Lintuvaara/Palokärjenkuja 1 - Suomen surkein palvelu

Kusettajaan pettynyt

Älkää ostako vanteita tai renkaita - saatte kaikki eripari ja jotta eivät näyttäisi kamalalta niin ruiskuttavat maalia päälle....mukamas sitten näyttää samalta kaikki....

Mainostavat suurella kyltillä renkaiden vaihtoa 20,-, mutta jos katsotte läheltä niin huomaatte että siihen hinnan eteen on laitettu tussilla alk....kun kuulemma hinta koskee vain 3-pulttisia renkaita...onko niitä vielä muka.....joten hinta onkin eri renkaiden vaihdon jälkeen kuin ennen.....

Eli en suosittele kenellekään.....

40

8843

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tires

      ..???

      • FEIOWVH%)/=Q€V%W€)=V

        Taitaa olla joku A A Rengas, itse asioin liikkeessä noin tunti sitten. En todellakaan ollu tyytyväinen palveluun. Renkaiden asennukseen meni PUOLITOISTA tuntia ja siellä oli koko ajan muka joku vielä hommissa. Hintakin oli reilusti korkeampi mitä yhtiökumppani antoi ymmärtää (vaikkei ollut kyllä sitova).


    • pp

      laitto 20e(omat renkaat vanteineen). Rengastyöt taitaapi veloittaa erikseen. Ostitko käytetyt renkaat. parit sarjat ostettu hyviä käytettyjä, mutta itse kannattaa olla paikalla ja valita renkaat niin kuin kaikissa käytettyjen renkaiden myyjien kanssa.

      • OK PAIKKA

        Kyllä olen saanut hyvän hinta laatusuhteen ja mutkattoman palvelun Auto ja Rengas A&A huollossa.


    • Reilumpi kaveri!

      En minä ainakaan mene kyseiseen liikkeeseen, ystävä vei autonsa sinne käynnistys vian takia, ne vaihtoi startin siihen ja soittivat että auto pelaa muuten hyvin mutta pitää työntää käyntiin, no meni ja irrotin startin kyseisestä autosta ja kappas vaan olikin laitettu purkaamoin startti 1.6 litrasen koneesta, auto on 2.0 litranen ja kyseiseen autoon ei käy kun boshin startti ja tämä minkä olivat laittaneet oli valeon startti! Jamal oli h- moilasena kun kävin ja hain vanhan startin pois sieltä, sanoi ettei se nainen maksanut sitä johon minä sanoin että eikä taida maksaakkaan! Kaikenlaiset polkupyörän korjaajat tulevat leikkimään auton asentajaa ja ei ole edes perus tiedot hallinnassa. Voi Jamal, Jamal, irakissa varmaan on ihan sama myydä huonoa palvelua kun eivät ne ymmärrä näköjään autoista yhtään mitään, pysykööt kamelien seurassa!

      • kylä kestää

        Kävin kerran paikkauttamassa renkaan ko. pajassa. Iskivät kumiin narupaikan irrottamatta rengasta vanteelta ja hinta melkein sama kuin kunnon tappipaikka Vianorilla. Ei kuittia.


    • Kävinmyös

      AA Rengas / Autofix on huonoimmasta päästä. Mieluummin katua vähän pidemmälle niin löytyy Espoon Autopiste Oy
      Puh: 045 2610350
      Palokärjentie 3

      ja

      Autokorjaamo S. Ranki Oy
      Puh: 050 550 0884
      Palokärjentie 3

      Näillä on korjaamot vierekkäin. Ovat ihan pikkupajoja ja aika kiireisiä, mutta ilman muuta kannattaa kysyä, varsinkin jos ei ole kiireellinen tapaus. Ranki työstää vain ranskattaria nykyisin, joten riisikuppeja sinne on turha tarjota :-)

    • Laksu

      No pakko minunkin kantaa korteni kekoon kyseisestä yrityksestä eli Autofixistä kun kerta tällainen palautesivusto eteeni tupsahti.

      Autoon tehtiin takapuslien vaihto parisen vuotta sitten. Auto luvattiin parissa päivässä hoitaa kuntoon, vielä kolmenkaan päivän jälkeen ohikävellessäni auto ei ollut liikkunutkaan, ei kuulemma oltu ehditty hakea varaosia kaupasta. Hain ne itse ja työ valmistui siitä neljän päivän jälkeen.

      Puhelimessa äijä sanoi, että huomioithan että meille käy vain käteinen. Ihmettelin hieman, mutta totuus paljastui kun hinta ilmoitettiin suullisesti ja kuitista ei tietoakaan. En ikinä vie missään olosuhteissa autoani sinne, ennemmin annan sen vaikka räjähtää käsiin.

      Lisäksi auto oli sisäverhouksista ihan paskainen, katto ja molemmat ovet. Lisäekstrana keskikäsinojan välistä löytyi mansikkaviinerin paloja, ihan helvetin hauskaa....))

    • tyytymätön

      erittäin p...ka paikka
      toivon todella ettei koskaan tule tilannetta, että joutuisin asioimaan kyseisessä paikassa, palvelu aivan pe....stä tai siis palvelua ei ollenkaan. Kysynpä kuluttajasuojasta mitä mieltä he ovat saamastani kohtelusta, kukahan omistaa sen paikan... en todellakaan suosittele paikkaa

    • Kokemusta on

      Kauheeta paskaa, en ymmärrä miten tommoiset puljut voi suomessa pyöriä edes tänäpäivänä! Ojasta poimittuja puliukkoja rassaa autoja. Älä missään tapauksessa roudaa autoasi tähän kyseiseen paikkaan!

    • turhautunut

      Autoni ei mennyt katsastuksesta läpi ja vein sen kyseiseen korjaamoon. Piti vaihtaa mm. kuskin puolen turvavyö (oli rispaantunut). Huolto kesti kuukauden ja sain soitella monta kertaa liikkeeseen, että mikä kestää. Lopulta soittivat, että nyt on auto kunnossa... mutta kun menin hakemaan autoa, niin siinä paloi airbagin varoitusvalo. Jätin auton jälleen huoltoon ja poistuin bussilla.

      Parin päivän päästä auton piti olla jälleen kunnossa... mutta tällä kertaa oli kuskin puolen oven tiivisteet revitty irti ja samoin turvavyökotelo oli irrallaan. Samalla kertaa piti vaihtaa myös talvirenkaat alle, mutta kyseinen huoltamo oli hukannut renkaiden pölykapseleista 3. Yksi oli vielä paikallaan. Sain sitten kolme erimallista pölykapselia tilalle. Asiointi kesti tällä kertaa n. 2.5 tuntia.

      Maksu piti suorittaa käteisellä ja kuittia ei saanut. Todella kysennalaista toimintaa firmalta. Jos kuittia ei anneta ja vain käteinen käy, niin herää epäilys miten esim. veroasiat on hoidettu.

      • Japeus

        Joo ei kannata sinne viedä autoa huoltoon. Luettiin 200 euron korjaus joka lopulta nousi lähemmäs 700 loppujen lopuksi. Ja paikat vikaa ei saatu edes korjattua. Äänet ja tärinä muka normaaleja. Paiskat koska niitä ei ole aikaisemmin ollut. Lisäksi renkaiden vaihto siellä ei kannata tehdä. Ajoin muutaman kilometrin verran ja alkoi meteliä autosta. Ylläen pultit jätetty auki. Pystyin käsin niitä pyörittää. Onneksi oli oma rengasavain mukana. Käykää oikeasti teettää autoliikkeen huollossa korjaukset. Koska loppupeleissä se ei tule ainakaan kalliimmaksi.


    • Vihainen asiakas

      Jep sama paska jatkuu. Vein auton kansipahvin vaihtoon, piti olla parin päivän pika juttu. auto seisoi kaksi viikkoa sielä ja vihdoin sain luvan hakea sen. sovittu hinta nousi 200e ja ei siinä tän oisin vielä ymmärtänyt, mutta sitten kun lähdin, pääsin 3km kunnes auto hyytyi kehän varteen. kaverit tuli korjaamolta hinaamaan minun autoni takaisin pajalle, käyttäen toisen asiakkaan autoa (joka ei ollut leimassa). auto seisoi viikon sielä ja hintaa tuli taas 200e, vaikka heidän takia sieltä oli joku liitin jäänyt irti ja siksi auto ei toiminut. 200e kuulemma tuli siitä että etsivät vikaa yms. Noh ajattelin että kerran maksan ja en ikinä palaa takaisin tähän puljuun, nyt auto keittää taas kun jäähdytysjärjestelmästä valunu kamat pihalle jonkun huoltovirheen takia jälleen. saa nähdä milloin kipponi saan takaisin. Kuluttajasuojamieheen oltu yhteydessä, sanoi että ilmaiseksi pitäisi autoni sieltä saada ehjänä, katsotaan mitä tapahtuu....

      • Snadisti vittuuntunut

        Parikuikautta sitten piti moottorista vaihtaa pari osaa ja autoa seisotettiin ulkona pakkasessa kolmisen viikkoa ja nyt saatiin maksumuistutus parkkisakosta samasta osoitteesta. Jumalauta! Eiku perimään..


    • Ootko Nirppanokka?

      Sun kannattaa hienohelma kiikuttaa katiskas sitten vaikka merkkikorjaamolle. Jos ei siis kelpaa hyvä asiantunteva firma. Ton parempaa korjaushommaa et noilla hinnoilla muualta saa. Jos saat, vie koslasi sinne.

      • Snadisti vittuuntunu

        Kiitti huomaavaisesta kommentista. Auto viedään tosiaan muualle. Oot vissiin kyseisen paikan duunari, suuresta tunteenpurkauksesta päätellen. Tän puljun edustajana opi sisäistää huonoo kritiikkii äläkä tuomitse täällä internetin suojissa ihmisiä ketä et tunne. Tai tunnet kyseisen paikan omistajan? Siinä tapauksessa hienoo että puolustat syöttävää kättä. Opi käytöstapoja hyvä herra. Voit aukoa lisää päätäsi mutta jäät ilman huomiota. Hyvää päivän jatkoo :)


    • veijo99

      Asun Leppävaarassa ja olen käyttänyt Auto-Fixiä 7 vuotta. Monet tuttavani ovat alkaneet huollattaa siellä myös autojaan. Korjaamon rakensi vanha omistaja, jolla näytti olevan uskomaton ahkeruus. Oli paikalla aamusta iltaan pyhätkin.niin kauan kun muistan. Sitten pari balttia veti korjaamoa ja heidän aikana oli kyllä ainakin kieliongelmia. Nykyinen omistaja on suomalainen. Organisointi ja palvelu on viimeisen puolen vuoden aikana kohonnut.
      Ainakin me olemme kovin kiitollisia, että olemme me saaneet aina automme katsastettua ja kuntoon edullisesti ko. korjaamossa ja nykyisen Nurmijärveltä tulleen omistajan otteista kyllä huomaa, että voin suositella paikkaa muillekin. Palvelu on nykyisin selvästi nopeampaa ja ajanvarauskin näyttää toimivan nykyisin.

      • audie

        yritys ei vaan hoida verovelvotteita, ei ole esim arvonlisä-rekisterissä. saati sitten että olisi ennakkoperintärekisterissä. vahinkovakuutuksia tuskin on?


    • jaakko9999

      Täällä kans huonoja kokemuksia vaan ko. firmasta. Määräaikaishuolto oli kyseessä ja auro risana takasin, samalla oli talvirenkaide laitto. Ei oikeen kaasu autossa enää toiminut tän "huollon" jälkeen ja vie´tiin takaisin. Eipähän ne edelleenkään tehneet mitään. Ihan Volvon omaan korjaamon sit turvauduttiin vaik kalliimmasta hinnasta. Mutta en suositten, en missään tapauksessa jos haluaa takaisin toimivan auton.

    • opel1

      tänään mittautin pakokaasupäästöt siellä ja ostin uudet renkaat.Homma toimi hienosti ja nopeasti,en tiedä mistä joidenkin valitus johtuu.

      • eljii

        Onkohan täällä puheita ristikkäin useammasta pikkupajasta?

        http://autofix.websites.fi/ on tehnyt meille pakokaasumittaukset.
        (Tarvittaessa säätäneet. Lamputkin tsekkasivat )
        Joo, ei mikään siisteysihme, vaikka viimeksi oli rojunraivaus menossa


    • mese45

      Auto ja Rengas A&A ei ole verohallinnon arvonlisä- ja ennakkoperintärekisterissä. Kaikki voi käydä tsekkaa ytj.fi. Harmaata taloutta pyöritetään siis ja pelkkä käteinen kelpaa. Y-tunnus: 2095868-9

      • Matti1949

        Eiköhän se yleensä mene niin, että eläkkeelle siirryttäessä lakkautetaan rekisterit arvonlisä- ja ennakkoperinnän suhteen. Itse olen käynyt Auto ja Renkaassa vuosia, mutta viimeksi kun kävin alkukesästä, niin huomasin vanhan omistajan jääneen eläkkeelle. Auto ja Renkaan tilat on laajennettu ja paikalla on aloittanut nuorempi yrittäjä.

        Katsoin muuten viimeksi saamaani kuittia kesän huollosta, siinähän lukee maksun saajan kohdalla NPH Y-tunnus 2138743-5.


    • PÖHÖÖÖLÖ

      Itse kävin kerran lukemas vikakoodit ja pakokaasumittauksen otti ja sillon kaikki toimi ihan hyvin,ihmettelin vaan ku äijälle soitin et sillon ei mtn puhunu et vaan käteinen käy. V""""tti lähtee ajelee ja ettii automaattia

    • Staga

      Meidän auto vietiin tänne, koska käsijarru ei mennyt katsastuksesta läpi. Nyt olivat korjanneet vian hinta yli 500€. No se on varmaan ihan ok mutta kun ne sitten meni ja hävitti meidän auton avaimet. Nyt meni joulureissu ihan uudelleen suunniteltavaksi. Aion vaatia niitä teettämään uudet avaimet, eikä minun tarvitse maksaa avainten teettämisestä senttiäkään.

    • hippuliini

      Nph autopalvelukeskus näyttää muuttavan tattarinsuolle leppävaarasta. heiltä löytyy ihan viralliset nettisivut ja toimivat y-tunnukset ym virallinenkin osuus...http://www.nph.fi/

      pitänee muuttaa perässä??

      Osoitteeseen Kytkintie 38.. avajaistarjouksena näyttää olevan edullinen öljynvaihto ja avajaisetkin tiedossa 16.1.16

      Sinne siis ilmaiselle keitto lounaalle ja pullakahville ...

    • Tyytymätönn

      Kävin tänään katsomassa sieltä pari käytettyä rengasta, niin äijä pyys puolet uusien renkaiden hinnasta..Ei mitään, mutta kun renkaat oli 11v vanhat hakkepeliitta 4 nastat, joista puuttui yli puolet nastoista. :D naurattaa tää pulju vieläkin

      Edelliseltä asiakkaalta pyyteli 600e vuotavan pakoputken hitsaamisesta, kuulemma 4.5h hitsaillut sitä :D

    • SepeSusihukka

      Renkaiden vaihto sujui tänään ongelmitta ja edullisesti.

      Ei mitään valittamista.

    • siikaranta

      tosi surkea ja likainen paikka kieli taidottomat yrittää sönkätä .ei tarvii käydä enää .hinta on harhautus 20 euroa ei ole enää olemassa kolmi pulttisia renkaita.toivottavasti hoidetaan kaikki velvoitteet ,mutta minkä taakseen heittää niin eestään löytää

      • bemböle

        tosi on suomessa täytyy osata puhua ainkin ymmärettävästi .tosiaan 20 euroa harhautus ja likainen ja epä siisti.unohtakaa auto fix palokärjenkuja 1 ,koska vieressä asiallisia korjaamoja ,eikä niiden tarvii jujuttaa hinnoissa.


    • LiisaB

      Lintuvaarassa Punarinnantiellä on korjaamo jossa olemme vuosia huollattaneet perheemme autot. Hyvä palvelu ja edullinen.

    • vätysg

      Autokorjaamo Sami Öhman on myös samlla teollisuusaluella; osaava kaveri joka ahkerasti hoitaa hommat. Kannattanee kääntyä tähän suuntaan jos haluaa luotettavaa huoltoa Palokärjen teollisuusalueella.. http://www.autokorjaamoso.com/

    • erehtynyt

      Älä koskaan, ikinä ja missään tilanteessa vie autoasi tähän pajaan. Kun auto tarvitsee korjausta, tämmöinen vaihtoehto voi tuntua hyvältä. Lopputulema on kuitenkin se, että kyseinen "korjaamo" vain pahentaa tilannettasi.

    • Shaibaa

      Pari vuotta sitten vein auton kyseiseen korjaamoon termarin/anturin vaihtoon kun lämmöt seilasi miten sattui, mutta paikan tyyppi sanoi että termarissa/anturissa mitään vikaa ole. Mittaristo on mukamas rikki, ja pitäisi mittari korjata/ostaa uusi.
      Noh, vein auton mittareihin erikoistuneeseen korjaamoon ja sieltä sanoivat että ei siinnä mitään vikaa ole, toimii niinkuin pitääkin ja maksoin avauksesta ja tarkistuksesta noin 300€...
      Myöhemmin sitten taas eri korjaamolla selvisi että anturihan se siellä oli rikki... Että sillai.
      Vituttaa kun oli viellä kaiki osat ostettuna mukana ja niissä nyt ei kauaa olis menny vaihtaessa, (ainakaan ammatilaisella) tää tyyppi sanoo että ei noita kannata vaihtaa kun sulla on mittarissa se vika
      En ikinä enää astu kyseiseen liikkeeseen, palvelukin oli sen verran surkeaa.
      Ja paikka näytti ihan navetalta!

    • Riku23

      Välttäkää viimeiseen asti. Sama paska jatkuu edelleen. Olisinpa lukenut kommentit etukäteen...

    • Viineripieru

      Kävin päästöt hakemassa, erittäin mukavaa ja asiantuntevaa palvelua. Käyn jatkossakin.
      5/5

      • Anonyymi

        Sama homma. Mahtavaa palvelua. Lisäksi sain vielä pullakahvit!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama homma. Mahtavaa palvelua. Lisäksi sain vielä pullakahvit!!!!!

        Minä myös. Päiväkahvit ;) pano huollon päälle. Nam.


    • huoleton

      Teetin paikassa perus hitsaus homman autooni, ei ongelmia työn kanssa, aikataulu hieman petti, mutta sen tajusi kun ajankohta osui juuri rengasvaihto aikaan.
      Kuten joku tuolla aiemminkin sanoi, niin en varmaan menisi kyseiseen paikkaan jos ajaisin uudella Bentleyllä, mutta jos 20v vanhalla pikku kinnerillä niin mikä jottei.

    • Anonyymi

      Vieläkö pulju on pystyssä? Päästöt olen käynyt mittaamassa 10 euron hintaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe