AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Laivalla Tukholmaan halvalla?

Laivalla Tukholmaan halvalla?

3 Vastausta 2 878 Lukukertaa
Olemme menossa perheen kanssa matkalle Tukholmaan laivalla. Tuleeko halvemmaksi ottaa risteily, hotellimatka vai mikä? Meitä on 5 henkeä ja auto. Tukholmassa olisi kiva olla 2 päivää, jotta ehtisi tutustu kaupunkiin paremmin... Osaako kukaan sanoa edullista vaihtoehtoa..Ja kumpi on parempi Silja vai Viking?
Risteily on tarkoitettu vain risteilyksi esim. Turusta. Hesasta siihen kuuluu päivä Tukholmassa ja hotelliöitä voi varata esim. Siljan kautta lisää---sivuilla on hintoja.

Itse ehkä ottaisin reittimatkat (+autopaikka, jos kauemmas Tukholmasta menossa) ja varaisin itse hotellit...tosin riippuu tietysti sen hetken hintatasosta...hotellit on aika tyyriitä tässä kohtaa varatessa.
Tarvitsetteko autoa, jos Tukholmaan meinaatte tutustua? Parkkeeraus+ autopaikka maksaa ja Tukholmassa on loistava julkinen liikenne(saa esim. eripituisia 24h tai enemmän bussi/metrolippuja edukkaasti).

Varmaan molemmat laivat kivoja, vertaa hintoja. Itse tykkään mennä Hesasta Siljalla saunaosaston vuoksi, jossa lapset viihtyvät hyvin. Turusta matkat ovat selkeästi halvempia muuten.
Tosi edullisia oman auton paketteja on matkatoimistoilla. Kannattaa kysyä, etenkin tota hotellimatkaa. Tässä yksi esimerkki: www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/index/hotellimatkat/tukholma-hotelli.html.stx
Jos ottaisitte suoraan yhteyttä Tallink Siljaan tai Viking Lineen tai molempiin eli pientä kilpailutusta. Tutustua kannattaa myös molempien netti sivuihin (www.silja.fi, www.vikingline.fi) sieltä löytyy niin hinta,-matka kuin laiva tietoakin. Siljalla paremmat laivat Helsingistä, Turusta tasan yhtä ankeat (vaikka TallinkSiljan aamulähdön Galaxy onkin uusin) tämä ihan oma arvio, jokaisella oma makunsa tässäkin asiassa.
 /   /  /  / Laivalla Tukholmaan halvalla?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta