Realia Hyvinkää tilanne.

Tosiasiassa

Suorapuheinen ketju Realian toiminnasta Hyvinkäällä on suljettu. Kehoittivat avaamaan uuden ketjun, joten tässä se on. Henkilökunta toimistossa on täysin vaihtunut sitten edellisen ketjun aloituksen. Eräässä palaverissa kuulin että toiminta herättää vieläkin arvostelua.

15

2113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rewty

      Realia palkkasi some asiantuntijan. Siksi ketjut katkeavat. Henkilöiden vaihtumisen firma kääntää edukseen. Asiakkaat eivät ymmärrä ettei koulutetut ja kokeneet viihdy taloassa. Oppipojat ja -tytöt sitten tyrivät. Osa virheistä eli esim. ylihintaiset urakat, lisätyöt.... Jää asiakkailta tiedostamatta. Välttäkää isoja yrityksiä.

      • its-tek-hpj

        Sen some asiantuntijan palkka otetaan asiakkaiden sopimusmaksuista. Jossain on silloin jätetty palkkaamatta isännöitsijä eli kohteita tuli joillekin lisää. Hiljaiset asiakaskohteet jäävät vähemmälle. Äänekkäimmillä on vaativat hallitukset, jotka osaavat pitää puolensa tai vaihtavat uuteen isännöintiyhtiöön.


      • Taloudenlait
        its-tek-hpj kirjoitti:

        Sen some asiantuntijan palkka otetaan asiakkaiden sopimusmaksuista. Jossain on silloin jätetty palkkaamatta isännöitsijä eli kohteita tuli joillekin lisää. Hiljaiset asiakaskohteet jäävät vähemmälle. Äänekkäimmillä on vaativat hallitukset, jotka osaavat pitää puolensa tai vaihtavat uuteen isännöintiyhtiöön.

        Byrokratian kasvattaminen isossa yhtiössä vaatii rahaa pois asiakkailta.


    • Seurattua

      Se alkuperäinen ketju näkyykin olevan taas auki jostain syystä. Ota näistä muutoksista selvää.

    • exxärea55

      Loppujen lopuksi täysin merkktyksetöntä isännöinnin kulut hoitovastikkeessa. Mutta 50 euroa realian pitämisestä talossa per asunto per joka kuukausi.....vois Kai senkin rahan muualle kuluttaa.

    • oona78q

      Hyvin laskuttaa vaikka alkuperäisesä sopimuksessa ei perusteita

      • jensen

        Ei varmaan sopimuksellekaan ole sen jälkeen perusteita. Kilpailutukseen vaan.

        Tiedän, että Hyvinkäälläkin on useita paikallisia toimijoita (Kiinteistöisännät, ILO, Taloasema, nuo nyt ainakin googlen perusteella tuli nopeasti eteen). Saatte varmasti parempaa palvelua. Mutta muistakaa haastatella isännöitsijät ennen sopimuksen tekoa, ja nimenomaisesti se teille tuleva varsinaisesti teitä hoitava isännöitsijä.


    • putkijapuntari

      Asiaperustein on aina oikeutettua arvostella palveluja myyvää toimijaa. Hämmästyttävää että suuret toimijat ovat kovin herkkänahkaisia arvostelulle. Meillekin tuli Vahanen oy:n asianajajan kirje, jossa vaadittiin Vahasen kuntotutkimusta arvostellutta artikkelia poistettavaksi 2vk kuluessa tai homma menee lakitupaan. Lähetimme vastinekirjeen, mutta mitään konkreettista väitettä ei kyetty osoittamaan vääräksi! Nyt ovat ilmeisesti lisäksi painostaneet Googlea, jotta arvostelevat sivut jätettäisiin pois hakutuloksista...
      Vastustamme Uudenmaan ja Helsingin putkikartellia. Emme voi hyväksyä asumiskustannusten järjetöntä nousua "perinteisen putkiremontin" mallilla. Turussa tehdään lähes kaikki lvis remontit moderneilla memetelmillä ja paljon edullisemmin. Asumishaitta lähes nolla!
      www.putkikerhorudolf.com

      • pakko_oli_kommentoida

        Juu, verrataan perinteistä lvi-saneerausta ja viemärien pinnoitusta. Ei ihme jos tuntuu edulliselta. Toisessa nyt vaan saadaan uudet kylpyhuoneet vesieristyksineen ym. ja toisessa ei.

        Lopputuloksena noissa pinnoituskorjauksissa korjataan vesieristeiden vuotoja vuosittain - tietysti as oy:n kustannuksella, jos osataan lakia soveltaa. Ei sekään ole halpaa ja jossain päin taloa rempataan lähes aina.

        Sopii johonkin, vaan ei pitkäjänteiseen kiinteistönpitoon. Tuo linkattu sivusto on epäilemättä tekijänsä näköinen.


    • otalajunenraimo

      Pieni murhe teillä asbesti. Suuri murhe mikrobit vetisissä kylppäreissä.

    • vaihdos

      Isännöltsijänä jatkaa Marja-Leena Juurinen ,Hän et tiedä onko halli vai hallitalli ennenkuin häneltä itseltään tilaa yhtiöjärjestyksen.Hallinnassanne on As Oy Hyvinkään Kallionhovin autopaikka nro 10 Vastattiin että meillä on autotalli yhtiöjärjestyksen ja asunto-osakeyhtiölain mukaan.Tulihan hiljasta.Paperit on myös lähetetty isännöintipalvelun johtajalle Jyrki Makkoselle ja Matti Koivistolle pääkaupungin aluejohtaja,Kyse on hallituksen poistamista autotallin seinistä mutta SKANSKA ei antanut muuttaa yhtiöjärjestystä,Vanhat asukkaat kuvittevat omistavansa koko hallin useamman kerran on joutunut poistamaan naapurin mies meidän tallista.Teimme kirjelmän yhtiökokoukselle autotalleista,mutta sitä ei tullut yhtiökokouskusuun.Soitin isännöitsijälle hallitus ei ollut halunnut.Katsotaan haemmeko sitä oikeustoimin.Viimeisin kirjelmä koski pätemättömän päätöksen täytäntöönpanoa.Autotalli lukee yhtiövastikelaskussavielä 2011 autotallipaikka 2016.Autotallipaikka myös valtakirjassa.Yhtiöjärjestyksen mukaan meillä on vain autotalleja.Mitenköhän pätevä tuo valtakirja on ainakin siinä lukee realia isännöinti.

      • sgsgrr

        Mitä ihmettä sinun kaltaiset hullut saavat siitä, että haukkuvat anonyyminä yksityishenkilöitä heidän koko nimillään?


    • matinkaveri

      Sekopää olkkonä

    • tallikuvat

      Eihän se muuten haittaa mutta kun oletmyymässä tallia vastaat seinistä. Toisten hölmöilyt vaikuttavat vuosikausia eteenpäin...

    • takaakseli

      Isännöitsijän pitäisi neuvoa osakasta eikä toisinpäin.Hallituksen tulisi ottaa selvyys laillisuudesta .Isännöitsijätodistuksessa täytyisi ilmetä laiton muutos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe