Sara Sieppi

PuupääSieppo

Sieppo hehkuttaa menevänsä opiskelemaan hahahahah joku puupää airhead yksityinen 3 kk kauneus/ maskeraajakoulu jossa viedään opiskelijoilta rahat ja mitään ei opita!
Kuinka puupää toi nainen voi olla!

176

1552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SeppoLukkari

      On se aikamoinen airhead! Sehän näkyy hyvin kaikista ohjelmista jossa se on mukana!

    • OnkoKotonaKetään

      Saralla taitaa olla jokin pahasti vialla, selfieitä pukkaa ja otsikoita myös, teko hymyä riittää mutta kukaan ei ole kotona!??

    • lutkatmyy

      Pillun myynnillä saisi rahaa

      • heisunheiluvilles

        Sillä se rahaa vissiin saaki, oli verotulot viimeksi jotain 15000 ekeä vuodessa, silläkö muka elää pääkaupunkiseudulla tolla elämäntyylillä. Oi aikoja oi tapoja.


      • SugarDaddynen
        heisunheiluvilles kirjoitti:

        Sillä se rahaa vissiin saaki, oli verotulot viimeksi jotain 15000 ekeä vuodessa, silläkö muka elää pääkaupunkiseudulla tolla elämäntyylillä. Oi aikoja oi tapoja.

        Ei elä kun vuokrakin korkea!
        Saran tyylisen asunnon vuokra maksaa noin 800 € kk ellei sitten maksa vuokraa luonnossa. 800x12 = 9600 € vuodessa.
        Siihen muutama merkkilaukku noin500-1000€ = 1000-2000 € vuodessa
        Uusiin vaatteisiin menee kuussa ainakin vähintään noin 200 € 200x12= 2400€ vuodessa. Viime vuonna sara teki ainakin 2 yksityismatkaa ja muut siihen päälle, näistä kokonaiskustannukset noin 1000 € matka eli 1000x 2= 2000€ vuodessa.

        Näistä jo kustannukset noin 15 000 € jolloin yhtälö on mahdoton!

        Tämän lisäksi tulee vielä sähköt, matkakustannukset( kk kortti), ruoka, bileet ym...
        Jostain pitää tulla tuloja joita hän/ missit eivät ilmoita!

        Onko heillä "asiakas" "SugarDaddy" joka maksaa pimeistä palveluista tai saavatko hän/he mummoiltaan avustuksia tai tekevät pimeää businesta jää arvoitukseksi.
        Ilmoitettu julkinen yhtälö kun ei ole mahdollinen!


    • opinnotko

      Sara sanoi menevänsä opiskelemaan, mutta huitelee vaan matkoilla?? Tai opinnot jäädä taas kerran...

    • JamesSärkkä

      Sabina Särkän poikaystävä on kyllä täys sika miten käyttäytyy muiden naisten kanssa. Sanonpahan vaan.

      • Muidenkoperään

        Mitä olet nähnyt tai kuullut? Onko muiden naisten perään kokoajan?


    • Myötähäpeä

      Sieppi on seonnut lopullisesti! Saran suurin huoli kevättalvella oli ehtiikö hän nähdä suomen Temptation Islandin jaksot.
      Yksi tyhmimmistä ohjelmista suomessa, jossa rumat, tyhmät ja todella nolot suomalaiset tekevät itsensä naurettaviksi! Myötähäpeä on suunnaton ja Sara haluaa ensi vuonna mukaan! Kuinka sekasin tämä nainen oikein on??

      "Ja ainiin. Hytönen, mä haluan niin ensi kaudella messiin! Oon silloin 24-vuotias ikisinkku boheemista Kalliosta, joka etsii kauhuleffaseuraa komeron kokoiseen yksiöönsä puolitarkoituksella"

    • Lomillako

      Ei tainnut Sieppo mennä "opiskelemaan" meikkausta ja muuta suterrusta. Vaikka niin uhos, taitaa viihtyä tyttö miellummin etelän lomilla kuin koulussa!

    • Elämänhallintahukassa

      Harvinaisen tyhmä tämä Sieppi näyttää olevan ja hänen elämänhallintansa taitaa olla hiukan retuperällä. Bilettää, juoksee matkoilla ja ottaa selfieitä, sekä odottaa että tulee uusia jänniä tarjouksia tosi Tv ohjelmista, mihin saa mennä itseään mokailemaan! Piti mennä opiskelemaan mutta sekin taisi olla hiukan liikaa hänelle?

      • MrJuha82outolintu

        Jokaisella on oma elämä.
        Niin on Siepilläkin oma elämä.
        Miksi kaikkien pitäs olla samanlaisia???
        Olet nolo ja tyhmä.
        Älä hauku.


    • Vanhuustuleehällekin

      Kyllähän kaikki BB:tä katsoneet huomasi, ettei taida mikään ruudin keksijä olla tämä Sieppi! Oikein ärsytti, kun suu ymmyrkäisenä seuraili toisten touhuja, vailla ainuttakaan omaa mielipidettä. Nyt iän mukan on sen verran rohkaistunut, että tunkee itseään joka paikkaan ja joka kuvaan. Ei tulevaisuus kovin ruusuiselta näytä!

      • YrittänyttäEiLaiteta

        Ei päässyt Sara-tyttö aikoinaan NHL-ammattilainen Granlundin keittiönhoitajaksi ameerikan maalle vaikka yritys oli kova.


      • mitensshenyoli

        Niin mikä yritys , löysi kesken kaiken toisen pelurin ;) siin jäi joku mun kuin Sieppi nuolee huuliaan se joku veti herneet nenään


    • PyhälehmäKaapissako

      Mikäköhän Saraa oikeesti vaivaa? Ei tee oikeen mitään järkevää elämällään juoksee vain haskuuksien perässä, eikä edes löydä miestä itselleen? Onko tehnyt itsestään "pyhänlehmän" jolle ei mikään kelpaa tai pysty luottamaan keheenkään? Vai onko Sieppi lesbo eikä uskalla tulla ulos kaapista?

      • MrJuha82outolintu

        Parempi Sieppi kuin tämän palstan haukkujat.
        Sieppi on silti paljon parempi persoona kuin Tuksu tai Martina.


    • SieponSiippa

      Aina kannattaa suunnilleen katsoa sellainen kumppani joka samaa tasoa kuin on itse!
      Eli Sara on nätti kasvoistaan, normi kehostaan! Kauniskasvoinen mies jolla normi keho siis!

      Sara on kouluttamaton tyhjäpää joka ottaa paljon selfieitä, eli siis kouluttamaton tyhjäpää mies joka ottaa paljon selfieitä!
      Sara tienaa noin 10 000 vuodessa, eli siis mies joka tienaa noin kymppitonnin vuodessa! Tosin tämän tyyppiset naisethan aina hakevat miestä joka voi heidät elättää, kun eivät itse siihen pysty( ellei jo ole sugardaddya kustantamassa merkkilaukkuja ja matkoja sekä muuta luksus elämää)!

      Sara tässä sinulle järkevät ohjeet kumppanin etsintääsi!
      Hae omaa tasoasi, se kantaa ja kestää parhaiten!
      Kunhan ymmärrät oikeesti mitä tasoa olet! Eli kouluttamaton köyhä, tyhjäpää jolla on nätit kasvot ja joka ottaa paljon selfieitä!
      Itse en haluaisi tuollaista kumppania!

    • kannatan

      Hyvä Sara, kaunis nainen
      Sovit kauneuden alalle hyvin

    • EIAivojako

      Sara sopii kauneuden alalle hyvin, kun on niin pinnallinen ja airhead ettei muuta osaa kun meikkailla. Sehän on vähän kun värikynillä askartelisi pikkulapsena. Juu meikkaajaksi vaan, ei misseistä ole oikeen mihinkään vaativampaan aivojavaativaan hommaan!

    • puy7ft7fs

      Saranhan piti mennä kouluun ja taas huitelee vaan matkoilla ja laskettelemassa?? Ei taida opiskelu tytölle maistua?? Onko liian tyhmä ja laiska opiskelemaan?

      • kauuunis

        Tyhmää olis jättää matkustelematta,kun on nyt mahdollisuus, kouluihin kerkee kyllä. Nuoruutta pitää elää. Vaki kumppania viel tarvi edes löytää
        UPEA KAUNITAR KOKO LIKKA


    • 00478uuu

      Sieppi ei taida olla kovinkaan fiksu, tuloja noin 10 tuhatta vuodessa ja äänestää kokoomusta, kokoomus kyykyttää parhaalla mahdollisella tavalla Siepin tuloluokkaa olevia ihmisiä! Ei taida Sara paljoa ajatella!

    • SilaritSiepille

      Pikkutissinen Sieppi vinkuu silikooneja vastaan! Saralla peräpainoinen epäsuhtainen kroppa jonka pitäs kiirenvilkaa kirkuen hankkia silarit! Sieppi taas ihan "pihalla" kuten yleensä!

    • Tauno710

      Siepin poliittinen kanta kummastuttaa? Äänestää idiootti Harkimoa ja kokoomusta. KUn Siepin Työmenneisyyden perusteella pienituloisena duunarina pitäisi äänestää Vasemistoliittoa!

      • Justtttt

        Sitä skeidaa ei kenenkään kuuluisi äänestää.


    • VoiJeesus

      Maisa Törppö Ja Airhead Sieppi keskustelee Tisseistä hahaha! Voi jeesus näiden lahoaivojen ei pitäis keskustella yhtään mitään kun ei niiden päässä ole ajatuksen häivääkään!

    • JärkiHoi

      Sieppo Kehuu olevansa helvetin seksikäs pieni rintaisena!??????????
      " fiilistellä sitä, että jokainen mekko ja rätti tulisi näyttämään ihan törkeän hyvältä uudessa kropassani ilman niitä rintaliivejäkin. Mutta tällä hetkellä oon ehkä liiankin sinut kroppani kanssa, etten tarvitse kahta jäätävänkokoista palloa eteeni muistuttamaan mua päivittäin siitä, että oon nainen ja helvetin seksikäs, Sara Sieppi kirjoittaa".

      Helvetin seksikäskö, paskanmarjat! Saran instassa https://instagram.com/p/ziGZUSm4ZK/?taken-by=sarasieppi on hänestä biksukuva. Josta selviää seuraavaa.
      Huonosti hoidettu normi kroppa, jossa ja levityksiä reisissä, vatsa löysä pömppö vaikka koittaa sitä sisäänpäin vetää.
      Aika monella mulla missukalla tai naisjulkiksella näkyy vatsalihakset, kuten Sabina Särkällä! Sara ei suinkaan ole edes kovin seksikäs, vain höppänä missi joka liian laiska ja ajattelematon edes treenatakseen kunnolla!

      Huvittavasti Sara myöntää kumminkin että silikonien kanssa " jokainen mekko ja rätti tulisi näyttämään ihan TÖRKEEN hyvältä uudessa KROPASSANIi( silikonien kanssa siis)"!
      Tämän jälkeen sara ylistää omaa tissittömyyttään ja naiseuttaan pienissä ketunokissaan!
      Ei se naiseus ole tisseistä kiinni, onhan niitä miehilläkin joilla penis! Mutta kyllä se silikonien kanssa olisi huomattavasti paremman näköistä, kuten Sara itsekin myöntää!

    • Jepulisjeeelis

      Silloin sitä seksikkyyttäkin ehkä alkaisi löytymään!!!!!

    • Kelley12

      Sieppi olisi sopinut tuohon tuulitunneliin oikein hyvin, mutta ehkä maisa on enemmän tv kameroille sopivampi. Sara sopii vain poseeraamaan ingsta kuviin. Ootteko lukeneet saran blogia? Kävin lukemassa ja sara varmaan kuvittelee olevansa hyväkin kirjoittaja. Onko sara niin tyhjäpää et mainostaa harkimoa? Saran tuloilla? Ymmärrän et isotuloiset äänestää kokoomusta mut että pienituloinen. Tosin rahaahan se sai

    • Pölvästejä

      Harkimo todennäköisesti maksanut Sara Siepille että hän äänestää Harkimo Junioria joka on yhtä pölvästi kuin isänsä!

    • TyhmäSara

      Saralla kun olis isot silarit niin se olis voittanut tämänvuoden kisat, Harmi kun se on niin tyhmä ettei ymmärrä ottaa silareita.

    • Kannatatko

      Siepille silikonit ! Kuka kannattaa??

      • LiianpienetRinnat

        Olishan ne sille ihan sopivat, kun hiukan liian pienet rinnat sillä.


    • Sieppo

      Sieppi olis voittanut jos sillä olis ollut isot silikonirinnat! Sekä tehty rasvaimu peppuun! Niin ja jos se olis treenannut paljon paremmin.

    • Kuplaeläjäkö

      Siepin vartalo...hiukka persjalkainen, pitkähköselkäinen, ketunnokkais tissineen ja reisilevityksineen, nuorinainen jolla nätti naama.
      Ei nyt kovin seksikäs ole.
      Saralla tainnut pissa nousta päähän ja hän elää julkisuuden kehittelemässä kuplassa joka ei ole todellinen.

    • KukarahoittaaSaraa

      Onko Harmiko Siepon rahoittaja luksuselämälle?

    • Harmikokorahoittaa

      Siis onko Harkimo Siepon rahoittaja luksuselämälle? Onko varma ettei Sieppo ole ihmiskaupan uhri jos on silloin se on laitonta!

    • Saranblogi

      Koskakohan Sieppi kirjoittaa blogissaan jotain typeryyksiä valitun missin transumaisesta miesmäisyydestä rumuudesta? Tai pienitissisyydestä?

    • SilariSieppo

      Sieppo olis voittanut jos sillä olis ollut isot silkkarit!

    • Opiskelemaan

      Eikös Saran pitänyt olla koulussa tämä kevät? Ei tainnut opiskelu maitta, miksi se lahoaivo ei ota siskostaan mallia ja ala opiskelemaan kunnon alaa.

    • dfgdfgdfgf

      Älkää nyt haukkuko koko aika v*tun k*s*päät, tyhmillä on mukavempaa kun ei tarvitse ressata turhia :D

      • OnkoHöperö

        Tyhmillä kuten Saralla on mukavampaa jos ei stressaa turhista, tosin se turhasta stressaaminen toimii myös viisaammille. Eli onko Sara viisas kun ei stressaa vai vaan pinnallinen höperö?


    • HuiteleeTaas

      Sieppo taas huitelee Espanjassa, eikös sen pitänyt mennä kouluun nyt keväällä?

    • EiMietiMitään

      Sara taitaa juosta arkea pakoon kun jatkuvasti matkoilla.
      Ei uskalla kohdata arkeaan koska silloin pitäisi miettiä tulevaisuutta ja kohdata arkea, sekä tehdä päätöksiä tulevaisuudesta.

      Helpompi juosta jatkuvasti matkoilla ja kaikenkarvaisissa tosi tv prokkiksissa.
      Niin ei tarvitse mistään mitään miettiä!
      Sen se Sara taitaa osata hyvin ja tuntea omakseen.

    • HukassaOnPahasti

      SARA SIEPPI ON HUOMANNUT ITSEKIN OLEVANSA HUKASSA!
      Otsikko iltapäivälehdestä.
      Hyvä kun Sarakin on huomannut olevansa hukassa, meille muille se on näkynyt ja ollut selvää jo muutaman vuoden.
      Jos on tyhmä mieli niin hukassa ihminen yleensä on, mielessä pitää olla substanssia( eli sisältöä). Muuten ihminen on yleensä hukassa.
      Sitä substanssia saa vaikka opiskelemalla jotain muuta kuin hiustenleikkausta ja maskeeraus leikkejä.
      Eikä se hukassa oleminen yhtään siitä parane jos sitä julkisesti vinkuu!
      Huvittaa vaan ihmisiä ja Sara tekee vain vielä hölmömmän itsestään.

    • SaraPornotähdeksi

      Sara on pihalla ja hukassa, sen pitäs ottaa isot silikonit ja ryhtyä pornotähdeksi!

    • SieppoKouluun

      Sieppo mene kouluun opiskelemaan jotain järkevää, niin saat sisältöä elämääsi!

      • GerhardRick

        Ei koulun aloittaminen korjaa tätä ongelmaa. Siellä pitäisi myös tehdä työtä, eikä leikkiä niitä prinsessaleikkejä ympäri maailmaa.

        Totuttu kaava: Isot jutut somessa, jossa hehkutetaan opintojen alkamisesta. Kuluu muutama kuukausi ja yhtään uutista opinnoista ei tule. Sen sijaan kokkareilta saadaan kuvia ja sen jälkeen hermolomalta jostain palmun alta. Ja taas meni vuosi hukkaan...


      • TomCruise1

        Tais olla jossain lehdessäkin siitä kouluun menemisestä juttua ja noin 3-4 viikkoa siitä Sara huiteli taas jossain palmun alla ja juoksi karkuun oikeaa elämäänsä!


      • Surkeudensurkeita

        Näillä airhead julkkiksilla kaikilla hiukka sama tyyli hehkuttaa asioita joita ei sitten olekaan tai tulekaan.
        Sofia Ruusilan joka on kai Saran hyvä "kaveri" teki "hurjaa uraa" Amerikassa ja feikkasi julisteita someen omista "edustus" jutuistaan jotta "ura" näyttäisi komeammalta suomessa!
        Nämä on kaikki niin tyhmiä airhedeja ettei ne edes tajua itse miten surkeeta porukkaa ne on!
        Saran kannattaisi ottaa mallia isosiskostaan!


    • kummakommentoija

      Nohnoh, näädät, Sieppi on vasta nuori nainen joka on joutunut julkisuuden ansaan, eikä osaa päästä siitä pois.

      Kyllä se vielä keksii mitä tekee tai löytää jonkun tyhmän päästään ja rikkaan lätkäpelaajan itselleen .
      Huiteleehan moni 24v nainen samalla tavalla, vai huiteleeko?

    • Mikävaivaa

      Mikä Saraa vaivaa kun ei keksi mitään järkevää tekemistä? Eikö edes löydä miestä itselleen?

      • nuoruus

        Luulenpa ottajia olevan, antaa toisten nauttia elämästään ja nuoruudestaan. Hyvin on aikaa vakiintumiselle .eiköhän jokainen itse tiedä parhaiten mikä on järkevintä


    • Jokivirtaa

      Sieppo meni miettimään elämäänsä taas kotiin pohjoiseen ja instassaan istuskelee ja katselee kuinka joki virtaa ohi. Samalla tavalla kun hänen oma elämänsäkin!

    • SieppoSipittää

      Sieppo taas sipittää ja vinkuu puutaheinää, vaikka ei ole saanut mitään aikaiseksi!
      Kuinka tyhmä tää nainen voi olla, eikö se ole jo oppinut ettei kannata ennakkoon puhu suunnitelmistaan, koska ne menee perseelleen kumminkin aina siihen nähden mitä hän on selittänyt!
      http://www.iltalehti.fi/pinnalla/2015050819649578_iq.shtml

    • Siivoojaksivaan

      Saralla ongelma se ettei se osaa tehdä muuta kuin olla julkisuudessa ja ottaa selfietä!
      Eihän ongelmaa olisi jos se olis fiksu, mutta kun ei ole. Siivoojaksi sopis varmaan hyvin, sitä se osaisi tehdäkin! Niin tai kaupan kassalle.

    • MissitMissit

      Sara Sieppi: lehdessä Tosi-tv ja seurapiirijuhlat on nyt nähty

      Hahahaha se on taas kohta jossain huuhaa ohjelmassa tekemässä itsensä tyhmäksi!
      Kun ei järkeä ole suotu niin ei sitä voi odottaakkaan, ainakaan misseiltä!
      Sara Sieppi: Tosi-tv ja seurapiirijuhlat on nyt nähty

    • saamatonJapelokas

      On toi Sara aikamoinen kaaliaivo.
      Se on vaikka kuinka monta kertaa selitellyt itseään ja elämäänsä julkisuudessa, milloin radiossa, milloin telkussa ja lehdissä!
      Aina sen asiat menee just toisella tapaa kun hän on niiden kuvittelut menevän ja on niitä selittänyt!
      Eikä se näytä edes oppivan et kannattaa pitää suu kiinni ja tehdä eka asioita ja kertoa niistä sit vasta!
      Sara taitaa olla laiska, saamaton, mukavuudenhaluinen, pelokas ja yksinkertainen!
      Tyhmästä päästä kärsii koko oleminen!

    • Hukassaseon

      Tyttö on tosi hukassa, eikä itse sitä edes taida ymmärtää!

    • Hukassapalturiapuhuen

      Saran haastattelu oli aika surkuhupaisanhuvittava ja täysin jakomielitautisen ristiriitainen!
      Tässä muutamia "söröjä" jotka pistivät silmään.

      Töitä kertyy tuntimääräisesti paljon vähemmän kuin normaalissa työssä käyvällä, mutta olen pärjännyt hyvin. Korvaus on sen verran hyvä, että minun ei tarvitse tehdä enempää.
      Sara Sieppi tienasi vuonna 2013, 10 764 euroa ja sai 364 euroa palautusta.

      Saran mielestä on naurettavaa, että hänen kuvitellaan viettävän luksuselämää. Todellisuudessa hän asuu vuokralla pienessä yksiössä Helsingin Kalliossa, lomailee vain harvoin ja ostaa vaatteensa ketjuliikkeistä. Vuokra kalliossa siistissä yksiössä maksaa noin 700-900€ kk. 700x 12 =8400€

      Viimeisen 1.5 vvuoden aikana Sara on ollut noin 5-8 matkalla. Hiukan yli keskiarvon tuo matkustus määrä, vaikka mukana olisikin muutama "työmatka" jossa joutuu päivittämään istagramia.


      - "Minulla on kokonaiset kaksi merkkilaukkua", aikaisemmin Sara on sanonut ostavansa muutaman merkkilaukun vuodessa. Merkkilaukkujen hinta, esim Luis Vuitton noin 600-3300 €

      Jos olisin halunnut sen rikkaan jääkiekkoilijan, sellainen varmaan olisi jo käsipuolessa.
      Granlund taisi juosta karkuun kun Sara häntä ahdisteli siitä tais olla kuviakin seiskassa.

      Tyttö selittää palturia sylkivaahdoten ja ihmettelee miksi on hukassa ja ei tiedä mitä tehdä elämässään!
      Ei kai sitä voi tietää jos ei edes myönnä tosiasioita, jotka taitaa olla ihan toista mitä julkisesti kerrotaan.
      Kyllä noi asiat näkyy aina läpi ja niitä vaikea lähteä peittelemään.

      Voi voi raukkaa kun ei ole ajatusta annettu sellaista on vaikea löytää.

    • poisjulkisuudesta

      Vituuks noiden tyhmien julkisten pitää aina avautua julkisesti omista idioottimaisuuksistaan!
      Tekevät aina itsensä naurunalaisiksi!
      Ketä kiinnostaa jos Siepon Sara on hukassa ja ei tiedä mitä se elämällään tekee.
      Hukassa se on ollu siitä lähtien kun on julkisuuteen tullut, tyhmä maalaistyttö kun on. Isä ja äiti ei opettaneet elämänviisauksia
      Hyppäsi vaikka kaivoon ja pitäis tyhmän päänsä poissa julkisuudesta!

    • Julkisestivinkuujavonkuu

      Avautumiset ja omista ongelmistaan julkisesti keskustelu on todella hölmöä.
      Mitä Sieppo hakee myötätuntoa ja lisää huomiota??

      Sara selittää haastattelussaan seuraavaa "- Jengi luulee, että roikun väkisin julkisuudessa, mutta en minä tyrkytä esimerkiksi blogitekstejäni tai Instagram-kuviani lehdille. Media tarttuu niihin ihan itse."

      Ei kai sillä ole väliä kuka juttuja/artikkeleita tyrkyttää tai kyselee, mutta joka tapauksessa tälläkin artikkelilla Sara on julkisesti vinkumassa itsestään ja ongelmistaan joka on naurettavan surkuhupaista!

      Sara pitää blogia ja instaa, sekä myös tietää että hänen juttuihinsa tartutaan, silloinhan se on juuri sitä itsensä tyrkyttämistä!
      On nää missit idiootteja ja tää Sieppo erityisesti!

    • Katsotaanmitenkäy

      Tätä Sara on tainnut selittää jo viimeiset 4 v. " Itse uskon siihen, että asiat kyllä järjestyvät. Olen vasta 23-vuotias, joten minulla on vielä aikaa miettiä, mitä teen loppuelämälläni."
      Nähtäväksi jää miten käy.
      Sara sanoo myös ettei halua "En halua olla samassa pisteessä viiden vuoden päästä" katsotaan miten käy.

    • Narsistiko

      Noloa kun julkkikset "avautuu" tuolla tavalla elämästään.
      Onko ne tyhmiä vai mikä niitä vaivaa?
      Pakka saada lisää huomiota ja yrittää saada myötätuntoa??
      Selvää narsismiahan ja huomion hakua tuo on!

    • KuinkaTyhmäSeOn

      Mitä ihmettä toi Sieppi taas selittää ja valittaa lehdissä. Kuinka tyhmä se oikeen voi olla!

    • Huhuhuhuhuhu

      Kouluttamaton höppänä pohjoissuomesta ja kai se sellaiseksi tulee jäämäänkin!

    • ihoihoi

      Vedonlyönti yhtiö kuitenkin kustantaa ne 3-4 matkaa vuodessa kaukomaille ja tytöt ajattelee miten rahakasta hommaa on tuo mallin ura onkaan.Kummastuttaa vain tuo hiljaisuus miesmarkkinoilla.

    • Peliyhtiö

      Ei kustanna 3-4 matkaa, vaan kuulemma on kustantanut vaan sen yhden matkan jossa piti kuulemma raskaasti täyttämässä niiden instaa välillä!

    • Pornoonvaan

      Miksi ei Sara laita isoja silikoneja ja ryhdy pornonäyttelijäksi?

    • 97g65r

      Miksi Sara tuntee tarvetta avautua kaikelle kansalle siitä että on hukassa ja hänellä on tyhmä mieli, eikä tiedä mitä tehdä?
      Varmasti hän toivoo apuja ja ehdotuksia?

    • Siepposekoilee
      • GerhardRick

        Ihmeellisen huolettomasti hän suhtautuu kritiikkiin. Aivan kuin nuo ongelmat olisi ratkaistavissa helpostikin.

        Lähde Sara oikeasti kouluun. Oikea koulu antaa pätevyyden ja mahdollisuuden oikeaan ammattiin. Meikkaajiksi haluavia maassamme on jo liikaa ja sillä et tule ikinä itseäsi elättämään. Lopeta bloggaaminen ja muu itsesi nettiin tyrkyttäminen. Mitään muuta mahdollisuutta sinulla ei ole menestymiseen.


    • KouluunSara

      Gerhard on oikeassa, ota Sara mallia siskostasi! Lopeta se älyvapaa julkisuudessa roikkuminen ja ala toimimaan järkevästi!
      Tai ota mallia entisestä kämpiksestäsi Ninnusta, hän on hoitanut asiansa fiksusti!

    • LaiskaSieppi

      Miten toi Sieppi viitsii ja kehtaa vinkua julkisuudessa omista typeristä ongelmistaan, varsinkin kun ne johtuu täysin hänestä itsestään ja hänen tyhmästä, saamattomasta ja laiskasta luonteestaan!

    • Samaamenoavuodesta11

      Puupää se on, aina ihan pihalla joka haastatteluissa, varsinkin jos kysytään hänen tulevaisuudestaan.
      Aina sama höpinä. Olen vasta niin nuori...samaa se selittää varmasti vielä 30v. Sama sävel soinut siitä lähtien kun missiksi valittiin.
      Ennenkin ilmoittanut että nyt riitti hömppäjulkisuus ja bileissä roikkuminen. Sama meno vaan jatkuu, kuten varmasti nytkin!

    • Sössönsössön
    • BimboKunBimbo

      Sara sanoo leikkivänsä BIMBOA ei hän taida leikkiä vaan on Bimbo!

    • NäkeesenIsntasta

      Sara "eläni on ihan normaalia ei vaan ripsihuoltoa ja luxusmatkoja" Näkeehän sen Saran instakuvistakin et se on vaan ripsihuoltoa ja luxusmatkoja sekä bimboilua!

      • kateet

        Tyhmähän se ois jos siellä levittelis muita juttujaan .


    • Normipimu

      No se on vaan normaali tämän päivän nuorinainen, eikös ne ole tuollaisia kaikki nykyään, ainakin missit.

      • ooon

        Sekä ihan tavis tytötkin


    • jokoOn

      Joko Sara on ottanut isot silikonit ja ryhtynyt pornotaiteilijaksi? Tai ja escortiksi?

    • LöysänläskiSara

      Sara ´Siepin kondis.
      Sara on aina ollut löysänlaiskan norminläski.
      Vanhoissa kuvissa paistaa löysä lihakseton yläkroppa ja varsinkin kyykkykuvissa näkee löysän huonon ihon.
      http://www.iltalehti.fi/viihde/2012013115149467_vi.shtml

      Eikä se paljoa parane tuoreissa kuivissakaan, vaikka rusketus löysyyttä ja lihaksettomuutta kätkeekin.
      https://instagram.com/p/10WFNLG4QV/?taken-by=sarasieppi
      https://instagram.com/p/zmrh9ZG4bW/?taken-by=sarasieppi
      https://instagram.com/p/ziGZUSm4ZK/?taken-by=sarasieppi

      Aika surkeaa kun nainen on 23v ja vielä missi, jos vertaa esimerkiksi Isabel Ljungdelliin joka oli Missi Helsinki 2014
      https://instagram.com/p/28iePHh3dd/?taken-by=isabelclaudine
      https://instagram.com/p/259cGtB3RA/?taken-by=isabelclaudine
      https://instagram.com/p/1LMsblh3Wf/?taken-by=isabelclaudine

      Aika surkeen löysä Sara on verrattuna Isabelliin!

      • lknnn

        Kylläpäs on tarkkaan syynätty


    • Kyykkyäkyykkyä

      Saralla ei ole missään mitään kunnon belfietä tai edes kuvaa takamuksestaan.
      Hän ei kehtaa sellaista ottaa tai laittaa kun on löysä muodoton peppu jossa jo reisilevityksiä!

      Belfieitä peliin Sara, jos et sellaista kehtaa laittaa niin mene salille 2 kk kyykkäämään niin sieltä se parempi peppukin löytyy!

    • SieppoHuiteleeTaas

      Sieppo taas huitelee matkoilla. Kuka sugardaddy tämän matkan maksaa?

    • SieppohuiteleeTaas
    • sepposappi

      Sara on tylsä. Jos iltapäivälehdessä on kuva hänestä ja toisessa esim. Martina, niin tietää kummassa on enemmän luettavaa. Siepin elämässä ei tapahdu yhtään mitään ja hän esittää kilttiä perhetyttöä. Nätti hän on naamasta mutta eikö hänen missiaika ole jo ollutta ja mennyttä. Säälittää kun hän yrittää pysyä lööpeissä hinnalla millä hyvänsä.

    • SieppoOnVitsi

      Sieppo selittää!
      "Sara Sieppi: Tosi-tv ja seurapiirijuhlat on nyt nähty"
      Tämän sanottuaan hän lähti Euroviisuihin seurapiirijuhliin!


      " Moni kuvittelee, että Sara Siepin elämä on pelkkää ripsihuoltoa ja luksuslomia."

      Totuus on juuri tällainen. Se selviää Saran instassa jossa hän julkaisee kuviaan juuri tuollaisesta elämästä, eikä tee juuri mitään muuta.

      • SaaraSieppo

        Ei se ihan noin mennyt.
        Vaan kun Saara Sieppi oli antanut haastattelun: "Tosi-tv ja seurapiirijuhlat on nyt nähty" . Sen jälkeen hän kävi Ripsihuollossa ja lähti sitten Euroviisuihin ja Lontooseen seurapiiri juhliin.
        Kenen kanssa Saara matkustaa onko joku sugardaddy matkalla mukana joka ottaa kuvat ja kustantaa matkat?


      • SaaraSieppo
        SaaraSieppo kirjoitti:

        Ei se ihan noin mennyt.
        Vaan kun Saara Sieppi oli antanut haastattelun: "Tosi-tv ja seurapiirijuhlat on nyt nähty" . Sen jälkeen hän kävi Ripsihuollossa ja lähti sitten Euroviisuihin ja Lontooseen seurapiiri juhliin.
        Kenen kanssa Saara matkustaa onko joku sugardaddy matkalla mukana joka ottaa kuvat ja kustantaa matkat?

        Saara Lontoossa ....
        https://instagram.com/p/3RTTYwm4VX/?taken-by=sarasieppi


    • SaraOnPäiväperho

      Sara juoksee jatkuvasti elämäänsä karkuun, nyt hän oli jo ehtinyt Lontooseen.
      Kumma kun ei itse huomaa että jokin pahasti pielessä, kun ei normi elämä maistu!

    • Ripsihuoltoon
    • AjatustaKirjoituksiin

      Sieppi Sekoilee blogissaan!
      Väittää että jokainen naisvartalo on kaunis, jos sitä kantaa arvokkaasti????
      "Jokainen naisvartalo on kaunis, kunhan vain itse on tyytyväinen ja kantaa sitä arvokkaasti."
      Tämähän on täyttä paskanjauhantaa ja pinnallista höpönlöpöä, eikä alkuunkaan pidä paikkaansa!
      Noin 70% naisvartaloista ei ole kauniita vaikka kuinka niitä kantaisi arvokkaasti.
      Näkeehän sen jokainen joka menee kaupungille kävelemään.
      Sara hiukka ajatusta blogisi kirjoituksiin, jos sinulta nyt sitä voi edes vaatia?

      • Thor100

        Ei pidä paikkaansa tuo 70% vaan luku on jopa 80-90% Eilen sen kaupungilla totesin. Tosin melkein samoissa luvuissa se on miehilläkin. Joten Sieppo paskankökkäreitä kuten melkein aina.


      • Thor100

        Sieppo Puhuu paskankökkäreitä kuten aina, ei se taida tietää mistään mitään ainakaan todellisuudesta.
        Taitaa olla muutenkin yleistietous todella huonolla tasolla!


    • seurapiiriäkö
    • LauriLöpö1
    • ParantainenJaakko

      Saran pitäis alkaa virallisesti escortiksi, sitten ei tarvitsisi selitellä omaa elämäntyyliään!
      Tai edes sanoa et kieltäytyi tarjouksesta.
      SItä ennen kannattais kumminkin hankkia 7 tai Hymy lehden silikonit ja mainostaa itseään lehtikamppikksella ( topleskuvilla)!

    • HaaveileekoIltaisin
    • loijhi
    • PeppuParemmaksi

      Hienoa kun kävi lenkillä, ehkä se isohko peppu ja levitykset siitä pienenee. :D
      Lisää vaan lenkkiä ja kyykkäystä salilla Sara!

    • LuottamusKateissa

      Sara kiroilee treenatessaan?
      Paljastaako Sara Sieppi oikean moukkajuntti minänsä treenatessaan, kun kiroilee?

      Kumma juttu että pt paljastaa asiakkaastaan tuollaisia yksityiskohtia? Käsittääkseni se on ihan luottamuksellista mitä ja miten asiakas treenaa.
      Kannattaa varmaan vaihtaa pt jos nykyinen "paljastelee" henkilökohtaisia asioita tuolla tavalla!

    • SieponLäskit
    • KyykkyäSara

      Ehkä se Sara saa kohta jo belfienkin johonkin, kun ei ole sellaista kehdannut tähän mennessä missään julkaista.
      Kun liian lössöpeppu.
      Kyykkyä vaan sara niin se peppukin muotoutuu hyväksi ja levitykset lähtee pois.
      Kyykkyä kyykkyä :D

    • Lisäätreeniä

      No eipä noissa kuvissa ole juurikaan mitään eroa!

    • MiksiPuupäitä

      Miksi toi Sieppi on niin puupää??
      Nyt se hehkuttaa blogissaan samaa mitä kaikki höppänä julkkikset on vuosien jopa vuosikymmenten ajan hehkuttaneet.

      Löysin liikunnan ja olen kuin uusi ihminen, kiitos jumalalle, Kekkoselle, kiroilulleni ja pt:lle ....
      En ole koskaan enää liikkumatta paitsi sitten kun taas kypsyn, masennun, laiskistun, syön liikaa karkkia ja ranskalaisia, juon, biletän ja kun olen ripsihuollossa tai.. ulkomaanmatkoilla..tai ja seurapiiribileissä!...

      Miksi Sieppi on puupää, harmi.. nätti tyttö noin muuten, puupääsyis kun ei kaunista yhtään!

    • JärjenkäyttöSallittua

      Aina kun Sara jotain kirjoittaa, sillä ihan älyvapaata idiootti juttua.
      Miten ihmeessä joku voi olla noin ajattelematon ja pinnallinen?
      Sara ei ole koskaan sanonut mitään järkevää missään???

      • hienoooo

        On sanonut . Mut eipä fiksu julkkis tuokaan kaikkea esiin lehdissä ym


    • MediaToimittajaksiko1

      Sieppo innoissaan kun pääsi juontamaan ohjelmaa ja samalla matkustamaan.
      http://www.iltalehti.fi/viihde/2015061219848986_vi.shtml

      Miksi ei se höppänä mene opiskelemaan media-alaa, kun muutenki roikkuu noissa ohjelmissa.
      Sillä kuminkin nättinaama ja selkeä puhe.
      Siinäkö Saran "ala" jota hän on pitkään hakenut.
      Tv ja Radio juontaja ym media työntekijä... ja siitä kehittymään muuhunkin media tehtäviin, jos ja kun järki, osaaminen ja kokemus kasvaa?
      Onhan se ollut aika selvää jo pidemmän aikaa, Sara vaan niin puupää ettei itse tuollaista ymmärrä tai ja tajua viedä eteenpäin!

    • HömppäJuontaja

      Saa nähdä miten Sieppo siellä osaa olla ja juontaa, voi mennä perseelleen koko homma ja siihen loppuu Saran Media ala.
      Toivottavasti onnistuu.
      On se ainakin tohkeissaan pestistään.
      Voi laittaa lisäyksen insta esittelyynsä, ex hömppä ja nykyinen hömppäjuontaja!
      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1434070702063.html

    • AirheadSippo
    • Media-alalleMars

      Sara ryhdy media alalle, juontaja toimittaja ym... vaikka josku myöhemmin tuottajakin.
      Haet media alan kouluun niin siinä sinulle just sopiva ammatti jossa tykkäät olla! :D
      Saman tien voit mennä opiskelemaan avoimeen korkeakouluun jotain media alan kursseja ja huomata oletko alasta kiinnostunut.
      Hopihopi opiskelemaan...nyt kun alasi löytyi! :D

    • SiepinElämänSuunta

      Nonni nyt Sieppo sit löysi kutsumuksensa, vaikka ei varmaan itse sitä edes vielä tiedä/ymmärrä ( Media-alalle siis).

      Huvittavaa kun eri juorupalstoilla moititaan ja hupaillaan Siepon tekemisistä.
      Menee 1-2 kk niin Sieppi aina ottaa kantaa niihin sanomisiin tai tekee sitä tekemistä/ asiaa minkä puutteesta tai mistä häntä on haukuttu/moitittu!

      Esimerkiksi se on nyt alkanut treenaamaan paremmin, kun saanut kuulla eri nettipalstoilla omasta löysyydestään ja reisilevityksistä ym..
      Selitteli myös opiskelemaan sanomisiaan ym paljon muutakin.

      Eli Sieppi hakee elämänohjeet nettipalstoilta missä häntä moititaan.
      Täältä hän kuulee aina "TOTUUDEN" jota ei ole kaunisteltu, kuten hänen tutut ja kaverit tekee!!

    • SiepinMahdollinenUusiUra
    • SieppoSekoilee

      SIeppo sekoilee kumminkin siellä kuvauksissa ja sekoilee kilpailijoiden kanssa.

    • KatsotaanSanoiZenMunkki

      Katsotaan miten Sara sen hoitaa, jos onnistuu saattaa tulla jatkoja.

    • SaraTyhjäpäää

      Ei ole niin sujuva sanainen että osais asian hoitaa ja on niin tyhjäpää ettei edes muista juontojaan.

    • streetgang

      Toivottavasti pärjää ja onnistuu juonnoissaan.
      Vilauttaa hiukan nänniä niin ei kukaan huomaa jos ei juonna oikein.

    • NänniNikke

      Nännit näkyviin Siepolla...

    • MitäSieppoMaksaa

      Kumma kun Sieppo ei ole ollut julkisuudessa hetkeen? Onko se ollut jakamassa itseään jossain ulkomailla?

    • EiSakkoaEnään
    • Uusimissikokelasko

      Siitä seuraava Missi Sieppo??

    • Hanska_Make

      Sara Sieppi on kaunis ja upea nainen. Jos olis mun vaimo niin höyläisin yötä päivää.

      • EtJaksaKunKerran

        Et sä jaksa tulla kun kerran ja sit pitää odottaa 3 -4 päivää! Et jaksat uudestaan!


    • SekoileeHeti
    • SaraLaiskaJaSaamaton

      Sieppi on aika surkee ton bloginsa kanssa, kun ei saa sinne mitään kirjoitettua! Taitaa olla aika laiska ja saamaton persoona muutenkin!

    • SieppiTurussa
    • SieponKetunokat
    • LuuseriJengi1
    • BotoxiaHuuleen
    • Tasainenhuuli

      No oli aihettakin, sillähän oli ihan kiero ylähuuli, nyt on tasaisempi!

    • LiiniLeena11

      Onko Sara laittanut botoxia huuleen? Miksi ihmeessä?

    • PinnallinenHöppänäSara

      Sara Sieppi taas kerran kertoo blogissaan kuinka tyhmä ja pinnallinen höppänä hän on!
      http://www.bulimedia.com/blogit/sara-sieppi.html
      Kaiken muun huvittavuuden ja ääliömäisen sepustuksen suhteen Sara mainitsee ihanne kumppanina Pekka Rinteen kuka helvetti on Pekka Rinne? Jouduin oikein googlaamaan.
      NHL Lätkäpelaaja, okkei rikas ja tyhmä urheilija, missille tyypillistä unelmointia.

      Sara Chefak pinnallinen ex missi joka on leikellyt kasvojaan ja asuu äitinsä luona! On itsekeskeisen tyhmän nuorennaisen esimerkki isolla Ellä.
      Ei saa mitään aikaiseksi elämässään ja haaveilee laulajan urasta vaikka ei edes osaa laulaa!
      Aika huonoja esimerkkejä ihanne kumppaniksi!

    • HerranJestasSara

      Sieppo on tapaillut varattuja miehiä ja itkenyt heidän peräänsä! Kuinka puupää ääliö toi nainen voi olla! XD

    • SilaritSiepolle
    • SaraVanhenee

      Hyvä kuva muuten mutta naamassa alkaa jo rasittavan elämän merkit näkyä, juonteet ja roikkukoiran posket puskee esille! Sara vanhenee eikä saa mitään aikaiseksi!

    • SieppiSekoileeTaaskerran
    • LöysäSieppiLöllöineen
    • SiepinMiesVideolla
    • SaralleOikeaMies

      Petri Nygård olis Saralle just oikee mies!

    • OnkoTehtyAborttiVai

      Siepolla oli Petrin "pullat" uunissa!!!

    • PaljastuikkoYöjuoksuissa
    • VPjapidotparanee

      Huh huh. Kylläpä täällä on paljon suomen kauniimpia naisia kun on noin varaa haukkua Saraa. Katelkaapa eukot itseänne sieltä peilistä ja sanokaa ihan rehellisesti kuka teistä olis paremman näköinen kun Sara? Ja miksi teitä kiinnostaa Saran tekemiset niin paljon jos ette edes välitä hänestä? Mahtaisko taas olla se perisuomalainen katkera kateus kun tajutaan että itse ei koskaan pääse edes lähelle samaa tasoa ulkonäössä. Jos satutte olemaan miehiä jotka haukutte Saraa, niin katselkaa sitä omaa kultasäästöpossuanne, rönsyilevine läskeineen jonka kanssa seurustelette. Kyllä muakin vituttaisi siinä vaiheessa. Tai toinen vaihtoehto että hakkaatte sitä kymmenettä näppylähanskaa jo rikki katsellessanne Saran kuvia ja sitten tahmeilla sormilla näpyttelette tänne valituksia vain sen takia kun ette saa naista ollenkaan. Kyykkikää te siellä kotikoloissanne piipittämässä kun Sara nauttii elämästä ja tekee juuri niinkuin haluaa ja elää elämäänsä mahdollisimman mukavasti, toisin kun te arkeen jämähtäneet juntit jotka haluaisitte elää kuin Sara. Kaikkea hyvää kauniille Saralle. T:VP

    • NäinköMissitTekeeTuloa

      Siepin elämä on paljon rahakkaampaa kun hänen viralliset verotulonsa mahdollistavat!
      Onko Saralla Sivu busineksia josta hän ei veroja maksa??
      Nyt Sara myöntää itse että on ollut sivubusineksia puertto Banuksessa venäläismiljonäärin kanssa! http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1442282084034.html

    • VanhentunutAuringossa

      Sara on 24 v ja se näyttää ihan 30v tuossa videossa.
      Silmäryppyjä, iho muutenkin muutamassa paikassa kuin löysää kreppiä.
      Hiukset ohuehkot ja huonossa kunnossa.

      Elääkö Sara liian kuluttavaa elämää ja ottaako liikaa aurinkoa?
      Ihan eri kuvan saa videosta jossa ei ole käytetty photoshoppausta ja suodattimia kuten kaikissa insta ym some kuvissa!

    • ParisuhdeOngelmia

      Siepillä "ongelmia" suhteissaan! Kuinka höperö tämä nainen voi oikein olla, kun ei ymmärrä katsoa peiliin ja miettiä mikä mättää!!
      Jos ihmisellä on aina ongelmia pari/ihmissuhteissaan niin on vakavan peiliin katsomisen paikka!
      Ei se silloin johdu muista vaan hänestä itsestään.

      Tosin Saran kohdalla se varmasti myöskin on sitä ettei ketkään järkevät miehet halua hänen kanssaan suhteeseen.
      Joukossa vain idiootteja, pleijereitä ja airhedin metsästäjiä.
      Mutta niihin Sara näköjään tykästynyt!
      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1442465160893.html

    • IdioottiSara
    • MikäMättääOnkoLiianTyhmä

      Mikä Sara Sieppiä vaivaa? Granlund ei huolinut, varatut miehet joiden kanssa Sara tapailee eivät häntä huoli... valitsevat jonkun toisen?? Mikä mättää?
      Tosiasiahan on että jos kaunis nainen ei saa miestä, pitää olla jotain todella pahasti vialla luonteessa tai jossain muussa asiassa joka vaikuttaa parisuhteeseen!
      Onko Sara niin tyhmä ettei kukaan häntä huoli?

    • MitäVikaaSiepissä

      Saran ihmissuhde ongelman yksi osahan on se ettei Sara ymmärrä olevansa pinnallinen höppänä.
      Vaikka hän on mukavannäköinen, hän ei tajua olevansa kouluttamaton huonotuloinen tyhjäpää, jolla ei ole mitään muuta kun kauniit kasvot.
      Sara selkeesti hakeutuu "väärien" miesten seuraan ja haluaa sellaisia miehiä joita kaikki muutkin naiset haluavat.
      Silloin näillä miehillä on valinnanvaraa, eivätkä he ole Saraa valinneet syystä tai toisesta!
      Kuten edellinen kirjoittaja esitti, on kauniissa naisessa oltava jotain pahasti vialla jos ei kukaan häntä huoli kumppaniksi.
      Kakkosnaisena voi toki pitää, kuten Saralle on monesti käynyt!
      Mikä Saran vika on?

    • KlassinenKakkosnainen

      Sarahan on klassinen esimerkki tyhmästä missistä joka tulee olemaan aina "kakkosnaisena" ja juoksee aina väärien miesten perässä!

      Susanna Laine on myös hyvä esimerkki samasta ongelmasta.
      Hänellä alkaa jo olla peli pelattu.
      Susanna jo ryppyinen rupsahtanut "vanhempi" nainen jolla biologinen kello mennyt ohi ja oikean kumppanin löytyminen tooooodella vaikeaa!
      Sara huomaa varmasti olevansa 5-8v päästä ihan samassa tilanteessa.

    • TaasHölmöilyäMissiltä

      Miksi nää aivoidiootti julkkikset valittaa omasta elämästään jatkuvasti julkisesti! Ketään kiinnosta jos Sara jakaa pilluaan varatuille miehille, tekee varmaan hyvää businesta sillä ja luulee et se on seurustelua tai tapailemista!??
      Jos ei luule niin miksi valittaa busineksistaan täällä kun asiakkaat dumppaa?
      Jos on seurustelua niin miksi on niin tyhmä et tapailee varattuja ukkoja?
      Maailma säästä meidät liian tyhmiltä misseiltä ja anna heille opiskelupaikka, jotta viisastuvat edes hiukan!

    • oiuhh80h

      Siepin kannattais vetäytyä julkisuudesta ja alkaa tehdä jotain järkevää, niin ehkä löytäis ukonkin itselleen.

    • TäysBimboAinaVaan

      Sieppi sanoin noin 6kk sitten et nyt loppuu seurapiiribileet ja biletys muutenkin ja sanoi samaa taas noin 1 kk sitten. On kertonut samaa useamman kerran viimeisen 3-4 v aikana ja aina vaan bileet ja seurapiiri bileet jatkuvat!
      Sara puhuu jatkuvasti kauheeta Ptä julkisuudessa, avautuu omista jutuistaa sekä kertoo kuinka tyhmä on??
      Mikä ihme naista vaivaa???
      Täys Bimboja nää missit Ja Sara erityisesti!

    • SieppiJakaa
    • HuonojuontajaSieppi
    • iiiiiiiiiihdsu
    • JoOnTaaspelleilyä
    • PysyispoissaJulkisuudest
    • SieppiOnHuonoVitsi

      Sieppi sekoilee aina, sehän on sen tavaramerkki ja se on tehnyt itsestään huonon vitsin!

    • Hahahahaaha

      Kumma kun uskalsi laittaa belfien löysästä pepustaan nettiin?? Onkohan sen uus pelle poikaystvä sanonut sille et on sulla ihan hyvä perse ja samalla pitänyt sormiaan ristissä.
      Sara vaan niin yksinkertainen et on uskonut ja siitä innostuneena laittanut belfienkin nettiin.

    • Pahemmaksivaanmenee

      Siepin sekoilut jatkuu, nyt se tapailee skitsofreenikko narsistisen näyttelijän kanssa ja yrittää salakuljettaa kamaa suomeen.
      Mikä Sieppiä vaivaa, ei järki ainakaan sen päätä pakota.

    • NaurettavaaTuollainen

      Kuuntelis äitiään, menis opiskelemaan ja jättäis noi julkkis hoopojuoksut kokonaan pois.
      Koittas nyt edes lakia olla rikkomatta.

    • SieppiOnVitsi

      Sieppi on perikuva idioottimissistä joka jää roikkumaan julkisuuteen ja tekee itsestään pellen.
      Sieppihän on vitsi nykyään jolle kaikki naureskelee.

    • SuttaanJaSöherranSarana

      Sieppi taas kerran on ilmoittanut menevänsä suttaa ja söherrrä meikkikouluun, iltaoppilaaksi.
      Sieppin suuri intohimo ja ainoa mihin hän pystyy on suttaa ja söherrä meikkikoulu, siis jos taaskaan viitsii sinne mennä.
      Saattaa olla taas että Siepin ailahteleva airhead mieli muuttuu ja hän ei menekkään suttaamaan sekä söhertämään.
      Eiköhän siitäkin taas kuulla......aikanaan.

    • SieppiLihonnutTaas
      • Anonyymi

        Tyhjä pää sillä on. Hävettää kuunnella noita sen kommentteja.


    • seonseiskamiinus

      pastakastikkeesen sopiva vihertävä yrtti ei pesto-mitään

    • KodinhoitajaSieppi

      Sieppi opiskelee uutta uraansa tällä hetkellä. KODINHOITAJA , siivooja, ruuanlaittaja ym.. Onnea Siepille uudesta urastaan.

    • KuinkaTyhmäSieppiOn

      Sieppi sai vihdoin viimein pölvästi meikkaa ja suterra 3 kk meikkauskurssinsa ja pitää sitä suurena urotekona.
      Ei siihen mennytkään kun 3 v aikaa.

    • Tervemenoa

      Miksi Sieppi ei voi kadota julkisuudesta ja mennä takaisin sinne kaupan kassalle mistä tulikin. Sinne se joutuu takas ennemin tai myöhemmin, kun on niin laiska ettei jaksa mitään järkevää tehdä.

    • TyhmäJaLaiskaSara

      Ei ole Sieppi tainnut saada yhtään meikkaus keikkaa, taitaa alan ihmiset myöskin tietää että toi nainen on täys ammattitaidoton pölvästi idiootti.
      Varsinkin kun kuvitteli että muutaman kuukauden meikkauskurssi oli amammattitutkinto johonkin alaan.
      Mene Sara oikeaan kouluun opiskelemaan, vai oletko liian tyhmä ja laiska siihen?

    • Anonyymi

      Ei toi sieppi osaa hevonvittua normaalia elämää eikä tiedä normaalista työnteosta yhtään mitään.

      • Anonyymi

        Kohta jänkkä kirjoittaa, että olet "kateellinen"! :D


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe