AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / PALVELUNUMEROT/AJANVIETE

PALVELUNUMEROT/AJANVIETE

6 Vastausta 1 184 Lukukertaa
Olen yrittänyt selvitellä mikä on no joka alkaa 173*** loppua en saa selville on kyse jatkuvasta puhelin laskuun tulleista ylim. laskuista. laskuja tullut kesäkuusta lähtien lapselleni ja nyt minulle?
Onko neuvoa antaa, Elisallekko valitus kun ei muuhun saada yhteyttÄ? Mistä saa korvauksen??
vai saako.

sama vika

Outoja laskuja tullut soneralta, myös minulle 173xxx palvelumaksuja/tilauksia veloitettu..monen sadan euron edestä??!! Ei ole itsellänikään tietoa, kyseisestä firmasta josta laskut tulee

sama vika

Lähetä 173*** numeroon sana stop.

öööö

onko tietoa tästä nron loppu osasta??? mulle tullut 52euron edestä maksettavaa, kiitos kyseisen palvelunumeron, josta en ole ikinä kuullutkaan.
alkaa pikkuhiljaa v***aa tämmöinen meininki. operaattori ei tunnu tietävän taas mistään mitään. en tiedä onko saunalahden/elisan yleinen ongelma?

173***-viestit

Onko viestien lähettäminen loppunut sana stop:n jälkeen?

Sama täällä

Minulle myös tullut. Varsinkin sen jälkeen kun tein "älykkyystestin" ja annoin numeroni sinne. Palveluviestejä alkoi tulla solkenaan, öisin varsinkin. Loppuivat vasta kun laitoin eston kännykkääni.

täällä kans hermot menee

Tääl sama vika. 173*** numerosta tuli viestejä ja Saunalahti laskuttaa. Ne viestit lopetettiin jo kaks vuotta sitten. Nyt niitä on taas alkanu tulla. Joskus ne viestit ei ees tule perille asti, mutta lasku kyllä tulee. Meillä on nämä kaikki mahdolliset numeroestot ollu jo vuosia, mutta eipä auta viestien tulemiseen. Jokaikisessä laskussa on n. 16e ylimääräistä näiden viestien takia, vaikka mihinkään ei olla laitettua numeroa, joka muutenkin on salainen. Saunalahden kommentti on, että tilaa maksullinen puheluerittely, josta saa numeron kolme ensimmäistä numeroa. Tai soita poliisille. Joopa joo.
Miksi näitä vaan tulee ja tulee? Eikö niistä pääse ikinä eroon? Onko tää vaan Saunalahden ongelma vai onko muillakin?
 /   /  / PALVELUNUMEROT/AJANVIETE

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta