Green Card kurssien valtava HINTAERO

Golf Pro

Jos suunnittelet golfkursseille menemistä ja etenkin PK-seudulla, niin
kannattaa harkita missä kurssin käy. Hintahaitari on todella kirjava ja tasoerot lähes olemattomat. 3 x 3 tunnin kurssista ei kannata maksaa esimerkiksi
190 euroa, joka on todella kallis. Reilu satasella saa jo kunnon kurssituksen. Suosittelen lämpimästi, että vertailette
kurssihintoja esim sivustolla www.golfpiste.com/forum josta löytyy paljon tietoa.

Hinnan lisäksi kannattaa myös kiinnittää opettajan ammattitaitoon. Huolehdi siitä, että opettajanasi on koko kurssin ajan PGA-Pro eikä joku apuopettaja
tai kesätyöntekijä.

10

4901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenttien kieräjä

      Voi tähän lisätä myös sen, että hinnasta ja paikasta riippuen hintaan sisältyy erinlaisia etuuksia ym... Jotkut perivät kenttäkierroksesta erikseen hinnan, jotku perivät mailoista rahaa kun ovat lainassa, toisella paikassa hintaan sisältyy esim par 3 kentän ilmaisen käytön koko kaudeksi ym. 160-190 hintoihin yleensä sisältyy opetus, mailat, kenttäkierros, golf opetus dvd ja kaikki materiaali se, että saa käyttää par 3 kenttää ilmaiseksi.

      Omasta mielestä paras opettaja tai ainakin itse pidin tosi paljon LAKISTON Pga-pro opettajasta joka kävi kaikki tarkasti läpi, jaksoi jokaisen kohdalla käydä neuvomassa.

      Vihdissa taitaa olla toi par 3 kenttä ilmaiseksi käytössä sielä greencard suorittaneelle. Kentällä saa hyvin opeteltua lyömistä, puttausta ym ennenkun lähtee kiertämään isoja kenttiä ja sit saa vielä pudotettua tasoitusta. Taitaa myös nurmijärvi golf olla sama juttu...

      Nurmijärvellä on parempi par 3 kenttä kun vihtigolfissa.

    • Oppser

      Paloheinä vaikuttaa todella kalliilta kurssien suhteen, joten
      pitänee varata kurssi koko perheelle Vuosaaresta tai Hiekkaharjusta, jotka ovat myös lähellä ja näyttävät paljon laadukkaimmilta.

    • säääääkkkiiii

      Kylläpäs alkoi taas naurattamaan... Vai että oikein PGA- PRO...
      Kesätyöläinen???? Olisi ihan kiva, kun vaivautuisit kertomaan, missä kentällä olet tavannut kesätyöläisen golfopettajana. Toki niitä on, mutta ne varmasti pelaa tasoituksella alle 5 ja kyllä sen tason "kesätyöläiset" kyllä osaa opettaa aloittelijoita. Eihän näillä greencard kursseilla mitään golffareita ole edes tarkoitus tehdä vaan antaa perustiedot golffista. Loppu riippuu sitten itsestä, kuinka hyvä golffari sitten vuosien päästä tulee.
      Alkeiskurssi on alkeiskurssi ja pysyköön alkeiskurssina.

      Lähes jokainen, joka kurssin suorittaa saa taidoista riippumatta greencardin. Olen kuullut ainoastaan yhdestä tyypistä, joka ei läpäissyt koetta... Sekin johtui ainoastaan kaverin käyttäytymisestä, ei pelillisistä taidoista.

      Se mikä hinta kyseiselle kurssille on, niin mitä väliä sillä on, maksaako se 150 vai 190. Golffiin saa menemään niin paljon rahaa kun siihen on varaa ja vielä enemmänkin :-) Tuiollainen muutaman kympin säästö on naurettavaa.

      Ei tuo hinta haarukka todellakaan kerro kurssille osallistuvalle tulevalle tuupparille mitään kurssin tasosta. Kaikista hinnoista voi keskustella.. Ainakin meidän klubilla kurssin hinta putoo varmasti, jos liittyy seuran jäseneksi kurssin ja greencard kokeen jälkeen. Ei peritä liittymismaksua yms.

    • Tali on ykkönen!

      säääääkkkiiii..

      Miksi aloittelijan kannattaisi maksaa 150-190 euroa jollekin harrastepelaajalle, jonka tasoitus (HCP) on jotain 5 luokkaa? Jos puhutaan ihan OIKEASTA kurssituksesta mikä on maksullista, niin kannattaa valita opettajaksi vain PGA PRO, joka on saanut opettamiseen riittävän koulutuksen. Se, että joku harrastepelaaja osaa itse lyödä palloa ei tarkoita sitä, että hän osaa opettaa muita ja näkee muiden lyönneissä olevat virheet.

      Kerrot että teidän klubilla kurssin hinta putoaa varmasti jos liityt seuran jäseneksi. Ettet vain olisi Helsinki City Golf ry:n jäsen ja kenttäsi on Paloheinä?

    • Oma kokemukseni on, että olen saanut parhainta opetusta kaverilta joka ei ole PGA:n jäsen. Varmaan kyllä käynyt golf-opetajalta vaadittavia kursseja.

      Sen sijaan varsin luokatonta opetusta on tullut muutaman kerran PGA:n jäseniltä.

      Onko kaikki PGA:n jäsenet käyneet golf-opettajalta vaadittavat kurssit?
      Käsittääkseni PGA:han pääsee jäseneksi, jos pärjää kilpailuissa. Sehän ei sano kaverin opetustaidoista välttämättä mitään.

    • sääääkkkkiii

      Ei ole Paloheinä ei, ei edes pääkaupunkiseudulta vaan kanta- hämeestä.
      Edeleen olen sitä mieltä, että tasoituksella alle 5 pelaava pelaaja pystyy antamaan aloittelijalle peruspaketin, jotta aloittelija saa tarpeellisen opin, jotta selvittäisi green card kokeen. Oli kyseessä minkätasoinen PGA- Pro, niin eihän se kymmenessä tunnissa pysty 20 oppilasta käsittelemään golffariksi.

      Munkin tasoitus on pikkuisen alle 20 ja pystyn kyllä perusasiat opettamaan, vaihken mitään opettajakurssia ole ikinä käynytkään. En ole kyllä mitään golffiin liittyvää kurssia käynyt, vaan muutama vuosi sitten n. 20 hängärin omaava pelaaja perehdytti meidän golffin saloihin, sekään mikään opettaja ollut.

    • klubituuppari

      Kaikissa lajeissa on luonnonlahjakkuuksia jotka oppivat lajin salat muita nopeammin. He eivät tarvitse niin paljon opastusta kuin muut. Heillä on pelisilmää ja ymmärrystä korjata virheitä omassa suorituksessaan ja oppivat asioita todella nopeasti. Tämä ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että koulutuksen saanut (minkä tahansa urheilulajin) valmentaja/opettaja on paras vaihtoehto vinkkien ja neuvojen saamiseen. Lajiin perehtymätön klubituubbari voi huomaamattaan antaa uudelle pelaajalle vääriä neuvoja, mikä ei edistä pelaajan myöhempää kehitystä, varsinkin kun niitä virheitä joutuu sitten jälkikäteen korjaamaan ammattilaisen kanssa jos haluaa päästä lajissa pitkälle.

      • sdffdsdfsddfs

        Unohdetaan nyt sitten golf hetkeksi...
        Yleistän: Jokainen esim jääkiekkoa tai fudista aloitteleva junnu saa ensi oppinsa aivan tavalliselta hemmolta, joka sattuu olemaan jonku seurassa olevan pelaajan isi. Monta vuotta menee, ennen kuin junnut alkavat saamaan ammatilaisvalmennusta, eikö? Monesta junnusta kehittyy liigatason pelaaja ja joka promille ikäluokasta pääsee oikein rapakon taakse pelaamaan isosta rahasta kiekkoa.
        Eikös sama päde myöskin golffissa... Perusteet amatööriltä ja jatko riippuu itsestä, alkaako tienata golffilla vai pysytteleekö normi klubituupparina?

        Ei todellakaan normi klubituupparin tarvi alkeiskurssille hakeuutuakeen pga tason pron palveluksia


      • Tsäjäjää
        sdffdsdfsddfs kirjoitti:

        Unohdetaan nyt sitten golf hetkeksi...
        Yleistän: Jokainen esim jääkiekkoa tai fudista aloitteleva junnu saa ensi oppinsa aivan tavalliselta hemmolta, joka sattuu olemaan jonku seurassa olevan pelaajan isi. Monta vuotta menee, ennen kuin junnut alkavat saamaan ammatilaisvalmennusta, eikö? Monesta junnusta kehittyy liigatason pelaaja ja joka promille ikäluokasta pääsee oikein rapakon taakse pelaamaan isosta rahasta kiekkoa.
        Eikös sama päde myöskin golffissa... Perusteet amatööriltä ja jatko riippuu itsestä, alkaako tienata golffilla vai pysytteleekö normi klubituupparina?

        Ei todellakaan normi klubituupparin tarvi alkeiskurssille hakeuutuakeen pga tason pron palveluksia

        Puhut junnuista.

        On täysin eri asia aloittaa mikä tahansa asia 5 vuotiaana kuin esimerkiksi 15, 20, 30, 45 tai jopa 60 vuotiaana.

        Mitä nuorempi pelaaja on sitä vähemmän hän ajattelee tuleeko tehneeksi jonkun asian oikein tai väärin. Jos isä näyttää mallia niin poika/tytär tekee samoin eikä pohdi mikä meni vikaan, kun lyönti jäi selvästi lyhyemmäksi kuin isällä. Junnu ei myöskään pidä itseään huonona tai hyvänä, koska yleensä isä/valmentaja/muu vastaava on ylempi auktoriteetti, joka on paras.

        Kyllä golfissakin pärjää, kun ei ajattele mitään. Ottaa asennon joka tuntuu hyvältä ja lyö. Harva aikuinen kuitenkaan pystyy tähän. Ryhdytään etsimään virheitä swingistä ja siten sekoitetaan sitä entistä enemmän.
        Tähän auttaa silloin ammattilaisvalmennus, koska näin henkilö löytää virheensä ja korjaa sen, kun henkilö on päässyt tavoitteeseensa niin hän huomaa itsellään uuden virheen. Swingi sekoittuu ja uudelleen prolle.

        Kokeile vaikka. Itse kokeilin ja jostain kumman syystä pallo lentää r-7 150m lähes aina minne haluan. Katson suunnan, asetun hyvältä tuntuvaan asentoon ja lyön. Jätän turhat pohtimiset tuonnemmaksi.
        Jos moka tulee niin lähes aina huomaan seisseeni alkuasennossa muutaman sekunnin liian pitkään, jolloin olen muutellut mailanasentoa, jalkojen paikkaa ja muuta....

        Pitää muistaa myös, että golfissa vahvuutena on pitkä, ei niin lihaksikas, hoikka ja venyvä ruumiin rakenne. Vanhemmiten etenkin kaksi tai kolme viimeistä ominaisuutta katoaa jonnekkin syövereihin eikä siksi lyönnit ole niin pitkiä.


    • Johannes2w

      Agree, paitsi r7 ja 160m.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe