Uusi kampaamo

Hiusammatin harjoittaja

Onko tietoa kuka/ketkä ovat perustaneet uuden kampaamon pekankadulle nimeltään DOHAIR???? Aika epämääräiset nettisivut ja avoinnakin vain 6 tuntia päivässä.Siellä pimeässä kellarissa asiakkaita tehdään ja muka puolet halvemmalla kuin oikeassa rehellisessä kampaamossa/parturissa...huh huh!!! saattaa verottajakin olla kiinnostunut tälläisestä touhusta..Millä he kattaa kaikki yritys toimintaan liittyvät maksut??

30

1045

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohtuudenystävä

      Kävin siellä pyörähtämässä, ja kyllä oli taso hyvää! Samat parturikoulut ovat hekin käyneet, ei osaamisessa ole mitään eroa ainakaan huonompaan suuntaan verrattuna rovaniemen muihin parturi-kampaamoihin.

      Hinnat saa alas, kun on valmis tyytymään vähän vaatimattomimpiin tiloihin, tekee itse enemmän työtä ja palkkaväki vähemmän, ja osaa neuvotella edullista rahoitusta jostain.

    • Hiusyrittäjät 2012

      Tehty ilmoitus verottajalle. Verottaja aikoi ottaa tarkkailuun !

      • jarra

        No hyvähän on että syynäävät, ei mitään huolta jos asiat kunnossa JA AIVAN SAMA koskee myös Rovaniemen ylihintaisia ja laadultaan keskinkertaisia lukuisia kmapaamoita. Tervetuloa uusi yrittäjä!!


      • aaaaliot!

        kunnon tollo. ei voi muuta sanoa. hinnat alempana niin heti mennään itkemään että jotaki hämäräjhommia on varmasti. ei vitsi mikä on kun järki ei päätä pakota... huhuhu


    • K. Apitalisti

      Tottahan sulla on näyttöä vihjailuistasi, aika lähellä mennään herjausta...

      P.S Hintakilpailu ei ole Suomessa kiellettyä...

    • Ei Herjata

      Verottajalle saa ilmoittaa kaikista yrittäjistä ja he tekevät päätöksen ketkä ottavat tarkkailuun.

      Kampaamo ala on ERIKOIS tarkkailussa tällä hetkellä !

      Hiusyrittäjät

    • jhljpijpjjljjkjl

      uccabajan hommia näyttäisi olevan, outoa hommaa kun eivät omalla nimellä laittaneet liikettä.

    • Uusi kanta-asiakas

      Kävin tuolla, käteisellä maksoin ja sain kuitin kouraani (ja vielä ihan pyytämättä! Moinessa kalliissa paikassa sitä kuittia saa kerjätä).

      Olen tyytyväinen palveluun, uusiin hiuksiini ja hintoihin. :)

    • Kampaajatar

      Tänään tuli eräs tyttö liikkeeseeni ja häneltä oli hiukset pilatti varmaan just tuolla. Olipas vaan näöstys !

      • huhuhu

        varmaan just tuolla on eri asia kuin pilattu just tuolla firmassa. en menis syyttelemään ja epäilemään ennenkuin tietäisin asioiden oikean laidan. sitäpaitsi ne hiukset olis voinu pilata kuka vain tahansa. että silläviisii....


    • bllhhlhhh

      tarkoit varmaan uccabajalla Tukkapajaa? Samaa ihmettelen itsekkin.

    • Aku Ankka

      Meneeks pajalla noin huonosti et pitää yrittää puoleen hintaan tehdä hommia jo ?

      No huh huh ...

      En kyl tollaiseen käsittelyyn menis

    • runkku päähäs, ok

      Oi oi oi..onx puna levinny finni naamalles, kokeile liotinta..vammaset :(

    • näinon.

      Ei nyt suoranaisesti taida olla Tuccabajan hommia. On uusi konsepti tietääkseni, jota suomessa ei ole ennen kokeiltu. En kyllä usko mihinkään hämärähommiin, vaan toiminta ja halvat hinnat perustuu volyymin kasvattamiseen tehostamalla itse toimintaa. Uskon, että saa suosiota nuorten, pienituloisten ja opiskelijoiden keskuudessa, joilla ei muutoinkaan ole kampaamoissa varaa käydä. Itse tiedän, että tälläinen kampaamo on, minulle on siitä kerrottu omassa kampaamossani enkä silti ole vaihtamassa kampaamoa mihinkään, vaikka saisinkin saman lopputuloksen halvemmalla ko. paikasta.

      • Kiinnostunut

        Mikä siellä on systeemi kun asiakas astuu sisään??? joutuuko siellä sit ite myös föönaamaan tukkansa ja pesemään...


      • just.
        Kiinnostunut kirjoitti:

        Mikä siellä on systeemi kun asiakas astuu sisään??? joutuuko siellä sit ite myös föönaamaan tukkansa ja pesemään...

        tietenkin. niinhän sitä tehdään kaikissa muissakin paikoissa.


    • Arvo arvoton

      Joo siellä oven avaus maksaa. Sulle annetaan ohjevihko ja sakset ja joudut itse ohjeiden mukaan leikkaamaan. sit annetaan harja ja fööni ja teet itselle viimeistelyn. Aiemmin et pääse ulos, ku olet maksanut tekemäsi työn.

      Kampaajt istuvat naamakirjassa chattaamassa ja naureskelevat ku sun tekemä työ näyttää hassulta. Tunne tulee kuin olisin piilokamerassa.

      • EpäilijäZzzzz

        No varmaan ite joudut leikkaamaan,tuskinpa vain!


      • tosiasia todellakin
        EpäilijäZzzzz kirjoitti:

        No varmaan ite joudut leikkaamaan,tuskinpa vain!

        siis ilman muuta siellä leikataan ite. kampaajan opastuksella joka opastaa siellä naamakirjassa istuessaan. ja jos et leikkaa kuten sanotaan hinta pompsahtaa välittömästi. Harja pitää olla oma, voit myös vuokrata kampaamosta. fööni kuuluu hintaan.

        Ehkä kannattaa miettiä menetkö sinne. voi olla että saatat pettyä omiin taitoihisi :o?


    • Uusi asiakas

      Viime viikolla kävin kyseisessä pajassa ja lopputulokseen olen tyytyväinen. Kuittikin tuli käteen pyytämättä. Monta paikka olen tässäkin kaupungissa käynyt ja harvasta olen kuittia saanut. Hinta ei ehkä ihan ole -50% käyttämiini kampaamoihin verrattuna, mutta huomattavasti edullisempi oli. Ennen olen leikkauksesta väristä maksanut noin. 100 euroa, tuolla hinta oli 60 euroa. Väri pysyy hiuksissa eikä jää pyyhkeeseen, kuten joskus on sattunut. Ihan tyytyväinen olen.

      Hiusammatin harjoittaja taitaa vain nyt olla kateellinen uusille yrittäjille?

      • hohohljh

        Ei ne mitään uusia yrittäjiä ole, sama homma eri paketti.


    • Birgit + frendi

      Kaverin poikafrendi oli käyny ja jestas et oli uus letti pojalle tehty.

      Kotona sit oltiin ajeltu kaikki pois. En ole pitkään aikaan nähnyt vastaavaa.

      Noh tapansa tehdä hommia kellä vaan. Toivotaan et edes työttömille tekisivät kunnon hiuksia, jotta saisivat joskus käydä kampaajalla. Eihän tonne ton työn perusteella kyllä normi asiakas mee.

    • Ihmettelijä15

      Se on muuten kumma, että kun tulee negatiivista palautetta niin aina on kyseessä joku kummin kaima, ei koskaan ole itselle sattunut. Pätee niin tähän kuin moneen muuhunkin valitukseen.

      • Samaa mieltä

        Näin se valitettavasti menee... kateus on hyvin yleinen syy pistää negatiivisia huhuja liikenteeseen. Toki muitakin syitä löytyy.

        Hyvä tietysti, että ihmiset kertovat kokemuksistaan kun siihen aihetta on. Pitäisi vain yrittää pysyä asiassa ja ennen kaikkea totuudessa. Esimerkiksi tuon "Kampaajan" 27.4. kirjoittama kommentti siitä, että hänen asiakkaansa surkean näköiset hiukset oli varmaan pilattu juuri tuolla, oli kyllä jo aika pohjanoteeraus.


    • Lapin akka

      Kävin Dohairissa hiusten värjäyksessä ja leikkauksessa, eikä minulla ole mitään valittamista. Ilmapiiri oli rento, eikä mitään pönöttämistä. Suosittelen kaikille, jotka eivät halua maksaa kalliista vuokrista ja hienoista kalusteista johtuvia ylihintoja.
      Eikä se ollut pimeä kellari, vaan valoisa ja mukavaa musiikkia tuli kaiuttimista.
      Kateelliset lopettakaa p:n puhuminen ja olkaa onnellisia, että Rovaniemellekin saadaan jotain uutta!!

    • S & E Rois

      Ammattilaisten maineen polkemista ku normi liikkeessä ei pääse pinnalle. Eihän noista hinnoista jää työntekijälle mitään jos siitä maksetaan ALV23% Verottajalle, oma henk kohtainen vero n.20% Verottajalle, Vuokra, Vesi, Sähkö, YEL vakuutus, Kalusteet (kaiketi maksaneet jotain) Gramex ja Teosto (siellähän soi musiikki), Työterveyshuolto, Aineet sekä tuotteet, Työvälineet, Koulutukset.

      Että kyllä se on melkosta orja työvoimaa joka tuolla joutuu töitä puskemaan. Ja vielä tuollaisissa tiloissa, missä ei ole kunnon viihtyvyyttä, jossain pimeässä kellarissa väännetään töitä (ei ihme et verrataan kuussa käyntiin). Mut tietyntyyppinen kampaaja tonne tosin kuuluukin.

      Itseään arvosta Asiakas haluaa käydä paikassa missä Aurinko paistaa ja on puhdas sisäilma !

    • Pitkätukka nutturapä

      En ole käynyt yli 10 vuoteen kampaajalla, mutta nyt alkoi houkuttamaan. Ihan sen takia, että tässä keskustelussa haisee kateus halvempia hintoja kohtaan.

    • -realistinen-

      Menkääpä ite kattomaan onko se paikka PIMEÄ kellari ja arvostelkaa sitten. AINUT paikka missä on vähävaraisillakin mahdollisuus hemmotella itseään ja käydä leikkaamassa hiukset. koska jos 100e maksaa leikkaus värjäys ja ko. paikassa saat se 40e halvemmalla on se JOILLEKKIN vain yksinkertaisesti PALJON ja se ratkaiseva niitti. JOten ihmiset. suosittelen käymään kattomassa paikkaa ennenkuin arvostelette. Kateus haiskahtaa ja pahasti. Ja erittäin ammattitaitoista porukkaa on.
      Se että joku ei ole ollut tyytyväinen lopputulokseen. Olisko välttämättä ollut muuallakaan niin tyytyväinen? Kun ihmiset osaavat olla vain niin tyhmiä että kun ovat nähneet hienon leikkauksen, tahtovat sen omiin hiuksiin myös, kampaaja tekee parhaansa ja lopputulos ei miellytä. ei tietenkään kun se leikkaus ei vain yksinkertaisesti sopinu siihen päähän kuka sitä meni leikkauttaan siinä toivossa että se on just samanlainen kuin minkä ite näki.
      10 PISTETTÄ JA PAPUKAIJA MERKKI firmalle. toivottavasti jatkavat ja pitkään. KATEELLISTEN PANETTELUSTA HUOLIMATTA.

    • punaletti

      -50% kampaamohinnoista ? Tollainen kampaaja ei ainakaan arvosta omaa ammattitaitoa. Jos on oikea ammattilainen, myykö hän omaa taitoaan HALVALLA ? EI. Ammattilainen arvostaa omaa taitoaan ja pyytää siitä korvauksen. Johan te tiedätte jos sähkömies tekee kympillä, voi odottaa et piuhat paukkuu ennen pitkää !

      Märällä päällä kävellään tuolta ulos ku ei aleta kuivaamaan. No huh huh.

      Mut ehkä sinne se tietyntasoinen väki ajautuu.

      Kellariin kuuluu ... joo jätetään sanomatta.

    • aussooo

      Ihanaa kun on tullut uusi ja edullinen paikka.
      Naurattaa tuo kateellinen kampaaja. pilatti :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2204
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1448
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1055
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe