Varkaita äidin oomme kaikki..

Shahov

Muutamaa puolususrintaman pahinta palleroa lukuunottamatta olemme ymmärtäneet mikä Hannu Kailajärvi on miehiään. Kummalista tässä on vain se miten noin paksu valhe meni läpi niin monelle itsesään älykkäänä, rehellisenä pitävälle henkilölle.

Otetaanpa esimerkiksi vaikka herra Hägglulud Kenraali Evp. Hänen jos kenen pitäisi nauttia täyttä kansalaisluottamusta ja olla esikuvana kaikille taaperoille. Mutta annetaan toki hänen itsensä kertoa suhteestaan Wincapitaan:

"Pelkäsin, että se on pyramidi, mutta ajattelin, että jos se ei vielä menisi nurin", Hägglund selittää.

Että olikin tyhjentävä lausunto. Häggis edustanee n.99% wincapitalaisista. Tiesin, että se on pyramidi, mutta pelkäsin etten ennätä sijoittaa ja saada tuottoa ennen kuin se menee nurin.
Tässä Häggis tunnustaa ensiksikin sen, ettei kentsulla ole kaikki inkkarit enää iskussa, myös sen, että hän tietoisesti otti osaa rikolliseen toimintaan siitä rahallisesti hyötyäkseen.

Ja kansan kynttilä jatkaa: " Mutta en jaksa käydä kovin monimutkaista taistelua. En ole oikein luottanut, että sieltä mitään enää tulee", hän toteaa."

Jos Ruotsi olisi hänen komentaja aikanaan suomeen hyökännyt, en välttämättä olisi halunnut tuota lausetta hänen suustaan kuulla. " en jaksa käydä kovin monimutkaista taistelua." Ei siitä kuitenkaan mitää tule.
Vähintä mitä Evp voisi tässä tilanteessa tehdä olisi lähteä miekka ojossa vaatimaan vähemmän hyväosaisten kusetettujen oikeuksia takaisin.

EOK:n Pitkäsen pitkästä moraalista ja vuosien takaisista kannanotoista olenkin jo kirjoittanut. Tiivistetään se yhteen lauseeseen Wincapita on aivan normaalia liiketoimintaa. Jos kyseessä ei olisi ihmisoikeuksista kovaa meteliä pitävän järjestön edustaja tuon voisi kuitata olan kohautuksella. Mutta kun ei ole.

Että näis. Raha saa melkein jokaisessa meissä asuvan pikku Kailajärven esiin. Ei siinä paljoa fiini koulutus ja Hesarin kestotiluas pelasta, kun ahneus ja tyhmyys nostaa rumaa päätään.

19

717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ponziportfolio

      Tuli tuossa lueskeltua tuomiota tuolta: http://www.oikeus.fi/52556.htm ja vanhoja verkostovenkuloita ponnahti esiin myös tunkkien joukosta. Ihmetystä herätti aivan selvä ja rehellinen tyhmyys, kaveri työntää 100.000 kusetukseen, jonka amiksen käynytkin tajuaa ponzizksi, mutta insinööri ei ole varma vieläkään onko tullut kusetetuksi;)
      Tästä kaverista muuten tulee mieleeni täämä täällä esiintynyt "insinööri".

      "Asianomistaja Petri Laitinen on todistelutarkoituksessa kuultuna kertonut,
      että hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri.;)

      Laitinen ei koe tulleensa erehdytetyksi. Laitinen on lausunut, että on
      liian aikaista sanoa, onko hänelle aiheutunut taloudellista vahinkoa, se
      jää nähtäväksi. Hänelle on kerrottu, että hänellä on mahdollisuus saada
      rahansa takaisin uudesta klubista, joka on perustettu jatkamaan Win-
      Capitan toimintaa. Häntä ei ole painostettu tuon uuden klubin taholta.
      Sen sijaan Keskusrikospoliisi on painostanut häntä tekemään rikosilmoituksen.
      Laitinen on vielä kertonut, että hän oli kokenut myös Vantaan
      käräjäoikeudesta tulleen kirjeen, jossa käräjäoikeus oli tiedustellut
      hänen korvausvaatimuksiaan, painostukseksi rikosilmoituksen tekemiseen."

      • ponziportfolio

      • ponziportfolio
        ponziportfolio kirjoitti:

        lähde on siis http://www.oikeus.fi/52556.htm. Kun lukee sitä saanauraa, mutta enimmäkseen säälittää.

        Tarinat alkavat sieltä sivulta 315


    • 13+20

      Miten ihmeessä tässä nyt näin kävi. Täällähän asiantuntijat kertoivat, että matkustuskiellon purkaminen on SELVÄ merkki siitä, ettei mitään tuomiota ole tulossa. Asiantuntijat, mitäs ihmettä? :D

    • ihmistyypeistä

      On siellä joukossa paljon näitä ihmisiä, joille koko itsentunto ja elämänarvo on raha ja varallisuus, näin he pönkittävät huonoa itsetuntoaan, sekä yrittävät saada sisältöä elämäänsä poistamaan tyhjyyden tunnetta sisältään. Nämä ihmiset ovat sellainen ihmistyyppi, jotka ovat valmiita myymään vaikka lapsensa seksiorjiksi tai alkamaan huumekauppiaaksi rahan vuoksi.

      • niinpäniin

        Tälle kaverille ainakin olisi ollut ihan sama mistä tuotot tulevat;

        "Ojala ei osannut sanoa, oliko häntä erehdytetty. Hänestä oli ollut ihan
        sama, mistä tuotot olivat tulleet, kunhan ne vaan olisivat tulleet klubin
        internetsivustolla luvatun mukaisesti."


    • Shahov

      No olihan se puolustusrintama sentään jossain asiassa kartalla. Nimittäin se että Wincapitassa oli jäseniä kaikilta elämän aloilta. Varsinkin yrittäjät ovat hyvin edustettuina. No tällä kertaa hyvä yritys toi tällaisen tuloksen.

      Mutta tämä kaveri on oikea helmi. Palstalla hän on tullut tutuksi magneettimiehenä. Tässä parhaita paloja.

      "Valuuttakauppaan liittyy psykologisia tekijöitä,
      joita voidaan kuvata matemaattispohjaisella tutkimuksella."

      Hmm, mielenkiintoista.

      "Japanilaiset kynttilät on
      hahmotusohjelma, jossa näkyvät trendikanavat sekä tuki- ja vastustustasot. Malli antaa viitteitä mahdollisista kurssikäyristä. Kynttilästrategia
      on hyvä signaali, jossa on satoja indikaattoreita, trendikanava osoittaa,
      että on potentiaalia saada valtavia tuottoja."

      Voisiko sen selvemmin sanoa. No voi tietysti, vaikka näin.

      "Hänen oma arvauksena klubin signaalin rakenteesta oli, että yksi tekijä
      oli valuuttaputkiajattelu, putken sisäinen liike, tietynlaisia indikaattoreita
      joilla käännettä ennakoidaan, japanilaiset kynttilät, yliosto- ja ylimyyntiindikaattorit. Saattaa olla niinkin, että Kailajärvi on käyttänyt dynaamisia
      putkia."

      Ja jos vielä epäilet...

      "Yleensä treidaaja on aina myöhässä, sen sijaan
      Poutasen kehittämässä systeemissä ollaan ajoissa, ennen muita."

      Jos minulta kysytään Poutasen salaisuus on tässä.

      "Poutanen oli sijoittanut oman tilinsä kautta pääasiassa muiden henkilöiden varoja noin 112.000 euroa ja hänen tililleen oli klubista
      siirretty noin 319.000 euroa. Voitot olivat olleet pääasiassa mainittujen
      toisten henkilöiden voittoja."

      Ja sitten jotain aivan järkyttävää..

      "Poutanen ei ollut juurikaan tutustunut klubin sivustoon."

      Niin, mitäpä sitä turhia. Pääasia että rahaa tuli ovista ja ikkunoista. Yhtä asiaa minä vain ihmettelen, miksi ne japanilaiset kynttilät lakkasivat tuikimasta heti kun ne oli siirretty WISH:iin.

      • Lauletaan yhdessä - sinä karvaniskainen kommunisti ja minä lahtariupseeri - haikean joululaulun japanilaisista tuikkukynttilöistä:

        Kerran loppuun satu joulun saa
        Suru säveliä sumentaapi
        Kerran silmän täyttää kyyneleet
        Virtaa vuolahina tuskan veet
        Siks' oi tähtisilmät, loistakaatte!

        Sillä - kuten kaikki sadut - satu japanilaisista tuikkukynttilöistä oli aivan liian kaunis ollakseen totta.


      • insinööritaidonnäyte

        Insinöörejä on muutoin suhteellisen paljon, mikä ei tosiaan yllätä, koskapa joka toinen suomalainen on insinööri ja kukaan muu ei ole suomalaista insinööriä tyhmempi kuin toinen suomalainen insinööri. Suutarin kannattaisi pysyä lestissään;)


    • Taitaapa se vanha luokkakantaisuus nyt nostaa punaista päätää, toveri-Shahov, kun näin monisanaisesti jaksat suomia lahtarikenraalia.

      Nostan hattua evp.kenraalille siitä, että hän suoraan ja julkisesti tunnusti tehneensä tyhmyyden liittyessään winkkariin. Teko oli tyhmä, mutta virheidentunnustajaa ei ole tapana kivitellä sen enempää.

      Pidän niljakkaana täällä niitä pikkunilkkejä, jotka poistavat viestejä, kirjoittavat puolitotuuksia ja lietsovat ilmapiiriä, että ei kannata tehdä rikosilmoituksia winkkarista. EOK suurena esikuvana valehteli julkisesti, että winkkarirahat menevät sitten valtiolle.

      Olen sikäli erimieltä kanssasi, että fiini koulutukseni ja Hesarin kestotilaus tekivät minut immuuniksi winkkarin houkutuksille. Näin heti ensisilmäyksellä, että tällaiset wincapitatouhut ovat surkeaa kusetusta vaan. Olen edelleen sitä mieltä, että fiksuus suojelee vahingoilta.

      Muutenkin tietosi nykyaikaisesta sodankäynnistä ovat vajavaisia. Ei sitä enään tormata miekka suorana aukea yli, ei. Nykyään sitä mäennyppylän takaa, komposiittikypäräpäässä ja sirpaleliivit päällä, lähetään lyhyenkantaman panssariohjus vain tietsikkaan hipaisemalla. Vihulainen ei edes ehdi nähdä, mitä on tulossa, kun 2 kilotonnia TNT:tä on jo turskahtanut persuuksien alla.

      • Shahov

        "Teko oli tyhmä, mutta virheidentunnustajaa ei ole tapana kivitellä sen enempää."

        Vai niin, vai niin. Nyt en voi olla toveri valuuttakauppiaan kanssa aivan samaa mieltä. Nimittäin, kyseessä on sentään upseeri ja herrasmies. Meidän proletaarien maailmankuva on riippuvainen siitä lapsenuskosta, että meitä johtaa, meidän kohtaloistamme päättää meitä itseämme viisaammat. Mutta mitä tekee kenraali, upseeri ja herrasmies, presidentin kamu, vapaamuurari. Hän ei tee mitään. Virnistää ja kertoo olevansa sopivasti tyhmä. 16 000 meni, hui hai, sellaista se elämä on. Tuli tehtyä pikku jäynää, liityttyä pyrämidiin, joka sortui pikkuisen liian aikaisin. Tästä on vain lyhyt loikka sponsoriksi...Kailajärveksi.

        "Muutenkin tietosi nykyaikaisesta sodankäynnistä ovat vajavaisia."

        Juu,u voi olla. Me korpikommunistit kun olemme rauhaa rakastavia otuksia.

        Make love, not war.


      • Shahov kirjoitti:

        "Teko oli tyhmä, mutta virheidentunnustajaa ei ole tapana kivitellä sen enempää."

        Vai niin, vai niin. Nyt en voi olla toveri valuuttakauppiaan kanssa aivan samaa mieltä. Nimittäin, kyseessä on sentään upseeri ja herrasmies. Meidän proletaarien maailmankuva on riippuvainen siitä lapsenuskosta, että meitä johtaa, meidän kohtaloistamme päättää meitä itseämme viisaammat. Mutta mitä tekee kenraali, upseeri ja herrasmies, presidentin kamu, vapaamuurari. Hän ei tee mitään. Virnistää ja kertoo olevansa sopivasti tyhmä. 16 000 meni, hui hai, sellaista se elämä on. Tuli tehtyä pikku jäynää, liityttyä pyrämidiin, joka sortui pikkuisen liian aikaisin. Tästä on vain lyhyt loikka sponsoriksi...Kailajärveksi.

        "Muutenkin tietosi nykyaikaisesta sodankäynnistä ovat vajavaisia."

        Juu,u voi olla. Me korpikommunistit kun olemme rauhaa rakastavia otuksia.

        Make love, not war.

        Yritän vain olla armollinen ja sääliä eläkkeellä olevaa kenraaliparkaa. Mutta tunnen kyllä marxilais-leniniläiset luokkateorian, jossa sääliä ja myötätuntoa tuntematta on lyötävä, kunnes luokkavihollinen on poljettu transsiperian junanradan penkkaan tekohampaitaan myöten.

        Ehkä se on vain tätä Joulun taikaa, kun olen alkanut sääliä myös sponsseja. Tuo petossyyte ei ole niitä ihan keveimpiä, voi tulla 4 vuotta linnaa keposesti. Taidanpa kirjoittaa muutaman myötäsukaisen joululaulun sponsseille. Ehkä heille tulisi parempi mieli siitä. Minua itseäni ilahduttaa, kun voin auttaa lähimmäistäni.


    • häirikkökärsä

      Tämä on aika hupaisaa jo toinen Matti Kärsämää koskettanut juttu tuolla, ilmeisesti M.Kärsämä ei ole ollut kovin pidettu henkilö työyhteisössään:

      "X.X oli kuullut klubista 2004 - 2005 työkaveriltaan Matti Kärsämältä.
      Kärsämä oli usein markkinoinut klubia työyhteisössään. Kärsämä
      oli kertonut, että klubista oli mahdollista saada helppoa rahaa. Kärsämä
      oli usein painostanut X:ää liittymään klubiin. X.X
      oli kokenut Kärsämän toiminnan häiritseväksi ja kuvannut Kärsämän
      toimintaa "härskiksi". X.X oli ensin kieltäytynyt liittymästä klubiin.
      Hän oli ollut tietoinen siitä, ettei 400 prosentin vuosituottoja ollut laillisen
      toiminnan avulla mahdollista maksaa. Kärsämä ei ollut kuitenkaan jättänyt
      Lapinlampea rauhaan. Lopettaakseen Kärsämän häirinnän X.X
      oli lopulta antanut Kärsämälle 20 euroa klubiin sijoitettavaksi. X.X
      oli antanut Kärsämälle luvan tehdä sijoituksellaan mitä haluaa.
      X.X ei ollut käynyt lainkaan klubin internetsivuilla. Klubin toiminta
      ei ylipäätäänkään ollut kiinnostanut Lapinlampea lainkaan. Hän ei ollut
      edes harkinnut oman valuuttakaupan käymistä.
      X.X oli tammi-helmikuussa 2008 avannut oman MB-tilin ja kotiuttanut
      sijoituksensa tuoton 75 euroa tililleen.

    • sumuttajat

      Rehtori sumutuskusettaa; "Turjanmaan mukaan klubin johtajana toimi Hannu Kailajärvi, joka on aikaisemmin
      toiminut Nokian rahoitusjohtajana."

      • rehellinenkusettaja

        Ja sama ralli jatkuu: XXXXXXXXXXXXX sponsori Juhani Turjanmaa on lukion rehtori ja arvostettu
        matemaatikko. Turjanmaan mukaan Nokia Oyj:n hyvin palkattuja
        johtajia oli jo liittynyt mukaan klubin toimintaan.


      • 2+2=400
        rehellinenkusettaja kirjoitti:

        Ja sama ralli jatkuu: XXXXXXXXXXXXX sponsori Juhani Turjanmaa on lukion rehtori ja arvostettu
        matemaatikko. Turjanmaan mukaan Nokia Oyj:n hyvin palkattuja
        johtajia oli jo liittynyt mukaan klubin toimintaan.

        Jo olisin ollut tämän henkilön opetettavana miettisin kyllä saamani tiedon todenperäisyyttä;) 2 2=400;)?


    • oikeusfi

      Tälläinen kaveri on ollut tähän saakka vähän tuntemattomampi tapaus, mutta google kertoo, etteivät pyramidit tainneet olla aivan tuntemattomia ennenkään;"xxx oli kuullut klubista Veijo Muttilaiselta, joka oli ollut klubin alkuperäisjäseniä.
      Muttilainen oli keskustellut klubin toiminnasta Hannu Kailajärven
      kanssa".

    • Ei pyramidi

      >Että olikin tyhjentävä lausunto. Häggis edustanee n.99% wincapitalaisista. Tiesin, että se on pyramidi, mutta pelkäsin etten ennätä sijoittaa ja saada tuottoa ennen kuin se menee nurin.
      Tässä Häggis tunnustaa ensiksikin sen, ettei kentsulla ole kaikki inkkarit enää iskussa, myös sen, että hän tietoisesti otti osaa rikolliseen toimintaan siitä rahallisesti hyötyäkseen

      Ei mene punalipunheiluttaja tuokaan taas sulta oikein, yksinkertainen ateisti kun olet.
      Hän on sitävastoin ensimmäinen jäsen, joka on julkisesti ja myöskin tiettävästi myös jäsentenkesken, joka on tunnustanut epärehellisen luonteensa ja senkin naurettavassa paikassa, koska edelleenkään Wincapita ei ole lähellekkään pyramidi.

      On tietenkin aivan hyvä, että kenraali on epärehellisen luonteensa suhteen rehellinen, mutta se että on epärehellinen missään ihmetyttää, koska sitä ei ainakaan jäsenistön enemmistö ole koskaan ollut. Toki niitä sikamiehiä en kylläkään tunne, vaikka yhdestä onkin monilla aika yleinen käsitys ja eivät ole kuulemma ihan tavallisia poikia, jossa kenraali saattoi myöskin olla hieman huonomuistinen?

    • Shahov

      "On tietenkin aivan hyvä, että kenraali on epärehellisen luonteensa suhteen rehellinen"

      Näinhän se menee, tilaisuus tekee kenraalista varkaan. Ja millainen tilaisuus. Kun kenraalille asiantuntijoiden voimin vielä varoitettiin toimintaan liittyvistä sudenkuopista. Että ponzilta haisee. Mutta silti piti mennä 16000 laittamaan, jos sittenkin ennättäisi. Ja kun ei ehtinyt ja alettiin kyselemään, että mites se vastuu puoli, jotta otatko osaa....

      Mielenkiintoista on että kaveri joka yritti minua saada mukaan kertoili ihan samanlaista saagaa. Voi hyvinkin olla, että on ponzi ,mutta hän on omansa jo saanut pois, että lähetkö mukaan rakentamaan kestävää liiketoimintaa tältä pohjalta. En lähtenyt.

      "...mutta se että on epärehellinen missään ihmetyttää, koska sitä ei ainakaan jäsenistön enemmistö ole koskaan ollut."

      En nyt hirveesti ole ehättänyt noita silminnäkijäkertomuksia lueskella, mutta ei sieltä nyt hirveesti varmaan löydy tuollaisia avautumisia mitä kenraalin suusta pääsi maailmalle. Mutta olkaa nyt edes itsellenne rehellisiä ja myöntäkää, että olihan se nyt pikkaisen liian hyvää kestääkseen lähempää tarkastelua.

      Varsinkin tuossa yllä olevassa Kärsämän tapauksessa alkaa jo olla aineksia pieneen novelliin.

      Siinä meillä varsinainen ristiretkeläinen, työyhteisön pakollinen hihhuli, joka rasittavuudellaan koettelee jokaisen hermoja. Joskus kyseessä on juuri herätyksen saanut helluntalainen tai ihmepilleriä kauppaava verkostopelle. Nyt siis valuuttakauppias, joka päivääkään ei ole tehnyt alan töitä. Rahaa silti tulee ovista ja ikkunoista, mutta kaverilla menee niin lujaa virtuaali miljooniensa kanssa ettei mikään järkipuhe auta. Olen käyttänyt leikkisästi tällaisista tapauksista termiä syyntakeeton, mutta sain siitä sen verran luntat tupaan jotta olkoon hän sitten vain ylimotivoitunut.

      Ja voisin syödä punalippuni jollei nämä kärsäkkäät ole juuri niitä puolustusrintaman tukipylväitä. Surullista mutta totta.

      Sitten nämä jotka tasan tarkkaan tietävät missä mennään ja minne mentiin. Yrittävät löytää lakikirjasta ponzin mentäviä aukkoja.

      Että päättäkäät kenen joukoissa seisot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1752
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1380
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      119
      1294
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      912
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      115
      870
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe