AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Sampo verkkopankki

Sampo verkkopankki

13 Vastausta 1 515 Lukukertaa
Onko muilla sama ongelma kirjautuessa sisään, turvakortin avainnumero näkyy noin puolen sekunnin ajan ja sen jälkeen sekä avainnumeron kohdalle tulee turvakortin numero. Yritä siinä nyt sitten tihrustaa että mikä se avainnumero on.
No, ei ole.
Tosiaan oli Sampo Pankilla ongelma alkaen 17.05, viellä MA iltana pelasi ja tuolla oli joku huoltokatko. Toimi mobiilipankki mutta netti puolella FireFox pelasi mutta Seamonkey ei, myös Chrome pelasi. Annoin palautetta pankkiin ja korjasivat via.... ominaisuuden kaikessa hiljaisuudessa.

Ja kyseestä oli tämä js / Java sotku jossa vilahti haasteluku ja sitten korvautui 2x
avainkortin numero.
Teki kanssa noin joskus viikko sitten, kun yritti uudelleen, niin toimi oikein.

Tämän systeemin kanssa on ollut ongelmia alusta alkaen, yleensä niin, ettei tule ikkunoita johon vasteluvun voisi syöttää, siihen ongelmaan on saatu hiljalleen parannus ja jossain vaiheessa tuli ohjeita jawan asetteluiden wirittelyynkin.
Hyppönen voisi esittää java-asiansa Sampo Pankille. Hyppönen perustelee, että java on tietoturvariski. Sampo pankki väittää, että java lisää tietoturvaa. Kumpi on oikeassa? Muiden pankkien verkkopankit toimivat ilman javaa. Ovatko ne tietoturvallisia vai tietoturvattomia?
Ainakin tällä hetkellä useat tahot kertovat Javan olevan vaarallinen ja haitallinen tietoturvalle. Esimerkiksi Kaleva-sanomalehti uutisoi näin:

Java-haavoittuvuuden paikkaamiseen voi mennä viikkoja

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/java-haavoittuvuuden-paikkaamiseen-voi-menna-viikkoja/604029/
verkkopankkejahan on pitänyt koko aika vatsia hakkereiden takia. En muista yhtään juttua lukeneeni Sampo Pankin verkkopankista. Voisiko tästä tehdä johtopäätökisä?
Mulla tuli tänään sama ongelma kuin aloittajalla. Koko päivän ollut niin, että avainluku vilahtaa ja tilalle tulee turvakortin numero kahteen kertaan.
Jep samma här pitää avata toinen välilehti ja tulla takas nii sit nään sen luvun
Dodiin mulla oli kanssa jo pitkän aikaa sama vika mut yleensä sen sain laitettuu oikein kun oikein tarkasti katto ne numerot mitkä vilahti siinä mutta meni muutaman kerran väärin se koodi ja nyt verkkopankki tili kiinni... Ketutti jo toi toiminta häiriö ihan tarpeeks ny pitäs mennä sinne konttoriin ilmeisesti vuotamaan asiasta että sais tilin auki taas... taijan vaan vaihtaa huvikseen pankkia välillä kele.
Joskus kesällä alkoi minullakin tulemaan tuo avainluvun nopea vilahdus ja korvautuminen kahdella avainkortinnumerolla Firefoxilla ja Internet Explorerilla. Vaihdoin selaimen Operaan., koska sillä toimi.

Operalla windows 7:ssa olen käyttänyt Sammon verkkopankkia sen jälkeen ja toiminut kuin unelma. Itse asiassa, olen vaihtanut Operan pääselaimekseni..Kevyt ja monipuolinen selain.
Kyl Java taitaa olla riski, siksi siirryin Sammosta jo 1,5-2 vuotta takaperin pois, kun Sampo ei tarjonnutkaan mitään erikoisen hyvää, korot olivat matalat ja muita kustannuksia oli ja tuntuivat oevan aina nousussa.

Meilläkin koneet hidasteli ja nettitikku piti käynnistää uudellen lähes joka päivä, kun yhteys katkesi. Nyt kun ei ole ollut Javaa, toimii kone todella eritavalla, ihanaa.

Kannattaa ottaa tosissaan,,,,,, eikä olla itse liian viisas

Viestintävirasto suosittaa Java-ohjelmiston poistoa tietokoneelta

http://yle.fi/uutiset/viestintavirasto_suosittaa_java-ohjelmiston_poistoa_tietokoneelta/6273467
Ei ne muutkaan pankit ole sen kummempia,ihme vaan kun
ovat säästyneet tällaiselta,ompahan Sampolla nyt kokemusta
ongelmista.
 /   /  / Sampo verkkopankki

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta