Idea Express Oy kokemuksia

Pete(tty)

Onko muilla ollut millaisia kokemuksia kyseisen yrityksen palveluista viimeaikoina. Yrityksen nettisaitteja ovat ainakin hotmaria.fi, seksipuoti.fi, sinshop.fi, funshop.fi ja nettiseksikauppa.fi.

Itse tilasin kyseiseltä yritykseltä enkä ole saanut tuotteita. Puhelimeen ja sähköpostiin ei vastata. Kannatti maksaa ennakkoon...

46

5463

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iopweoiwoejdmn

      Pistäpä google hakuun tän veijarin aikaisempi firma; tuhat ja kaksi oy

      Karua luettavaa...

      • ettätälläsiä

        huijaukset jatkuvat..


      • yougorat

        sulkenu fb ulkopuolisilta, kertoo rehellisyydestä..


      • vfvf

        Ilmeisesti Desire Kingin toiminta on lopetettu joka pyöritti esim Mansikkamatoa mutta Mansikkamato edelleen toiminnassa eli yritykset siellä taustalla taitaa vaihtua mutta sama herra vetelee naruista.


      • haiskahtaahuijaukselta

      • voivoi

      • semmostajuu

        tämäkin lopetettu kun ilmeisesti meni niin hyvin..


    • datsun

      Täysi huijari

      Lähetti väärän tuotteen, jonka palautin. Ei palauttanut rahoja, ei lähettänyt korvaavaa tuotetta. Ei ikinä vastannut yhteydenottoihin

    • Rahat meni

      Hei!

      Voihan perhana!Sama juttu täällä,ei ole vastannut lähettämiini viesteihin(4 kpl) eikä vastaa puhelimeen.Viimeksi lähetin virallisen reklamaation mutta ei vieläkään vastausta.Rahaa meni ennakkomaksuun 80 egee,ei tule tuotteita eikä rahoja kuulu takaisin.Joten seuraavaksi kaikkien dokumenttien kanssa kuluttaja-asiamiehen pakeille,ei muu auta!Kyllä tuo on aika iso summa nakata kankkulan kaivoon:(

    • petetty1

      Samanlaisia kokemuksia, eivät vastaa puhelimeen, eivätkä sähköpostiin, eivätkä käsittele reklamaatioita. BOIKOTOIKAA!!! HUIJARIFIRMA!!!

    • pahasti_pettynyt

      Voi ei, tein tilauksen ma-iltana. Ihmettelin kun ei oo vieläkään (to-ilta) tullut vahvistusta tai mitään viestiä. Saitilla kys. tuote loppunut varastosta!? Laitoin viestin as-palveluun, tuskin vastaa...
      Täytyis näköjään AINA tehdä googlaus ennen tilausta!!!!
      Pettynyt

    • Petetty1000

      Itse menin yös lankaan. Ei ole tullut tilaamaani tuotetta.Ei vastata puheluihin,ei sähköposteihin.
      Älkää menkö enää lankaan.

    • pahasti_pettynyt

      Täytyy tulla kertomaan että puhelin piippas pe-iltana, paketti oli tullut Smartpostlokeroon. Itse tuote (picobong koa) vaan oli pettymys, ei värise riittävästi, plääh

    • petetty myös

      3 viikkoon ei ole kuulunut mitään.Ei vastata sähköpostiin,ei puheluihin.Itella ilm. Että ennakkoilmoitus on paketista vastaanotettu.Maksoin ennakkoon.VAROKAA!!

    • raastupaan vaan

      Itse myös tilasin kyseiseltä yritykseltä.
      Kuten edellä, puhelut ja sp-viestit jäivät vastaamatta.
      Vasta tehtyäni rikosilmoituksen alkoi tapahtua.
      Tilaamani tuote tuli kuitenkin avattuna,(noudettu ja avattu todistajan läsnäollessa) joten lähetin sen takaisin.
      Nyt näyttää siltä, että pitää oikeuden kautta hakea rahojaan pois, koska
      ovat ottaneet jälleen vaikenemisen linjan.

    • 14+19

      Itselläni ainakin tuli tilatut tuotteet, jotka maksoin nettipankissa. Viikko sitten tiistaina tilasin tuotteita 3 kpl, ja tänään tuli smartpostiin.

    • Petetty mies

      Itse tein 2 päivää sitten rikosilmoituksen ja lähetin siitä tiedon hotmariaan. Katsotaan tapahtuuko mitään. Kysymyksessä on alle 50 euroa, mutta petos on petos. Tämä tulee kalliiksi kyseiselle puljulle.

    • Jamppa-x

      Itse tilasin 14.3.2014, seurantakoodi tuli 16.3.2014. Pari päivää on näyttänyt vaan sitä että ennakkoilmoitus vastaanotettu. Odottelen vielä muutaman päivän että jos jotain alkaisi tapahtuun.

    • Nuori mies

      Itselläni tapahtui niin että ostin 100 eurolla HotMariasta tavaraa. 7.3, maksoin 7.3. Tulin toisiin päätöksiin ja pari soittoa myöhemmin vastasivat, ja peruivat tilaukseni. (21.3) Nyt 4 sähköpostia ja 8 soittoa myöhemmin ei vastausta... Piru vieköön ku osaa ihmisen luonne olla ahne -.-'

    • Nuori mies

      Jatkoa edelliseen postiin (Nuori Mies)
      Itsekkin päädyin tekemään rikosilmoituksen ja siitä laitoin viestiä heille. Kuten yllä mainittiinkin, sitten alkoi tapahtua.
      Nyt tää yhtiö syyttää mua perättömästä ilmiannosta koska heillä on kuulemma vielä 2 viikkoa aikaa maksaa rahani takaisin ja uhkaavat viedä asiaa siviilioikeuteen jos syyttäjä ei vie asiaa eteenpäin.

      Viestin lopussa lukee "Lienee selvää, että jatkossa asioinette muualla." O' really? Vittu tuolla asiakaspalvelulla ei saa muutenkaa asiakkaita asioimaan samassa paikassa (itse opiskelen palvelu-alalla)

    • Sain tilaukseni :ooo

      Juuh elikkä, tällänen tapaus että tein tilauksen 22.3. ja maksoin sen samantien tilisiirtona. Tilaustiedot (ja seurantakoodin) sain sähköpostiini 26.3. seurantakoodin mukaan "Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana."
      Yli viikon odotin kehitystä tilauksen saapumisessa, mutta tuloksettomasti. Sinä aikana luin näitä tämän viestiketjun kommentteja ja olin varma että tulin itsekin huijatuksi. Kyllä se hieman ärsytti, että mitäs peliä tämä tällainen on?!

      3.4. Laitoin kyseiselle yritykselle vihaisen viestin, jossa pyysin joko toimittamaan tuotteeni tai palauttamaan rahani. mainitsin viestissä myös yrityksen saamasta maineesta. samana päivänä sain täsmälleen samanlaisen viestin sähköpostiini kuin aiemmin, mutta nyt alkuperäisen seurantakoodin kaveriksi oli ilmestynyt uusi koodi. mutta kumpikin näytti edelleen tuota EDI-sanoma -tilannetta. Jäin taas odottamaan tuloksia.

      Mutta sitten eilen 8.4 tapahtui ihme: uusi seurantakoodi näytti edelleen tuota ennakkoilmoitusta, mutta vanhalla seurantakoodilla huomasin iloisena yllätyksenä, että "Lähetys on rekisteröity, (helsingissä 7.4)" ja "Lähetys on lajiteltu (7.4, itella)" ja "Lähetys on noudettavissa Postin noutopisteestä saapumisilmoituksella."
      Ja tänään tuli saapumisilmoitus ja kävin hakenassa pakettini postista.

      Ja täytyy sanoa, että olen jopa tyytyväinen tilaukseen, mutta en kaikkeen tähän venkslaamiseen, jonka älyttömän vaikea toimitustapa aiheutti. joten voin vain todeta ,että jos tilaa Idea Express Oy:ltä niin saa huomata, että se on riskipeliä ja aina kanattaa lukea muiden palautteita, tai valita maksutavaksi laskun. Itselläni on kaiketi käynyt vain tuuri siinä että olen tehnyt kaksi tilausta ja saanut ne molemmat.

      • Jeeeeooouyta

        Eipä tulisi tuollaisen rumban jälkeen pieneen mieleenkään tilata enää uudestaan noin huonosti ja hitaasti toimivasta puodista. Karttaisin kuin ruttoa.


      • niiniin
        Jeeeeooouyta kirjoitti:

        Eipä tulisi tuollaisen rumban jälkeen pieneen mieleenkään tilata enää uudestaan noin huonosti ja hitaasti toimivasta puodista. Karttaisin kuin ruttoa.

        no ei niin, mutta siis tilasin sieltä joskus pari vuotta sitten hyvällä menestyksellä. nyt toisella kerralla vasta alkoi tökkimään.


    • sdqe

      Älkää tilatko. Itellan koodi tuli heti tilattua.

      Tuotteet tuli noin 10 päivän päästä ja niistä puuttui osa vaikka lähetyslista sanoi muuta.

    • työpäivä

      Vastuuhenkilöt löytyvät kun googlaa yrityksen nimen ja sanan vastuuhenkilöt.

      Muutamalla nimellä toimivat eläintarvike ja muulla alalla

    • epäilyttävä

      Joo, oma moka. Ei pitäisi ostaa mistään mikä pistää itse maksamaan nettipankin kautta. Kaikki oikeat kaupat ohjaa suoraan maksuun, joka hoituu pankki tunnuksilla.

      Kolme päivää tässä vasta odotellut, mutta eipä vaikuta kovin rehelliseltä puljulta. Onneksi en tilannut paljoa.

      Sinful.fi (jota se nimi kai matkii) on paljon luotettavampi ja asiallisemman oloinen. Kaalimato lienee kanssa luotettava.

    • Epäilijä

      Tossa luvataan tuhansien eurojen ansiot. Toihan on sama kaveri joka vetää noita monia lelukauppoja mistä ei saa tilaamaansa 30e dildoa?

    • Myösepäilija

      En lähtisi tuollaisten lupausten perässä. Kuulostaa liian helpolta

    • bahamafeliz

      palkat maksetaan verottomasti ja kierretään ulkomaita myöten, tämä se on yrittäjyyttä

      • hurrisvea

        Eläköön viikon tarjous, nyt saat takapuolees dildoa vai pannaanko mustaa makkaraa sinapilla? Achmed tulee!


    • Lady Luck

      ansioluettelo on vailla vertaansa, varmasti tuottaja luotettavimmasta päästä - onnea pornotuubi sivustolle

    • Naisten seksikauppa

      Tän ketjun mukaan kyseisen yrittäjän palautusprosentti on aika iso. Mutta maksettujen palautusten määrä ei välttämäti...

    • Kaiken a ja o

      Luotettavan tuntuinen yrittäjä :D

    • Rahat meni

      Itse myös tilasin muutama viikko sitten ja ihmettelin kun ei ruvennut kuulumaan. Ei meinannut vastata sähköposteihin tai puheluihin millään, mutta jossain vaiheessa kuitenkin vastasi ja lupasi vielä erikseen lähettää tilaukseni. Eipä ole näkynyt...

    • Expressistä ideaa.
    • opinkerrasta

      Samat touhut jatkuu. Rikkinäisiä tavaroita, ei vastata palautteeseen, ei uutta tuotetta, ei palauta rahoja.
      Funshop.fi

    • paskaliike

      Mansikkamato.fi ekalla kerralla tavarat tuli nyt ei vastaa puheluihin ja ei vastaa viesteihin.. kannattaa kiertää kaukaa.

    • huijausta
      • Anonyymi

        Onko jolloin tietoja tämän yrittäjän nykyisistä liiketoiminnoista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko jolloin tietoja tämän yrittäjän nykyisistä liiketoiminnoista?

        Mansikkamato.fi ainakin


    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe