Tapailtavana MURHAAJAN VELI

Murder2

Moi.

Haluan kuulla mielipiteitä. En ohjeita enkä totuuksia, nyt ennen ku kukaan tulee sanomaan että päätä ite, älä tänne tuu kyselemään :) Päätän tottakai itse ja mun ajatustapa ratkasee. Haluan silti kuulla mielipiteitä.

Olen siis alkanut tapailla miestä. Puheeksi on tullut luonnollisesti meidän perheemme. Omani on aivan normaali/tavallinen hyvin toimeentuleva. Miehen perhe onkin sitten aivan toisenlainen. Kukaan heistä miehen itsensä lisäksi ei ole korkeakoulutettu. Mies on. Yksi miehen lähisukulaisista on skitsofreenikko. Toinen lähisukulainen istuu elinkautista vankilassa murhasta.

Mies itse on vaikuttanut oikein hyvältä/normaalilta tapaukselta. Tpsi mukava, fiksu, tasapainoinen. Tullaan hyvin juttuun. Mutta toi perhetausta vähintäänki hämmentää minua. Ehkä jopa pelottaa. Omille vanhemmilleni sen kertominen että miehen veli on murhaaja?

Eihän tokikaan ketään voi tuomita muista kuin omista teoistaan. Aikuinen ihminen vastaa itse omista teoistaan eikä mies ole vastuussa veljensä teoista. Silti minua epäilyttää tapailla tätä miestä. Harmi, tuntuu väärältä antaa veljen tekojen vaikuttaa tähän syyttömään mieheen. Mitä itse ajattelisitte asiasta? Miten toimisitte?

Kiitos asiallisista vastauksista.

3

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sndkgslsk

      Murhaajia on monenlaisia. Joku on voinut saada pedofiilin kiinni lapsen kimpusta ja lyönyt kirveen hänen päähänsä ja joutunut vankilaan ja leimaantunut murhaajaksi... Ei siinä voi paljoa syytellä. Kyllä siinä seurassa uskaltaisin edelleenkin olla, eli tekojen syyt vaikuttaa myös itse tekoja arvostellessa. Moni muukin on pahantekijä, mutta ei ole jäänyt kiinni. Ehkäpä miehesikin on murhaaja?

      Toisaalta on myös murhaajia jotka on vaarallisia ja voivat suuttua vaikka jonkun vahingon sattuessa. Itse sain yleensä veljeltäni turpaan jos vain minulla oli joku oma mielipide. Siinäpä mietit sitten mutta voisit sitä vankilaan joutumisen syytä kaivella tarkkaan ainakin jos mahdollista.

      Skitsofreniasta en paljoa tiedä mutta voihan se arveluttaa. Ei tässä kumminkaan täydellisiä olla joten ei se ehdoton karkote ole. Eiköhän hänellä ole joku lääkitys jotta pysyy aisoissa.

      Ymmärrän kyllä hämmentyneisyytesi. Kokonaiskuva vaikuttaa sellaiselta että miehesi kuuluu tietynlaiseen "tuoteperheeseen" ja vaikka ei vielä ole tullut ilmi niin ikävyyksiä voi ilmetä myöhemmin. On hyvä jos olet hengellinen ihminen ja tajuat tilanteen hengellisen luonteen, mutta on ne silti hankalia ratkottaviksi.

    • ossipa

      Miehen lähipiirissä on skitsofrenia , samoin veli voi potea samaa vaivaa, jos istuu murhasta vankilassa. Sinuna katselisin vähän tarkemmin, ennen kuin ryhdyt vakavaan suhteeseen. Muistaakseni osa mielenterveysongelmista saattaa vaikuttaa.. geeniperimä ehkä ainakin skitsofrenian osalta.

    • miuhka9

      Skitsofrenia ei ole mikään ongelma. Se pysyy lääkkeillä kurissa, eikä välttämättä ilman lääkkeitäkään ole mikään "hullu". Minulla suvussa on varmaa kaikki mielenterveysongelmat, siskolla skitsofrenia. Ei päältäpäin huomaa ja fiksu on myös (ei mikään salkkareiden marianna) :) Toi murha juttukin on vähän niin ja näin.. Kaikki pitää suhteuttaa. itse tunnen myös henkilöitä joiden sukulaisia on istunut taposta lähinnä. Hyvästä ja huonosta syystä, mutta ihmisiä he ovat olleet. Mies ei ole kuitenkaan murhaaja, eikä skitsofreenikko. Luottaisin vaistooni. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      43
      8165
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4696
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      68
      3452
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2206
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1729
    6. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      18
      1717
    7. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1707
    8. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      359
      1553
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      66
      1243
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      279
      1138
    Aihe