Pori Jazz.. Tiensä päässä ?

kuis.

Noh eipä tarvi mennä kun on taas tehty niin vaikeeks,sitä saa mitä tilaa.

55

792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jazz-zoi

      Kuka on tilannut?

    • zzz.

      Puisto bluesin kohtalo kävijämäärä puolittuu,on se kiva kun holhotaan.

    • legalzedwriter

      Tehty vaikeeks..?!?
      Ei sinne sen vaikeampi ole mennä kuin ennenkään.

    • Aloittaja voisi tosiaan nyt hieman avata tarkemmin avaamaansa aihetta, jottei täällä tarvitsisi meidän muiden ihmetellä?

      • hanat kii

        Omat juomat kielletty ja hinnat pilvissä...

        Tällaisella tavallisella vakituisessa työelämässä olevalla ei vaan riitä rahaa noihin hintoihin, joita Pori Jazzien yhteydessä on.

        Pitäisi ottaa pankista lainaa, että olisi varaa mennä johonkin konserttiin!


    • tuonoimies

      tuo noi ni kyl jatsit o tien päässä,siin ku mennee raumasilla yli ni siin tien pääs o kirjuriluoto misä voi kuunnel jatseil hyvvää mussiikkii,kannattaa men siihe tien päähä ni siin o se areena ja esim bob rylani siel kans jatseil essiintyy tuo noi ni

    • JuoppoJeppe.

      jazzzzkansa tarttee viinaa ja nyt sitä ei saa..ni loppu tullee...

    • jazz2/jazz-zoi

      Niin, mutta eihän Pori Jazz sitä tilannut? Mistä lähtöisin.
      Vähän vääränlainen asenne aloittajalla. Tuskin Pori Jazz haluaa rajoituksia tapahtumaan?

    • anssi tansii

      Kais sitä viinaa pystyy salakuljettaan muutaman pikkupullon vaikka perslävesä, turha tommottii sääntöi on täällä porata, Naisset voitura viäl muutamii potui extraa siälä sun täällä. kais sentää plissii voituara ihas julkisesti. täysin turhaa porua tämmönne. Hyvällä miälikuvitukel pärjää pitkält.

    • jazz2/jazz-zoi

      Voi teitä surkeita "keskustelijoita"

    • Dodiin

      Niin juu eipä varmaankaan Porijazz organisaation vika ?? ellei sitte haluta rahastaa juomisilla ,picnik tunnelmaa ei enää oo jos pitää aina käydä jossain rajatulla alueella.Kukahan tämäki lain sai aikaan ?? saisko päättäjän nimeä esille.

    • menkelson

      jään pois jazzeilta, koska joka vuosi on saanut ottaa omat ''eväät'' mukaan ja mukavaa on ollut..tänä vuonna holhotaan joten minua ei näy..

      • tietoa vai?

        Niiden todenperäisyyden voi valitettavasti selvittää vain yhdellä tavalla


    • anselmi2

      Ja ettei mitään juotavaa saa olla mukana, paikalla vesipisteet ??? eli ei kahvia ei mehuja ei mitään Whaat??

      • Ansis

        Kyllä helpotti, plissii saa tuara!


    • nautitaanhan

      Niinhän sitä on jazzeja haukuttu jo kymmeniä vuosia, milloin mistäkin. Yleensä haukut tulivat Helsingin suunnalta. Toimittajilta, joiden oli toivottu kirjoittavan negatiiviseen tyyliin, tarkoitushakuisesti. Eihän se oikein ollut sopivaa, että Porissa jotain konsertteja järjestettäisiin. Se yleisin syy oli "väärä musiikki."
      Porilaisena minua ei Jazzit ole kauheasti kiinnostanut , mutta olen käynyt joka vuosi ainakin yhdessä tilaisuudessa ja ollut jopa töissäkin muutamaan otteeseen.
      Mielellään sitä osallistuu, kun tietää, kuinka ison työn jotkut ovat tehneet.
      Oma osa on mahdottoman helppo : Maksaa pääsylipun ja hieman juotavaa ja syötävää, sekä nauttii musiikista ja ystävien seurasta. Musiikin loppuessa lähtee vain kälppimään, joku muu hoitaa jälkipyykin. Helppoa.

    • sulje mainos

      No eipä kiinnosta sitten enää tämäkään. Onko joku uskovainen tämänkin saanut aikaan? Saako alueella olla mustat sukat tai syödä purkkaa vai tuleeko siitäkin jollekin paskaperseelle piikkejä pilluun?

    • EI KIITOS!

      Kuka HULLU menee Pori Jazz tapahtumaan ? siis hullu täytyy olla jos sinne menee ja siitä räminästä vielä jotain maksaa !

      • pikkupomo

        Jotkut ihmiset haluavat tulla nähdyiksi, kais tiedät. Silmäätekevät porilaiset. Ns. "pikkupomot".


      • HURU UPPU

        EI AINASKAA SELEVÄNÄ!


    • kännijatsari

      JUU, ja viälä selevin päin. En tuu vaikka maksettas, kunnon känni pittää saaha ja omasta potusta (viru viinaa) heh hehheh heh.

    • RAMPA KUULA

      Kaikki tämä valitus on turhaa, sillä minulla on idea.
      Riipasee aivan tolkuttoman pöhnätilan päälle, siis sellaisen missä silmät on enää 50% auki, housut nilkoissa, kebabit rinnuksilla ja lompakko hukassa, ja menee sitten vasta sinne konserttiin.

      Jos ei omin avuin niin kamut kantaa sitten. Kai sinne kännissä saa mennä? Kunnei vaan tuo omia juomia muuten kuin elimistössään?

      Konsertin jälkeen on jo juomien puutteesta tullut komeasti laskeva känni ja vitutus. Ja näinollen ehtii vielä ennen kotiinlähtöä saada selkäänsä ja oksentaa kenkäänsä. Niinkuin perusporilaisen kuuluukin.

      Ja kun konsertit varmaankin loppuvat puolenyön aikaan, niin sitten on vielä ajoissa kotonakin. Eihän siinä kunnossa enää baariin pääse.

      Näin. Jatsaripulma ratkaistu ja kaikilla hyvä mieli hä?

    • Ex jazz tampere

      Sitä edullista viinipulloa nyt on mainostettu joka paikassa, että 20€ saa piknikkiläiset viinipotun, no juu varmaan, mutta siihen se loppuu ja rahastus alkaa. 0,4 litran ( only in finland-mitta) haalea lapinkulta, tietysti keppana maksaa 7 euroa, perusnapsit vähintään sen saman 7 ekeä, ja kympistä tuskin paljoa tulee takaisin kun hartwallin lonkeron ostaa. Hei, ihan oikeasti, pitäkää jazzinne, meillä vietetään tämänvuoden kesälomat samoin kuin talvilomatkin, nautimme keskieuroopan edullisesta hintatasosta joka suhteessa, ja varsinkin vähemmän holhoavasta ilmapiiristä.

      • tiitaanik!

        Sama juttu. En jää ihmettelemään mikrobikebabbia, enkä hk:n 10 euron "hampurilaista".
        Ja ne kymmenet aurinkolasikauppiaatkin saavat pitää made in china- malliset kakkulansa.
        En myöskään jää kuuntelemaan jatsia, jota jotkut musiikiksikin kutsuvat, vaan lähden Alanyan auringon alle kuuntelemaan vaikka reterikkiä ennemmin.

        Kaikenmaailman säädökset ja määräykset ajavat ennen niin rentoina pidetyt porilaisten kansallisjuhlat alas. Jos pirulauta pillimehutkin kielletään niin kyllä alkaa väki jatsailemaan mieluummin kotona.


      • Mehubileet
        tiitaanik! kirjoitti:

        Sama juttu. En jää ihmettelemään mikrobikebabbia, enkä hk:n 10 euron "hampurilaista".
        Ja ne kymmenet aurinkolasikauppiaatkin saavat pitää made in china- malliset kakkulansa.
        En myöskään jää kuuntelemaan jatsia, jota jotkut musiikiksikin kutsuvat, vaan lähden Alanyan auringon alle kuuntelemaan vaikka reterikkiä ennemmin.

        Kaikenmaailman säädökset ja määräykset ajavat ennen niin rentoina pidetyt porilaisten kansallisjuhlat alas. Jos pirulauta pillimehutkin kielletään niin kyllä alkaa väki jatsailemaan mieluummin kotona.

        Porin jatsiin saa viedä avaamattoman pillimehutötsön. Jee


      • Baila,baila!
        Mehubileet kirjoitti:

        Porin jatsiin saa viedä avaamattoman pillimehutötsön. Jee

        taidan ostaa kokonaisen 24-päkin pillimehua mukaan! jee! mutta hui jos tulee sokerihumalaan..


      • Mä ja yks toinen

        Sä voit tosiaan tyypilliseen tapaan dokata himassa ja kirjoitella koko ajan nettiin, kuinka hauskaa sulla on siellä ryypätessäs yksinäs ja kuinka paljon säästät rahaa.

        Ja me ollaan tyytyväisiä, kun sä olet tosiaan jossain muualla.


    • Billimehu

      Ollan muka Demokraattisessa maassa byahahahaa ei dodellakaan , kivaa toi aikuisten holhous, tuon ymmärtäis jossain ala/ylä astelaisten koulu bileissä.Vain pillimehu mukaan avaamattomana OUJEE .

    • Vespiippu

      Poltettavat sandaalinpohjat piknikille mukaan, kaksheikkiä kerralla :D

    • Vitu virkanarskut

      Ei jaksa edes yllättää, Porissa on tunnetusti Suomen kusipäisimmät ja narsistisimmat viranomaiset. Pori on Suomen Pohjois-Korea eli persereikä.

    • Diktatuurivaltio

      onko Suomi Pohjolan PohjoisKorea kaikkine hulluine sääntöineen?

    • raitiskin

      ""Porissa on tunnetusti Suomen kusipäisimmät ja narsistisimmat viranomaiset. Pori on Suomen Pohjois-Korea el .... "
      Tämän säännön ovatkin kehitelleet helsinkiläiset kateelliset virkamiehet.
      Oi jospa sais semmosen käsiini.

    • il jeng

      Suomi on takapajuloiden takapajula HUH HUH korruptoitunut sellainen, kaikki vähänkään mieltä ylentävä kielletään , tulee joku valtio mieleen oisko myös pohjois maa!!! Ihan pelletouhua toivottavastti sataa räntää.

      • Nojoojoo5

        Jazzeilla satais turbaanipäisiä sissejä jos vassarit sais päättää.


    • perseen nuolijat out

      Just joo, pikkunilkkien armeijakunta jakaa vittumaisuuksia kansalle, holhousyhteiskunta tullut tiensä päähän.Aika nousta kapinaan, aikuisten ihmisten kiusaamiselle loppu!

    • surullista

      Surullista toimintaa,viime kesänä viimeisenä Jazzpäivänä sunnuntaina olimme porukalla kirjurinluodolla kuuntelemassa Vesa-Matti Loiria ja mukavasti nautimme omista viineistämme ja hyvästä musiikista.Todella surullista kun tämä on nyt loppu,tasan 20vuotta kävimme piknik-konserteissa mutta nyt äänestämme jaloillamme ja jätämme väliin.Viranomaiset tappavat festivaalit.

    • vapaat viinit

      Tänään katselin "kulman poikia", jotka imivät keppanaa Eetun aukion puiston penkeillä. Ei tunnu paljoa kiinnostavan ketään. Ovat juoneet jo vuosia.

    • epäilen rosvohintoja

      Jos muutkin juomat hinnoitellaan samalla suhteella ja reilussa piknichengessä kuin tämä viini, niin 0,5 litran tölkki keppanaa maksaa 4 euroa, jallusnapsi max.3€, 5,5% originaali lonkero myös 4 euroa. Oletetaan että alkon hinta kerrotaan vain kahdella, nythän sen viinin alkohinta huhujen mukaan on 11-12€ pullo.
      Jostain syystä en usko että näin tulee käymään :-)

    • evvk

      Siis saako hakea viinipullon ja nauttia siitä ystävienkesken omalla paikalla vai pitääkö käydä jossain rajatussa tilassa sitä nauttimassa?? Siis tämä nyt kumminkin haiskahtaa pelkältä rahastukselta, vuosikaudet ilman mitään häiriöitä, No joo en tule että ihan sama saako vai eikö saa juokaa sitä pillimehua ja vettä ja pitäkää Hauskaa.

      • aito evvk..

        Ei kiinnosta jazzit. Ryystäkää vaikka kokkelia nokkaan siellä konsertissa. Meen mökille...


    • Jaakko jazzz

      Mää pistän ainaski avannepussini täyteen koskenjormaa, heh heh. Ja oon hulluna humalassa, ei mun korvani kestä sitä kamalaa tööt töt mussikia...

    • Deadlift

      Pori "Jazz" joutaakin kuolla.

      Tilalle aito JAZZ festivaali sellainen joka se oli alkuvuosinaan.

      • Paavoaivue

        2015 esiintyjät kaukana Jazz genrestä...nyt on uskottava ja äänestettävä jaloilla.


    • syy on tiedossa

      Yllättäen on turha etsiä jazzien kotisivuiltatai muualtakaan anniskelualueiden hinnastoa, lienee suuri salaisuus..

    • Jouuuman tseekki

      Ensi vuodeksi on tilattu Matti Nykänen komposiittiband. Pillerien ja alkoholien sekakäyttö. Uusi muija strippaa lämppärinä.
      Jazzin uusi aluevaltaus. Jouuman.

    • puistonvartija1o

      Noh, Matti vois tuoda koko ämmäköörinsä kerralla sinne lavalle, olis siinä kansalla ihmettelemistä. On se vaan melekonen omituisten otusten kerho, jotka meinaan Matin matkaan on haksahtanut.

    • Harri Hesasta

      Äänestin jaloillani. Ei enään kiinnosta. 4 kertaa käyneenä Jazz diggarina hyvää meininkiä löytyy muualtakin. Epäilen että jäljet johtavat sylttytehtaalle. Joku lyö rahoiksi ja sumalainen korruptio kukoistaa.Porissa.

    • tammerfors

      Ei ne Jazzit sit ollutkaan tiensä päässä vaan teki ennätystulosta.Kuitenkin oli niin naurettavaa holhoustouhua että me menimme entisellä Jazzporukalla Valkeakosken musiikkijuhlille ja Hämeenlinnaan Loirin piknik konserttiin ja järjestelyt paljon inhimillisempiä kuin rahastuksestaan kuuluisassa Pori jazzeissa.

    • varma-tiet

      Juuri tulleiden uusien tietojen mukaan porijazzin pääesiintyjäksi on palkattu liitto orava. Kaikki liput myytiin 5min loppuun.

    • Yarry62

      Pori Jazz oli elossa viimeksi kesällä -86
      Oli hyviä esiintyjiä ja sai polttaa marihuanaa ilman että ketään elämäänsä kyllästynyt vikisi mitään.

    • hintavaaa

      Hinnat on ainakin kohdallaan.

    • mahorkkaa

      Kyllä siel pilvee polttivat myös v.1990

    • Venttilä

      Luuserit vinkuu mutta karavaani kulkee vaan.

    • RAITISJUOPPOLAVIAST

      En oo koskaan käyny jazzeil enkä mene mut kerran ku kävin ni oli niin mukavaa et jätän menemättä toisenki kerran.Viina ei tee tapahtumast yhtää sen parempaa mut juovuspäissäni kyl oli mukava kuunnel sitä huonoo musiikkii.Toivottavast tänä kesänä o taas huonoja esiintyjii ni ei menetä mitää jos sammuu sin johenki.

    • Gestapontouhuja

      Lavalta toiselle ei pääse jonottamatta. Aina näet joutuu kulkemaan tarkastuksen läpi.
      Kun ei alueelle käytännössä saa tuoda edes omia vesiä, miksi tällaista alueen sisäistä simputusta pitää vielä kärsiä?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe