KATAFORI?

kattaaforrii

pitäs tilat parit suuttimet ja tiivisteet ni onko kellään tietooo kuinka kauan toimitus kestää poriin?? tuosta kyseisestä paikasta?

68

3240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei kauaa

      Aika nopeasti yleensä lähettävät, varsinkin, kun on noin pienistä osista kyse. Pari arkipäivää.

    • huijari firma

      vai vielä nopeasti.3kk

    • liikaa lupaileevat

      epämääräistä touhua, kuuluu moponosatoimittajien pohjakaartiin.

    • tilasin muualta.

      Odotellut osaa kaksi viikkoa! Peruutin tilauksen niin ilmoittivat et osa olis ollut heillä huomenna ja mulla muka seuraavana päivänä. Kyselin tilauksesta aikasempaan et mikä tilanne kun viipyy, niin ei vastattu mitenkään eikä vastaa puhelimeen kun yrittää soittaa.

    • muna4

      Perseestä

    • Jussi vm.96

      p*ska paikka. kerran tilasin sieltä p*rseliikkeestä uudet vilkut, niin toimituksessa kesti 10kk ja kun viimein paketin saatuani avasin sen, niin suureksi järkytykseksi laatikossa oli noin 15cm pitkä p*skajööti!!! kun soitin asiasta kyseiselle firmalle niin vastaukseksi sain vain epämääräistä naurua ja piereskelyä puhelimeen.

      • Anonyymi

        tosta vois jo ilmottaa johki


    • tilaaja1

      tilasin jotain pikku osaa 2,5 viikkoa sitten eikä vielä ole tullut. ihan vinkiksi älä tilaa sieltä. moposport on hyvä tulee oikeasti nopeesti

    • Mopon osia

      Kerran itse tilasin. Ei ikinä tullut mitään ilmoitusta että paketti olisi postissa tai mitään. Ja sen jälkeen en enään perään kysellyt. Rahani kannoin mielummin Tmi Jani Kaasalaiselle.

    • huono firma

      ei jeesus tilasin Kaasuttimen niin meni 2 viikkoa eikä tullut siinä aikana niin peruin tilauksen enkä ole vieläkään saanut rahoja takasin

    • kymsopelle

      Joo tässä tullut ooteltua skootteriin uutta peiliä parin viikon ajan... toivotaan parasta pelätään 50e menetystä..

    • Katafori.fi

      Valitettavasti joidenkin tilausten kohdalla toimitusajat ovat venyneet liian pitkiksi. Kysynnän määrä on yllättänyt ja on ollut pikkasen tavaransaanti ongelmia.
      Keskimääräinen toimitusaika on meillä tällä hetkellä 12vrk. Eli jotkut tilaukset ovat lähteneet todella nopeeta ja joissain on sitten mennyt se kuukausi, kuten yllä olevissa jutuissa kerrotaan.
      Teemme parhaillamme töitä ongelmien ratkaisemiseksi ja yritämme saada toimitukset ajantasalle mahdollisimman pian.
      Ensi kesäksi on tarkoitus parantaa logistiikkaa merkittävästi, ettei tulisi vastaavia ongelmia. Olemme pahoillamme tämän hetkisistä ongelmista ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä.

      Olemme laittaneet jokaiseen myöhässä olevaan pakettiin hyvityksen odotuksesta.

      Informoimme asiasta lisää kun toimitusajat ovat kunnossa.

      • Renkaitta.

        Vai, että vuoden päästä logistiikka paranee. Mihin luulet asiakkaasi suuntaavan sitä ennen ?? Meneekö ihmisten tilauksista maksamat rahat henkilökunnan omiin rästeihin, kun tavaraa ei saada ulos tullivarastosta?? Huom. Tulli plus alvi.


      • Papizo

        Eipä näytä ongelmat korjaantuneen vieläkään. Huomenna tulee osan tilauksesta kuluneeksi 2 viikkoa. Ihmettelen vaan, että eikö toimituehdoissa luvattu 1-5 päivän toimitusaika sido toimittajaa mitenkään? Kysyin tätä myös asiakaspalvelusta ja ilmeisen lukihäiriöinen henkilö vastasi toimitusehdoissa mainittavan toimitusajan olevan 2 viikkoa. Joo, keväällä kun on "kiire ja sesonki", mutta nythän on jumaliste marraskuu! Ei näytä liikkeellä olevan tietoa myöskään vuodenajoista. Edellisen kerran kun tilasin jotain, niin oli ihan sama juttu. Sain osan perään kysellä ja vihdoin 16 päivää tilauksesta se saatiin lähtemään minulle päin. Tämä oli kyllä viimeinen kerta kun tilaan tuolta yhtään mitään!


    • Marko T K

      Kohta kuukaisi sisuskumin ja nopeusvaijerin kanssa ei oo tullut ilmoituksia eikä sähköpostia tosin kuin 21€ mut kumminkin, tyttö ei pääse pörräämään ja vakuutuskin on maksettava!

      • jooh2

        Kannattaa laittaa sähköpostia tai soittaa. Voi olla, että niillä ei oo ollu hyllyssä tavaraa ja eivät oo saanu sitä tuotetta sitten vieläkään. Ite tilasin jokuaika sitten mcscatterilta tavaraa ja kesti pariviikkoo, koska yhtä osaa ei ollu hyllyssä, eikä ilmottanu siitä mitenkään.


    • mopedi

      Oma kokemus huono. Informaatio pätkii ja piiiitkät toimitusajat.

    • Kyllä

      Älkää missää nimes täältä tilatko. Ihan pilipali paikka! ikuisuus menee tavarois, puhelimesta ei saa ketää kiinne, sähköposti yhtä tyhjää niiku koko äijä siel. sit etit jostaa chatistä vastauksia...

    • stunttaaja

      Kaveri sai paketin 3vko tilauksesta eikä tullut mitään hyvitystä. Älkää tilatko Kataforista!

    • tigerniger

      Suoraan sanottuna täyttä p***a,tilasin kaks rengasta,ja vaijerisarjan,no odotteli 2vk niin sitten tuli renkaat,nyt ollaan odotettu 2kk eikä vaijerisarjaa,lupasivat hyvityksen kun otin yhteyttä,aina kun kysyn niin laskua ei ole vielä keritty laske?ovat jo laskeneet n. puoli kuukautta,eikä ole rahoja tilillä!

    • Vittuuntunut asiakas

      Itsekin tilasin tehoputken mopoon 2vkoa sitte vieläkään ei ole kuulunut mitään vaikka luvataan toimitus 1-5pv...... !!!!!????????

    • 2. vittuuntunut asia

      Minä tilasin tyttäreni skootteriin osan jo yli kuukausi sitten eikä vielä ole tullut. Maksettu 6.7.2013 Kyseinen firma ei vastaa sähköposteihin eikä muka "kerkiä" vastaamaan puhelimeen. En suosittele tätä firmaa kenellekkään eikä sitä varmaan tällä menolla ole edes olemassa kauaa. Kyseinen osa minkä tilasin ei ollut hinnaltaan montaa kymppiä mutta aion saada sen, koska olen jo maksanut, vaikka oikeusteitse. Minähän tässä vahvemmilla olen kai? Tai sitten rahat takaisin tlilleni (Tilinumero jo lähetetty).V.tuttaa tälläset nappikauppiaat kun on kesä ja pitäs päästä nuorten liikkumaan kesätöihin ja muualle.

    • Molopää

      Tän paikan pitäjä ihan täys pelle! Rahani meinaan tältä humpuukki kaupan pitäjältä takaisin periä!

    • 2.Vittuuntunut

      Niin meinaan minäkin periä, lähdetäänkö porukalla käymään?

      • 3.Vittuuntunut

        Eikö tämmösiä kauppiaita saada kuriin kun lyömällä turpaan! Mä tilasin renkaat 22.7, eikä mitään ole kuulunut. Hain renkaat sitten kaupan tiskiltä. Nyt sitten pitäis saada rahat kataforilta takaisin. Sähköpostit siellä katoaa bittiavaruuteen, ja chat:iin tuli vastaus joskus puolen tunnin päästä, että asiakaspalvelija ei ole paikalla.


    • Täysin pettynyt

      Tilasin osat 24.7. ja nyt on 14.8. Mitään vastausta sähköpostiin, tai chattiin ei ole tullut. Osat maksettu etukäteen. Paska paikka, ei kai muut voi sanoa.

      En suosittele kenellekään.

    • Petosten tutkija

      Täys huijari firma. Rahat etukäteen kolmennen osapuolen kautta niin ettei niitä saa takaisin. Varokaa hyvät ihmiset tätä firmaa. Onhan tässä ketjussa jo kokemusta kolmelta vuodelta. Kilpailija scaffer ei taas ottanut rahoja, mutta ei toimittanut myöskään tavaraa, tämä firma on varmistanut rahan saantinsa mutta ei aikomustakaan toimittaa tavaraa. Laskee sen varaa että summat ovat pieniä ettei kukaan sen takia haasta oikeuteen kun kulut ovat isommat. Firma on piilossa jollakin misto-trading nimellä mutta markkinoi harhaan johtavasti katafori nimellä. Helppo kadota asiakkaiden rahojen kanssa kunhan niitä tulee tarpeeksi..

      • jooh2

        Tarkoitatko tuolla scafferilla firmaa, jonka nimi on mc scatter? Jos tarkoitat, niin itselläni ei ainakaan ollut mitään ongelmia tilaukseni kanssa. Tuossa kesällä tilasin sieltä jotain 80€ edestä ja hyvin tuli perille. Viikko tai 2 siinä meni, kun ei ollut jotain osaa hyllyssä, eivätkä siitä ilmoittaneet, mutta eipä tuo haitannut mitään, kun tilauksella ei mitään kiirettä ollut.


    • mopo4

      Ompa kyllä kumma kun jonkun sätin kautta pitäisi ottaa yhteyttä!!!!??? Onko jossain muussa liikkeessä tälläinen käytäntö, että tietää välttää. Jos on aikaa sättäillä, niin varmasti on aikaa myös hoitaa asiat niin kuin pitää!

    • huijari fima

      ÄLKÄÄ TILATKO KATAFORILTA MITÄÄN. Ensin osat pitäisi tulla, ainakin chatti-paska niin väitti. Ei alkanut kuulumaan ja kyseltiin, tulee kuulema ensviikon alussa. No eipä tullut sitä ensviikkoa. Kyseltiin taas samalta chatti-urpolta, eipä ole osia maassa. No eikun peruuttamaan tilaus.Odotettin heidän sivujen mukaiset 30 päivää, ei kuulu rahoja takaisin. Taas kyseltiin, oli kuulema jäänyt hoitamatta (no v....u, enpä ollutkaan huomannut). Luvattiin että nyt hoidetaan. Joopa joo, olishan noi lupaukset pitäny jo tietää. Ja tässä on mennyt koko kesä, eikä todennäköisesti rahat ainakaan tänä vuonna tule takaisin. Onhan tässä tietysti hyväkin puoli: Eipä tarvitse tuosta firmasta mitään tilata ja pidän omalta osaltani huolen että heidän maine kasvaa. No seuraavaksi kokeilen jos kuluttaja-asiamiehen kautta vaikka onnistuisi.

    • kehvelinhuijarit

      Kaksi kuukautta odoteltu jo maksettua seisontatukea. Paska mikä paska. Lupauksia ensi viikosta kyllä riittää.

      • hoob

        Joo tavara tilattu ja palautettu saman tien toukokuun alussa, rahoja odotellaan edelleen eikä mistään saa ketään kiinni... PRKL mikä pulju!!! Älkää missään nimessä tilatko mitään


      • Pettyneen pojan äiti
        hoob kirjoitti:

        Joo tavara tilattu ja palautettu saman tien toukokuun alussa, rahoja odotellaan edelleen eikä mistään saa ketään kiinni... PRKL mikä pulju!!! Älkää missään nimessä tilatko mitään

        Valitettevasti emme ole myöskään saaneet rahojamme takaisin. Tilasimme tuotteen ja peruutimme sen ennen kuin ehti lähteäkään Kataforilta, koska emme saaneet selkeää toimitusaikaa, emmekä vastauksia sähköpostiin. Todella erikoista että nykymaailmassa yhden liikkeen sähköpostit voivat edelleen kadota bittitaivaaseen?

        Älkää ainakaan hyvät nuoret laittako rahojanne tähän firmaan! Tilatkaa, ostakaa muualta kunnes Katafori alkaa toimia kuten kuuluu. Heidän velvollisuutensa on palauttaa rahat 30 vrk sisällä. Itse otan tänään yhteyttä myös kuluttaja-asiamieheen ja jatkaa siitä eteenpäin kunnes rahat tulevat tilillemme. Jollei tämä yritys sitten valitettavasti surkealla asiakaspalvelullaan ole sitten jo konkurssissa.


    • sama kuin edellä

      www.kuluttajavirasto.fi, kuluttajalle, p. 029-5536901 ma-pe klo 9-15 saa henkilökohtaista neuvontaa

      tai samasta paikasta voi täyttää myös lomakkeen

      Kuluttajavirastoon kannattaa ottaa yhteyttä mikäli yritys ei palauta rahoja tai muuten pidä lupauksiaan

      • Huijari firma

        Otin yhteyttä kataforiin, kun ei rahoja alkanut vieläkään kuulua. No sama vanha vastaus: ensi viikon aikana. Ja varmasti ei tule silloinkaan, mutta odotan ja siirrän asian eteenpäin vasta sitten. En usko että kannattaa tuolta tilata yhtään mitään, vaikka alkaisivat toimimaan kuten kuuluu. Löytyy paljon muita firmoja mistä tilata osia mopoihin ja moottoripyöriin. Esimerkkinä muutama:
        Jani Kaasalainen
        Wandamotor
        MP-pitstop
        Storm-motor

        Kaikista olen tilannut usein, aina oikeat osat tulleet ja yleensä todella nopeasti jos tavara on ollut hyllyssä. Olen ollut näihin olen ollut erittäin tyytyväinen.


    • Täysi pettynyt

      En suosittele tilaamaan MITÄÄN kyseisestä paikasta. Sähköposteihin ei vastata ja tilattujen/maksettujen osien toimitus kestää kuukausi tolkulla. Täysin alaarvoista toimintaa. On muitakin paikkoja mistä tilata (Onneksi)

    • microcar3

      Tilasin täältä skootterin renkat homma toimi ihan ok,

      www.biketema.fi

    • huijattu2

      Ollaan tilattu kesäkuussa tavaraa. Ei ole näkynyt eikä rahojakaan saatu takaisin. Asia menee kuluttajasuojalautakuntaan. älkää vaan tilatko tuolta mitään!

    • 1+19=20

      Kataforilla toimitus on päin vittua ja saatanaa eka kerralla ku tilasin ni meni 5viikkoa että ei saatana ja sain siitä kuitenkin siitä ilmaisen toimituskulut apun seuraavalle tlaukselle ja laitoin tilaamaan yhden pikku osan ja olen nyt odotellut sitä 3viikkoo että huoh. Voisivat vähän laittaa siellä toimistosaan vipinää räpylöihin. niin ehkä asiaatkikn säilyisivät.

    • susikauppa

      Kyllä on aika alaarvoista tavarantoimitusta,odottanut jo kolmeviikkoa ja ei vieläkään kuulu
      että varoitan muita ostajia erehtymästä tähän firmaan!!!!

    • ärsyyntynyt114

      Älkää todellakaan ostako kukaan kataforista mitään kun eivät lähetä niitä, he huijaavat!

    • Huijarifirma alas

      Ja täällä vielä yksi Kataforiin kypsynyt.
      Tilaus peruttu lokakuun alussa koska eivät saaneet toimitusaikaa vahvistettua. Rahoja ei ole tullut takaisin lupauksista huolimatta. Olen ollut kuluttaja-asiamieheen yhteydessä ja taidan laittaa asian kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn. Tosin ei sekään takaa rahojen takaisin saantia mutta onhan se yksi keino saada tietoa tuon firman toimintatavasta eteenpäin.

    • dfdf

      älkää puhuko paskaa!!!

    • kyllästyny100%

      Täyttä p***** koko firma!! Tilaus tehty 2vko sitte eikä mitään kuulu. Ei vastata sähköpostiin ja puhelinnumeroa ei ole ainakaan nettisivuilla!! Sinne meni rahat!!!

    • Minua ei kuseteta

      Tilasin eilen gileraan renkaan ja jos ei tule kohtuu ajassa niin ihan varmasti perästä kuuluu. Ensin kuluttaja asiamiehelle ja jos ei ala toimitukset lähtemään niin viimeistään rikosilmoitus pistänee vipinää kinttuihin.

      Joten koitappa katafori toimittaa lähetykset niin teiltä saatetaan jatkossakin tilata jotain.

    • Eipäs kuseteta

      Niin ja jos toimitukset tosiaan kangertelee noin pahasti niin suosittelen muitakin toimimaan eli rikosilmoitusta kehiin.

    • meneeihanpelleilyksi

      kolmeviikkoa nyt odoteltu isompaa tilausta. olisi mukava saada ne vielä kesälomaksi :)

    • zzzidiot

      Kusetti kaljalaatikon hinnan minulta, ostin osia, mutta ei toimitettu, eikä palauta rahoja, saisiko käteisenä myymälästä ?

    • Tietäjä

      Ei sielä myymälässä välttämättä ole käteistä kahtakaan kymppiä.

    • ...

      paska lafka

    • Hidas toimitus

      Mulla nytte 3,5 viikkoo ootettu putkee ilman mitää vastauksii sähköpostii tai muuhunkaa vastaavaa... Alkaa mennä usko tällasee sivustoo

    • älkää sekaantuko

      Samat kokemukset kun muilla.Mä meen huomenna käymään paikan päällä.

    • Kataforiin pettynyt

      Pieras ja nauro vaa puhelimee ku yritin soittaa!! Nimittäin 150 € edestä tilasin mopotarvikkeita! SAATANA. Mikä vittu voi olla vikana!

    • EN OLE PETTYNYT

      Mä en oo ollenkaa pettynyt tohon firmaa, ei oo tullu ku renkaita tilattuu ku ei oikee lyödy tosta firmasta mun skodeen osia, muuten tosi hyvä

      • Kataforiin pettynyt

        ja paskat!


    • Härmä

      Mopon seisontatuki tilattu yli kuukausi sitten. Yhteilty ja on luvattu toimittaa ensiviikon alussa. Niitä ensiviikon alkuja tuntuu riittävän. Miten tälläinen firma saa vielä toimia?
      Kuluttaja asiamiehen numero on aina varattu kun sinne yrittää soitella. Liekköhän muutkin kataforin asioilla? Ei ole ku 25€ maksettu ennakkoon, mutta kuitenkin.

    • muahahaahahahahahaha

      buhahaahhahaahhahhahaahahahahahahahahahahahahaahhahaahahahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahaah

      osaattekohan te edes tilata rupee vaikuttaaa siltä että ette osaa

      buhahahaahahahhahahahaahahaahahahahahahahahahahahhahahahahaahhaahahha

      mä sain talvi renkaat tällä viikolla ja viime viikolla tilasin viikko meni, ja matkaa ton firman pihalta mun pihaan on 272.5 km

    • tunnen omistajan

      kaikki noi kusetus viestit niiku 3viikko menee eikä osia tuu niin poistetaan VITUN PELLET !

      tunnen kataforin omistajan ja mulle tulee aina alennusta ku ostan sieltä, 12-20%

    • Bodari

      Jos tunnet omistajan kannattaa kertoo sile et,kohta alkaa tapahtua.tollanen tanan pelle kohta saa suödä pillillä ruokansa.

    • tunnen omistajan

      kerroppa iha ite jos sua nii paljo häiritsee!

    • huijari firma

      kaikki tykkää tästä viestistä jos katafori on huijari firma!

    • tilaaja

      oikeet osat tulee mutta toimitus kestää saatanan kauan.

      • kagi

        Variaattorin hihnaa jaksoin odottaa 2,5kk eikä tullut. Jos ei rahat tule takasin kuukauden kuluessa, ilmoitus kuluttaja-asiamiehelle ja rikosilmoitus petoksesta.
        Ei näin...


      • ei kataforiista enää
        kagi kirjoitti:

        Variaattorin hihnaa jaksoin odottaa 2,5kk eikä tullut. Jos ei rahat tule takasin kuukauden kuluessa, ilmoitus kuluttaja-asiamiehelle ja rikosilmoitus petoksesta.
        Ei näin...

        Ei vastannut mihinkään viestiin, päätin odottaa 30vrk ja sitten tutkintapyyntö poliisille. Viimeisenä päivänä tuli. Tilasin viikon kohdalla saman osan kiinasta ja se tuli 3 viikkoa nopeammin kuin kataforista. Ehkä yrittäjäyhdistyksen pj hommat työllistää.


    • jarkki3

      tilasin kataforista nastarenkaat kuukausi sitten ,,, ei ole näkynyt, puhelimeen ei vastaa chat ei toimi ,eikä vastaa sähköposteihin, ei kai voi muuta kuin tehdä poliisille tutkinta pyynnön

    • asfsadas

      Täyttä kusetusta.

    • htrthj

      tota firmaa ei edes enää ole

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe