AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Labratuloksesta

Labratuloksesta

6 Vastausta 4 015 Lukukertaa
Kyselisin teiltä viisaammilta, että mihin progesteroniarvo 77.4 viittaa? Onko ovuloiminen tapahtunut vai ei? Puhelimessa ollut sairaanhoitaja ei osannut sitä tulkita ja lääkärille sain soittoajan vasta ensi viikolle. On ollut ovuloimisessa häikkää ja lapsettomuushoidoissa nyt mennään.
Apuja tulkkaamiseen jos vaan ymmärrätte mitä tuo arvo tarkoittaa.

Hyvältä näyttää!! =)

Hei Pia! =)

Tuo progesteroni arvo vaikuttaa todella hyvältä. Ovulaatio on sen perusteella tapahtunut! =)

Mikäs kierron päivä sinulla on menossa? Minkälaisissa hoidoissa olette? Voidaankohan jo kohta onnitella myös plussasta? ;)

Ihanaa!

Meinasin pudota tuolilta, kun luin vastuksesi viestiini!! Mahasta oikeen kouras! =) Ovulointia itselläni ei ole tapahtunu n. vuoteen, joten tämä on minulle kuin lottovoitto ja vielä parempaa!
Nyt on menossa 12kp/32-34 ja otollinen ajankohta hedelmöittymiselle olisi ensi viikolla. Ehkäisyn olemme jättäneet pois 3/2002 ja siitä asti yrittäneet lasta tehdä. Välillä usko on ollut todella koetuksella, mutta jostain aina olemme löytäneet toivoa jatkamaan. Ongelmanamme ei ole pelkästään minun ovulointihäiriö vaan vikaa on myös miehessäni; hänellä on heikko sperman laatu. Lääkäri kyllä sanoi, että meidän tapauksessa ei ole mahdotonta, että hedelmöittyminen tapahtuisi luonnollisesti. Joten nyt jos vielä tässä kuussa ovuloin niin mahdollisuudet ovat jälleen paremmat!
Takanani on yht. 8kierron pituinen Clomifen kuuri, josta ei ole ollut apua (paitsi nyt!)=)
Juuri lopetin 4kierron perättäisen Clomifenien napostelun ja ensi viikolla on sitten lääkärille soittoaika, jossa suunnitellaan tulevaa. Nyt keväällä olisi tarkoitus aloitta IVF-hoito. Jonot sinne vaan on aika ankarat... =( IVF-proseesi kyllä hieman pelottaa, mutta kaiken olemme päättäneet kestää, että jonain päivänä mekin saamme nauttia uudesta perheen jäsenestä! =)

vielä...

Otettiinhan progesteroni verinäytteestä? Vai sylkinäytteestä? Oletin, että verinäytteestä... Kerron mielelläni lisää arvoista, kun tiedän... =)

Kierron päivistä päätellen sinulla on ovulaatio edessä päin (?) ja silloin on otollinen hetki hedelmöittymiselle, kun on ovulaatio.

Toivotaan kuitenkin, että nyt on se oikea aika ja teille tulee PLUSSAAA!!!! =) =)

Kiitos

Progesteroni näyte otettiin verestä. Sehän se varmin vai mitä?
Kiitos, kun olit avuksi ja kiva jos voin kääntyä puoleesi, kun jotain askarruttavaa tulee eteen. =) Toivotaan jos vaikka tässä kuussa onnistais, ei tarvis käydä läpi niitä IVF-hoitojakaan...

prog-arvoista

Heips!

Soittelin myös tänään verikokeen tuloksia samasta tutkimuksesta. Sairaanhoitaja teki juuri samoin eli antoi lääkärin soittoajan, joka sattui onnekseni jo huomisaamulle :) Kiinnostaisikin tietää, jos täällä enää tähän aikaan on ketään linjoilla, osaisko kokeneemmat kertoa, minkälaiset arvot on "normaalit" eli kertovat siitä, että ovulaatio tapahtuu? Jännittää! :) Pikkuhiljaa tässä mennään eteenpäin näissä tutkimuksissa... Itse olen epäillyt endoa, mutta en ole käynyt vielä ultraa tarkemmissa tutkimuksissa. Ultra oli puhdas, mutta sehän ei vielä kauheasti kerro. Yllätyksekseni tällä hetkellä meneillään olevat menkat alkoivat kivutta...vain toisena vuotopäivänä tarvitsi ottaa särkyyn lääkettä. Toivoa sopii, että mitkään kasvaimet eivät tee pesää tuonne vauvelin paikalle :) Aurinkoista kevättä itse kullekkin ja tsemppiä plussa-odotuksiin! :)

S-PROG

Luteaalivaiheen puolessa välissä (kp21-23) seerumin progesteronipitoisuus pitäisi olla yli 25 nmol/l, jos ovulaatio on tapahtunut. =)
 /   /  / Labratuloksesta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta