin taas ristijärvev pirtissä 10.9 12 on kyllä mahtava paikka rauhallinen ja siisti. HYVÄ.
rairanta uusikaupunki siistein paikka missä ollaan käyty.suosittelen.
Lounais-Suomessa Reposaaren Siikaranta, avomeren äärellä, rauhallinen paikka, kivenheiton päässä Raposaari vanhoine puutaloineen. Myös Meri-Camping Merikarvialla, pieni kaunis alue meren äärellä, panostanut varsinkin mökkeihin, niitä on joka lähtöön.
Maasydänjärvi Sievissä on edelleen se Suomen kimalteleva timantti! Menkää ihmeessä!

Tanssilava järven päällä, WOW!
Tervo Caravan oli meille asuntovaunumatkaajille iloinen yllätys. Liikunnallinen leikkipaikka palvelee kouluikäisiäkin ja paikka on siisti. Lähettyvillä on myös erilaisia kalastusmahdollisuuksia. Alue ei ole kovin suuri, joten sopii etenkin rauhaisaa oloa arvostaville.

Suosittelen!
Nuorgamin lomakeskuksessa on uudet wc- ja suihkutilat. Viihtyisä, ystävällinen paikka (maisemista puhumattakaan!). Se hieman hämäsi, että nuotiopuut olisi pitänyt ostaa, mutta senkin ymmärsi samottuaan tunturissa ja todettuaan ettei sitä polttopuuta siellä ihan kauheasti kasva.

Villi Vonkka Hyrynsalmella on myös ihan kiva, uudet huoltotilat sielläkin ja ranta todella hieno. Samalla saa tutustua hieman historiaan.
Ranua Zoo Camping saa myös minulta äänen. Alueelle tultua iltamyöhäänkin pääsee suoraan kuumaan saunaan, jos ennen puoltayötä joutuu perille. Ei ole mitään kahdentunnin tai kolmentunnin rajoja, ja miehille ja naisille oma sauna. Tilat ovat erittäin siistit ja toimivat. Tuli niin hyvä fiilis yöpyä ja oleskella tällä alueella, että ajelin Lapista tullessa samaa reittiä ja poikkesin uudelleen. Eläinpuisto on muutamien askeleiden päässä ja luontopolku kulkee myös vieressä. Tällä cämppärillä saa olla halutessaan täysin rauhassa, ilman että kukaan tulee jotain kyselemään tai ohjeilemaan. Ohjeet on luettavavissa seinältä ja infokyltistä ja läheisestä infosta saa maksaessa lisätietoja. -Kiva ulkotakkakin on, ja pyykkäysmahdollisuus.
Sillankorvan leirintäalue. Evijärvellä on kiva ja rauhallinen paikka. Hienot maisemat ja hyvä uimaranta.
Rauman Poroholma. Kaunis, viihtyisä ja tunnelmallinen paikka.
Vai Poroholma!Oma uimaranta surkea,ranta alueet täynnä hanhen paskoja,pisteenä iin päälle juottola perukalla.Hiljaisuus??Kun terassi menee yöllä kiinni saa pari tuntia kuunnella ärinää ja huutamista!Tuore kokemus alueesta.
Poroholma on sesonkiaikana ahdettu ahtamalla hyvin täyteen periaatteella kyllä tuohon väliin vielä yksi mahtuu. Ja hiljaisuudessa voi olla ravintolailtoina toivomista kun porukat myös kaupungista tulevat alueen keskellä oleviin ravintoloihin ja yöllä lähtevät sieltä pois. Muutoin kaunis paikka.
 /   /  /  / Listataan tähän hyviä leirintäalueita Suomesta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta